QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 13, 20:33)
Ačiū
nezinau, ar cia pataikiau- parduodu spalvotus stiklo blokelius- 59 vnt. violetiniu, 4 vnt.geltonu
vilkaviskis QUOTE(mokinuks @ 2011 01 10, 17:50) pirmu reikalu kazka, kas neleis tavo silumai smelktis i perdangos plokste. populiariausias variantas kieto polistirolo plokstes, tada vamzdeliai, tada betonas... pirmiau dejom juoda plevele, paskui puta, paskui folija tokia, paskui tinklas metalinis, o prie tinklo tvirtinom vamzdelius, o paskui betonas kazkur turiu foto kaip isklota atrodo
gal kas zinote gera metalo tekintoja?
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 29, 22:04) na tekintoja paprasta jau radau ,bet kaip veliau isaiskejo cia reikia firmos kuri turi modernias stakles ,tai nebent ka nors zinote ,nes cia labai tiksli detale turi buti Moderniausios staklės yra turbūt įmonėje Stevila, Mokolų kaime, fermose. Arba Fasoj dar galima susitarti.
Sveiki, aš čia su tokiu klausimu
QUOTE(Tesa. @ 2011 02 21, 21:14) Norim atrestauruoti bandykit pirma nuplaut gerai su kercheriu paskui nuo plytu bukles gali reiketi mechaninio sveitimo arba specialia rugstimi.paskui pagilinat vadinamus fugus ir pertepat is naujo jeigu reikia QUOTE(Ihmantas @ 2011 02 21, 20:17) bandykit pirma nuplaut gerai su kercheriu paskui nuo plytu bukles gali reiketi mechaninio sveitimo arba specialia rugstimi.paskui pagilinat vadinamus fugus ir pertepat is naujo jeigu reikia Aha aišku, čia kaip matau ne mūsų jėgoms QUOTE(Braškutė @ 2011 01 21, 21:34) pirmiau dejom juoda plevele, paskui puta, paskui folija tokia, paskui tinklas metalinis, o prie tinklo tvirtinom vamzdelius, o paskui betonas kazkur turiu foto kaip isklota atrodo Kaip tik tokie patys darbai laukia, tai renkuosi informaciją, kaip tiksliai reikia daryti.. Matau, kad ant putos po metaliniu tinklu dedama folija.. aš girdėjau, kad foliją paveikia betonas ir ji sunyksta... bent taip girdėjau iš tų, kurie daužė betonines grindis.. bet po betonu pas juos buvo klojama plėvelė dengta folija, taip vadinama aliuminizuota plėvelė ( kažkas panašaus į http://www.statybuturgus.lt/lt/paieskos-re...-alu-reflex-631 ) Gal kas žino tiksliau apie tas folijas ir betonus, ta prasme, ar galima normalią statybinę foliją kloti po betonu, ar ji irgi sunyksta kaip ir tos aliuminizuotos plėvelės QUOTE(dapaskus @ 2011 02 22, 23:08) Kaip tik tokie patys darbai laukia, tai renkuosi informaciją, kaip tiksliai reikia daryti.. Matau, kad ant putos po metaliniu tinklu dedama folija.. aš girdėjau, kad foliją paveikia betonas ir ji sunyksta... bent taip girdėjau iš tų, kurie daužė betonines grindis.. bet po betonu pas juos buvo klojama plėvelė dengta folija, taip vadinama aliuminizuota plėvelė ( kažkas panašaus į http://www.statybuturgus.lt/lt/paieskos-re...-alu-reflex-631 ) Gal kas žino tiksliau apie tas folijas ir betonus, ta prasme, ar galima normalią statybinę foliją kloti po betonu, ar ji irgi sunyksta kaip ir tos aliuminizuotos plėvelės naudokit sia technologija ir ispresit daug klausimu kaip pleveliu tvirtinimo ir tt o ant virsaus geriausiai betonuoti vadinamu screedu http://www.youtube.com/watch?v=HsaL2LVIbA4...feature=related Sveiki statybininkai,-es Turiu projektuka statyboms, bet kazkas man cia negerai, kazko man cia nelimpa. Virsuje Vakarai. Apacioje kelias, ivaziavimas i kiema. Noretus lyg toleto mazesnio (tas kur 2.80), sandeliukas 5.95 kv. Gal kas kokiu pasiulymu turit, ka reiktu pakeist, pataisyt. ![]() Aciu sirdingai kas patars QUOTE(Marcela* @ 2011 02 24, 13:24) Sveiki statybininkai,-es Turiu projektuka statyboms, bet kazkas man cia negerai, kazko man cia nelimpa. Virsuje Vakarai. Apacioje kelias, ivaziavimas i kiema. Noretus lyg toleto mazesnio (tas kur 2.80), sandeliukas 5.95 kv. Gal kas kokiu pasiulymu turit, ka reiktu pakeist, pataisyt. ![]() Aciu sirdingai kas patars na kaip sekasi braizyti?
Sveiki.
Gal kas nors turejote reikalu su 'UAB SM Grupe" is Klaipedos? jie pardavineja statybines medziagas ,jie mums pasiule geriausia kaina is visu uzklausu, uz YTONG blokelius. Buciau dekinga uz bet kokius atsiliepimus apie sia imone Aciu. QUOTE(Melynake23 @ 2011 03 06, 14:14) Sveiki. Gal kas nors turejote reikalu su 'UAB SM Grupe" is Klaipedos? jie pardavineja statybines medziagas ,jie mums pasiule geriausia kaina is visu uzklausu, uz YTONG blokelius. Buciau dekinga uz bet kokius atsiliepimus apie sia imone Aciu. Apie Klaipedos firma nezinau, as pirkau is Vilniaus http://laustata.com/ytong_blokeliai.html Blokelius atveze tiesiai is lenkijos gamyklos
Sveiki suvalkiečiai
Gal galite parekomenduoti gera brigada namo irengimui Marijampoleje? QUOTE(Ronne @ 2011 03 06, 21:30) Apie Klaipedos firma nezinau, as pirkau is Vilniaus http://laustata.com/ytong_blokeliai.html Blokelius atveze tiesiai is lenkijos gamyklos Labas Ronne, Mes derames su Klaipedieciais jie siulo labai gera kaina 229lt/kub uz 36,5 plocio YTONG blokelius,bet mane neramina tai ,kad jiems reikia is kart sumoketi 50% sumos,dar nieko negavus, o kita 50 % likusios sumos reikia sumoketi atvaziavus pirmai furai. Kaip Jus uz blokelius apmokejot?kokia kaina mokejot jei nepaslaptis aciu. QUOTE(Melynake23 @ 2011 03 14, 19:42) Labas Ronne, Mes derames su Klaipedieciais jie siulo labai gera kaina 229lt/kub uz 36,5 plocio YTONG blokelius,bet mane neramina tai ,kad jiems reikia is kart sumoketi 50% sumos,dar nieko negavus, o kita 50 % likusios sumos reikia sumoketi atvaziavus pirmai furai. Kaip Jus uz blokelius apmokejot?kokia kaina mokejot jei nepaslaptis aciu. cia man primena ebay gudruoliu biznio modeli ,nuperki preke jie gauna pinigus uzsako ta preke is kinijos ,atsiuncia tada persiuncia jums ,cia jauciu irgi gauna pinigus perperka pasiima pelna ir atveza klientui QUOTE(Ihmantas @ 2011 03 14, 20:00) cia man primena ebay gudruoliu biznio modeli ,nuperki preke jie gauna pinigus uzsako ta preke is kinijos ,atsiuncia tada persiuncia jums ,cia jauciu irgi gauna pinigus perperka pasiima pelna ir atveza klientui o koks realiai skirutumas/ klientui svarbu laikas, kaina... QUOTE(Melynake23 @ 2011 03 14, 19:42) Labas Ronne, Mes derames su Klaipedieciais jie siulo labai gera kaina 229lt/kub uz 36,5 plocio YTONG blokelius,bet mane neramina tai ,kad jiems reikia is kart sumoketi 50% sumos,dar nieko negavus, o kita 50 % likusios sumos reikia sumoketi atvaziavus pirmai furai. Kaip Jus uz blokelius apmokejot?kokia kaina mokejot jei nepaslaptis aciu. Aš už blokelius sumokėjau pavedimu, po to patvirtino užsakymą ir už savaitės atvežė. Pirkau 24 pločio 176lt/kub
Sveiki, gal kas galetumete parekomenduoti santechnikus?
Statomam namui reikia grindinio sildymo, radijatoriu, vandentiekio ir kanalizacijos, be to dar katilo pajungimas. Rimti darbai, tad pagal skelbima nenoreciau, reiktu patikimu, su buvusiu klijentu rekomendacijom
Sveiki,
Įsiveršiu į jūsų temą Galit parašyti kokia statybinės medienos m3 kaina Marijampolės/ Vilkaviškio raj. Domina 50x150 lentos. Galite parašyti kur perkate?
Sweiki,
Poros savaiciu begyje turesiu leidimus statybai , gal galite tolesne eiga nusviest Sake kad reikia susirasti satybu vadova ir pranesti statybu inspekcijai apie statybu pradzia Gal turit kokiu rekomendaciju statybu vadovui? Aciu
Apie Mikludavos santechnikus girdejau neblogu atsiliepimu, (mes ir su jais taremes, bet, kad laikas santechnikams dar neatejo
QUOTE(salkda @ 2011 04 05, 21:01) Sveiki, gal kas galetumete parekomenduoti santechnikus? Statomam namui reikia grindinio sildymo, radijatoriu, vandentiekio ir kanalizacijos, be to dar katilo pajungimas. Rimti darbai, tad pagal skelbima nenoreciau, reiktu patikimu, su buvusiu klijentu rekomendacijom mums toks Jonas dare, tai patarciau vengti, siaip padare puse velnio, bet kuo toliau tuo labiau islenda brokas, reikia dar vieno siurblio, kad siltu visos grindys, dar pinigu dasides i ta dalyka.... mane domina vietines kanalizacijos irengimui tos firmukes, kazin be Traidenio yra dar kokia, ar pasiteisino? idomu, kur geriausia
Labas statybininkai
Beje, kam reikėjo santechnikų, paklausiu vyro kontaktų, mums iš Vilkaviškio visą santechniką nuo A iki Ž tvarkė vyrukai, tai po metų, kai vyras atrado tobulintinų dalykų, be problemų juos prisišaukė ir jie perdarė ar dadarė ko ten vyrui reikėjo Beje, gal kas žinote žemių pigiau kur gauti mūsų kaime
o kur saketes langus,duris,garzo vartus,pasidalinkit suvalkietukes
kur geriau ir pigiau QUOTE(ingiena @ 2011 04 17, 15:29) o kur saketes langus,duris,garzo vartus,pasidalinkit suvalkietukes kur geriau ir pigiau Mes Sumedoje gaminomės langus plastikinius ir lauko duris, vartus kažkur vyras užsakė ir čia Marijampolėje , bet reik klausti, nežinau kur QUOTE(Neeri @ 2011 04 17, 07:31) ir man trūksta... QUOTE(ingiena @ 2011 04 17, 16:29) o kur saketes langus,duris,garzo vartus,pasidalinkit suvalkietukes kur geriau ir pigiau langus Faugoj, Garny, aš ir bute juos buvau susidėjusi, tai man jie gan ilgai tarnavo... QUOTE(Braškutė @ 2011 04 14, 11:15) mums toks Jonas dare, tai patarciau vengti, siaip padare puse velnio, bet kuo toliau tuo labiau islenda brokas, reikia dar vieno siurblio, kad siltu visos grindys, dar pinigu dasides i ta dalyka.... mane domina vietines kanalizacijos irengimui tos firmukes, kazin be Traidenio yra dar kokia, ar pasiteisino? idomu, kur geriausia Dar yra August kanaliz. yrenginiai-as irgi svarstau kurie geriau.Siaip jie brangesni uz Traideny QUOTE(Braškutė @ 2011 04 17, 19:06) apseisi, graži ir be jų QUOTE(verslas @ 2011 04 17, 19:20) Mes traideni turim, dabar sugalvojo, pro mus vesti miesto komunikacijas, bet eina jie švilp, nesijungsim, nes kai klausėm savivaldybėje, tai sakė dar penkmetį nesitikėti
Turim Traidenį, viskas gerai
Santechniką darė vilkaviškiečiai, Neeri, turbūt tie patys Tvorą turim medinę, dar tik metai, kaip ir neblogai viskas Garažo vartai iš Ryternos QUOTE(Agnė*** @ 2011 04 18, 13:44) Turim Traidenį, viskas gerai Santechniką darė vilkaviškiečiai, Neeri, turbūt tie patys Tvorą turim medinę, dar tik metai, kaip ir neblogai viskas Garažo vartai iš Ryternos Gal ir tie patys santechnikai, ką gali žinoti Aš tvoros ir medinės noriu, bet dabar jau abejoju, nes ji graži pirmi antri metai, na gal iki penkių ištemps, o paskui reikia perlakuoti, šveisti. Dabar vis važiuodami apsidairome į tas tvoras, tai medinės nublukusios nuo saulės, nušiurusios O jūs kur darėtės ? QUOTE(Braškutė @ 2011 04 14, 11:15) mums toks Jonas dare, tai patarciau vengti, siaip padare puse velnio, bet kuo toliau tuo labiau islenda brokas, reikia dar vieno siurblio, kad siltu visos grindys, dar pinigu dasides i ta dalyka.... mane domina vietines kanalizacijos irengimui tos firmukes, kazin be Traidenio yra dar kokia, ar pasiteisino? idomu, kur geriausia mes tai daremes buitekos kaimynai turi labai patenkinti :)tai jais ir pasitikejom o merginos gal turit rekomendaciju del grezinio? kokia firma emet kokia kainyte? QUOTE(verslas @ 2011 04 17, 20:20) man atrode, kad pigesni, nervina kad kainu niekur nesurasineja QUOTE(Neeri @ 2011 04 17, 20:33) apseisi, graži ir be jų Mes traideni turim, dabar sugalvojo, pro mus vesti miesto komunikacijas, bet eina jie švilp, nesijungsim, nes kai klausėm savivaldybėje, tai sakė dar penkmetį nesitikėti graži, bet su durim busiu gražesnė o kiek uz traideni mokejot su visais pastatymais ? QUOTE(Braškutė @ 2011 04 18, 19:18) man atrode, kad pigesni, nervina kad kainu niekur nesurasineja graži, bet su durim busiu gražesnė o kiek uz traideni mokejot su visais pastatymais ? Na taip, nuo durų tai ir aš pagražėčiau Jau nepamenu tiksliai, gal kokius 5 QUOTE(Neeri @ 2011 04 18, 22:52) Na taip, nuo durų tai ir aš pagražėčiau Jau nepamenu tiksliai, gal kokius 5 ane, dar vis daro o tai domestos bakterijom nepatinka? QUOTE(Braškutė @ 2011 04 18, 23:52) Dar vis daromintyse, gal jau kažkada atlėks išsimatuoti ir pradės daryti normaliai, nors mediena jau sudžiovinta mūsų durukėms. Nepatinka joms niekas , kol pakankamai neprisidaugina. Mes ir taip tos chemojis stengiamės nenaudoti, bet dažnai skalbiam, tai matyt nespėdavo nuo miltelių jos atsigauti, o gal nuo rūbų purvo Beje, dar klausimas, gal kas žinote kur daro tvoreles balkonams ir turėklus ?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|