Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada pas mažylius atsiranda apgamai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
Gabred
Jau senokai pastebėjau mažus rudus taškiukus ant mažiuko kojytės ir ant kakliuko.
Indrul
Mano vienas leliuka sturi apgamyte ant slaunyte tokia pat, kaip ir as ax.gif Jam isryskejo ji apie 1 men ax.gif
Raselelyte
O vat pas maniske kazkaip nei vieno apgamo nepastebejau... g.gif kazi cia normalu??? g.gif
inetata
va ir as susimasciau g.gif maniskiui 8men, bet ne vieno apgamuko g.gif
raudona astos
As irgi nepastebejau,kad turetu nors viena ax.gif ,siaip labai jau nesu tirinejus,gal reiks atidziau paziuret g.gif
JURGIDAR
mano vaikas jau gime su apgameliu ax.gif o kiti atsarsti pradejo +-5 ktame menesyje
tuzasss
mums beveik 9 menesiai ir nei vieno apgamelio nesimato
urte484
o mes jau gimem su nemazu apgameliu ant rankytes rolleyes.gif
Vitora
O mums apie 6men. Pirma galvojau kad spogiukas smile.gif
buruliuke
Mano Maziukei apgamas ant nugarytes atsirado kai buvo 4men.sake daktare stebeti ar nedideja,jei dides darys turbut tyrimus kazkokius.
M.i.g.l.e
Pirmasis apgamėlis ant šlaunytės atsirado kažkur 8mėn. Kolkas jį vieną ir teturim.
salomejaxx
O mano pirmagimei apgamai atsirado tik trečiais metais, o jaunėlei jau 8 mėn bet nei vieno apgamuko nėra... lauksim smile.gif
♥ Kristi ♥
mes gimem su apgamu ant slaunies bet toks nemazas bet ir nedidziulis ji paveldejo is manes nes as toki pat turiu smile.gif visi lb stebisi bigsmile.gif
Emerencija
8 mėnesiai, bet dar nei vieno nėra schmoll.gif ax.gif
Upjora
Ir mes vis dar laukiam apgamu ax.gif
viti
QUOTE(salomejaxx @ 2009 08 15, 09:23)
O mano pirmagimei apgamai atsirado tik trečiais metais, o jaunėlei jau 8 mėn bet nei vieno apgamuko nėra... lauksim smile.gif
*

smulkių koks dešimt atsirado irgi trečiais metais smile.gif
Envi
QUOTE(Salkauske @ 2009 08 16, 12:32)
Ir mes vis dar laukiam apgamu ax.gif
*

geriau nelaukit, nes geriau ju netureti
mano maziausiai kuriai dar nera dvieju men. bet jau turime apgama, gal greiciau pavadinciau pigmentine deme ant slaunies verysad.gif
miix
Mes dar apgamu neturime mirksiukas.gif O suneliui isryskejo gal tik apie antrus metus pirmasis 4u.gif
viti
QUOTE(Envi @ 2009 10 22, 16:31)
geriau nelaukit, nes geriau ju netureti

*

tikra tiesa cool.gif
Vijoka
Mano mažylei pirmasis apgamėlis ant pilvuko atsirado ketvirtąjį mėnesį
Bluebell
kazka skaiciau kad lyg iki metuku tuetu nebuti...
bet mama sake as gimiau su apgamuku ant kojos.. tai va.. zinok cia..

isejus111
pas maniski tik sia vasara isryskejo keletas, jam 4metai
Apsimetele
mum 8 menesiai, turim du apgamiukus... ant sikniuko ir krutines... pirmasis gal kokiu triju menesiu atsirado, o antrasis net nepastebejau... g.gif
spurgela
mum 9 menesiai turim 2 apgamiukus, vienas nuo gimimo, kitas atsirado. na pas mane pilna apgamu, tai gal cia paveldejimas? g.gif na kolkas jie nedideja
vetruze
apie 8men
Raselelyte
Maniske nei vieno neturi....kazi cia normalu g.gif g.gif
Amaterasu
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 26, 14:49)
Maniske nei vieno neturi....kazi cia normalu g.gif  g.gif
*

Mano irgi neturi...
Fatimaallaa
mums 8.5 men ir mes teturim viena apgama, su kuriuo gimeme
Rucccike
Mums apgamas ant uzpakaliuko atsirado apie 6 men.
irmaba
maniskiui greitai 4 menesiukai, bet apgamiuka ant pilviuko apacios pastebejau katik gimusiam unsure.gif
takupaj
mes gimem su labai ryskiu apgamiuku ant slaunies,net nustebom su vyru-tokio ryskaus niekas seimoje lyg ir neturi...na,bet jis laaabai grazus! 4u.gif
dzigitas
gimem su apgamiuku ant nugaros.kazkur 2men atsirado ant kaktos wub.gif
Busiukas
Mano mazylei ant slaunies atsirado mazdaug 2men. smile.gif
Isila
Mažajam tai tik gimusiam radau, pas vyresnėlį išlindo tik 3 metukų.
zvaigzdulyte777
Mes gimeme su labai graziu, ryskiu apgamiuku ant slaunies thumbup.gif 4u.gif
Bozinda
pas prie akytes 2 men. atsirado rolleyes.gif
Miauki
Dviejų mėnesių ant petuko atsirado šviesiai ruda dėmė, gan didelė, ilgesnė kaip 1cm. Spalva panaši kaip senatvinių dėmių. Laukiu, kas bus toliau, ar nedidės ir netamsės. Tik negąsdinkit, kad daug tokių gali atsirasti.
gintaaare
QUOTE(zvaigzdulyte777 @ 2009 11 29, 02:27)
Mes gimeme su labai graziu, ryskiu apgamiuku ant slaunies  thumbup.gif  4u.gif
*

mes taip pat smile.gif tik daktarai sake, kad vakiukui augant sis apgamas taip pat augs. ir yra didesne tikimybe, kad apgamu atsiras daugiau, todel apgama, su kuriuo vaikas gime, reikia slepti nuo saules, kad negautu tiesioginiu saules spinduliu. cool.gif
Dovile2010
o mes dar ne vieno apgamiuko neturim unsure.gif ,nors pas mane ju nemazai..
Rūtkė
pas mane vien ant vienos rankos 30keli.. ant kitos irgi.. ir šeip apgamuota esu... doh.gif pas lelių kolkas bentjau nėra, norėčiau kad ir nebūtu.. smile.gif
gosas
Niekur nuo tu apgamuku nedinksi Kuo didin auga vaikiukas tuo ju tikrai padaugeja g.gif Maniskis kaip tik gime atrodo nei vieno nemačiau o veliau žiurek jau du ir islindo
lyrute
QUOTE(Alexarina @ 2005 11 05, 13:59)
Norėjau paklausti, gal kas žino kada pas mažylius atsiranda apgamai? Pas mano mažylę jau nuo trečio mėnėsio ant veido, prie akies pastebėjau tamsų taškiuką. Galvojom,kad tai spuogas, bet jis iki šiol nepraėjo  schmoll.gif , o dabar mums jau 5 mėn. Ar tai gali būti apgamas ?
*

Taip, turbut jau daugelis atsake, kad tai gali buti ir yra apgamas. Mano vaikiukas jau gime su apgameliu ant keliuko. Jis buvo visai sviesus, o dabar jau patamsejo ir tapo rudas. Gali but kad apgamelis ant veido buvo labai sviesus ir neatkreipete demesio, o dabar jis patamsejo.
Loveco
mazdaug 2 ar 3 men pastebejau, kad vienu metu ir gan staigiai islindo du apgamukai- ant pilvuko ir slaunies, jie tokie idomiai elipses formos g.gif dar sviesus 4u.gif
mazutesaule
mano kleckuciui apgamelis atsirado 6 menesiu,ant rankytes,per sulenkima ten kur "rinkutes yra"tai galima sakyt kad jo beveik nesimato,nes "rinkutes"paslepia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mamamia*
Pas manaja po bamba neseniai toks mazutis taskiukas atsirado ir neseniai ant kaklo gale mazuti taskiuka radau (pas vyra tuose vietuose yra) Bet kai pamaciau po bamba ta taskiuka, kaip as ji sveiciau lotuliukas.gif galvojau kad kur issipurvino doh.gif lotuliukas.gif tik paskui daejo kad apgamiukas lotuliukas.gif 4u.gif
Donyy
kazkur skaiciau kad nuo dvieju metuku pradeda rysketi apgamai g.gif
Lina1985
Maniskiam pirma menesi atsirado ant kakliuko nugarytes pusej apgamelis.
kerryy
maniskei atsirado gal 5 men, ant blauzdos toks mazytis grazus 4u.gif thumbup.gif
Bretane
Aš pastebėjau,kad pas mano mažylį atsirado toks šviesus gal per pirmą mėnesį ax.gif
sorre
mano mazyliui ant pilvuko atsirado apgamelis kai jam buvo 3 men. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.