Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratimai liemeniui
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dzigitas
as kol kas pasuoju.sveikata suslubavo.snd galvojau dievui duse atiduosiu,bet greitoji laiku atvaziavo.ryt varau priduoti visokiu tyrimu.tikiuosi iseinu neilgam.
ellinga
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 07, 19:00)
as kol kas pasuoju.sveikata suslubavo.snd galvojau dievui duse atiduosiu,bet greitoji laiku atvaziavo.ryt varau priduoti visokiu tyrimu.tikiuosi iseinu neilgam.
*

Sveik 4u.gif lauksim griztancios 4u.gif
o as mityba jau sutvarkiau, prisizadejau rimtai griebti sportus iki kaledu nuo pilvo turi but -4cm biggrin.gif
Kam
QUOTE(ellinga @ 2010 12 07, 21:09)
Sveik  4u.gif lauksim griztancios  4u.gif
o as mityba jau sutvarkiau, prisizadejau rimtai griebti sportus iki kaledu nuo pilvo turi but -4cm  biggrin.gif
*

na kazko mazai uzsibrieziai smile.gif tikrai 4cm per pora sav numesi .
As tai sia savaite sumasciau pirma kart gyvenime dietos pasilaikyt, tai va laikausi kefyrines 7dienu dietos, tikiuosi kirs per pilva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 07, 21:00)
*

Sveik greiciau 4u.gif ir kas per liga tokia pikta uzpuole?
ellinga
QUOTE(Kam @ 2010 12 08, 08:36)
na kazko mazai uzsibrieziai smile.gif tikrai 4cm per pora sav numesi .
As tai sia savaite sumasciau pirma kart gyvenime dietos pasilaikyt, tai va laikausi kefyrines 7dienu dietos, tikiuosi kirs per pilva smile.gif

*

Siandien pasimatavau tai jau turiu -2 cm, o lanko sia savaite net neissitraukiau doh.gif
Butaforija
Labas rytas
dzigitas sveikatos tau 4u.gif

aš neužsibrėžiu tikslo savaitėm, žinau, kad iki tam tikros datos turiu svert "n" kg ir per pilvą atsikratyt "n" cm biggrin.gif
Kam
As lanka ir beveik nelieciu del inkstu, nes nesenai uzdegima turejau tai kai emiau inirtingai sukt eme vel skaudet, tai daba darau atsilenkimus ir dadejau sia savaite dieta, ziuresiu kas gausis.
dzigitas
sveikutes.pridaviau snd 0,5l kraujo hihihi.gif visokiems tirymams.mokamiems ir na haliavu.kol kas itaria problemytes su skydliauke unsure.gif nes visi pozymiai i ja.saltos kojos,bet prakaitojancios.prakaitojantis delnai,stiklines blizgantys akys.vnzd eigu negydit,tai ko toliau tai priepuoliai sunkesni buna.(man vakar kraujospudis uzkylo 160/100 ir pulsas 122 blink.gif )
sekmes besukant lanka ir siekiant tikslo 4u.gif
as tai kol kas prie nevalganciuju po 18val apsistojau ax.gif .bet kaip durnele kokia.visa diena galiu nevalgyt,o i vakara man drambli paduokyt,tai suvalgyciau doh.gif .bet stengiuosi,kazkokiais budais verciu save valgyt diena rolleyes.gif
DO&RU
jeckau panos kad jus cia ligos ligeles uzpuole
sveikit 4u.gif ir visom po kruva 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dzigitas
QUOTE(DO&RU @ 2010 12 08, 14:15)
jeckau panos kad jus cia ligos ligeles uzpuole
sveikit  4u.gif  ir visom po kruva  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

tikiuosi tokiu priepuoliu daugiau nesulauksiu.ir ne duok D tokius isgyventi jums.tikrai baisu pasidare.
irmulia
QUOTE(ellinga @ 2010 12 08, 09:32)
Siandien pasimatavau tai jau turiu -2 cm, o lanko sia savaite net neissitraukiau  doh.gif
*

thumbup.gif o kad tie cm tirptų vien tik pagalvojus apie lanką biggrin.gif

aš vis dar nesuku doh.gif
**Agotelle**
Sveikos merginos atsiprasau, kad cia isiverziu,
bet noriu paklausti, ar jums neskauda stuburo nuo lanko sukimo??? pradejau sukt as ta masazini lanka, savaite laiko pasukau, zinoma ir melyniuota esu, bet stubura labai skauda, ar cia praeis, ar cia reiskia, kad jau nebegalesiu sukti lanko.
(mano lankas tas is pigiuju, pirkau is rimi)
Butaforija
g.gif Man tikrai neskauda, jau ir prie to svorio pripratau, visai jis man nesunkus, galiu sukt ilgai ir nejaučiu jokio skausmo nuo tų gumbų ant lanko smile.gif

Šiandien pasisvėriau pas kaimynę, gavau lengvą šoką, nes per metus priaugau 9 kg doh.gif blush2.gif et paleidau vadeles ir še tau, kad nori, reikia susiimti ir neėst nakčiai, sukt intensyviai lanką ir viskas bus ok biggrin.gif
ellinga
man skaudejo kai buvau labai liesa, dabar per lasinius nei vieno kaulo nesijaucia biggrin.gif o kai buvau kuda tai nusitrankiau visus kaulus
tupukas
QUOTE(ellinga @ 2010 12 08, 18:08)
man skaudejo kai buvau labai liesa, dabar per lasinius nei vieno kaulo nesijaucia  biggrin.gif o kai buvau kuda tai nusitrankiau visus kaulus
*

tai leisk paklaust per kiek cia laiko to svorio priaugai ir nuo kada ta lanka suki?
ellinga
QUOTE(tupukas @ 2010 12 08, 18:29)
tai leisk paklaust per kiek cia laiko to svorio priaugai ir nuo kada ta lanka suki?
*

per nestuma priaugau iki 70kg, pries tai sveriau 50-52. Lanka suku gal jau menesi, bet su uzmirsimais doh.gif
DO&RU
QUOTE(irmulia @ 2010 12 08, 15:52)
thumbup.gif  o kad tie cm tirptų vien tik pagalvojus apie lanką  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif arba, kad uztektu vien ji tureti mmmmm wub.gif
dar pora treniruokliu po lova ir vien nuo to turejimo as kuda ir grazi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tupukas
QUOTE(ellinga @ 2010 12 08, 20:32)
per nestuma priaugau iki 70kg, pries tai sveriau 50-52. Lanka suku gal jau menesi, bet su uzmirsimais  doh.gif
*

na buna ir baisiau,nenusivilk jau taip savimi mirksiukas.gif
man buvo ir baisiau po pirmojo vaiko,bet issigelbejimas buvo sporto klubas ir skaiciavu kalorijas.Po antrojo jau maziau,bet kai ateina toks amzius,turi tobulinti savo kuno linijas,nes genai daro savo,jei tik daugiau uzvalgau viskas ant liemens ir pilvo doh.gif

sekmes visoms mirksiukas.gif
Kam
SVEIKOs panos priminkit, ar siandien priduodam duomenukus kiek pavalgem? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
irmulia
QUOTE(Kam @ 2010 12 13, 06:57)
SVEIKOs panos priminkit, ar siandien priduodam duomenukus kiek pavalgem?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

šiandien šiandien mirksiukas.gif aš tai privalgiau doh.gif velnias, kad vėl galėsiu tą lanką pradėti sukti g.gif doh.gif

aš jau išsiunčiau biggrin.gif
Butaforija
Labas rytas, aš irgi pridaviau savo rezultatus, džiugina, nors lanko daug nesukau, tik neėdžiau beveik biggrin.gif tai ir "gelbėjimosi ratas" keliais cm sumažėjo thumbup.gif
Kam
AS ir jau issiunciau, reik pabandyt plevele naudot, niekaip neprisiruosiu smile.gif
Butaforija
QUOTE(Kam @ 2010 12 13, 10:37)
AS ir jau issiunciau, reik pabandyt plevele naudot, niekaip neprisiruosiu  smile.gif
*

aš turiu specialų diržą tokį, man nepatinka unsure.gif
ellinga
Labas rytas 4u.gif
Uzmuset savo rezultatais biggrin.gif ne todel, kad jie blogi ar geri, bet net nesitikejau, kad taip greit vel reikes lentele daryt lotuliukas.gif
Tatuskes
o pas mane niekas nepakito,nes nebuvo kada lanko sukt ,tai cm nei padaugejo ,nei pamazejo smile.gif
Kam
panos as laiks nuo laiko matau reklama verots dreft skalbikli reklamuoja tai ta mergina kurios suknele ale issitaple liemuo ir pilvas tai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif As ir tokio noriu, nors manau nerealu,kartais mastau, kad ja kompas ar dar kazkas patobulino
Butaforija
QUOTE(Kam @ 2010 12 13, 11:50)
panos as laiks nuo laiko matau reklama verots dreft skalbikli reklamuoja tai ta mergina kurios suknele ale issitaple liemuo ir pilvas tai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif As ir tokio noriu, nors manau nerealu,kartais mastau, kad ja kompas ar dar kazkas patobulino
*

Hmm... o uŽpakalį jos matei? man negaražu...proporcingumo nėra smile.gif
Meger
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 12 13, 11:26)
o pas mane niekas nepakito,nes nebuvo kada lanko sukt ,tai cm nei padaugejo ,nei pamazejo  smile.gif
*

AŠ TOKIA PATI... blush2.gif
Kam
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 13, 12:58)
Hmm... o uŽpakalį jos matei? man negaražu...proporcingumo nėra smile.gif
*

aga maciau smile.gif o man atrodo man visai toks uzpakalis tiktu biggrin.gif prie mano dabartinio pilvo labai praporcingas butu biggrin.gif
irmulia
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 13, 09:40)
aš turiu specialų diržą tokį, man nepatinka  unsure.gif
*

biggrin.gif drinks_cheers.gif aš jį jau kažkur į kampą numetusi, kol kas nepasitvirtino biggrin.gif
Butaforija
QUOTE(Kam @ 2010 12 13, 13:10)
aga maciau  smile.gif  o man atrodo man visai toks uzpakalis tiktu biggrin.gif prie mano dabartinio pilvo labai praporcingas butu biggrin.gif
*

Tai prie dabartinio gal biggrin.gif o prie jos liemens tai tas jos užpakalis kaip bomba atrodo blush2.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 12 13, 13:14)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  aš jį jau kažkur į kampą numetusi, kol kas nepasitvirtino  biggrin.gif
*

aš kai su dviračiu važinėjau ( po gimdymo) tai apsivyniodavau pilvą tokia plevele (maistui skirta blush2.gif ) užtat kai atvažiuodavau namo ir nusiimdavau tą plevėlę tai vandenį kibirais semt galima buvo smile.gif
irmulia
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 13, 12:25)
Tai prie dabartinio gal  biggrin.gif  o prie jos liemens tai tas jos užpakalis kaip bomba atrodo blush2.gif
*

kur kas kieno užpakalis? bigsmile.gif lotuliukas.gif niu reikės pasižiūrėti ir įvertinti bigsmile.gif

o man VS merginos tokios lieknos tokios dailios wub.gif , ech kad man taip kada nors... bigsmile.gif
tinute84
na, ir as jau issiunciau duomenukus blush2.gif
ellinga
Merginos, kazkodel susipainiojau? blush2.gif Mes turim nares Tapuka ir Tupuka? g.gif
Tupuk, pas tave tikrai po bamba yra plonesne vieta nei liemuo ir taip dar gerokai? g.gif liemuo 81, o po bamba 66 g.gif
tupukas

Tupuk, pas tave tikrai po bamba yra plonesne vieta nei liemuo ir taip dar gerokai? g.gif liemuo 81, o po bamba 66 g.gif
*

[/quote]

aisku kad ne,eilini karta "ziopli pagavau" blush2.gif doh.gif
parasiau tau i AZ
Kam
Tai kur ta musu pasiekimu lentele? 4u.gif
ellinga
QUOTE(Kam @ 2010 12 14, 16:53)
Tai kur ta musu pasiekimu lentele?  4u.gif
*

kai tik turesiu laisvas abi rankas, antra para maze nuo ranku nenulipa
ellinga
Zadetoji lentele 4u.gif

user posted image

Merginos turiu du kls 4u.gif

1. Ar pamenat kas Dzigitui? Atrodo sirgo? g.gif galvoju, kad 2 kartus neprisidavusias reiketu salinti is lenteles (jei neispeja, kad dings) nes lentele ilgeja ir dingusiu merginu daugeja unsure.gif

2. Gal kas nors noretu perimti lenteles daryma? Vaikas darosi vis aktyvesnis, vis sunkiau rasti laisvo laio verysad.gif
tupukas
o kodel as nematau savojo nicko lentelej schmoll.gif ir duomenuku.Kaip skaiciau yra panasus "Tupukas " ir "Tapukas"-tapukas yra ,o manojo "Tupuko" nera,Ellinga ko gero vel kazka busi sumaisiusi.Ai tiesa pastebejau kad duomenys tai mano (tupuko) tik nickas ne tas doh.gif
leidziu pasitaisyti Ellinga tau bigsmile.gif
dzigitas
QUOTE(ellinga @ 2010 12 14, 21:26)
1. Ar pamenat kas Dzigitui? Atrodo sirgo?  g.gif galvoju, kad 2 kartus neprisidavusias reiketu salinti is lenteles (jei neispeja, kad dings) nes lentele ilgeja ir dingusiu merginu daugeja  unsure.gif
*

aga,sirgau unsure.gif daktarai dar neranda priezastes mano priepoliu g.gif tai zadu grizti nuo rytojaus ax.gif .priminkite,prasau,kada si karta prisiduodam ax.gif
ellinga
QUOTE(tupukas @ 2010 12 15, 09:50)
leidziu pasitaisyti Ellinga tau  bigsmile.gif
*

na zinok as jau pykstu cool.gif kiekviena karta man prisiduodant priveli klaidu, kiekviena karta turiu aiskintis kas ir kaip. Tikrai sumaisiau 1 raide rasydama, o dabar uzmirsau pataisyti doh.gif pas save pataisau, bet cia vel nekelsiu

Dzigitai, sekantis kartas sausio3
dzigitas
QUOTE(ellinga @ 2010 12 15, 11:29)
Dzigitai, sekantis kartas sausio3
*

aciukas.tikiosi sventes nepakis kojos blush2.gif
tupukas
[quote=ellinga,2010 12 15, 12:29]
na zinok as jau pykstu cool.gif kiekviena karta man prisiduodant priveli klaidu, kiekviena karta turiu aiskintis kas ir kaip. Tikrai sumaisiau 1 raide rasydama, o dabar uzmirsau pataisyti doh.gif pas save pataisau, bet cia vel nekelsiu

neklystanciu nera,bet kad tau nereiketu pykti ir nervuotis,savo duomenu tada nepridavinesiu.Ne tokiu klaidu zmones gyvenime pridaro.
Sekmes visoms sportuojanciom 4u.gif
ellinga
[quote=tupukas,2010 12 15, 15:07]
[quote=ellinga,2010 12 15, 12:29]

neklystanciu nera,bet kad tau nereiketu pykti ir nervuotis,savo duomenu tada nepridavinesiu.Ne tokiu klaidu zmones gyvenime pridaro.
Sekmes visoms sportuojanciom 4u.gif
*

[/quote]
Nu cia kas dabar blink.gif butent, kad zmones daro klaidas. O supykau nes pagal tave tik as klystu, kazkodel savo klaidu nematai. Tikrai nenoreciau, kad iseitum is lenteles 4u.gif tesiog noreciau tolerancijos.

Ar niekas tikrai nenoretu perimti lenteles darymo? Visos tyli pasislepusios po lapais biggrin.gif
Butaforija
QUOTE(ellinga @ 2010 12 15, 19:28)
Ar niekas tikrai nenoretu perimti lenteles darymo? Visos tyli pasislepusios po lapais  biggrin.gif
*

Perimčiau, bet esu labai užsivertusi darbais, nebent išmatavimus siųstumėt man kas antrą sekmadienį, o pirmadienį tada jau stengčiausi sukelti duomenis unsure.gif
ellinga
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 15, 18:55)
Perimčiau, bet esu labai užsivertusi darbais, nebent išmatavimus siųstumėt man kas antrą sekmadienį, o pirmadienį tada jau stengčiausi sukelti duomenis unsure.gif
*

Tai manau, kad diena galima derinti 4u.gif sestadieni parsivesiu lanka su sipais biggrin.gif
Butaforija
QUOTE(ellinga @ 2010 12 15, 20:14)
Tai manau, kad diena galima derinti  4u.gif sestadieni parsivesiu lanka su sipais  biggrin.gif
*

Tada ok smile.gif
ellinga
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 15, 19:15)
Tada ok smile.gif
*

ACIU 4u.gif parasyk man skypo nicka (persiusiu lentele) 4u.gif

NAMAI
Butaforija
QUOTE(ellinga @ 2010 12 15, 21:13)
ACIU  4u.gif parasyk man skypo nicka (persiusiu lentele)  4u.gif

NAMAI
*

tuoj išsiųsiu į až mirksiukas.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.