Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip renkatės kavines, eidami su vaikais?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2
ingridatreff
Mano drauge, tik ka grizo su mazu leliuku is Lietuvos ir sake, kad i kuria kavine tik beuzeitu, niekas neturejo kedutes vaikuciui. Ar tai tiesa, gal jai tiesiog nepasiseke. As irgi ruosiuosi i Lietuva, butu idomu suzinoti is anksto, kuriose Vilniaus kavinese yra kedutes???
nerile
Cilli picerijose yra... thumbup.gif
Daisy
Lido tinklo kavines
remka
.............cia Lietuva,cia nelabai kas rupinasi vaiku patogumais ,viena kita kavinuke,rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif .va,kad Macdonalde yra,tai faktas! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Encore
Berneliu uzeigose lygtai g.gif buna..
Renarda
As net vienoj kavinukej salia autostrados Kaunas - Klaipeda maciau biggrin.gif . Nors tikrai dar verslininkai pas mus apie vaikucius mazai galvoja wink.gif
Vennera
O gal kas nors zinot kur Kaune taip yra?
ingridatreff
O tai kur gi jus mamytes vaikucius maitinat, kai i lauka einat??? Na bent jau cili yra clap.gif
Daisy
QUOTE (Saulutele @ 2004 04 21, 23:49)

Lido tinkle (hyper maximoj, maximoj)
meska
'Uzsuk' restorane Vienuolio g-vej, 'Marceliukes klety'.
Pastaba
QUOTE (Saulutele @ 2004 04 21, 22:49)

Kaune yra Napolino picerijoj ir Picoj Jazz.
bea
QUOTE (Lija @ 2004 04 28, 20:06)
Kaune yra Napolino picerijoj ir Picoj Jazz.

patikslinsiu, napolino keduciu yra 2 vnt., o pizoj jazz tik 1... blink.gif taigi reik tiketis, kad tuo metu daugeu kedutiniu vaiku ner kabake....
Atize
kai buvau uzejusi trakuose keliose kibininese tikrai maciau ne dvi o minimum 5 tokias tik vat pavadinimo nebepamenu tos kibinines unsure.gif unsure.gif
Aurėja
Mes buvom labai maloniai sutikti pačiam Vilniaus centre, Gedimino prospekte Gyvo alaus Restorane tiksliai pavadinimo nebepamenu, bet jis ten visam prospekte vienintelis, kur vietoje verdamas gyvas alus. Žodžiu: vežimuką 2 padavėjai patys įnešė ir pastatė saugiai, kad nepavogtų nuo gatvės niekas. Maitinimo kėdutę iškart pastatė, labai gražią thumbup.gif
Dar kėdutę gavom kinų patiekalų restorane Vilniuje, Naugarduko g-vėje "Rytai-Vakarai".
MAMA2T&T
QUOTE (bea @ 2004 04 28, 13:14)
patikslinsiu, napolino keduciu yra 2 vnt., o pizoj jazz tik 1... blink.gif taigi reik tiketis, kad tuo metu daugeu kedutiniu vaiku ner kabake....

o jeigu as su dviem vaikais ir abiems reikia po kedute blink.gif unsure.gif
nerile
O cia Vilniuje alaus restoranas, tai tas, kur Korio ar Avilio (su medum) alu verda? Jei tas, tai matai, jis priklauso tokiam Staniuliui, kur pries keleta metu visi laikrasciai rase, kaip zmona paliko ir jauna susirado (jis lyg kazkoks seimo narys buvo nuo Joniskio). Tai va, jo vaikutis kiek ugtelejo, namie nebereikejo, tai i restorana kede atnese... O jei rimtai, tai kurie savininkai patys turi mazu vaiku, ta problema ir sprendzia.
O Lietuvoje mamos tiek ilgai po lauka nevaiksto, kad reiketu ieskoti kavines, kur ta vaika pamaitinti...
arnauta
Nonsensas!Yra Vilniuj tokia kavinycia "NYkstuku pasaulis", tipo vaiku kavine.Viduj tai grazu, bet ne daugiau.Vaiku kavineje rukoma!Ir dar.Nera maitinimo keduciu!Super, ar ne?
Bekasė
va va, po tokiu pasisakymu, as pasigendu savo vaikystes kavines - Nykstukas, kur pamenkalnio gatvej buvo. Keduciu ar ten buvo neprisimenu, bet kad vaikiskas meniu buvo, tai jau tikrai....
Willma
Jei busit Trakuose, "Apvalaus stalo klubo" kavineje ir restorane yra vaikiskos kedutes wink.gif thumbup.gif
nerile
Tai, ta Nykstuka Vilniuje ir as pamenu... O buvau viena karta pries... 20m. rolleyes.gif Jei gerai pamenu, ten neileisdavo vidun, jei neturedavai vaiko clap_1.gif Ar neklystu?
Linetė
Kaune "Prie svarstykliu" tikrai yra kėdutės vaikams, tik nemačiau ar daug jų ten.
Aurėja
QUOTE (nerile @ 2004 05 06, 13:08)
O cia Vilniuje alaus restoranas, tai tas, kur Korio ar Avilio (su medum) alu verda? Jei tas, tai matai, jis priklauso tokiam Staniuliui, kur pries keleta metu visi laikrasciai rase, kaip zmona paliko ir jauna susirado (jis lyg kazkoks seimo narys buvo nuo Joniskio). Tai va, jo vaikutis kiek ugtelejo, namie nebereikejo, tai i restorana kede atnese... O jei rimtai, tai kurie savininkai patys turi mazu vaiku, ta problema ir sprendzia.
O Lietuvoje mamos tiek ilgai po lauka nevaiksto, kad reiketu ieskoti kavines, kur ta vaika pamaitinti...

Aha, tas pats restoranas - ten alus ne tik su medum, ir su ženšeniu yra, ir kt...
O dėl kėdutės tai prajuokinai laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Šiaip, aš nors ir "Lietuvos mama", bet ilgai vaikštau lauke, tai tenka ne tik maitint vidury vaikščiojimo, bet ir sauskelnes pakeisti, nes praeina 3-4 valandos. Jei saulytė šviečia ir nelyja - lauke pakeičiu, lauke ir pamaitinu, dažniausiai parke, vežimėlyje, tad nereikia ieškot maitinimo kėdučių wink.gif
Aurėja
QUOTE (Silvute @ 2004 05 24, 06:43)
va va, po tokiu pasisakymu, as pasigendu savo vaikystes kavines - Nykstukas, kur pamenkalnio gatvej buvo. Keduciu ar ten buvo neprisimenu, bet kad vaikiskas meniu buvo, tai jau tikrai....

Ir dar ten buvo gyvų voveryčių, pamenat? Aš nenorėdavau nei tų ledų, nei kitokio maisto, man svarbiausia būdavo pažiūrėt į voverytes. Ryškiausias vaikystės prisiminimas - kaip man viena iš jų apsisiojo veidą laugh.gif blush-anim-cl.gif laugh.gif
SuperBaba
QUOTE (aureja @ 2004 05 24, 16:54)
Ir dar ten buvo gyvų voveryčių, pamenat? Aš nenorėdavau nei tų ledų, nei kitokio maisto, man svarbiausia būdavo pažiūrėt į voverytes. Ryškiausias vaikystės prisiminimas - kaip man viena iš jų apsisiojo veidą laugh.gif blush-anim-cl.gif laugh.gif

As pamenu ta restorana "Nykshtuka" thumbup.gif ir eiles ten budavo, kad pakliuti i vidu blink.gif gaila, kad dabar nera tokiu uzeigeliu musu vaikuciams sad.gif
ewa
QUOTE (nerile @ 2004 04 21, 12:03)
Cilli picerijose yra... thumbup.gif

Ne tik picerijose, bet visuose Cili restoranuose, t.y. ir Cili kaime ir kinieciu restorane smile.gif Tik del plento baro nezinau, seniai ten buvau g.gif
sabel
O dar Nykstuke buvo didelis akvariumas, ir staliukai faini budavo suaugusiems ir salia maziukams. Tokia nostalgija apeme. rolleyes.gif
godaiva
sveikos mamkos,

gal jau kur ir buvo panasi tema, taciau man iskilo toks klausimas
ar pas jus mieste yra nors keletas kaviniu kur ramiai galetumete lankytis su vaikuciais.

jau neskaitant to kad ten butu nerukymo zona, bet man visai noretusi kad tai butu lyg ir VAIKU KAVINE, kaip senais laikais pieno kokteilines, ar panasiai

na pas mus Klaipedoje senais laikais buvo DU GAIDELIAI.

man visai noretusi, kad kol mamos sedi kavinukeje ir mazyliai rastu kuo uzsiimti.

na issakykit ir jus savo nuomone siuo klausimu wink.gif
babble
Kaune dar yra Napolino (a kaip ten vadinasi?) cia netoli Soboro. Yra vaikams pastatytas medinis namelis, ciuozykla...yra vaikisku patiekalu meniu.
Puumpaa
Man patinka su vaikais lankytis Kaune Berneliu uzeigose su lauke irengtomis supynemis ir dar viena naujai atradome - neprivaziavus Bejorkiemio (Kaunas-Vilnius autostrada) yra kavine-restoranas (pavadinimo nepamenu dabar) su labai sauniais atrakcionais vaikams lauke. thumbup.gif Sventem ten draugu vaiko 2 metu gimtadieni, tai super patiko.
taja:)
Vilniuje yra kavinė vaikams thumbup.gif Laisvės prospekte, Pašilaičiuose ten specialus vaikams pritaikytas meniu, yra netgi vištienos sriuba, tokią aš gaminau savo lialiui nuo 7 mėn. Vaikiškų patiekalų kainos vidutiniškai 7 litai. Tiesa yra meniu ir tėveliams ten kainos jau kur kas didesnės apie 20 lt patiekalas. Ir dar ten yra toks žaidimų kambarys kaip Akropolio Euroopa. Vienu žodžiu thumbup.gif .

Tiesa, kas man nelabai patiko, kad vaikiško patiekalo reikėjo laukti apie valandą, gerai kad vaikas tuo metu žaidė, o mažoji miegojo, nes kitaip galima nusišaut su vaikais valadą išsėdėt prie stalo ir laukt kol tau atneš Nykštukų kotletukus.
Renacikas
Pakolkas kol mano leliukas mazas tai kavines renkames tik tokias, kad nebutu prirukyta ir negrotu tranki muzika..... veliau reikes tikriausiai rinktis kur vaikui bus idomu smile.gif
Pūkis
gerai kad radau sia tema, nors ji jau senai uzvesta. biggrin.gif ir negi tik vienai mamai iskilo klausimas, kur klaipedoj yra kavines kurios turi maitinimo kedutes? g.gif siaip as pries kokius 2 men pagalvojau apie tai, nes visdelto lauke salta ir norisi kazkur su mazium nueit pasedet. o tas pasedejimas turetu but patogus ir mamai ir vaikui. as tai dar nemaciau, kad kur butu maitinimo kedutes klaipedoj, o gal kas mate ir zino kur? mirksiukas.gif
oxygen
mes nieko labai nesirenkam, mums visur gerai 4u.gif blush2.gif
Gyvačiukas
mes imam vezima thumbup.gif
astukas111
musu maze labai puikiai jauciasi automobilio kedutej,parpia sau biggrin.gif ir teukams su sese visai netrukdo bigsmile.gif o kai begiot pradesimbus biskiuka sunkiau bet manau iseiti surasim lotuliukas.gif
*Lina*
renkamės tokią kur neprirūkyta,nėra garsios muzikos ,nepamaišo ir vaikų kambarys smile.gif
*Gabriella*
QUOTE(*Lina* @ 2007 05 11, 16:01)
renkamės tokią kur neprirūkyta,nėra garsios muzikos ,nepamaišo ir vaikų kambarys smile.gif
*

Dabar kavinėse neberūkoma tongue.gif blush2.gif
-rasa-
QUOTE(Linutemamyte @ 2007 05 11, 17:49)
Dabar kavinėse neberūkoma  tongue.gif  blush2.gif
*

o gal ji užsienio valstybėje šiuo metu gyvena, kur kavinėse dar leidžiama rūkyti 4u.gif
djoka
Labai dziaugiuosi, kad kavinese neberukoma, siulau Traku dvarkiemi, ten vaikams ir maziems ir didesniems labai gerai
jurgituku
Vilniuje restorane "Laiknoji sostinė" (VCUP) yra ir kėdutės ir žaidimų kampelis vaikams.
Keberiokšt
as tai pirmiausia pagalvoju apie meniu- ar bus ten kas vaikui. Zinau, kad "mandru" patiekalu jis nevalgo, todel i kinu ar kitokios keistesnes virtuves kavines einu viena ar su draugem. Aisku, smagu, jei kavineje yra vaikui veiklos- papiesti, pazaisti..
Ir padaveju paslaugumas- jei ziuri i maza vaika kaip i priesa, antra karta ten kazin ar nueisiu..
Tukiukas
QUOTE(Keberiokšt @ 2007 10 13, 21:19)
as tai pirmiausia pagalvoju apie meniu- ar bus ten kas vaikui. Zinau, kad "mandru" patiekalu jis nevalgo, todel i kinu ar kitokios keistesnes virtuves kavines einu viena ar su draugem. Aisku, smagu, jei kavineje yra vaikui veiklos- papiesti, pazaisti..
Ir padaveju paslaugumas- jei ziuri i maza vaika kaip i priesa, antra karta ten kazin ar nueisiu..
*

Mano panele irgi jokiu mandru patiekalu nevalgo, bet kinieciai jai laaabai tinka - kadangi ten yra RYZIU biggrin.gif Mano vaikas tikriausiai galetu vien ryziais but gyvas lotuliukas.gif O prie to paties dar keleta gabaleliu mesos ar zuvytes be jokio padazo gauna - pavalgo geriau nei bet kokioj kitoj kavinej.

Viena is vietu kur Kaune smagu nueit - Sicuan senamiestyje, Kumeliu g. Ten yra gana jaukus kampelis vaiku zaidimams.
Deimanciukas
Man tai va patinka su dukryte nueit i vilniaus laukinius vakarus. Ten atskiras aukstas su vaikais. Tai ramiai gali sedet ir valgyt kol vaikas duksta smile.gif
laurriukas
QUOTE(Tukiukas @ 2007 10 18, 10:29)
Viena is vietu kur Kaune smagu nueit - Sicuan senamiestyje, Kumeliu g. Ten yra gana jaukus kampelis vaiku zaidimams.
*

Gal vaikam ten ir nieko, nu bet maistas tai tragiskas. Nors kinieciu maista labai megstu. Uzsisakiau saldziarugste vistiena, tai atnese, paprastu ryziu, ant ju uzdeta keciupo su ananasais ar pan, keli beskoniai vistos gabaliukai.
Paejus toliau Kumeliu gatve yra kitas Kinu restoranelis, va ten tai labai skanu. Bet vaikams nepritaikyta verysad.gif
Gal zinot kurie restoranai Kaune su vaikų kambariais? As zinau tik bernelius Silainiuose ir Sena Bebra uz Karmelavos. Dar kazas lyg buvo Pizza Jaz Taikos gt.
juliux
Mes su mažium negalim nueiti į kokią didesnę kavinę ar prekybos centrą. Dūksta kaip vijurkas, nesugaudysi. Apie pavalgymą nė minties negali būti, bet visai netikėtai užėjom į kavinę, kri prieš troleibusų stotelę... vaikinas žiūrėdamas pro langą suvalgė pyragėlį ir išgėrė sulčių. Bet svarbiausia - nebuvo minties dūkt. Buvo įdomu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
laumar
Sveciavausi Marijampoleje ir norejau su mazaja , su vezimuku, nueiti i kavinuke, paprasciausiai atsigerti kavos, bet taip ir likau neatsigerusi, kadangi su vezimu niekur nejo ivaziuoti, arba reikejo visu prasyti, bukit geri padekit ivaziuoti, o po to isvaziuoti, o lauke nesiruosiu vaiko palikti vieno .
Tatli
QUOTE(Deimanciukas @ 2007 10 22, 22:39)
Man tai va patinka su dukryte nueit i vilniaus laukinius vakarus. Ten atskiras aukstas su vaikais. Tai ramiai gali sedet ir valgyt kol vaikas duksta  smile.gif
*

O kur randasi laukini vakarai?
letka
QUOTE(jurgituku @ 2007 10 03, 22:57)
Vilniuje restorane "Laiknoji sostinė" (VCUP) yra ir kėdutės ir žaidimų kampelis vaikams.
*

Aha, kedutes nors ir paparastos, bet labai patogu, kad yra. O ir siaip ten gan svelni atmosfera buvimui su vaiku smile.gif

Dar yar kedute indu restorane priesais katedra. Buvom vakar, turejom proga isbandyti smile.gif
Deimanciukas
QUOTE(Tatli @ 2007 10 29, 19:02)
O kur randasi laukini vakarai?
*

Antakalnyje, netoli kliniku smile.gif
Reginiukas
siauliuose tai ne vienos kedutes kavinej nerasi, mes einam ten kur dar su vezimu galima ivaziuoti blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.