sveiki,neradau temeles apie statybininkus is suvalkijos,jei statotes rasykit,bendraukit kartu bus lengviau
QUOTE(Ihmantas @ 2009 12 07, 13:58) Statom, statom, ale suvalkiečiai matyt taupūs ir informacijos pasidalinimui O kokioje statybų stadijoje jūs esat ? QUOTE(Neeri @ 2009 12 28, 00:13) Statom, statom, ale suvalkiečiai matyt taupūs ir informacijos pasidalinimui O kokioje statybų stadijoje jūs esat ? na man irgi keista kodel taip tylu cia QUOTE(Ihmantas @ 2009 12 28, 21:52) as seip turiu buta kuri po truputi isirengineju nes daug metu vazinejau po uzsienius ir nebuvo laiko ,tik dabar susiemiau ir ,kad kitiems darau daugiau tas teisybe... Neveltui sakoma kad ir batsiuvys pats basas vaikšto Gal kai dirbi pas kitus, užmatei kas žemių per daug turi
Gal kas zinot kas normaliai fasada tinkuoja?
dar domina interjero dizaino paslaugos. Veiksmas- Kazlu Ruda QUOTE(salkda @ 2010 01 11, 23:58) Gal kas zinot kas normaliai fasada tinkuoja? dar domina interjero dizaino paslaugos. Veiksmas- Kazlu Ruda O dėl dizainerio, tai aš pati sau namie dizainerė, tai ir patarti neturiu ką QUOTE(Neeri @ 2009 12 27, 23:13) Statom, statom, ale suvalkiečiai matyt taupūs ir informacijos pasidalinimui O kokioje statybų stadijoje jūs esat ? QUOTE(laimingas @ 2010 01 12, 09:50) Hm geras klausimas, aš visada sakiau, kad mūsų namas mažas-vieno aukšto su mansarda, ale kažko kiek draugai atvažiuoja, tai sako oho koks didelis, o kvadratūros tai velnias žino kiek čia QUOTE(Braškutė @ 2010 01 12, 11:36) Neeri tikrai paieskok skelbimuose, maciau ir Suvalkiety, kad atiduoda zemes Radom kol kas sklypui išsikelti žemių, tiksliau daugiau molis, nes tvenkinį kasa. Tai tik atvežimas kainavo (ir tai kažkaip per puse metėsi su tuo, kas norėjo atsikratyti tuo moliu
mano tai maziukas, bet man gana
QUOTE(Neeri @ 2010 01 12, 11:59) Radom kol kas sklypui išsikelti žemių, tiksliau daugiau molis, nes tvenkinį kasa. Tai tik atvežimas kainavo (ir tai kažkaip per puse metėsi su tuo, kas norėjo atsikratyti tuo moliu nu joa, tau reikia, man reiks tik zvyro pvasari, po trinkelem pakelti QUOTE(Neeri @ 2010 01 12, 11:59) Kaip tik vyras buvo pietų , tai pasiklausiau. Gyvenamo ploto apie 200-250 QUOTE(Braškutė @ 2010 01 12, 12:11) mano tai maziukas, bet man gana nu joa, tau reikia, man reiks tik zvyro pvasari, po trinkelem pakelti Mes žvyrą pirkome kažkokį betonavimui, tai lenkai pigiausiai vežė
Kad taip tylu nebutu,registruojuosi ir as prie jusu
kurioje vietoje jusu namai?as prie Mariu parko netoli.apie 220gyv ploto.
Gal kartais galite pasidalinti patirtimi, ar nevaziuojate i Lenkija statybiniu medziagu? Ar apsimoka? Kur ieskoti?
Dekui uz info. QUOTE(Braškutė @ 2010 01 12, 13:12) truputi didesnė QUOTE(elitarai @ 2010 01 12, 13:30) Šaunu, gal temukė pagyvės, vis tik įdomu pabendrauti kas kaip QUOTE(elitarai @ 2010 01 12, 15:18) Mes tai link Padovinio už miesto QUOTE(salkda @ 2010 01 12, 16:19) Gal kartais galite pasidalinti patirtimi, ar nevaziuojate i Lenkija statybiniu medziagu? Ar apsimoka? Kur ieskoti? Dekui uz info. Na nežinau ar apsimoka. Jei važiuoti į Suvalkus, tai nelabai ko ten yra, gal plytelių didesnis pasirinkimas
mes viska is Kauno,o visas interjeras is margo pasaulio,net baldai
..bet musu mieste pirkau uzuolaidas,roletus.Tujas ir tas nuo Kauno veziau QUOTE(elitarai @ 2010 01 12, 15:18) netoli Mariu, .Armino g QUOTE(salkda @ 2010 01 12, 16:19) Gal kartais galite pasidalinti patirtimi, ar nevaziuojate i Lenkija statybiniu medziagu? Ar apsimoka? Kur ieskoti? Dekui uz info. nevaziavau as QUOTE(pego @ 2010 01 12, 19:07) na ,kas del lenkijos tai dabar jei nemaisau tai vaziuoja skystu tapetu pirkt nes ten gamykla yra ir vaziuoja i lenkiska IKEA baldu kas liecia dizainerius tai mano puslapiukyje yra nuoroda i dizaineres is marijampoles puslapi dar kas ruosiasi deti trinkelemis kiema as galiu pasiulyti kita varianta jei domina rasykit i emaila ,nes perinstaliavus kompiureti kazko pradejo SM versti sunkiai QUOTE(elitarai @ 2010 01 12, 18:01) mes viska is Kauno,o visas interjeras is margo pasaulio,net baldai ..bet musu mieste pirkau uzuolaidas,roletus.Tujas ir tas nuo Kauno veziau Nu mūsų kaime tikiu, kad sunku ką rasti. Aš daug ką pirkau Kaune, daug ką tiesiog internetu siunčiausi, taip dar pasirinkimas didesnis, nes pas mus mieste, tai nelabai ką rasti gali
mes irgi pradedam rimtus remontus namo tai su prekem irgi problemos ieskom kur kas pigiau vienur siferis kitur vata taip kolkas ir varkstam kol salta poto prasides darbai kai atsils
QUOTE(Braškutė @ 2010 01 15, 10:18) Viską kas tik įmanoma pirkome statybom internetu, tarp tų dalykų ir vatą šiltinimui ir pan. QUOTE(zaltys @ 2010 01 15, 13:10) mes irgi pradedam rimtus remontus namo tai su prekem irgi problemos ieskom kur kas pigiau vienur siferis kitur vata taip kolkas ir varkstam kol salta poto prasides darbai kai atsils Na koks čia vargas, pramoga tiesiog QUOTE(Neeri @ 2010 01 16, 14:56) Paskutiniu metu buitinę techniką pirkau pigiau, radau maišytuvus su didele nuolaida, bet juos su ta pačia nuolaida nuvažiavus čia mūsų kaime į pardę nusipirkau (pasakiau, kad jei jie neparduos už tokią kainą, nusipirksiu kitur ir parodžiau kur ir kokia kaina, tai pardavė pigiau as taip pat ,,zaidziau,,su buitine...uzsakiau pas vienus,radau pigiau pas kitus,ir kai pasakiau pirmiesiems-jie zenkliai nuleido kaina,bet as nepatingejau ir kitu klausti QUOTE(elitarai @ 2010 01 16, 19:05) as taip pat ,,zaidziau,,su buitine...uzsakiau pas vienus,radau pigiau pas kitus,ir kai pasakiau pirmiesiems-jie zenkliai nuleido kaina,bet as nepatingejau ir kitu klausti Tai va tas ir yra šiais laikas, jei neieškosi, pirksi iš pimos parduotuvės gali ne šimtu ir ne dviem apsigauti QUOTE(Neeri @ 2010 01 16, 20:23) Tai va tas ir yra šiais laikas, jei neieškosi, pirksi iš pimos parduotuvės gali ne šimtu ir ne dviem apsigauti na virtuve mano tevam dare vienas vyrukas liko labai patenkinti ,jei domina galiu paklaust gal dar turi ...
man dare kaunieciai,nes pas mus niekas tokiu nemokejo,nebent faber baldai,bet jauciu be 30t.nebuciau apsisukus(mano klasikine-provanseja)
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 16, 20:56) na virtuve mano tevam dare vienas vyrukas liko labai patenkinti ,jei domina galiu paklaust gal dar turi ... Jei nesunku parašyk tel. į AŽ QUOTE(elitarai @ 2010 01 16, 21:06) man dare kaunieciai,nes pas mus niekas tokiu nemokejo,nebent faber baldai,bet jauciu be 30t.nebuciau apsisukus(mano klasikine-provanseja)
labas vakaras
na mano namas pastatytas jau kokie 3 metai tik dabar tiesiog damusinejam galus ir naujus statinius QUOTE(troja3030 @ 2010 01 17, 18:51) labas vakaras na mano namas pastatytas jau kokie 3 metai tik dabar tiesiog damusinejam galus ir naujus statinius malonu ,kad dideja musu burys
pas mus jau trupinukai beliko,bet dar pabusiu su jumis
..jau turime priduoti symet,nes 5m,kaip lipdom nama,tik nedrasu-koregavome nuklysdami nuo projekto kaika troja QUOTE(Neeri @ 2010 01 16, 20:23) Tai va tas ir yra šiais laikas, jei neieškosi, pirksi iš pimos parduotuvės gali ne šimtu ir ne dviem apsigauti kokios tos virtuves ieskai, nu ir kiek pinigu numacius skirt?
netikslinga pasakyti,kiek numacius pinigu skirti,bo visus paims
QUOTE(mokinuks @ 2010 01 17, 20:05) Nesupratau sio posto prasmes ..jei man uzuomina.. Neeri nesakykite niekada meistrams, kokia suma numaciusi skirti komplektui.Geriau kviestis kelis skirtingus,o po to lyginti variantus,kas priimtiniau. As is patirties-uzsakant spinta leptelejau,kad daugiau 1800lt nemokesiu...ir kaip jus manote kiek paprase QUOTE(troja3030 @ 2010 01 17, 17:51) Na, manau, kad prie namo darbai niekada taip ir nesibaigs, na tik didieji, statybiniai darbai kažkada užsibaigia, o visa kita visą gyvenimą tai tvarkai, tai koreguoji, tai dadarai ir pan. Linkiu, kad tie visi darbai nebūtų našta QUOTE(elitarai @ 2010 01 17, 18:55) Trupinukai liko , kaip minėjau ir toliau bus tų trupinių. Bet gal taip ir smagiau, nėra laiko nuleisti rankų ir palikti viską taip kaip yra QUOTE(mokinuks @ 2010 01 17, 20:29) Ieškau kokybiškos , kuri man kaip minimum tarnautų 10metų . Mąstau apie vokišką, austrišką plokštę viduje ir stalviršiui, poliruotą MDF fasadą ir Blum furnitūrą. Lenkiškos virtuvės manęs ko tai nežavi, gal nieks dar neįtikino, kad jos man kuo puikiausiai laikys ilgus metus QUOTE(elitarai @ 2010 01 17, 22:05) Neeri nesakykite niekada meistrams, kokia suma numaciusi skirti komplektui. As is patirties-uzsakant spinta leptelejau,kad daugiau 1800lt nemokesiu...ir kaip jus manote kiek paprase Na, aš niekada kažkaip ir nesakau, gal niekada neklausė manęs QUOTE(Neeri @ 2010 01 17, 23:26) Na, manau, kad prie namo darbai niekada taip ir nesibaigs, na tik didieji, statybiniai darbai kažkada užsibaigia, o visa kita visą gyvenimą tai tvarkai, tai koreguoji, tai dadarai ir pan. Linkiu, kad tie visi darbai nebūtų našta na siaip statybos darbai kaip ir mano sritis....tai as tiesiog relaksuoju nuo sedejimo kaip sako savose veziose gal kas jau judinate namo apdaila, mane domintu isore o konkrecoau tai fasadines plyteles Neeri ieškau kokybiškos , kuri man kaip minimum tarnautų 10metų . Mąstau apie vokišką, austrišką plokštę viduje ir stalviršiui, poliruotą MDF fasadą ir Blum furnitūrą. Lenkiškos virtuvės manęs ko tai nežavi, gal nieks dar neįtikino, kad jos man kuo puikiausiai laikys ilgus metus ax.gif O dėl pinigų, tai kai sužinosiu kelis variantus kas ką pasiūlys ir tada nuspręsiu kiek investuosiu ax.gif QUOTE(elitarai @ 2010 01 18, 00:23) Neeri ieškau kokybiškos , kuri man kaip minimum tarnautų 10metų . Mąstau apie vokišką, austrišką plokštę viduje ir stalviršiui, poliruotą MDF fasadą ir Blum furnitūrą. Lenkiškos virtuvės manęs ko tai nežavi, gal nieks dar neįtikino, kad jos man kuo puikiausiai laikys ilgus metus ax.gif O dėl pinigų, tai kai sužinosiu kelis variantus kas ką pasiūlys ir tada nuspręsiu kiek investuosiu ax.gif siaip manau, kad kalbi biski snobiskai.. visu pirma tai noriu patikslint viena minti del tarnavimo ilgaamziskumo.. nu, siais laikais, kad tarnautu min 10 metu, nezinau, kosmosas.. tikiu, kad patys baldai- spinteles, furnitura gal laikys, bet pvz gera vokiska stalvisrsio plokste jau po 4 meteliu matos, k ad eksploatuojama.. lenkiskos gamybs ivairiu baldu yra...jei pasiziuret, kas tarkim yra suvalku parduotuvese, nu tai jo....vien dizaino prasme atrodo, lyg butu atsilike...bet reik suprast, kad lenkijoj yra ne viena ir ne dvi pasaulinio lygio gamyklos, kur ir gaminama atitinkamai... kalbu is savo patirties, nes teko rinktis virtuve sau, ka galiu pasakyti, spinteles, furnitura, gamybos kokybe puiki., pinigai mazesni, nei butume sumokeje uzsakydami pas mus.. stalvirsio lenkisko asisakem iskart, dejomes vokiska, deja, kaip minejau, dar tik 4 metukai, bet jau po truputi matosi... taip pat teko matyti ir lenku gamybos, bet prastos kokybes visapusiskai.. o del pinigu skiriamos sumos uzklausiau tik kad orientuotis, i koki kainu lygi ziurima, pats nesu nei baldininkas, nei svetimi pinigai idomu...tiesiog vieniems 1000 yra daug, kitiems 10000 dar tik siaip sau... QUOTE(troja3030 @ 2010 01 17, 23:22) Va į Bielastoką tai tikrai žmonės važiuoja apsipirkti medžiagų, nes Suvalkuose vargu ar ką galima rasti, pati ieškojau šviestuvų, tai nerasta QUOTE(elitarai @ 2010 01 17, 23:23) Neturiu aš tų pinigų QUOTE(mokinuks @ 2010 01 18, 00:46) nu, siais laikais, kad tarnautu min 10 metu, nezinau, kosmosas.. pats nesu nei baldininkas, nei svetimi pinigai idomu...tiesiog vieniems 1000 yra daug, kitiems 10000 dar tik siaip sau... Na na tuo klausimu dėl tarnavimo nesutinku, gaminomės baldus prieš kokius 7-8 metus, pačius pigiausius, tarnauja jie iki dabar ir tik vienintelis dalykas, kuris mane nervina, tai atsilupinėję ir nuplyšinėję kantai, bei kai kur pabėgantys iš savo vietų lankstai O dėl pinigų, tai man ir vienas litas daug , jug ne iš dangaus jie krenta. Todėl gaila būtų išmesti pinigus nekokybiškiems baldams, nes paprasčiausiai aš sau to leisti negaliu. O pas mus turi atvežti šią savaitę laiptus, tai kaip žmonės galėsim laiptais laipioti, o ne kopečiom |