Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratimai liemeniui
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
tinute84
mano tai sunkus...sweria 1.kg 700 gr. biggrin.gif
DO&RU
QUOTE(tinute84 @ 2010 11 09, 13:38)
mano tai sunkus...sweria 1.kg 700 gr.  biggrin.gif
*

is karto nuo tokio pradejot????? bigsmile.gif
vėjai keturi
QUOTE(tinute84 @ 2010 11 09, 13:38)
mano tai sunkus...sweria 1.kg 700 gr.  biggrin.gif
*

aš irgi tokį bandau sukt, tik vieną dalį išėmiau rolleyes.gif
tinute84
ar isgi buvai pagalvojusi, gal viena dali isimti.... g.gif na, ir koks skirtums yra isemus???? gal lengviau sukasi???
DO&RU
QUOTE(vėjai keturi @ 2010 11 09, 14:31)
aš irgi tokį bandau sukt, tik vieną dalį išėmiau rolleyes.gif
*

QUOTE(tinute84 @ 2010 11 09, 18:54)
ar isgi buvai pagalvojusi, gal viena dali isimti.... g.gif  na, ir koks skirtums yra isemus???? gal lengviau sukasi???
*

ir kaip Jums tie lankai?
man jau po to lengvo skaudejo viska bigsmile.gif
vėjai keturi
QUOTE(tinute84 @ 2010 11 09, 18:54)
ar isgi buvai pagalvojusi, gal viena dali isimti.... g.gif  na, ir koks skirtums yra isemus???? gal lengviau sukasi???
*

pradžioj gal lengviau mažesnis kol nemoku dar sukti mirksiukas.gif
QUOTE(DO&RU @ 2010 11 09, 18:55)
ir kaip Jums tie lankai?
man jau po to lengvo skaudejo viska  bigsmile.gif
*

man skauda irgi, bet ne šonus kaip čia daugelis rašė, o skrandį lotuliukas.gif aš turbūt per aukštai suku, kad tik nenukristų blush2.gif
*tigriukas*
QUOTE(rasa1974 @ 2010 11 07, 10:02)
Sveikutės,

o mano lankas, pirktas Senukuose, sulūžo per sujungimus verysad.gif

as pirkus esu Kauno senukuose g.gif , bet kol kas puikiai laiko thumbup.gif na neskaitant, kad viena toki gumba dedama pati sulauziau doh.gif nes ne taip dejau, ne ta puse blush2.gif cool.gif
QUOTE(irmulia @ 2010 11 08, 12:23)
Smalsumo vedina prasukau lanką liemenį apvyniojusi plėvele - na gerai suprakaitavo kaip reikiant, to nepatogumo labai jau nesijautė  mirksiukas.gif  šonai nesidaužė taip labai jau  biggrin.gif

Dabar reikia išbandyti kaip su pilvo juosta gautųsi g.gif
*

o kur tos pilvo juostos gauti blink.gif
QUOTE(irmulia @ 2010 11 08, 16:04)
pabandyk juostą užsidėjus sukti  mirksiukas.gif
beje, vakar čiupinėjau tą mandrą lanką su gumbais  doh.gif  na jau ne, jau įsivaizduoju kas iš mano visų šonų liktų jei nors 5 min jį pasukčiau, "atšoko" bet koks noras tokį lanką pirkti  schmoll.gif  Per akis pilnai užtenka paprasto  thumbup.gif
*

as pirkusi mandresni ax.gif buciau sutaupius pinigeliu ax.gif
irmulia
na to su tais labai išsikišusiais gumbais nebesinori pirkti ( jaučiu, po sukimo mano visi šonkauliai lauk išlystų lotuliukas.gif ) , bet kiek žiūrėjau yra tiesiog tokie labai platūs ir vos vos vidinėje pusėje pabanguoti- štai dėl tokio gal ir verta pamąstyti g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 10, 14:43)
o kur tos pilvo juostos gauti  blink.gif
*

sporto prekių parduotuvėse, senukuose, ermitaže sporto prekių skyriuose žiūrėti mirksiukas.gif
*tigriukas*
QUOTE(irmulia @ 2010 11 10, 16:09)
sporto prekių parduotuvėse, senukuose, ermitaže sporto prekių skyriuose žiūrėti  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Didelis Aciu 4u.gif
Leksim ieskoti mirksiukas.gif
DO&RU
o ta plevele ant pilvo ne tik sukant lanka gerai, kai tvarkausi kambarius irgi apsivynioju, po poros valandu aisku ji susisuka i gumula bet vistiek pilvas visas slapias buna thumbup.gif
Pasakaite30
sveikos
Po netrumpos pertraukos pradejau sukti lanka,po 3min pradeda deginti,persteti,o paskui ima kutenti,kad atrodo nusikasysiu iki sonkauliu lotuliukas.gif Kas cia per cirkas?Gal kam taip buvo,gal zinot nuo ko?Suku per rubus,ne ant nuogo g.gif
irmulia
nea, man nieko neperštėjo ir nesikasė schmoll.gif mirksiukas.gif o kokiais marškinėliais vilkėjai? sintetiniais ? g.gif gal dėl to? g.gif
ellinga
QUOTE(Pasakaite30 @ 2010 11 11, 20:05)
sveikos
Po netrumpos pertraukos pradejau sukti lanka,po 3min pradeda deginti,persteti,o paskui ima kutenti,kad atrodo nusikasysiu iki sonkauliu lotuliukas.gif Kas cia per cirkas?Gal kam taip buvo,gal zinot nuo ko?Suku per rubus,ne ant nuogo g.gif
*

man niezti biggrin.gif bet man ir nuo salcio niezi
Kam
sveikos, as ir sumasciau pabandyt si triuka. Nes po nestumo nebegaliu i pilva beziuret. Tai as jo nepasuku, na gal kokia max 2min ir liezuvis ima lyst, neisivaizduoju kaip reik bent 20min issukt. Na pabandysiu, bet pradziai su pertraukelem po 10 ar 20min. Ziuresim kas gausis. Reiks ryte pasimatuot liemeni smile.gif
Kam
Labas rytas, dar miegat bigsmile.gif Pasimatavau savo pilva, nes liemenuu ji nepavadinsi. Tai turiu 78cm doh.gif Bet kadangi su lanku man sunkokai gaunas tai bandysiu dar ben po 50 atsilenkimu padaryt.
irmulia
ką, jau nuo 6 ryto akys plačiai atmerktos biggrin.gif sukam sukam ir gerų rezultatų laukiam thumbup.gif
ellinga
QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 08:49)
ką, jau nuo 6 ryto akys plačiai atmerktos  biggrin.gif  sukam sukam ir gerų rezultatų laukiam  thumbup.gif
*

Labas rytas 4u.gif
Geda prisipazint, bet tik vakar lanka pradejau sukti doh.gif ir tai tik jausdama pareiga pries lentele, juk viesai pasizadejau ja daryti blush2.gif
Kaip kitoms sekasi?
Primenu, pirmadieni siusti duomenukus man i AZ!
irmulia
ellinga, matai koks gėris ši lentelė thumbup.gif thumbup.gif

aš vis dar suku, kasdien kartais 15 min, kartais 30 min iki valandos neištempiu ( o galėčiau laisvai) , nes.... labai jau nuobodu doh.gif lotuliukas.gif tik viena mintis palaiko - dar liaunesnis laibesnis liemuo biggrin.gif galbūt biggrin.gif
dzigitas
QUOTE(Kam @ 2010 11 11, 21:13)
Tai as jo nepasuku, na gal kokia max 2min ir liezuvis ima lyst, neisivaizduoju kaip reik bent 20min issukt. Na pabandysiu, bet pradziai su pertraukelem po 10 ar 20min.
*

lotuliukas.gif
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 11:12)

Kaip kitoms sekasi?
*

kol kas suku po 10min ax.gif
Kam
QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 10:49)
ką, jau nuo 6 ryto akys plačiai atmerktos  biggrin.gif  sukam sukam ir gerų rezultatų laukiam  thumbup.gif
*

tai va tas lelka del kurio ir dabar reik sukt lanka dar ir issimiegot neleidzia biggrin.gif
tupukas
QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 12:48)
ellinga, matai koks gėris ši lentelė  thumbup.gif  thumbup.gif

aš vis dar suku, kasdien kartais 15 min, kartais 30 min iki valandos neištempiu ( o galėčiau laisvai) , nes.... labai jau nuobodu  doh.gif  lotuliukas.gif  tik viena mintis palaiko - dar liaunesnis laibesnis liemuo  biggrin.gif  galbūt  biggrin.gif
*

sutinku kad istikruju labai nuobodu doh.gif ,as ir galeciau sukti daugiau nei 10 min,bet tik laukiu kol praeis nors ta 10 min,reikia dar kazkokios veiklos susirasti besukant lanka mirksiukas.gif
DO&RU
laba vakareli
QUOTE(ellinga @ 2010 11 12, 11:12)
Labas rytas  4u.gif
Geda prisipazint, bet tik vakar lanka pradejau sukti  doh.gif ir tai tik jausdama pareiga pries lentele, juk viesai pasizadejau ja daryti  blush2.gif
Kaip kitoms sekasi?
*

cia jau senai ta lentele pildot? gal speciau isirasyti dar blush2.gif butu kaip ir paskatinimas, kad rezultatai matytus ax.gif

QUOTE(tupukas @ 2010 11 12, 15:35)
sutinku kad istikruju labai nuobodu doh.gif ,as ir galeciau sukti daugiau nei 10 min,bet tik laukiu kol praeis nors ta 10 min,reikia dar kazkokios veiklos susirasti besukant lanka  mirksiukas.gif
*

tai va snd kol lelka miegojo, nusilakavau nagus ir sukau tol kol isdziuvo nagu lakas.
ellinga
QUOTE(DO&RU @ 2010 11 12, 18:15)
laba vakareli

cia jau senai ta lentele pildot? gal speciau isirasyti dar  blush2.gif  butu kaip ir paskatinimas, kad rezultatai matytus  ax.gif
*

nea, startavom lapkricio 1, tai lapkricio 15 bus pirmas viesas prisidavimas. Jei nori prisijungti, perversk kelis puslapius atgal (ten surasyta kokiu duomenu laukiu i AZ)
Kam
sveikos panos, o as sukima keiciu i atsilenkimus, nes eme jaustis inkstukai, tai pasiskaitynejau, kad lankas gali prie to "malonumo" prisidet, nesenai buvau pasigavus inkstu uzdegima tai matyt jiems dar reikia ramybes smile.gif Bet neismeskit manes, ziuresiu ka atsilenkimai padarys. mirksiukas.gif
ellinga
Labas rytas 4u.gif
visoms primenu, kad siandien pirmadienis mirksiukas.gif
tupukas
QUOTE(ellinga @ 2010 11 15, 10:19)
Labas rytas  4u.gif
visoms primenu, kad siandien pirmadienis  mirksiukas.gif
*

laba,laba
taip taip,einam matuotis blush2.gif
net baisu darosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kam @ 2010 11 14, 22:42)
sveikos panos, o as sukima keiciu i atsilenkimus, nes eme jaustis inkstukai, tai pasiskaitynejau, kad lankas gali prie to "malonumo" prisidet, nesenai buvau pasigavus inkstu uzdegima tai matyt jiems dar reikia ramybes smile.gif Bet neismeskit manes, ziuresiu ka atsilenkimai padarys.  mirksiukas.gif
*

o ka kitos sportininkes mano,jei visos padarytume po kazkkiek atsilenkimu prie lanko sukimo,manau greitesnis efektas istikruju butu mirksiukas.gif
ellinga
QUOTE(tupukas @ 2010 11 15, 09:28)
o ka kitos sportininkes mano,jei visos padarytume po kazkkiek atsilenkimu prie lanko sukimo,manau greitesnis efektas istikruju butu mirksiukas.gif
*

pagal mane tai galima nors D melstis, kad pilvas sumazetu 9kiekviena pasirenka kas jai geriau, patogiau, naudingiau) vienintelis butinas dalykas tai lanko sukimas, o visa kitka jau jusu fantazijos reikalas
irmulia
biggrin.gif na o aš tada savo ruožtu visoms primygtinai siūlau pradėti elepsinį dviratį minti biggrin.gif juokauju lotuliukas.gif

manau, taip, kiekviena pagal save - kas mina dviratį , kas atsilenkimus daro, kas papildomai užsiėmimus lanko sportklubyje mirksiukas.gif

ellinga, išsiunčiau skaičiukus mirksiukas.gif
Tatuskes
labas rytas!
oho,kas cia vyksta? bigsmile.gif
gal galima prisijungti pire sukanciuju?
buvau primirsusi ta reikalakuriam tai laikui ,dabar vel stimulas uzejo lotuliukas.gif
ellinga
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 11 15, 10:31)
labas rytas!
oho,kas cia vyksta?  bigsmile.gif
gal galima prisijungti pire sukanciuju?
buvau primirsusi ta reikalakuriam tai laikui  ,dabar vel stimulas uzejo  lotuliukas.gif
*

Prasom tada duomenukus i AZ (jei nezinot kokius perverskit kelis lapus atgal)

Kaip patinka mano katino liemuo? g.gif bigsmile.gif cia as dabar taip atrodau biggrin.gif
tinute84
as irgi sia sav. truputi apleidau...kai nesigavo pirma sav., su melynem vaiksciojau....ir dar darbelio padaugejo..ir laiko neberadau...Geda net duomenis siusti blush2.gif
Tatuskes
QUOTE(ellinga @ 2010 11 15, 10:52)
Prasom tada duomenukus i AZ (jei nezinot kokius perverskit kelis lapus atgal)

Kaip patinka mano katino liemuo?  g.gif  bigsmile.gif cia as dabar taip atrodau  biggrin.gif
*

issiunciau drinks_cheers.gif
as panasiai ,kaip tas katinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tupukas
QUOTE(tinute84 @ 2010 11 15, 11:56)
as irgi sia sav. truputi apleidau...kai nesigavo pirma sav., su melynem vaiksciojau....ir dar darbelio padaugejo..ir laiko neberadau...Geda net duomenis siusti  blush2.gif
*

ne tau vienai cia geda,pas mane ir tik dasidejo keli cm blush2.gif
ellinga
Tinute anu greit rasai man biggrin.gif
irmulia
doh.gif šį šeštadienį be 5 min jau buvau beįsigyjanti tą pilvo juostą doh.gif kodėl be 5 min, todėl kad nespėjau jos įsigyti, laiko buvo tiek mažai kad tik pačiupinėti spėjau ir pro duris doh.gif na bet šią savaitę yra planas chiliganas cool.gif biggrin.gif
DO&RU
sveikos
nusiunciau duomenis tikiuosi nepavelavau nes lygtai buvo minimos val iki kada siust 4u.gif blush2.gif
o sakykit - jus tas priauganciais paskui prie stulpo - ir pomidorais apmetot ar kaip? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ellinga
Dar laukiu:

Tinute
Sypsena
Meger
Kam
dzigitas
QUOTE(DO&RU @ 2010 11 15, 17:27)
o sakykit - jus tas priauganciais paskui prie stulpo - ir pomidorais apmetot ar kaip?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

kol kas nebuvo aptarta ka darisim su nusidejele,bet manau,kad padarisim taip,kad kita karta butu geda pasirodyt be - tongue.gif
DO&RU
QUOTE(dzigitas @ 2010 11 15, 20:59)
kol kas nebuvo aptarta ka darisim su nusidejele,bet manau,kad padarisim taip,kad kita karta butu geda pasirodyt be - tongue.gif
*

ok, aisku, skamba gresmingai lotuliukas.gif
einu sukt lanko pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif
ellinga
Laba diena 4u.gif

na sukuriau lentele, vienom sekesi geriau kitoms prasciau (bus puiki proga pasitempti) zinoma labiausiai nuliudino merginos kurios visai nieko neparase verysad.gif si karta lenteleje palikau, bet kita karta isbrauksiu (tikiuosi supratimo, nes kaip bebutu kiekvienos nares duomenu surinkimas ir suvedimas man yra darbas)
Zaliai pazimeti minusiukai, o raudonai pliusiukai 4u.gif

user posted image
irmulia
Super lentelė thumbup.gif malačius, ellinga, bigsmile.gif 4u.gif kagi reikia toliau lanką sukti , kad ir po bamba pagaliau imtų mažėti doh.gif biggrin.gif

nuo vasaros turiu įsigijusi mankštos (ortopedinį) kamuolį ( nugaros skausmams mažinti) , tai jį karts nuo karto panaudoju atsilenkimams- irgi smagus reikalas bigsmile.gif
DO&RU
laba, aciu ellingai 4u.gif uz darba
o kaip manot PMS-as centimetrams itakos turi? g.gif ar matavot kas? g.gif manau vistiek kazkiek turi tureti nes pilvas tada buna kai 4 men nescios g.gif
irmulia
QUOTE(DO&RU @ 2010 11 16, 10:56)
o kaip manot PMS-as centimetrams itakos turi?  g.gif  ar matavot kas?  g.gif  manau vistiek kazkiek turi tureti nes pilvas tada buna kai 4 men nescios  g.gif
*

manau - turi, ir net labai mirksiukas.gif , štai svoris pakinta per dienas doh.gif t.y. padidėja ( kad jį kur doh.gif biggrin.gif)
tinute84
soriukas elingute, pamirsau duomenis laiku atsiusti... blush2.gif blush2.gif
Kam
QUOTE(ellinga @ 2010 11 15, 21:11)
Dar laukiu:

Tinute
Sypsena
Meger
Kam
*

del manes siusiu po kitu 2sav, nes as tik 7diena kaip sportuoju tai manau nieko nesimatys
DO&RU
QUOTE(Kam @ 2010 11 16, 17:17)
del manes siusiu po kitu 2sav, nes as tik 7diena kaip sportuoju tai manau nieko nesimatys
*

matos matos mirksiukas.gif , man pvz pasimate +1cm blush2.gif
Kam
QUOTE(DO&RU @ 2010 11 16, 21:54)
matos matos  mirksiukas.gif  , man pvz pasimate +1cm  blush2.gif
*

tai to ir bijau blush2.gif ax.gif
irmulia
Na ką gi, jau turiu tą juostą pilvui thumbup.gif rytoj bandysiu ja apsijuosusi sukti lanką biggrin.gif

Kam
QUOTE(irmulia @ 2010 11 17, 21:34)
Na ką gi, jau turiu tą juostą pilvui  thumbup.gif  rytoj bandysiu ja apsijuosusi sukti lanką  biggrin.gif
*

na ir kaip?
Tatuskes
Kas per juosta? Kas per stebuklas? bigsmile.gif
pasakok!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.