Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratimai liemeniui
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Meger
Laba...

Ar yra dar sukanciu lanka? bigsmile.gif
iRisiuke
Laba, yra yra, 20min kasdien bigsmile.gif lotuliukas.gif
MilGana
Suku 2,3 kg lanka kiekviena diena po 30-40 min. 4u.gif Pasirodo, turiu talija. bigsmile.gif
Meger
Kaip smagu, kad yra sukanciu bigsmile.gif thumbup.gif , prisijunkit, merginos, pasidalinkit ispudziais, pasiektais rezultatais bigsmile.gif
veitina
sveikutes 4u.gif

paskaitinejau as cia apie tuos lanku sukimus ir nusprendziau eiti i garaza paieskoti tu senu geru daiktu lotuliukas.gif turiu du tongue.gif

taigi, prisijungiu as pas jus, bendysiu pasukti ant tos vietis, kur liemuo turetu buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vilvet
sveikos,as rgi turiu pora nereikalingu kilogramu ant liemens doh.gif sakot lankas padeda? g.gif
veitina
QUOTE(vilvet @ 2009 12 28, 23:39)
sveikos,as rgi turiu pora nereikalingu kilogramu ant liemens doh.gif sakot lankas padeda? g.gif
*

manyciau, kad pades kazka mirksiukas.gif

vakar vakare issitraukiau plastikini lanka, sveria jis 1,5 kg (nes ten kazkada ryziu ar kazkokiu kt kruopu buvau pripylus tongue.gif ) ir jo vidine puse yra banguota, sugebejau pasukti tik 5 min, nes is skausmo vos rekt nepradejau blush2.gif o snd ziuriu, kad man ne tik skauda paliest savo liemeni, bet ten ir melyniu atsirado doh.gif matyt reikia priprast, nes anksciau ir po valanda issukdavau

bet pagalvojau, kad grozis reikalauja auku - suksiu toliau thumbup.gif
MilGana
Pas mane pradzioj irgi buvo melyniu, tiksliau pilvas ir sonai buvo kaip viena didziule melyne. Vyras kai mane pamate, issigando, sake gal tave kas isprievartavo. biggrin.gif O gal ne vienas prevartavo..? biggrin.gif Prisipazistu, kai turejau ta melyne, sukti lanka buvo laaabaaaai nesmagu. Pradejau sukti nuo 10 min, po to 15 min ir t.t. Dabar suku 30-40 min. Jokiu melyniu, jokio skausmo nera. 4u.gif
meskute717
sveikos, as irgi dabar pradejau sukti is jav parsitempiau toki lanka gumbuota ir sveria apie 2.5 kg smile.gif toki :

user posted image

labai idomu kokie bus rezultatai tik biski monotoniskas veiksmas ir sonai tai jau su melynem doh.gif na bet nesvarbu tai jei tik matysis rezultatai smile.gif! blink.gif
jupa
Sveikutės smile.gif Prisiminiau, kad turiu prieš kelis metus pirktą tokią "lėkštę", nežinau, kaip tiksliai vadinasi - atsistoji ant jos ir sukinėjiesi į šonus... kažin ,kas veiksmingiau, ar lankas, ar šitas prietaisas? g.gif
veitina
QUOTE(meskute717 @ 2010 01 01, 22:38)
sveikos, as irgi dabar pradejau sukti is jav parsitempiau toki lanka gumbuota ir sveria apie 2.5 kg smile.gif toki :

*

va va, as irgi toki suku tik mano buvo lengvas, tai pripildziau jo vidu, o skausmas vis dar yra verysad.gif
**Yva**
labukas 4u.gif
jungsiuos ir as prie jusu mergaites 4u.gif
lanka suku nesenei, tai pasuku ir vel nesuku. db sukaupsiu valia ir suksiu kasdien rolleyes.gif o per diena uztenka po 20-40 min kad pasimatytu rezultatai? g.gif maniau kad reikia bent po 1 h issukti kasdien unsure.gif
meskute717
QUOTE(**Yva** @ 2010 01 04, 21:23)
labukas  4u.gif
jungsiuos ir as prie jusu mergaites  4u.gif
lanka suku nesenei, tai pasuku ir vel nesuku. db sukaupsiu valia ir suksiu kasdien rolleyes.gif  o per diena uztenka po 20-40 min kad pasimatytu rezultatai?  g.gif  maniau kad reikia bent po 1 h issukti kasdien  unsure.gif
*

manau kad uztenka 40 min laisvai ,nebent jau ten butu baisiai ka taisyt.. as su tuo savo sunkiasvoriu lanku isvis issuku tik max 20 min raso kad daugiau ir negalima
rolleyes.gif nes jis nudauzo sonus, tik kad rezultatai gerai matosi tai galima ir pakentet rolleyes.gif
annaa
sveikos "sukejos" smile.gif

jungiuos ir as i jusu rata mirksiukas.gif - tik gryzus namo pasimatuosiu cm ant pilvo ir kibsiu i darba, po savaites nuspresiu ar verta sukt biggrin.gif

Skiva
sveikos..kai sportavau, trenere pasake,kad efektyviausia sbudas lasinukams nuo talijos nuimti, tai lanko sukimas. Tai va pradesiu po ilgos pertraukos (mat pagimdziau ir pacios zinot kaip tos talijo snebelieka blush2.gif ). Tai va as pradedu,i rpranesiu ar tikrai veisminga. (dar seniau esu skaiciusi, kad sukant bent po 15 /20 min per diena po 14 d nukrenta 1-2 cm smile.gif )
MilGana
QUOTE(jupa @ 2010 01 03, 17:12)
Sveikutės smile.gif Prisiminiau, kad turiu prieš kelis metus pirktą tokią "lėkštę", nežinau, kaip tiksliai vadinasi - atsistoji ant jos ir sukinėjiesi į šonus... kažin ,kas veiksmingiau, ar lankas, ar šitas prietaisas?  g.gif
*

Oj, o as negaliu to daikto naudoti, mane is karto pikinti pradeda ir galva svaigsta. Brrr... schmoll.gif

QUOTE(**Yva** @ 2010 01 04, 21:23)
labukas  4u.gif
jungsiuos ir as prie jusu mergaites  4u.gif
lanka suku nesenei, tai pasuku ir vel nesuku. db sukaupsiu valia ir suksiu kasdien rolleyes.gif  o per diena uztenka po 20-40 min kad pasimatytu rezultatai?  g.gif  maniau kad reikia bent po 1 h issukti kasdien  unsure.gif
*

Uztenka, tikrai 20-40 min uztenka, is patirties sakau. biggrin.gif Tik reikia stabiliai kiekviena diena sukti. 4u.gif
*Mamis*
QUOTE(jupa @ 2010 01 03, 17:12)
Sveikutės smile.gif Prisiminiau, kad turiu prieš kelis metus pirktą tokią "lėkštę", nežinau, kaip tiksliai vadinasi - atsistoji ant jos ir sukinėjiesi į šonus... kažin ,kas veiksmingiau, ar lankas, ar šitas prietaisas?  g.gif
*

ir as turiu tokia lekste thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dalykas. ta lekste daugiau tinka sonams mazinti ties klubais ir liemeniu smile.gif o va lankas jau pilvukui mazinti skirtas, aisku ir tuos pacius sonus mazina smile.gif pradejau ir as sukti lanka, nes po nestumo pilvelis sioks toks atsirado, o niekada iki nestumo jo neturejau ax.gif pasimatavau talija ir nusprendziau, kad reikia atgauti savo 60 cm liemeni smile.gif gi norisi pavasari aptemptus rubelius apsimauti thumbup.gif prisijungiu prie jusu biggrin.gif

beje as suku gelezini lanka, nes esu skaicius, kad gelezinis geriau uz plastmasini. na bet cia tik skaitalai smile.gif
Redula
O lamkas padetu ten šonam, truputi rieabaliuku ten atsirado, ar tik talijai jis? smile.gif
meskute717
QUOTE(uppity @ 2010 01 05, 20:21)
ir as turiu tokia lekste  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dalykas. ta lekste daugiau tinka sonams mazinti ties klubais ir liemeniu  smile.gif o va lankas jau pilvukui mazinti skirtas, aisku ir tuos pacius sonus mazina  smile.gif  pradejau ir as sukti lanka, nes po nestumo pilvelis sioks toks atsirado, o niekada iki nestumo jo neturejau  ax.gif  pasimatavau talija ir nusprendziau, kad reikia atgauti savo 60 cm liemeni  smile.gif  gi norisi pavasari aptemptus rubelius apsimauti  thumbup.gif  prisijungiu prie jusu  biggrin.gif 

beje as suku gelezini lanka, nes esu skaicius, kad gelezinis geriau uz plastmasini. na bet cia tik skaitalai  smile.gif
*

Plastikinis aisku kad prasciausiai veikia turbut , bet dar be gelezinio yra ir masyvus guminiai tai jie dar platus (daug aprepia sonu biggrin.gif ) tai liuksiski thumbup.gif
**Yva**
Labuka 4u.gif

QUOTE(Redula @ 2010 01 05, 23:15)
O lamkas padetu ten šonam, truputi rieabaliuku ten atsirado, ar tik talijai jis? smile.gif
*

tai jis padeda ir liemsniui ir klubams, zodziu virsutinei kuno dalei, nesenei skaiciau panelei sporto skyrelyje mirksiukas.gif
MilGana
QUOTE(meskute717 @ 2010 01 06, 10:00)
bet dar be gelezinio yra ir masyvus guminiai tai jie dar platus (daug aprepia sonu  biggrin.gif )  tai liuksiski  thumbup.gif
*

Foto v studiju, prasyciau bigsmile.gif Kaip jie atrodo, niekada nemaciau. ax.gif
super_wife
Mergytes sveikos,ziuriu ne as viena cia tokia norinti "nuimti" talija. Siaip iki 60cm reiktu daug dirbti verysad.gif Bet as noriu!Ir noriu tai pradeti daryti nuo kitos sav. mat neturiu lanko verysad.gif PAsakykit koki ir kur geriausia pirkti? g.gif Nes as net neisivaizduoju. Ir ar tikrai yra tas rezultatas? smile.gif
**Yva**
QUOTE(valerija90 @ 2010 01 06, 20:42)
Mergytes sveikos,ziuriu ne as viena cia tokia norinti "nuimti" talija. Siaip iki 60cm reiktu daug dirbti verysad.gif Bet as noriu!Ir noriu tai pradeti daryti nuo kitos sav. mat neturiu lanko verysad.gif PAsakykit koki ir kur geriausia pirkti? g.gif Nes as net neisivaizduoju. Ir ar tikrai yra tas rezultatas? smile.gif
*

as tai suku paprasta plasmasini, bet noreciau to masazinio. Kiek skaiciau tu lanku gali gauti pirkti senukuose, gariunuose. Del rezultatu, tai sako kad padeda, bet pati nepabandzius nesuzinosi mirksiukas.gif
meskute717
QUOTE(meskute717 @ 2010 01 06, 10:00)
Plastikinis aisku kad prasciausiai veikia turbut , bet dar be gelezinio yra ir masyvus guminiai tai jie dar platus (daug aprepia sonu  biggrin.gif )  tai liuksiski  thumbup.gif
*

Kiek auksciau as esu idejus nuotrauka, tik jis nuotraukoj ne toks dar masyvus atrodo kaip realiai ir kai skauda sonus nuo jo smile.gif))

O ji gauti galima net nzn kur, as veziausi is Jav ir mokejau 45$ uz ji, atnese i namus tenai. www.hoop-sports.com ar kazkas panasaus
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2010 01 06, 18:08)
Foto v studiju, prasyciau  bigsmile.gif Kaip jie atrodo, niekada nemaciau.  ax.gif
*

Kiek auksciau as esu idejus nuotrauka, tik jis nuotraukoj ne toks dar masyvus atrodo kaip realiai ir kai skauda sonus nuo jo smile.gif))

O ji gauti galima net nzn kur, as veziausi is Jav ir mokejau 45$ uz ji, atnese i namus tenai. www.hoop-sports.com ar kazkas panasaus
*Mamis*
QUOTE(MilGana @ 2010 01 06, 18:08)
Foto v studiju, prasyciau  bigsmile.gif Kaip jie atrodo, niekada nemaciau.  ax.gif
*

na cia maza foto. bet gal suprasi kaip jis atroso smile.gif

user posted image
**Yva**
mergaites ar turit jau kokiu rezultatu nuo lanko sukimo? as tai nzn nes nepasimatavau, be to ne kiekviena diena suku blush2.gif doh.gif
Fifux'e
sveikos merginos 4u.gif

o kokia kaina mazdaug lanko yra? ir kur butu galima rasti pirkti? 4u.gif
*Mamis*
QUOTE(Mijos mama @ 2010 01 14, 12:55)
sveikos merginos 4u.gif

o kokia kaina mazdaug lanko yra? ir kur butu galima rasti pirkti? 4u.gif
*

sveika, kaina labai ivairi. mano anyta pirko ji ir mokejo virs simto. o as esu macius toki pati ir iki simto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(**Yva** @ 2010 01 13, 21:36)
mergaites ar turit jau kokiu rezultatu nuo lanko sukimo? as tai nzn nes nepasimatavau, be to ne kiekviena diena suku  blush2.gif  doh.gif
*

aisku kad yra rezultatai smile.gif bet tik jie pasistebi ne po keliu dienu, o po keliu savaiciu smile.gif ir aisku sukti reikia kasdien po 30-40 min ax.gif tad kimbam i darba, juk pavasaris jau cia pat biggrin.gif
Fifux'e
QUOTE(uppity @ 2010 01 14, 14:33)
sveika, kaina labai ivairi. mano anyta pirko ji ir mokejo virs simto. o as esu macius toki pati ir iki simto  ax.gif
Papildyta:
aisku kad yra rezultatai  smile.gif  bet tik jie pasistebi ne po keliu dienu, o po keliu savaiciu  smile.gif  ir aisku sukti reikia kasdien po 30-40 min  ax.gif  tad kimbam i darba, juk pavasaris jau cia pat  biggrin.gif
*

aiskumelis 4u.gif

as va uzsimaniau siandien pasukti apprasta lanka,dukra turi...nueinu i jos kambary,sakau pasiimsiu,nu nera niekur g.gif ir kur trimete galejo ji paslepti g.gif blink.gif biggrin.gif
MilGana
QUOTE(uppity @ 2010 01 11, 18:55)
na cia maza foto. bet gal suprasi kaip jis atroso  smile.gif

user posted image
*

uppity, dekui uz nuotrauka. 4u.gif Bet ar tas lankas guminis? g.gif Man jis labiau panasus i plastmasini.
*Mamis*
QUOTE(MilGana @ 2010 01 15, 22:31)
uppity, dekui uz nuotrauka.  4u.gif  Bet ar tas lankas guminis?  g.gif  Man jis labiau panasus i plastmasini.
*

jis plastmasinis, bet gerumas tame, kad visinej pusej yra gumbeliai, kurie sukant gerai masazuoja thumbup.gif
MilGana
QUOTE(uppity @ 2010 01 16, 21:28)
jis plastmasinis, bet gerumas tame, kad visinej pusej yra gumbeliai, kurie sukant gerai masazuoja  thumbup.gif
*

Ta tai as zinau irnesakyk.gif, pati toki pat turiu, bet mane butent guminis sudomino bigsmile.gif
SoftKiss
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as i jusu buri. Jau 1,5 men darau kasdien po 100 atsilenkimu ir suku plasmasini lanka, pripildyta kruopu. O sia savaite planuoju uzsisakyti masazini lanka smile.gif
Tikiuos iki trumpu sijonuku sezonu, atsikratyti po gimdymo likusi pilvuka smile.gif
*Mamis*
QUOTE(SoftKiss @ 2010 01 18, 00:42)
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as i jusu buri. Jau 1,5 men darau kasdien po 100 atsilenkimu ir suku plasmasini lanka, pripildyta kruopu. O sia savaite planuoju uzsisakyti masazini lanka smile.gif
Tikiuos iki trumpu sijonuku sezonu, atsikratyti po gimdymo likusi pilvuka smile.gif
*

na tu ir saunuole thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif
NOJAUSMAMA

Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie jusu burio, lanka suku antra diena po 30 min. Turiu masazini lanka 2kg svorio su 80 masazuojanciu magnetuku. Po pasukimo liemeni skauda, bet nepasiduosiu grozis reikalauja auku mirksiukas.gif Prie lanko as dar kasdien minu elpsini treniruokli po 30 min. ir kas antra diena darau 8 minute., bei nevalgau po 18 val. doh.gif . Galas lasiniam!!!! lotuliukas.gif Noriu ne tik talija paplonint bet ir 25 kg numest.
MilGana
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 20, 19:28)
Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie jusu burio, lanka suku antra diena po 30 min. Turiu masazini lanka 2kg svorio su 80 masazuojanciu magnetuku.
*

blink.gif ar ne per daug pradziai??? Tuolab, lankas toks sunkus, ziurekit, kad Jums nugara "Aciu" nepasakytu.
sheillana
labutis 4u.gif nuo vakar vakaro kankinu ir as savo riebaliukus lanko sukimu thumbup.gif nusipirkau masazuojanti lanka, tai pirma karta sukant ojojoj kaip skaudejo sonai lotuliukas.gif bet greit pripratau bigsmile.gif lankas nera labai sunkus, berods 1kg, tai sukau 30min, o siandien jauciu sonus laaabai blush2.gif na nepasiduosim tinguliui ir judesim i prieki thumbup.gif o kai tiek bendraminciu yra, tai dar lengviau bus 4u.gif wub.gif plius dar i sporta kluba nulekiu, kiek leidzia galimybes, tai rezultatu iki pavasario gal ir sulauksim cool.gif
jugeta
O gal kas gali parekomenduoti kur pigiau nusipirkti masažinį lanką? happy.gif
sheillana
QUOTE(jugeta @ 2010 01 21, 17:58)
O gal kas gali parekomenduoti kur pigiau nusipirkti masažinį lanką?  happy.gif
*

klaipedoj parduoda toks vyrukas po 50lt 4u.gif sake siuncia ir i kitus miestus mirksiukas.gif
annaa
jau dvi savaites kaip suku ir suku ta lanka , rezultato jokio doh.gif

tai darausi isvadas kad nieko gero ir dar tikra nuobodybe...

aisku gal mazai minuciu ji suku ir per dvi savaites rezultatas nesimatys, bet neturiu kantrybes sitam uzsiemimui biggrin.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(annaa @ 2010 01 22, 15:26)
jau dvi savaites kaip suku ir suku ta lanka , rezultato jokio  doh.gif

aisku gal mazai minuciu ji suku ir per dvi savaites rezultatas nesimatys, bet neturiu kantrybes sitam uzsiemimui  biggrin.gif
*

po kiek laiko suki?
*Mamis*
QUOTE(annaa @ 2010 01 22, 17:26)

aisku gal mazai minuciu ji suku ir per dvi savaites rezultatas nesimatys, bet neturiu kantrybes sitam uzsiemimui  biggrin.gif
*

reikia sukti 30-40 min. uzsidek ausinuka su megiamom dainom ir pamatysi, kad laikas bemat praleks. suki sau ir dainuoji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o per dvi savaites nelabai ka ir pamatysi, reikia ilgesnio laiko
ViktoOote
QUOTE(sheillana @ 2010 01 21, 20:44)
klaipedoj parduoda toks vyrukas po 50lt 4u.gif sake siuncia ir i kitus miestus mirksiukas.gif
*

Gal kontaktus turi? Reiktų jau ir man lanko griebtis...
MilGana
QUOTE(annaa @ 2010 01 22, 17:26)

*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man tik po 2 men pirmi rezultatai pasirode. Kantrybes, ir viskas bus super. 4u.gif

As tai is VLN uzsakinejau lanka, ten, man atrodo, firma. Ju skype'as - kupritas.
Bet brangiai sumokejau - 80 Lt + 20 Lt pristatymas. ax.gif
MELMAN
As irgi kazkokia aptingusi blush2.gif , diena suku, tris ne - bizuno reik biggrin.gif
Antigonė
Reikia ir man prie jūsų prisijungt, bet aš be lanko, sukuosi ant "lėkštės" bo pas mane didesnė problemikė su šonais,o ne su pilvuku, visi "lašiakai" kaupiasi ant "strėnų" laugh.gif
Meger
Buvau aptingusi, siandien vel issitraukiau lanka, sukau 15min...pradziai...

Prasom kasdien registruotis, sukau-nesukau, gal taip bus geda prisipazinti, kad nesukau ir suksim kasdien lanka bigsmile.gif biggrin.gif
MilGana
biggrin.gif 3 menesius is eiles suku. Kiekviena diena. bis.gif bis.gif bis.gif
Antigonė
Va,kaip tik 15 min. pasisukinėjau ant lėkštės smile.gif
NOJAUSMAMA
Sveikutes as siandien sukau 40 minuciu. ax.gif Suku jau antra savaite, beje melyniu jau nebeatsiranda thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.