Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mano skaniausios akimirkos"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Rustė
user posted image
Omrum
QUOTE(grange @ 2009 12 05, 19:41)
(ne vaikas!! bendra foto kompozicija)
Papildyta:
user posted image

patiko šitos foto vaiko reakcija, bet tas datos kampas, warning užrašai kažkaip maišo dėmesį, dar langas, jei būtų neutralus fonas, būtų smagi foto mano akims.
*

O man šį labai net į temą ir faina vaiko išraiška labai , daug geriau nei išmazoto nuo galvos iki kojų pavalgiusio vaiko smile.gif tik tos raudonos akys doh.gif nu nesuprantu ..

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 19:49)
be žodžių.... Ir tas lelius regis ją valgo blink.gif
user posted image
*

nu taip valgo biggrin.gif atrodo..
l'eau
ta su dešra tikrai tokia bjauroka (paranojikėms: nuotrauka, ne vaikas). o jei dešra įkišta į rankas ne tik kadrui tai unsure.gif
Jakatta
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 08:59)
O jei dar tokis konkursas bus, o aš jau prademonstravus busiu?...
Tiek to... Čia nekelsiu, bet nuorodą atidarius turėtų matytis smile.gif

*

Super foto thumbup.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 21:29)
ta su dešra tikrai tokia bjauroka (paranojikėms: nuotrauka, ne vaikas). o jei dešra įkišta į rankas ne tik kadrui tai unsure.gif
*

Idomu, idomu, kiek vaikuciui laiko, kad jau rukyta maista ragauja. g.gif Ir iš vis, paskutiniu metu, su desrom nuotrauku padaugejo.
Va, dar viena:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19714
Lašelis Liūdnas
QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 23:29)
*

Man regis, kad paragavęs, nes lyg ir lašinio gabaliuks pasmakrėj kybo g.gif
Prula
na su dešra čia tokių foto ne viena ir ne dvi. Ir tikrai jos neatrodo taip... (kaip čia padoriau išsireiškus) baisiai, kaip vaikas šalia išgertų stikliukų.. Man niekad gyvenime net nekiltų minties įamžinti vaiką prie stalo/ spintelės, ant kurios alkoholis, ar jo pėdsakai... net jei ta akimirka ir tikrai būtų verta objektyvo žvilgsnio ax.gif Bet čia tik man ... ax.gif
Corny
ups atsiprasau ne cia parasiau 4u.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Prula @ 2009 12 05, 23:51)
na su dešra čia tokių foto ne viena ir ne dvi. Ir tikrai jos neatrodo taip... (kaip čia padoriau išsireiškus) baisiai, kaip vaikas šalia išgertų stikliukų.. Man niekad gyvenime net nekiltų minties įamžinti vaiką prie stalo/ spintelės, ant kurios alkoholis, ar jo pėdsakai... net jei ta akimirka ir tikrai būtų verta objektyvo žvilgsnio  ax.gif  Bet čia tik man ...  ax.gif
*

Aš tai įamžinčiau, bet niekam nerodyčiau tongue.gif biggrin.gif
l'eau
QUOTE(Prula @ 2009 12 05, 21:51)
Ir tikrai jos neatrodo taip... (kaip čia padoriau išsireiškus) baisiai, kaip vaikas šalia išgertų stikliukų..

man atrodo. į tuos stikliukus neatkreipiau dėmesio, ta nuotrauka man pasirodė bjauri dėl lašinių vaiko burnoj. kažkaip vaikas su rūkytų ar riebiu maistu burnoj man visiškai nesiderina ir toks kadras iškart sukelia reakciją (wacko) . už tą aukščiau įdėtą man asmeniškai bjauresnė tik ta, kurioje vaikas atrodo kaip su šaukštu vimdomas unsure.gif (paranojikėms - tai tik mano asmeninė nuomonė, kalba apie nuotraukas, o ne visapusiškai ir nediskutuotinai mielus vaikučius)
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 21:55)
Aš tai įamžinčiau, bet niekam nerodyčiau tongue.gif  biggrin.gif
*

o kad visi taip galvotų...
Jakatta
QUOTE(Prula @ 2009 12 05, 21:51)
Man niekad gyvenime net nekiltų minties įamžinti vaiką prie stalo/ spintelės, ant kurios alkoholis, ar jo pėdsakai...
*

Del to, tai nesu tokia kategoriska. Nematau, nieko smerktino.

Sakykit, kur paziuret "miegaliu konkurso" nugaletoju foto?
Oksanik
Mane tai zn tas foto su desrom sugunde rukyta desra suvalgyti doh.gif
Man si foto patiko wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19469

O musu jauciu foto nepatvirtins, nes kazka ne taip padariau doh.gif unsure.gif

Kitame konkurse gal iseis sudalyvauti smile.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Jakatta @ 2009 12 05, 23:58)
*

Tigi į konkursą įeik ir pamatysi visas pradedant nugalėtojais.
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 05, 23:59)
Mane tai zn tas foto su desrom sugunde rukyta desra suvalgyti doh.gif
Man si foto patiko wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19469

O musu jauciu foto nepatvirtins, nes kazka ne taip padariau doh.gif  unsure.gif

Kitame konkurse gal iseis sudalyvauti smile.gif
*

O ką galėjai ne taip padaryt? g.gif
l'eau
QUOTE(Jakatta @ 2009 12 05, 21:58)
*

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98
Jakatta
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 22:07)
Tigi į konkursą įeik ir pamatysi visas pradedant nugalėtojais.

*

Nu, zinok, geda sakyt, bet ir dabar nezinau, kaip pazet sio konkurso foto. Visada susirandu l'eu posta, ir spaudziu jos parase esancia nuoroda. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 21:55)
Aš tai įamžinčiau, bet niekam nerodyčiau tongue.gif  biggrin.gif
*

ir aš drinks_cheers.gif
Omrum
QUOTE(Jakatta @ 2009 12 05, 22:11)
Nu, zinok, geda sakyt, bet ir dabar nezinau, kaip pazet sio konkurso foto. Visada susirandu l'eu posta, ir spaudziu jos parase esancia nuoroda. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

user posted image

arba gal tau kaip ir kitiems ( na bent jau man) nerodo per mozila , pažiūriu tik per opera arba chrome .
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Jakatta @ 2009 12 06, 00:11)
Nu, zinok, geda sakyt, bet ir dabar nezinau, kaip pazet sio konkurso foto. Visada susirandu l'eu posta, ir spaudziu jos parase esancia nuoroda. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

Pačiam tinklalapio viršuj, kur vienoj pusėj yra SM logotipas, priešingoj yra 'Fotokonkonkursai' (dar fotoaparatas greta), spausk ten ir matysi visus konkursus.
Papildyta:
Vo, Lera net vaizdinę medžiagą pateikė thumbup.gif biggrin.gif
l'eau
QUOTE(Jakatta @ 2009 12 05, 22:11)
*

forumo viršuje esančioje juostoje yra nuoroda į visus fotokonkursus. tiesa, ne ant visų apvalkalų gal rodo g.gif tiesa, man rodo visose naršyklėse.
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 22:17)
Vo, Lera net vaizdinę medžiagą pateikė thumbup.gif  biggrin.gif
*

leidžiu pakartotinai graudintis biggrin.gif
strėle kokia šustra pavariau hihihi.gif

ojjjj lotuliukas.gif
Papugele
Lera, jau visai susipainiojai biggrin.gif
Omrum
QUOTE(Papugele @ 2009 12 05, 22:22)
Lera, jau visai susipainiojai biggrin.gif
*

gėda man gėda doh.gif lotuliukas.gif
Oksanik
Nu bet su desrom tikrai nesmagiai ziurisi vaikiukai unsure.gif

O ypac man grazios foto gamtos fone 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 22:19)
ojjjj lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif

temose pasiklydusi buvai?
l'eau
kažką pražiopsojau biggrin.gif
Omrum
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 05, 22:22)
lotuliukas.gif

temose pasiklydusi buvai?

*

nu kam nepasitaiko biggrin.gif
Jakatta
QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 22:08)

blink.gif kiek daug graziu foto blink.gif gerai, kad ir praziopsojau balsavima. buciau nezinojus, kaip isrinkt tik kelias.
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 22:15)
user posted image

arba gal tau kaip ir kitiems ( na bent jau man) nerodo per mozila , pažiūriu tik per opera arba chrome .
*

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 22:17)
Pačiam tinklalapio viršuj, kur vienoj pusėj yra SM logotipas, priešingoj yra 'Fotokonkonkursai' (dar fotoaparatas greta), spausk ten ir matysi visus konkursus.
Papildyta:
Vo, Lera net vaizdinę medžiagą pateikė thumbup.gif  biggrin.gif
*

QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 22:18)
forumo viršuje esančioje juostoje yra nuoroda į visus fotokonkursus. tiesa, ne ant visų apvalkalų gal rodo g.gif tiesa, man rodo visose naršyklėse.
*

Labai aciu aciuks.gif
Dabar jau moku 4u.gif
Fedes
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 22:05)
O man šį labai net į temą ir faina vaiko išraiška labai , daug geriau nei išmazoto nuo galvos iki kojų pavalgiusio vaiko  smile.gif  tik tos raudonos akys  doh.gif  nu nesuprantu ..
nu taip valgo biggrin.gif atrodo..
*

jei labai raudonos akys, tai pvz mano programulkė tik tiek ir sutvarko, pablyškina, bet spalvos nepakeičia, daugiau neįmanoma panaikint raudonumo, jei neklystu čia irgi buvo jau jis koreguojamas.

man tai ši patinka, nes tikrai vaikui skanu , išraiškinga foto, nesupozuota, o fonas pakankamai tvarkingas kaip spontaniskam kadrui. fono surežisuosi, kai gaudomas tikras nepozuojamas kadras tikrai neįmanoma išvalyti, o redaguoti tiek, kiek redaguojamos studijinės foto nėra leidžiama irgi pagal konkurso taisykles.

man jau juokinga darosi, kai norit, kad fonas būtų tvarkingas ir "nebadytų akių", bet nestudijinė ir nesurežisuota. nugi pačios nuotaikingiausios akimirkos ir yra pagaunamos kai turi tik akimirką nuspaust fotoaparato mygtukui. todėl manau pievose ir etc gamtoj gražiau tokie kadrai ir atrodo , nes fonas savaime "švarus". o namuose visko būna. paskui jau kiekvienos mamytės vidinis balsas pasako, kurio fono nebenorėtų rodyt viešai. arba nepasako.... lotuliukas.gif

aš balsuosiu būtent už tokais spontaniškas nutaikingas, kai 'pagautas momentas".
baltė
QUOTE(Erszebeth @ 2009 12 05, 17:23)
Ne pats, bet morkienę jau valgo - nemanau, kad mama užtepė. O kodėl negalima papozuoti su savo šaukštu?
*

Galbūt, bet jau taip simetriškai į abi puses apsitepęs vaikiukas smile.gif Pozuoti galima su kuo tik nori, yapč su šaukštu ir su maistu 4u.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2009 12 05, 18:50)
Tai kad ne viena ir ne dvi nuotraukos yra ne valgančių, ragaujančių, o jau pavalgiusių vaikų. Kad ir ta neseniai cituota išsiterlinusi  mergytė  ax.gif
*

Tu visiškai teisi, bet jei kažkas parodo konkrečią foto temoje, tai jai tenka strėlyčių daugiau už panašias konkurse sudėtas. wink.gif

QUOTE(grange @ 2009 12 05, 19:41)
user posted image

patiko šitos foto vaiko reakcija, bet tas datos kampas, warning užrašai kažkaip maišo dėmesį, dar langas, jei būtų neutralus fonas, būtų smagi foto mano akims.
*

Super man šita, nagi matosi, kad jam laaabai skanu. O kėdutę ir mes tokią pat turėjom smile.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 21:29)
*

Šiaip nebūtina to "ne vaikas" rašyti, juk skiriasi galūnės ir to pakanka, kad suprastume apie ką kalba. Mat kalbant apie nuotrauką, moteriška, o apie vaiką yra vyriška. Jokios paranojos!

QUOTE(Fedes @ 2009 12 05, 23:02)
paskui jau kiekvienos mamytės vidinis balsas pasako, kurio fono nebenorėtų rodyt viešai. arba nepasako....  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
erikiuxxx
QUOTE(Fedes @ 2009 12 05, 23:02)
jei labai raudonos akys, tai pvz mano programulkė tik tiek ir sutvarko, pablyškina, bet spalvos nepakeičia, daugiau neįmanoma panaikint raudonumo, jei neklystu čia irgi buvo jau jis koreguojamas.

*

nebuvo koreguotos
va nuemiau raudonuma ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2009 12 05, 17:04)
user posted image

Na taip jai tinka tas murzinumas, nu negaliu juokiuos kai tik pamatau  thumbup.gif lotuliukas.gif
*

man si foto nekokia ax.gif
toks varksas vaikas atrodo,nelaimingas
atseit ismazojo ir fotkina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 05, 14:09)

Beje, uz sia nuotrauka grazesnes (man) kol kas ir nera...
user posted image

*

mergyte labai grazi ax.gif
bet sakyciau liudna kaip konkursui ''mano skniausia akimirka'' ax.gif
erikiuxxx
o kam tas svarus bliudas mastau.gif

user posted image
Fedes
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 01:52)
nebuvo koreguotos
va nuemiau raudonuma  ax.gif

Papildyta:
*

na taip, šiuo atveju tu teisi, pasididinau, pamačiau, čia ir mano picture manageris dar pakoreguotų. nors tikrai buvo atvejų kai norėjau spausdinimui koreguot ir sshhh doh.gif
erikiuxxx
QUOTE(Fedes @ 2009 12 06, 02:07)
na taip, šiuo atveju tu teisi, pasididinau, pamačiau, čia ir mano picture manageris dar pakoreguotų. nors tikrai buvo atvejų kai norėjau spausdinimui koreguot  ir sshhh  doh.gif
*

as su picasa visad akis koreguoju ax.gif

beje si foto ne mano biggrin.gif
man i az jau kelios mamos parase, tikrai sitas leliukas ne mano biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 04:13)
as su picasa visad akis koreguoju ax.gif
*

Dabar tikrai nemažai visokių programulkių yra, su kuriomis galima atlikt tuos elementariausius koregavimo veiksmus, pvz akis raudonas nuimt. Aš pati photoshop'u naudojuos paprastai, bet nevengiu ir internetinių svetainių, kur galima būtų tai padaryt. Viena tokių www.picnik.com
DiaSelė
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 02:31)
o kam tas svarus bliudas  mastau.gif

*

Dėl grožio biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 01:31)
*

Įtariu, kad turėtų užsiėmimą (barškinti šaukštu į lėkštę), kol mama sukrės košę biggrin.gif Šiaip nebloga mintis, gal reikės pasinaudoti. Aš tik šaukštą kartais įduodu.
Jakatta
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 01:31)

*

Fotosesijai.Prie rozines kedutes biggrin.gif
Rustė

! 
pažeidus taisyklės šalima nuotrauka iš fotokonkurso

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showuser=71195

paraše susidėjo nuorodą
ugniukas
QUOTE(Rustė @ 2009 12 06, 09:05)

paraše susidėjo nuorodą
*

doh.gif kosmaras...kai kurie zmones visai be supratimo .... naglai taip sakant doh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2009 12 06, 11:05)

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showuser=71195

paraše susidėjo nuorodą
*

kuri foto pašalinta? ax.gif
grange
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 06, 10:28)
kuri foto pašalinta?  ax.gif
*

user posted image

jos paraše yra nuoroda...

Ne praradimas irnesakyk.gif
erikiuxxx
QUOTE(grange @ 2009 12 06, 11:54)

jos paraše yra nuoroda...
Ne praradimas irnesakyk.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
LigiBunga
Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, suprantancios, kad kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir niekas neturi teises i akis sakyti, kad tai netiesa. Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba???
P.s. mano vaiko foto nera ir nebus jokiame SM konkurse, nes piktu nuomoniu, nepatenkintu padetu dubeneliu, istepliotu veidu, buitisku bus. O vaika geriau apsaugoti nuo tokiu BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko
Mamukė_
QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 13:56)
Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, suprantancios, kad kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir niekas neturi teises i akis sakyti, kad tai netiesa. Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba???
P.s. mano vaiko foto nera ir nebus jokiame SM konkurse, nes piktu nuomoniu, nepatenkintu padetu dubeneliu, istepliotu veidu, buitisku bus. O vaika geriau apsaugoti nuo tokiu BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko
*

Aukso zodziai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Sapokliaka
*

ligiBunga, smagu, kad paskaitete SM, dabar nebusit tokia naivi mirksiukas.gif welcome to reality 4u.gif
O jei nors truputi pasuktumete galva, tai pamatytumete, kad konkurso nuotraukose yra tokio amziaus vaikai, kurie nesprendzia nori buti konkurse ar ne, ne patys nusifotografuoja, o mamytes toki grozi sukuria doh.gif
Taip, kad niekas cia is vaiku nesijuokia - greiciau is suaugusiuju "sedevru".
Del neturejimo teises sakyti, tamsta esate absoliuciai neteisi schmoll.gif Niekas negali uzdrausti isreiksti nuomones..... mirksiukas.gif
gal vertetu i konkursa siusti tokias nuotraukas, kurios keltu malonius jausmus ir butu grazios akiai....

Zinoma, kad kiekvienai mamai savas vaikas graziausias.... tai tegul ir grozisi su teciu ant sofos pasisodine. Arba pabando normaliai parodyti ir kitiems, o ne belekaip mirksiukas.gif

P.S. Jusu pasisakymas ne is tolo neprimena svelnios moteriskos butybes..... tai dabar galvoju, Jus vista, lojike,tiesiog Boba ar hibridas?
Ir jusu posmas visai nepagiezingas.. Labai mielas, "mamiskas" ir dvelkiantis pasitenkinimu wub.gif lotuliukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 06, 13:18)
ligiBunga, smagu, kad paskaitete SM, dabar nebusit tokia naivi mirksiukas.gif  welcome to reality 4u.gif
O jei nors truputi pasuktumete galva, tai pamatytumete, kad konkurso nuotraukose yra tokio amziaus vaikai, kurie nesprendzia nori buti konkurse ar ne,  ne patys nusifotografuoja, o mamytes toki grozi sukuria  doh.gif
Del neturejimo teises sakyti, tamsta esate absoluciai neteisi  schmoll.gif Niekas negali uzdrausti isreiksti nuomones.....  mirksiukas.gif
gal vertetu i konkursa siusti tokias nuotraukas, kurios keltu malonius jausmus ir butu grazios akiai....

Zinoma, kad kiekvienai mamai savas vaikas graziausias.... tai tegul ir grozisi su teciu ant sofos pasisodine. Arba pabando normaliai parodyti ir kitiems, o ne belekaip  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif

konkurso foto vertiname ne vaika mirksiukas.gif o pacia foto,kaip ji padaryta, ir t.t.
Fedes
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 06, 10:27)
Dabar tikrai nemažai visokių programulkių yra, su kuriomis galima atlikt tuos elementariausius koregavimo veiksmus, pvz akis raudonas nuimt. Aš pati photoshop'u naudojuos paprastai, bet nevengiu ir internetinių svetainių, kur galima būtų tai padaryt. Viena tokių www.picnik.com
*

tai pas mani tas pats MSO picture managaris daro,bet kaip minėjau, nelabai jau didelės jo galimybės.
ačiū už nuorodą , tikrai pasinaudosiu. thumbup.gif 4u.gif nes visokias programas instaliuoti vienam kartui labai nemėgstu, nes paski kažkada vis tiek perinstaliuoji kompą ir vėl ieškai tų instaliacijų
Papildyta:
Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus,

BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko
*

blink.gif thumbup.gif lotuliukas.gif g.gif aš hibridas turbūt...
erikiuxxx
QUOTE(Fedes @ 2009 12 06, 13:42)
tai pas mani tas pats MSO picture managaris daro,bet kaip minėjau, nelabai jau didelės jo galimybės.
ačiū už nuorodą , tikrai pasinaudosiu. thumbup.gif  4u.gif  nes visokias programas instaliuoti vienam kartui labai nemėgstu, nes paski kažkada vis tiek perinstaliuoji kompą ir vėl ieškai tų instaliacijų
Papildyta:

blink.gif   thumbup.gif  lotuliukas.gif  g.gif aš hibridas turbūt...
*

zinoma lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 14:56)
*

Jazau, kokia pagiežinga... blink.gif Ir ko čia loji? Pavarė čia ant mūsų - švelnių, supratingų, mylinčių vaikus etc. ir kritikuojančių NE VAIKUS, jų grožį ir pan., o NUOTRAUKAS.

Man visi be išimties vaikučiai, kurių nuotraukos sukrautos, be galo gražūs, mieli ir t.t. Bet tai, kaip kaikurie jų atrodo nuotraukose, susižavėjimo nekelia schmoll.gif Jie dėl to kalti? Ne. Klausimas - ar tai, kad vaikas murzinas, nešvariais rūbais, susivėlęs, yra jo kaltė? Ar dėl to jis tampa negražus, nemielas? Nemanau. Bet apie mamas, kurios taip atrodančius vaikus rodo viešai, turiu atitinkamą nuomonę.
Jūs į svečius kai einat, turbūt nuprausiat, sušukuojat, aprengiat švariais rūbais? Ar vedat kaip yra? Ir tai tik į svečius, matys vos keli žmonės. O čia pusei Lietuvos parodo...
Šiam konkursui darau šiokią tokią išimtį, nes tai valgančių vaikų, kurie dar mažuliukai, nuotraukų konkursas, tad jei vaikas kažkiek išsiterliojęs nematau tame tragedijos ar mamos aplaidumo. Bet yra nuotraukų, kurias pamačius tik pagalvoji "vaje..." ir stengies nebežiūrėt.
DiaSelė
*

O tai ko čia širstate ponia ne BOBA ,jei jau konkurse nedalyvaujate? mastau.gif hihihi.gif Išlindote iš auksinio narvelio,ir užėjusi į SM,pamatėte realybę? biggrin.gif
Gaila,kad negalima keiktis,viską pasakyčiau lotuliukas.gif (juokauju čia jei ką biggrin.gif )
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 06, 14:18)
ligiBunga, smagu, kad paskaitete SM, dabar nebusit tokia naivi mirksiukas.gif  welcome to reality 4u.gif
O jei nors truputi pasuktumete galva, tai pamatytumete, kad konkurso nuotraukose yra tokio amziaus vaikai, kurie nesprendzia nori buti konkurse ar ne,  ne patys nusifotografuoja, o mamytes toki grozi sukuria  doh.gif
Del neturejimo teises sakyti, tamsta esate absoliuciai neteisi   Niekas negali uzdrausti isreiksti nuomones.....  mirksiukas.gif
Zinoma, kad kiekvienai mamai savas vaikas graziausias.... tai tegul ir grozisi su teciu ant sofos pasisodine. Arba pabando normaliai parodyti ir kitiems, o ne belekaip  mirksiukas.gif

P.S.  Jusu pasisakymas ne is tolo neprimena svelnios  moteriskos butybes..... tai dabar galvoju, Jus vista, lojike,tiesiog Boba ar hibridas?
Ir jusu posmas visai nepagiezingas.. Labai mielas, "mamiskas" ir dvelkiantis pasitenkinimu  wub.gif  lotuliukas.gif
*

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
grange
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 11:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nu,u.. bet ar pati būtum pasigedus? aš tai ne, eilinė foto ir tiek, gal net biškutuką geresnė už kitas, nes ne iki ausų ištepliota biggrin.gif

QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 11:56)
Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko
*

oi.... doh.gif doh.gif

p.s.
au au au hihihi.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 06, 12:18)
. tai dabar galvoju, Jus vista, lojike,tiesiog Boba ar hibridas?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbūt visi kartu ir dar kokie penki plius
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.