mano tai sunkus...sweria 1.kg 700 gr.
ar isgi buvai pagalvojusi, gal viena dali isimti....
QUOTE(tinute84 @ 2010 11 09, 18:54) ar isgi buvai pagalvojusi, gal viena dali isimti.... pradžioj gal lengviau mažesnis kol nemoku dar sukti QUOTE(DO&RU @ 2010 11 09, 18:55) man skauda irgi, bet ne šonus kaip čia daugelis rašė, o skrandį QUOTE(rasa1974 @ 2010 11 07, 10:02) Sveikutės, o mano lankas, pirktas Senukuose, sulūžo per sujungimus as pirkus esu Kauno senukuose QUOTE(irmulia @ 2010 11 08, 12:23) Smalsumo vedina prasukau lanką liemenį apvyniojusi plėvele - na gerai suprakaitavo kaip reikiant, to nepatogumo labai jau nesijautė Dabar reikia išbandyti kaip su pilvo juosta gautųsi o kur tos pilvo juostos gauti QUOTE(irmulia @ 2010 11 08, 16:04) pabandyk juostą užsidėjus sukti beje, vakar čiupinėjau tą mandrą lanką su gumbais as pirkusi mandresni
na to su tais labai išsikišusiais gumbais nebesinori pirkti ( jaučiu, po sukimo mano visi šonkauliai lauk išlystų
Papildyta: QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 10, 14:43) sporto prekių parduotuvėse, senukuose, ermitaže sporto prekių skyriuose žiūrėti QUOTE(irmulia @ 2010 11 10, 16:09) sporto prekių parduotuvėse, senukuose, ermitaže sporto prekių skyriuose žiūrėti Leksim ieskoti
o ta plevele ant pilvo ne tik sukant lanka gerai, kai tvarkausi kambarius irgi apsivynioju, po poros valandu aisku ji susisuka i gumula bet vistiek pilvas visas slapias buna
sveikos
Po netrumpos pertraukos pradejau sukti lanka,po 3min pradeda deginti,persteti,o paskui ima kutenti,kad atrodo nusikasysiu iki sonkauliu
nea, man nieko neperštėjo ir nesikasė
QUOTE(Pasakaite30 @ 2010 11 11, 20:05) sveikos Po netrumpos pertraukos pradejau sukti lanka,po 3min pradeda deginti,persteti,o paskui ima kutenti,kad atrodo nusikasysiu iki sonkauliu man niezti
sveikos, as ir sumasciau pabandyt si triuka. Nes po nestumo nebegaliu i pilva beziuret. Tai as jo nepasuku, na gal kokia max 2min ir liezuvis ima lyst, neisivaizduoju kaip reik bent 20min issukt. Na pabandysiu, bet pradziai su pertraukelem po 10 ar 20min. Ziuresim kas gausis. Reiks ryte pasimatuot liemeni
Labas rytas, dar miegat
ką, jau nuo 6 ryto akys plačiai atmerktos
QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 08:49) Labas rytas Geda prisipazint, bet tik vakar lanka pradejau sukti Kaip kitoms sekasi? Primenu, pirmadieni siusti duomenukus man i AZ!
ellinga, matai koks gėris ši lentelė
aš vis dar suku, kasdien kartais 15 min, kartais 30 min iki valandos neištempiu ( o galėčiau laisvai) , nes.... labai jau nuobodu QUOTE(Kam @ 2010 11 11, 21:13) Tai as jo nepasuku, na gal kokia max 2min ir liezuvis ima lyst, neisivaizduoju kaip reik bent 20min issukt. Na pabandysiu, bet pradziai su pertraukelem po 10 ar 20min. QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 11:12) kol kas suku po 10min QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 12:48) ellinga, matai koks gėris ši lentelė aš vis dar suku, kasdien kartais 15 min, kartais 30 min iki valandos neištempiu ( o galėčiau laisvai) , nes.... labai jau nuobodu sutinku kad istikruju labai nuobodu
laba vakareli
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 11:12) Labas rytas Geda prisipazint, bet tik vakar lanka pradejau sukti Kaip kitoms sekasi? Primenu, pirmadieni siusti duomenukus man i AZ! cia jau senai ta lentele pildot? gal speciau isirasyti dar QUOTE(tupukas @ 2010 11 12, 15:35) sutinku kad istikruju labai nuobodu tai va snd kol lelka miegojo, nusilakavau nagus ir sukau tol kol isdziuvo nagu lakas. QUOTE(DO&RU @ 2010 11 12, 18:15) laba vakareli cia jau senai ta lentele pildot? gal speciau isirasyti dar nea, startavom lapkricio 1, tai lapkricio 15 bus pirmas viesas prisidavimas. Jei nori prisijungti, perversk kelis puslapius atgal (ten surasyta kokiu duomenu laukiu i AZ)
sveikos panos, o as sukima keiciu i atsilenkimus, nes eme jaustis inkstukai, tai pasiskaitynejau, kad lankas gali prie to "malonumo" prisidet, nesenai buvau pasigavus inkstu uzdegima tai matyt jiems dar reikia ramybes
Labas rytas
visoms primenu, kad siandien pirmadienis QUOTE(ellinga @ 2010 11 15, 10:19) laba,laba taip taip,einam matuotis net baisu darosi Papildyta: QUOTE(Kam @ 2010 11 14, 22:42) sveikos panos, o as sukima keiciu i atsilenkimus, nes eme jaustis inkstukai, tai pasiskaitynejau, kad lankas gali prie to "malonumo" prisidet, nesenai buvau pasigavus inkstu uzdegima tai matyt jiems dar reikia ramybes o ka kitos sportininkes mano,jei visos padarytume po kazkkiek atsilenkimu prie lanko sukimo,manau greitesnis efektas istikruju butu QUOTE(tupukas @ 2010 11 15, 09:28) o ka kitos sportininkes mano,jei visos padarytume po kazkkiek atsilenkimu prie lanko sukimo,manau greitesnis efektas istikruju butu pagal mane tai galima nors D melstis, kad pilvas sumazetu 9kiekviena pasirenka kas jai geriau, patogiau, naudingiau) vienintelis butinas dalykas tai lanko sukimas, o visa kitka jau jusu fantazijos reikalas manau, taip, kiekviena pagal save - kas mina dviratį , kas atsilenkimus daro, kas papildomai užsiėmimus lanko sportklubyje ellinga, išsiunčiau skaičiukus
labas rytas!
oho,kas cia vyksta? gal galima prisijungti pire sukanciuju? buvau primirsusi ta reikalakuriam tai laikui ,dabar vel stimulas uzejo QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 11 15, 10:31) labas rytas! oho,kas cia vyksta? gal galima prisijungti pire sukanciuju? buvau primirsusi ta reikalakuriam tai laikui ,dabar vel stimulas uzejo Prasom tada duomenukus i AZ (jei nezinot kokius perverskit kelis lapus atgal) Kaip patinka mano katino liemuo?
as irgi sia sav. truputi apleidau...kai nesigavo pirma sav., su melynem vaiksciojau....ir dar darbelio padaugejo..ir laiko neberadau...Geda net duomenis siusti
Tinute anu greit rasai man
sveikos
nusiunciau duomenis tikiuosi nepavelavau nes lygtai buvo minimos val iki kada siust o sakykit - jus tas priauganciais paskui prie stulpo - ir pomidorais apmetot ar kaip?
Dar laukiu:
Tinute Sypsena Meger Kam
Laba diena
na sukuriau lentele, vienom sekesi geriau kitoms prasciau (bus puiki proga pasitempti) zinoma labiausiai nuliudino merginos kurios visai nieko neparase Zaliai pazimeti minusiukai, o raudonai pliusiukai
Super lentelė
nuo vasaros turiu įsigijusi mankštos (ortopedinį) kamuolį ( nugaros skausmams mažinti) , tai jį karts nuo karto panaudoju atsilenkimams- irgi smagus reikalas
laba, aciu ellingai
o kaip manot PMS-as centimetrams itakos turi?
soriukas elingute, pamirsau duomenis laiku atsiusti...
Na ką gi, jau turiu tą juostą pilvui
Kas per juosta? Kas per stebuklas?
pasakok! |