Mano sūneliui atsirado pirmas apgamas kai jam buvo vos pora sav., su nagiukų užkabino žanduką, kai žaizdelė užgijo, atsirado apgamas
O pas dukriuka iki šiol nėra
Mano sūneliui atsirado pirmas apgamas kai jam buvo vos pora sav., su nagiukų užkabino žanduką, kai žaizdelė užgijo, atsirado apgamas
O pas dukriuka iki šiol nėra
Pas dukra pirmas apgamas atsirado apie 10 men. amziaus, o sunus sulauke nuo 9 men.
kiek atsimenu tai tik apie antruosius metus, o gal net veliau
suneliui 4men ir vakar pastebejau maza apgamiuka
Pirmas pagamiukas atsirado ant pilviuko kai buvo 6 men. Identiskai toj pacioj vietoj, kur buvo ir mano pirmasis apgamas
Mano vaikas
6 mėn pamačiau neryškų ant žanduko, beje, brolis toje pačioje vietoje taip pat turi
Pas mane mazyle jau gime su apgamiuku ant kojos slaunies
Mano mazius taip pat gime su apgameliu pazastyje
Visos parasot kada jusu kleckam atsirado apgameliu, bet ar zinote kodel jie atsiranda?Kas tai itakoja, ka daryti kad ju nedaugetu? maniskei kuo tolyn tuo daugiau apgamu ant viso kuno randu
mano mergyte gime su 1.5cm dydzio apgamu ant krutines, gydytojai patare issioperuot iki metu, nes augs kartu su vaiku ir bus dideli sudetinga isoperuot, o as neapsisprendziu, visokiu tu nuomoniu dabar yra. ar yra kas pjovet lauk tuos apgamus, kaip vaikai reagavo?
Maniskei abu gime su apgamais prie krutines ,pas dukra ju dabar labai daug ,o vat pas maziu dar tik tas vienas ir likes
QUOTE(sraige @ 2011 12 10, 15:33) mano mergyte gime su 1.5cm dydzio apgamu ant krutines, gydytojai patare issioperuot iki metu, nes augs kartu su vaiku ir bus dideli sudetinga isoperuot, o as neapsisprendziu, visokiu tu nuomoniu dabar yra. ar yra kas pjovet lauk tuos apgamus, kaip vaikai reagavo? As gal nedrisciau maziuko operuot... Pati gimiau su apgamu ant veido, na jis nera didelis, apie 1 cm, bet man jis |