Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šaldyti briuseliniai kopūstėliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Konservavimas
svieske
Gal kas žinote kaip juos užsišaldyti, gal reikia prieš užšaldant apvirti?
Amalia
QUOTE(svieske @ 2005 11 05, 12:19)
Gal kas žinote kaip juos užsišaldyti, gal reikia prieš užšaldant apvirti?
*

3-4min. i verdanti vandeni su citrinos rugstim, deti nedidelem porcijom, kad imetus tuoj uzvirtu, su kiaurasamciu istraukti, i ledini vendeni trumpam, nusausinti. Laikosi saldykleje 10-12 menesiu. Jau ta tema buvo, paziurek archyve prie darzoviu saldymo.
Nerytė
Moterys, paneles, mergitckos ir t.t. o ka jus su jais darot? nes as tik i sriuba juos dedu ax.gif
Amalia
QUOTE(Nerytė @ 2005 11 05, 19:58)
Moterys, paneles, mergitckos ir t.t. o ka jus su jais darot? nes as tik i sriuba juos dedu ax.gif
*

Man paciai jie neskanau, vyrui duodu prie mesos su bulvem, padaziuko uzpylusi. Megsta grybini - sako, skoniai derinasi. Kai mielas buna, iskepu apkepa - sluoksnis darzoviu, sluoksnis farso ar virto kumpio gabaliuku (kas saldytuve buvo), vel darzovytes + kiausinis su grietine ir miltais, muskato + trupineliais pabarstyt, sviesto kruopeliu uzdeliot. Jam skanu, as is reikalo kramtau - jam irgi tenka valgyt, kas man patinka...
Nerytė
QUOTE(Amalia @ 2005 11 06, 10:00)
Man paciai jie neskanau, vyrui duodu prie mesos su bulvem, padaziuko uzpylusi. Megsta grybini - sako, skoniai derinasi. Kai mielas buna, iskepu apkepa - sluoksnis darzoviu, sluoksnis farso ar virto kumpio gabaliuku (kas saldytuve buvo), vel darzovytes + kiausinis su grietine ir miltais, muskato + trupineliais pabarstyt, sviesto kruopeliu uzdeliot. Jam skanu, as is reikalo kramtau - jam irgi tenka valgyt, kas man patinka...
*

Ačiū už atsakymą ir receptuką mirksiukas.gif
irmulia

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.