sveikos mamytes mums beveik 3 menesiai.mano maziukas valgo labai ilgai.pavalgo pailsi vel pavalgo.tj trunka apie valanda o kartais net daugiau.buna taip kad iskart viska ismaukia.valgom aptamil 1. ar galima taip ilgai laikyti jau pagaminta misinuka o juo labiau sildyti antra karta.niekada nenuspeju kiek jis suvalgys ir tenka daug ispilt misinuko.gaila pilt..o valgo jis ivairiai buna po 130 retai,100.kartais visai 70 ar 80. kas 3 4 valandas o buna ir po 5kiu papraso.nevalgiukas mano vaikas.
sveika:)maniske irgi beveik triju menesiuku.mes irgi nepasizymim dideliu valgymu.tavo situacija man pazistama.tik mes tiek ilgai nevalgome.kaip daktarai sako vaikas turi valgyti neilgiau nei pusvalandi.bet zinai kiekvienas vaikiukas individualus.gal tu jo nemaitink taip ilgai ir jis greiciau isalks ir paskui daugiau suvalgys.o ar jis noriai valgo ta valanda?ar vis bandai suduoti kad tik daugiau suvalgytu?nepyksta tada maziukas?nes maniske tada pradeda ant manes pykti jei bandau daugiau suduoti.nes kazkaip neina palikt ramybeje kai mazai pavalgo
o misinukas tai geras buna valanda laiko ir sildyti ji nera labai gerai.as anksciau taip darydavau, bet dabar taip jau nebedarau o kiek jus sveriat? QUOTE(Tijukas @ 2009 12 05, 16:23) sveika:)maniske irgi beveik triju menesiuku.mes irgi nepasizymim dideliu valgymu.tavo situacija man pazistama.tik mes tiek ilgai nevalgome.kaip daktarai sako vaikas turi valgyti neilgiau nei pusvalandi.bet zinai kiekvienas vaikiukas individualus.gal tu jo nemaitink taip ilgai ir jis greiciau isalks ir paskui daugiau suvalgys.o ar jis noriai valgo ta valanda?ar vis bandai suduoti kad tik daugiau suvalgytu?nepyksta tada maziukas?nes maniske tada pradeda ant manes pykti jei bandau daugiau suduoti.nes kazkaip neina palikt ramybeje kai mazai pavalgo o misinukas tai geras buna valanda laiko ir sildyti ji nera labai gerai.as anksciau taip darydavau, bet dabar taip jau nebedarau o kiek jus sveriat? va va ir mums tas patsta valanda visa as jam duodu kad tik daugiau suvalgytu.taip ir jis pyksta rekia..bandziau ir duot tiek kiek jis nori bet vistiek tas pats mazai suvalgo ir daugiau jei jis nenori tj neikisi nebent po maza gurksneli kas minute Papildyta: ir kiek jus suvalgot?
na va kaip cia mes panasiai gyvenam
turbut ir jums tas valgymas jau QUOTE(Tijukas @ 2009 12 05, 19:50) na va kaip cia mes panasiai gyvenam turbut ir jums tas valgymas jau maniskis irgi panasiai tik daznai buna maziau nei 700. o buna bet retai tj ir800 ir daugaiu buvo suvalges.buna ir 500 tik
per para cia mes tiek :)mes virs kilo.jus?
idomiai cia:)manau jau maziai musu bijo to valgymo aisku dar cia mums jie valgo:)tik tiek kad valgo ir nerimsta taip
tai normaliai:)sakau kaip ir nereiketu pergyventi.tik va butu tas valgymas kitoks.
mes apie du menesiukus valgem MP ir damaitinom, o dabar tik misinuka valgom:) jus nuo pat pradziu misinuka valget?o gal jam neskanu?nes mes tai kai prasidejo pykimai tai keitem misinuka.tai godziau valgyt pradejo:) QUOTE(Tijukas @ 2009 12 05, 22:04) tai normaliai:)sakau kaip ir nereiketu pergyventi.tik va butu tas valgymas kitoks. mes apie du menesiukus valgem MP ir damaitinom, o dabar tik misinuka valgom:) jus nuo pat pradziu misinuka valget?o gal jam neskanu?nes mes tai kai prasidejo pykimai tai keitem misinuka.tai godziau valgyt pradejo:) as du men irgi savo pienuku bet ji valge taip pat kaip ir db aptamila nenoriai tik kad svoris pradejo geriau aukt nuo misinuko nes va sveremes kai buvo du men ir po dvieju savaiciu vel sveremes tj per dvi sav 600..o kai savo pienu tmaitinau tj per men 800
mes dabar milupa valgom.sias dieneles tai vargstu visai:(pyksta kazko...
QUOTE(tiesioglaura @ 2009 12 05, 14:49) sveikos mamytes mums beveik 3 menesiai.mano maziukas valgo labai ilgai.pavalgo pailsi vel pavalgo.tj trunka apie valanda o kartais net daugiau.buna taip kad iskart viska ismaukia.valgom aptamil 1. ar galima taip ilgai laikyti jau pagaminta misinuka o juo labiau sildyti antra karta.niekada nenuspeju kiek jis suvalgys ir tenka daug ispilt misinuko.gaila pilt..o valgo jis ivairiai buna po 130 retai,100.kartais visai 70 ar 80. kas 3 4 valandas o buna ir po 5kiu papraso.nevalgiukas mano vaikas. kaip gydytoja sake 3 menesiu maziukas turi pavalgyti max per 30 minuciu, nes po to jis jau nevalgo, o tik ciulpia, nes pavargsta ir todel negerai vaikuciui, todel daugiau kruties duoti nereiketu, o del misinuko, gal tu gydytojos paklausk kaip daryti? |