Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "OlympicGym"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
bugyte
QUOTE(Buttuke @ 2008 12 07, 01:51)
as ir atsakysiu. Oza lankiau pries tris metus. kas per ta laika pasikeite ten? ax.gif

o SEB arenoj tai tai tikrai nieko gudro. ir ne geriau nei oze. ka tik pradejau lankyt, bet nepatenkinta schmoll.gif treniruociu nedaug, rinktis nelabai yra is ko. savaitgali visai. o ir baseino cia nera verysad.gif
man pliusas tik toks, kad su vaikais treniruotes vyksta, bet menesi atlankius daugiau ten nepratesiu mirksiukas.gif
*

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Bet žiū kol nepabandysiu, tol neapsiraminsiu doh.gif
dianaartemide
as lankau man labai patinka . ypatingai patinka Jeane Claude taebo treniruotes. po ju reikia issliauzti. manau siai dienai jis geriausias instruktorius Vilniuje. Butinai isbandykite. be to nuo pirmadienio naujas grafikas su dar daugiau treniruociu
zozete
QUOTE(dianaartemide @ 2009 01 12, 00:05)
as lankau man labai patinka . ypatingai patinka Jeane Claude taebo treniruotes.  po ju reikia issliauzti. manau siai dienai jis geriausias instruktorius Vilniuje. Butinai isbandykite. be to nuo pirmadienio naujas grafikas su dar daugiau treniruociu
*

Jo , Jeane Claude jega thumbup.gif labai patiko, nusivarai nuo koju kaip reikiant... reiks vel pradet pas ji vaiksciot 4u.gif
Indijaa
As vaikstau i ozog impulsa ir man labai patinka, nieko naujo nenoriu ieskoti, vaikstau i treniruokliu sale, net aerobika... baisu...pastovejau 5 min ir isejau ( vede tokia maza smulki rudais trumpais plaukais cyple) skuba kaip akis isdegusi.... as nieko ten nesupratau ir stoviu ziuriu..."nestovet nestovet" noriu ir stoviu...pabegau i treniruokliu sale.... ten man viskas puiku... su treneriais visais sutariu... man patinka:)
kaledukas
QUOTE(Indijaa @ 2009 03 19, 14:24)
As vaikstau i ozog impulsa ir man labai patinka, nieko naujo nenoriu ieskoti, vaikstau i treniruokliu sale, net aerobika... baisu...pastovejau 5 min ir isejau ( vede tokia maza smulki rudais trumpais plaukais cyple) skuba kaip akis isdegusi.... as nieko ten nesupratau ir stoviu ziuriu..."nestovet nestovet" noriu ir stoviu...pabegau i treniruokliu sale.... ten man viskas puiku... su treneriais visais sutariu... man patinka:)
*

Tu patekai i Agnes treniruote, tempas pas ja visada labai greitas ir treniruotes stiprios thumbup.gif
Indijaa
aisku, nezin au atmuse man visa nora net eiti bandyt i aerobika, bet uztad i treniruokliu sale begte begu....
kliaksaa
Kiekvienam savo pasirinkimas smile.gif . Vieniems patinka treniruokliu sale, kitiems aerobika - grupiniai uzsiėmimai...
Man asmeniškai labiau patinka vaiksčiuoti į aerobiką 4u.gif
Bastet
Labai pamegau sita kluba 4u.gif ypatingai aerobikos treniruotes 4u.gif
pries ntai turejau nelaimes lankytis sigmoje, tai skirtimas kaip diena ir naktis lotuliukas.gif
bugyte
QUOTE(Indijaa @ 2009 03 19, 14:24)

QUOTE(kaledukas @ 2009 03 21, 19:07)
Tu patekai i Agnes treniruote, tempas pas ja visada labai greitas ir treniruotes stiprios  thumbup.gif

Reikėtų pas Agnę nueiti į intro treniruotę. Tai tokia kaip įvadinė treniruotė ir jos metu Agnė parodo pagrindinius aerobikos žingsnelius pagal kuriuos paskui daromas apšilimas jau normaliose treniruotėse mirksiukas.gif
Aš nuo to ir pradėjau, tai dabar viskas normaliai, galiu drąsiai eiti į visas aerobikas biggrin.gif
Bastet
QUOTE(bugyte @ 2010 03 16, 14:56)
Reikėtų pas Agnę nueiti į intro treniruotę. Tai tokia kaip įvadinė treniruotė ir jos metu Agnė parodo pagrindinius aerobikos žingsnelius pagal kuriuos paskui daromas apšilimas jau normaliose treniruotėse  mirksiukas.gif
Aš nuo to ir pradėjau, tai dabar viskas normaliai, galiu drąsiai eiti į visas aerobikas  biggrin.gif
*

Man asmeniskai labai patinka Mildos ir Editos treniruotes. Dar labai patiko Olga, bet neturiu galimybes dabar dienomis vaikscioti. Jaroslavas irgi fainuolis, bet 18 val. labai daug zmoniu, o 19 val. zemas instensyvumas smile.gif
justukė
Atsiliepkit ar yra lankančių treniruotes pas Ramūną 16 val. Kiek trunka treniruotė? Turiu vidudienio abonementą, svarstau ar spėsiu laiku išeiti.
Bastet
QUOTE(justukė @ 2010 06 07, 11:01)
Atsiliepkit ar yra lankančių treniruotes pas Ramūną 16 val. Kiek trunka treniruotė? Turiu vidudienio abonementą, svarstau ar spėsiu laiku išeiti.
*

50 minuciu buna dazniausiai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.