![]()
Jau galima pradėt antrą temą. Na, ką laukiam rezultatų
Manau, kad rezultatai iškart po vidurnakčio
Lauksim, ania?
Tai kaip manot,kas taps 10 laiminguju?as manau ,kad eglutes zalios,riestainiukai obuoliu,koks nors pyragiokas,migdoliniai sausainiukai,eglute meduoline,gal feju lazdeles dar,slizikynas
QUOTE(Corny @ 2009 12 12, 20:50) Tai kaip manot,kas taps 10 laiminguju?as manau ,kad eglutes zalios,riestainiukai obuoliu,koks nors pyragiokas,migdoliniai sausainiukai,eglute meduoline,gal feju lazdeles dar,slizikynas Sunku pasakyti, bet panašu, kad bus, kaip jūs sakot. Tikrai turėtų būti ir eglutės žalios, ir migdoliniai sausainėliai.
laukiam
nera daug nuotrauku taigi bet kuri turi sansa buti tarp 10 laiminguju QUOTE(Nerytė @ 2009 12 12, 21:51) laukiam o as kai niekad miego noriu
as irgi manau nesulauksiu, ryt paziuresiu rezultatus
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 12, 22:16) kokios jūs miegaleikos taip kad aš ir sulauksiu rezultatų,ir dar pasveikinsiu nugalėtojas,dar pabimbinėsiu ir eisiu pas plunksnių kokio iš tų skanėstų norėtumėt vakarienei? QUOTE(Olaiva @ 2009 12 12, 22:29) kokios jūs miegaleikos taip kad aš ir sulauksiu rezultatų,ir dar pasveikinsiu nugalėtojas,dar pabimbinėsiu ir eisiu pas plunksnių kokio iš tų skanėstų norėtumėt vakarienei? as irgi bimbineciau iki isnaktu, bet mano biologini laikrodi pakoregavo mazasis kleckas... ryte buna labas rytas, saule mano einu paziureti dar karta i skanestus
Vakarienei jau velu,bet is vienos nuotraukos vyno taures noreciau
vakarienei noreciau ko nors minksto prie puodelio arbatos, gal sokoladinio pyrago arba torto gabalelio, o gal meduoli pamirkyti i arbata
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 12, 22:32) as irgi bimbineciau iki isnaktu, bet mano biologini laikrodi pakoregavo mazasis kleckas... ryte buna labas rytas, saule mano einu paziureti dar karta i skanestus tai aš irgi dėkinga už laikrodžio pareguliavimą savo mažei o aš norėčiau didelio gabalo labai labai šokoladinio torto,kad net širdis liktų apsąlusi (reik ą nosinės kažin) QUOTE(Olaiva @ 2009 12 12, 22:37) tai aš irgi dėkinga už laikrodžio pareguliavimą savo mažei o aš norėčiau didelio gabalo labai labai šokoladinio torto,kad net širdis liktų apsąlusi (reik ą nosinės kažin) man rodos ne
sąla, bąla, mąžta... vadinasi, nereikia
nu va , dvejetukininkė
apačioje kiek interesančių laukia
na kad visada 00.00 jau būna
as tai kepu viena konkurso "dalyvi"
ta prasme? torčiuką?
kepu ta,kuris mane supykde
namukas laimėjo
sveikinam laimėtojas
Nuosirdziausi sveikinimai nugaletojams
pati geriausia dovana artejancio gimtadienio proga
jėėėėėėėėė sveikinimai laimėjusioms ir apskritai visiem dalyvavusiems. Faina, mano favoritės patenka į dešimtuką
Nuuuuu, netikėti rezultatai, labai netikėti...
valiooo
sveikinu nugalėtojas namukas buvo mano pačiausias
Atejau ir as ikisti nosi, is to smalsumo neuzmigau
Dziaugiuosi, kad patekau i desimtuka, labai jau nerejosi tos knygos ACIU uz sveikinimus, uz mano eglutes balsavusias bei sveikinimai kitoms laimetojoms Papildyta: akvilyte, tavo namelis nerealus! gal galima daugiau nuotrauku is arciau pamatyti
Nustebino pora nuotrauku patekusiu i desimtuka, bet sveikinu visas nugaletojas
Sveikinu ir as Nugaletojas
Sveikinimai nugalėtojoms
Būkit geros, pakomentuokit iš tech.pusės mano nuotrauką, labai smalsu sužinoti, nes neseniai įsigijom veidrodinį fotoaparatą ir ši nuotrauka buvo 2 bandymas gražiai nufotografuoti. Kokių trūkumų galėtumėte pasakyti (noriu tobulėti)? Man tai nepatinka ryškumo zona, galėtų būti kiek didesnė
Oi vieno balso pritrūko
tikrai idomu butu ta grazuoli namuka kitu kampu pamatyti.arba is vidaus
pavydziu vaikuciams,kurie toki nameli namie turi
akvilyte, fotkink ir rodyk nameli, nors jau manau, kad ptries konkursa buvai ivairiu pozu padazius
![]() Sveikinam 10 laimetojas
Man Mėnulės nuotrauka labai graži. Ir galiu prisipažinti, atidaviau jai balselį
Loretoidas, maciau bloge ir daugiau siu meduoliu nuotrauku, nuostabios nuotraukos
Sveikinimai nugalėtojoms
O maniškis NET penkis balsus gavo
Mėnule, o man nuotrauka perdaug prigrusta... miniatiuroj ji visai nesiziurejo (man asmeniskai), bet isdidinus pasimate fokusuoto meduoliuko grozis
Ziupsneli, isivaziduoju, kaip tau abydna o pyragas labai skaniai atrodo
QUOTE(Srove @ 2009 12 08, 17:08) Einu balsuoti pirmiausiai uz kaledinius skanucius, jau tas gabalelis, arti pritrauktas, iskart pakerejo ir zinau, kad skanu, taip pat patiko foto fonas, minimaliai kaledines ''bizuterijos'' Papildyta: QUOTE(Žiupsnelis @ 2009 12 13, 00:12) Oi vieno balso pritrūko Oi kaip suprantu - man praeitam konkurse poros balsų pritrūko... |