Jakatta
2009 12 22, 00:31
QUOTE(l'eau @ 2009 12 22, 00:26) gaila dėl antros vietos, bet bent ne pirma. ale nuojauta neapgavo, pažįstami yra gerai  Man irgi gaila. Bet del to, kad ne pirma... PS. Nepazystu as jos Papildyta:QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:24) Aš vat dar norėjau pasveikinti erikiuxxx, kad nors ir ne pirmam trejetuke, ale aukščiausiai vietoj vaiko su tyrele   Aha. Ir Ninna_Ricci, maciau dar visai aukstai
CaraMela
2009 12 22, 00:35
QUOTE(l'eau @ 2009 12 22, 01:26) gaila dėl antros vietos, bet bent ne pirma. ale nuojauta neapgavo, pažįstami yra gerai  Na kaip suprantu labai mažai kas balsavo už Stebuklės foto iš čia pasisakiusių (tame tarpe ir aš), nes atpažinom iš avataro. Bet juk tiek balsų surinko, vadinas buvo kam nuotrauka patiko, ir tikriausiai balsavo tie žmonės ne todėl, kad žinojo kieno ta foto, bet tiesiog todėl, kad įdomi, "kitokia" ir pan. Tad sveikinu su antrąja vieta  O del trečios vietos, aš asmeniškai negalvojau kad papuls į pirmąjį trejetuką. Bet nuotrauka tikrai graži. (man labai norėjosi tos su obuoliu, kur dantys praverstų  ) Tik man pirmam dešimtuke labai nesižiūri viena foto. Na yra ir dar viena labai jau buitinė, bet ten bent poza gera išlaužta
Cukraus pudra
2009 12 22, 00:37
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:35) Tik man pirmam dešimtuke labai nesižiūri viena foto. Na yra ir dar viena labai jau buitinė, bet ten bent poza gera išlaužta  šaradų konkursas?
aš manau kad tos kurios balsų negavo, negavo ne be reikalo
Cukraus pudra
2009 12 22, 00:39
aš manau,kad kai kurios gavosios balsus nebuvo tiek vertos kiek turi.
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 21, 23:17) aciu balsavusioms uz mus realiai tai si foto turejo dalvauti  bent jau as taip norejau gaila tik namiskiams atrode kitaip  Sveikinimai nugalėtojams. Man labai gaila, kad Erikiuxxx nuotrauka ne tarp prizininkų, balsavau už nuostabią nuotrauką. Mano manymu, gerai, kad šeima nusprendė su abiem berniukais dalyvauti, nes tuo ir papirko mane. Balsavau ir už Armanos nuotrauką, nes man pasirodė, kad gražiai buitinėj aplinkoj nufotografuota. O Temėjos nuotrauka sužavėjo tuo, kad labai jau skaniai ir noriai vaikutis valgo iš tėvelio rankų. P.S. didelis ačiū balsavusiems už mažąjį išdaigininką (dabar jam jau beveik 5-ri). O prasidėjo taip...
Cukraus pudra
2009 12 22, 00:42
iki kito konkurso
CaraMela
2009 12 22, 00:45
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 01:37) šaradų konkursas?  Matai, nieko nenoriu įžeisti, galvojau ir taip aišku Aš čia apie dvynukų foto jei ka
Jakatta
2009 12 22, 00:45
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 00:39) aš manau,kad kai kurios gavosios balsus nebuvo tiek vertos kiek turi.  pritariu
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:35) O del trečios vietos, aš asmeniškai negalvojau kad papuls į pirmąjį trejetuką. Bet nuotrauka tikrai graži. (man labai norėjosi tos su obuoliu, kur dantys praverstų  ) Tik man pirmam dešimtuke labai nesižiūri viena foto. Na yra ir dar viena labai jau buitinė, bet ten bent poza gera išlaužta  trečia vieta mane irgi nustebino man irgi viena keistoka, bet ne dėl buitiškumo, o dėl kokybės, išlieta visa. QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 00:39) aš manau,kad kai kurios gavosios balsus nebuvo tiek vertos kiek turi. sutinku. bet vėlgi - pažįstami yra gerai QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:45) Aš čia apie dvynukų foto jei ka  aš apie tą pačią
Lašelis Liūdnas
2009 12 22, 08:35
Sveikinu nugalėtojus Ex.... Ainu nužliumbt... Lera, bent šį kartą gal balsą manąjai palikai?
Lašelis Liūdnas
2009 12 22, 08:47
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 08:41) Kad tu tada tarp keturių blaškeis, tai gal maniškę ir prametei?
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 22, 09:35) Sveikinu nugalėtojus Ex.... Ainu nužliumbt... Lera, bent šį kartą gal balsą manąjai palikai? baik tu, tiek balsų surinkai, ir žliumbt  ar tyrelių norėjai?
Sveikinu nugaletojus! Balsus atidaviau I vietai, III vietai ir Ninna Ricci nuotraukytei (gaila, kad i trejetuka ji nepakliuvo)
Lašelis Liūdnas
2009 12 22, 08:58
QUOTE(Fedes @ 2009 12 22, 08:53) baik tu, tiek balsų surinkai, ir žliumbt  ar tyrelių norėjai?  Kam tie balsai rūpi  Aišku, kad tyrelių norėjau Papildyta:QUOTE(LUI @ 2009 12 22, 08:56) Sveikinu nugaletojus! Balsus atidaviau I vietai, III vietai ir Ninna Ricci nuotraukytei (gaila, kad i trejetuka ji nepakliuvo)  Ačiū labai Ir žinoma ačiū visiem kitiems, kurie balsavo už mano gražuolę
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 22, 08:47) Kad tu tada tarp keturių blaškeis, tai gal maniškę ir prametei?  tave matai palikau išeina bet paverkt gali nueit mažiau sysiosi QUOTE(Fedes @ 2009 12 22, 08:53) baik tu, tiek balsų surinkai, ir žliumbt  ar tyrelių norėjai?  ojei  gerai kad nebandžiau net dalyvaut su senom foto , o tai ką bučiau darius su tyrelem ant 400lt  ( čia mąstau jei laimėčiau ( nors tikriausiai taip ir būtu ))
Mažulėlė
2009 12 22, 09:20
Sveikiname nugalėtojus  ir dėkojame balsavusiems už mūsų moliūgėlį
Vicious Vici
2009 12 22, 09:31
cha... ir ką čia dabar sveikint?  nu tai ok, Nina Ricci - labai tave sveikinu ir labai liūdžiu, kad tik 5... taip pat kastute sveikinu  Tomanės nuotrauka nors ir nekokybiška, bet tiesą sakant nestebina, nes jau vaiko simpatumas ir išraiška  tai tikiu, kad žmonės neišmanantys fotografijos nė kiek ir susigundė balsuoti. Antra vieta tai be abejo nepelnyta, ne gana to, kad čia ir taip SM, o ne kažkoks kažkokio nežinomo tinklapio konkursas, ir taip vaikai už atpažinimą balsus gauna  tai dar foto visiems matyta dalyvavo... Papildyta:QUOTE(l'eau @ 2009 12 22, 00:47) trečia vieta mane irgi nustebino aš taip manau, kad už dideles akis  manęs tai jos kažkodėl nepaveikė... Papildyta:QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 22, 00:17) realiai tai si foto turejo dalvauti  bent jau as taip norejau gaila tik namiskiams atrode kitaip man šita žymiai gražesnė, nes kai visi vaikai svetimi ir nematyti, tai į viską žiūriu, net į išraišką ir šioje išraiška ir pats vaikas žymiai gražiau atrodo mano akimis Papildyta:QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:04) Gaila, kad kaip tikriausiai ir visuomet, tokios nelabai išsiskiriančios pateko aukščiau už tikrai vertas dėmesio, ale tai būdinga visuose konkursuose ir nieko čia jau matyt nebepakeisi  ne visuose kiek aš stebiu  kartais tikrai nuoširdžiai galima džiaugtis, nes laimi tobuliausios nuotraukos, o kai vaikų konkursai, tai žinai, at-pa-žįs-ta-ma... kiti žiū net avataruose iš pradžių išsireklamuoti nevengia
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 09:31) aš taip manau, kad už dideles akis psio nuspręsta jei dideles akis paperka kita karta dalyvausiu bet kokiam konkurse asmeniškai O dėl Stebukles foto beabejo nesąžininga ( gal todėl ji čia mažai ir rodėsi per visa konkursą  pati jautė kad nesąžininga) net nlb sąžininga kai dalyvauja konkurse su vaikų kuri ir avatare turi , jau nekalbu apie foto kuri ilga laiką prabuvo avatare o paskui nukeliavo į konkursą... na vienu žodžio čia jau sąžines ar ko ten reikalas ... man foto graži bet ... manau reikėtu pakoreguot taisykles dėl anonimišku foto ..
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 10:12) tave matai palikau išeina bet paverkt gali nueit mažiau sysiosi ojei  gerai kad nebandžiau net dalyvaut su senom foto , o tai ką bučiau darius su tyrelem ant 400lt  ( čia mąstau jei laimėčiau ( nors tikriausiai taip ir būtu ))  tai kad man irgi nereikia jų. neturėjau super foto, bet teoriškai, jei būčiau laimėjusi būčiau atidavusi tiems, kam reikia. kalėdos juk.
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 09:31) o kai vaikų konkursai, tai žinai, at-pa-žįs-ta-ma... kiti žiū net avataruose iš pradžių išsireklamuoti nevengia   va dabar užsidėti vaikai prie eglutės ir kažkokio instrumento. laukime kitam konkurse, kažkoks kalėdinis vistiek bus. juk ką daryt kai be atpažinimo surinkti balsų nesitikima ir neišeina
QUOTE(Fedes @ 2009 12 22, 09:42) tai kad man irgi nereikia jų. neturėjau super foto, bet teoriškai, jei būčiau laimėjusi būčiau atidavusi tiems, kam reikia. kalėdos juk. aš tai vyrui pietums pusryčiams ir vakarienei sumaitinčiau , neprapultu
Cukraus pudra
2009 12 22, 09:54
tai, kad kalėdinis jau buvo....
Vicious Vici
2009 12 22, 09:56
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 09:54) tai, kad kalėdinis jau buvo.... bus kiti metai, verta užsiseivint ir atsiminti
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 22, 09:54) tai, kad kalėdinis jau buvo.... tai dar turi būt , gražiausia eglute , gražiausias kostiumas , kalėdine šypsena , kalėdine dovana , koks aš laimingas gavęs dovana, Kalėdų stebuklai , pagaliau Kalėdos ,žiemos peizažas per Kalėdas ir ttt ir pan
Cukraus pudra
2009 12 22, 09:59
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 09:56) tai dar turi būt , gražiausia eglute , gražiausias kostiumas , kalėdine šypsena , kalėdine dovana , koks aš laimingas gavęs dovana, Kalėdų stebuklai , pagaliau Kalėdos ,žiemos peizažas per Kalėdas ir ttt ir pan persūdai 
o jei bus tai gerai. netrukdo. Papildyta:QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 09:56) bus kiti metai, verta užsiseivint ir atsiminti  sakai iki kitų metų šitą laikys dabar?
nu tai ir sakau turi dar būt kažkoks išskirtinai kalėdinis ir tikiuosi ne rėmėjų
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 09:56) tai dar turi būt , gražiausia eglute , gražiausias kostiumas , kalėdine šypsena , kalėdine dovana , koks aš laimingas gavęs dovana, Kalėdų stebuklai , pagaliau Kalėdos ,žiemos peizažas per Kalėdas ir ttt ir pan garantuotai dabartinį išvysim
Vasaraitė
2009 12 22, 10:32
Sveikinu nugaletojus  Aciu, kas skyre kelis balsiukus mano nuotraukytei Rezultatai nustebino ir net labai  Labiausiai gaila Armanos nuotraukytes, bent penketuko ji tikrai buvo verta
Vicious Vici
2009 12 22, 10:40
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 22, 10:32) Sveikinu nugaletojus  Aciu, kas skyre kelis balsiukus mano nuotraukytei Rezultatai nustebino ir net labai  Labiausiai gaila Armanos nuotraukytes, bent penketuko ji tikrai buvo verta  DI nuotrauka taip pat, o taip žemai...
Vasaraitė
2009 12 22, 10:45
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 11:40) DI nuotrauka taip pat, o taip žemai...   Nors ji man saltoka  Va dar Sadi nuotraukyte per zemai liko
Stebukle
2009 12 22, 10:53
Sveikinimai visiems laimetojams ir dalyviams. Labai noriu padekot, kas balsavo uz mano patinkancia nuotrauka ir kas nebalsavo, nors patiko(tai tik parodo, kad balsuojat, ne uz nuotrauka, bet nari  ). Kad balsai pelnyti nuotraukai, jus pacios suprantat, nes jums nors ir kaip sudirbinet bandet, ta nuotrauka patiko, bet balsu nedavėt, kad ji buvo mano nuotrauka. Lera, del sąžinės, esu kaip niekad rami ir tikrai nesijaučiu dėl kažko kalta. Tiesiog konkurso eigoj negalima aptarinėt savo nuotraukos. Taip, ši nuotrauka mano avatare buna, bet as dedu tai kas man patinka. Su sia nuotrauka dalyvavau sąžiningai pagal SM fototaisyklių konkursą, bet kaip ir jums bebūtų gaila, ne pagal jūsų  Ši nuotrauka vienu metu nebuvo avatare ir konkurse. Jei būtų taisyklės fotokonkurso eigoj nepakeistos, kad vaikas iki 1 metų, tai būčiau nedalyvavus(ir mano duoniukai sedetu toliau ramiai mano avatare), nes cia vaikui 1,6 metu  Aciu konkurso steigejams, kad jie pakeite taisykles ir galejau parodyt savo mylimiausia nuotrauka visiems  (kadangi visos mano vaiku nuotraukos kur valgo yra issipleizoje, todel cia vienintele nuotrauka, kur jie kulturingai valgo) na ir kad jus galejot paleist savo liezuvius ir praskaidrint visiems nuotaika
nustebino rezultatai Na, bet balsavau už trečią ir ketvirtą, bent tiek. Gaila tik, kad Sadi foto žemai liko. Apie antrą foto buvo nemažai diskutuota, tikrai netikėjau, kad ji galėtų užimti prizinę vietą. Na bet sveikinimai laimėtojams, ką jau čia
Stebukle tu nesupyk bet nei prieš tave juolab prieš tavo foto neturiu nieko prieš, atvirkščiai ji man net patinka .. bet vistiek taip daryt nesąžininga ir tiek ...taip pagal SM ( netobulas) taisykles bet .. ai nesigilinsiu vistiek viskas "pagal taisykles " na aš asmeniškai kalbu už save jausčiausi nejaukiai tokiu atveju ir tiek ... sveikinu su antra vieta
Vasaraitė
2009 12 22, 11:02
O man pirmas trejetukas tinka ir patinka  Tik vietas kitaip sudeliociau  , del Stebukles nuotraukos, tai buvau tikra, kad gaus prizine vieta, visgi pati nuotrauka manau yra tikrai verta
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 22, 11:02) visgi pati nuotrauka manau yra tikrai verta  argi kažkas dėl foto nuostabumo ginčyjasi? man ji irgi lb patinka .
Stebukle
2009 12 22, 11:08
QUOTE(Lera @ 2009 12 22, 11:58) Stebukle tu nesupyk bet nei prieš tave juolab prieš tavo foto neturiu nieko prieš, atvirkščiai ji man net patinka .. bet vistiek taip daryt nesąžininga ir tiek ...taip pagal SM ( netobulas) taisykles bet .. ai nesigilinsiu vistiek viskas "pagal taisykles " na aš asmeniškai kalbu už save jausčiausi nejaukiai tokiu atveju ir tiek ... sveikinu su antra vieta  Nemoku ant taves pykt  noreciau suzinot kas balsavo uz mano nuotrauka ir kiek is ju mane pazysta  aciu
taip, tai pagal taisykles, taigi viskas o.k. autorė pati supranta, kad balsuota ne už nuotrauką, o už autorę, antraip netvirtintų priešingai ir būtų dalyvavusi su nuotrauka, kurios niekas nepažintų. kaip pasakė kamzelka QUOTE(kamzelka @ 2009 12 22, 00:06) na pagaliau nors šitam konkurse Stebuklė kažką laimėjo
taigi sveikinam su tuo pagaliau, nes puikiai suprantam kad visuose fotokonkursuose buvo ir bus balsavimo už pažystamus, kol nebus pakeistos taisyklės bus 'pagaliau' siekimo ir taip, taip kad nereikia teisintis  pritariu Lerai - nuotrauka visai nieko, viskas pagal taisykles, bet kažkaip negražu ir tiek. sveikinam ir laukiam kitų avatarų kituose konkurse
Vicious Vici
2009 12 22, 11:27
aš tai manau taip, kad taisyklės taisyklėmis, jas ne šventieji kuria, bet reikia gerbti kitus ir save, atsižvelgti į replikas, juk konkursas skirtas visiems forumiečiams, juo besidominčiais. Kiek būdavo nuotraukų, kurios tikrai pelnytai iškritikuojamos, dėl to, kad kažkas pririšo vaiką su rogėmis prie mašinos, kad vaikas baisiai nepatogiai kažkur tarp padėvėtų, priprakaituotų batų užmigęs ir skubama ne jį pernešti, bet pirmiausia nufotkinti, atseit nereali foto  kad su labai panašia foto jau dalyvauta kitame konkurse ir pan. Po kritikos dozių mamos susiprasdavo klaidas ir išimdavo savo foto, pagarba joms už tai, bet kiek žmonių - tiek sąžinių
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 11:27) aš tai manau taip, kad taisyklės taisyklėmis, jas ne šventieji kuria, bet reikia gerbti kitus ir save kiek žmonių - tiek sąžinių  visiškai sutinku
ugniukas
2009 12 22, 11:47
Labas rytas mergaites Prisidedu prie sveikinimu nugalejotojams  Asmeniskai mano balso sulauke viena is triju priziniu vietu - 1ma vieta... mano nuomone Ninna_Ricci,Grazzinyte,Drugelis ir dar keletas kitu buvo vertesnes stoveti pirmuju gretose ...na , bet ka padarysi , visi mato savaip ... Ir tuo paciu norejau padekoti toms kuios atidave savo balsiukus uz mano maziu
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 22, 00:17) aciu balsavusioms uz mus realiai tai si foto turejo dalvauti  bent jau as taip norejau gaila tik namiskiams atrode kitaip  Erikiuxxx, sita nuotraukyte man kaip is zurnalo  Jei butu dalyvavus, buciau atidavus savo balsa
QUOTE(Stebukle @ 2009 12 22, 11:53) na, man tai dzin buvo avatare prieš tai ar ne, nežiūriu aš į juos. o jei ir žiūrėčiau, matyčiau, tai vis tiek balsuočiau ne pagal tai. dėl vieno principinio dalyko nebalsavau už jūsų nuotrauką, dėl to , kad pamaniau, jog ji ne jūsų daryta, o profesionalaus fotografo, fotosesijinė. atsiprašau, jei tai jūsų darbas ir jūs pati mokate profesionaliai fotografuoti
Lašelis Liūdnas
2009 12 22, 14:41
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 22, 09:31) cha... ir ką čia dabar sveikint?  nu tai ok, Nina Ricci - labai tave sveikinu ir labai liūdžiu, kad tik 5... Tai kad šešta.... Čia, beje, mano dukrytė persiką kapoja  Alpau dėl persikų, kai ją nešiojau, pasirodo ne mano noras tai buvo, o jos, nes aš pagimdžius nusiraminau, o ji ir toliau persikus pamačius net suvirpa  Nuotraukoj su makaronai (buvau įkėlusi, gal matėt) taip pat ji
Sveikinimai nugalėtojoms QUOTE(Stebukle @ 2009 12 22, 11:08) noreciau suzinot kas balsavo uz mano nuotrauka ir kiek is ju mane pazysta  Aš balsavau  Bet gaila aš Jūsų nepažįstu
QUOTE(c-girl @ 2009 12 22, 20:45) Dar labai patiko "Gerber" logotipo mergyte(nespalvota nuotrauka)   Man irgi labai patiko nuo pat pradziu, labai jau taikliai parinko pavadinima nuotraukai.  Dar ir mergaite labai panasi i Gerber logotipo leliuka! Papildyta:QUOTE(AgnėM @ 2009 12 22, 13:58) Sveikinimai nugalėtojoms Aš balsavau  Bet gaila aš Jūsų nepažįstu  Grazi labai bei nuotaikinga ir jusu vaikucio nuotrauka  , tik gaila, kad saules apsviesta. Norejau balsuoti, bet koja pakiso truputis saules spinduleliu...
SVEIKINAME KONKURSO NUGALĖTOJAS
I VIETA - Idun Man - čiulpinukas, mamai - ramybė

II VIETA - Stebukle Skanusis kąsnelis iš sesės rankų

III VIETA - *Citra* Ryto užkandis

|
|