Baltoji dieta
Per savaitę galite numesti iki 5 kg. Svarbu! Jei jūsų skrandis blogai virškina pieno produktus, ši dieta jums netiks. Ši dieta todėl vadinama balta, nes sudėtinė dalis - pienas ir jo produktai. Būtinai! Perkant pieno produktus atkreipkite dėmesį į riebumą. Optimaliausias - ne daugiau 4 % riebumo 100 g! Dar viena taisyklė: draudžiami rūgštūs vaisiai. Galima saldesnius: obuoliai, bananai, kriaušės, persikai, džiovintos slyvos arba razinos. Prieš kiekvieną valgį rekomenduojama išgerti stiklinę negazuoto vandens. Siūlomi produktai gali būti pasirinktinai iš kelių variantų.
Pusryčiai 1 jogurtas, ne daugiau kaip 4% riebumo - 125 g (1 vnt.) 1 vaisius Arbata su medumi (20g medaus, vienas arbatinis šaukštelis - 5 g). Arba kava su pienu.
Priešpiečiai Košė (geriausia avižinė ar kita mėgstama, tačiau negalima manų ir kvietinės), virta vandenyje arba neriebiame piene - 100 g Neriebi varškė - 125 g Stiklinė neriebaus pieno
Pietūs Virtas kiaušinis - 1 vnt. (55g) Salotos (agurkai, pomidorai ir pan.), užpilti neriebiu jogurtu Arba vietoje salotų - varškė su vaisiais - 100 g Stiklinė raženkos arba kefyro Vakarienė 1 vaisius 1 nesaldus ir neriebus jogurtas - 125 g Tokios dietos galite laikytis nuo 3 iki 7 dienų.
Sveikos  4dienų delčiukas mano baigės,kas su manim imsis baltosios?
Sefiene*
2009 12 10, 18:21
aš tai dar galvoju, kad ryt 5 dieną tęsti, bet jau kelnės krenta, pilvas prie nugaros prilips  sory, ne į tą temą parašiau  bėgu delčion....
Man atrodo, kad reikia imti vieną patiekalą ir atsigerti
O vakarienei tik jogurtą?Ar abu galiu
QUOTE(myletoja @ 2009 12 10, 19:27) O vakarienei tik jogurtą?Ar abu galiu  Na man atrodo, kad vieną gal  Vakarienei visad geriau mažiau
O jei pietum imu varške su vaisiais tai kefyro nebegaliu?
QUOTE(myletoja @ 2009 12 10, 19:32) O jei pietum imu varške su vaisiais tai kefyro nebegaliu?  Manau, kad gali, nes ten dar kiaušinia iš patiekalų ir salotos  Bent aš taip ir rinkčiausi, tik vakarienei kukliau imčiau
Tai gerai  kolkas aišku viskas
Tai jau ryt startuosi
Taip  tik deja viena
Gundykitės panelės  :D
Susigundys tikrai manau kas nors, nes šventės jau ne už kalnų
QUOTE(myletoja @ 2009 12 10, 19:51) Gundykitės panelės  :D Na ir kaip sekesi? ar nesilaikei?
pukuotukas
2010 01 16, 17:52
vestullyt
2011 07 12, 11:53
Brangiosios, viską ką rašo tą ir reikia valgyti, visus produktus tarkime : 1 vaisius 1 nesaldus jogurtas. Tai ir suvalgot pirma vaisių ir vėliau jogurtą.  pati laikiausi tai jei nesusigundai ant saldumynų tai man patiko ši dieta.
NeXt NeXt
2011 07 12, 16:59
QUOTE(vestullyt @ 2011 07 12, 13:53) Brangiosios, viską ką rašo tą ir reikia valgyti, visus produktus tarkime : 1 vaisius 1 nesaldus jogurtas. Tai ir suvalgot pirma vaisių ir vėliau jogurtą.  pati laikiausi tai jei nesusigundai ant saldumynų tai man patiko ši dieta. bet tai alkio jausmas didelis turbut, nuo tiek visai nesotu turetu but
Sunflowers
2011 07 14, 13:29
Sveikutes , as nuo rytojaus bandysiu laikytis sios dietos , paziuresim kaip seksis
|
|