grazute
2010 02 05, 18:49
QUOTE(Viliana @ 2010 02 05, 12:12) tikrai esu susipazinusi ir ne tik  vaikai eidami i mokykla turi ne tik pazinoti raides ir skaicius bet ir rasyti juos  kiek teko girdeti daugelis darzeliu Lietuvoje isleidzia vaikus jau mokancius sujungti po 2, 3 raides  nekalbu apie Europos Sajungos valstybes, graudu darosi, kad musu sistema tokia slubuojanti o savo vaika pati mokinu ir raides ir skaicius ir sakiciuoti ir rasyti ir eilerastuku ir viso kito  kolkas is darzelio tik kelis paveikslelius gavau, ir daugiau nieko  o tikrai noretusi, kad viso sito mokintu darzelyje, nes as irgi darba turiu ir griztu namo pavargusi  Duokit vaikui pasidziaugt vaikyste,jo dar laukia 12 metu mokymosi mokykloi,jei mes kazkada spejom ismokt,tai manau ir musu vaikai spes
Skambanti tyla
2010 02 05, 19:02
QUOTE(grazute @ 2010 02 05, 19:49) Duokit vaikui pasidziaugt vaikyste,jo dar laukia 12 metu mokymosi mokykloi,jei mes kazkada spejom ismokt,tai manau ir musu vaikai spes Žinoma ugdymas labai svarbu, bet dar svariau gera vaiko savijauta daržely, saugumo jausmas. O keičiantis dažnai auklytėms saugumo jausmas tikrai nedidėja.
auksine
2010 02 10, 23:48
Sveikos, mamytes, kaip jusu vaikuciu sveikata? maniskis susirgo plauciu uzdegimu, galvoju, kad turbut is darzelio parsinese, nes siaucia dabar tas virusinis plauciu uzdegimas...
Viliana
2010 02 11, 07:55
QUOTE(auksine @ 2010 02 11, 00:48) Sveikos, mamytes, kaip jusu vaikuciu sveikata? maniskis susirgo plauciu uzdegimu, galvoju, kad turbut is darzelio parsinese, nes siaucia dabar tas virusinis plauciu uzdegimas...  kokie simptomai? sveikite mes dar neissveikom po ano karto, tai nuo sausio 11 dar nelankom ir si men neisim dar
Kikirike
2010 02 11, 21:35
Labukas, Mes nuo rugsejo zadam lankyti sita darzeli ir labai dziaugiuosi,kad radau sita foruma,labai idomu pasiskaityti ,nes daug ko nzn dar Daivuliukas - labukas
auksine
2010 02 11, 23:20
QUOTE(Viliana @ 2010 02 11, 07:55) kokie simptomai? sveikite mes dar neissveikom po ano karto, tai nuo sausio 11 dar nelankom ir si men neisim dar  slogavo ir kosejo miegodamas,dienomis praktiskai ne, nelabai pergyvenau, nes daznai sirguliuoja...bet po keliu dienu sukilo tempa iki 38,8 ir kasdien iki tiek pat kilo 3 dienas is eiles, tai jau neramu buvo ir po tokio ligoto savaitgalio vezem patikrint vaika, pasirode plauciu uzdegimas
Kaktuke
2010 02 12, 10:40
Sveikos, mes irgi po ligų, kažkokį vienadienį žarnyno virusą virusą dukra pasigavo. Galvojau, kad skranduką apsinuodijo, bet kai neužilgo aš susirgau, užkrėtėme močiutę, tai jau supratau, kad ne skrandis čia buvo. Auksine sveikit ir visi kiti vaikučiai nesirkite
Skambanti tyla
2010 02 12, 13:49
Tema ne apie ligas mergaitės, o apie darželį, moderatoriai gali bartis apie ligas ir t.t. kalima bendraminčiuose paplepėti .
Kaktuke
2010 02 12, 14:30
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 12, 13:49) Tema ne apie ligas mergaitės, o apie darželį, moderatoriai gali bartis apie ligas ir t.t. kalima bendraminčiuose paplepėti .  Labai gaila, bet darželis ir ligos labai susiję.
auksine
2010 02 12, 22:22
tai kad kalbame apie ligas, kurias (galbut) is darzelio parsinesem, ir pasidomejau, ar kiti serga. ne siaip sau pasibedavot atejau
auksineblondine
2010 02 17, 09:10
Sveikos, MB man ana savaite sako darzely etatu mazinimas, nera aukletoju, grupes sujungtos  Maniske visa savaite kitoj grupej buvo su kita aukletoja. Idomu kas cia darosi
Skambanti tyla
2010 02 17, 11:32
QUOTE(auksineblondine @ 2010 02 17, 10:10) Sveikos, MB man ana savaite sako darzely etatu mazinimas, nera aukletoju, grupes sujungtos  Maniske visa savaite kitoj grupej buvo su kita aukletoja. Idomu kas cia darosi  Ar auklėtojos sakė, jog etatų mažinimas? Siaubas.... Man sakė mūsų auklėtoja, kad ir mokestis už darželį didės.
kad zada dydinti mokesti,tai girdejau per zinias.Ojei tikrai mazins etatus,tai bus chaosas,kas darysis vasara?
Kaktuke
2010 02 17, 20:59
Nesuprantu, kaip gali mažinti auklėtojų etatus, kad jų ir taip trūksta, grupės dažnai sujungtos Čia kažin tik mūsų darželyje tas mažinimas gresia? Ar visuose?
Viliana
2010 02 18, 08:20
QUOTE(Kaktuke @ 2010 02 17, 21:59) Nesuprantu, kaip gali mažinti auklėtojų etatus, kad jų ir taip trūksta, grupės dažnai sujungtos Čia kažin tik mūsų darželyje tas mažinimas gresia? Ar visuose? kituose negirdejau, kad tokie dalykai butu  dar girdejau, kad vasara is kitu darzeliu vaikai bus prijungiami
auksineblondine
2010 02 19, 15:38
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 17, 10:32) Ar auklėtojos sakė, jog etatų mažinimas? Nu jam seimininkute pasake, bet vakar sutiko direktore ir uzklause apie tai, tai direktore nuramino, kad joks etatu mazinimas nevyksta, aisku darzelis taupo, grupeje po viena auklyte, bet viskas ok O del didejancio mokescio nieko negirdejau
auksineblondine
2010 02 23, 13:54
Idomu kodel tiek mazai lopselinuku ateina i darzeli  Vakar Boruziuku tik 3 buvo, o ir kitoj grupej tik tiek, abi sujungtos  Serga visi ar del to kad grupes sujungtos...
mlimbute
2010 02 23, 14:03
mes is boruziuku ir musiske serga, praeita savaite Boruziuku buvo apie 11, o Zuikuciu - tik 2 vaikai, speju ,kad serga dauguma, virusais apsikeicia, aisku, sujungimas prie tu ligeliu irgi prisideda
Kaktuke
2010 02 23, 14:09
Mes irgi šiandien atėjom po ilgo nebuvimo, o grupės sujungtos, sunku mano mergytei į svetimą aplinką patekti
auksineblondine
2010 02 26, 08:12
Maniske irgi susirgo viena diena darzely pabuvus  Skambinau aukletojai, tai ji sake tikisi, kad nuo kitos savaites jau bus vaikuciai savose grupese, bet situacija tokia, kad jei tik kuri aukletoja suserga, tai grupes jungiamos ir pvz.boruziuku aukletoja eina i ta kita grupe dirbt, cia tokia taupymo politika
rokinuke
2010 02 26, 08:26
QUOTE(auksineblondine @ 2010 02 26, 09:12) Maniske irgi susirgo viena diena darzely pabuvus  Skambinau aukletojai, tai ji sake tikisi, kad nuo kitos savaites jau bus vaikuciai savose grupese, bet situacija tokia, kad jei tik kuri aukletoja suserga, tai grupes jungiamos ir pvz.boruziuku aukletoja eina i ta kita grupe dirbt, cia tokia taupymo politika  maniskis irgi apsirgo, po sugryzo palankes trejeta dieneliu. ne ta pacia liga. kita. man tas darzas tuoj bus.....
Viliana
2010 02 26, 08:49
politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu
grazute
2010 02 28, 20:13
QUOTE(Viliana @ 2010 02 26, 06:49) politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu  Idomu kokiu
Daivuliukas
2010 03 01, 13:10
QUOTE(Viliana @ 2010 02 26, 08:49) politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu  na man irgi idomu jau tik ne tevams reformas darzelyje daryti ar ultimatumus statyti musu aukletoja sia savaite turetu grizti po ligos laikini nepatogumai visur pasitaiko ir ka, apskusit, kad darbuotojai serga  , tai daugu daugiausia juokinga niekas cia nieko nemazina, o atvirksciai galvosukis kur vaikus sutalpint, nes dabar simtai stovi eilese, kad tik papultu i darzeli. as pati galvojau mazaji jau iseis vesti nuo balandzio i darza, bet paaiskejo, kad geriausiu atveju tik nuo rugsejo papuls jai labai jums cia nepatinka, galit atsiimti vaika is darzelio ir pervest i geresni, kiti teveliai tik apsidziaugs, kad ju eile greiciau atejo  , man asmeniskai geresnio nera
Viliana
2010 03 01, 13:22
QUOTE(grazute @ 2010 02 28, 21:13) QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 01, 14:10) nusiraminkit mamos, nekas cia nieko nezada skusti ir reformu daryti  viska galima ispresti kitaip
Kaktuke
2010 03 01, 20:34
mane tai stebina jusu abejingumas
Viliana
2010 03 02, 08:24
QUOTE(Kaktuke @ 2010 03 01, 21:34) mane tai stebina jusu abejingumas  todel Lietuvoje gyvenimas ir negereja, gyvenam blogiausiai is Baltijos saliu ir gyvenimo salygos prasciausios visoje ES, jau tokie tie musu Lietuvos zmones, jie prie visko prisitaiko, o kas nori tobuleti ir kazka keisti i tuos kreivai ziurima
Daivuliukas
2010 03 02, 10:47
QUOTE(Kaktuke @ 2010 03 01, 20:34) mane tai stebina jusu abejingumas  toli grazu as nesu abejinga  , galit tuo isitikint(jei idomu  ) perskaicius sena tema Tiesiog del to, kad laikinai apjungtos grupes, nematau reikalo pusti burbula ir toli grazu tai ne rodiklis,kokia vieta mes Europoje uzimam ne skundais, o pasiulymais kazka imanoma butu pakeisti kadangi neturiu ka pasiulyti, tai ir nesikisu
grazute
2010 03 02, 22:01
QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 02, 08:47) toli grazu as nesu abejinga  , galit tuo isitikint(jei idomu  ) perskaicius sena tema Tiesiog del to, kad laikinai apjungtos grupes, nematau reikalo pusti burbula ir toli grazu tai ne rodiklis,kokia vieta mes Europoje uzimam ne skundais, o pasiulymais kazka imanoma butu pakeisti kadangi neturiu ka pasiulyti, tai ir nesikisu  Visiskai,sutinku,ir galiu pasakyt ,kad nuo balandzio greiciausiai vel bus jungiamos grupes ,nes aukletojos prades eit atostogu,o del darzelio man irgi geresnio nera,sukasi darzelis is padeties kaip tik gali,dar aciu dievui ,kad aukletojos dirba,nors joms jau kelis kartus atlyginimus mazino.Tap ,kad kaip Daivuliukas rase reikia pasiulymu pateikt kokiu jei yra ,o ne "priemoniu"imtis
Viliana
2010 03 03, 07:59
gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti  turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui  beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas  mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro  kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima
grazute
2010 03 03, 08:16
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 05:59) gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti  turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui  beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas  mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro  kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima  Nu neagresyvios mes tikrai,ir nepriimam jokiu zodziu ,kaip grasinimu,tik,kad Jus labai nepatenkinta mamyte praktiskai viskuo,del darzeliu as palyginima turejau ir sitas man geriausias,bet jei mano vaikui netiktu ,taip kaip netinka Jums as tada tikrai ieskociau naujo
auksine
2010 03 03, 08:25
Sveikos, man tai atrodo jus cia nesusisnekat  niekas turbut aukletoju nekaltina, kad ko jos cia serga, arba ka, atostogaut uzsimane siaip negerai, kad grupes jungiamos. kai kurios rasot- laikinai. na tas laikinumas toks salyginis, jei trunka kelis menesius...manau vaikams svarbu stabilumas, tai tas blaskymasis man nepatinka. dabar musu abi aukletojos dirba, tikiuosi taip ir bus toliau viena mama parase, kad imsis veiksmu, kitos iskart puolat...na man irgi tas tupejimas po sluota nepatinka. manau dziugu visoms butu, kad kasdien zinotumet, su kuo vaikas praleis diena ( t.y. kokia aukletoja), arba, kad grupeje bus atvesti tik sveiki vaikai ir t.t. ir pan. taip kad keistas man tas puolimas, tik nesiskust, tik tylet, o jei nepatinka- begt i kita darzeli
grazute
2010 03 03, 09:01
QUOTE(auksine @ 2010 03 03, 06:25) Sveikos, man tai atrodo jus cia nesusisnekat  niekas turbut aukletoju nekaltina, kad ko jos cia serga, arba ka, atostogaut uzsimane siaip negerai, kad grupes jungiamos. kai kurios rasot- laikinai. na tas laikinumas toks salyginis, jei trunka kelis menesius...manau vaikams svarbu stabilumas, tai tas blaskymasis man nepatinka. dabar musu abi aukletojos dirba, tikiuosi taip ir bus toliau viena mama parase, kad imsis veiksmu, kitos iskart puolat...na man irgi tas tupejimas po sluota nepatinka. manau dziugu visoms butu, kad kasdien zinotumet, su kuo vaikas praleis diena ( t.y. kokia aukletoja), arba, kad grupeje bus atvesti tik sveiki vaikai ir t.t. ir pan. taip kad keistas man tas puolimas, tik nesiskust, tik tylet, o jei nepatinka- begt i kita darzeli  O tai kodel nekalbama su aukletojiom su direktore ,o tik forume issiliejama?
Viliana
2010 03 03, 10:08
QUOTE(grazute @ 2010 03 03, 10:01) O tai kodel nekalbama su aukletojiom su direktore ,o tik forume issiliejama? o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus  veiksmingiausias butu veiksmas, jei butu parasytas prasymas su teveliu, bent jau keliais parasais ir pateikti pasiulymai/ pageidavimai (vadinkite kaip kas nori), direktorei, bet cia pamaciau, kad tik lankosi keli teveliai ir viskuo patenkinti, todel mano vienos kalbos mazai ka reiks, bet as bandau  o patirtis rodo, kad kalbos i viena ausi ieina i kita iseina, o prasymas/ rastas daug ka reiskia
Daivuliukas
2010 03 03, 10:38
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 07:59) gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti  turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui  beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas  mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro  kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima  na cia tai jau prajuokinot as tikrai nesu agresyvi ir nesukalbama, o atvirksciai atvira naujovems ir pasiulymams  atsiprasau, jei mano komentarai tokie pasirode o kaip jus ir saket, tai tikrai kiekvienas komentarus traktuoja taip kaip jis supranta. gal jums atrodo, kad as perdaug darzeli ginu, bet tiesiog kur jums problema, man tai nera problema, jus sureiksminat, o as atvirksciai stengiuosi nesureiksminti cia keliai ir issiskiria... bet as visada palaikau geras idejas ir norus, jei jus is tiesu turite daug pasiulymu, tai tikrai busiu sukalbama  ir jei reikia, galiu padeti ir prisideti gal baigiam tas atakas ir susikoncentruojam ties tuo?...
Skambanti tyla
2010 03 03, 12:40
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:08) o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus  o patirtis rodo, kad kalbos i viena ausi ieina i kita iseina, o prasymas/ rastas daug ka reiskia  Taigi, kad auklėtojos tik samdomos darbuotojos, kurios brangina darbo vietą. Mano patirtis kitokia, šiam darželiui nelabai baisūs raštai, nes turi užtarėją ''auščiau''. Bet čia tik mano nuomonė, gal kitų patirtis kitokia. Šiam darželį tiktai diktatūrinis valdymas- kalbant apie grupių jungimus ir auklėtojų kaitas.
rokinuke
2010 03 03, 13:11
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:08) o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus  veiksmingiausias butu veiksmas, jei butu parasytas prasymas su teveliu, bent jau keliais parasais ir pateikti pasiulymai/ pageidavimai (vadinkite kaip kas nori), direktorei, bet cia pamaciau, kad tik lankosi keli teveliai ir viskuo patenkinti, todel mano vienos kalbos mazai ka reiks, bet as bandau  o patirtis rodo, kad kalbos i viena ausi ieina i kita iseina, o prasymas/ rastas daug ka reiskia  o tai ka jus bandote daryti?konkreciai?
Viliana
2010 03 03, 13:37
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 03 03, 13:40) Taigi, kad auklėtojos tik samdomos darbuotojos, kurios brangina darbo vietą.
Mano patirtis kitokia, šiam darželiui nelabai baisūs raštai, nes turi užtarėją ''auščiau''. Bet čia tik mano nuomonė, gal kitų patirtis kitokia. Šiam darželį tiktai diktatūrinis valdymas- kalbant apie grupių jungimus ir auklėtojų kaitas.
 taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti  matyt turi sioje temoje snipa
Daivuliukas
2010 03 03, 15:17
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 13:37)  taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti  matyt turi sioje temoje snipa  snipo neturi, bet skaito foruma! jis gi viesas, skaityt gali kas nori. dar pernai kazka buvau forume nepatenkinta leptelejusi, tai per visuotini darzelio tevu susirinkima direktore neivardinant manes pasake, kad nera cia ko forumuose nesamones rasineti.  atpazino, kad cia as, nes buvau parase savo vaikus su vardais ir gimimo datom susirasiusi. betgi jei yra kokiu minciu galima per az susirasyti
grazute
2010 03 03, 21:39
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:37)  taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti  matyt turi sioje temoje snipa  Cia snipa turbut turejo mane omeny,bet kaip rase forumas yra viesas skaito ir aukletojos ir pati direktore
Skambanti tyla
2010 03 03, 23:03
QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 03, 16:17) dar pernai kazka buvau forume nepatenkinta leptelejusi, tai per visuotini darzelio tevu susirinkima direktore neivardinant manes pasake, kad nera cia ko forumuose nesamones rasineti. Direktorės aukštas kultūros lygis
rokinuke
2010 03 24, 16:57
ko taip tylu temukej?
Keista, kad taip igai nerandame apie ką pasikalbėti.Odarželyje vyksta įdomių dalykų
raimoskyte
2010 04 06, 11:44
QUOTE(žilė @ 2010 04 06, 12:11) Keista, kad taip igai nerandame apie ką pasikalbėti.Odarželyje vyksta įdomių dalykų Labuka, Mamytes Idomu butu suzinot kaip ten gyvenimelis verda sitam lopsely - darzely musu mazoji nenuorama jau nuo sio rudenelio keliaus i si darzeli Ka patartumet pradziai?? Aciu!!!
Skambanti tyla
2010 04 06, 14:02
QUOTE(žilė @ 2010 04 06, 12:11) Keista, kad taip igai nerandame apie ką pasikalbėti.Odarželyje vyksta įdomių dalykų Kokių?
gintaresa
2010 04 08, 19:10
Tikrai idomu, kokiu?
Kaktuke
2010 04 08, 20:15
kaip suprantu čia kalba apie grupių sujungimus ir auklėtojų pasikeitimus
QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 08, 22:15) kaip suprantu čia kalba apie grupių sujungimus ir auklėtojų pasikeitimus  Labukas,mielosios, Na žinoma, kad liūdnoka, kad vaikai tarsi žirniai barstomi po grupes, o ir atėjus pasiimti nerandi kur jis tame darželyje tūno.Palieki savoje grupėje,randi kitame gale kitoje,o ir miega tikriausiai ne savuose patalėliuose...Laksto po visą darželį tarsi benamiai.
Daivuliukas
2010 04 09, 08:25
Dar nei karto šiais metais neradau savo vaiko kitoje grupėje Buvo kita grupė prijungta kažkada, nes atėjo į darželį vos keli vaikai. Nesu tikra, bet manau jungia grupes tik tuo atveju jei vaiku neateina daugiau kaip pusė grupėje, tada, logiškai pagalvojus  , ir apsimokėtų apjungti. Mažyliukų grupėjese turėtų būti po 16-17 vaikų, bet kiek atsimenu dažniausiai nesiekdavo net 10.
Skambanti tyla
2010 04 09, 09:48
QUOTE(žilė @ 2010 04 09, 08:47) Labukas,mielosios, Na žinoma, kad liūdnoka, kad vaikai tarsi žirniai barstomi po grupes, o ir atėjus pasiimti nerandi kur jis tame darželyje tūno.Palieki savoje grupėje,randi kitame gale kitoje,o ir miega tikriausiai ne savuose patalėliuose...Laksto po visą darželį tarsi benamiai.  Gal persūdot kaip gi benamiai, juk stogas virš galvos grupių darbo laikas patrumpintas, šiek tiek, gal pasiimat iš budinčios? O dėl patalėlių- egzistuoja higienos normos, nemanau, kad darželis taip grubiai pažeistų ir guldytų į svetimą lovą. Jei vaikai , pvz vasaros metu, miega kitose lovose, tai jie atsikrausto ten ilgam, nes sujungta būna ne vienai dienai, o sezonui.
|
|