Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maitinu bet noriu numesti svori
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas dietologei
Ingakalnis
Sveiki,esu beveik 3men kaip po gimdymo, vaika maitinu pati pilnai, sia savaite pradejau sportuoti( einu kas diena ir uzsiimineju apie valanda - begioju,minu stepa, darau pilvo preso pratimus) pradejau vakarais nuo 18h nevalgyti ir nzn ar tai nepakenks pieno kokybei ir ar jo nesumazes.Nestumo metu priaugau beveik 35kg.,man 19m.,dabar sveriu 95 ir labai noriu suliekneti bent 15kg(mano ugis 1.70)...
ka galetumete patarti, ko valgyti daugiau ir ko maziau, ar nieko tokio kad nevalgau nuo 18val?
Labai laukiu atsakymo...
Tiesa, gal Jus zinote ar galima maitinant kaitintis infraraudonuju spinduliu pirtyse?
Dietologė
Visų pirma-maitinančiai mamai mažinti kūno masės negalima. Jei svoris krenta "pats savaime", nuo sporto ir aktyvaus gyvenimo, viskas gerai. Jūsų atveju, tiek nevalgymas nuo 18 val., tiek maisto ribojimas iš tiesų kenkia pieno kokybei.
Atidėkite aktyvų svorio mažinimą vėlesniam laikui. Dabar tiesiog mažiau valgykite riebių, saldžių patiekalų, nevalgykite didelių maisto kiekių-geriau keletą kartų po nedaug.
Jei sportuojate tiek, kiek rašote, su svoriu problemų tikrai neturėtų būti 4u.gif
Vasara
Neužvedinėsiu naujos temos, nes klausimas būtų panašus. Ką manote apie natūralius papildus svoriui mažinti WEIGHLEVEL ( http://www.sprunk-jansen.com/index.php?o=0...280a27052bdd356 ) ir ar galima juos vartoti žindymo metu?
Dietologė
Vėlgi pasikartosiu-nerekomenduoju maitinančiai mamai vartoti jokių preparatų.
Jūsų nurodytasis sudarytas iš vaistingųjų žolių, taigi tuo labiau. Jei apie kai kurių cheminių preparatų veikimą yra žinoma, apie žoles dažniausiai tokios informacijos neturime. Negaliu komentuoti, kaip šis papildas veiks į laktaciją bei jūsu kūdikio organizmą.
Siūlyčiau palaukti žindymo pabaigos 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.