Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada pasakote apie vaiką
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2
Libra
Kadangi as viena auginu vaikucius, tai man kartais uzeina bangos susipazinti su kokiu nors vyriskiu. wub.gif Ir kuo dazniau uzeina tos bangos tuo dazniau nusivyliu vyrais. Jeigu pazinties pradzioje vyrui pasakau kad turiu du vaikucius, tai geriausiu atveju vyras dar siek tiek pabendrauja is malonumo o paskui tepa slides sad.gif
O viena karta apie vaikus prasitariau po poros menesiu, bet tas vyras jau buvo isimylejes mane ir jam nebuvo kur trauktis laugh.gif ir mes graziausiai draugavom virs metu. Tai man iskylo toks klausimas, ar pasakyti apie vaikus pazinties pradzioje ir gauti abloma, ar palaukti kos vyras "uzkibs' ir tik tada jam pranesti dziugia naujiena: "mielasis, mes turim du vaikucius!!!" laugh.gif g.gif
*Niki*
Negražu apgaudinėti, t.y. laukti, kol vyras "užkibs", o tik tada pasakyti... Bet ir per pirmą pasimatymą nereikia pulti pasakoti visos giminės istorijos. Manau, kad kokį trečią kartą susitinkant vis tik reikėtų pasakyti, jog yra vaikučių... Kodėl? Jei žmogus rimtas, jei jam vis tiek, ar moteris su vaikučiais, ar viena, - tai ir taip liksite kartu... O jei ne - tada tai dar ne TAS žmogus...
O kai pasakai daug vėliau, vyras gali imti svarstyti, kodėl taip ilgai buvo nepasakyta apie vaikus, tarsi slepiama, gali imti nepasitikėti... Ir pan. Ir, aišku, vis tiek po kurio laiko dings... Manau, taip.
Encore
Kai vyriskis nepatinka, drasiai is karto nuteikiu, kad turiu vaikuti, labai irzlu... wink.gif laugh.gif
Cia tokiem kur gatvej kabinasi ir su kuriais nenoreciau bendrauti. laugh.gif
O jei pasitaikytu padoresnis vyriskis, ir man jo tikrai reiketu, tai butu g.gif unsure.gif
Jei pirmas pasimatymas truktu ilgiau ir butu laiko issisneketi, tai pasakyciau, jei ne, tai gal per antra... g.gif
Bet tikrai netempciau menesi.. smile.gif
indreja
Susipazinusi su vyriskiu nepuolu is karto klykti visu balsu "as turiu dvi merginas",bet jeigu jau iseina kalba, niekad neslepiu,juk anksciau ar veliau apie vaikucius reiketu pasakyti,o ilgas tempimas gali vyrui sukelti ivariu itarimu, ypac jei ta fakta suzinotu is kitu g.gif .
Savo dabartiniam draugui wub.gif apie vaikus pasakiau pacia pirma musu pazinties diena ir dar pridejau,kad mano vaikuciai gana sunkaus charakterio,o mazajai- dar ner metuku rolleyes.gif .Kazkaip isejo apie tai kalba ir tiek. Bet jis neissigando, ar bent jau neparode tada biggrin.gif .
Smurka
Na, as is savo patirties galiu keleta sakiniu mestelet, nes vienisa pragyvenau apie penkerius metus.

Is pradziu slepdavau, kad tuiu vaika. Bet jie vis tiek suzinodavo. Po menesio, dvieju ar triju. Juk i namus uzsuka ar telefonu paskambina (o vaikas kaip tycia irgi sumano telefonu paplepeti). Tai po poros tokiu "uzciokinimu" as nutariau nebemeluoti (mane palikdavo, nes susidedavau su pakankamai jaunais vyrais, bailiukais dar). MAziau skausminga. Visu pirma man paciai.
kadama
... jei kalbos apie vaikus neužveda vyriškis, pačiai nereikia pulti girtis per pirmą susitikimą. Meluoti nereikia, bet išvengti pokalbio apie tai, kad turi vaikučius ko gero nėra blogai.... kai geriau tave pažins, susižavės ir TAVO vaikai bus tik priedelis prie TAVĘS smile.gif
artev
Manau, jog is pradziu tikrai neverta sakyti. Nes tai gali nuskambeti kaip atmazke(atsiprasau uz zargona). Aisku nereiketu ir meluoti. Geriausia laikytis tokios pozicijos, jog nemeluoju, bet ir teisybes nesakau. smile.gif Koketuoti ir tiek. O ka ar tai blogai? Meileje ir kare viskas galima. Na, beveik, viskas biggrin.gif
Beje ne tokie jau tie jauni vyrai bailiukai. Visokiu buna...
Libra
Vat butent, as neslepiau, as paprasciausiai nesakiau ir viskas. Ir is musu bendravimo issirutuliavo grazus santykiai, ir mano vaikai paskui buvo priimti savaime, nebuvo zmogeliui jau toks didelis sokas. o kai nusprendziu buti atvira, saziniga ir iskarto pasakau, vyrai tada daro kojas. unsure.gif
indreja
Sutinku,kad per pirmuosiu pasimatymus geriau apie vaikucius nesakyti ir kaip nors stengtis isvengt kalbos apie tai, nes vyrukas gali tepti slides g.gif. Pirmiausia reikia 'prisijaukinti' vyriski,o jau tada gali ir suzinot apie vaikucius smile.gif .
Bet va kai paklausia tiesiai sviesiai,kartais buna sunku issisukt unsure.gif
artev
QUOTE (Libra @ 2004 04 21, 14:47)
Vat butent, as neslepiau, as paprasciausiai nesakiau ir viskas. Ir is musu bendravimo issirutuliavo grazus santykiai, ir mano vaikai paskui buvo priimti savaime, nebuvo zmogeliui jau toks didelis sokas. o kai nusprendziu buti atvira, saziniga ir iskarto pasakau, vyrai tada daro kojas. unsure.gif

Na va turi gi patirties siuo klausimu smile.gif
Tai, jog is karto pasakai, jog turi vaika, vyrui gali nuskambeti taip, lyg tu nenori su juo bendrauti ir del to toki preteksta sugalvojai.
O jeigu ir tiesiai sviesiai, tarkim paklausia, per pirmus pasimatymus, vis tiek galima bandyti issisukti kaip nors, pasitelkiant humora smile.gif
mandalina
QUOTE (Libra @ 2004 04 21, 12:23)
Kadangi as viena auginu vaikucius, tai man kartais uzeina bangos susipazinti su kokiu nors vyriskiu. wub.gif Ir kuo dazniau uzeina tos bangos tuo dazniau nusivyliu vyrais. Jeigu pazinties pradzioje vyrui pasakau kad turiu du vaikucius, tai geriausiu atveju vyras dar siek tiek pabendrauja is malonumo o paskui tepa slides sad.gif

aš irgi kurį laiką du auginau viena. Ir sakydavau iš karto - tepa slides, na ir nereikia man tokio. Ne tėvo vaikams ieškojau, o sau partnerio.
O jei dar per pirmą susitikimą pasakydavo "Atleisk, bet kol kas finansiškai padėti negalėsiu, pats problemų turiu", pati trenkdavau durimis atsakydama, jog pagalbos ir neprašiau - esu pakankamai savarankiška, jog išlaikyčiau savo vaikus.
Būdavo, kurie atsakydavo "Šiaip tai tu labai faina, bet du svetimi vaikai - man per daug". Nuotaika minutei sugesdavo, tačiau jo teisė rinktis. Tokie dar pazylioti mėgėjai.
Žinok, kai yra tikra meilė, vaikų kiekis nesvarbu. Sutiksi dar tokį. Nebijok smile.gif

Papildyta @ [mergetime]1082553658[/mergetime]
o meluoti ar nutylėti tikrai nereikia. Ir pačiai rizika - per tą laiką tu gali įsimylėti. Po to, jei teps slides, meilės kančios ir t.t.
Normalus vyras niekada nepasakys Sudie dėl vaikų. Patikėk. O su nenormaliais prasidėti neverta smile.gif . Tai mano nuomonė ir patirtis
lengvute
mano situacija buvo analogiška, kai susipažindavau, kai kuriems iškart pasakydavau, kad turiu 2 vaikus, vienas išvis nežinojo, pusę metų draugavom rolleyes.gif , nežinau, kaip geriau, sdakyčiau, gal kokį antyrą mėnesį bendravimo gal reiktų pasakyt, yra normalių vyrų, kurie ne tik su 2, bet ir su 5 vaikais moterį myli ir su ja gyvena wink.gif, nieko nesibijo, nieko neklauso ir pan., , tikrai, daugiau pasitikėjimo savim wink.gif , normalus vyras supranta, kad pvz. išsituokusi 30-metė be vaikų ir nelabai gali būt wink.gif
bea
as manau, kad vienok sakyti reik kuo anksceu. nes is tiesu saziningumas ir atvirumas turi savo pliusu. jei ishkart tepa slides, reiskia nevertejo ne prasidet. o jei myles, tai myles su viskuo, ka turi...
mandalina
bet kaip mane nervuodavo tokie vyrai, kurie visą pasimatymą šypsosi, meilinasi, komplimentus žarsto, o sužinoję apie vaikus rankele pamoja mad.gif
Mižniai... O dar stiprioji lytis..... mad.gif mad.gif mad.gif
Smurka
QUOTE (mandalina @ 2004 04 21, 15:18)

o meluoti ar nutylėti tikrai nereikia. Ir pačiai rizika - per tą laiką tu gali įsimylėti. Po to, jei teps slides, meilės kančios ir t.t.

Va va, pora kartu as likau suzalota sirdele. Nuo tada tik pazinties pradzioje pasakydavau.

O tuos du mulkius, kurie del vaiku mane paliko ir man sirdi suzalojo, as isduriau tongue.gif Pasakiau, jog esu nescia ir nuragavau is abieju po 200 litu tipo abortui pasidaryt laugh.gif
neraj
man atrodo as pasakyciau is karto, jei as jam tikrai patikciau tai vaikai butu ne kliutis unsure.gif o gal ir vaikus pamiltu kaip savo, ka gali zinoti g.gif
mandalina
QUOTE (Smurka @ 2004 04 21, 15:32)
O tuos du mulkius, kurie del vaiku mane paliko ir man sirdi suzalojo, as isduriau tongue.gif Pasakiau, jog esu nescia ir nuragavau is abieju po 200 litu tipo abortui pasidaryt laugh.gif

laugh.gif laugh.gif Ne taip padarei. Reikėjo sakyti "GIMDYSIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IR JOKIŲ ABORTŲ". Vat tada į kelnes būtų prisidėję... Nepalyginsi su dviem šimtinėm laugh.gif
Smurka
QUOTE (mandalina @ 2004 04 21, 15:34)
laugh.gif laugh.gif Ne taip padarei. Reikėjo sakyti "GIMDYSIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IR JOKIŲ ABORTŲ". Vat tada į kelnes būtų prisidėję... Nepalyginsi su dviem šimtinėm laugh.gif

Ai, as moralini pasitenkinima ir is to turejau. Ir taip jie apsimyzo. O as, be to, bizni prasukau laugh.gif
mandalina
QUOTE (Smurka @ 2004 04 21, 15:37)
Ai, as moralini pasitenkinima ir is to turejau. Ir taip jie apsimyzo. O as, be to, bizni prasukau laugh.gif

taip jiems ir reikia laugh.gif
neraj
QUOTE (Smurka @ 2004 04 21, 15:37)

laugh.gif laugh.gif
mandalina
svarbiausia - nesijausti kažkokia antrarūše. Kai tik iš galvos išmečiau mintis "Kam aš su dviem vaikais reikalinga", gyvenimas pasisuko reikiama vaga. Ir kiti į mane kitaip predėjo žiūrėti. Visur pabrėždavau savo savarankiškumą. Ir vyrai pradėjo lipti kaip musės prie medaus. Beje, didžioji dalis - vedę... mad.gif
milabra
Aš kai į tuos pirmus pasimatymus nevaikštau (atsibodo jau), pažintys išlenda iš bendrų draugų, pažystamų ir pan., tai kažkaip jau nelieka tos problemos apie vaiko pristatymą - visi viską žino.
Bet teko galvą palaužyti ne kartą - sakyti ar ne. Dažniausiai iš kalbos išeidavo, nes kaip viena taikliai pastebėjo: mano metų, išsiskyrusi ir be vaikų- gana retas atvejis. Neteko dar išgirsti po pirmo pasimatymo, kad jei su vaiku, tai ačiū NE. Tiesiog dingdavo - gal ir dėl vaiko.
O ar sakyti, ar ne - čia grynai nuo situacijos priklauso. Aš, kaip ir Mandalina, pabrėžiu savo savarankiškumą (beje, vedę taip pat kimba wink.gif ), todėl niekam nekyla jokios abejonės, kad savo vaiku aš rūpinsiuos pati ir sponsoriaus neieškau. Nors kas žino, gal dėl to ir viena? Gal kada išsiverkti kokiam potencialiam kandidatui, kaip sunku vienai, kaip vaikas svajoja apie tėtį ir daineles jam kuria...Žiū, ir susileis koks biggrin.gif
Encore
QUOTE (mandalina @ 2004 04 21, 15:34)
laugh.gif  laugh.gif Ne taip padarei. Reikėjo sakyti "GIMDYSIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IR JOKIŲ ABORTŲ". Vat tada į kelnes būtų prisidėję... Nepalyginsi su dviem šimtinėm  laugh.gif

Teisingai, jei deti i kelnes, tai iki galo, nesveika pusiaukelej uzstrigti.. laugh.gif thumbup.gif
lengvute
QUOTE (Smurka @ 2004 04 21, 22:32)
[/QUOTE]
du mulkius, kurie del vaiku mane paliko ir man sirdi suzalojo, as isduriau tongue.gif Pasakiau, jog esu nescia ir nuragavau is abieju po 200 litu tipo abortui pasidaryt laugh.gif

nu malačius clap_1.gif , negaliu nesijuokt laugh.gif thumbup.gif
Aš, kai susipažinau su savo antru vyru, jis mane akivaizdžiai su abiem mano panelytėm "kabino" biggrin.gif , nieko nereikėjo sakyt, patiko visas mūsų trio smile.gif
mandalina
QUOTE (lengvute @ 2004 04 22, 08:10)

Aš, kai susipažinau su savo antru vyru, jis mane akivaizdžiai su abiem mano panelytėm "kabino" biggrin.gif , nieko nereikėjo sakyt, patiko visas mūsų trio smile.gif

Beje, bet tie, kurie "ant mūsų užkibo", prieš tai turėję šeimas, ane?
Maniškis tai išsiskyręs ir pats turi vaiką iš pirmos santuokos. Dar nei karto nevedę arba neturintys vaikų į paneles "be uodegos" žiūri. O gal aš klystu? Kaip pas Jus?
avei
QUOTE (mandalina @ 2004 04 22, 06:14)
[Maniškis tai išsiskyręs ir pats turi vaiką iš pirmos santuokos. Dar nei karto nevedę arba neturintys vaikų į paneles "be uodegos" žiūri. O gal aš klystu? Kaip pas Jus?

Maniskis apie tai, kad turiu sunu suzinojo pirma pazinties vakara, is kalbos isejo biggrin.gif Dabar kartu jau ketvirti metai thumbup.gif. Vedes anksciau nebuvo, vaiku neturejo wink.gif ( apsiziurejau, kad neblogas, tai ir ciupau tongue.gif ) O dar ir jaunesnis !
Taip ir nepaleidziu wink.gif
Encore
Aš, kai susipažinau su savo antru vyru, jis mane akivaizdžiai su abiem mano panelytėm "kabino" biggrin.gif

As irgi girdejau klausimuku gatvej: "Gal tevelio reikia?" tongue.gif

Bet kol kas nereikia... wink.gif smile.gif
Akva
Mano nuomone, jei vyrukas rimtas ir rimto kazko nori, tai ji gal nustebintu pvz 5 vaikai. O siaip tai kuo anksciau suzino tuo geriau. Tada iskart matosi kas per fruktas! Dazniausia vaiku bijo dar nesusitupeje arba jau persitupeje.
brangute
O jei keturis vaikus turi ka daryt? g.gif g.gif Patirties turit, pasakykit wink.gif wink.gif
tokie sventi vyrai turbut zemej negyvena rolleyes.gif
Smurka
QUOTE (brangute @ 2004 04 24, 20:38)
O jei keturis vaikus turi ka daryt? g.gif g.gif Patirties turit, pasakykit wink.gif wink.gif
tokie sventi vyrai turbut zemej negyvena rolleyes.gif

O tai cia tu keturis turi?
Natalija
QUOTE (mandalina @ 2004 04 22, 08:14)

Aš, kai susipažinau su savo antru vyru, jis mane akivaizdžiai su abiem mano panelytėm "kabino"  biggrin.gif , nieko nereikėjo sakyt, patiko visas mūsų trio  smile.gif

Maniškis tai išsiskyręs ir pats turi vaiką iš pirmos santuokos. Dar nei karto nevedę arba neturintys vaikų į paneles "be uodegos" žiūri. O gal aš klystu? Kaip pas Jus?

klisti...nes jau 30-35metu vyrai su nepasitikejimu ziuri i moteri 28-30m be vaiku.
Maniskis dabartinis iki manes buvo senas bernas jam tada 33m jau buvo ,o pas mane 2vaikai. Kai suzinojo kad dar ir ne issitokusi esu ,buvo nustebes.Bet vistiek neissigando viso sito.O kai pastojau nuo jo apsidziauge ir liepe gimdit. Nes dar neviena moteris nebuvo nuo jo pastojus.
brangute
Na,taip, turiu keturis. Tai ir klausiau, gal galit ka ismintingo g.gif man patart.Nes, cia, kaip supratau is atsileipimu ir su dviem sudetinga biggrin.gif
Libra
QUOTE (brangute @ 2004 04 28, 23:05)
Na,taip, turiu keturis. Tai ir klausiau, gal galit ka ismintingo g.gif man patart.Nes, cia, kaip supratau is atsileipimu ir su dviem sudetinga biggrin.gif

Cia turbut viskas ne nuo vaik skaiciaus priklauso o nuo moters sugebejimu laugh.gif
Mano kaimyne ir su 3 vaikais tiek vyru turejo rolleyes.gif o dabar isvis pasigavo kazkoki profesoriu thumbup.gif
Smurka
Visai neseniai skaiciau, kaip moteris sekmingai pagimde 15 vaika (cia Lietuvoje!). Tas 15-asis - tai pirmasis jos ir antrojo vyro meiles vaisius. Iseitu taip, kad jinai, turedama 14 vaiku, sugebejo dar kazkoki vyra suvystyti. Beje, seima neasociali, neprasigerusi ir rupinasi visa banda vaikuciu tiek, kiek gali.
ziv
QUOTE (mandalina @ 2004 04 22, 08:14)

Aš, kai susipažinau su savo antru vyru, jis mane akivaizdžiai su abiem mano panelytėm "kabino"  biggrin.gif , nieko nereikėjo sakyt, patiko visas mūsų trio  smile.gif

klysti. Mano draugas vaiku neturi ir vedes nebuvo biggrin.gif
ziv
QUOTE (Smurka @ 2004 04 29, 08:41)
Visai neseniai skaiciau, kaip moteris sekmingai pagimde 15 vaika (cia Lietuvoje!). Tas 15-asis - tai pirmasis jos ir antrojo vyro meiles vaisius. Iseitu taip, kad jinai, turedama 14 vaiku, sugebejo dar kazkoki vyra suvystyti. Beje, seima neasociali, neprasigerusi ir rupinasi visa banda vaikuciu tiek, kiek gali.

Skamba kaip ir fantastikos srities. Neisivaizduoju, kaip galima tiek vaiku turet doh.gif
mordashka
Na, o kaip jaunos netekejusios ziuredavote i tuos issituokusius, turincius vaikeliu vyrus? Nors moterims tai gal paprasciau siuo atveju.
g.gif g.gif g.gif
O sakyti reikia, bet ne per pirma pasimatyma. Per 4 ar 6 ...Nes is tikruju - pirmas pasimatymas ir tokia fraze: atmetimas ne del to kad du vaikai, o del to, kad priimama kaip bandymas atsifutbolinti.. Vyrukai sioj srity dar labiau kompleksuoti nei moterys ir bet koks neigiams faktas jiems kaip neuguamas atsakymas.
Sekmes, tau grazuolyte, blondinyte... wink.gif wink.gif wub.gif
Libra
QUOTE (musyte @ 2004 04 29, 14:21)
Na, o kaip jaunos netekejusios ziuredavote i tuos issituokusius, turincius vaikeliu vyrus? Nors moterims tai gal paprasciau siuo atveju.
g.gif g.gif g.gif
O sakyti reikia, bet ne per pirma pasimatyma. Per 4 ar 6 ...Nes is tikruju - pirmas pasimatymas ir tokia fraze: atmetimas ne del to kad du vaikai, o del to, kad priimama kaip bandymas atsifutbolinti.. Vyrukai sioj srity dar labiau kompleksuoti nei moterys ir bet koks neigiams faktas jiems kaip neuguamas atsakymas.
Sekmes, tau grazuolyte, blondinyte... wink.gif wink.gif wub.gif

Cia tu man sekmes linki? unsure.gif
Didelis aciu wub.gif wub.gif wub.gif
mordashka
aisku, kad tau laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kasiopeja
QUOTE (musyte @ 2004 04 29, 11:21)
g.gif g.gif g.gif

o aš, jauna ir netekėjusi, taip ir susipažinau su brangiausiu biggrin.gif
Šiaip maloniai plepėjomės internetu ir jis parašė, kad augina (internetiškai - sunu), o aš perskaičiau, kad šunį (neįžiūrėjau gerai, buvo vėlus vakaras). Kol išsiaiškinom, kol ką... Taigi gaunasi, kad nuo pat pradžių žinojau, kad išsiskyręs ir vaiką augina. Kol susirašinėjom, nieko iš santykių nesitikėjau, o kai pamačiau pirmą kartą wub.gif wub.gif wub.gif ... Dabar abu tą jo "sunu" auginam biggrin.gif
brangute
Na, jei su 14 dar pasigimde 15ta, tai mano atvejis dar ne pats liudniausias :)Tie vyrai, kurie myli 1,2 ar daugiau ne savo vaiku, yra tikri saunuoliai. Gerbiu tokius vyrus. Kai turiu karcia patirti, kai tikras tevas gali mesti keturis, o paskutini net naujagimi, tai kazkaip nelabai realiai atrodo, kad kazkas visiskai svetimas galetu priimti tiek daug vaiku. Gal cia is tikruju nuo moters sugebejimu priklauso rolleyes.gif kaip pavergti vyra.
Natalija.it
Nepamirškim senos taisyklės. Vyras myli mylimos moters vaikus, o kieno jie tai jau ne taip ir svarbu pasidaro. Vot taip.Taigi jei moters vaikus myli tai jau suprask ir tą moterį myli.O jei nemyli tai ir savus palieka. Žiauru, bet tiesa.
mandalina
QUOTE (Smurka @ 2004 04 29, 08:41)

MATYT, KAD YRA TOKIOS KIBIMO-NEKIBIMO GRUPĖS:
NUO 1 IKI 2 - KIMBA SUNKIAI
NUO 3 IKI 5 - NEKIMBA
NUO 6 IKI 10 - KIMBA TIK IŠGĖRĘ
NUO 10 IKI 20 - KIMBA VISI, MAT PAGALVOJA, JOG ESATE PUIKI VAIKŲ DARŽELIO AUKLĖTOJA laugh.gif laugh.gif laugh.gif
voveriukas36
QUOTE (brangute @ 2004 04 29, 14:23)
(...) Tie vyrai, kurie myli 1,2 ar daugiau ne savo vaiku, yra tikri saunuoliai. Gerbiu tokius vyrus (...)

Gerbti, tai gerbti, bet nu aš nesiryžčiau ir su 1 vaiku imt smile.gif Nebent jai buvu 25, o mano kokie 65, tuomet gall.... Aš tradicisko mastymo esu žmogus, partnerei be kokių nors įsipareigojimų didelių reikalavimų nekeliu, o štai sutuoktinės tikrai su vaikais nenorėčiau. Kam man svetimus sūpuot, kai savi 2. Nesu vaikų auginimo fanatas, noriu pagyvent ir dėl savęs - pernelyg ilgai vargelius teko vergaut.

Kažkur čia skaičiau maždaug taip: jei vyras nenori imti moters su vaikų krūva - jis menkysta ir t.t. Nu reik turėt biškį proto tokius dalykus rašant. Nepakartojamų žmonių nėra - kam su vaikais, jei galima be vaikų susirast blink.gif
catina
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 04 29, 21:45)
kam su vaikais, jei galima be vaikų susirast blink.gif

Na aciu dievui, kad ne visi vyrai taip "praktiskai" masto. laugh.gif
Man paciai ta tema - neaktuali, bet ka ten del ateities gali zinoti... wink.gif
indreja
QUOTE (RamuneA @ 2004 04 29, 16:28)
Nepamirškim senos taisyklės. Vyras myli mylimos moters vaikus, o kieno jie tai jau ne taip ir svarbu pasidaro. Vot taip.Taigi jei moters vaikus myli tai jau suprask ir tą moterį myli.O jei nemyli tai ir savus palieka. Žiauru, bet tiesa.

Pritariu siai minciai.Daug pavyzdziu maciau gyvenime,kuomet moteris su vaiku ar netgi 2 vaikais susiranda vyra gyvena kuo puikiausiai. O va jei vyras nemyli moters,tai netgi savu vaiku jam nebereikia sad.gif .
Encore
QUOTE (indreja @ 2004 04 30, 10:05)
Daug pavyzdziu maciau gyvenime,kuomet moteris su vaiku ar netgi 2 vaikais susiranda vyra gyvena kuo puikiausiai.

Manau, jei vyras ryztasi gyventi su moterimi ir jos vaikais, reiskia jis tikrai ja myli. Nes vaikai vistiek nemenka atsakomybe, juos auginti ir maitinti reikia. Jei tai neatbaido, ir meile nuosirdi, tai tikrai tada galima kuo puikiausiai gyventi.. thumbup.gif
Natalija
Pasakau is karto,nes tada matau reakcija zmogaus,ar jam tai rupi ar ne.
mazulka
O man kaskaip nera teke susipazint su tokiu, kuris bijotu mano dvieju atzaleliu. Tiesa, buvo. Kai pastebejau kad jis to issigando, as taip pat pasakiau kad esu nescia. laugh.gif Oi kaip persiko(sory). O man taip juokas sirdy! thumbup.gif Galvoju, kad jei issigando vaiku, vadinasi melavo kad myli mane. Tik pinigu neemiau tipo abortui, nors ir siule, pavaizdavau isdidzia! Lai ji sazine uzgrauzia. juk vis tiek butu mane palikes, jau buvo bepradedantis issisukineti. Tai jau geriau as pirma! laugh.gif
Mirtishe
ir kodel siais laikais taip visiems vaikai trukdo.. g.gif egozimo epogejus? vaikai, ziuriu, daugumai (vyru) tik su nasta, vargu, rupesciais, islaidomis ir t.t. asociuojasi.. dry.gif

o jeigu i tema, tai zinau seima: ji is pirmos santuokos 3 vaikus turi, jis - du. Vasara kartu su visais 5 vaikais atostogauti vyksta, i keliones vaziuoja, uzsieni - viskas puiku.. thumbup.gif

nenusiminkit mamos - ne visiems vyrams vaikai nereikalingi ! reikia kantrybes the right one susirasti, zmoniu daug ne taip greit pavyksta tinkama susitikti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.