Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Kalėdinis gardumynas"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Žiupsnelis
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 02:21)
Ziupsneli, isivaziduoju, kaip tau abydna o pyragas labai skaniai atrodo  wub.gif
*

Ačiū. Labai taiklus žodis. Bet aš niekada nieko viešuose konkursuose nesu laimėjus tai gal nesistebėt reikia biggrin.gif Bet pirmą kart pažiūrėjus pagalvojau kad dar spėjau į dešimtuką, o pasirodo - ne..

Sveikinu laimėjusias. Namukas nerealus wub.gif
Alexso
Sveikinu nugalėtojas mamytes artėjančių šv. Kalėdų proga!!! 4u.gif Šaunuolės thumbup.gif
P.S. Neryte, taip ir jaučiau, kad eglutės bus tavo. Labai man jos patiko, balsavau už jas. Mano balsai dar atiteko Valerijos eglutei ir Mėnulės eglučių paradui. Oi, kaip čia taip? Visai netyčia balsavau tik už eglutes!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(Alexso @ 2009 12 13, 00:26)
P.S. Neryte, taip ir jaučiau, kad eglutės bus tavo. Labai man jos patiko, balsavau už jas. Mano balsai dar atiteko Valerijos eglutei ir Mėnulės eglučių paradui. Oi, kaip čia taip? Visai netyčia balsavau tik už eglutes!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

4u.gif aciu, kad atidavei ir mano eglutems balseli 4u.gif
tikrai dziaugiuosi, kad papuoliau i ta tesimtuka ir gausiu knyga wub.gif bus nuostabi kaledine dovana grizus sventems i LT rolleyes.gif
Loretoidas
Kuo didžiausi sveikinimai nugalėtojoms - mano favoritės buvo frederikos ir Nerytės foto 4u.gif (Neryte, o jau tavo naujausių keksiukų esu apsoliuti fanė wub.gif ) Aš pati saldumynams visiškai abejinga, bet šis konkursas man buvo vienas pačių gražiausių dėl tikrai gražių nuotraukų biggrin.gif
Ačiukas visoms balsavusioms už mūsų meduolinius sausainius, turiu pasakyti, kad juos kepė mano vienuolikmetė tongue.gif Ir vis tobulėja - vakar tokie pat buvo iškepti jau su papuošimais rolleyes.gif
Neryte, ačiū, kad apsilankai mano bloge 4u.gif blush2.gif
Mėnulė
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:20)
Mėnule, o man nuotrauka perdaug prigrusta... miniatiuroj ji visai nesiziurejo (man asmeniskai), bet isdidinus pasimate fokusuoto meduoliuko grozis  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai, kai pažiūrėjau, labai jau ten "bardakėlis", mažiau eglučių kitaip žiūrėtųsi.

Ačiū balsavusioms už manasias.
O aš rinkausi šias
user posted image
user posted image
user posted image

Ši man LABAI graži, bet nebalsavau, tikėjau, kad ir be mano balso pateks į 10-uką ax.gif user posted image
Nerytė
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 13, 00:34)
Kuo didžiausi sveikinimai nugalėtojoms - mano favoritės buvo frederikos ir Nerytės foto 4u.gif (Neryte, o jau tavo naujausių keksiukų esu apsoliuti fanė wub.gif ) Aš pati saldumynams visiškai abejinga, bet šis konkursas man buvo vienas pačių gražiausių dėl tikrai gražių nuotraukų  biggrin.gif
Ačiukas visoms balsavusioms už mūsų meduolinius sausainius, turiu pasakyti, kad juos kepė mano vienuolikmetė tongue.gif Ir vis tobulėja - vakar tokie pat buvo iškepti jau su papuošimais rolleyes.gif
Neryte, ačiū, kad apsilankai mano bloge  4u.gif  blush2.gif
*

Loretoidas, smagu, kad patiko eglutes (nors ir nekokie kai kuriu postai buvo apie jas cool.gif taip pat dziaugiuosi, kad Tau taip patiko reniferiukai wub.gif man jie irgi labai mieli, maniskis taip ir rekavo kad nori keksiuko - reniferiuko, ir vis negalejo sulaukti kada pasieks raudona nosi lotuliukas.gif

saunuole vienuolikmete wub.gif
o i Tavo bloga nuodeme nenueiti, akis paganau, atgaiva sielai wub.gif
rasyte_
Menule, aciu uz balseli mano meduoliukams aciuks.gif Juos dazem kartu su suneliu, todel ne visi tokie turintys "prekine isvaizda" ale su meile ir dziaugsmu buvo gaminti wub.gif
Taiste, itariu, kad is dvieju nepatikusiu foto, viena yra manoji, pati matau, kad ji nelabai isipaiso i ta desimtuka, nu bet kaip smagu laimet wub.gif
Taistė
QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 13, 01:42)
Taiste, itariu, kad is dvieju nepatikusiu foto, viena yra manoji, pati matau, kad ji nelabai isipaiso i ta desimtuka, nu bet kaip smagu laimet wub.gif
*

Ne tave turejau omeny mirksiukas.gif Tavo smagus meduoliukai thumbup.gif
mmergyte
QUOTE(Taistė @ 2009 12 13, 00:44)
Ne tave turejau omeny  mirksiukas.gif Tavo smagus meduoliukai  thumbup.gif
*

tai jau tada mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mėnulė
QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 13, 00:42)
Menule, aciu uz balseli mano meduoliukams aciuks.gif Juos dazem kartu su suneliu, todel ne visi tokie turintys "prekine isvaizda" ale su meile ir dziaugsmu buvo gaminti wub.gif
*

Va dėl tos nuotaikos ir balsavau, nors nelabai man rožiniai dažai, ir pati nuotrauka nėr tokia superinė kaip kad kitų, bet man labai jauki tiesiog pasirodė ir tiek, gal būtent dėl tos "prekinės išvaizdos" netobulumo mirksiukas.gif
Olaiva
Neryte,ir su tais raguotaisiais butum ne ka zemnaiu,negu su eglutem biggrin.gif thumbup.gif
ryt namie puosim eglute ir meginsim kepti tavo grozius
sakyk,o taviskiai sutruke sokoladiniai sausainiukai,ar labai skanus? ir tikiuosi,kad jie labai labai sokoladiniai ax.gif
akvilyte
vaikis nubudo, tai galvoju įlįsiu pasižžiūrėt blush2.gif na tiesą sakant pamačiaus rezultatus nerekau amo blush2.gif tikrai tikėjausi patekti į dešimtuką... apie penketuką galvojau labai atsargiai... o apie pirmas tris vietas net minčių nebuvo... todėl džiaugiausi kaip mažas vaikas gavęs saldainį wub.gif ačiū visiem balsavusiems wub.gif

QUOTE(Olaiva @ 2009 12 13, 00:13)
pavydziu vaikuciams,kurie toki nameli namie turi

nėr ko pavydėt mirksiukas.gif kiekviena tokį gali savo vaikams iškept wink.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:14)
akvilyte, fotkink ir rodyk nameli, nors jau manau, kad ptries konkursa buvai ivairiu pozu padazius

na poza ( hihihi.gif ) tik ši.... plius minus keli laipsniai ax.gif tai esmė visų nuotraukų vienoda, taip kad daugiau nebus... rolleyes.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 00:15)
as garantuoju,kad maniskis jau butu i kiema su masinele atvares pavazinet

kad ir kokie mano bernai banditai, bet laaaaaaabai moka džiaugtis tokiais menkniekiais kaip namukas ar snaigių užuolaida ant lango... aišku dičkis vis klausia ar galima jau valgyti bent eglutę... bet pasakau kad nykštukai verks jei mes jų eglutes iškirsim... tai tada sukuriam jiems lauželį (žvakę) ant ledo ir žiūri vaikai wub.gif

QUOTE(Guvile @ 2009 12 13, 00:16)
Ir galiu prisipažinti, atidaviau jai balselį

aš irgi šitai atidaviau vieną balsą biggrin.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:18)
Loretoidas, maciau bloge ir daugiau siu meduoliu nuotrauku, nuostabios nuotraukos 

apskritai kalbant apie tą blogą, tai ten toks jausmas kad tikrai žmonės pasakoj gyvena wub.gif nerealu...
ir kita nuotrauka iš tos pačios temos man patiko labiau.. šiltesnė buvo....

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 13, 00:25)
Oi kaip suprantu - man praeitam konkurse poros balsų pritrūko...
*

aš du kartus ketvirta esu likus doh.gif
Nerytė
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 13, 00:46)
Neryte,ir su tais raguotaisiais butum ne ka zemnaiu,negu su eglutem  biggrin.gif  thumbup.gif
sakyk,o taviskiai sutruke sokoladiniai sausainiukai,ar labai skanus? ir tikiuosi,kad jie labai labai sokoladiniai ax.gif
*

manai, nu gal nes man jie tikrai labai mieli blush2.gif

itruke nera laaabai sokoladiniaio, nors ir daug sokolado dedasi, bet skanus rolleyes.gif

QUOTE(akvilyte @ 2009 12 13, 00:47)
na poza ( hihihi.gif ) tik ši.... plius minus keli laipsniai  ax.gif tai esmė visų nuotraukų vienoda, taip kad daugiau nebus...  rolleyes.gif

aišku dičkis vis klausia ar galima jau valgyti bent eglutę... bet pasakau kad nykštukai verks jei mes jų eglutes iškirsim... tai tada sukuriam jiems lauželį (žvakę) ant ledo ir žiūri vaikai  wub.gif

apskritai kalband apie tą blogą, tai ten toks jausmas kad tikrai žmonės pasakoj gyvena  wub.gif  nerealu...
*

kaip tai nebus, turi patenkinti musu smalsuma, juk namelis dar yra blush2.gif

o nykstukai ten dirbtiniai, ne tavo kepti ar ne? blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi, ziuriu ir negaliu atsiziureti i tas nuotraukas wub.gif
mmergyte
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 13, 00:46)
Neryte,ir su tais raguotaisiais butum ne ka zemnaiu,negu su eglutem  biggrin.gif  thumbup.gif
*

ir as juos kepsiu blush2.gif
akvilyte
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:53)
o nykstukai ten dirbtiniai, ne tavo kepti ar ne?

mes ne zmogedros ir nykstuku nevalgom tongue.gif kuciu naktį jie isskrenda su kaledų seniu dalinti dovanu vaikams... o kitais metais vel atkeliaus advento pradzioj su nauju nameliu ir iki kaledų stebės vaikus.. .ar geri jie yra ir ar nusipelne is kaledų senio dovanų rolleyes.gif
Nerytė
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 13, 00:56)
mes ne zmogedros ir nykstuku nevalgom tongue.gif kuciu naktį jie isskrenda su kaledų seniu dalinti dovanu vaikams... o kitais metais vel atkeliaus advento pradzioj su nauju nameliu ir iki kaledų stebės vaikus.. .ar geri jie yra ir ar nusipelne is kaledų senio dovanų rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
taip ir itariau, nes labai jau dailus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 00:53)
ir as juos kepsiu blush2.gif
*

sekmes ir Tau wink.gif

pasiskaitykite bloge komentarus, kad tesla gerai atsaldyti ir cukraus pudroj gerai apvolioti mirksiukas.gif
Rugia_Veidė
Sveikinu visas puikiasias kulinares, visos šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergaites, o kaip vyksta prizų atsiėmimas, jei gyvenu ne Vilniuje? bigsmile.gif
Nerytė
QUOTE(Rugia_Veidė @ 2009 12 13, 01:03)
Sveikinu visas puikiasias kulinares, visos šaunuolės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mergaites, o kaip vyksta prizų atsiėmimas, jei gyvenu ne Vilniuje? bigsmile.gif
*

nezinau, turbut nesiuncia dovanu...

o nieko pazistamo neturi Vilniuje?
mmergyte
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 01:05)
nezinau, turbut nesiuncia dovanu...

o nieko pazistamo neturi Vilniuje?
*

sakai nesiuncia unsure.gif g.gif kazi kaip cia bus ax.gif reik rustes zodzio laukti 4u.gif

komentarai perskaityti,ir viskas uzsirasyta,neryte pioneer.gif
Nerytė
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 01:08)
sakai nesiuncia unsure.gif  g.gif  kazi kaip cia bus ax.gif  reik rustes zodzio laukti 4u.gif
*

manau ne, nebent kaip cia remeju konkursas gal sius rolleyes.gif
Olaiva
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 01:09)
manau ne, nebent kaip cia remeju konkursas gal sius rolleyes.gif
*

manau,kad remejai siuncia.neseniai Dr.Oetker konkurse laimejau,tai atsiunte sunkia deze per kurjerius.ir gana greitai rolleyes.gif
o va kinderiu taip ir nesulaukiam... ax.gif
frederica
Ką tik išleidau svečius...nors prisipažinsiu jau 24.00 buvau įlindus pažiūrėti biggrin.gif
Nieko nėra skaudžiau kaip 4- ta vieta,vienas žingsnis , nuo prizininkų cray.gif
O jei rimtai ,tai labai nuoširdžiai sveikinu nugalėtojas clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Konkursas iš ties nuostabus, visomis prasmėmis- daug skanių foto, daug puikių receptų, jokių kriminalų biggrin.gif , 5- enkių dienų balsavimas thumbup.gif
Man skaniausios ir balsai atiteko šioms - Valerijos eglutei , Loretoido sausauniukams, trečio balso neatidaviau blush2.gif , norėjosi atiduoti Nerytei už gražias eglutes ir baisiai ilgą receptą biggrin.gif , bet labai jau trukdė nuotraukoje tie meduoliai fone... ax.gif - ir be mano balso užteko...
Akvilytės foto - receptas - pasaka, tikra padsaka. Namelis, įdėtas darbas,pastangos...- pasaka wub.gif Labai sunervino tas dovanų popierius biggrin.gif , taip trikdė dėmesį, taip norėjosi skaičiuot ten žvaigždes...taip trūko ryškumo nameliui...Nors tiesa pasakius žinojau,kad laimės cool.gif

Taigi, dar kart sveikinimai nugalėtojoms bis.gif bis.gif bis.gif
Gražių, jaukių, šiltų, prasmingų švenčių Jums ir Jūsų namams 000054.gif 000059.gif
Ir ačiū visoms balsavusioms už obuolių riestainiukus.
rasyte_
QUOTE(frederica @ 2009 12 13, 02:22)

Koks skirtumas kokia vieta, gi taip pat laimejot mirksiukas.gif Juk 10 prizininku yra mirksiukas.gif
l'eau
ne apie save gi kalbėjo, o komentavo Žiupsnelio pasisakymą rolleyes.gif
rasyte_
QUOTE(l'eau @ 2009 12 13, 10:11)
ne apie save gi kalbėjo, o komentavo Žiupsnelio pasisakymą rolleyes.gif
*

Kaip ne apie save g.gif Gi parase 4 vieta mirksiukas.gif , o ziupsnelis liko 11 g.gif
Vicious Vici
QUOTE(Mėnulė @ 2009 12 13, 00:11)
Būkit geros, pakomentuokit iš tech.pusės mano nuotrauką, labai smalsu sužinoti, nes neseniai įsigijom veidrodinį fotoaparatą ir ši nuotrauka buvo 2 bandymas gražiai nufotografuoti. Kokių trūkumų galėtumėte pasakyti (noriu tobulėti)? Man tai nepatinka ryškumo zona, galėtų būti kiek didesnė  g.gif jokių korekcijų nedariau, tik apkirpau.user posted image

būtent, mano akiai galėtų būti ryškesnė zona smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 00:41)
Loretoidas, smagu, kad patiko eglutes (nors ir nekokie kai kuriu postai buvo apie jas cool.gif

patiko, bet tu neįvykdei prašymo ax.gif kodėl per Rustę neparašei ką naudojei dažams? ax.gif Juk sėdėdavai temoje, tai negi sunku? nes šiaip nepyk, bet tas ryškumas tikrai sukelia daug dvejonių ir tas patarimas naudoti dažus... dažai yra dažai, nesvarbu, kad maistiniai, tas pats velnias tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2009 12 13, 02:22)

niu, gaila dėl tavęs, tokia šilta nuotrauka, graži kompozicija, nu tikrai šaunuolė, balsavau už tave 4u.gif
Papildyta:
Akvilyte su Valerija - nerealios 4u.gif 4u.gif 4u.gif bis.gif
Valerija
Sveikinu visas dalyvavusias, nepaprastai gražus ir kvepiantis konkursas, keli receptai išbadyti, o dar kiek laukia savo eilės... žiūriu į nuotraukas ir seilę varvinu wub.gif
Patys didžiausi komplimentai Avilytei 4u.gif , Nerytei 4u.gif , fredericai 4u.gif , Loretoidui 4u.gif , Olaivai 4u.gif , Mažulėlei 4u.gif , Murgitai 4u.gif ir Ninna_Ricci 4u.gif

Dėkui visoms balsavusioms už mano meduolinę eglutę blush2.gif meduoliniai sausiainiukai, namelis ir pan. čia jau mano jaunos šeimos tradicija kurią tikiuosi ir vaikai užaugę pratęs savo šeimoje, nes savo vaikystėje nieko panašaus neturėjau ax.gif
Nerytė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 13, 11:27)
patiko, bet tu neįvykdei prašymo ax.gif kodėl per Rustę neparašei ką naudojei dažams? ax.gif Juk sėdėdavai temoje, tai negi sunku? nes šiaip nepyk, bet tas ryškumas tikrai sukelia daug dvejonių ir tas patarimas naudoti dažus... dažai yra dažai, nesvarbu, kad maistiniai, tas pats velnias tongue.gif
*

taigi ne manes klausei, mane jau is karto nurasei, o klausei del kitu egluciu ar snaiguciu doh.gif

o kiek tu maistiniu dazu valgai per metus? kiekviena diena? kas antra? as tik karta per metus - per Kaledas cool.gif
Vicious Vici
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 11:35)
taigi ne manes klausei, mane jau is karto nurasei, o klausei del kitu egluciu ar snaiguciu  doh.gif

o kiek tu maistiniu dazu valgai per metus? kiekviena diena? kas antra? as tik karta per metus - per Kaledas cool.gif

iš karto tavęs klausiau, gal neįsiskaitei, nes labai patiko eglės šiaip jau smile.gif o tik po to pamačiau, kad ir kitame recepte tai yra, tik šviesesnės

oj žinok, užaugęs ant antibų žmogus kaip aš, turintis dėl to problemų ir dabar leidžiantis nemažai pinigų, kad tai atstatyti, vėliau nenori net menkiausios chemijos, kurios ir taip nepavyksta išvengti šiandieniniame pasaulyje ax.gif tarkim iš pokelių spalvota želatina man pati didžiausia bjaurastis, net purto nuo skonio ir kvapo ax.gif
Nerytė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 13, 11:58)
iš karto tavęs klausiau, gal neįsiskaitei, nes labai patiko eglės šiaip jau smile.gif o tik po to pamačiau, kad ir kitame recepte tai yra, tik šviesesnės

oj žinok, užaugęs ant antibų žmogus kaip aš, turintis dėl to problemų ir dabar leidžiantis nemažai pinigų, kad tai atstatyti, vėliau nenori net menkiausios chemijos, kurios ir taip nepavyksta išvengti šiandieniniame pasaulyje ax.gif tarkim iš pokelių spalvota želatina man pati didžiausia bjaurastis, net purto nuo skonio ir kvapo ax.gif
*

matyt neisiskaiciau blush2.gif kad manes klausei tai maciau, kazkuri mergina pacitavo is aprasymo, kad buvo su dazais dazyta, o jei bijai chemijas (nors manau daugiau s... prisikepuojam nei karts nuo karto suvalgom, jei tikrai ziurim ka i burna dedam) tai galima juk su nesudytom pistacijom daryti, jos zalios zalios wub.gif
evening-dew
kaip fainiai visi 3 mano favoritai gavo daug balsu, namelis, eglute, ir ta zalia eglute ax.gif

sveikinu 4u.gif
Nerytė
Laukiam Rustes, ka idomaus pasakys del prizu ax.gif
Vasaraitė
Sveikutes, sveikinu visas laimetojas 4u.gif As paskutinem valandom pakeiciau viena balsa ir vietoj Kaledu ryto duoneles, pabalsavau uz Loretoido migdolinius sausainius wub.gif
Taistė
O mane nuo maistiniu dazu beria doh.gif Vaikstau taskuotu veidu biggrin.gif Negaliu net ir karta per metus padazyt ir siaip labai ziuret reikia..
Šypsena.
Sveikinu nugalėtojas thumbup.gif
Balsavau už Kalėdinius skanučius,Migdolilnius sausainius ir Meduolinę eglutę draugams 4u.gif

Šiandien bandėm išsikept Loretoido sausainius.Nežinau dėjom ir darėm viską taip lygiai kaip recepte,bet tešla labai trapi tokia neįmanoma iškočiot ir formelės nesispaudžia iš kart byra g.gif ,tai teko daryt kamuoliukus o poto suspaust juos biggrin.gif .Nors šeip labai skanūs bigsmile.gif
VI-VA-VI
As konkurse ne dalyvavau,nes is manes kepeja ne kokia blush2.gif Bet siandien padariau keksiukus,nors jie isejo ne labai grazus visvien vaisinu essen.gif
user posted image
Nerytė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 13, 19:08)
As konkurse ne dalyvavau,nes is manes kepeja ne kokia blush2.gif Bet siandien padariau keksiukus,nors jie isejo ne labai grazus visvien vaisinu essen.gif
*

cia pagal koki recepta kepei?
VI-VA-VI
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 13, 20:03)
cia pagal koki recepta kepei?
*

Radau SM thumbup.gif bet neturejau uogu ir vaisiu blush2.gif tai darau su kakava, isejo labai skanu essen.gif
2 kiausiniai
1 puodelis cukraus
1/2 puodelio alejaus
1/2 a.s vaniles
2 puodelio miltu
1/2 a.s druskos
1 a.s kepimo milteliu
1 puodelis grietines
1 puodelis uogu ar kubeliais supjaustytu vaisiu
Nerytė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 13, 20:12)
Radau SM thumbup.gif bet neturejau uogu ir vaisiu blush2.gif tai darau su kakava, isejo labai skanu essen.gif
*

aisku as galvojau, kad kazkoki konkurso recepteli pabandei tik supilstei i keksiuku formeles

o si recepteli su nuotrauka gali nunesti i saldumynu tema su nuotraukom arba i keksiuku tema mirksiukas.gif
Rustė
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

user posted image
I VIETA - akvilyte

user posted image
II VIETA - Valerija

user posted image
III VIETA - Nerytė

user posted image
IV VIETA - frederica

user posted image
V VIETA - mmergyte

user posted image
VI VIETA - Rugia_Veidė

user posted image
VII VIETA - Loretoidas

user posted image
VIII VIETA - rasyte_

user posted image
IX VIETA - Olaiva

user posted image
X VIETA - Guvile

visos gausite asmeniškai informaciją kokių jūsų duomenų man reikės, ir paskui, kai gausiu visų kontaktus, , rėmėjai, gavę juos, su jumis susisieks ir aptarsite prizų atsiėmimo klausimus.
Nerytė
Ruste - ACIU! 4u.gif
Omrum
Na ką gi , sveikinu nugalėtojus clap.gif

buvau teisi dėl eglučių kad jos Nerytės biggrin.gif Nerytė tai prisipažink jau dabar kuom tu jas nudažei kad sulaukei tokiu diskusijų? biggrin.gif

akvilyte labai graži foto , šaunuolė nors man atrodo ir nevalgoma bet kad foto graži tai jau tikrai smile.gif

labai patiko Valerijos eglutė thumbup.gif

Nerytė
Lera, recepto neskaitei, nes perilgas ir nezinai lotuliukas.gif Su maistiniais dazais..o kadangi glajus buvo su citrinos rugstele tai ta zalia spalva dar labiau paryskejo bigsmile.gif
Rugia_Veidė
Mergaitės, gal jūs žinot ar galiam dalyvauti kituose konkursuose su receptu ir nuotrauka? 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Rugia_Veidė @ 2009 12 14, 14:12)
Mergaitės, gal jūs žinot ar galiam dalyvauti kituose konkursuose su receptu ir nuotrauka?  4u.gif
*

Man atrodo taip smile.gif
Olaiva
QUOTE(Rugia_Veidė @ 2009 12 14, 14:12)
Mergaitės, gal jūs žinot ar galiam dalyvauti kituose konkursuose su receptu ir nuotrauka?  4u.gif
*

čia planuoji dalyvauti?
http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/konkursa...s.d?id=26754933

pirmųjų vietų laimėtojos manau irgi ten nugalėtų smile.gif
Nerytė
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 14, 15:10)
čia planuoji dalyvauti?

*

bigsmile.gif wow einu dalyvauti ir as, tik si karta su kitu kepiniu blush2.gif

aciu uz nuorodele!!!!!!!
akvilyte
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 14, 15:10)
čia planuoji dalyvauti?

*

o ten nereikia ir paruošimo recepto g.gif

Olaiva
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 14, 15:29)
bigsmile.gif  wow einu dalyvauti ir as, tik si karta su kitu kepiniu  blush2.gif

aciu uz nuorodele!!!!!!!
*

tikiuosi,kad su briedziais bigsmile.gif

QUOTE(akvilyte @ 2009 12 14, 15:30)
o ten nereikia ir paruošimo recepto  g.gif
*

"Taigi kepkite, fotografuokite ir siųskite savo kalėdinių kepinių receptus mums elektroniniu paštu"

sėkmės 4u.gif
akvilyte
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 14, 15:35)
tikiuosi,kad su briedziais  bigsmile.gif

"Taigi kepkite, fotografuokite ir siųskite savo kalėdinių kepinių receptus mums elektroniniu paštu"

sėkmės  4u.gif
*

drinks_cheers.gif man tie briedziai tai nereaaaaaaaaaaaaaaaaalus wub.gif

as sikart susilaikysiu musiet blush2.gif kazkaip tyngiu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.