Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Statome namus Suvalkijoje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zachira
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 13, 20:33)

*

Ačiū aciuks.gif
Ihmantas
QUOTE(zachira @ 2011 01 13, 22:59)
Ačiū aciuks.gif
*

tik cia neturiu foto su uzkalta plevele pries sukant gipsa
baltrusaityte
nezinau, ar cia pataikiau- parduodu spalvotus stiklo blokelius- 59 vnt. violetiniu, 4 vnt.geltonu
vilkaviskis
Ihmantas
QUOTE(baltrusaityte @ 2011 01 17, 20:40)
nezinau, ar cia pataikiau- parduodu spalvotus stiklo blokelius- 59 vnt. violetiniu, 4 vnt.geltonu
vilkaviskis
*

na gal nesupyksim smile.gif geriau parasyk i reklamos gida
Braškutė
QUOTE(mokinuks @ 2011 01 10, 17:50)
pirmu reikalu kazka, kas neleis tavo silumai smelktis i perdangos plokste. populiariausias variantas kieto polistirolo plokstes, tada vamzdeliai, tada betonas...
*

pirmiau dejom juoda plevele, paskui puta, paskui folija tokia, paskui tinklas metalinis, o prie tinklo tvirtinom vamzdelius, o paskui betonas smile.gif
kazkur turiu foto kaip isklota atrodo mastau.gif
Ihmantas
gal kas zinote gera metalo tekintoja?
Braškutė
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 25, 22:20)
gal kas zinote gera metalo tekintoja?
*

o ka tekinti reikia ?
Ihmantas
QUOTE(Braškutė @ 2011 01 29, 21:58)
o ka tekinti reikia ?
*

na tekintoja paprasta jau radau ,bet kaip veliau isaiskejo cia reikia firmos kuri turi modernias stakles ,tai nebent ka nors zinote ,nes cia labai tiksli detale turi buti
Ronne
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 29, 22:04)
na tekintoja paprasta jau radau ,bet kaip veliau isaiskejo cia reikia firmos kuri turi modernias stakles ,tai nebent ka nors zinote ,nes cia labai tiksli detale turi buti
*

Moderniausios staklės yra turbūt įmonėje Stevila, Mokolų kaime, fermose. Arba Fasoj dar galima susitarti.
Ihmantas
QUOTE(Ronne @ 2011 01 30, 00:56)
Moderniausios staklės yra turbūt įmonėje Stevila, Mokolų kaime, fermose. Arba Fasoj dar galima susitarti.
*

dekui reikes paziureti
Braškutė
QUOTE(Ronne @ 2011 01 29, 23:56)
Moderniausios staklės yra turbūt įmonėje Stevila, Mokolų kaime, fermose.
*

jie musu rinkai kazin gamina g.gif
Ihmantas
QUOTE(Braškutė @ 2011 02 01, 17:04)
jie musu rinkai kazin gamina  g.gif
*

na manau siais laikais papildomi uzsakymai niekam nepamaisys,mano klientas nori 1 bandomojo tekinimo o paskui jei kokybe tenkins tai ir daugiau
Tesa.
Sveiki, aš čia su tokiu klausimu smile.gif kaip reikia atrestauruoti raudonų plytų laukinę sieną ir gal žinot kas tuo užsiima???
Ihmantas
QUOTE(Tesa. @ 2011 02 21, 16:51)
Sveiki, aš čia su tokiu klausimu  smile.gif kaip reikia atrestauruoti raudonų plytų laukinę sieną ir gal žinot kas tuo užsiima???
*

ko norit is tos sienos?
Tesa.
QUOTE(Ihmantas @ 2011 02 21, 20:00)
ko norit is tos sienos?
*

Norim atrestauruoti biggrin.gif na man labai fainiai ten lyg cukrinio ar arvi pastatai atrestauruoti ir kareivyniu lyg tais, tai va būtent tokios restauracijos kaip minetu pastatu ir noriu.
Ihmantas
QUOTE(Tesa. @ 2011 02 21, 21:14)
Norim atrestauruoti  biggrin.gif  na man labai fainiai ten lyg cukrinio ar arvi pastatai atrestauruoti ir kareivyniu lyg tais, tai va būtent tokios restauracijos kaip minetu pastatu ir noriu.
*

bandykit pirma nuplaut gerai su kercheriu paskui nuo plytu bukles gali reiketi mechaninio sveitimo arba specialia rugstimi.paskui pagilinat vadinamus fugus ir pertepat is naujo jeigu reikia
Tesa.
QUOTE(Ihmantas @ 2011 02 21, 20:17)
bandykit pirma nuplaut gerai su kercheriu paskui nuo plytu bukles gali reiketi mechaninio sveitimo arba specialia rugstimi.paskui pagilinat vadinamus fugus ir pertepat is naujo jeigu reikia
*

Aha aišku, čia kaip matau ne mūsų jėgoms lotuliukas.gif o kažin kas tuo užsiima įtariu bilia kuri statybų įmonė, na reikės pasidomėti. Ačiū už info smile.gif
Ihmantas
QUOTE(Tesa. @ 2011 02 22, 09:36)
Aha aišku, čia kaip matau ne mūsų jėgoms  lotuliukas.gif  o kažin kas tuo užsiima įtariu bilia kuri statybų įmonė, na reikės pasidomėti. Ačiū už info  smile.gif
*

galima ir patiems ,nieko sudetingo
dapaskus
QUOTE(Braškutė @ 2011 01 21, 21:34)
pirmiau dejom juoda plevele, paskui puta, paskui folija tokia, paskui tinklas metalinis, o prie tinklo tvirtinom vamzdelius, o paskui betonas  smile.gif
kazkur turiu foto kaip isklota atrodo mastau.gif
*

Kaip tik tokie patys darbai laukia, tai renkuosi informaciją, kaip tiksliai reikia daryti..
Matau, kad ant putos po metaliniu tinklu dedama folija..
aš girdėjau, kad foliją paveikia betonas ir ji sunyksta... bent taip girdėjau iš tų, kurie daužė betonines grindis.. bet po betonu pas juos buvo klojama plėvelė dengta folija, taip vadinama aliuminizuota plėvelė
( kažkas panašaus į http://www.statybuturgus.lt/lt/paieskos-re...-alu-reflex-631 )

Gal kas žino tiksliau apie tas folijas ir betonus, ta prasme, ar galima normalią statybinę foliją kloti po betonu, ar ji irgi sunyksta kaip ir tos aliuminizuotos plėvelės
Ihmantas
QUOTE(dapaskus @ 2011 02 22, 23:08)
Kaip tik tokie patys darbai laukia, tai renkuosi informaciją, kaip tiksliai reikia daryti..
Matau, kad ant putos po metaliniu tinklu dedama folija..
aš girdėjau, kad foliją paveikia betonas ir ji sunyksta... bent taip girdėjau iš tų, kurie daužė betonines grindis.. bet po betonu pas juos buvo klojama plėvelė dengta folija, taip vadinama aliuminizuota plėvelė
( kažkas panašaus į http://www.statybuturgus.lt/lt/paieskos-re...-alu-reflex-631 )

Gal kas žino tiksliau apie tas folijas ir betonus, ta prasme, ar galima normalią statybinę foliją kloti po betonu, ar ji irgi sunyksta kaip ir tos aliuminizuotos plėvelės
*

naudokit sia technologija ir ispresit daug klausimu kaip pleveliu tvirtinimo ir tt o ant virsaus geriausiai betonuoti vadinamu screedu http://www.youtube.com/watch?v=HsaL2LVIbA4...feature=related
www.rrr

Sveiki statybininkai,-es smile.gif
Turiu projektuka statyboms, bet kazkas man cia negerai, kazko man cia nelimpa. Virsuje Vakarai. Apacioje kelias, ivaziavimas i kiema. Noretus lyg toleto mazesnio (tas kur 2.80), sandeliukas 5.95 kv. Gal kas kokiu pasiulymu turit, ka reiktu pakeist, pataisyt. blush2.gif Garazao aisku ilgesnio reiketu, kad masina lengvai tilptu. smile.gif
user posted image

Aciu sirdingai kas patars 4u.gif

Ihmantas
QUOTE(Marcela* @ 2011 02 24, 13:24)
Sveiki statybininkai,-es  smile.gif
Turiu projektuka statyboms, bet kazkas man cia negerai, kazko man cia nelimpa. Virsuje Vakarai. Apacioje kelias, ivaziavimas i kiema. Noretus lyg toleto mazesnio (tas kur 2.80), sandeliukas 5.95 kv. Gal kas kokiu pasiulymu turit, ka reiktu pakeist, pataisyt.  blush2.gif Garazao aisku ilgesnio reiketu, kad masina lengvai tilptu.  smile.gif
user posted image

Aciu sirdingai kas patars  4u.gif
*

na kaip sekasi braizyti?
Melynake23
Sveiki.
Gal kas nors turejote reikalu su 'UAB SM Grupe" is Klaipedos?
jie pardavineja statybines medziagas ,jie mums pasiule geriausia kaina is visu uzklausu, uz YTONG blokelius.

Buciau dekinga uz bet kokius atsiliepimus apie sia imone bigsmile.gif

Aciu.
Ronne
QUOTE(Melynake23 @ 2011 03 06, 14:14)
Sveiki.
Gal kas nors turejote reikalu su 'UAB SM Grupe" is Klaipedos?
jie pardavineja statybines medziagas ,jie mums pasiule geriausia kaina is visu uzklausu, uz YTONG blokelius.

Buciau dekinga uz bet kokius atsiliepimus apie sia imone  bigsmile.gif

Aciu.
*

Apie Klaipedos firma nezinau, as pirkau is Vilniaus http://laustata.com/ytong_blokeliai.html

Blokelius atveze tiesiai is lenkijos gamyklos
Ronne
Sveiki suvalkiečiai smile.gif
Gal galite parekomenduoti gera brigada namo irengimui Marijampoleje?
Melynake23
QUOTE(Ronne @ 2011 03 06, 21:30)
Apie Klaipedos firma nezinau, as pirkau is Vilniaus http://laustata.com/ytong_blokeliai.html

Blokelius atveze tiesiai is lenkijos gamyklos
*

Labas Ronne,

Mes derames su Klaipedieciais jie siulo labai gera kaina 229lt/kub uz 36,5 plocio YTONG blokelius,bet mane neramina tai ,kad jiems reikia is kart sumoketi 50% sumos,dar nieko negavus, o kita 50 % likusios sumos reikia sumoketi atvaziavus pirmai furai.
Kaip Jus uz blokelius apmokejot?kokia kaina mokejot jei nepaslaptis 4u.gif
aciu.
Ihmantas
QUOTE(Melynake23 @ 2011 03 14, 19:42)
Labas Ronne,

Mes derames su Klaipedieciais jie siulo labai gera kaina 229lt/kub uz 36,5 plocio YTONG blokelius,bet mane neramina tai ,kad jiems reikia is kart sumoketi 50% sumos,dar nieko negavus, o kita 50 % likusios sumos reikia sumoketi atvaziavus pirmai furai.
Kaip Jus uz blokelius apmokejot?kokia kaina mokejot jei nepaslaptis  4u.gif
aciu.
*

cia man primena ebay gudruoliu biznio modeli ,nuperki preke jie gauna pinigus uzsako ta preke is kinijos ,atsiuncia tada persiuncia jums ,cia jauciu irgi gauna pinigus perperka pasiima pelna ir atveza klientui smile.gif
mokinuks
QUOTE(Ihmantas @ 2011 03 14, 20:00)
cia man primena ebay gudruoliu biznio modeli ,nuperki preke jie gauna pinigus uzsako ta preke is kinijos ,atsiuncia tada persiuncia jums ,cia jauciu irgi gauna pinigus perperka pasiima pelna ir atveza klientui smile.gif
*

o koks realiai skirutumas/
klientui svarbu laikas, kaina...
Ihmantas
QUOTE(mokinuks @ 2011 03 14, 21:31)
o koks realiai skirutumas/
klientui svarbu laikas, kaina...
*

tas ir svarbiausia ,kad laikas prailgeja
Ronne
QUOTE(Melynake23 @ 2011 03 14, 19:42)
Labas Ronne,

Kaip Jus uz blokelius apmokejot?kokia kaina mokejot jei nepaslaptis  4u.gif
aciu.
*

Aš už blokelius sumokėjau pavedimu, po to patvirtino užsakymą ir už savaitės atvežė. Pirkau 24 pločio 176lt/kub
salkda
Sveiki, gal kas galetumete parekomenduoti santechnikus?
Statomam namui reikia grindinio sildymo, radijatoriu, vandentiekio ir kanalizacijos, be to dar katilo pajungimas. Rimti darbai, tad pagal skelbima nenoreciau, reiktu patikimu, su buvusiu klijentu rekomendacijom
Auruma
Sveiki,
Įsiveršiu į jūsų temą ax.gif .
Galit parašyti kokia statybinės medienos m3 kaina Marijampolės/ Vilkaviškio raj. Domina 50x150 lentos. Galite parašyti kur perkate?
*Živutė*
Sweiki,

Poros savaiciu begyje turesiu leidimus statybai , gal galite tolesne eiga nusviest doh.gif

Sake kad reikia susirasti satybu vadova ir pranesti statybu inspekcijai apie statybu pradzia g.gif ?

Gal turit kokiu rekomendaciju statybu vadovui? 4u.gif

Aciu

rudaitaite
Apie Mikludavos santechnikus girdejau neblogu atsiliepimu, (mes ir su jais taremes, bet, kad laikas santechnikams dar neatejo smile.gif), tai asmenines nuomones negaliu pasakyti.
Braškutė
QUOTE(salkda @ 2011 04 05, 21:01)
Sveiki, gal kas galetumete parekomenduoti santechnikus?
Statomam namui reikia grindinio sildymo, radijatoriu, vandentiekio ir kanalizacijos, be to dar katilo pajungimas. Rimti darbai, tad pagal skelbima nenoreciau, reiktu  patikimu, su buvusiu klijentu rekomendacijom
*

mums toks Jonas dare, tai patarciau vengti, siaip padare puse velnio, bet kuo toliau tuo labiau islenda brokas, reikia dar vieno siurblio, kad siltu visos grindys, dar pinigu dasides i ta dalyka....

mane domina vietines kanalizacijos irengimui tos firmukes, kazin be Traidenio yra dar kokia, ar pasiteisino? idomu, kur geriausia smile.gif
Neeri
Labas statybininkai biggrin.gif Na mes pribrendome tvoros statybai, ale kaip visada, kai ko jau prireikia, tai nežinai ir ką rinktis doh.gif Galvojome medinę žaliuzinę tvorą tverti, bet sako, kad per kelis metus ji išsikraipo , ir nėra ilgaamžė, sietų nenorime, norisi privatumo, laiptinės medinės tvoris nelabai norime dėl vaikų, praktiškai lieka horizontali medinė. O gal kokių įdėjų turite, ar tvorų gamintojų vietinių žinote ax.gif

Beje, kam reikėjo santechnikų, paklausiu vyro kontaktų, mums iš Vilkaviškio visą santechniką nuo A iki Ž tvarkė vyrukai, tai po metų, kai vyras atrado tobulintinų dalykų, be problemų juos prisišaukė ir jie perdarė ar dadarė ko ten vyrui reikėjo ax.gif

Beje, gal kas žinote žemių pigiau kur gauti mūsų kaime biggrin.gif
ingiena
o kur saketes langus,duris,garzo vartus,pasidalinkit suvalkietukes smile.gif mum jau arteja tas momentas kaip reiks ieskot bet nzn
kur geriau ir pigiau smile.gif
Neeri
QUOTE(ingiena @ 2011 04 17, 15:29)
o kur saketes langus,duris,garzo vartus,pasidalinkit suvalkietukes smile.gif mum jau arteja tas momentas kaip reiks ieskot bet nzn
*

Mes Sumedoje gaminomės langus plastikinius ir lauko duris, vartus kažkur vyras užsakė ir čia Marijampolėje , bet reik klausti, nežinau kur ax.gif Kažkaip vartus mažai kas gamina, arba mes mažai radom kas mums tiktų čia vietoje.
Braškutė
QUOTE(Neeri @ 2011 04 17, 07:31)
Beje, gal kas žinote žemių pigiau kur gauti mūsų kaime  biggrin.gif
*

ir man trūksta...

QUOTE(ingiena @ 2011 04 17, 16:29)
*

langus Faugoj, Garny, aš ir bute juos buvau susidėjusi, tai man jie gan ilgai tarnavo... smile.gif garažo uris irgi jaučiu, kad ten imsiu...

verslas
QUOTE(Braškutė @ 2011 04 14, 11:15)
mums toks Jonas dare, tai patarciau vengti, siaip padare puse velnio, bet kuo toliau tuo labiau islenda brokas, reikia dar vieno siurblio, kad siltu visos grindys, dar pinigu dasides i ta dalyka....

mane domina vietines kanalizacijos irengimui tos firmukes, kazin be Traidenio yra dar kokia, ar pasiteisino? idomu, kur geriausia  smile.gif
*

Dar yra August kanaliz. yrenginiai-as irgi svarstau kurie geriau.Siaip jie brangesni uz Traideny ax.gif
Neeri
QUOTE(Braškutė @ 2011 04 17, 19:06)
tarnavo... smile.gif garažo uris irgi jaučiu, kad ten imsiu...
*

apseisi, graži ir be jų lotuliukas.gif

QUOTE(verslas @ 2011 04 17, 19:20)
Dar yra August kanaliz. yrenginiai-as irgi svarstau kurie geriau.Siaip jie brangesni uz Traideny ax.gif
*

Mes traideni turim, dabar sugalvojo, pro mus vesti miesto komunikacijas, bet eina jie švilp, nesijungsim, nes kai klausėm savivaldybėje, tai sakė dar penkmetį nesitikėti doh.gif O traidenis Lietuvoje sertifikuotas ir jie prikibti negali tongue.gif
Agnė***
Turim Traidenį, viskas gerai thumbup.gif

Santechniką darė vilkaviškiečiai, Neeri, turbūt tie patys smile.gif nusiskundimų neturim smile.gif

Tvorą turim medinę, dar tik metai, kaip ir neblogai viskas smile.gif

Garažo vartai iš Ryternos smile.gif

Neeri
QUOTE(Agnė*** @ 2011 04 18, 13:44)
Turim Traidenį, viskas gerai  thumbup.gif

Santechniką darė vilkaviškiečiai, Neeri, turbūt tie patys  smile.gif  nusiskundimų neturim  smile.gif

Tvorą turim medinę, dar tik metai, kaip ir neblogai viskas  smile.gif

Garažo vartai iš Ryternos  smile.gif
*

Gal ir tie patys santechnikai, ką gali žinoti biggrin.gif
Aš tvoros ir medinės noriu, bet dabar jau abejoju, nes ji graži pirmi antri metai, na gal iki penkių ištemps, o paskui reikia perlakuoti, šveisti. Dabar vis važiuodami apsidairome į tas tvoras, tai medinės nublukusios nuo saulės, nušiurusios doh.gif Gražios tik to, kurios neseniai pastatytos. Tai net nežinau g.gif
O jūs kur darėtės ?
ingiena
QUOTE(Braškutė @ 2011 04 14, 11:15)

mane domina vietines kanalizacijos irengimui tos firmukes, kazin be Traidenio yra dar kokia, ar pasiteisino? idomu, kur geriausia  smile.gif
*

mes tai daremes buitekos kaimynai turi labai patenkinti :)tai jais ir pasitikejom
o merginos gal turit rekomendaciju del grezinio? kokia firma emet kokia kainyte? smile.gif
Braškutė
QUOTE(verslas @ 2011 04 17, 20:20)
*

man atrode, kad pigesni, nervina kad kainu niekur nesurasineja smile.gif
QUOTE(Neeri @ 2011 04 17, 20:33)
apseisi, graži ir be jų  lotuliukas.gif

Mes traideni turim, dabar sugalvojo, pro mus vesti miesto komunikacijas, bet eina jie švilp, nesijungsim, nes kai klausėm savivaldybėje, tai sakė dar penkmetį nesitikėti  doh.gif O traidenis Lietuvoje  sertifikuotas ir jie prikibti negali  tongue.gif
*

graži, bet su durim busiu gražesnė lotuliukas.gif

o kiek uz traideni mokejot su visais pastatymais ? g.gif nes traidenis kiek girdejau i vandens tvenkini gali leisti vandeni. g.gif
Neeri
QUOTE(Braškutė @ 2011 04 18, 19:18)
man atrode, kad pigesni, nervina kad kainu niekur nesurasineja  smile.gif

graži, bet su durim busiu gražesnė  lotuliukas.gif

o kiek uz traideni mokejot su visais pastatymais ?  g.gif nes traidenis kiek girdejau i vandens tvenkini gali leisti vandeni.  g.gif
*

Na taip, nuo durų tai ir aš pagražėčiau lotuliukas.gif Tikiuosi dar šiam dešimtmetyje ir aš likusių sulaukti tongue.gif

Jau nepamenu tiksliai, gal kokius 5 g.gif Bet šulinius jau mes turėjome tuos papildomus, jie statė tik pagrindinį, kur valymas vyksta. ax.gif O vandenį galima leisti tipo kur nori ir gėles lieti ir t.t... Žinoma, kuo daugiau chemijos namie naudoji, tuo sudėtingiau su tuo valymu, nes bakterijos vis žūna, tai reikia papildyti. Mes dabar , kai išėmėm iš repertuaro skalbiklius ir indaplovės ploviklius, tai bakterijos atsigavo ir viskas čiki piki, o iki to laiko, tai vargom doh.gif
Braškutė
QUOTE(Neeri @ 2011 04 18, 22:52)
Na taip, nuo durų tai ir aš pagražėčiau  lotuliukas.gif Tikiuosi dar šiam dešimtmetyje ir aš likusių sulaukti  tongue.gif 

Jau nepamenu tiksliai, gal kokius 5  g.gif  Bet šulinius jau mes turėjome tuos papildomus, jie statė tik pagrindinį, kur valymas vyksta.  ax.gif  O vandenį galima leisti tipo kur nori ir gėles lieti ir t.t... Žinoma, kuo daugiau chemijos namie naudoji, tuo sudėtingiau su tuo valymu, nes bakterijos vis žūna, tai reikia papildyti. Mes dabar , kai išėmėm iš repertuaro skalbiklius ir indaplovės ploviklius, tai bakterijos atsigavo ir viskas čiki piki, o iki to laiko, tai vargom  doh.gif
*

ane, dar vis daro lotuliukas.gif

o tai domestos bakterijom nepatinka? lotuliukas.gif
Neeri
QUOTE(Braškutė @ 2011 04 18, 23:52)
ane, dar vis daro  lotuliukas.gif

o tai domestos bakterijom nepatinka?  lotuliukas.gif
*

Dar vis daromintyse, gal jau kažkada atlėks išsimatuoti ir pradės daryti normaliai, nors mediena jau sudžiovinta mūsų durukėms.

Nepatinka joms niekas , kol pakankamai neprisidaugina. Mes ir taip tos chemojis stengiamės nenaudoti, bet dažnai skalbiam, tai matyt nespėdavo nuo miltelių jos atsigauti, o gal nuo rūbų purvo lotuliukas.gif

Beje, dar klausimas, gal kas žinote kur daro tvoreles balkonams ir turėklus ?
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.