Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2
Rustė
user posted image

Mielosios mamos, argi nebūna dienų, kai pritrūksta fantazijos, ką pagaminti vaikui pietums, kad būtų sveika, skanu, bet ir nekainuotų daug pinigų?

Norėdama paskatinti mamas pasidalinti savo idėjomis, kaip sveikai, skaniai ir pigiai pagaminti savo mažiesiems pietus, bendrovė „Smulkus urmas“, kuri rūpinasi sveiku ir subalansuotu moksleivių maitinimu ir teikia šias paslaugas, žymimas „Myls“ ženklu daugelyje Lietuvos mokyklų, skelbia konkursą „Pietūs mažiesiems“.

Daugiausiai balsų surinkusių trijų sveikų ir nebrangių receptų autorės bus apdovanotos „Myls“ įsteigtais prizais: „Contacto” keptuve arba prikaistuvu. Prizinio fondo vertė – 300 litų. Visi receptai su nuotraukomis bus sudėti į elektroninę knygą, kuri bus išsiųsta visiems konkurso dalyviams.

Konkurso sąlygos:
1. Patiekalo receptas turi būti tinkamas 7-10 metų vaikams.
2. Turi būti pateiktas išsamus recepto aprašymas, nurodant ingredientus ir gamybos procesą).
3. Turi būti nurodyta gaminamo patiekalo kaina.
4. Receptas turi būti pateiktas su pagaminto patiekalo nuotrauka.

Receptų su nuotraukomis laukiame nuo 2009 11 11 iki 2009 12 01.
Už labiausiai patikusius receptus balsuokite nuo 2009 12 02 iki 2009 12 09.

user posted image
erikiuxxx
QUOTE(Rustė @ 2009 12 08, 15:45)

Receptų su nuotraukomis laukiame nuo 2009 11 11 iki 2009 12 01.
Už labiausiai patikusius receptus balsuokite nuo 2009 12 02 iki 2009 12 09.

user posted image
*

Labukas
ir vel naujas konkursas?o data pasenusi ax.gif
Corny
tai kad senas,tik viena temuke jau pripliurpem tai nauja atidare ax.gif
erikiuxxx
doh.gif ot tundra as,pagalvojau kad naujas blush2.gif ,
Vasaraitė
Nepasenusi, cia einamojo konkurso pratesimas rolleyes.gif
Vicious Vici
taigi dar sena tema neuždatyta, o jūs čia pilat postus unsure.gif doh.gif
kamzelka
ryt dar balsuosim? ar jau sulauksim rezultatų bigsmile.gif
Omrum
nerašykit gi čia doh.gif kol anos temos nepabaigem
Lašelis Liūdnas
Gal niekas nesupyks, kad atidarau, nes dar yra norinčių pasisakyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 12 09, 07:58)
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

user posted image

I VIETA - Lera

NEVALGIUKO PIETŪS

user posted image

II VIETA - nataliuncik

Viščiukai pievelėje

user posted image

III VIETA - cezi

Kirmėliukai pievelėje

*

Omrum
nu neee aš tai nepykstu , bile Rustė nepyktu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2009 12 09, 12:32)
Tai ir aš dar paspaminsiu  biggrin.gif 
Nespėjau anoj temoj pasveikint, nuoširdžiai sveikinu, atidaviau savo balsą Tavąjam patiekaliukui.  Gražu, paprasta, skanu!!!
*

QUOTE(*meduota* @ 2009 12 09, 12:34)
Lera, ir mano sveikinimus priimk   4u.gif
*

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 09, 12:58)
nėr kur anų laimėtojų pasveikint unsure.gif  doh.gif
II vieta tikrai patiko, nors tos vištos tokios žvairos, negražios pasirodė biggrin.gif tai nebalsavau smile.gif  cezi foto nekokybiška, nekonkurinė mano nuomone, nors kirmėlėlė liuks
Nina-Rici, grange, Olaiva, šaunuolės thumbup.gif  drinks_cheers.gif gaila, kad jūs ne kiek aukščiau 4u.gif gal kitą sykį...
pasirodo grange, tave čia dėl tų degėsių skalpavo, šaunuolė, kad atlaikei mirksiukas.gif  :
*

QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 13:33)
dėkui  4u.gif  netikėtai baigiesi ana temą naują aišku beprasmiška atidarinėt , bet turėjau dar ką pasakyt eh ..
Papildyta:

ačiū ačiū , sakau ne laikų ji baigiesi  biggrin.gif  Dieve kokia aš šaunuolė negaliu  wub.gif  lotuliukas.gif
*

QUOTE(grange @ 2009 12 09, 13:35)
galėtų iš ties pratrint iš ten žinutes dar bent porą psl atsiras kas nori ką pasakyt...

Taip, kitą sykį 

Jei jau dedu foto, tai esu pasiruošus sulaukt tiek kritikos tiek teigiamų dalykų. juk negali visiems patik, natūralu. man ir ne visos patinka 
*

bet temos bus per daug , nusigrybaus į lankas labai manau rolleyes.gif
Stebukle
Sveikinimai nugaletojoms, Labiausiai Lera smile.gif

Gaila kad varsketukai nelaimejo, tikrai verti buvo thumbup.gif:
Omrum
QUOTE(Stebukle @ 2009 12 09, 13:58)
Sveikinimai nugaletojoms, Labiausiai Lera smile.gif
*

aciuks.gif

būtu čia tokio lygio konkursas kaip Kalėdų gardumynas be šansų būtu man irnesakyk.gif bet kaip matom laimėjo net ir telefonu darytos foto smile.gif

labiausiai iš visu kurie nepatiko iš išvaizdos buvo šis patiekalas :
user posted image
čia tas kuris jau atrodo buvo suvalgytas ( žadėjau parodyt po konkurso)
Papugele
Sveikinimai pirmiausiai Lerai thumbup.gif Taip smarkiai atitrūkus nuo visų. Ima aukštumas kaip reikiant thumbup.gif O ar ne ji čia neseniai skundesi, kad jokio talento neturi cool.gif

Antra ir trecia vieta irgi thumbup.gif wub.gif

AČIŪ, kam patiko ir balsavot uz mano kotletukus 4u.gif Nors ir buvo pabambejimų, kad negražūs, bet įdejau paskutinę dieną mūsų pietus. Kaip tyčia neturejau ne kuo papuošti. Bet skanu buvo vistiek smile.gif
mmergyte
ir as balsavau uz leros skanesta wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
VI-VA-VI
4u.gif Aciu kas balsava uz mano recepta 4u.gif
kaip supratau nelabai kam ir patiko smile.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19114
Omrum
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 09, 14:45)
4u.gif Aciu kas balsava uz mano recepta 4u.gif
kaip supratau nelabai kam ir patiko  smile.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=19114
*

sudedamosios dalys skanios ir labai , bet tiesiog vaizdo nelabai yra smile.gif na nesiskusk nelikai visai be balso juk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2009 12 09, 14:23)
Sveikinimai pirmiausiai Lerai thumbup.gif  Taip smarkiai atitrūkus nuo visų. Ima aukštumas kaip reikiant thumbup.gif
*

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 09, 14:30)
ir as balsavau uz leros skanesta wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

akau bandyt į prezidentus balotiruotis? g.gif biggrin.gif

ačiū mamkos , malonu kad patiko 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 14:48)
sudedamosios dalys skanios ir labai , bet tiesiog vaizdo nelabai yra smile.gif na nesiskusk nelikai visai be balso juk  biggrin.gif
*

mirksiukas.gif taip taip 5 balsus gavau thumbup.gif 4u.gif
fotikas pas mane levas blush2.gif ir rankos kreivos lotuliukas.gif bet labai skanu essen.gif
Omrum
pas mane fotikas tikrai geras , tik mano rankos kreivos galima mb paprašyt jis gerai padaro foto ale vis laiko neturi sad.gif pati lb mokytis neturiu kantrybės
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 14:55)
pas mane fotikas tikrai geras , tik mano rankos kreivos galima mb paprašyt jis gerai padaro foto ale vis laiko neturi sad.gif pati lb mokytis neturiu kantrybės
*

O aš už tavąjį patiekalą nebalsavau tongue.gif ax.gif Buvau įsitikinus, kad ir taip aukštumas ims, tai...

Man tie makaronai taip pat nepatiko. Žinau, kad skanu, bet labai jau nefotogeniški tokie patiekalai, sunku skaniai nufotografuot.
Mažulėlė
Sveikiname nugalėtojas. 4u.gif Ir ačiū balsavusioms už mano balandėlius. blush2.gif
Omrum
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 09, 15:11)
O aš už tavąjį patiekalą nebalsavau tongue.gif  ax.gif Buvau įsitikinus, kad ir taip aukštumas ims, tai...
*

menkas praradimas , užteko ant keptuves ir taip man tu balsu biggrin.gif

merginos aš ne lietuvė tai jus man paaiškinkit kas per daiktas tas prikaistuvas ? jei gerai supratau visos tris mamkos gausim po keptuve ar ta prikaistuvą ir į el paštą savo receptus biggrin.gif taip?
Papugele
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 20:02)

merginos aš ne lietuvė tau jus man paaiškinkit kas per daiktas tas prikaistuvas ?  jei gerai supratau visos tris mamkos gausim po keptuve ar ta prikaistuvą ir į el paštą savo receptus  biggrin.gif  taip?
*

Priekaistuvas -puodas su dangciu ir viena ilga rankena smile.gif
Omrum
QUOTE(Papugele @ 2009 12 09, 19:07)
Priekaistuvas -puodas  su dangciu ir viena ilga rankena  smile.gif
*

randelikas? kur vaikui koše virt? tai tada geriau jau keptuve biggrin.gif
Papugele
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 20:24)
randelikas? kur vaikui koše virt? tai tada geriau jau keptuve  biggrin.gif
*

Rendelikas biggrin.gif As tavo vietoj ne neabejociau ka imt wink.gif
Omrum
QUOTE(Papugele @ 2009 12 09, 19:45)
Rendelikas biggrin.gif As tavo vietoj ne neabejociau ka imt wink.gif
*

o man niekas neduoda rinktis biggrin.gif tai ir ne prize juk reikalas biggrin.gif šiaip tiesiog įdomu pasidarė kas do daiktas , o šiaip randeliko aš ir neturiu , o keptuves net tris biggrin.gif
Papugele
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 20:47)
o man niekas neduoda rinktis  biggrin.gif  tai ir ne prize juk reikalas biggrin.gif šiaip tiesiog įdomu pasidarė kas do daiktas , o šiaip randeliko aš ir neturiu , o keptuves net tris  biggrin.gif
*

Gal ir duos rinktis, nezinai kaip jei sugalvos smile.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 19:02)
*

Tai todėl ir negavai maniškio - juk žinojau, kad užteks tongue.gif O man va pritrūko... Užspaudei beee.gif
Mėnulė
Ačiū balsavusioms už grikių-kalakutienos blynelius 4u.gif Labiausiai tai džiaugiausi, kai kažkuri parašė, kad jos vaikas šiaip nevalgantis grikių, tuos blynelius valgė bigsmile.gif thumbup.gif
O šiaip vyras sumąstė ant karštų dar fermentinio sūrio uždėt ploną riekelę ir marinuoto agurko, tai tikrai labai skanu mirksiukas.gif Gal vaikams nelabai toks maistas, bet suaugusiems kas mėgsta galima retkarčiais mirksiukas.gif
grange
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 09, 13:53)

fotikas pas mane levas blush2.gif ir rankos kreivos  lotuliukas.gif  bet labai skanu essen.gif
*

ne fotike esmė buvo, o pačiame pateikime mirksiukas.gif 4u.gif
baltė
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 09, 20:25)
Tai todėl ir negavai maniškio - juk žinojau, kad užteks tongue.gif O man va pritrūko... Užspaudei beee.gif
*

Aš tau savo balsiuką skyriau. Kaip įdomu, kai nežinai kieno, ne taip kaip vaikų konkurse biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(grange @ 2009 12 10, 08:16)
ne fotike esmė buvo, o pačiame pateikime  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Taigis, kad ir su lievu fotiku galima šedevrus kurt smile.gif

QUOTE(baltė @ 2009 12 10, 08:50)
Aš tau savo balsiuką skyriau. Kaip įdomu, kai nežinai kieno, ne taip kaip vaikų konkurse biggrin.gif
*

Ačiū blush-anim-cl.gif friends.gif
O aš ir vaikų nežinau kuris kurios biggrin.gif Ir maniškių nelabai kas turėtų pažint g.gif
Atize
Aišku ačiū visiems balsavusiems, tikrai nesitikėjau kad tiek balsų surinksiu mirksiukas.gif Šiaip nuotrauka buvo nelabai kokybiška ir pats serviravimas nelabai blush2.gif Bet idėja tinkama visiems nevalgiukams, įsitikinau tuom ne vieną sykį mirksiukas.gif
Kadangi tai buvo pirmas bandymas dalyvauti konkursuose skelbiamuose supermamoj, tai vat po jo nusprendžiau jog daugiau nedalyvausiu cool.gif Nes tokių pasipiktinimų ir priekaištų pasiskaičius sužinojau doh.gif Žmonės net nepasigilindami koku metu nuotraukos atsirado su aštuokojais taip rašo, kad čia nukopijuota....
Būčiau pasikaičiusi ankčiau tikrai būčiau išėmusi ir aš šį receptą mirksiukas.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Atize @ 2009 12 10, 10:46)
Aišku ačiū visiems balsavusiems, tikrai nesitikėjau kad tiek balsų surinksiu  mirksiukas.gif  Šiaip nuotrauka buvo nelabai kokybiška ir pats serviravimas nelabai  blush2.gif Bet idėja tinkama visiems nevalgiukams, įsitikinau tuom ne vieną sykį  mirksiukas.gif
Kadangi tai buvo pirmas bandymas dalyvauti konkursuose skelbiamuose supermamoj, tai vat po jo nusprendžiau jog daugiau nedalyvausiu cool.gif  Nes tokių pasipiktinimų ir priekaištų  pasiskaičius sužinojau  doh.gif  Žmonės net nepasigilindami koku metu nuotraukos atsirado su aštuokojais taip rašo, kad čia nukopijuota....
Būčiau pasikaičiusi ankčiau tikrai būčiau išėmusi ir aš šį receptą  mirksiukas.gif
*

Tai gerai, kad anksčiau nepaskaitėt biggrin.gif O ir dabar nerekomenduoju visko skaityt mirksiukas.gif Nors apie jūsų nuotrauką nieko ypatingai blogo nerašė. Buvo ir baisesnių komentarų apie kitas tongue.gif
*Dita*
dabar iskilo klausimas, ar jus mamos, kurios dalyvavot konkurse gavot ta el.knyga?vis patikrinu pasto dezute, bet kaip nera taip nera biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(*Dita* @ 2009 12 14, 09:30)
dabar iskilo klausimas, ar jus mamos, kurios dalyvavot konkurse gavot ta el.knyga?vis patikrinu pasto dezute, bet kaip nera taip nera biggrin.gif
*

Ne, dar negavau. Bet tam turbūt reikia laiko.
Olaiva
čia irgi ne į temą bus:
o kaip su kinderiais? gal jau kuri gavot? tikitės iki Kalėdų gauti? smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 14, 11:23)
čia irgi ne į temą bus:
*

Dar nera kinderiu verysad.gif kasdien tikrina pasta,tai liko dar 11 dienu iki Kaledos 4u.gif
Rustė
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 14, 11:23)
čia irgi ne į temą bus:
*

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 14, 13:20)
Dar nera kinderiu verysad.gif  kasdien tikrina pasta,tai liko dar 11 dienu iki Kaledos  4u.gif
*

na gausite prizus, jau net į kitą temą siųstis atėjote. doh.gif

pagalvokite kaip rėmėjams reikia visus 45 prizus supakuoti, užrašyti adresus, sutikrinti kas kam atiteko.

jei jau aš per tik savaitę adresus surinkau, tai ką jau kalbėti apie rėmėjus, kurie turi padaryti daug daugiau darbo.
Olaiva
QUOTE(Rustė @ 2009 12 14, 17:27)
na gausite prizus, jau net į kitą temą siųstis atėjote. doh.gif

pagalvokite kaip rėmėjams reikia visus 45 prizus supakuoti, užrašyti adresus, sutikrinti kas kam atiteko.

jei jau aš per tik savaitę adresus surinkau, tai ką jau kalbėti apie rėmėjus, kurie turi padaryti daug daugiau darbo.
*

mes nesiskundžiam wink.gif mes laukiam smile.gif
o kitoj temoj todėl,kad nėra jau tos temos,ji uždaryta
atsiprašau už poster_offtopic.gif
Omrum
jau gavau el. knygą receptu biggrin.gif tikrinkit paštus tikriausiai visiems atėjo jau biggrin.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Lera @ 2009 12 15, 12:52)
jau gavau el. knygą receptu biggrin.gif tikrinkit paštus tikriausiai visiems atėjo jau biggrin.gif
*

Ir as siandien gavau thumbup.gif
Lašelis Liūdnas
Ir aš gavau, tik dar nežiūrėjau smile.gif
Papugele
QUOTE(Lera @ 2009 12 15, 13:52)
*

Gavau smile.gif Graziai padaryta smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Papugele @ 2009 12 15, 16:22)
Gavau smile.gif  Graziai padaryta smile.gif
*

drinks_cheers.gif Man irgi labai patiko.
Omrum
QUOTE(Papugele @ 2009 12 15, 16:22)
Gavau smile.gif  Graziai padaryta smile.gif
*

mano kaip pirma vietą užėmęs patiekalas lankstinuke užėmę garbinga paskutine flirt.gif hihihi.gif bet jei būtu popierinis variantas tai labiau patiktu ax.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Lera @ 2009 12 15, 17:19)
mano kaip pirma vietą užėmęs patiekalas lankstinuke užėmę garbinga paskutine flirt.gif hihihi.gif bet  jei būtu popierinis variantas tai labiau patiktu  ax.gif
*

Gal jie dare pagal abcele mirksiukas.gif
Omrum
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 15, 17:31)
Gal jie dare pagal abcele mirksiukas.gif
*

tai kad man visiškai nesvarbu ax.gif

*Dita*
kaip jums fainai, as negavau verysad.gif
Papugele
QUOTE(*Dita* @ 2009 12 15, 18:44)
kaip jums fainai, as negavau verysad.gif
*

Kaip cia taip? unsure.gif
Mano receptas irgi ne toj vietoj kur SM buvo smile.gif
Ramziukė
Gavau ir aš.
Nežinau kaip jūsų receptai (netikrinau), bet mano baisiai iškraipytas doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.