Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Statome namus Suvalkijoje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
troja3030
QUOTE(mokinuks @ 2010 01 18, 01:46)

visu pirma tai noriu patikslint viena minti del tarnavimo ilgaamziskumo..
nu, siais laikais, kad tarnautu min 10  metu, nezinau, kosmosas..
tikiu, kad patys baldai- spinteles, furnitura gal laikys, bet pvz gera vokiska stalvisrsio plokste jau po 4 meteliu matos, k ad eksploatuojama..
lenkiskos gamybs ivairiu baldu yra...jei pasiziuret, kas tarkim yra suvalku parduotuvese, nu tai jo....vien dizaino prasme atrodo, lyg butu atsilike...bet reik suprast, kad lenkijoj yra ne viena ir ne dvi pasaulinio lygio gamyklos, kur ir gaminama atitinkamai...
kalbu is savo patirties, nes teko rinktis virtuve sau, ka galiu pasakyti, spinteles, furnitura, gamybos kokybe puiki., pinigai mazesni, nei butume sumokeje uzsakydami pas mus..
stalvirsio lenkisko asisakem iskart, dejomes vokiska, deja, kaip minejau, dar tik 4 metukai, bet jau po truputi matosi...
taip pat teko matyti ir lenku gamybos, bet prastos kokybes visapusiskai..
o del pinigu skiriamos sumos uzklausiau tik kad orientuotis, i koki kainu lygi ziurima, pats nesu nei baldininkas, nei svetimi pinigai idomu...tiesiog vieniems 1000 yra daug, kitiems 10000 dar tik siaip sau...
tongue.gif
*

na pritario tamstos nuomonei del kokybes. siais laikais manau neimanoma rasti daikto, baldo, buitines technikos ir t.t. kuris tarnautu 10 metu ir ilgiau. elitara taip pat teisi, juk kiekvienas renkames tai kas mums patinka ir skiriami pinigu tiek kiek leidzia finansai. asmeniskai as turiu skaudzia patirti su baldais, bet finansiskai patogia thumbup.gif marijampoles baldzius dare virtuves komplekta ir drabuzine. siai dienai m,ano virtuvinis taip ir stovi nebaigtas su daugybe broku ir t.t. taciau as nesutikau sumoketi pinigu iki kol nebus pabaigta. reziume: jau 3 metai as tebeturiu nebaigtus baldus su baldziumi daugiau nesusitnkam, nors jis pasisveikina pamates....pinigai jam nesumoketi, zodziu baldai gavosi uz dyka doh.gif bet kai gaminau sunaus baldus, pasirinkau tikrai nepigu baldziu, maciau jo ganmintus baldu kokybe....sunaus baldai gavosi palyginus brangus bet kokybe superine thumbup.gif atveze dali baldu jau sutvertu tai tik spinta su lova tvere, nes ji 2 aukstu
Papildyta:
QUOTE(Neeri @ 2010 01 18, 10:34)
Va į Bielastoką tai tikrai žmonės važiuoja apsipirkti medžiagų, nes Suvalkuose vargu ar ką galima rasti, pati ieškojau šviestuvų, tai nerasta  doh.gif
Neturiu aš tų pinigų topsecret.gif , todėl ir noriu kokybiško baldo ok.gif 
Na na tuo klausimu dėl tarnavimo nesutinku, gaminomės baldus prieš kokius 7-8 metus, pačius pigiausius, tarnauja jie iki dabar
*

o gal kas zinot tame Bielastoke kur yra tos statybines pardes g.gif
tai apie ta mes ir kalbam, kad siai dienai pagamintas daiktas nera ilgaamzis, tau laike 7-8 metus nes tu pries tiek laiko gaminai...tada zenkliai kokybe skyresi nuo dabartines. as norejau namie pakeisti skalbimo masina i gtokios pacios markes kaip dziovykle, kad viskas butu vienos firmos, tai vadybininkas ir klausia ar ji jau sugedus, sakau ne tik ji jau 7 metai kaip skalbia tai ir atsove: tai tik dziaukites, nes to laiko gaminta technika yra gera ir gtarnauja ilgai, nes nusipirkusi sia dienai nauja nesulauksite 4 metu
Neeri
QUOTE(troja3030 @ 2010 01 18, 09:40)
siais laikais manau neimanoma rasti daikto, baldo, buitines technikos ir t.t. kuris tarnautu 10 metu ir ilgiau.

o gal kas zinot tame Bielastoke kur yra tos statybines pardes  g.gif

*

Aš užkietėjusi optimistė, tikiu, kad tarnaus hihihi.gif

Nežinau, gal internete , kur apie lenkų pardes rašo ką surastum g.gif
Braškutė
sveiki smile.gif
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 15, 12:20)
pasiziurinekit EBAY aukcionuose
*

nimegstu ebay schmoll.gif smile.gif

QUOTE(Neeri @ 2010 01 16, 15:56)
Viską kas tik įmanoma pirkome statybom internetu, tarp tų dalykų ir vatą šiltinimui ir pan.  biggrin.gif Paskutiniu metu buitinę techniką pirkau pigiau, radau maišytuvus su didele nuolaida, bet juos su ta pačia nuolaida nuvažiavus čia mūsų kaime į pardę nusipirkau (pasakiau, kad jei jie neparduos už tokią kainą, nusipirksiu kitur ir parodžiau kur ir kokia kaina, tai pardavė pigiau  lotuliukas.gif ). Aš išsirenku čia pas mus ar internete ko man rekia, o paskui susirandu kur pigiausia galiu gauti tą patį daiktą  ax.gif Iš ebay siųstis didesnius dalykus su transportu keblu, ten tik smulkmenas galima pirkti ax.gif
Na koks čia vargas, pramoga tiesiog  lotuliukas.gif O man patinka toks darbas, o ypač kai randi norimą daiktą daug pigiau nusipirkti  thumbup.gif
*

buitine tai ir as gerai nupirkau, Kaune senukuos rinkomes, pakol konsultante nepasiule pas jos zmones pigiau nusipirkti. smile.gif nupirkom 500lt mazesne kaina nei senukuos bigsmile.gif

QUOTE(Neeri @ 2010 01 18, 09:34)
O pas mus turi atvežti šią savaitę laiptus, tai kaip žmonės galėsim laiptais laipioti, o ne kopečiom  assa.gif
*

kur l.aiptus dareis,kiek mokejai bigsmile.gif idek foto, kai turesi. nufotkinsiu ir as ikelsiu smile.gif

QUOTE(Neeri @ 2010 01 18, 09:53)
Aš užkietėjusi optimistė, tikiu, kad tarnaus  hihihi.gif

Nežinau, gal internete , kur apie lenkų pardes rašo ką surastum  g.gif
*

pagal uzsakyma nenori darytis ? daryk medzio smile.gif
Neeri
QUOTE(Braškutė @ 2010 01 18, 10:06)
buitine tai ir as gerai nupirkau,  Kaune senukuos rinkomes, pakol konsultante nepasiule pas jos zmones pigiau nusipirkti.  smile.gif  nupirkom 500lt mazesne kaina nei senukuos  bigsmile.gif
kur l.aiptus dareis,kiek mokejai  bigsmile.gif  idek foto, kai turesi. nufotkinsiu ir as ikelsiu  smile.gif
pagal uzsakyma nenori darytis ? daryk medzio  smile.gif
*

Na gyvas pavyzdys, kad kas ieško, tas randa thumbup.gif

Daromės tai nė nežinau kur hihihi.gif Toks vyrukas, kuris prie medžio daro, dėl mokėjimo ir nežinau ką sutarę konkrečiai, kai jau bus pastatyti, tai nufotkinsiu ir įmesiu smile.gif Pas mus bus mediniai, pakabinti tokie ant porankių, tai nė neįsivaizduoju kaip atrodys , čia jau vyras tuo rūpinasi, tik aš iškarto pasakiau, kad prie laiptų dvejus vartelius viršuj ir apačioj padarytų ax.gif

Aš baldus ir darysiuosi pagal užsakymą, vyras užsvaigo medinių, o man tai nesinori, kaina didelė, o grožio man nepriduoda doh.gif Galvojom vidų medinį, bet ir kaina gaunasi labai jau nemanka doh.gif Tai kažkaip ir atpuolė tas variantas.
Ihmantas
QUOTE(Ihmantas @ 2009 12 28, 22:52)
as seip turiu buta kuri po truputi isirengineju nes daug metu vazinejau po uzsienius ir nebuvo laiko ,tik dabar susiemiau ir ,kad kitiems darau daugiau tas teisybe... blush2.gif
*

dar galiu pridurti turiu sodo nameli kuri uzsibreziau paverst sveciu nameliu,kad atvykus sveciam ar sau esant reikalui butu galima neribota laika gyventi,butu elementarios higienos salygos,virtuvele ir tt.dabartine stadija viskas nulupta paliktas tik karkasas su lauko dailylentem,prasides siltinimas ir apdaila is vidaus ...
EljaRo*
As kada ydesiu ir laiptus,tik mes viska darem pakilimo kainomis,kad buciau zinojus...laiptai 12t kainavo doh.gif .dabar gal 5t bekainuotu,nieko ypatingo.
Ihmantas
QUOTE(elitarai @ 2010 01 18, 18:12)
As kada ydesiu ir laiptus,tik mes viska darem pakilimo kainomis,kad buciau zinojus...laiptai 12t kainavo doh.gif .dabar gal 5t bekainuotu,nieko ypatingo.
*

vienas klientas klause del laiptu,beje gan paprastu ,kadangi as neuzsiimu suradau staliu,atvaziavo paziurejo,sako kaina nuo 4000lt ir tik i virsu jokios kalbos apie pigiau g.gif
mokinuks
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 18, 18:17)
vienas klientas klause del laiptu,beje gan paprastu ,kadangi as neuzsiimu suradau staliu,atvaziavo paziurejo,sako kaina nuo 4000lt ir tik i virsu jokios kalbos apie pigiau g.gif
*

tikrai gerus laiptus daro vasaros/punsko gatviu kampe..
kaina irgi "gera", bet nei del kokybes, nei del terminu nebuna problemu, daro bet kokius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neeri @ 2010 01 18, 10:34)
Va į Bielastoką tai tikrai žmonės važiuoja apsipirkti medžiagų, nes Suvalkuose vargu ar ką galima rasti, pati ieškojau šviestuvų, tai nerasta  doh.gif
Neturiu aš tų pinigų topsecret.gif , todėl ir noriu kokybiško baldo ok.gif 
Na na tuo klausimu dėl tarnavimo nesutinku, gaminomės baldus prieš kokius 7-8 metus, pačius pigiausius, tarnauja jie iki dabar ir tik vienintelis dalykas, kuris mane nervina, tai atsilupinėję ir nuplyšinėję kantai, bei kai kur pabėgantys iš savo vietų lankstai karsta.gif . Daugiau jokie trūkumai ar nusidevėjimai man nekrenta į akis, todėl ir noriu, kad pats fasadas ir furnitūra būtų kokybiški ir fasadas dažomas, be jokių tų kantukų. O , kad ten susibraižys stalviršis ar dar kas pasidarys nesuksiu sau galvos nei po 4, nei po 10 metų  irnesakyk.gif 

O dėl pinigų, tai man ir vienas litas daug , jug ne iš dangaus jie krenta. Todėl gaila būtų išmesti pinigus nekokybiškiems baldams, nes paprasčiausiai aš sau to leisti negaliu.    mastau.gif

O pas mus turi atvežti šią savaitę laiptus, tai kaip žmonės galėsim laiptais laipioti, o ne kopečiom  assa.gif
*

pasidomek lenku red/black/white, arba forte...
pas mane is forte stovi virtuve, kaip minejau jau eina penkti metai, po truputi jau ima matytis ant stalvirsio devejimas, stalvirsis tiesa ne is lenku, o vokiskas.. manau nei kampai, nei apvadai nenusilups, lentynos vidaus kiek plonoka plokste, jei plati spintele, bet siaip kokybe ir kaina buvo super...

Papildyta:
QUOTE(troja3030 @ 2010 01 18, 10:40)
na pritario tamstos nuomonei del kokybes. siais laikais manau neimanoma rasti daikto, baldo, buitines technikos ir t.t. kuris tarnautu 10 metu ir ilgiau. elitara taip pat teisi, juk kiekvienas renkames tai kas mums patinka ir skiriami pinigu tiek kiek leidzia finansai. asmeniskai as turiu skaudzia patirti su baldais, bet finansiskai patogia  thumbup.gif  marijampoles baldzius dare virtuves komplekta ir drabuzine. siai dienai m,ano virtuvinis taip ir stovi nebaigtas su daugybe broku ir t.t. taciau as nesutikau sumoketi pinigu iki kol nebus pabaigta. reziume: jau 3 metai as tebeturiu nebaigtus baldus su baldziumi daugiau nesusitnkam, nors jis pasisveikina pamates....pinigai jam nesumoketi, zodziu baldai gavosi uz dyka  doh.gif  bet kai gaminau sunaus baldus, pasirinkau tikrai nepigu baldziu, maciau jo ganmintus baldu kokybe....sunaus baldai gavosi palyginus brangus bet kokybe superine  thumbup.gif  atveze dali baldu jau sutvertu tai tik spinta su lova tvere, nes ji 2 aukstu
Papildyta:

o gal kas zinot tame Bielastoke kur yra tos statybines pardes  g.gif
tai apie ta mes ir kalbam, kad siai dienai pagamintas daiktas nera ilgaamzis, tau laike 7-8 metus nes tu pries tiek laiko gaminai...tada zenkliai kokybe skyresi nuo dabartines. as norejau namie pakeisti skalbimo masina i gtokios pacios markes kaip dziovykle, kad viskas butu vienos firmos, tai vadybininkas ir klausia ar ji jau sugedus, sakau ne tik ji jau 7 metai kaip skalbia tai ir atsove: tai tik dziaukites, nes to laiko gaminta technika yra gera ir gtarnauja ilgai, nes nusipirkusi sia dienai nauja nesulauksite 4 metu
*

gryna tiesa, kazkada turejom senais laikais DEVETA miele skalbykle, tai drozem patys, kol vaikai augo, atidavem giminaiciams, tie droze kazkiek metu, jie kazkam atidave, nu vien zo be galo
o va dabar skalbykle stovi brangi, nauja, dar tik gal 3 metukai verysad.gif , ir va, mikroschema pries mane isimta va ant stalo guli...
batai masinytei...meistrai sako neverta net taisyt doh.gif
Braškutė
QUOTE(Neeri @ 2010 01 18, 10:41)
Pas mus bus mediniai, pakabinti tokie ant porankių, tai nė neįsivaizduoju kaip atrodys , čia jau vyras tuo rūpinasi, tik aš iškarto pasakiau, kad prie laiptų dvejus vartelius viršuj ir apačioj padarytų  ax.gif
*

tai pas mane irgi mediniai, o kas tie porankiai? pas mane prie sienos suko tik ir viskas smile.gif gerai tie varteliai smile.gif

QUOTE(elitarai @ 2010 01 18, 17:12)
*

man kaip tik per kucias pastatyti baige, tai ir sumokejom 5t lt

vasaros g as neuzsiimciau ju daryti rolleyes.gif girdejau, kad issikraipo, neisdziovinta gal mediena ar kazkas pan g.gif
EljaRo*
mokinuks ar gyvenate jau name ar tik kuriates?ydomu kaip namas priduodamas,eisiu ieskoti info g.gif ,bijau,kad lengvai nepraslysime,nors...viskas ymanoma.
Braškutė
QUOTE(elitarai @ 2010 01 18, 20:49)
mokinuks ar gyvenate jau name ar tik kuriates?ydomu kaip namas priduodamas,eisiu ieskoti info g.gif ,bijau,kad lengvai nepraslysime,nors...viskas ymanoma.
*

siuo klausimu as negaliu padeti, nezinau nieko smile.gif
Neeri
QUOTE(elitarai @ 2010 01 18, 17:12)
*

Na taip , tuo laikotarpiu kainos buvo išpūstoooos ooo kiek ir ne medžiagos brangios buvo, o antkainiai doh.gif

QUOTE(mokinuks @ 2010 01 18, 19:32)

pasidomek lenku red/black/white, arba forte...
*

Dėkui už info, kaip tik dar vieni atvažiuos matuoti, tai pasiklausinėsiu kas kaip ir apie kitas plokštes ax.gif

QUOTE(Braškutė @ 2010 01 18, 20:36)
tai pas mane irgi mediniai, o kas tie porankiai? pas mane prie sienos suko tik ir viskas  smile.gif  gerai tie varteliai  smile.gif
man kaip tik per kucias pastatyti baige, tai ir sumokejom 5t lt

vasaros g as neuzsiimciau ju daryti  rolleyes.gif girdejau, kad issikraipo, neisdziovinta gal mediena ar kazkas pan  g.gif
*

Na tie porankiai, tai liaudiškai turėklai tongue.gif Laukiu laukiu jūsų laiptų foto, įmeskit mirksiukas.gif O dėl mūsų kainos, tai klausiau sakė kalbėta buvo apie 6-7t ax.gif
Ihmantas
blush2.gif
salkda
klausimas del laiptu- kalbant apie kaina, girdejau, kad skaiciuojama vienos pakopos kaina ir dauginama is pakopu skaiciaus. ar tai tiesa/ kokias kainas mokejote uz pakopas ir kas dare laiptus?
be to visai nesiorientuoju, kuriame etape reikia dėti laiptus? Ar pries sienu ir grindu tvarkyma, ar po? Juk sudejus grazius laiptus po to statybininkai juos subjauros, o pirma sutvarkius sienas ir grindis- jie gali buti sugadinti laiptu dejimo metu. g.gif
Ihmantas
QUOTE(salkda @ 2010 01 18, 23:50)
klausimas del laiptu- kalbant apie kaina, girdejau, kad skaiciuojama vienos pakopos kaina ir dauginama is pakopu skaiciaus. ar tai tiesa/ kokias kainas mokejote uz pakopas ir kas dare laiptus?
be to visai nesiorientuoju, kuriame etape reikia dėti laiptus? Ar pries sienu ir grindu tvarkyma, ar po? Juk sudejus grazius laiptus po to statybininkai juos subjauros, o pirma sutvarkius sienas ir grindis- jie gali buti sugadinti laiptu dejimo metu.  g.gif
*

nebutinai subjauros galima graziai apvynioti plevele
Braškutė
QUOTE(Neeri @ 2010 01 18, 22:41)
Na tie porankiai, tai liaudiškai turėklai  tongue.gif Laukiu laukiu jūsų laiptų foto, įmeskit  mirksiukas.gif  O dėl mūsų kainos, tai klausiau sakė kalbėta buvo apie 6-7t  ax.gif
*

doh.gif aisku biggrin.gif tai yra ir pas mane jie biggrin.gif na imesiu ryt.
QUOTE(salkda @ 2010 01 18, 22:50)
be to visai nesiorientuoju, kuriame etape reikia dėti laiptus? Ar pries sienu ir grindu tvarkyma, ar po? Juk sudejus grazius laiptus po to statybininkai juos subjauros, o pirma sutvarkius sienas ir grindis- jie gali buti sugadinti laiptu dejimo metu.  g.gif
*

kaip jie skaiciuoja nezinau, neklausiau. tik ta diena kai dejo, siena kur laiptai dejos, turejo buti nudazyta smile.gif aisku ir grindys sudetos, nelabai paskui eitu grindis sudeti biggrin.gif
Ihmantas
QUOTE(Braškutė @ 2010 01 19, 00:07)
doh.gif  aisku  biggrin.gif  tai yra ir pas mane jie  biggrin.gif  na imesiu ryt.

kaip jie skaiciuoja nezinau, neklausiau. tik ta diena kai dejo, siena kur laiptai dejos, turejo buti nudazyta smile.gif  aisku ir grindys sudetos, nelabai paskui eitu grindis sudeti  biggrin.gif
*

turiu foto kaip draugas pasidare laiptus ,gal ka sudomintu...
Neeri
QUOTE(salkda @ 2010 01 18, 22:50)
*

Mums tikrai ne pagal pakopas skaičiavo kainą, pas mus apie 17 pakopų. Apie laiptų kainas paskaityk, rašėme jau wink.gif O kas kur darėsi ir minėjo, jei reiks kontaktų, manau pasidalinsime tie, kam gerai padarė laiptus ir kas jais patenkinti. Aš kol kas nežinau kaip tie mano laiptai bus, nes dar tik šią savaitę statys, tikiuosi gal jau ryt bigsmile.gif
Mums pradžioje sakė, kad dės kai sienos bus nudažytos, bet dabar apsigalvojo ir tik grindys pirmame aukšte sudėtos. Sienas dažys , kai jau laiptus sudės ir antram aukšte grindis dės, kai laiptais tovės.
Papildyta:
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 18, 23:10)
turiu foto kaip draugas pasidare laiptus ,gal ka sudomintu...
*

Tai įmesk wink.gif
Ihmantas
QUOTE(Neeri @ 2010 01 19, 00:22)
Mums tikrai ne pagal pakopas skaičiavo kainą, pas mus apie 17 pakopų. Apie laiptų kainas paskaityk, rašėme jau wink.gif O kas kur darėsi ir minėjo, jei reiks kontaktų, manau pasidalinsime tie, kam gerai padarė laiptus ir kas jais patenkinti. Aš kol kas nežinau kaip tie mano laiptai bus, nes dar tik šią savaitę statys, tikiuosi gal jau ryt  bigsmile.gif
Mums pradžioje sakė, kad dės kai sienos bus nudažytos, bet dabar apsigalvojo ir tik grindys pirmame aukšte sudėtos. Sienas dažys , kai jau laiptus sudės ir antram aukšte grindis dės, kai laiptais tovės.
Papildyta:
Tai įmesk wink.gif
*

http://www.baltoserdves.lt/photo.php?id=4286144380

http://www.baltoserdves.lt/photo.php?id=4286143586
Papildyta:
cia su niekuo nesusiekit paprasciausiai man taip lengviausia ikelt foto ax.gif
Neeri
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 18, 23:26)

Papildyta:
*

Na nelabai man žiūrisi, gal dėl to, kad tokioje mažoje erdvėje laiptai. man tas metalas tokį ne grakštumą, o sunkumą laiptams priduoda ax.gif
Ihmantas
QUOTE(Neeri @ 2010 01 19, 00:39)
Na nelabai man žiūrisi, gal dėl to, kad tokioje mažoje erdvėje laiptai. man tas metalas tokį ne grakštumą, o sunkumą laiptams priduoda  ax.gif
*

na taip ta patalpa nedidele
EljaRo*
maniskis laiptininkas darbus pradejo dar tusciame name,nes porankiu,,saknys ,,ymurytuose varztuose,poto seke suvirinimo darbai,poto mes tinkavome,dazeme sienas,grindis dejome,ir galiausiai pakopos gule.Laiptininkas nesileido y kalbas,kiek kainuoja pakopa,meno kurinys jo laiptai ir kvit... g.gif tik as y juos ziuredama nelabai matau grazuma.. doh.gif
Nu vienu zodz..neverta prisiminti.Senis nuo kumelioniu,geriau neprasideti su juom.
Neeri
QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 01:53)
maniskis laiptininkas darbus pradejo dar tusciame name,nes porankiu,,saknys ,,ymurytuose varztuose,poto seke suvirinimo darbai,poto  mes tinkavome,dazeme sienas,grindis  dejome,ir galiausiai pakopos gule.Laiptininkas nesileido y kalbas,kiek kainuoja pakopa,meno kurinys jo laiptai ir kvit... g.gif tik as y juos ziuredama nelabai matau grazuma.. doh.gif
Nu vienu zodz..neverta prisiminti.Senis nuo kumelioniu,geriau neprasideti su juom.
*

Tai jūsų laiptai kaip suprantu ant metalinio rėmo g.gif Gal foto bus tongue.gif Dabar taip idomu pamatyti kas ten per meno kurinys mastau.gif
Papildyta:
Beje, gal kas žinote kur šviestuvų galima būtų gauti, nes mūsų kaime tai nerandu karsta.gif Ir Kaune tik vienoje pardėje radau, ale kainelės tai oooooooo. o man reikia 4 šviestuvų į vonią ir 6 į koridorių (čia pradžiai) ax.gif
troja3030
QUOTE(salkda @ 2010 01 18, 23:50)
*

laiptai laiptams nelygus viskas priklauso nuo to kokie jie bus, vienus darant sienos turi buti tuscios kitiems gali buti jau paruostos. bet kokiu atveju laiptus galima sudeti ir issaugoti nepazeistus..apvyniojus juos kartoniniu deziu lapais (juk pirksite visokiu ten daiktu sudetu i dezes.....)

QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 19, 00:26)

Papildyta:
*

na laiptai tikrai grazkstus ir lengvi, mat pakopos sudetos ant metalines konstrukcijos, tyureklas galejo buti siek tiek plonesnis ir blizgaus metalo....bet visumoje tikrai neblogi laiptai, cia bent mano kaip statybos darbu vykdytojo nuomone

QUOTE(Neeri @ 2010 01 19, 10:05)

Papildyta:
Beje, gal kas žinote kur šviestuvų galima būtų gauti, nes mūsų kaime tai nerandu  karsta.gif Ir Kaune tik vienoje pardėje radau, ale kainelės tai oooooooo. o man reikia 4 šviestuvų į vonią ir 6 į koridorių (čia pradžiai)  ax.gif
*

cia vel gi klausimas ko tu nori??? kaune vaziuojant savanoriais yra bent dvi sviestuvu parduotuves, viena kuklesni kotoje brangus....toliau pavaziavus iris parduotuveje taip par ju yra. jei ieskai mazesnemis kainomis lieka senukai, bet jei nori isskirtinumo, stiliaus ir negaila pinigu stovi naujai pastatytas ARTIS centras ten rasi tikrai mandru liustru doh.gif beje uzsakovams uzsakinejome ir is GAUDRE parduotuves, ji vaziuojant savanoriais kazkurioj sankryzoj pasukus i desine randasi (nete reiketu ieskoti adreso).
Neeri
QUOTE(troja3030 @ 2010 01 19, 09:16)
cia vel gi klausimas ko tu nori??? kaune vaziuojant savanoriais yra bent dvi sviestuvu parduotuves, viena kuklesni kotoje brangus....toliau pavaziavus iris parduotuveje taip par ju yra. jei ieskai mazesnemis kainomis lieka senukai, bet jei nori isskirtinumo, stiliaus ir negaila pinigu stovi naujai pastatytas ARTIS centras ten rasi tikrai mandru liustru  doh.gif  beje uzsakovams uzsakinejome ir is GAUDRE parduotuves, ji vaziuojant savanoriais kazkurioj sankryzoj pasukus i desine randasi (nete reiketu ieskoti adreso).
*

Žinau tas pardes savanoriuose, visas jas aplankiau penktadieni, tose brangiose maniau, kad jau ką užmatysiu, bet ten kainos išpūstos, o nieko kas man patiktų. Iris salone užėjau, tai radau šį tą kas patiktų, tik tokių pačių mačiusi ir Vilniuje Ermitaže ir dar pigiau. Ten pas juos grynai senukų asortimentas, tik kainos ne senukų. ax.gif
Braškutė
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 18, 23:26)

Papildyta:
*

man kazkodel to metalo nesinorejo, bet is esmes laiptai neblogi smile.gif

ikelti bandysiu ir as savo, bet niekaip nerandu kur isejo korteliu skaitytuvas g.gif
Braškutė
va smile.gif
user posted image
user posted image
EljaRo*
Na tada ir as ykeliu foto(gal veliau savo albumely atsidaryt reikia,ner cia ko barstytis ir rodytis visiems)
URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
user posted image
user posted image
Papildyta:
troja,jei ne paslaptis blush2.gif kokia tavo sritis,gal dizainere?
as daile baigusi kazkada....tas padeda nenuklysti nuo rasto smile.gif
o cia fragmentelis virtuvinio
troja3030
QUOTE(Braškutė @ 2010 01 19, 12:56)
va  smile.gif
user posted image
user posted image
*

grazus laiptai...tokie lengvi ir neprisikiota nieko bereikalingo

QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 13:36)
Na tada ir as ykeliu foto(gal veliau savo albumely atsidaryt reikia,ner cia ko barstytis ir rodytis visiems)
user posted image
user posted image
Papildyta:
troja,jei ne paslaptis blush2.gif kokia tavo sritis,gal dizainere?
as daile baigusi kazkada....tas padeda nenuklysti nuo rasto smile.gif
o cia fragmentelis virtuvinio
*

taip pat labai dailus laiptai
na ne paslaptis. tikrai nesu dizainere, esu darbu vykdytoja, tai zmogus kuris gauna objekta ir ji stato arba irengineja....mano atveju as atsakinga uz bet tokia apdaila blush2.gif (vadovauju)
EljaRo*
troja,rasei,kad patrukinejimu turite,jei ant lubu-geriausias variantas ytempiamos lubos,atsidziaugti negaliu.Mums sutrukinejo,dejom stiklo tapeta-auksines lubos gavosi pinigine prasme doh.gif ,kad butume zinoje blink.gif butume visam name jas deje.Antram aukste pas mus gipsas susuktas is trecio karto-ysivaizduoji kiek prarasta verysad.gif ,,pienburniai dirbo,,ir dar draugas rekomendavo doh.gif Vyras juokauja,kad kita nama geriau seksis statytis,jis vis dar nori,o man jau nusibodo 5m statemes,rengemes.Ir dar nebaigta aplinka,nera sviestuvu kaikur.Dalis nupirkta,bet reikia keisti vidu,ne Lt pirkti.Vaiku kambariai be baldu,vonia viena dar tustoka...eh.
troja3030
QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 15:22)
troja,rasei,kad patrukinejimu turite,jei ant lubu-geriausias variantas ytempiamos lubos,atsidziaugti negaliu.Mums sutrukinejo,dejom stiklo tapeta-auksines lubos gavosi pinigine prasme doh.gif ,kad butume zinoje blink.gif butume visam name jas deje.Antram aukste pas mus gipsas susuktas is trecio karto-ysivaizduoji kiek prarasta verysad.gif ,,pienburniai dirbo,,ir dar draugas rekomendavo doh.gif Vyras juokauja,kad kita nama geriau seksis statytis,jis vis dar nori,o man jau nusibodo 5m statemes,rengemes.Ir dar nebaigta aplinka,nera sviestuvu kaikur.Dalis nupirkta,bet reikia keisti vidu,ne Lt pirkti.Vaiku kambariai be baldu,vonia viena dar tustoka...eh.
*

oi sityuos dalykus as zinau doh.gif siaip pas mane itruke sienos, bet tai yra normalu, nes namas ka tik pastatytas vaiksto 5 metus tikrai daug, o apskritai baigia vaisciotiapie 10 meti...be to is isores sienos nebuvo siltintos ir liko 3 metams atviros o jos yra akytas betonas kuris taip pat turi savybe gerti dregme o atejus salciai, sniegui naturalu kad skylineja. siaiss metais arba kita pavasari darysiu kapitalini remonta ir manau tai bus paskutinis mano gyvenime....esam is tu zmoniu su vyru kuriems patinka dziaugtis gyvenimu, norim pamatyti pasaulio norim gero motociklo...zodziu norim gyventi o remontui pinigu nesiruosiu per daug kisti visa gyvenima, nes tai nesuteikia emocinio pasitenkinimo kaip kiti dalykai.
kalbejai apie itempiamas lubas, bet manau tu sumaisei g.gif itempiamos lubos tai tokios kaip gumines ir jose atsispindi grindys blush2.gif siaip as jam planuoju deti vienoje vietoje lubose, mat pasidariau sioki toki pazemejima kad isryskinti busimos sedimos vietos zona blush2.gif
Neeri
QUOTE(Braškutė @ 2010 01 19, 11:56)
va  smile.gif
*

thumbup.gif Paprasti, kaip troja sakė neperdėti, laiptukai. Pas mus ir kažkas panašaus tirėtų būti ax.gif

QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 12:36)
Na tada ir as ykeliu foto
*

Štai kaip atrodo tas meno kūrinys tongue.gif Na porankiai tokie įdomesno, o pakopos kaip ir visos pakopos ax.gif Bet suprantu, jog kiekvienam meistrui jo darbas atrodo kaip meno kūrinys.
Beje, mums duris meistras siūlė tokias, kaip jūsų virtuvės fragmentas, ale man biški nelimpa prie mūsų interjero ax.gif

QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 14:22)
Ir dar nebaigta aplinka,nera sviestuvu kaikur.Dalis nupirkta,bet reikia keisti vidu,ne Lt pirkti.Vaiku kambariai be baldu,vonia viena dar tustoka...eh.
*

Nepergyvenk, prie namo darbo visam gyvenimui užteks lotuliukas.gif Aš tai jau nepamenu kada prasidėjo mūsų statybos, o sklypą pirkome kažkur prieš dešimtmetį. O dar tiek, o tiek visko laukia, ale nesuku galvos tongue.gif
EljaRo*
troja,mano ytempiamos neblizgios,as jas vonioje dejau,nes blizgios bijo dregmes.ir jos barangesnes,nors matines dabar apie 65ltkv.m kainuoja,vasara 100lt mokejom.
mokinuks
QUOTE(elitarai @ 2010 01 18, 21:49)
*

kaip cia tau pasakius, kur as gyvenu...
name, zinoma, bet va su pridavimu tai cia idomiai idomiai..
reikalas tas, kad namas ooooooooooi kelintu metu net nezinau statybos..
po pridavimo, buvo ne viena rekonstrukcija, mes pirkom taip pat tik su kazkokiais laikinais popieriais, pasidarem dar viena rekonstrukcija...nu ir tylim, laukiam kas bus..
sako paprasteja tie visi pridavimo reikalai, tai laukiaim, kada maziausiai kainuos, ( arba isvis nekainuos gal) tokio pridavimas.
EljaRo*
priduosit ax.gif kaip nors,tik biskuty paislaidauti teks,ten,, virsuje,, visu rankos y save blush2.gif
...dabar namo pridavimas tema skaitau smile.gif ...visi priduoda tuos namus mirksiukas.gif
mokinuks
QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 19:10)
priduosit ax.gif kaip nors,tik biskuty paislaidauti teks,ten,, virsuje,, visu rankos y save blush2.gif
...dabar namo pridavimas tema skaitau smile.gif ...visi priduoda tuos namus mirksiukas.gif
*

na, pas mane nekeistas pastato perimetras nuo pradinio varianto, o tai jau kazkaip paprasciau pridavineja, bet esam antra auksta padare visa pilnai su san mazgu, elektrom, langais ir tt.stogo kosntrukcija, forma pakeista, pirmam aukste pertvaru daug isvartyta, nu vien zo,..
senais laikais, tai butu buve rojus tiem, kurie aukstai...pasipinigaut..
bet dabar renkuosi info, kad po truputi paprasteja, lengveja, tai dar palauksiu koki desimt meteliu, gal visai uz dyka pridsiduosim...
oi, ka ten desimt metu...
tiek zmones neisgyvena..
biggrin.gif
EljaRo*
jeigu tiek lauket,turejote kantrybes....palauksite,vat man jau statybos leidimas 5m kaip isduotas,naujo jau neimsiu.
pego
QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 21:27)
jeigu tiek lauket,turejote kantrybes....palauksite,vat man jau statybos leidimas 5m kaip isduotas,naujo jau neimsiu.
*

n dar tas galioja 5 m ir galima 3 m pratesti , tap kad statyti turit 8 m smile.gif
Braškutė
QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 18:10)
*

o kiek sumoka nesako ? biggrin.gif situ klausimu man pasiseke, as nupirkau jau priduota, tipo su daliniu irengimu (praktiskai 50%), na bet kaip as sakau, moteriske su dviem () buvo tai ir prisidave, tik uz tai jai ir aciu lotuliukas.gif
EljaRo*
braskute,kiek suprantu priduotas ne pilnai jusu namas?tadu reikes vel ,,minti,, keliukus g.gif ,as uz viska vienu metu.
Kaimyne sake sumokejo apie 3t uz pridavima,bet del ko tokie pinigai-nezinau,gal kas netvarkoje buvo,nuklydimai,ir tas buvo pries 2m.
Braškutė
QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 21:00)
braskute,kiek suprantu priduotas ne pilnai jusu namas?tadu reikes vel ,,minti,, keliukus g.gif ,as uz viska vienu metu.
Kaimyne sake sumokejo apie 3t uz pridavima,bet del ko tokie pinigai-nezinau,gal kas netvarkoje buvo,nuklydimai,ir tas buvo pries 2m.
*

priduotas pilnai, iregistruotas registru centre, man jokiu keliu minti nereikes smile.gif
troja3030
QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 18:27)
troja,mano ytempiamos neblizgios,as jas vonioje dejau,nes blizgios bijo dregmes.ir jos barangesnes,nors matines dabar apie 65ltkv.m kainuoja,vasara 100lt mokejom.
*

na koknreciai dar nepriejau prie ju studijavimo, bet tavosios pasirode tikrai pigios nes as ziurinejau BARISOL 300 lt/km. o apie tas po 60 litu esu girdejusi daug minusu, bet viska nuspresiu tada kai pasistudijuosiu abieju technines ir eksploatacines savybes
QUOTE(elitarai @ 2010 01 19, 19:10)
*

na tikrai nereikia bijoti tu pridavimu doh.gif jie nera tokie baisus kaip kiti pasakoja
EljaRo*
[quote=troja3030,2010 01 19, 21:36]
na koknreciai dar nepriejau prie ju studijavimo, bet tavosios pasirode tikrai pigios nes as ziurinejau BARISOL 300 lt/km. o apie tas po 60 litu esu girdejusi daug minusu, bet viska nuspresiu tada kai pasistudijuosiu abieju technines ir eksploatacines savybes

cia is forumo,kur tema ytempiamos lubos,tie vyrukai vilnieciai man ir dare,super geros is prancuzijos(apie ka tu girdejai nezinau g.gif gal kokios kitos)vyrukai nuo firmos nusuka y sona,(po darbo val)todel kaina kita.o jei didesnis plotas-uz atvykima iki vietos neima pinigu.Mes labai patenkinti,gaila per velai suzinojau apie jas,buciau visas lubas dariusi.
Neeri
Na štai, pagaliau pas mus tveria laiptus ir... Ir vėl teks koreguoti namą , tiksliau šį tą išversti lotuliukas.gif Įtariame, kad truputi teks nupjauti lubas įstrižai, kad lipant laiptais galvos netrankyti į jas doh.gif Žodžiu gyveni žmogus ir mokaisi, vis kažką pakoreguoti tenka ax.gif Ir pagaliau laiptinės dažus po dviejų mėnesių laukimo gavau thumbup.gif Taigis po truputi judam, kaip jūs ?
Ihmantas
QUOTE(Neeri @ 2010 01 21, 18:30)
Na štai, pagaliau pas mus tveria laiptus ir... Ir vėl teks koreguoti namą , tiksliau šį tą išversti  lotuliukas.gif Įtariame, kad truputi teks nupjauti lubas įstrižai, kad lipant laiptais galvos netrankyti į jas  doh.gif Žodžiu gyveni žmogus ir mokaisi, vis kažką pakoreguoti tenka  ax.gif Ir pagaliau laiptinės dažus po dviejų mėnesių laukimo gavau  thumbup.gif Taigis po truputi judam, kaip jūs ?
*

bent jau as tvarkau karkasini medini nameli tik prie -10 labai rankos grumba biggrin.gif
mokinuks
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 21, 19:29)
bent jau as tvarkau karkasini medini nameli tik prie -10 labai rankos grumba  biggrin.gif
*

nu as tokiu oru is sildomu namu nosies nekisu.,..oi savaitgali sako apskritai bus nekas...
doh.gif
Neeri
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 21, 18:29)
bent jau as tvarkau karkasini medini nameli tik prie -10 labai rankos grumba  biggrin.gif
*

Na nieko sau, tai kaži ką galima daryti prie -10 lauke, išorėje g.gif doh.gif Taigis rankos gali sustengti iš šalčio, aš tai tik per lauką įlekiu į namą ir tai kokio karšto gėralo inkalu tongue.gif
Ihmantas
QUOTE(Neeri @ 2010 01 21, 21:57)
Na nieko sau, tai kaži ką galima daryti prie -10 lauke, išorėje  g.gif  doh.gif Taigis rankos gali sustengti iš šalčio, aš tai tik per lauką įlekiu į namą ir tai kokio karšto gėralo inkalu  tongue.gif
*

as kai susalu griebiu siupeli ir kasu sniega biggrin.gif
Neeri
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 21, 21:28)
as kai susalu griebiu siupeli ir kasu sniega  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif Nu neblgas būdas sušilti, ale geriau jau karšts arbats su medumi, jei dar prie židinio, nu pasvajojau ir užtenka, kadanors...
Ihmantas
QUOTE(Neeri @ 2010 01 21, 22:48)
lotuliukas.gif Nu neblgas būdas sušilti, ale geriau jau karšts arbats su medumi,  jei dar prie židinio, nu pasvajojau ir užtenka, kadanors...
*

yra ir zidinys bet dabar viskas uzversta ivairiu statybiniu turtu tai nelabai eina preit
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.