sweiki pas mane yra tokia situacija....galima taip pasakyti kad esu prisirysusi prie tevu...turiu mazyle ir mylima zmogu kuris nori kad pas ji atsikrausticiau bet tewai man neleidzia nes mano kad nesugiebesiu mazyle pasirupinti....o taip paprastai imti iseiti negaliu nes bijau kad rysis dings tarp tewu....ka daryti man patarkit???????????
QUOTE(Ievute02 @ 2009 12 05, 20:56) sweiki pas mane yra tokia situacija....galima taip pasakyti kad esu prisirysusi prie tevu...turiu mazyle ir mylima zmogu kuris nori kad pas ji atsikrausticiau bet tewai man neleidzia nes mano kad nesugiebesiu mazyle pasirupinti....o taip paprastai imti iseiti negaliu nes bijau kad rysis dings tarp tewu....ka daryti man patarkit??????????? Sveika kadangi is trumpo aprasymo nelabai aiski situacija, norejau paklausti koks Jusu amzius, isilavinimas, finansine padetis, ar esat pajegi pati save ir savo mazyle pilnai issilaikyti? taip pat kokia jusu mylimo zmogaus materialine situacija, ar jo gyvenamoji vieta yra atskira ar su jo tevais, koks jo uzimtumas?
O kuo jūsų tėvai motyvuoja atsisakyma išleisti? Gal jūs dar nepilnametė?
as manau kad jei tevai taip jumis rupinasi tai visada priims atgal jei jums nepasiseks.Tad manau kad drasiai bandykit iseit is tevu,manau jie paprasciausiai bijo kad jus praras,o del rysio tai manau kad tai priklausis nuo jusu ir jusu tevu. As buvau labai panasiuoj situacijoj ir nieko puikei sugebejau viskuo rupintis,rysis nenutruko,jei reikia pagalbos tai tevai visada padeda,ir as kuo galiu jiems padedu
man 21m.....vaikinas dirba....gyvenimo salygos geros....
na jie mane neisleidzia todel kad galvoja kad as negalesiu pasirupinti....gal daugiausiai bijo nes mazyle buvo neisnesiota....pasake 2men pabuti pas tewus o welau paleis.... bet taip vis laika prailgina.... mentas gal tawo tewai su vyru puikai sutardavo....bet pas mane atvirksciai....kaip kare,o as dar tarp vydurio stoviu ir tai viska klausau...
O jūs pati esate tikra, kad sugebėsite viskuo pasirūpinti?
Na bet vistiek neaisku
as pati rupiniesiu ja...o mokslus pabaigiau pres nestuma....gal bijo nes mazyle kaip yra neisnesiota tai jai mazakraujste ir skyscio galvuteje biski yra....o tewas rupinasi ja....
va neseniai buvo atvaziaves pas ja tai mano tewas kaip ji nemegsta tai pasake koke vejais jis cia atejo...tai maniskis bande ramiai su jo pasikalbeti bet skandalas wien isejo...pasake maniskiam kad jis yra vien donoras mazylei...oj kaip man nusibodo tie barniai...
Seneliai elgiasi negerai,nes manipuliuoja kūdikiu norėdami išlaikyti,gal tiksliau išskirti tavę su dukrytės tėvu.Šioje situacijoje turite visi kartu susėsti ir nuspręsti kaip geriau mažam kūdikiui.
O kuo jie motyvuoja savo antipatiją jūsų vyriškiui? Gal su juo kažkas "negerai",nes čia kiek suprantu jūsų tėvukai neslepia savo neapykantos. Aš kaip įsivaizduoju - jūs nesusituokę ( ir faktas, kad nenunešėt popierių nėštumo metu, jūsų tėvų, ypač jei jie senesnių pažiūrų, kažkaip nežavi ), jūs ką tik baigėt mokslus, apie kažkokią karjerą dar per anksti kalbėt, pinigų pati neturit, dukrelės sveikata ne per geriausia... Pataisykit, jei klystu... Gal tame šaknys? O gal ir pats vyras jiems netinkamas atrodo - vyresnis, vedęs, kriminalinis ar dar koks nors? Kartais jaunos įsimylėjusios moterys taip sakant "ne viską mato". Nes tas tėvelių draskymasis toks lyg ir nelogiškas atrodytų- gi visiems būtų smagiau, jei turėtumėt šeimą, savo namus ir t.t. Pakalbėkit atvirai su tėvais,kodėl jie jūsų vyro nemėgsta, kodėl jumis nepasitiki. Nesakau, kad tėvai visada teisūs, bet dažniausiai taip... Amžius ir patirtis įpareigoja.
As manau, kad jus pati kuo geriausiai nutuokiate, del ko tevai taip pyksta ant jusu draugo. Ir matyt jus pati siek tiek pritariate tam, kitaip, manau, jau seniausiai butumete isejusi is tevu.
Juolab tevai, patyre zmones, daznai buna izvalgesni, nei mes, jaunimas. Ir ka galiu jums uztikrinti - tai, jog tevai savo vaikui NIEKADA BLOGO NELINKES. Pasisakykit mums kame jusu vaikino problema (gal jis jus yra muses, ar izeides, apgaves). Tada sulauksite objektyvesnio ivertinimo is salies QUOTE(Ievute02 @ 2009 12 05, 21:56) sweiki pas mane yra tokia situacija....galima taip pasakyti kad esu prisirysusi prie tevu...turiu mazyle ir mylima zmogu kuris nori kad pas ji atsikrausticiau bet tewai man neleidzia nes mano kad nesugiebesiu mazyle pasirupinti....o taip paprastai imti iseiti negaliu nes bijau kad rysis dings tarp tewu....ka daryti man patarkit??????????? ką reiškia tėvai neleidžia, jei jau turi savo vaikuti tu suaugęs žmogus, kuris gali pats nuspręsti, nebet pati manai kad tikrai nesugebėsi, mama juk gali ateiti pas tave pabūti, pagelbėti, ryšys tarp tėvų ir vaikų taip greit nedingsta
na as taip pat sutinku, esi pilnamete, tevai neturi teises kazko neleisti. laikas butu ne tevu norus pildyti, o galvoti apie savo vaikiuka. vaikas turi augti su abiem tevais jei tik yra galimybe, o tavo atveju yra, tik turi uzsispirti ir padaryti taip, kaip nori. o jau jei kasnors nesiseks, tai tevai tikrai pades, na, bent mama, tai tikrai, juk ji tavo mama, ir tavo vaiko mociute.
gal priezastis, kodel ,,neleidzia" ta, kad norit gyventi kur nors labai toli nuo tevu?
nesuprantu kaip gali tevai taves neisleisti, tu esi pilnamete, sukurei savo seima, turi vaikeli ir drauga,kaip tu manai vaikas turi augti su seneliais ar kaip ir normalioj seimoj su teciu ir mama?del pasirupinimo vaikuciu, tai manau kad kiekviena mama sugeba pasirupinti savo vaikuciu taip kad ir tu sugebesi
ir isvis nesuprantu kas gali buti per "neisleidzia iseiti"
mano nuomone tėvai skaito kad esi labai jauna prisidirbusi (atsiprašau iškart už išsireiškimą) ir nebepasitiki tavimi, užtat ir laiko užrakinę.
bet kuo ilgiau tu klausai jų, tuo jie darosi valdingesni, kaip piktžolės, čia tas pats. manau jei mylite su vyru vienas kitą, nueikite susirašykite, jei dar to nepadarėte, pasiimkite gerus draugus liudininkais, ir kraustykis su mažyle pas tėvelį. nes nieko nėra geriau už tikrą normalią šeimą. jokie seneliai neatstos tikrojo tėvo siūlau kuo greičiau tai padaryti, susitaikys tėvai, jei tave tikrai myli, nebemanipuliuos ir puras tavo pasirinkimą, o be savo tėvų išgyvent Tu tikrai gali, ypač jei tavo vyras išlaikyt sugebėtų jus. o mažas vaikutis be savo tėvų jau sunkiau. negadink savo vaiko vaikystės gime neišnešiota, vandenukų yra, patikėk, čia niekis. jum medikai visada yra jei tik pastebėsi kažką negero, tėvai tavo čia tikrai nepagelbės išsiplėtojau. sėkmės!!!
Į situaciją galima žiūrėti įvairiai, bet aišku yra viena - kad dar nesi pakankamai subrendusi atsiskirti nuo tėvų. Ir tai nieko blogo - visi mes tą praeiname (vieni lengviau, kiti sunkiau).
Sakai, kad esi labai prisirišusi. Ko gero visi, kurių santykiai su tėvais normalūs, yra prie jų prisirišę, bet puikiausiai gyvena savo gyvenimą. Jeigu nenori išeiti, nes bijai, kad susigadinsi santykius, vadinasi, tėvai tau statė ultimatumą. O tėvai paprastai ultimatumus stato paaugliams arba tada, kai desperatiškai bando vaiką "apsaugot" nuo kažko (beje, dažnai jie išties būna teisūs, nors tuo metu taip neatrodo). Man atrodo, kad tu žinai, ko nori, tik nori išlaviruoti, kad abi pusės būtų patenkintos. Kartais reikia ir taip gyvenime, bet dabartiniu tavo gyvenimo etapu labiau koncentruokis į vaikučio gerovę, jo augimą, sveikatą. Pagalvok, kaip jam būtų geriausia - tai bus tavo motiniška intuicija, kuri ir bus teisingiausia.
Manau, kad vaikui labai reikalingas tėtis. Esu skaičiusi, kad greičiausiai išyra tos santuokos, kur gyvenama su tėvais.Todėl reikėtų kurti savarankišką gyvenimą atskirai nuo tėvų. Manau, kad taip visiems būtų sveikiau...
|