Norėjau paklausti, gal kas žino kada pas mažylius atsiranda apgamai? Pas mano mažylę jau nuo trečio mėnėsio ant veido, prie akies pastebėjau tamsų taškiuką. Galvojom,kad tai spuogas, bet jis iki šiol nepraėjo
Pas mažąją apgamą ant šlaunytės vidinės pusės pastebėjome jau pirmą savaitę, o ant kitos kojytės - septynių mėnesių
Šiaip tai ir pas maniškio yra pora apgamėlių,aš čia konsultuojančios pediatrės klausiau dėl to,ir man pasakė,kad apgamų gali turėti ir tik gimę kleckai
Maniškei ant kojytes apgamėlis atsirado kai buvom 6 mėnesiuku.
aš gimiau jau su apgamu ant šlaunies. augau aš, augo ir jis. dabar apie 1,5 cm. o pas sūnų tik dabar (jau beveik 4 metai) pastebėjau mažiuka ant kaklo
Maniskei taip pat anksti atsirado. Man tai labai grazu, manau jaudintis neverta
Sakyčiau, kad tai individualus dalikas: mano vienam sūnui pirmas apgamas atsirado gal 3 metukų, kitam - apie 2 -us, o dukrytei jau pirmą mėnesį, ant kakliuko, man tai labai gražu.
pirmaji, prie akytes, pastebejau keturiu menesiu, o antra, ant kojytes, apie septinta menesi
tik dabar pastebejau sia tema,man irgi labai idomu kada atsiranda,nae pas sabo maziu dar nei vienos nepastebejau
Mano dukrytei atsiradi antra gyvenimo savaite ant slaunes.
Mes rudas dėmeles ant pilvuko pamatėm prieš porą savaičių. Tai beveik penkių mėnesių.
Mums beveik 3 men.o apgamu nematyti .
[FONT=Geneva]As pastebejau 5men.mergytei ant uzpakaliuko pirmaji apgama.
Mums jau 8 mėnesiai, pastebėjau, kad Miglė turi ant nugarytės bent jau kol kas nedidelį apgamėlį. Manau, kad jis atsirado kažkur prieš mėnesį. Daugiau apgamėlių nematyti.
Pas mus irgi anksti atsirado apgamelis ant uzpakaliuko,labai grazu!
Mano vyresnysis gimė su apgamėliu ant šlaunytės, o dabar nuolat jų padaugėja po vasaros. Na o o pas mažąjį kol kas nėra nė vieno apgamuko.
QUOTE(evelidu @ 2005 11 05, 12:59) Norėjau paklausti, gal kas žino kada pas mažylius atsiranda apgamai? Pas mano mažylę jau nuo trečio mėnėsio ant veido, prie akies pastebėjau tamsų taškiuką. Galvojom,kad tai spuogas, bet jis iki šiol nepraėjo Mums jau 1m.ir 4mėnesiai ( uh, kaip laikas greit bėga
5 mėn. atsirado ant kojytės
Sveikutės.
Mano dukriukui
man sitema ypatingai aktuali, nes as turiu labai dideliu problemu su apgamais, dayg yra isoperuoti, daug nervu turejau
dukryte gime su 1 apgamu galvytej kaip ir pas teveli tikiuosi, kad daug ir neatsiras
musu berniukas gime su demele ant pirsciuko rankos, po gimimo antra diena pamaciau, galvojau, kad nuteptas nuo ko nors, pavaliau, bet paliko.
mano sunelis gime su apgamu ant kojytes,dabar yra ir daugiau,bet dar neryskios.O pirma apgamele tai ryskesne ir didesne man tai grazu QUOTE(koposs @ 2007 02 09, 17:05) mano sunelis gime su apgamu ant kojytes,dabar yra ir daugiau,bet dar neryskios.O pirma apgamele tai ryskesne ir didesne man tai grazu Mūsų šeimoje apgamai jau perduodami iš kartis į kartą
Manajai atsirado 10 menesiu apgamelis ant kojytes,net nustebau
Mano dukrytei atsirado 8-ių mėn ant nugarytės
mano mergytei beveik 1,9 m ir neturi nė vieno apgamiuko
Mano vyresnioji dukryte gime su abgamu ir pigmentine demele ant bluznies ir dabar atsirado dar keli abgamai,bet maziukai.Bet as manau, kad juos vistiek reikia labai stebeti ar jie nedideja,nes tai gali buti bligas zenklas.
O maziausioji gime su raudona demele ant uzpakaliuko.
maniskiuo 6men atsirado,pamaniua kad murzina,bet nenusiplove ryskejo ryskejo ir dabar normalus paprastas apgamiukas,labai grazus ant plastakos
mano sūneliui atsirado dvi apgamėlės 8 mėn
Mūsų didžioji apgamu neturejo iki metu, dabar turi ir apgamų, ir strazdanų
Mano mažylei toks mažas apgamiukas ant veiduko atsirado kai buvo 3,5 mėn. kol kas daugiau nėra, bet čia tik kol kas, nes aš tai visa apgamuota
o pas mano mazyle jau kokias 3 savaites ant uzpakaliuko yra tokia demele, bet nesuprantu ar ten apgamas formuojasi ar siaip kas.
Mano didžkis gimė su apgamėliu ant šlaunytės
O mažiui pirmasis apgamėlis atsirado 6 mėn irgi ant kojytės
As pries savaite radau apgameli ant dukrytes keliuko
mūsų apgamėlis kairėj pusėj po šonkauliu-išryškėjo 5 mėn
Mano dukrytei ant kairės kojos prie pat pirštukų išryškėjo apgamėlis kai jai buvo 2 mėn. ir 2 saviatės.
o amno amzyleiapgamelis antnugaryte sisryskejo 5men
su vienu apgameliu jau gime, o antrasis gal po kokio menesio išryskejo
Mano sunelis gime su nemaza pigmentine deme ant uzpakaliuko. Ir dabar augant proporcingai ji dideja
maniškei jau 9 mėnesiai, bet apgamų dar neturi
Mano mzgys irgi kai gimė,tai jau buvo dėmėlė ant dešnės kojos pėdos,bet ne ant pado
Mano maziukui atsirado apgamelis ant rankytes, tiksliai net nezinau kada, bet kai gime jo tikrai nebuvo.
Pirmas atsirado,kai buvo beveik metukai. Dabar beveik du,turi 2 apgamiukus
Mano didžioji gimė su apgamu pažastyje, tai dabar jis vis didėja jai augant, o mažoji dar neturi jokio apgamuko nors jai dar tik 1,5 mėn.
As pries pora dienu pastebejau, kad ant mano maziaus kaires slaunies atsirado svi tamsesnes demeles... As pati turiu daug apgamu, bet pas ji mazos demeles...
mano sunelis paveldejo ta nelemta daigta, kaip apgamus is manes
o mazylis gime be jokiu apgamu, bet pradejo rysketi, kai buvo 2 menesiuku ir dabar turi viena rysku ant desines slaunytes netoli uzpakaliuko ir du ant kaires slaunytes priekio, bet dar ne itin ryskus
Mano dukrytei pirmas apgamėlis atsirado 1m.1mėn. ant kakliuko.
|