Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Kalėdinis gardumynas"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rustė
user posted image
Keith
Jau galima pradėt antrą temą. Na, ką laukiam rezultatų smile.gif Kritikavom, kritikavom, žiūrėsim, kas iš to išėjo laugh.gif
Lašelis Liūdnas
Manau, kad rezultatai iškart po vidurnakčio g.gif

Lauksim, ania? bigsmile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 12, 20:30)
Manau, kad rezultatai iškart po vidurnakčio g.gif

Lauksim, ania? bigsmile.gif
*

taip drinks_cheers.gif
Corny
Tai kaip manot,kas taps 10 laiminguju?as manau ,kad eglutes zalios,riestainiukai obuoliu,koks nors pyragiokas,migdoliniai sausainiukai,eglute meduoline,gal feju lazdeles dar,slizikynas
Keith
QUOTE(Corny @ 2009 12 12, 20:50)
Tai kaip manot,kas taps 10 laiminguju?as manau ,kad eglutes zalios,riestainiukai obuoliu,koks nors pyragiokas,migdoliniai sausainiukai,eglute meduoline,gal feju lazdeles dar,slizikynas
*

Sunku pasakyti, bet panašu, kad bus, kaip jūs sakot. Tikrai turėtų būti ir eglutės žalios, ir migdoliniai sausainėliai.
Olaiva
QUOTE(Guvile @ 2009 12 12, 21:03)
Sunku pasakyti, bet panašu, kad bus, kaip jūs sakot. Tikrai turėtų būti ir eglutės žalios, ir migdoliniai sausainėliai.
*

drinks_cheers.gif tarp daug kuriu reikia rasyti ïr":) nes laimėtojų bus net 10 bigsmile.gif
oj laukiam laukiam, 00.00 mes laukiam smile.gif
Nerytė
laukiam drinks_cheers.gif

nera daug nuotrauku taigi bet kuri turi sansa buti tarp 10 laiminguju bigsmile.gif
akvilyte
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 12, 21:51)
laukiam  drinks_cheers.gif

o as kai niekad miego noriu lotuliukas.gif doh.gif dar laikaus kol sokius rodo.. bet jauciu nesulauksiu vidurnakcio, tai is anksto sveikinimai visoms bigsmile.gif
Nerytė
as irgi manau nesulauksiu, ryt paziuresiu rezultatus blush2.gif
Olaiva
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 12, 22:16)
as irgi manau nesulauksiu, ryt paziuresiu rezultatus blush2.gif
*

kokios jūs miegaleikos smile.gif mano kai vidinis laikrodis sugedęs,tai anksčiau 2 neužmiegu.paskui ryte iki kokios 12-13 valandos vaikštau kaip girta doh.gif
taip kad aš ir sulauksiu rezultatų,ir dar pasveikinsiu nugalėtojas,dar pabimbinėsiu ir eisiu pas plunksnių smile.gif

kokio iš tų skanėstų norėtumėt vakarienei?
Nerytė
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 12, 22:29)
kokios jūs miegaleikos smile.gif mano kai vidinis laikrodis sugedęs,tai anksčiau  neužmiegu.paskui ryte iki kokios 12-13 valandos vaikštau kaip girta  doh.gif
taip kad aš ir sulauksiu rezultatų,ir dar pasveikinsiu nugalėtojas,dar pabimbinėsiu ir eisiu pas plunksnių smile.gif

kokio iš tų skanėstų norėtumėt vakarienei?
*

as irgi bimbineciau iki isnaktu, bet mano biologini laikrodi pakoregavo mazasis kleckas... ryte buna labas rytas, saule mano lotuliukas.gif nori nenori reikia keltis doh.gif nors ir tai gerai, kai paaugo pats isijungia vaikam, tai mes koki pusvalandi dar nusnustam cool.gif

einu paziureti dar karta i skanestus rolleyes.gif
Glen
Vakarienei jau velu,bet is vienos nuotraukos vyno taures noreciau ax.gif
Nerytė
vakarienei noreciau ko nors minksto prie puodelio arbatos, gal sokoladinio pyrago arba torto gabalelio, o gal meduoli pamirkyti i arbata mastau.gif
Olaiva
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 12, 22:32)
as irgi bimbineciau iki isnaktu, bet mano biologini laikrodi pakoregavo mazasis kleckas... ryte buna labas rytas, saule mano  lotuliukas.gif nori nenori reikia keltis doh.gif nors ir tai gerai, kai paaugo pats isijungia vaikam, tai mes koki pusvalandi dar nusnustam cool.gif

einu paziureti dar karta i skanestus rolleyes.gif
*

tai aš irgi dėkinga už laikrodžio pareguliavimą savo mažei smile.gif nespėju užmigti,o jau mama,am.tai kam iš viso tada eit gult anksti,jei tuoj reiks maitinti biggrin.gif

o aš norėčiau didelio gabalo labai labai šokoladinio torto,kad net širdis liktų apsąlusi (reik ą nosinės kažin) g.gif
Nerytė
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 12, 22:37)
tai aš irgi dėkinga už laikrodžio pareguliavimą savo mažei smile.gif nespėju užmigti,o jau mama,am.tai kam iš viso tada eit gult anksti,jei tuoj reiks maitinti  biggrin.gif

o aš norėčiau didelio gabalo labai labai šokoladinio torto,kad net širdis liktų apsąlusi (reik ą nosinės kažin)  g.gif
*

man rodos ne mirksiukas.gif
Keith
sąla, bąla, mąžta... vadinasi, nereikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Olaiva
nu va , dvejetukininkė smile.gif doh.gif

apačioje kiek interesančių laukia smile.gif
Keith
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 12, 23:39)
nu va , dvejetukininkė smile.gif  doh.gif

apačioje kiek interesančių laukia smile.gif
*

visai ne dvejetukininkė, abejonių vis dėlto kilo bigsmile.gif

Klausykit, o iš kur jūs žinot, kad rezultatai tikrai bus 12tą, o ne tarkim rytoj 12tą? ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Guvile @ 2009 12 12, 23:43)
visai ne dvejetukininkė, abejonių vis dėlto kilo  bigsmile.gif

Klausykit, o iš kur jūs žinot, kad rezultatai tikrai bus 12tą, o ne tarkim rytoj 12tą?  ax.gif
*

nes paprastai taip būna
Olaiva
na kad visada 00.00 jau būna rolleyes.gif anam konkurse,kur "Pietūs mažiesiems" irgi naktį buvo smile.gif
mmergyte
as tai kepu viena konkurso "dalyvi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Olaiva
ta prasme? torčiuką? biggrin.gif
Taistė
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 00:54)
as tai kepu viena konkurso "dalyvi" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Kurį? bigsmile.gif
mmergyte
kepu ta,kuris mane supykde 4u.gif kuri reikia brandinti,receptas netikslus schmoll.gif kepimo laikas irgi...taigi kepu kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cukraus pudra
namukas laimėjo thumbup.gif

sveikinam laimėtojas wub.gif
Corny
Nuosirdziausi sveikinimai nugaletojams drinks_cheers.gif
mmergyte
pati geriausia dovana artejancio gimtadienio proga wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif aciu balsavusioms 4u.gif
Noelle
jėėėėėėėėė sveikinimai laimėjusioms ir apskritai visiem dalyvavusiems. Faina, mano favoritės patenka į dešimtuką smile.gif
Keith
Nuuuuu, netikėti rezultatai, labai netikėti... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu visas newyear.gif newyear.gif Jau galim švęsti Kalėdas laugh.gif
mmergyte
QUOTE(Guvile @ 2009 12 13, 00:04)
Nuuuuu, netikėti rezultatai, labai netikėti...  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sveikinu visas  newyear.gif  newyear.gif Jau galim švęsti Kalėdas  laugh.gif
*

kodel? unsure.gif gi rodos laimejot lotuliukas.gif
Olaiva
valiooo biggrin.gif
sveikinu nugalėtojas 4u.gif
namukas buvo mano pačiausias 4u.gif
Nerytė
Atejau ir as ikisti nosi, is to smalsumo neuzmigau biggrin.gif
Dziaugiuosi, kad patekau i desimtuka, labai jau nerejosi tos knygos wub.gif
ACIU uz sveikinimus, uz mano eglutes balsavusias bei sveikinimai kitoms laimetojoms wub.gif
Papildyta:
akvilyte, tavo namelis nerealus! gal galima daugiau nuotrauku is arciau pamatyti bigsmile.gif
Taistė
Nustebino pora nuotrauku patekusiu i desimtuka, bet sveikinu visas nugaletojas 4u.gif
rasyte_
Sveikinu ir as Nugaletojas thumbup.gif
Mėnulė
Sveikinimai nugalėtojoms wub.gif Bet pirma vieta kiek balsų gavo bigsmile.gif reiškia, tikrai absoliučiai PIRMA thumbup.gif

Būkit geros, pakomentuokit iš tech.pusės mano nuotrauką, labai smalsu sužinoti, nes neseniai įsigijom veidrodinį fotoaparatą ir ši nuotrauka buvo 2 bandymas gražiai nufotografuoti. Kokių trūkumų galėtumėte pasakyti (noriu tobulėti)? Man tai nepatinka ryškumo zona, galėtų būti kiek didesnė g.gif jokių korekcijų nedariau, tik apkirpau.user posted image
Žiupsnelis
Oi vieno balso pritrūko doh.gif Jau geriau, kur gale sėdėt.. lotuliukas.gif Margarino nenaudoju, bet knyga būtų pravertus. Mamai dovanų biggrin.gif
Olaiva
tikrai idomu butu ta grazuoli namuka kitu kampu pamatyti.arba is vidaus smile.gif
pavydziu vaikuciams,kurie toki nameli namie turi bigsmile.gif
Nerytė
akvilyte, fotkink ir rodyk nameli, nors jau manau, kad ptries konkursa buvai ivairiu pozu padazius biggrin.gif
VI-VA-VI
user posted image
Sveikinam 10 laimetojas newyear.gif essen.gif bis.gif
mmergyte
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 13, 00:13)
tikrai idomu butu ta grazuoli namuka kitu kampu pamatyti.arba is vidaus smile.gif
pavydziu vaikuciams,kurie toki nameli namie turi  bigsmile.gif
*

o jei jau suvalgytas lotuliukas.gif lotuliukas.gif as garantuoju,kad maniskis jau butu i kiema su masinele atvares pavazinet doh.gif lotuliukas.gif nesulaukes ne kaledu ryto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 00:15)
o jei jau suvalgytas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as garantuoju,kad maniskis jau butu i kiema su masinele atvares pavazinet doh.gif  lotuliukas.gif  nesulaukes ne kaledu ryto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

gali buti, bet manau laukia Kaledu... bet netikiu, kad turi tik viena nuotrauka blush2.gif
Keith
Man Mėnulės nuotrauka labai graži. Ir galiu prisipažinti, atidaviau jai balselį ax.gif
Nerytė
Loretoidas, maciau bloge ir daugiau siu meduoliu nuotrauku, nuostabios nuotraukos wub.gif
Lašelis Liūdnas
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif

O maniškis NET penkis balsus gavo bigsmile.gif Ačiū balsavusioms 4u.gif Ir labai ačiū Srovei už širdį glostantį komentarą mano skanėstui wub.gif 4u.gif Jos dėka jis sulaukė finišo ax.gif
Olaiva
QUOTE(Taistė @ 2009 12 13, 00:08)
Nustebino pora nuotrauku patekusiu i desimtuka, bet sveikinu visas nugaletojas  4u.gif
*

kurios nustebino?
Nerytė
Mėnule, o man nuotrauka perdaug prigrusta... miniatiuroj ji visai nesiziurejo (man asmeniskai), bet isdidinus pasimate fokusuoto meduoliuko grozis bigsmile.gif
Taistė
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 13, 01:19)
kurios nustebino?
*

Na mano galva dvi tikrai prastos nuotraukos, bet nenoriu nieko izeist, tai nesakysiu... ax.gif Viena ju net nesufokusuota normaliai doh.gif
Nerytė
Ziupsneli, isivaziduoju, kaip tau abydna o pyragas labai skaniai atrodo wub.gif
Lašelis Liūdnas
wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Srove @ 2009 12 08, 17:08)
Einu balsuoti pirmiausiai uz kaledinius skanucius, jau tas gabalelis, arti pritrauktas, iskart pakerejo ir zinau, kad skanu, taip pat patiko foto fonas, minimaliai kaledines ''bizuterijos'' ax.gif , tie vos matomi zaisliukai lyg is tolo primena, kad arteja kaledos,
*

Papildyta:
QUOTE(Žiupsnelis @ 2009 12 13, 00:12)
Oi vieno balso pritrūko  doh.gif Jau geriau, kur gale sėdėt..  lotuliukas.gif Margarino nenaudoju, bet knyga būtų pravertus. Mamai dovanų  biggrin.gif
*

Oi kaip suprantu - man praeitam konkurse poros balsų pritrūko...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.