Jau senokai pastebėjau mažus rudus taškiukus ant mažiuko kojytės ir ant kakliuko.
Mano vienas leliuka sturi apgamyte ant slaunyte tokia pat, kaip ir as
O vat pas maniske kazkaip nei vieno apgamo nepastebejau...
va ir as susimasciau
As irgi nepastebejau,kad turetu nors viena
mano vaikas jau gime su apgameliu
mums beveik 9 menesiai ir nei vieno apgamelio nesimato
o mes jau gimem su nemazu apgameliu ant rankytes
O mums apie 6men. Pirma galvojau kad spogiukas
Mano Maziukei apgamas ant nugarytes atsirado kai buvo 4men.sake daktare stebeti ar nedideja,jei dides darys turbut tyrimus kazkokius.
Pirmasis apgamėlis ant šlaunytės atsirado kažkur 8mėn. Kolkas jį vieną ir teturim.
O mano pirmagimei apgamai atsirado tik trečiais metais, o jaunėlei jau 8 mėn bet nei vieno apgamuko nėra... lauksim
mes gimem su apgamu ant slaunies bet toks nemazas bet ir nedidziulis ji paveldejo is manes nes as toki pat turiu
8 mėnesiai, bet dar nei vieno nėra
Ir mes vis dar laukiam apgamu
Mes dar apgamu neturime
Mano mažylei pirmasis apgamėlis ant pilvuko atsirado ketvirtąjį mėnesį
kazka skaiciau kad lyg iki metuku tuetu nebuti...
bet mama sake as gimiau su apgamuku ant kojos.. tai va.. zinok cia..
pas maniski tik sia vasara isryskejo keletas, jam 4metai
mum 8 menesiai, turim du apgamiukus... ant sikniuko ir krutines... pirmasis gal kokiu triju menesiu atsirado, o antrasis net nepastebejau...
mum 9 menesiai turim 2 apgamiukus, vienas nuo gimimo, kitas atsirado. na pas mane pilna apgamu, tai gal cia paveldejimas?
apie 8men
Maniske nei vieno neturi....kazi cia normalu
mums 8.5 men ir mes teturim viena apgama, su kuriuo gimeme
Mums apgamas ant uzpakaliuko atsirado apie 6 men.
maniskiui greitai 4 menesiukai, bet apgamiuka ant pilviuko apacios pastebejau katik gimusiam
mes gimem su labai ryskiu apgamiuku ant slaunies,net nustebom su vyru-tokio ryskaus niekas seimoje lyg ir neturi...na,bet jis laaabai grazus!
gimem su apgamiuku ant nugaros.kazkur 2men atsirado ant kaktos
Mano mazylei ant slaunies atsirado mazdaug 2men.
Mažajam tai tik gimusiam radau, pas vyresnėlį išlindo tik 3 metukų.
Mes gimeme su labai graziu, ryskiu apgamiuku ant slaunies
pas prie akytes 2 men. atsirado
Dviejų mėnesių ant petuko atsirado šviesiai ruda dėmė, gan didelė, ilgesnė kaip 1cm. Spalva panaši kaip senatvinių dėmių. Laukiu, kas bus toliau, ar nedidės ir netamsės. Tik negąsdinkit, kad daug tokių gali atsirasti.
QUOTE(zvaigzdulyte777 @ 2009 11 29, 02:27) mes taip pat
o mes dar ne vieno apgamiuko neturim
pas mane vien ant vienos rankos 30keli.. ant kitos irgi.. ir šeip apgamuota esu...
Niekur nuo tu apgamuku nedinksi Kuo didin auga vaikiukas tuo ju tikrai padaugeja
QUOTE(Alexarina @ 2005 11 05, 13:59) Norėjau paklausti, gal kas žino kada pas mažylius atsiranda apgamai? Pas mano mažylę jau nuo trečio mėnėsio ant veido, prie akies pastebėjau tamsų taškiuką. Galvojom,kad tai spuogas, bet jis iki šiol nepraėjo Taip, turbut jau daugelis atsake, kad tai gali buti ir yra apgamas. Mano vaikiukas jau gime su apgameliu ant keliuko. Jis buvo visai sviesus, o dabar jau patamsejo ir tapo rudas. Gali but kad apgamelis ant veido buvo labai sviesus ir neatkreipete demesio, o dabar jis patamsejo.
mazdaug 2 ar 3 men pastebejau, kad vienu metu ir gan staigiai islindo du apgamukai- ant pilvuko ir slaunies, jie tokie idomiai elipses formos
mano kleckuciui apgamelis atsirado 6 menesiu,ant rankytes,per sulenkima ten kur "rinkutes yra"tai galima sakyt kad jo beveik nesimato,nes "rinkutes"paslepia
Pas manaja po bamba neseniai toks mazutis taskiukas atsirado ir neseniai ant kaklo gale mazuti taskiuka radau (pas vyra tuose vietuose yra) Bet kai pamaciau po bamba ta taskiuka, kaip as ji sveiciau
kazkur skaiciau kad nuo dvieju metuku pradeda rysketi apgamai
Maniskiam pirma menesi atsirado ant kakliuko nugarytes pusej apgamelis.
maniskei atsirado gal 5 men, ant blauzdos toks mazytis grazus
Aš pastebėjau,kad pas mano mažylį atsirado toks šviesus gal per pirmą mėnesį
mano mazyliui ant pilvuko atsirado apgamelis kai jam buvo 3 men.
|