Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mano skaniausios akimirkos"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Jakatta
QUOTE(l'eau @ 2009 12 22, 00:26)
gaila dėl antros vietos, bet bent ne pirma. ale nuojauta neapgavo, pažįstami yra gerai biggrin.gif
*

Man irgi gaila. Bet del to, kad ne pirma... biggrin.gif

PS. Nepazystu as jos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:24)
Aš vat dar norėjau pasveikinti erikiuxxx, kad nors ir ne pirmam trejetuke, ale aukščiausiai vietoj vaiko su tyrele smile.gif  cool.gif
*

drinks_cheers.gif Aha. Ir Ninna_Ricci, maciau dar visai aukstai 4u.gif
CaraMela
QUOTE(l'eau @ 2009 12 22, 01:26)
gaila dėl antros vietos, bet bent ne pirma. ale nuojauta neapgavo, pažįstami yra gerai biggrin.gif
*

Na kaip suprantu labai mažai kas balsavo už Stebuklės foto iš čia pasisakiusių (tame tarpe ir aš), nes atpažinom iš avataro. Bet juk tiek balsų surinko, vadinas buvo kam nuotrauka patiko, ir tikriausiai balsavo tie žmonės ne todėl, kad žinojo kieno ta foto, bet tiesiog todėl, kad įdomi, "kitokia" ir pan.
Tad sveikinu su antrąja vieta smile.gif

O del trečios vietos, aš asmeniškai negalvojau kad papuls į pirmąjį trejetuką. Bet nuotrauka tikrai graži. (man labai norėjosi tos su obuoliu, kur dantys praverstų ax.gif )

Tik man pirmam dešimtuke labai nesižiūri viena foto. Na yra ir dar viena labai jau buitinė, bet ten bent poza gera išlaužta smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:35)

Tik man pirmam dešimtuke labai nesižiūri viena foto. Na yra ir dar viena labai jau buitinė, bet ten bent poza gera išlaužta smile.gif
*

šaradų konkursas? smile.gif
l'eau
aš manau kad tos kurios balsų negavo, negavo ne be reikalo
Cukraus pudra
aš manau,kad kai kurios gavosios balsus nebuvo tiek vertos kiek turi.
cool.gif
Alexso
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 21, 23:17)
aciu balsavusioms uz mus 4u.gif

realiai tai si foto turejo dalvauti rolleyes.gif bent jau as taip norejau
gaila tik namiskiams atrode kitaip  ax.gif
user posted image
*

Sveikinimai nugalėtojams. 4u.gif
Man labai gaila, kad Erikiuxxx nuotrauka ne tarp prizininkų, balsavau už nuostabią nuotrauką. Mano manymu, gerai, kad šeima nusprendė su abiem berniukais dalyvauti, nes tuo ir papirko mane. mirksiukas.gif thumbup.gif
Balsavau ir už Armanos nuotrauką, nes man pasirodė, kad gražiai buitinėj aplinkoj nufotografuota. thumbup.gif
O Temėjos nuotrauka sužavėjo tuo, kad labai jau skaniai ir noriai vaikutis valgo iš tėvelio rankų. wub.gif
P.S. didelis ačiū balsavusiems už mažąjį išdaigininką (dabar jam jau beveik 5-ri). O prasidėjo taip...user posted image
Cukraus pudra
iki kito konkurso user posted image
CaraMela
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 01:37)
šaradų konkursas? smile.gif
*

Matai, nieko nenoriu įžeisti, galvojau ir taip aišku g.gif
Aš čia apie dvynukų foto jei ka mirksiukas.gif
Jakatta
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 00:39)
  cool.gif

*

drinks_cheers.gif pritariu
l'eau
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:35)
O del trečios vietos, aš asmeniškai negalvojau kad papuls į pirmąjį trejetuką. Bet nuotrauka tikrai graži. (man labai norėjosi tos su obuoliu, kur dantys praverstų  ax.gif  )

*

trečia vieta mane irgi nustebino smile.gif
man irgi viena keistoka, bet ne dėl buitiškumo, o dėl kokybės, išlieta visa.
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 00:39)
  cool.gif

*

sutinku. bet vėlgi - pažįstami yra gerai cool.gif
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:45)
Aš čia apie dvynukų foto jei ka  mirksiukas.gif
*

aš apie tą pačią
Lašelis Liūdnas
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif
Ex.... Ainu nužliumbt... Lera, bent šį kartą gal balsą manąjai palikai? bigsmile.gif
Omrum
Labas rytas biggrin.gif

Na ką gi sveikinu nugalėtojus bigsmile.gif 4u.gif

smagu kad nuotrauką už kuria balsavau laimėjo trečia vieta , beja Nina pasirodo ir už tavo balsavau biggrin.gif ( tu man skolinga busi) biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 08:41)
Labas rytas  biggrin.gif

Na ką gi sveikinu nugalėtojus  bigsmile.gif  4u.gif

smagu kad nuotrauką už kuria balsavau laimėjo trečia vieta , beja Nina pasirodo ir už tavo balsavau biggrin.gif ( tu man skolinga busi)  biggrin.gif
*

Kad tu tada tarp keturių blaškeis, tai gal maniškę ir prametei? g.gif biggrin.gif
Fedes
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 22, 09:35)
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif
Ex.... Ainu nužliumbt... Lera, bent šį kartą gal balsą manąjai palikai? bigsmile.gif
*

baik tu, tiek balsų surinkai, ir žliumbt doh.gif ar tyrelių norėjai? rolleyes.gif
LUI
Sveikinu nugaletojus! 4u.gif
Balsus atidaviau I vietai, III vietai ir Ninna Ricci nuotraukytei (gaila, kad i trejetuka ji nepakliuvo) unsure.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Fedes @ 2009 12 22, 08:53)
baik tu, tiek balsų surinkai, ir žliumbt  doh.gif  ar tyrelių norėjai? rolleyes.gif
*

Kam tie balsai rūpi doh.gif Aišku, kad tyrelių norėjau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LUI @ 2009 12 22, 08:56)
Sveikinu nugaletojus! 4u.gif
Balsus atidaviau I vietai, III vietai ir Ninna Ricci nuotraukytei (gaila, kad i trejetuka ji nepakliuvo) unsure.gif
*

Ačiū labai 4u.gif

Ir žinoma ačiū visiem kitiems, kurie balsavo už mano gražuolę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 22, 08:47)
Kad tu tada tarp keturių blaškeis, tai gal maniškę ir prametei? g.gif  biggrin.gif
*

tave matai palikau išeina biggrin.gif
bet paverkt gali nueit mažiau sysiosi biggrin.gif

QUOTE(Fedes @ 2009 12 22, 08:53)
baik tu, tiek balsų surinkai, ir žliumbt  doh.gif  ar tyrelių norėjai? rolleyes.gif
*

ojei unsure.gif gerai kad nebandžiau net dalyvaut su senom foto , o tai ką bučiau darius su tyrelem ant 400lt blink.gif ( čia mąstau jei laimėčiau ( nors tikriausiai taip ir būtu )) biggrin.gif
Mažulėlė
Sveikiname nugalėtojus thumbup.gif ir dėkojame balsavusiems už mūsų moliūgėlį 4u.gif
Vicious Vici
cha... cool.gif
ir ką čia dabar sveikint? biggrin.gif nu tai ok, Nina Ricci - labai tave sveikinu ir labai liūdžiu, kad tik 5... taip pat kastute sveikinu 4u.gif Tomanės nuotrauka nors ir nekokybiška, bet tiesą sakant nestebina, nes jau vaiko simpatumas ir išraiška thumbup.gif tai tikiu, kad žmonės neišmanantys fotografijos nė kiek ir susigundė balsuoti. Antra vieta tai be abejo nepelnyta, ne gana to, kad čia ir taip SM, o ne kažkoks kažkokio nežinomo tinklapio konkursas, ir taip vaikai už atpažinimą balsus gauna doh.gif tai dar foto visiems matyta dalyvavo... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 12 22, 00:47)
trečia vieta mane irgi nustebino smile.gif

aš taip manau, kad už dideles akis smile.gif manęs tai jos kažkodėl nepaveikė... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 22, 00:17)

man šita žymiai gražesnė, nes kai visi vaikai svetimi ir nematyti, tai į viską žiūriu, net į išraišką ir šioje išraiška ir pats vaikas žymiai gražiau atrodo mano akimis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:04)
Gaila, kad kaip tikriausiai ir visuomet, tokios nelabai išsiskiriančios pateko aukščiau už tikrai vertas dėmesio, ale tai būdinga visuose konkursuose ir nieko čia jau matyt nebepakeisi  g.gif
*

ne visuose kiek aš stebiu schmoll.gif kartais tikrai nuoširdžiai galima džiaugtis, nes laimi tobuliausios nuotraukos, o kai vaikų konkursai, tai žinai, at-pa-žįs-ta-ma... kiti žiū net avataruose iš pradžių išsireklamuoti nevengia biggrin.gif mirksiukas.gif
Omrum
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 09:31)
aš taip manau, kad už dideles akis smile.gif
*

psio nuspręsta jei dideles akis paperka kita karta dalyvausiu bet kokiam konkurse asmeniškai hihihi.gif

O dėl Stebukles foto beabejo nesąžininga ( gal todėl ji čia mažai ir rodėsi per visa konkursą biggrin.gif pati jautė kad nesąžininga) net nlb sąžininga kai dalyvauja konkurse su vaikų kuri ir avatare turi , jau nekalbu apie foto kuri ilga laiką prabuvo avatare o paskui nukeliavo į konkursą... na vienu žodžio čia jau sąžines ar ko ten reikalas ... man foto graži bet ... manau reikėtu pakoreguot taisykles dėl anonimišku foto ..
Fedes
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 10:12)
tave matai palikau išeina biggrin.gif
bet paverkt gali nueit mažiau sysiosi biggrin.gif
ojei  unsure.gif  gerai kad nebandžiau net dalyvaut su senom foto , o tai ką bučiau darius su tyrelem ant 400lt  blink.gif ( čia mąstau jei laimėčiau ( nors tikriausiai taip ir būtu ))  biggrin.gif
*

tai kad man irgi nereikia jų. neturėjau super foto, bet teoriškai, jei būčiau laimėjusi būčiau atidavusi tiems, kam reikia. kalėdos juk.
l'eau
o kai vaikų konkursai, tai žinai, at-pa-žįs-ta-ma... kiti žiū net avataruose iš pradžių išsireklamuoti nevengia biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif va dabar užsidėti vaikai prie eglutės ir kažkokio instrumento. laukime kitam konkurse, kažkoks kalėdinis vistiek bus. juk ką daryt kai be atpažinimo surinkti balsų nesitikima ir neišeina smile.gif
Omrum
QUOTE(Fedes @ 2009 12 22, 09:42)
tai kad man irgi nereikia jų. neturėjau super foto, bet teoriškai, jei būčiau laimėjusi būčiau atidavusi tiems, kam reikia. kalėdos juk.
*

aš tai vyrui pietums pusryčiams ir vakarienei sumaitinčiau , neprapultu irnesakyk.gif
Cukraus pudra
tai, kad kalėdinis jau buvo....
Vicious Vici
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 09:54)
*

bus kiti metai, verta užsiseivint ir atsiminti biggrin.gif mirksiukas.gif
Omrum
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 09:54)
*

tai dar turi būt , gražiausia eglute , gražiausias kostiumas , kalėdine šypsena , kalėdine dovana , koks aš laimingas gavęs dovana, Kalėdų stebuklai , pagaliau Kalėdos ,žiemos peizažas per Kalėdas ir ttt ir pan
Cukraus pudra
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 09:56)
tai dar turi būt , gražiausia eglute , gražiausias kostiumas , kalėdine šypsena , kalėdine dovana , koks aš laimingas gavęs dovana, Kalėdų stebuklai , pagaliau Kalėdos ,žiemos peizažas per Kalėdas  ir ttt ir pan
*

persūdai smile.gif

o jei bus tai gerai. netrukdo. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 09:56)
bus kiti metai, verta užsiseivint ir atsiminti biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

sakai iki kitų metų šitą laikys dabar? lotuliukas.gif
Omrum
nu tai ir sakau turi dar būt kažkoks išskirtinai kalėdinis ir tikiuosi ne rėmėjų smile.gif
l'eau
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 09:56)
tai dar turi būt , gražiausia eglute , gražiausias kostiumas , kalėdine šypsena , kalėdine dovana , koks aš laimingas gavęs dovana, Kalėdų stebuklai , pagaliau Kalėdos ,žiemos peizažas per Kalėdas  ir ttt ir pan
*

garantuotai dabartinį išvysim biggrin.gif
Vasaraitė
Sveikinu nugaletojus 4u.gif Aciu, kas skyre kelis balsiukus mano nuotraukytei mirksiukas.gif
Rezultatai nustebino ir net labai unsure.gif Labiausiai gaila Armanos nuotraukytes, bent penketuko ji tikrai buvo verta verysad.gif
Vicious Vici
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 22, 10:32)
Sveikinu nugaletojus 4u.gif  Aciu, kas skyre kelis balsiukus mano nuotraukytei mirksiukas.gif
Rezultatai nustebino ir net labai unsure.gif Labiausiai gaila Armanos nuotraukytes, bent penketuko ji tikrai buvo verta verysad.gif
*

DI nuotrauka taip pat, o taip žemai... unsure.gif
Vasaraitė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 11:40)
DI nuotrauka taip pat, o taip žemai... unsure.gif
*

drinks_cheers.gif Nors ji man saltoka blush2.gif Va dar Sadi nuotraukyte per zemai liko doh.gif
Stebukle
Sveikinimai visiems laimetojams ir dalyviams.

Labai noriu padekot, kas balsavo uz mano patinkancia nuotrauka ir kas nebalsavo, nors patiko(tai tik parodo, kad balsuojat, ne uz nuotrauka, bet nari mirksiukas.gif ).

Kad balsai pelnyti nuotraukai, jus pacios suprantat, nes jums nors ir kaip sudirbinet bandet, ta nuotrauka patiko, bet balsu nedavėt, kad ji buvo mano nuotrauka.

Lera, del sąžinės, esu kaip niekad rami ir tikrai nesijaučiu dėl kažko kalta. Tiesiog konkurso eigoj negalima aptarinėt savo nuotraukos.

Taip, ši nuotrauka mano avatare buna, bet as dedu tai kas man patinka.

Su sia nuotrauka dalyvavau sąžiningai pagal SM fototaisyklių konkursą, bet kaip ir jums bebūtų gaila, ne pagal jūsų smile.gif

Ši nuotrauka vienu metu nebuvo avatare ir konkurse. Jei būtų taisyklės fotokonkurso eigoj nepakeistos, kad vaikas iki 1 metų, tai būčiau nedalyvavus(ir mano duoniukai sedetu toliau ramiai mano avatare), nes cia vaikui 1,6 metu smile.gif Aciu konkurso steigejams, kad jie pakeite taisykles ir galejau parodyt savo mylimiausia nuotrauka visiems smile.gif(kadangi visos mano vaiku nuotraukos kur valgo yra issipleizoje, todel cia vienintele nuotrauka, kur jie kulturingai valgo) na ir kad jus galejot paleist savo liezuvius ir praskaidrint visiems nuotaika smile.gif

Noelle
nustebino rezultatai smile.gif
Na, bet balsavau už trečią ir ketvirtą, bent tiek. Gaila tik, kad Sadi foto žemai liko.
Apie antrą foto buvo nemažai diskutuota, tikrai netikėjau, kad ji galėtų užimti prizinę vietą.
Na bet sveikinimai laimėtojams, ką jau čia smile.gif
Omrum
Stebukle tu nesupyk bet nei prieš tave juolab prieš tavo foto neturiu nieko prieš, atvirkščiai ji man net patinka .. bet vistiek taip daryt nesąžininga ir tiek ...taip pagal SM ( netobulas) taisykles bet .. ai nesigilinsiu vistiek viskas "pagal taisykles " na aš asmeniškai kalbu už save jausčiausi nejaukiai tokiu atveju ir tiek ...

sveikinu su antra vieta 4u.gif
Vasaraitė
O man pirmas trejetukas tinka ir patinka biggrin.gif Tik vietas kitaip sudeliociau biggrin.gif , del Stebukles nuotraukos, tai buvau tikra, kad gaus prizine vieta, visgi pati nuotrauka manau yra tikrai verta 4u.gif
Omrum
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 22, 11:02)
visgi pati nuotrauka manau yra tikrai verta 4u.gif
*

argi kažkas dėl foto nuostabumo ginčyjasi? man ji irgi lb patinka .
Stebukle
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 11:58)
Stebukle tu nesupyk bet nei prieš tave juolab  prieš tavo foto neturiu nieko prieš, atvirkščiai ji man net patinka .. bet vistiek taip daryt nesąžininga ir tiek ...taip pagal SM ( netobulas) taisykles bet .. ai nesigilinsiu vistiek viskas "pagal taisykles " na aš asmeniškai kalbu už save jausčiausi nejaukiai tokiu atveju ir tiek ...

sveikinu su antra vieta 4u.gif
*

Nemoku ant taves pykt smile.gif

noreciau suzinot kas balsavo uz mano nuotrauka ir kiek is ju mane pazysta smile.gif

aciu cool.gif
l'eau
taip, tai pagal taisykles, taigi viskas o.k. autorė pati supranta, kad balsuota ne už nuotrauką, o už autorę, antraip netvirtintų priešingai ir būtų dalyvavusi su nuotrauka, kurios niekas nepažintų. kaip pasakė kamzelka
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 22, 00:06)
na pagaliau nors šitam konkurse Stebuklė  kažką laimėjo

taigi sveikinam su tuo pagaliau, nes puikiai suprantam kad visuose fotokonkursuose buvo ir bus balsavimo už pažystamus, kol nebus pakeistos taisyklės bus 'pagaliau' siekimo ir taip, taip kad nereikia teisintis smile.gif pritariu Lerai - nuotrauka visai nieko, viskas pagal taisykles, bet kažkaip negražu ir tiek. sveikinam ir laukiam kitų avatarų kituose konkurse smile.gif
Vicious Vici
aš tai manau taip, kad taisyklės taisyklėmis, jas ne šventieji kuria, bet reikia gerbti kitus ir save, atsižvelgti į replikas, juk konkursas skirtas visiems forumiečiams, juo besidominčiais. Kiek būdavo nuotraukų, kurios tikrai pelnytai iškritikuojamos, dėl to, kad kažkas pririšo vaiką su rogėmis prie mašinos, kad vaikas baisiai nepatogiai kažkur tarp padėvėtų, priprakaituotų batų užmigęs ir skubama ne jį pernešti, bet pirmiausia nufotkinti, atseit nereali foto biggrin.gif kad su labai panašia foto jau dalyvauta kitame konkurse ir pan. Po kritikos dozių mamos susiprasdavo klaidas ir išimdavo savo foto, pagarba joms už tai, bet kiek žmonių - tiek sąžinių smile.gif
l'eau
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 11:27)
aš tai manau taip, kad taisyklės taisyklėmis, jas ne šventieji kuria, bet reikia gerbti kitus ir save
kiek žmonių - tiek sąžinių smile.gif
*

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
ugniukas
Labas rytas mergaites bye1.gif

Prisidedu prie sveikinimu nugalejotojams smile.gif Asmeniskai mano balso sulauke viena is triju priziniu vietu - 1ma vieta... mano nuomone Ninna_Ricci,Grazzinyte,Drugelis ir dar keletas kitu buvo vertesnes stoveti pirmuju gretose ...na , bet ka padarysi , visi mato savaip ...

Ir tuo paciu norejau padekoti toms kuios atidave savo balsiukus uz mano maziu 4u.gif
Pelene
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 22, 00:17)
aciu balsavusioms uz mus 4u.gif

user posted image
*

Erikiuxxx, sita nuotraukyte man kaip is zurnalo wub.gif Jei butu dalyvavus, buciau atidavus savo balsa smile.gif
Fedes
QUOTE(Stebukle @ 2009 12 22, 11:53)

*

na, man tai dzin buvo avatare prieš tai ar ne, nežiūriu aš į juos. o jei ir žiūrėčiau, matyčiau, tai vis tiek balsuočiau ne pagal tai.

dėl vieno principinio dalyko nebalsavau už jūsų nuotrauką, dėl to , kad pamaniau, jog ji ne jūsų daryta, o profesionalaus fotografo, fotosesijinė.

atsiprašau, jei tai jūsų darbas ir jūs pati mokate profesionaliai fotografuoti 4u.gif blush2.gif
Lašelis Liūdnas
cha... cool.gif
ir ką čia dabar sveikint? biggrin.gif nu tai ok, Nina Ricci - labai tave sveikinu ir labai liūdžiu, kad tik 5...
*

Tai kad šešta.... verysad.gif
Čia, beje, mano dukrytė persiką kapoja smile.gif Alpau dėl persikų, kai ją nešiojau, pasirodo ne mano noras tai buvo, o jos, nes aš pagimdžius nusiraminau, o ji ir toliau persikus pamačius net suvirpa biggrin.gif
Nuotraukoj su makaronai (buvau įkėlusi, gal matėt) taip pat ji smile.gif
AgnėM
Sveikinimai nugalėtojoms oro_buckis.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 12 22, 11:08)
noreciau suzinot kas balsavo uz mano nuotrauka ir kiek is ju mane pazysta smile.gif

Aš balsavau wink_3.gif Bet gaila aš Jūsų nepažįstu sad.gif
zana33
Sveikiname nugaletojus!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu uz balsiukus mano issipeiziojusiam leliui biggrin.gif 4u.gif Dvylikamete sese maitino,uztat murzius mirksiukas.gif rolleyes.gif
c-girl
Sveikinimai nugaletojoms!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pirmas desimtukas puikus, iskyrus 9 vieta cool.gif va cia be draugiu pagalbos neapseita cool.gif

Mano favorites wub.gif
user posted image

user posted image

ir dvynykai
user posted image
palyginus sia nuotrauka su dvynukais 9-oje vietoje, nu apmaudu net zodziu truksta doh.gif

Dar labai patiko "Gerber" logotipo mergyte(nespalvota nuotrauka) wub.gif
Alexso
QUOTE(c-girl @ 2009 12 22, 20:45)

Dar labai patiko "Gerber" logotipo mergyte(nespalvota nuotrauka) wub.gif
*

drinks_cheers.gif Man irgi labai patiko nuo pat pradziu, labai jau taikliai parinko pavadinima nuotraukai. thumbup.gif Dar ir mergaite labai panasi i Gerber logotipo leliuka! mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(AgnėM @ 2009 12 22, 13:58)
Sveikinimai nugalėtojoms oro_buckis.gif
Aš balsavau  wink_3.gif  Bet gaila aš Jūsų nepažįstu sad.gif
*

Grazi labai bei nuotaikinga ir jusu vaikucio nuotrauka wub.gif , tik gaila, kad saules apsviesta. Norejau balsuoti, bet koja pakiso truputis saules spinduleliu... verysad.gif
Rustė
SVEIKINAME KONKURSO NUGALĖTOJAS

I VIETA - Idun
Man - čiulpinukas, mamai - ramybė

user posted image

II VIETA - Stebukle
Skanusis kąsnelis iš sesės rankų

user posted image

III VIETA - *Citra*
Ryto užkandis

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.