Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viršuliškės: "Puriena"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
grazute
QUOTE(Viliana @ 2010 02 05, 12:12)
tikrai esu susipazinusi ir ne tik  mirksiukas.gif  vaikai eidami i mokykla  turi ne tik pazinoti raides ir skaicius bet ir rasyti juos  mirksiukas.gif kiek teko girdeti daugelis darzeliu Lietuvoje isleidzia vaikus jau mokancius sujungti po 2, 3 raides  mirksiukas.gif  nekalbu apie Europos Sajungos valstybes, graudu darosi, kad musu sistema tokia slubuojanti doh.gif
o savo vaika pati mokinu ir raides ir skaicius ir sakiciuoti ir rasyti ir eilerastuku ir viso kito  mirksiukas.gif  kolkas is darzelio tik kelis paveikslelius gavau, ir daugiau nieko doh.gif o tikrai noretusi, kad viso sito mokintu darzelyje, nes as irgi darba turiu ir griztu namo pavargusi  mirksiukas.gif
*

Duokit vaikui pasidziaugt vaikyste,jo dar laukia 12 metu mokymosi mokykloi,jei mes kazkada spejom ismokt,tai manau ir musu vaikai spes
Skambanti tyla
QUOTE(grazute @ 2010 02 05, 19:49)
Duokit vaikui pasidziaugt vaikyste,jo dar laukia 12 metu mokymosi mokykloi,jei mes kazkada spejom ismokt,tai manau ir musu vaikai spes
*

Žinoma ugdymas labai svarbu, bet dar svariau gera vaiko savijauta daržely, saugumo jausmas. O keičiantis dažnai auklytėms saugumo jausmas tikrai nedidėja. unsure.gif
auksine
Sveikos, mamytes, kaip jusu vaikuciu sveikata?
maniskis susirgo plauciu uzdegimu, galvoju, kad turbut is darzelio parsinese, nes siaucia dabar tas virusinis plauciu uzdegimas... sad.gif
Viliana
QUOTE(auksine @ 2010 02 11, 00:48)
Sveikos, mamytes, kaip jusu vaikuciu sveikata?
maniskis susirgo plauciu uzdegimu, galvoju, kad turbut is darzelio parsinese, nes siaucia dabar tas virusinis plauciu uzdegimas... sad.gif
*

kokie simptomai? sveikite unsure.gif 4u.gif

mes dar neissveikom po ano karto, tai nuo sausio 11 dar nelankom ir si men neisim dar unsure.gif
Kikirike
Labukas,

Mes nuo rugsejo zadam lankyti sita darzeli ir labai dziaugiuosi,kad radau sita foruma,labai idomu pasiskaityti ,nes daug ko nzn dar blush2.gif 4u.gif

Daivuliukas - labukas mirksiukas.gif 4u.gif
auksine
QUOTE(Viliana @ 2010 02 11, 07:55)
kokie simptomai? sveikite  unsure.gif  4u.gif

mes dar neissveikom po ano karto, tai nuo sausio 11 dar nelankom ir si men neisim dar  unsure.gif
*

slogavo ir kosejo miegodamas,dienomis praktiskai ne, nelabai pergyvenau, nes daznai sirguliuoja...bet po keliu dienu sukilo tempa iki 38,8 ir kasdien iki tiek pat kilo 3 dienas is eiles, tai jau neramu buvo ir po tokio ligoto savaitgalio vezem patikrint vaika, pasirode plauciu uzdegimas doh.gif
Kaktuke
Sveikos,
mes irgi po ligų, kažkokį vienadienį žarnyno virusą virusą dukra pasigavo. Galvojau, kad skranduką apsinuodijo, bet kai neužilgo aš susirgau, užkrėtėme močiutę, tai jau supratau, kad ne skrandis čia buvo.

Auksine sveikit ir visi kiti vaikučiai nesirkite 4u.gif
Skambanti tyla
Tema ne apie ligas mergaitės, o apie darželį, moderatoriai gali bartis mirksiukas.gif
apie ligas ir t.t. kalima bendraminčiuose paplepėti . smile.gif 4u.gif
Kaktuke
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 12, 13:49)
Tema ne apie ligas mergaitės, o apie darželį, moderatoriai gali bartis  mirksiukas.gif
apie ligas ir t.t. kalima bendraminčiuose paplepėti . smile.gif  4u.gif
*

Labai gaila, bet darželis ir ligos labai susiję.
auksine
tai kad kalbame apie ligas, kurias (galbut) is darzelio parsinesem, ir pasidomejau, ar kiti serga. ne siaip sau pasibedavot atejau wink.gif
auksineblondine
Sveikos,
MB man ana savaite sako darzely etatu mazinimas, nera aukletoju, grupes sujungtos blink.gif Maniske visa savaite kitoj grupej buvo su kita aukletoja. Idomu kas cia darosi g.gif
Skambanti tyla
QUOTE(auksineblondine @ 2010 02 17, 10:10)
Sveikos,
MB man ana savaite sako darzely etatu mazinimas, nera aukletoju, grupes sujungtos  blink.gif Maniske visa savaite kitoj grupej buvo su kita aukletoja. Idomu kas cia darosi  g.gif
*

Ar auklėtojos sakė, jog etatų mažinimas? unsure.gif
Siaubas....
Man sakė mūsų auklėtoja, kad ir mokestis už darželį didės.
Tutev
kad zada dydinti mokesti,tai girdejau per zinias.Ojei tikrai mazins etatus,tai bus chaosas,kas darysis vasara?
Kaktuke
Nesuprantu, kaip gali mažinti auklėtojų etatus, kad jų ir taip trūksta, grupės dažnai sujungtos doh.gif
Čia kažin tik mūsų darželyje tas mažinimas gresia? Ar visuose?
Viliana
QUOTE(Kaktuke @ 2010 02 17, 21:59)
Nesuprantu, kaip gali mažinti auklėtojų etatus, kad jų ir taip trūksta, grupės dažnai sujungtos  doh.gif
Čia kažin tik mūsų darželyje tas mažinimas gresia? Ar visuose?
*

kituose negirdejau, kad tokie dalykai butu doh.gif dar girdejau, kad vasara is kitu darzeliu vaikai bus prijungiami blink.gif
auksineblondine
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 17, 10:32)
Ar auklėtojos sakė, jog etatų mažinimas?  unsure.gif
*

Nu jam seimininkute pasake, bet vakar sutiko direktore ir uzklause apie tai, tai direktore nuramino, kad joks etatu mazinimas nevyksta, aisku darzelis taupo, grupeje po viena auklyte, bet viskas ok doh.gif
O del didejancio mokescio nieko negirdejau unsure.gif
auksineblondine
Idomu kodel tiek mazai lopselinuku ateina i darzeli g.gif Vakar Boruziuku tik 3 buvo, o ir kitoj grupej tik tiek, abi sujungtos unsure.gif Serga visi ar del to kad grupes sujungtos...
mlimbute
mes is boruziuku ir musiske serga, praeita savaite Boruziuku buvo apie 11, o Zuikuciu - tik 2 vaikai, speju ,kad serga dauguma, virusais apsikeicia, aisku, sujungimas prie tu ligeliu irgi prisideda sad.gif
Kaktuke
Mes irgi šiandien atėjom po ilgo nebuvimo, o grupės sujungtos, sunku mano mergytei į svetimą aplinką patekti verysad.gif
auksineblondine
Maniske irgi susirgo viena diena darzely pabuvus wink.gif Skambinau aukletojai, tai ji sake tikisi, kad nuo kitos savaites jau bus vaikuciai savose grupese, bet situacija tokia, kad jei tik kuri aukletoja suserga, tai grupes jungiamos ir pvz.boruziuku aukletoja eina i ta kita grupe dirbt, cia tokia taupymo politika unsure.gif
rokinuke
QUOTE(auksineblondine @ 2010 02 26, 09:12)
Maniske irgi susirgo viena diena darzely pabuvus  wink.gif Skambinau aukletojai, tai ji sake tikisi, kad nuo kitos savaites jau bus vaikuciai savose grupese, bet situacija tokia, kad jei tik kuri aukletoja suserga, tai grupes jungiamos ir pvz.boruziuku aukletoja eina i ta kita grupe dirbt, cia tokia taupymo politika  unsure.gif
*

maniskis irgi apsirgo, po sugryzo palankes trejeta dieneliu. ne ta pacia liga. kita. man tas darzas tuoj bus..... wacko.gif
Viliana
politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu g.gif
grazute
QUOTE(Viliana @ 2010 02 26, 06:49)
politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu  g.gif
*

Idomu kokiu biggrin.gif
Daivuliukas
QUOTE(Viliana @ 2010 02 26, 08:49)
politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu  g.gif
*

na man irgi idomu g.gif

jau tik ne tevams reformas darzelyje daryti ar ultimatumus statyti tongue.gif

musu aukletoja sia savaite turetu grizti po ligos thumbup.gif

laikini nepatogumai visur pasitaiko ir ka, apskusit, kad darbuotojai serga biggrin.gif , tai daugu daugiausia juokinga cool.gif
niekas cia nieko nemazina, o atvirksciai galvosukis kur vaikus sutalpint, nes dabar simtai stovi eilese, kad tik papultu i darzeli. as pati galvojau mazaji jau iseis vesti nuo balandzio i darza, bet paaiskejo, kad geriausiu atveju tik nuo rugsejo papuls doh.gif
jai labai jums cia nepatinka, galit atsiimti vaika is darzelio ir pervest i geresni, kiti teveliai tik apsidziaugs, kad ju eile greiciau atejo thumbup.gif , man asmeniskai geresnio nera rolleyes.gif
Viliana
QUOTE(grazute @ 2010 02 28, 21:13)

QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 01, 14:10)

nusiraminkit mamos, nekas cia nieko nezada skusti ir reformu daryti biggrin.gif viska galima ispresti kitaip tongue.gif
Kaktuke
mane tai stebina jusu abejingumas doh.gif
Viliana
QUOTE(Kaktuke @ 2010 03 01, 21:34)
mane tai stebina jusu abejingumas  doh.gif
*

todel Lietuvoje gyvenimas ir negereja, gyvenam blogiausiai is Baltijos saliu ir gyvenimo salygos prasciausios visoje ES, jau tokie tie musu
Lietuvos zmones, jie prie visko prisitaiko, o kas nori tobuleti ir kazka keisti i tuos kreivai ziurima 4u.gif
Daivuliukas
QUOTE(Kaktuke @ 2010 03 01, 20:34)
mane tai stebina jusu abejingumas  doh.gif
*

toli grazu as nesu abejinga schmoll.gif , galit tuo isitikint(jei idomu g.gif ) perskaicius sena tema mirksiukas.gif

Tiesiog del to, kad laikinai apjungtos grupes, nematau reikalo pusti burbula ir toli grazu tai ne rodiklis,kokia vieta mes Europoje uzimam biggrin.gif
ne skundais, o pasiulymais kazka imanoma butu pakeisti mirksiukas.gif

kadangi neturiu ka pasiulyti, tai ir nesikisu blush2.gif
grazute
QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 02, 08:47)
toli grazu as nesu abejinga schmoll.gif , galit tuo isitikint(jei idomu g.gif ) perskaicius sena tema mirksiukas.gif

Tiesiog del to, kad laikinai apjungtos grupes, nematau reikalo pusti burbula ir toli grazu tai ne rodiklis,kokia vieta mes Europoje uzimam biggrin.gif
ne skundais, o pasiulymais kazka imanoma butu pakeisti mirksiukas.gif

kadangi neturiu ka pasiulyti, tai ir nesikisu blush2.gif
*

Visiskai,sutinku,ir galiu pasakyt ,kad nuo balandzio greiciausiai vel bus jungiamos grupes ,nes aukletojos prades eit atostogu,o del darzelio man irgi geresnio nera,sukasi darzelis is padeties kaip tik gali,dar aciu dievui ,kad aukletojos dirba,nors joms jau kelis kartus atlyginimus mazino.Tap ,kad kaip Daivuliukas rase reikia pasiulymu pateikt kokiu jei yra ,o ne "priemoniu"imtis drinks_cheers.gif
Viliana
gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti mirksiukas.gif turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui mirksiukas.gif

beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas mirksiukas.gif mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro doh.gif

kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima tongue.gif
grazute
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 05:59)
gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti  mirksiukas.gif turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui  mirksiukas.gif

beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas  mirksiukas.gif  mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro  doh.gif

kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima  tongue.gif
*

Nu neagresyvios mes tikrai,ir nepriimam jokiu zodziu ,kaip grasinimu,tik,kad Jus labai nepatenkinta mamyte praktiskai viskuo,del darzeliu as palyginima turejau ir sitas man geriausias,bet jei mano vaikui netiktu ,taip kaip netinka Jums as tada tikrai ieskociau naujo
auksine
Sveikos, man tai atrodo jus cia nesusisnekat smile.gif
niekas turbut aukletoju nekaltina, kad ko jos cia serga, arba ka, atostogaut uzsimane blink.gif
lotuliukas.gif
siaip negerai, kad grupes jungiamos. kai kurios rasot- laikinai. na tas laikinumas toks salyginis, jei trunka kelis menesius...manau vaikams svarbu stabilumas, tai tas blaskymasis man nepatinka. dabar musu abi aukletojos dirba, tikiuosi taip ir bus toliau 4u.gif

viena mama parase, kad imsis veiksmu, kitos iskart puolat...na man irgi tas tupejimas po sluota nepatinka.
manau dziugu visoms butu, kad kasdien zinotumet, su kuo vaikas praleis diena ( t.y. kokia aukletoja), arba, kad grupeje bus atvesti tik sveiki vaikai ir t.t. ir pan. taip kad keistas man tas puolimas, tik nesiskust, tik tylet, o jei nepatinka- begt i kita darzeli doh.gif
grazute
QUOTE(auksine @ 2010 03 03, 06:25)
Sveikos, man tai atrodo jus cia nesusisnekat smile.gif
niekas turbut aukletoju nekaltina, kad ko jos cia serga, arba ka, atostogaut uzsimane blink.gif
lotuliukas.gif
siaip negerai, kad grupes jungiamos. kai kurios rasot- laikinai. na tas laikinumas toks salyginis, jei trunka kelis menesius...manau vaikams svarbu stabilumas, tai tas blaskymasis man nepatinka. dabar musu abi aukletojos dirba, tikiuosi taip ir bus toliau 4u.gif 

viena mama parase, kad imsis veiksmu, kitos iskart puolat...na man irgi tas tupejimas po sluota nepatinka.
manau dziugu visoms butu, kad kasdien zinotumet, su kuo vaikas praleis diena ( t.y. kokia aukletoja), arba, kad grupeje bus atvesti tik sveiki vaikai ir t.t. ir pan. taip kad keistas man tas puolimas, tik nesiskust, tik tylet, o jei nepatinka- begt i kita darzeli doh.gif
*

O tai kodel nekalbama su aukletojiom su direktore ,o tik forume issiliejama?
Viliana
QUOTE(grazute @ 2010 03 03, 10:01)
O tai kodel nekalbama su aukletojiom su direktore ,o tik forume issiliejama?
*

o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus mirksiukas.gif

veiksmingiausias butu veiksmas, jei butu parasytas prasymas su teveliu, bent jau keliais parasais ir pateikti pasiulymai/ pageidavimai (vadinkite kaip kas nori), direktorei, bet cia pamaciau, kad tik lankosi keli teveliai ir viskuo patenkinti, todel mano vienos kalbos mazai ka reiks, bet as bandau mirksiukas.gif

o patirtis rodo, kad kalbos i viena ausi ieina i kita iseina, o prasymas/ rastas daug ka reiskia 4u.gif
Daivuliukas
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 07:59)
gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti  mirksiukas.gif turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui  mirksiukas.gif

beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas  mirksiukas.gif  mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro  doh.gif

kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima  tongue.gif
*

na cia tai jau prajuokinot biggrin.gif

as tikrai nesu agresyvi ir nesukalbama, o atvirksciai atvira naujovems ir pasiulymams rolleyes.gif atsiprasau, jei mano komentarai tokie pasirode blush2.gif

o kaip jus ir saket, tai tikrai kiekvienas komentarus traktuoja taip kaip jis supranta.
gal jums atrodo, kad as perdaug darzeli ginu, bet tiesiog kur jums problema, man tai nera problema, jus sureiksminat, o as atvirksciai stengiuosi nesureiksminti smile.gif
cia keliai ir issiskiria...

bet as visada palaikau geras idejas ir norus, jei jus is tiesu turite daug pasiulymu, tai tikrai busiu sukalbama mirksiukas.gif ir jei reikia, galiu padeti ir prisideti thumbup.gif

gal baigiam tas atakas ir susikoncentruojam ties tuo?... drinks_cheers.gif

Skambanti tyla
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:08)
o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus  mirksiukas.gif

o patirtis rodo, kad kalbos i viena ausi ieina i kita iseina, o prasymas/ rastas daug ka reiskia 4u.gif
*

Taigi, kad auklėtojos tik samdomos darbuotojos, kurios brangina darbo vietą.

Mano patirtis kitokia, šiam darželiui nelabai baisūs raštai, nes turi užtarėją ''auščiau''. Bet čia tik mano nuomonė, gal kitų patirtis kitokia. Šiam darželį tiktai diktatūrinis valdymas- kalbant apie grupių jungimus ir auklėtojų kaitas.

rokinuke
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:08)
o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus  mirksiukas.gif

veiksmingiausias butu veiksmas, jei butu parasytas prasymas su teveliu, bent jau keliais parasais ir pateikti pasiulymai/ pageidavimai (vadinkite kaip kas nori), direktorei, bet cia pamaciau, kad tik lankosi keli teveliai ir viskuo patenkinti, todel mano vienos kalbos mazai ka reiks, bet as bandau mirksiukas.gif

*

o tai ka jus bandote daryti?konkreciai?
Viliana
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 03 03, 13:40)
Taigi, kad auklėtojos tik samdomos darbuotojos, kurios brangina darbo vietą.

Mano patirtis kitokia, šiam darželiui nelabai baisūs raštai, nes turi užtarėją ''auščiau''. Bet čia tik mano nuomonė, gal kitų patirtis kitokia. Šiam darželį tiktai diktatūrinis valdymas- kalbant apie grupių jungimus ir auklėtojų kaitas.

g.gif taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje mirksiukas.gif
rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti doh.gif matyt turi sioje temoje snipa biggrin.gif
Daivuliukas
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 13:37)
g.gif taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje  mirksiukas.gif
rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai  bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti doh.gif matyt turi sioje temoje snipa  biggrin.gif
*

snipo neturi, bet skaito foruma!
jis gi viesas, skaityt gali kas nori.
dar pernai kazka buvau forume nepatenkinta leptelejusi, tai per visuotini darzelio tevu susirinkima direktore neivardinant manes pasake, kad nera cia ko forumuose nesamones rasineti. ax.gif atpazino, kad cia as, nes buvau parase savo vaikus su vardais ir gimimo datom susirasiusi. doh.gif

betgi jei yra kokiu minciu galima per az susirasyti mirksiukas.gif
grazute
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:37)
g.gif taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje  mirksiukas.gif
rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai  bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti doh.gif matyt turi sioje temoje snipa  biggrin.gif
*

Cia snipa turbut turejo mane omeny,bet kaip rase forumas yra viesas skaito ir aukletojos ir pati direktore
Skambanti tyla
QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 03, 16:17)

dar pernai kazka buvau forume nepatenkinta leptelejusi, tai per visuotini darzelio tevu susirinkima direktore neivardinant manes pasake, kad nera cia ko forumuose nesamones rasineti.
*

Direktorės aukštas kultūros lygis mastau.gif
rokinuke
ko taip tylu temukej? smile.gif
žilė
Keista, kad taip igai nerandame apie ką pasikalbėti.Odarželyje vyksta įdomių dalykų
raimoskyte
QUOTE(žilė @ 2010 04 06, 12:11)
Keista, kad taip igai nerandame apie ką pasikalbėti.Odarželyje vyksta įdomių dalykų
*

Labuka, Mamytes smile.gif

Idomu butu suzinot kaip ten gyvenimelis verda sitam lopsely - darzely 4u.gif
musu mazoji nenuorama jau nuo sio rudenelio keliaus i si darzeli ax.gif
Ka patartumet pradziai??
Aciu!!! tongue.gif
Skambanti tyla
QUOTE(žilė @ 2010 04 06, 12:11)
*

Kokių?
gintaresa
Tikrai idomu, kokiu?
Kaktuke
kaip suprantu čia kalba apie grupių sujungimus ir auklėtojų pasikeitimus g.gif
žilė
QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 08, 22:15)
kaip suprantu čia kalba apie grupių sujungimus ir auklėtojų pasikeitimus  g.gif
*

Labukas,mielosios,
Na žinoma, kad liūdnoka, kad vaikai tarsi žirniai barstomi po grupes, o ir atėjus pasiimti nerandi kur jis tame darželyje tūno.Palieki savoje grupėje,randi kitame gale kitoje,o ir miega tikriausiai ne savuose patalėliuose...Laksto po visą darželį tarsi benamiai. g.gif
Daivuliukas
Dar nei karto šiais metais neradau savo vaiko kitoje grupėje schmoll.gif
Buvo kita grupė prijungta kažkada, nes atėjo į darželį vos keli vaikai.
Nesu tikra, bet manau jungia grupes tik tuo atveju jei vaiku neateina daugiau kaip pusė grupėje, tada, logiškai pagalvojus g.gif , ir apsimokėtų apjungti.
Mažyliukų grupėjese turėtų būti po 16-17 vaikų, bet kiek atsimenu dažniausiai nesiekdavo net 10.
Skambanti tyla
QUOTE(žilė @ 2010 04 09, 08:47)
Labukas,mielosios,
Na žinoma, kad liūdnoka, kad vaikai tarsi žirniai barstomi po grupes, o ir atėjus pasiimti nerandi kur jis tame darželyje tūno.Palieki savoje grupėje,randi kitame gale kitoje,o ir miega tikriausiai ne savuose patalėliuose...Laksto po visą darželį tarsi benamiai. g.gif
*

Gal persūdot rolleyes.gif
kaip gi benamiai, juk stogas virš galvos smile.gif
grupių darbo laikas patrumpintas, šiek tiek, gal pasiimat iš budinčios?
O dėl patalėlių- egzistuoja higienos normos, nemanau, kad darželis taip grubiai pažeistų ir guldytų į svetimą lovą. Jei vaikai , pvz vasaros metu, miega kitose lovose, tai jie atsikrausto ten ilgam, nes sujungta būna ne vienai dienai, o sezonui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.