Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mano skaniausios akimirkos"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
l'eau
QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 12:56)
Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba???
ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko
*

savikritika - sveikintina thumbup.gif gerai kad nebijote savęs taip taikliai įvardinti.
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 06, 14:00)
Jazau, kokia pagiežinga... blink.gif Ir ko čia loji?

taigi iliustravo savo žinutę smile.gif
grange
tai jau kaip ir naujų foto nebebus smile.gif
reik rinktis, už ką balsuot...
Omrum
user posted image o ką čia valgo? matau tik trupinius ant staliuko

user posted image be komentarų

user posted image kad neverktu dešros dave , na kiekvienam savo

Oksanik
Sveikutes 4u.gif
O kiek ilgai anketa yra pildoma?? Nes kai tik atidarau foto, jos vietoj buna uzrasas, kad pildoma, tai gal dar nepatikrino??

Na nesitikiu as prizines vietos, bet butu ydomu sudalyvauti... blush2.gif
grange
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 06, 18:26)
Sveikutes 4u.gif
O kiek ilgai anketa yra pildoma?? Nes kai tik atidarau foto, jos vietoj buna uzrasas, kad pildoma, tai gal dar nepatikrino??

Na nesitikiu as prizines vietos, bet butu ydomu sudalyvauti... blush2.gif
*

tai kad jau įtariu pavėlavai,nes šiandien iki 17 val foto priimamos 4u.gif nes jau nuo rytojaus balsavimas, na arba nuo šiandien po vidurnakčio
Oksanik
QUOTE(grange @ 2009 12 06, 20:28)
tai kad jau įtariu pavėlavai,nes šiandien iki 17 val foto priimamos  4u.gif nes jau nuo rytojaus balsavimas, na arba nuo šiandien po vidurnakčio
*

tai as pries dvi dienas, berods, nusiunciau anketa....
Omrum
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 06, 19:35)
*

reiškia arba blogai užpildei arba netiko foto.
HappyAngel
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 06, 19:35)
*

Jei iki šiol nepatvirtinta, reiškia, nuotrauka neatitiko taisyklių.
grange
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 06, 18:35)
*

tai reiškias turi laukt kitų konkursų, nes netiko foto 4u.gif

QUOTE(Lera @ 2009 12 06, 18:37)
reiškia arba blogai užpildei arba netiko foto.
*

kaip spėji čia taip greit doh.gif
l'eau
QUOTE(grange @ 2009 12 06, 19:40)
tai reiškias turi laukt kitų konkursų, nes netiko foto  4u.gif
kaip spėji čia taip greit  doh.gif
*

nebūtinai netiko. gal tiesiog nepaspaudė to šauktuko kad siųsti. be to, jei nepameluota, tai rėmėjų konkursuose nuotraukos tvirtinamos ir po oficialios pabaigos siuntimo.
Rustė
netiko nuotrauka.

tvirtinu ne visas po laiko, tas kurios tinka be abejo.
šį kartą tokių nebuvo.
buvo 8 nuotraukos, bet visos arba atmestos anksčiau, arba netinkamos.
Oksanik
QUOTE(Rustė @ 2009 12 06, 22:30)
netiko nuotrauka.

tvirtinu ne visas po laiko, tas kurios tinka be abejo.
šį kartą tokių nebuvo.
buvo 8 nuotraukos, bet visos arba atmestos anksčiau, arba netinkamos.
*

Na kaip visad doh.gif
Na nepatikrinau dydzio, o del dydzio netiko?? Ar kitu kriteriju neatitiko?
Nu reiskia nelemta dalyvauti mums konkursuose doh.gif
Rustė
QUOTE(Oksanik @ 2009 12 06, 21:48)
Na kaip visad doh.gif
Na nepatikrinau dydzio, o del dydzio netiko?? Ar kitu kriteriju neatitiko?
Nu reiskia nelemta dalyvauti mums konkursuose doh.gif
*

tai galima parašyti man, aš būčiau pasakius kas negerai smile.gif
jei leido užpildyti ir pasiųsti, tai dydis atitiko, jei netinka, net neleidžia nuotraukos įkelti jie per didelė wink.gif
erikiuxxx
kaip suprata, jau po 24h galima balsoti? bigsmile.gif
bet kaip ilgai ax.gif net 15d doh.gif
grange
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 22:20)
kaip suprata, jau po 24h galima balsoti? bigsmile.gif
bet kaip ilgai  ax.gif net 15d doh.gif
*

taip smile.gif
Vicious Vici
QUOTE(grange @ 2009 12 06, 11:54)
Ne praradimas irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(LigiBunga @ 2009 12 06, 12:56)
Kol neskaitydavau SM, maniau, kad moterys yra svelnios butybes, supratingos, mylincios vaikus, suprantancios, kad kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir niekas neturi teises i akis sakyti, kad tai netiesa. Klydau: SM yra ne tik vistu, ne tik lojikiu, bet ir pagiezingu BOBU forumas. Nepatinka foto- nebalsuojam, patinka- balsuojam, bet stai tokie sarkastiski pasijuokimai kaip Erikiux - bjauru. Smagu butu, jei is tavo vaiko taip juoktusi kokia boba???
P.s. mano vaiko foto nera ir nebus jokiame SM konkurse, nes piktu nuomoniu, nepatenkintu padetu dubeneliu, istepliotu veidu, buitisku bus. O vaika geriau apsaugoti nuo tokiu BOBU lojimo. ATGRASU. Ne moterys, ne mamos, o kazkas hibridisko

jūs tiek daug parašėte, tiek daug žinote, žavinga bigsmile.gif todėl turiu jums klausimą, gal galite man paaiškinti kas yra fotokonkursas. Prašyčiau apibrėžimo su pavyzdžiais, iliustracijomis ir t.t. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2009 12 06, 13:42)
blink.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  g.gif aš hibridas turbūt...

labas, aš lojikė, šunį turiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 12 06, 19:23)
kad neverktu dešros dave , na kiekvienam savo

o gal vaikas pagrobė dešrą ir verkia, kad neatimtų dabar biggrin.gif
Cukraus pudra
pati pirma šį kart simpatijas išdalinau laugh.gif
grange
A jau galima? pamiršau,kad Lt laiku laukiu savo 12 doh.gif
Lašelis Liūdnas
Aš taip pat jau po smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Pritrūkau dar kokių dešimties, jei ne daugiau, balsų... verysad.gif
mmergyte
galvojau nelysiu i terliuzu konkursa,ale.. ax.gif 4u.gif nusprendziau balsus atiduoti,toms nuotraukoms,kuriose vaikai valgo pagal ju amziu maisteli,yra nenuterlinti tevu,kad pagaut geresni kadra doh.gif ir aplinka estetiska 4u.gif
grange
Aš atidaviau balsus 4u.gif

Čia praverstų dantys
skaniausia akimirka ar kaip ten, kur su čiulpinuku mergaitė stovi
ir kita kur pievoj su suknele
kamzelka
o man yra daugiau negu 3 mielos,nesuvaidintos foto...aš irgi jau prabalsavau bigsmile.gif
mmergyte
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 00:11)
Pritrūkau dar kokių dešimties, jei ne daugiau, balsų... verysad.gif
*

blink.gif blink.gif as uz viena balsavau ir siaip nera ten uz ka balsuot doh.gif dauguma nuotrauku atstumiancios kazkaip blush2.gif radau dar pora kurios duosiu balsus cool.gif
grange
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 06, 23:13)
o man yra daugiau negu 3 mielos,nesuvaidintos foto...aš irgi jau prabalsavau bigsmile.gif
*

niu yra, bet balsų deja tik trys
man dar poros ar trijų trūko 4u.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 07, 00:15)
blink.gif  blink.gif  as uz viena balsavau ir siaip nera ten uz ka balsuot doh.gif  dauguma nuotrauku atstumiancios kazkaip blush2.gif  radau dar pora kurios duosiu balsus cool.gif
*

blink.gif Žiauriai tu čia... biggrin.gif
Parodyk, už kurias balsavai, nes bais įdomu, kurios iškrito iš bendro atstumenčio konteksto ax.gif
mmergyte
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 00:24)
blink.gif Žiauriai tu čia... biggrin.gif
Parodyk, už kurias balsavai, nes bais įdomu, kurios iškrito iš bendro atstumenčio konteksto ax.gif
*

kazkaip rodos niekad nerodziau,tai ir dabar nerodysiu ax.gif kodel ziauriai?kas ziauriai deti savo ismozota vaika i konkursa,ar pasakyti kad nebalsuosiu uz ji? g.gif tiesiog nesuprantu kodel reik isterlinti vaika,iduoti jam ne pagal amziu valgoma maista,nufotkinti ir deti i konkursa doh.gif gal tikrai ziauru,nezinau... unsure.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 07, 00:28)
kazkaip rodos niekad nerodziau,tai ir dabar nerodysiu ax.gif  kodel ziauriai?kas ziauriai deti savo ismozota vaika i konkursa,ar pasakyti kad nebalsuosiu uz ji? g.gif  tiesiog nesuprantu kodel reik isterlinti vaika,iduoti jam ne pagal amziu valgoma maista,nufotkinti ir deti i konkursa doh.gif gal tikrai ziauru,nezinau... unsure.gif
*

Nu bet tikrai daugiau nei trys yra vertos gero įvertinimo 4u.gif

hmmmm.... taip ir nesužinojau, ar radai šedevrą... žiauru verysad.gif tongue.gif
l'eau
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 07, 00:28)
kazkaip rodos niekad nerodziau,tai ir dabar nerodysiu ax.gif  kodel ziauriai?kas ziauriai deti savo ismozota vaika i konkursa,ar pasakyti kad nebalsuosiu uz ji? g.gif  tiesiog nesuprantu kodel reik isterlinti vaika,iduoti jam ne pagal amziu valgoma maista,nufotkinti ir deti i konkursa doh.gif gal tikrai ziauru,nezinau... unsure.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi dauguma tokios wacko.gif , kelios nuotraukos ypatingai atstumiančios (lašiniai, etc.), bet yra ir neblogų, tiesa nelabai kokybiškų. su obuoliais kažkaip bene visos gražios nuotraukos smile.gif
baltė
Jau bėgu ir aš balsuoti... Tik kaip keista, kodėl tiek daug laiko balsavimui skirta (daug laiko "kriminalams"), paprastai juk būdavo savaitė. Bet, ko gero, tai rėmėjų noras... smile.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(baltė @ 2009 12 07, 09:28)
Jau bėgu ir aš balsuoti... Tik kaip keista, kodėl tiek daug laiko balsavimui skirta (daug laiko "kriminalams"), paprastai juk būdavo savaitė. Bet, ko gero, tai rėmėjų noras... smile.gif
*

Parodyk, už kurias balsavai ax.gif , o tai bais cekava blush2.gif
Man taip pat keista, kad šitiek laiko. Jei be kriminalų apsieis, tai stebuklas bus, arba kriminalai į dienos šviesą nebus išplaukę biggrin.gif
l'eau
kokie ten kriminalai biggrin.gif kažkaip šiame konkurse kaip reta nuotraukų, dėl kurių vienintelis įsivaizduojamas kriminalas nebent tai, kad autorėms pasidarytų gėda kad tokias dėjo ir išimtų. tos kelios sesijinės kažkaip manau tikrai autorių smile.gif
Vicious Vici
už gražų vaizdą: iš labai arti, o taip mielai, pasteliškai, estetiškai, nu puikumėlis, labai linkiu sėkmės thumbup.gif 4u.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19264

taip pat už kokybę, šilumą, estetiką nuotraukoje ir už labai pavykusią fotosesiją, kur matosi, kad taikyta, daryta, bet tai ir yra graži nuotrauka, o ne tep lep cool.gif sėkmės 4u.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19622

už bene ryškiausią šio konkurso nuotrauką, kuri labai pagyvina ir ypatingą žvilgsnį bei akytes smile.gif sėkmės 4u.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19452

dar labai patiko ta, kur tėtukas laiko burnoje šaukštą ir maitina, labai nuotaikinga, nors ir labai buitinė smile.gif jai irgi linkiu sėkmės smile.gif
Noelle
man labiausiai patiko, o ir balsavau už broliukus dobiliukus, ryto užkandį ir iš sesės nugvelbtą sūrelį.
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 09:36)
Parodyk, už kurias balsavai ax.gif , o tai bais cekava blush2.gif
*

Turbūt ne tiek cekavna kiek įdomu ar balsavo už tavo? biggrin.gif

aš veliau pabalsuosiu , tingiu db perjungt naršykle ax.gif
Mažulėlė
Mano pasirinkimas:

user posted image user posted image user posted image
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 07, 10:23)
Turbūt ne tiek cekavna kiek įdomu ar balsavo už tavo?  biggrin.gif

aš veliau pabalsuosiu , tingiu db perjungt naršykle  ax.gif
*

O jau įžvalgums... blink.gif blush2.gif
Aišku, kad įdomu, ar už mano balsavo biggrin.gif Bet ne mažiau įdomu, kokios dar liaudžiai patiko tongue.gif
Dėl saviškės aš rami, prizinę vietą vargu ar užims, bet bent kelis balsus turėtų gaut ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 12 07, 10:31)
Mano pasirinkimas:

user posted image  user posted image  user posted image
*

Ta su berniuku, kopinėjančiu medutį, man taip pat labai labai, bet va pritrūko balso....
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 11:02)
O jau įžvalgums... blink.gif  blush2.gif
*

lotuliukas.gif

aš žinau, kad per naktį maniškio balso negavo.
nes eidama miegot ir ryte pažiūrėjau į foto peržiūros skaičių lotuliukas.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 07, 11:22)
lotuliukas.gif

aš žinau, kad per naktį maniškio balso negavo.
nes eidama miegot ir ryte pažiūrėjau į foto peržiūros skaičių  lotuliukas.gif

*

Kažko nesupratau... g.gif Kas per naktį taviškio balso negavo ir apie kokią foto kalbi? Prie ko čia peržiūrų skaičius ir t.t.?.... Visai susipainiojau unsure.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 11:27)
Kažko nesupratau... g.gif Kas per naktį taviškio balso negavo ir apie kokią foto kalbi? Prie ko čia peržiūrų skaičius ir t.t.?.... Visai susipainiojau unsure.gif
*

nieko svarbaus irnesakyk.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 07, 11:29)
nieko svarbaus  irnesakyk.gif
*

Regis dašuto... hihihi.gif
Vasaraitė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 12:27)
*

Jei "dasuto" tai gerai biggrin.gif
Jakatta
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 11:02)

Ta su berniuku, kopinėjančiu medutį, man taip pat labai labai, bet va pritrūko balso....
*

Galiu atiduot savo. Rimtai sakau. Nes turiu dar du.

Kol kas balsavau tik uz viena foto. T.y. su sluota. Kad ir kokia ji salta ar dar kokia, bet vien uz ideja ir kompozicija, ji mano favorite. smile.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Jakatta @ 2009 12 07, 11:35)
Galiu atiduot savo. Rimtai sakau. Nes turiu dar du.

Kol kas balsavau tik uz viena foto. T.y. su sluota. Kad ir kokia ji salta ar dar kokia, bet vien uz ideja ir kompozicija, ji mano favorite. smile.gif
*

Na tai, ta išsiskiria. Viskuo.
Aš sąmonigai pasirinkau balsuot už paprastesnes noutraukas, nes konkurso, kad ir kaip bebūtų ar norėtųsi, lygis ne tas, kaip pvz kokiam fotografų tinklalapy...
Vicious Vici
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 11:40)
Na tai, ta išsiskiria. Viskuo.

aha, ypač 'puikiu' deriniu: maistas-šluota doh.gif biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 07, 12:39)
aha, ypač 'puikiu' deriniu: maistas-šluota doh.gif  biggrin.gif
*

susitvarkiau.valgau.

kas tame blogo?
erikiuxxx
as ta irgi veliau balsuosiu ax.gif
Vicious Vici
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 07, 12:42)
susitvarkiau.valgau.

kas tame blogo?

ti reikėjo šluotą padėti toliau nuo maisto...

jau šnekėta, kad maistas šiaip jau asocijuojasi su šventumu nuo senovės ir todėl daugumai nepatinka ištepliojimas maistu, suspaustas tarp rankų maistas, kuris net trykšta tarp pirštų, net ir pas vaikus, nesvarbu, kad ne pas suaugusiuosius, tai ir šluota visai nekaip atrodo g.gif su tuo tokiu 'menu' tikrais kartais persistengiama ax.gif daug geriau ten būtų pastatyti kokią vazą, puodynę, o ne šluotą smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 07, 13:24)

jau šnekėta, kad maistas šiaip jau asocijuojasi su šventumu nuo senovės ir todėl daugumai nepatinka ištepliojimas maistu, suspaustas tarp rankų maistas, kuris net trykšta tarp pirštų, net ir pas vaikus, nesvarbu, kad ne pas suaugusiuosius, tai ir šluota visai nekaip atrodo g.gif su tuo tokiu 'menu' tikrais kartais persistengiama ax.gif daug geriau ten būtų pastatyti kokią vazą, puodynę, o ne šluotą smile.gif
*

tai kad vaza su maistu nieko bendro neturi,
va darbas-tai taip.
Vicious Vici
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 07, 13:28)
tai kad vaza su maistu nieko bendro neturi,
va darbas-tai taip.

nu kaip neturi? jei jau šluota turi doh.gif biggrin.gif pasipuošė stalą vaza, kad gražiau būtų valgyti ax.gif
l'eau
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 07, 13:24)

*

sutinku drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.