Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada pas mažylius atsiranda apgamai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
orakulė
Mano sūneliui atsirado pirmas apgamas kai jam buvo vos pora sav., su nagiukų užkabino žanduką, kai žaizdelė užgijo, atsirado apgamas

O pas dukriuka iki šiol nėra
eglelapas
Pas dukra pirmas apgamas atsirado apie 10 men. amziaus, o sunus sulauke nuo 9 men.
Annia
kiek atsimenu tai tik apie antruosius metus, o gal net veliau g.gif
chiliokas
suneliui 4men ir vakar pastebejau maza apgamiuka g.gif
Žaidėja
Pirmas pagamiukas atsirado ant pilviuko kai buvo 6 men. Identiskai toj pacioj vietoj, kur buvo ir mano pirmasis apgamas wub.gif
Mano vaikas wub.gif
egvida
6 mėn pamačiau neryškų ant žanduko, beje, brolis toje pačioje vietoje taip pat turi smile.gif
vestukas1125
Pas mane mazyle jau gime su apgamiuku ant kojos slaunies smile.gif
uoga000
Mano mazius taip pat gime su apgameliu pazastyje smile.gif
Obelėlė
Visos parasot kada jusu kleckam atsirado apgameliu, bet ar zinote kodel jie atsiranda?Kas tai itakoja, ka daryti kad ju nedaugetu? maniskei kuo tolyn tuo daugiau apgamu ant viso kuno randu verysad.gif ir man visai negrazu, nors ir pati turiu ant kaklo, matomoje vietoje, visa laika del jo kompeksavau ir dabar dar ji slepiu po megztiniu aukstu kaklu, nors jis nera didelis...
sraige
mano mergyte gime su 1.5cm dydzio apgamu ant krutines, gydytojai patare issioperuot iki metu, nes augs kartu su vaiku ir bus dideli sudetinga isoperuot, o as neapsisprendziu, visokiu tu nuomoniu dabar yra. ar yra kas pjovet lauk tuos apgamus, kaip vaikai reagavo? 4u.gif
Kerta
Maniskei abu gime su apgamais prie krutines ,pas dukra ju dabar labai daug ,o vat pas maziu dar tik tas vienas ir likes g.gif
rulezas
QUOTE(sraige @ 2011 12 10, 15:33)
mano mergyte gime su 1.5cm dydzio apgamu ant krutines, gydytojai patare issioperuot iki metu, nes augs kartu su vaiku ir bus dideli sudetinga isoperuot, o as neapsisprendziu, visokiu tu nuomoniu dabar yra. ar yra kas pjovet lauk tuos apgamus, kaip vaikai reagavo? 4u.gif
*

As gal nedrisciau maziuko operuot... Pati gimiau su apgamu ant veido, na jis nera didelis, apie 1 cm, bet man jis wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.