Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Kalėdinis gardumynas"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rustė
QUOTE(Corny @ 2010 01 10, 10:18)
Ir manes prase duomenu.Nugi tylu ramu iki siol ax.gif  Bandziau Rustei rasyt i AZ,gal ji ka zinanti,Bet nesulaukiau jokio atsakymo gal atostogauja,o gal siaip kas  g.gif  Pas ka kazi galima dar pasiteiraut ?
*

Labas rytas, adresus (tiek kiek man atsiuntė) perdaviau administracijai.

aš atostogauju truputį, todėl net nežinau kaip ten kas yra, niekas neinformavo.

manau adresus tikrai gavo, ir gal derinami kokie dalykai, šventės juk buvo.
jurgosius26
na tikekimes greitai sulauksime geru ziniu, dekui ruste
Lašelis Liūdnas
Aga ir aš laukiu ax.gif
Papugele
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 01 10, 18:24)
Aga ir aš laukiu ax.gif
*

Ir as laukiu drinks_cheers.gif Labai netiketas siurprizas is remeju wub.gif
Murgita
O manes isvis dar niekas is remeju nieko neprase unsure.gif ...
Bet as kantri cool.gif biggrin.gif
Nerytė
Dziaugiuosi merginos uz jus, kad remejai ir jusu be prizu nepaliks thumbup.gif
Papugele
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 10, 22:35)
Dziaugiuosi merginos uz jus, kad remejai ir jusu be prizu nepaliks thumbup.gif
*

Nagi pasigirk kaip knyga patinka bigsmile.gif Ar gera? bigsmile.gif
kamzelka
QUOTE(Papugele @ 2010 01 10, 22:44)
*

kad ne viena knyga,o turbut visos trys knygos receptu pas Neryte bigsmile.gif mirksiukas.gif
Nerytė
QUOTE(Papugele @ 2010 01 10, 21:44)
*

gera thumbup.gif labai dziaugiuosi gavusi sia knyga

QUOTE(kamzelka @ 2010 01 11, 00:08)
kad ne viena knyga,o turbut visos trys knygos  receptu pas Neryte bigsmile.gif  mirksiukas.gif
*

blush2.gif dar neturiu dvieju, drauge nuvaziuos paimti
jurgosius26
man tai kazkodel atrodo, kad musu duomenis panaudos reklamos tikslais, nes kazkaip tu siurprizu nesimato smile.gif
l'eau
ne duomenis, o receptus. gi dalyvės pačios su tuo sutiko rolleyes.gif
Nerytė
Taip, panaudos receptus su nuotraukom, o ne asmeninius duomenis 4u.gif
Jota
O kam tuomet reikėjo adreso, telefono nr., vardo ir pavardės? Sakyčiau, įdomi 'staigmena' laukia, jei tik receptas reikalingas.

Nerytė
QUOTE(Jota @ 2010 01 12, 20:11)
O kam tuomet reikėjo adreso, telefono nr., vardo ir pavardės? Sakyčiau, įdomi 'staigmena' laukia, jei tik receptas reikalingas.
*

gal atsius leidinuka su isleistais musu receptais? bigsmile.gif
sinsan
na as irgi nusiunciau savo duomenis, bet nezinau ar gavo juos ruste ar ne, nes dabar jei zinuciu parasyt neleidzia. reik tiketis kokio mazio siurpriziuko. pernai as is malsenos gavau siurpriza ranksluosteli ir magnetine uzrasu knygute.
Nerytė
QUOTE(sinsan @ 2010 01 12, 20:40)
na as irgi nusiunciau savo duomenis, bet nezinau ar gavo juos ruste ar ne, nes dabar jei zinuciu parasyt neleidzia. reik tiketis kokio mazio siurpriziuko. pernai as is malsenos gavau siurpriza ranksluosteli ir magnetine uzrasu knygute.
*

thumbup.gif

sekmes, kad tas laukimas neprailgtu mirksiukas.gif
jurgosius26
Na ka vis dar laukiam tu staigmenu, tikekimes bent smulkmeneles kokios sulaukti smile.gif
Lašelis Liūdnas
Man tas visiškai nebepatinka schmoll.gif Jau mėnuo praėjo nuo tos dienos, kai Rustei savo duomenis išsiunčiau ir vis dar nieko unsure.gif Kyla natūralus klausimas - kam mano asmeniniai duomenys bus panaudoti? g.gif
Corny
Ir man visai nepatinka schmoll.gif
jurgosius26
man taip pat, taip po to ir patenkam i aferas visokias
Rustė
Mergaitės, adresus perdaviau kiek man atsiųstų buvo.
ir tiek.
pasiteirausiu kaip ten reikalai.
Corny
Dekui Tau bus Ruste 4u.gif Lauksim nors kokiu ziniu ax.gif
jurgosius26
dekui, nes mes jau imam prisigalvoti butu ir nebutu dalyku 4u.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Rustė @ 2010 01 23, 19:01)
Mergaitės, adresus perdaviau kiek man atsiųstų buvo.
ir tiek.
pasiteirausiu kaip ten reikalai.
*

Būt gerai, kad kokių žinių mums čia mesteltum 4u.gif
Rustė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 01 24, 20:26)
Būt gerai, kad kokių žinių mums čia mesteltum 4u.gif
*

užklausiau, jie ką sužinosiu - pranešiu.
Murgita
Jau turbut neverta tiketis dovanu unsure.gif ...
Busiu turbut per velai issiuntusi savo duomenis verysad.gif
JOLKA999
QUOTE(Murgita @ 2010 01 27, 18:56)
Jau turbut neverta tiketis dovanu  unsure.gif ...
Busiu turbut per velai issiuntusi savo duomenis  verysad.gif
*

nemanau kad per velai schmoll.gif as issiunciau iskarto,ale vistiek nieko ax.gif bent pasakytu kokiam tikslui duomenu prase? ax.gif
Stebukle
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 04, 13:52)
nemanau kad per velai schmoll.gif as issiunciau iskarto,ale vistiek nieko ax.gif bent pasakytu kokiam tikslui duomenu prase? ax.gif
*

Man irgi įdomu, kokiam tikslui reikėjo mano duomenų unsure.gif blink.gif
Corny
Idomu, Ruste lyg minejo uzklausianti ju kaip ir kas?Bet jauciu jokio atsakymo negavo g.gif
Rustė
QUOTE(Corny @ 2010 02 04, 13:44)
Idomu, Ruste lyg minejo uzklausianti ju kaip ir kas?Bet jauciu jokio atsakymo negavo  g.gif
*

negavau.
paklausiu dar wink.gif
Rustė
gavau atsakymą:

Klientas buvo labai patenkintas konkursu ir norėjo padekoti bei pasveikinti su kaledomis visas konkurso dalyves. Tam ir buvo prasomi kontaktai.Taciau, arba del to kad per velai gavo kontaktus, arba tiesiog nespejo tinkamai pasirengti ir pasveikinti iki svencių,prašo atsiprašyti visų kliento vardu ir pasakykit, kad ketinimai buvo tikrai geri, taciau ne visada viskas pavyksta. Top 10 dalyviu buvo sekmingai apdovanotos, o likusioms tiesiog yra labai dekingi uz dalyvavima ir ju kontaktai tikrai nebus perduoti treciosioms salims ar naudojami komerciniams tikslams.
Nerytė
QUOTE(Rustė @ 2010 02 09, 19:23)
gavau atsakymą:
*

verysad.gif o tiek vilciu merginos turejo...
Papugele
QUOTE(Rustė @ 2010 02 09, 20:23)
gavau atsakymą:

Klientas buvo labai patenkintas konkursu ir norėjo padekoti bei pasveikinti su kaledomis visas konkurso dalyves. Tam ir buvo prasomi kontaktai.Taciau, arba del to kad per velai gavo kontaktus, arba tiesiog nespejo tinkamai pasirengti ir pasveikinti iki svencių,prašo atsiprašyti visų  kliento vardu ir pasakykit, kad ketinimai buvo tikrai geri, taciau ne visada viskas pavyksta. Top 10 dalyviu buvo sekmingai apdovanotos, o likusioms tiesiog yra  labai dekingi uz dalyvavima ir ju kontaktai tikrai nebus perduoti treciosioms salims ar naudojami komerciniams tikslams.
*

Galetu "padekoti ir pasveikinti", kad ir sausio men ar vasario proga, tikrai nesupykciau del "pavelavimo". O dabar atodo juokingai toks teisinimasis doh.gif
Lašelis Liūdnas
Idiotizmas kažkoks.... Nu nereik man to margarino, neskurstam, bet kažkaip juokingai viskas atrodo doh.gif
Tegu kitą kartą norus geriau apsvarsto, ar su realybe nesikirs, o tada jau viešai reiškia ir asmeninių duomenų prašo...
Murgita
Ka ir bepridursi doh.gif ...
anitsuja
angel_sadangel.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.