QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 02:21)
Ačiū. Labai taiklus žodis. Bet aš niekada nieko viešuose konkursuose nesu laimėjus tai gal nesistebėt reikia
Sveikinu laimėjusias. Namukas nerealus
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 02:21) Ačiū. Labai taiklus žodis. Bet aš niekada nieko viešuose konkursuose nesu laimėjus tai gal nesistebėt reikia Sveikinu laimėjusias. Namukas nerealus
Sveikinu nugalėtojas mamytes artėjančių šv. Kalėdų proga!!!
P.S. Neryte, taip ir jaučiau, kad eglutės bus tavo. Labai man jos patiko, balsavau už jas. Mano balsai dar atiteko Valerijos eglutei ir Mėnulės eglučių paradui. Oi, kaip čia taip? Visai netyčia balsavau tik už eglutes!!! QUOTE(Alexso @ 2009 12 13, 00:26) P.S. Neryte, taip ir jaučiau, kad eglutės bus tavo. Labai man jos patiko, balsavau už jas. Mano balsai dar atiteko Valerijos eglutei ir Mėnulės eglučių paradui. Oi, kaip čia taip? Visai netyčia balsavau tik už eglutes!!! tikrai dziaugiuosi, kad papuoliau i ta tesimtuka ir gausiu knyga
Kuo didžiausi sveikinimai nugalėtojoms - mano favoritės buvo frederikos ir Nerytės foto
Ačiukas visoms balsavusioms už mūsų meduolinius sausainius, turiu pasakyti, kad juos kepė mano vienuolikmetė Neryte, ačiū, kad apsilankai mano bloge QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:20) Mėnule, o man nuotrauka perdaug prigrusta... miniatiuroj ji visai nesiziurejo (man asmeniskai), bet isdidinus pasimate fokusuoto meduoliuko grozis Ačiū balsavusioms už manasias. O aš rinkausi šias ![]() ![]() ![]() Ši man LABAI graži, bet nebalsavau, tikėjau, kad ir be mano balso pateks į 10-uką ![]() QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 13, 00:34) Kuo didžiausi sveikinimai nugalėtojoms - mano favoritės buvo frederikos ir Nerytės foto Ačiukas visoms balsavusioms už mūsų meduolinius sausainius, turiu pasakyti, kad juos kepė mano vienuolikmetė Neryte, ačiū, kad apsilankai mano bloge Loretoidas, smagu, kad patiko eglutes (nors ir nekokie kai kuriu postai buvo apie jas saunuole vienuolikmete o i Tavo bloga nuodeme nenueiti, akis paganau, atgaiva sielai
Menule, aciu uz balseli mano meduoliukams
Taiste, itariu, kad is dvieju nepatikusiu foto, viena yra manoji, pati matau, kad ji nelabai isipaiso i ta desimtuka, nu bet kaip smagu laimet QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 13, 00:42) Menule, aciu uz balseli mano meduoliukams Taiste, itariu, kad is dvieju nepatikusiu foto, viena yra manoji, pati matau, kad ji nelabai isipaiso i ta desimtuka, nu bet kaip smagu laimet Va dėl tos nuotaikos ir balsavau, nors nelabai man rožiniai dažai, ir pati nuotrauka nėr tokia superinė kaip kad kitų, bet man labai jauki tiesiog pasirodė ir tiek, gal būtent dėl tos "prekinės išvaizdos" netobulumo
Neryte,ir su tais raguotaisiais butum ne ka zemnaiu,negu su eglutem
ryt namie puosim eglute ir meginsim kepti tavo grozius sakyk,o taviskiai sutruke sokoladiniai sausainiukai,ar labai skanus? ir tikiuosi,kad jie labai labai sokoladiniai
vaikis nubudo, tai galvoju įlįsiu pasižžiūrėt
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 13, 00:13) pavydziu vaikuciams,kurie toki nameli namie turi nėr ko pavydėt QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:14) akvilyte, fotkink ir rodyk nameli, nors jau manau, kad ptries konkursa buvai ivairiu pozu padazius na poza ( QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 00:15) as garantuoju,kad maniskis jau butu i kiema su masinele atvares pavazinet kad ir kokie mano bernai banditai, bet laaaaaaabai moka džiaugtis tokiais menkniekiais kaip namukas ar snaigių užuolaida ant lango... aišku dičkis vis klausia ar galima jau valgyti bent eglutę... bet pasakau kad nykštukai verks jei mes jų eglutes iškirsim... tai tada sukuriam jiems lauželį (žvakę) ant ledo ir žiūri vaikai QUOTE(Guvile @ 2009 12 13, 00:16) Ir galiu prisipažinti, atidaviau jai balselį aš irgi šitai atidaviau vieną balsą QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:18) Loretoidas, maciau bloge ir daugiau siu meduoliu nuotrauku, nuostabios nuotraukos apskritai kalbant apie tą blogą, tai ten toks jausmas kad tikrai žmonės pasakoj gyvena ir kita nuotrauka iš tos pačios temos man patiko labiau.. šiltesnė buvo.... QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 13, 00:25) aš du kartus ketvirta esu likus QUOTE(Olaiva @ 2009 12 13, 00:46) Neryte,ir su tais raguotaisiais butum ne ka zemnaiu,negu su eglutem ryt namie puosim eglute ir meginsim kepti tavo grozius sakyk,o taviskiai sutruke sokoladiniai sausainiukai,ar labai skanus? ir tikiuosi,kad jie labai labai sokoladiniai manai, nu gal nes man jie tikrai labai mieli itruke nera laaabai sokoladiniaio, nors ir daug sokolado dedasi, bet skanus QUOTE(akvilyte @ 2009 12 13, 00:47) na poza ( aišku dičkis vis klausia ar galima jau valgyti bent eglutę... bet pasakau kad nykštukai verks jei mes jų eglutes iškirsim... tai tada sukuriam jiems lauželį (žvakę) ant ledo ir žiūri vaikai apskritai kalband apie tą blogą, tai ten toks jausmas kad tikrai žmonės pasakoj gyvena kaip tai nebus, turi patenkinti musu smalsuma, juk namelis dar yra o nykstukai ten dirbtiniai, ne tavo kepti ar ne? QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:53) o nykstukai ten dirbtiniai, ne tavo kepti ar ne? mes ne zmogedros ir nykstuku nevalgom QUOTE(akvilyte @ 2009 12 13, 00:56) mes ne zmogedros ir nykstuku nevalgom taip ir itariau, nes labai jau dailus Papildyta: QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 00:53) sekmes ir Tau pasiskaitykite bloge komentarus, kad tesla gerai atsaldyti ir cukraus pudroj gerai apvolioti
Sveikinu visas puikiasias kulinares, visos šaunuolės
Mergaites, o kaip vyksta prizų atsiėmimas, jei gyvenu ne Vilniuje?
Ką tik išleidau svečius...nors prisipažinsiu jau 24.00 buvau įlindus pažiūrėti
Nieko nėra skaudžiau kaip 4- ta vieta,vienas žingsnis , nuo prizininkų O jei rimtai ,tai labai nuoširdžiai sveikinu nugalėtojas Konkursas iš ties nuostabus, visomis prasmėmis- daug skanių foto, daug puikių receptų, jokių kriminalų Man skaniausios ir balsai atiteko šioms - Valerijos eglutei , Loretoido sausauniukams, trečio balso neatidaviau Akvilytės foto - receptas - pasaka, tikra padsaka. Namelis, įdėtas darbas,pastangos...- pasaka Taigi, dar kart sveikinimai nugalėtojoms Gražių, jaukių, šiltų, prasmingų švenčių Jums ir Jūsų namams Ir ačiū visoms balsavusioms už obuolių riestainiukus. QUOTE(frederica @ 2009 12 13, 02:22) Nieko nėra skaudžiau kaip 4- ta vieta,vienas žingsnis , nuo prizininkų Koks skirtumas kokia vieta, gi taip pat laimejot
ne apie save gi kalbėjo, o komentavo Žiupsnelio pasisakymą
QUOTE(Mėnulė @ 2009 12 13, 00:11) Būkit geros, pakomentuokit iš tech.pusės mano nuotrauką, labai smalsu sužinoti, nes neseniai įsigijom veidrodinį fotoaparatą ir ši nuotrauka buvo 2 bandymas gražiai nufotografuoti. Kokių trūkumų galėtumėte pasakyti (noriu tobulėti)? Man tai nepatinka ryškumo zona, galėtų būti kiek didesnė ![]() būtent, mano akiai galėtų būti ryškesnė zona Papildyta: QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:41) Loretoidas, smagu, kad patiko eglutes (nors ir nekokie kai kuriu postai buvo apie jas patiko, bet tu neįvykdei prašymo Papildyta: QUOTE(frederica @ 2009 12 13, 02:22) Nieko nėra skaudžiau kaip 4- ta vieta,vienas žingsnis , nuo prizininkų niu, gaila dėl tavęs, tokia šilta nuotrauka, graži kompozicija, nu tikrai šaunuolė, balsavau už tave Papildyta: Akvilyte su Valerija - nerealios
Sveikinu visas dalyvavusias, nepaprastai gražus ir kvepiantis konkursas, keli receptai išbadyti, o dar kiek laukia savo eilės... žiūriu į nuotraukas ir seilę varvinu
Patys didžiausi komplimentai Avilytei Dėkui visoms balsavusioms už mano meduolinę eglutę QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 13, 11:27) patiko, bet tu neįvykdei prašymo taigi ne manes klausei, mane jau is karto nurasei, o klausei del kitu egluciu ar snaiguciu o kiek tu maistiniu dazu valgai per metus? kiekviena diena? kas antra? as tik karta per metus - per Kaledas QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 11:35) taigi ne manes klausei, mane jau is karto nurasei, o klausei del kitu egluciu ar snaiguciu o kiek tu maistiniu dazu valgai per metus? kiekviena diena? kas antra? as tik karta per metus - per Kaledas iš karto tavęs klausiau, gal neįsiskaitei, nes labai patiko eglės šiaip jau oj žinok, užaugęs ant antibų žmogus kaip aš, turintis dėl to problemų ir dabar leidžiantis nemažai pinigų, kad tai atstatyti, vėliau nenori net menkiausios chemijos, kurios ir taip nepavyksta išvengti šiandieniniame pasaulyje QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 13, 11:58) iš karto tavęs klausiau, gal neįsiskaitei, nes labai patiko eglės šiaip jau oj žinok, užaugęs ant antibų žmogus kaip aš, turintis dėl to problemų ir dabar leidžiantis nemažai pinigų, kad tai atstatyti, vėliau nenori net menkiausios chemijos, kurios ir taip nepavyksta išvengti šiandieniniame pasaulyje matyt neisiskaiciau
kaip fainiai visi 3 mano favoritai gavo daug balsu, namelis, eglute, ir ta zalia eglute
sveikinu
Laukiam Rustes, ka idomaus pasakys del prizu
Sveikutes, sveikinu visas laimetojas
O mane nuo maistiniu dazu beria
Sveikinu nugalėtojas
Balsavau už Kalėdinius skanučius,Migdolilnius sausainius ir Meduolinę eglutę draugams Šiandien bandėm išsikept Loretoido sausainius.Nežinau dėjom ir darėm viską taip lygiai kaip recepte,bet tešla labai trapi tokia neįmanoma iškočiot ir formelės nesispaudžia iš kart byra
As konkurse ne dalyvavau,nes is manes kepeja ne kokia
![]() QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 20:03) Radau SM 2 kiausiniai 1 puodelis cukraus 1/2 puodelio alejaus 1/2 a.s vaniles 2 puodelio miltu 1/2 a.s druskos 1 a.s kepimo milteliu 1 puodelis grietines 1 puodelis uogu ar kubeliais supjaustytu vaisiu SVEIKINAME NUGALĖTOJAS! ![]() I VIETA - akvilyte ![]() II VIETA - Valerija ![]() III VIETA - Nerytė ![]() IV VIETA - frederica ![]() V VIETA - mmergyte ![]() VI VIETA - Rugia_Veidė ![]() VII VIETA - Loretoidas ![]() VIII VIETA - rasyte_ ![]() IX VIETA - Olaiva ![]() X VIETA - Guvile visos gausite asmeniškai informaciją kokių jūsų duomenų man reikės, ir paskui, kai gausiu visų kontaktus, , rėmėjai, gavę juos, su jumis susisieks ir aptarsite prizų atsiėmimo klausimus.
Ruste - ACIU!
Na ką gi , sveikinu nugalėtojus
buvau teisi dėl eglučių kad jos Nerytės akvilyte labai graži foto , šaunuolė nors man atrodo ir nevalgoma bet kad foto graži tai jau tikrai labai patiko Valerijos eglutė
Lera, recepto neskaitei, nes perilgas ir nezinai
Mergaitės, gal jūs žinot ar galiam dalyvauti kituose konkursuose su receptu ir nuotrauka?
QUOTE(Rugia_Veidė @ 2009 12 14, 14:12) čia planuoji dalyvauti? http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/konkursa...s.d?id=26754933 pirmųjų vietų laimėtojos manau irgi ten nugalėtų QUOTE(Olaiva @ 2009 12 14, 15:10) čia planuoji dalyvauti? http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/konkursa...s.d?id=26754933 pirmųjų vietų laimėtojos manau irgi ten nugalėtų aciu uz nuorodele!!!!!!! QUOTE(Olaiva @ 2009 12 14, 15:10) čia planuoji dalyvauti? http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/konkursa...s.d?id=26754933 pirmųjų vietų laimėtojos manau irgi ten nugalėtų o ten nereikia ir paruošimo recepto QUOTE(Nerytė @ 2009 12 14, 15:29) tikiuosi,kad su briedziais QUOTE(akvilyte @ 2009 12 14, 15:30) "Taigi kepkite, fotografuokite ir siųskite savo kalėdinių kepinių receptus mums elektroniniu paštu" sėkmės |