Mano drauge, tik ka grizo su mazu leliuku is Lietuvos ir sake, kad i kuria kavine tik beuzeitu, niekas neturejo kedutes vaikuciui. Ar tai tiesa, gal jai tiesiog nepasiseke. As irgi ruosiuosi i Lietuva, butu idomu suzinoti is anksto, kuriose Vilniaus kavinese yra kedutes???
Cilli picerijose yra...
Lido tinklo kavines
.............cia Lietuva,cia nelabai kas rupinasi vaiku patogumais ,viena kita kavinuke,
Berneliu uzeigose lygtai
As net vienoj kavinukej salia autostrados Kaunas - Klaipeda maciau
O gal kas nors zinot kur Kaune taip yra?
O tai kur gi jus mamytes vaikucius maitinat, kai i lauka einat??? Na bent jau cili yra
Lido tinkle (hyper maximoj, maximoj)
'Uzsuk' restorane Vienuolio g-vej, 'Marceliukes klety'.
Kaune yra Napolino picerijoj ir Picoj Jazz.
patikslinsiu, napolino keduciu yra 2 vnt., o pizoj jazz tik 1...
kai buvau uzejusi trakuose keliose kibininese tikrai maciau ne dvi o minimum 5 tokias tik vat pavadinimo nebepamenu tos kibinines
Mes buvom labai maloniai sutikti pačiam Vilniaus centre, Gedimino prospekte Gyvo alaus Restorane tiksliai pavadinimo nebepamenu, bet jis ten visam prospekte vienintelis, kur vietoje verdamas gyvas alus. Žodžiu: vežimuką 2 padavėjai patys įnešė ir pastatė saugiai, kad nepavogtų nuo gatvės niekas. Maitinimo kėdutę iškart pastatė, labai gražią
Dar kėdutę gavom kinų patiekalų restorane Vilniuje, Naugarduko g-vėje "Rytai-Vakarai".
o jeigu as su dviem vaikais ir abiems reikia po kedute
O cia Vilniuje alaus restoranas, tai tas, kur Korio ar Avilio (su medum) alu verda? Jei tas, tai matai, jis priklauso tokiam Staniuliui, kur pries keleta metu visi laikrasciai rase, kaip zmona paliko ir jauna susirado (jis lyg kazkoks seimo narys buvo nuo Joniskio). Tai va, jo vaikutis kiek ugtelejo, namie nebereikejo, tai i restorana kede atnese... O jei rimtai, tai kurie savininkai patys turi mazu vaiku, ta problema ir sprendzia.
O Lietuvoje mamos tiek ilgai po lauka nevaiksto, kad reiketu ieskoti kavines, kur ta vaika pamaitinti...
Nonsensas!Yra Vilniuj tokia kavinycia "NYkstuku pasaulis", tipo vaiku kavine.Viduj tai grazu, bet ne daugiau.Vaiku kavineje rukoma!Ir dar.Nera maitinimo keduciu!Super, ar ne?
va va, po tokiu pasisakymu, as pasigendu savo vaikystes kavines - Nykstukas, kur pamenkalnio gatvej buvo. Keduciu ar ten buvo neprisimenu, bet kad vaikiskas meniu buvo, tai jau tikrai....
Jei busit Trakuose, "Apvalaus stalo klubo" kavineje ir restorane yra vaikiskos kedutes
Tai, ta Nykstuka Vilniuje ir as pamenu... O buvau viena karta pries... 20m.
Kaune "Prie svarstykliu" tikrai yra kėdutės vaikams, tik nemačiau ar daug jų ten.
Aha, tas pats restoranas - ten alus ne tik su medum, ir su ženšeniu yra, ir kt... O dėl kėdutės tai prajuokinai Šiaip, aš nors ir "Lietuvos mama", bet ilgai vaikštau lauke, tai tenka ne tik maitint vidury vaikščiojimo, bet ir sauskelnes pakeisti, nes praeina 3-4 valandos. Jei saulytė šviečia ir nelyja - lauke pakeičiu, lauke ir pamaitinu, dažniausiai parke, vežimėlyje, tad nereikia ieškot maitinimo kėdučių
Ir dar ten buvo gyvų voveryčių, pamenat? Aš nenorėdavau nei tų ledų, nei kitokio maisto, man svarbiausia būdavo pažiūrėt į voverytes. Ryškiausias vaikystės prisiminimas - kaip man viena iš jų apsisiojo veidą
As pamenu ta restorana "Nykshtuka"
Ne tik picerijose, bet visuose Cili restoranuose, t.y. ir Cili kaime ir kinieciu restorane
O dar Nykstuke buvo didelis akvariumas, ir staliukai faini budavo suaugusiems ir salia maziukams. Tokia nostalgija apeme.
sveikos mamkos,
gal jau kur ir buvo panasi tema, taciau man iskilo toks klausimas ar pas jus mieste yra nors keletas kaviniu kur ramiai galetumete lankytis su vaikuciais. jau neskaitant to kad ten butu nerukymo zona, bet man visai noretusi kad tai butu lyg ir VAIKU KAVINE, kaip senais laikais pieno kokteilines, ar panasiai na pas mus Klaipedoje senais laikais buvo DU GAIDELIAI. man visai noretusi, kad kol mamos sedi kavinukeje ir mazyliai rastu kuo uzsiimti. na issakykit ir jus savo nuomone siuo klausimu
Kaune dar yra Napolino (a kaip ten vadinasi?) cia netoli Soboro. Yra vaikams pastatytas medinis namelis, ciuozykla...yra vaikisku patiekalu meniu.
Man patinka su vaikais lankytis Kaune Berneliu uzeigose su lauke irengtomis supynemis ir dar viena naujai atradome - neprivaziavus Bejorkiemio (Kaunas-Vilnius autostrada) yra kavine-restoranas (pavadinimo nepamenu dabar) su labai sauniais atrakcionais vaikams lauke.
Vilniuje yra kavinė vaikams
Tiesa, kas man nelabai patiko, kad vaikiško patiekalo reikėjo laukti apie valandą, gerai kad vaikas tuo metu žaidė, o mažoji miegojo, nes kitaip galima nusišaut su vaikais valadą išsėdėt prie stalo ir laukt kol tau atneš Nykštukų kotletukus.
Pakolkas kol mano leliukas mazas tai kavines renkames tik tokias, kad nebutu prirukyta ir negrotu tranki muzika..... veliau reikes tikriausiai rinktis kur vaikui bus idomu
gerai kad radau sia tema, nors ji jau senai uzvesta.
mes nieko labai nesirenkam, mums visur gerai
mes imam vezima
musu maze labai puikiai jauciasi automobilio kedutej,parpia sau
renkamės tokią kur neprirūkyta,nėra garsios muzikos ,nepamaišo ir vaikų kambarys
Labai dziaugiuosi, kad kavinese neberukoma, siulau Traku dvarkiemi, ten vaikams ir maziems ir didesniems labai gerai
Vilniuje restorane "Laiknoji sostinė" (VCUP) yra ir kėdutės ir žaidimų kampelis vaikams.
as tai pirmiausia pagalvoju apie meniu- ar bus ten kas vaikui. Zinau, kad "mandru" patiekalu jis nevalgo, todel i kinu ar kitokios keistesnes virtuves kavines einu viena ar su draugem. Aisku, smagu, jei kavineje yra vaikui veiklos- papiesti, pazaisti..
Ir padaveju paslaugumas- jei ziuri i maza vaika kaip i priesa, antra karta ten kazin ar nueisiu.. QUOTE(Keberiokšt @ 2007 10 13, 21:19) as tai pirmiausia pagalvoju apie meniu- ar bus ten kas vaikui. Zinau, kad "mandru" patiekalu jis nevalgo, todel i kinu ar kitokios keistesnes virtuves kavines einu viena ar su draugem. Aisku, smagu, jei kavineje yra vaikui veiklos- papiesti, pazaisti.. Ir padaveju paslaugumas- jei ziuri i maza vaika kaip i priesa, antra karta ten kazin ar nueisiu.. Mano panele irgi jokiu mandru patiekalu nevalgo, bet kinieciai jai laaabai tinka - kadangi ten yra RYZIU Viena is vietu kur Kaune smagu nueit - Sicuan senamiestyje, Kumeliu g. Ten yra gana jaukus kampelis vaiku zaidimams.
Man tai va patinka su dukryte nueit i vilniaus laukinius vakarus. Ten atskiras aukstas su vaikais. Tai ramiai gali sedet ir valgyt kol vaikas duksta
QUOTE(Tukiukas @ 2007 10 18, 10:29) Viena is vietu kur Kaune smagu nueit - Sicuan senamiestyje, Kumeliu g. Ten yra gana jaukus kampelis vaiku zaidimams. Gal vaikam ten ir nieko, nu bet maistas tai tragiskas. Nors kinieciu maista labai megstu. Uzsisakiau saldziarugste vistiena, tai atnese, paprastu ryziu, ant ju uzdeta keciupo su ananasais ar pan, keli beskoniai vistos gabaliukai. Paejus toliau Kumeliu gatve yra kitas Kinu restoranelis, va ten tai labai skanu. Bet vaikams nepritaikyta Gal zinot kurie restoranai Kaune su vaikų kambariais? As zinau tik bernelius Silainiuose ir Sena Bebra uz Karmelavos. Dar kazas lyg buvo Pizza Jaz Taikos gt.
Mes su mažium negalim nueiti į kokią didesnę kavinę ar prekybos centrą. Dūksta kaip vijurkas, nesugaudysi. Apie pavalgymą nė minties negali būti, bet visai netikėtai užėjom į kavinę, kri prieš troleibusų stotelę... vaikinas žiūrėdamas pro langą suvalgė pyragėlį ir išgėrė sulčių. Bet svarbiausia - nebuvo minties dūkt. Buvo įdomu.
Sveciavausi Marijampoleje ir norejau su mazaja , su vezimuku, nueiti i kavinuke, paprasciausiai atsigerti kavos, bet taip ir likau neatsigerusi, kadangi su vezimu niekur nejo ivaziuoti, arba reikejo visu prasyti, bukit geri padekit ivaziuoti, o po to isvaziuoti, o lauke nesiruosiu vaiko palikti vieno .
QUOTE(jurgituku @ 2007 10 03, 22:57) Aha, kedutes nors ir paparastos, bet labai patogu, kad yra. O ir siaip ten gan svelni atmosfera buvimui su vaiku Dar yar kedute indu restorane priesais katedra. Buvom vakar, turejom proga isbandyti
siauliuose tai ne vienos kedutes kavinej nerasi, mes einam ten kur dar su vezimu galima ivaziuoti
|