![]() QUOTE(grange @ 2009 12 05, 19:41) (ne vaikas!! bendra foto kompozicija) O man šį labai net į temą ir faina vaiko išraiška labai , daug geriau nei išmazoto nuo galvos iki kojų pavalgiusio vaiko Papildyta: ![]() patiko šitos foto vaiko reakcija, bet tas datos kampas, warning užrašai kažkaip maišo dėmesį, dar langas, jei būtų neutralus fonas, būtų smagi foto mano akims. QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 19:49) nu taip valgo
ta su dešra tikrai tokia bjauroka (paranojikėms: nuotrauka, ne vaikas). o jei dešra įkišta į rankas ne tik kadrui tai
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 08:59) O jei dar tokis konkursas bus, o aš jau prademonstravus busiu?... Tiek to... Čia nekelsiu, bet nuorodą atidarius turėtų matytis Super foto QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 21:29) ta su dešra tikrai tokia bjauroka (paranojikėms: nuotrauka, ne vaikas). o jei dešra įkišta į rankas ne tik kadrui tai Idomu, idomu, kiek vaikuciui laiko, kad jau rukyta maista ragauja. Va, dar viena: http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19714
na su dešra čia tokių foto ne viena ir ne dvi. Ir tikrai jos neatrodo taip... (kaip čia padoriau išsireiškus) baisiai, kaip vaikas šalia išgertų stikliukų.. Man niekad gyvenime net nekiltų minties įamžinti vaiką prie stalo/ spintelės, ant kurios alkoholis, ar jo pėdsakai... net jei ta akimirka ir tikrai būtų verta objektyvo žvilgsnio
ups atsiprasau ne cia parasiau
QUOTE(Prula @ 2009 12 05, 23:51) na su dešra čia tokių foto ne viena ir ne dvi. Ir tikrai jos neatrodo taip... (kaip čia padoriau išsireiškus) baisiai, kaip vaikas šalia išgertų stikliukų.. Man niekad gyvenime net nekiltų minties įamžinti vaiką prie stalo/ spintelės, ant kurios alkoholis, ar jo pėdsakai... net jei ta akimirka ir tikrai būtų verta objektyvo žvilgsnio Aš tai įamžinčiau, bet niekam nerodyčiau QUOTE(Prula @ 2009 12 05, 21:51) Ir tikrai jos neatrodo taip... (kaip čia padoriau išsireiškus) baisiai, kaip vaikas šalia išgertų stikliukų.. man atrodo. į tuos stikliukus neatkreipiau dėmesio, ta nuotrauka man pasirodė bjauri dėl lašinių vaiko burnoj. kažkaip vaikas su rūkytų ar riebiu maistu burnoj man visiškai nesiderina ir toks kadras iškart sukelia reakciją (wacko) . už tą aukščiau įdėtą man asmeniškai bjauresnė tik ta, kurioje vaikas atrodo kaip su šaukštu vimdomas Papildyta: QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 21:55) o kad visi taip galvotų...
Mane tai zn tas foto su desrom sugunde rukyta desra suvalgyti
Man si foto patiko http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19469 O musu jauciu foto nepatvirtins, nes kazka ne taip padariau Kitame konkurse gal iseis sudalyvauti QUOTE(Jakatta @ 2009 12 05, 23:58) Del to, tai nesu tokia kategoriska. Nematau, nieko smerktino. Sakykit, kur paziuret "miegaliu konkurso" nugaletoju foto? Tigi į konkursą įeik ir pamatysi visas pradedant nugalėtojais. Papildyta: QUOTE(Oksanik @ 2009 12 05, 23:59) Mane tai zn tas foto su desrom sugunde rukyta desra suvalgyti Man si foto patiko http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19469 O musu jauciu foto nepatvirtins, nes kazka ne taip padariau Kitame konkurse gal iseis sudalyvauti O ką galėjai ne taip padaryt? QUOTE(Jakatta @ 2009 12 05, 21:58) Del to, tai nesu tokia kategoriska. Nematau, nieko smerktino. Sakykit, kur paziuret "miegaliu konkurso" nugaletoju foto? http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=98 QUOTE(Jakatta @ 2009 12 06, 00:11) Nu, zinok, geda sakyt, bet ir dabar nezinau, kaip pazet sio konkurso foto. Visada susirandu l'eu posta, ir spaudziu jos parase esancia nuoroda. Pačiam tinklalapio viršuj, kur vienoj pusėj yra SM logotipas, priešingoj yra 'Fotokonkonkursai' (dar fotoaparatas greta), spausk ten ir matysi visus konkursus. Papildyta: Vo, Lera net vaizdinę medžiagą pateikė QUOTE(Jakatta @ 2009 12 05, 22:11) Nu, zinok, geda sakyt, bet ir dabar nezinau, kaip pazet sio konkurso foto. Visada susirandu l'eu posta, ir spaudziu jos parase esancia nuoroda. forumo viršuje esančioje juostoje yra nuoroda į visus fotokonkursus. tiesa, ne ant visų apvalkalų gal rodo
Lera, jau visai susipainiojai
Nu bet su desrom tikrai nesmagiai ziurisi vaikiukai
O ypac man grazios foto gamtos fone
kažką pražiopsojau
QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 22:08) QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 22:15) ![]() arba gal tau kaip ir kitiems ( na bent jau man) nerodo per mozila , pažiūriu tik per opera arba chrome . QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 22:17) Pačiam tinklalapio viršuj, kur vienoj pusėj yra SM logotipas, priešingoj yra 'Fotokonkonkursai' (dar fotoaparatas greta), spausk ten ir matysi visus konkursus. Papildyta: Vo, Lera net vaizdinę medžiagą pateikė QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 22:18) forumo viršuje esančioje juostoje yra nuoroda į visus fotokonkursus. tiesa, ne ant visų apvalkalų gal rodo Labai aciu Dabar jau moku QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 22:05) O man šį labai net į temą ir faina vaiko išraiška labai , daug geriau nei išmazoto nuo galvos iki kojų pavalgiusio vaiko nu taip valgo jei labai raudonos akys, tai pvz mano programulkė tik tiek ir sutvarko, pablyškina, bet spalvos nepakeičia, daugiau neįmanoma panaikint raudonumo, jei neklystu čia irgi buvo jau jis koreguojamas. man tai ši patinka, nes tikrai vaikui skanu , išraiškinga foto, nesupozuota, o fonas pakankamai tvarkingas kaip spontaniskam kadrui. fono surežisuosi, kai gaudomas tikras nepozuojamas kadras tikrai neįmanoma išvalyti, o redaguoti tiek, kiek redaguojamos studijinės foto nėra leidžiama irgi pagal konkurso taisykles. man jau juokinga darosi, kai norit, kad fonas būtų tvarkingas ir "nebadytų akių", bet nestudijinė ir nesurežisuota. nugi pačios nuotaikingiausios akimirkos ir yra pagaunamos kai turi tik akimirką nuspaust fotoaparato mygtukui. todėl manau pievose ir etc gamtoj gražiau tokie kadrai ir atrodo , nes fonas savaime "švarus". o namuose visko būna. paskui jau kiekvienos mamytės vidinis balsas pasako, kurio fono nebenorėtų rodyt viešai. arba nepasako.... aš balsuosiu būtent už tokais spontaniškas nutaikingas, kai 'pagautas momentas". QUOTE(Erszebeth @ 2009 12 05, 17:23) Ne pats, bet morkienę jau valgo - nemanau, kad mama užtepė. O kodėl negalima papozuoti su savo šaukštu? Galbūt, bet jau taip simetriškai į abi puses apsitepęs vaikiukas QUOTE(Erszebeth @ 2009 12 05, 18:50) Tai kad ne viena ir ne dvi nuotraukos yra ne valgančių, ragaujančių, o jau pavalgiusių vaikų. Kad ir ta neseniai cituota išsiterlinusi mergytė Tu visiškai teisi, bet jei kažkas parodo konkrečią foto temoje, tai jai tenka strėlyčių daugiau už panašias konkurse sudėtas. QUOTE(grange @ 2009 12 05, 19:41) ![]() patiko šitos foto vaiko reakcija, bet tas datos kampas, warning užrašai kažkaip maišo dėmesį, dar langas, jei būtų neutralus fonas, būtų smagi foto mano akims. Super man šita, nagi matosi, kad jam laaabai skanu. O kėdutę ir mes tokią pat turėjom QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 21:29) ta su dešra tikrai tokia bjauroka (paranojikėms: nuotrauka, ne vaikas). o jei dešra įkišta į rankas ne tik kadrui tai Šiaip nebūtina to "ne vaikas" rašyti, juk skiriasi galūnės ir to pakanka, kad suprastume apie ką kalba. Mat kalbant apie nuotrauką, moteriška, o apie vaiką yra vyriška. Jokios paranojos! QUOTE(Fedes @ 2009 12 05, 23:02) paskui jau kiekvienos mamytės vidinis balsas pasako, kurio fono nebenorėtų rodyt viešai. arba nepasako.... QUOTE(Fedes @ 2009 12 05, 23:02) jei labai raudonos akys, tai pvz mano programulkė tik tiek ir sutvarko, pablyškina, bet spalvos nepakeičia, daugiau neįmanoma panaikint raudonumo, jei neklystu čia irgi buvo jau jis koreguojamas. nebuvo koreguotos va nuemiau raudonuma ![]() Papildyta: QUOTE(Papugele @ 2009 12 05, 17:04) man si foto nekokia toks varksas vaikas atrodo,nelaimingas atseit ismazojo ir fotkina Papildyta: QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 05, 14:09) mergyte labai grazi bet sakyciau liudna kaip konkursui ''mano skniausia akimirka''
o kam tas svarus bliudas
QUOTE(Fedes @ 2009 12 06, 02:07) na taip, šiuo atveju tu teisi, pasididinau, pamačiau, čia ir mano picture manageris dar pakoreguotų. nors tikrai buvo atvejų kai norėjau spausdinimui koreguot ir sshhh as su picasa visad akis koreguoju beje si foto ne mano man i az jau kelios mamos parase, tikrai sitas leliukas ne mano QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 04:13) Dabar tikrai nemažai visokių programulkių yra, su kuriomis galima atlikt tuos elementariausius koregavimo veiksmus, pvz akis raudonas nuimt. Aš pati photoshop'u naudojuos paprastai, bet nevengiu ir internetinių svetainių, kur galima būtų tai padaryt. Viena tokių www.picnik.com
QUOTE(Rustė @ 2009 12 06, 11:05) pažeidus taisyklės šalima nuotrauka iš fotokonkurso http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showuser=71195 paraše susidėjo nuorodą kuri foto pašalinta?
Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, suprantancios, kad kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir niekas neturi teises i akis sakyti, kad tai netiesa. Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba???
P.s. mano vaiko foto nera ir nebus jokiame SM konkurse, nes piktu nuomoniu, nepatenkintu padetu dubeneliu, istepliotu veidu, buitisku bus. O vaika geriau apsaugoti nuo tokiu BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 13:56) Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, suprantancios, kad kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir niekas neturi teises i akis sakyti, kad tai netiesa. Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba??? P.s. mano vaiko foto nera ir nebus jokiame SM konkurse, nes piktu nuomoniu, nepatenkintu padetu dubeneliu, istepliotu veidu, buitisku bus. O vaika geriau apsaugoti nuo tokiu BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko Aukso zodziai QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 13:56) Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, suprantancios, kad kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir niekas neturi teises i akis sakyti, kad tai netiesa. Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba??? P.s. mano vaiko foto nera ir nebus jokiame SM konkurse, nes piktu nuomoniu, nepatenkintu padetu dubeneliu, istepliotu veidu, buitisku bus. O vaika geriau apsaugoti nuo tokiu BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko ligiBunga, smagu, kad paskaitete SM, dabar nebusit tokia naivi O jei nors truputi pasuktumete galva, tai pamatytumete, kad konkurso nuotraukose yra tokio amziaus vaikai, kurie nesprendzia nori buti konkurse ar ne, ne patys nusifotografuoja, o mamytes toki grozi sukuria Taip, kad niekas cia is vaiku nesijuokia - greiciau is suaugusiuju "sedevru". Del neturejimo teises sakyti, tamsta esate absoliuciai neteisi gal vertetu i konkursa siusti tokias nuotraukas, kurios keltu malonius jausmus ir butu grazios akiai.... Zinoma, kad kiekvienai mamai savas vaikas graziausias.... tai tegul ir grozisi su teciu ant sofos pasisodine. Arba pabando normaliai parodyti ir kitiems, o ne belekaip P.S. Jusu pasisakymas ne is tolo neprimena svelnios moteriskos butybes..... tai dabar galvoju, Jus vista, lojike,tiesiog Boba ar hibridas? Ir jusu posmas visai nepagiezingas.. Labai mielas, "mamiskas" ir dvelkiantis pasitenkinimu QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 06, 13:18) ligiBunga, smagu, kad paskaitete SM, dabar nebusit tokia naivi O jei nors truputi pasuktumete galva, tai pamatytumete, kad konkurso nuotraukose yra tokio amziaus vaikai, kurie nesprendzia nori buti konkurse ar ne, ne patys nusifotografuoja, o mamytes toki grozi sukuria Taip, kad niekas cia is vaiku nesijuokia - greiciau is suaugusiuju "sedevru". Del neturejimo teises sakyti, tamsta esate absoluciai neteisi gal vertetu i konkursa siusti tokias nuotraukas, kurios keltu malonius jausmus ir butu grazios akiai.... Zinoma, kad kiekvienai mamai savas vaikas graziausias.... tai tegul ir grozisi su teciu ant sofos pasisodine. Arba pabando normaliai parodyti ir kitiems, o ne belekaip konkurso foto vertiname ne vaika QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 06, 10:27) Dabar tikrai nemažai visokių programulkių yra, su kuriomis galima atlikt tuos elementariausius koregavimo veiksmus, pvz akis raudonas nuimt. Aš pati photoshop'u naudojuos paprastai, bet nevengiu ir internetinių svetainių, kur galima būtų tai padaryt. Viena tokių www.picnik.com tai pas mani tas pats MSO picture managaris daro,bet kaip minėjau, nelabai jau didelės jo galimybės. ačiū už nuorodą , tikrai pasinaudosiu. Papildyta: QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 13:56) Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko QUOTE(Fedes @ 2009 12 06, 13:42) tai pas mani tas pats MSO picture managaris daro,bet kaip minėjau, nelabai jau didelės jo galimybės. ačiū už nuorodą , tikrai pasinaudosiu. Papildyta: zinoma QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 14:56) Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, suprantancios, kad kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir niekas neturi teises i akis sakyti, kad tai netiesa. Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba??? P.s. mano vaiko foto nera ir nebus jokiame SM konkurse, nes piktu nuomoniu, nepatenkintu padetu dubeneliu, istepliotu veidu, buitisku bus. O vaika geriau apsaugoti nuo tokiu BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko Jazau, kokia pagiežinga... Man visi be išimties vaikučiai, kurių nuotraukos sukrautos, be galo gražūs, mieli ir t.t. Bet tai, kaip kaikurie jų atrodo nuotraukose, susižavėjimo nekelia Jūs į svečius kai einat, turbūt nuprausiat, sušukuojat, aprengiat švariais rūbais? Ar vedat kaip yra? Ir tai tik į svečius, matys vos keli žmonės. O čia pusei Lietuvos parodo... Šiam konkursui darau šiokią tokią išimtį, nes tai valgančių vaikų, kurie dar mažuliukai, nuotraukų konkursas, tad jei vaikas kažkiek išsiterliojęs nematau tame tragedijos ar mamos aplaidumo. Bet yra nuotraukų, kurias pamačius tik pagalvoji "vaje..." ir stengies nebežiūrėt. QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 13:56) Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, suprantancios, kad kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir niekas neturi teises i akis sakyti, kad tai netiesa. Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba??? P.s. mano vaiko foto nera ir nebus jokiame SM konkurse, nes piktu nuomoniu, nepatenkintu padetu dubeneliu, istepliotu veidu, buitisku bus. O vaika geriau apsaugoti nuo tokiu BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko O tai ko čia širstate ponia ne BOBA ,jei jau konkurse nedalyvaujate? Gaila,kad negalima keiktis,viską pasakyčiau QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 06, 14:18) ligiBunga, smagu, kad paskaitete SM, dabar nebusit tokia naivi O jei nors truputi pasuktumete galva, tai pamatytumete, kad konkurso nuotraukose yra tokio amziaus vaikai, kurie nesprendzia nori buti konkurse ar ne, ne patys nusifotografuoja, o mamytes toki grozi sukuria Taip, kad niekas cia is vaiku nesijuokia - greiciau is suaugusiuju "sedevru". Del neturejimo teises sakyti, tamsta esate absoliuciai neteisi Niekas negali uzdrausti isreiksti nuomones..... gal vertetu i konkursa siusti tokias nuotraukas, kurios keltu malonius jausmus ir butu grazios akiai.... Zinoma, kad kiekvienai mamai savas vaikas graziausias.... tai tegul ir grozisi su teciu ant sofos pasisodine. Arba pabando normaliai parodyti ir kitiems, o ne belekaip P.S. Jusu pasisakymas ne is tolo neprimena svelnios moteriskos butybes..... tai dabar galvoju, Jus vista, lojike,tiesiog Boba ar hibridas? Ir jusu posmas visai nepagiezingas.. Labai mielas, "mamiskas" ir dvelkiantis pasitenkinimu Visiškai sutinku QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 11:20) nu,u.. bet ar pati būtum pasigedus? aš tai ne, eilinė foto ir tiek, gal net biškutuką geresnė už kitas, nes ne iki ausų ištepliota QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 11:56) oi.... p.s. au au au QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 06, 12:18) . tai dabar galvoju, Jus vista, lojike,tiesiog Boba ar hibridas? |