Labai sveikinu jusu seimyna
Koki jus grazus ir stiprus
Aciu, mergytes, uz tiek komplimentu
jetus kokia tavo gimdymo istorija panasi i manaja... skaitydama ir verkiau ir sypsojausi... SVeikinu!
isijauciau i tavo gimdymo istorija ir as..taip "gyvai" aprasei, atrodo, kad salia stoviu ir matau viska...
Sveikinimai sunelio sulaukus
Oi tu Dievuleliau, jau kai graziai parasei... Vos neapsizliumbiu, susitvardziau
Sveikatytes ir laimes jums visiems
koks grožis
Kaip idomiai ir "gyvai" parasei gimdymo istorija .. Taip prikauste, kad tikrai skaitant kaip kokiam filme pasijauciau .. O dar vietom ir su jumoru
Be galo grazi istorija....Pas mane lygiai tokia pati reakcija i ta pirmaja zinia, i tas dvi rausvas juosteles....atsisedau ant grindu ir galvoju ar cia is tikro, ar cia testas kavilioja, tai pirkau dar du....ir valio jis teigaima,s dabar dar 6 menesiai laukimo ir as mazulka turesiu
puikiai parasyta istorija.taip isijauciau kad net pasijutau pati esanti gimdymo eigoje
bauginanti istorija su laaabaiiii laiminga ir grazia pabaiga
QUOTE(baggirute @ 2010 06 15, 18:49) Be galo grazi istorija....Pas mane lygiai tokia pati reakcija i ta pirmaja zinia, i tas dvi rausvas juosteles....atsisedau ant grindu ir galvoju ar cia is tikro, ar cia testas kavilioja, tai pirkau dar du....ir valio jis teigaima,s dabar dar 6 menesiai laukimo ir as mazulka turesiu Praeis tie sesi menesiai, net mirktelt nespesi Neseniai pati paskaiciau is naujo savo gimdymo istorija, istikro kaip greit viskas uzsimirsta, nors dar tik 7 menesiai prabego.. Skaiciau ir galvojau, gi tikrai, va kaip buvo.. Tada atrode gyvenime daugiau negimdysiu, o tik 7 men prabegus, as jau nesibaidau tos minties.. Mergaites, butinai rasykit savo gimdymo istorijas, nes uzsimirs palengva ir nebeprisiminsit isgyvenimu ta diena ir ta akimirka, o visgi laikui einant faina pasiskaityti is naujo viska..
Na as jeigu noresiu prisimint savo gimdymo istorija, tai Aissstutes paskaitysiu. Labai jau panasiai man buvo, taip pat Anglijoje, truko 26 val ir labai gerai atsimenu ta well done kai jau stumi valanda ir niekaip neisstumi. Mano atveju prireike repliu.. Sekmes mamytei ir suneliui!
super parasei, laibai domei skaitesi
labai labai istorija... net asaros akyse susirinko pabaiga beskaitant.. aciu!
kokia ištverminga mama,net pasakius,kad darys cezarį pagalvojai,kad dar gali kentėt
Papildyta: QUOTE(Aissstute @ 2010 02 23, 19:12) Aciu, mergytes, uz tiek komplimentu
Nuostabi istorija aukit dideli
nuostabi istorija, viena graziausiu kurias tik skaiciau! o sunelio grozis irgi neispasakytas. sveikinu
QUOTE(Aist_e @ 2010 09 28, 20:24) nuostabi istorija, viena graziausiu kurias tik skaiciau! o sunelio grozis irgi neispasakytas. sveikinu visu labai grazios, tavo irgi bus tokia..
Oi, atrodo, as dar atsimenu kaip tu po namus ejai, kuopeisi, plintusus valei ir nervinaisi del sveciu
Bet istorija super QUOTE(Ausrinuke @ 2010 09 29, 08:39) Oi, atrodo, as dar atsimenu kaip tu po namus ejai, kuopeisi, plintusus valei ir nervinaisi del sveciu Bet istorija super Aha, Ausrinuke, db tai juokinga viska prisimint, bet tada kiek streso apturejau
nuostabi nepakartojama istorija... sunkus ziogelio kelias i pasauli, bet mama saunuole ir stipruole
buvau jau kazkada skaicius si ta istorioja ale dar karta perskaiciau
kokia grazi istorija
Labai grazi istorija, tu saunuole!!! Linkiu kad tavo antras mazylis gimtu zymiai lengviau ir greiciau...
grazi istorija, o leliuko grazumas
sapnas virtęs tikra istorija
Isivaizduoju, koks palengvejimas pagaliau pamacius savo vaikuti! Sveikinu!
jerguteliau, neverending story
|