Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "OlympicGym"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Rasma
Jooo viena mano kolegė nori lankyt, o kita pažadėjo nuo kovo mėn. irgi lankyt..taigi jau dvi kolegės..ir aš norėčiau, nes man labai arti darbo, bet tada reiks pačiai mokėt, nors ir nedaug, tai dar nesu apsisprendusi (kol kas vyras sumoka Grand Gym'e blush2.gif )
zelionuska
g.gif man atrodo, kad firmoms 3 menesiams 350 lt
SuperMama
Na va, ir aš likau už borto verysad.gif
Teks į Impulsą eiti už visą kainą - vis arčiau namų... keliais metrais biggrin.gif
Tagulia
QUOTE(corvette @ 2005 02 05, 11:24)
g.gif man atrodo, kad firmoms 3 menesiams 350 lt
*

as visas kainas jau buvau nurodzius, ziurek anksciau ax.gif Siaip nera jokio skirtumo, ar firma, ar tiesiog privaciu asmenu kompanija. Svarbus tik vienintelis kriterijus - kiek zmoniu: 5-10, 10-20 ar virs 20. Jie turi standartinius pasiulymus, pvz., virs 20 zmoniu - tai 130 Lt/zmogui. Visa kita - derybu dalykas (butent taip ir gavosi mum 120 Lt).
P.S. be abejo, jei moki uz kelis men i prieki - kainos dar siek tiek sumazeja ax.gif

bet kokiu atveju, kolkas, kaip minejau, neiseina jums padet verysad.gif
SuperMama
QUOTE(Tagulia @ 2005 02 07, 14:53)
bet kokiu atveju, kolkas, kaip minejau, neiseina jums padet  verysad.gif
*

QUOTE(Tagulia @ 2005 01 27, 10:04)
ATSIRADO DAR 12 ZMONIU GRUPELE (VIENOS IMONES DARBUOTOJAI). PAMANEM, KAD SUSIJUNGUS MUSU BUTU JAU 21 ZMOGUS.
*

aha, firma sau nemažai sutaupė doh.gif , o mūsų norinčios mamkos, kurios vėliau temą pamatė, ant ledo liko schmoll.gif

Tagulia
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 08, 17:48)
norinčios mamkos, kurios vėliau temą pamatė, ant ledo liko  schmoll.gif
*

Siaip tai bandziau suburt grupele apie 2 (o gal daugiau) savaites mirksiukas.gif Tik atsiradus tai firmelei ledai pajudejo ir praktiskai per pora dienu apsisukom. beje, dauguma zmoniu dar spejo isirasyt paskutiniu momentu, tam zmogui beissisiunciant musu bendra sarasa i kluba doh.gif
Siulau neliudet labai, bent jau pasiteiraut dar karta galesiu ax.gif
Supermama, o tu gi anksciau buvai grieztai pasakius, kad bet kokiu atveju ir bet kokiom salygom nori eit i Impulsa. Apsigalvojai ? smile.gif As irgi is pradziu norejau i Impulsa, gi ir tema uzvedziau, bet kazkaip nesigavo grupe organizuot. matyt likimas, nes Olympicas man arciau , pestute nueinu ir dukra pasiemu pasipleskiant vaiku baseine doh.gif
SuperMama
Man tiesa pasakius - tas pats ar į Impulsą ar į Olympic Gym'ą. smile.gif , Impulsas -arčiausiai, žinoma. Nes tik į akvaaerobiką noriu - ir ten ir ten yra ir laikas tinkamas - dienos metu.
O dėl visų kitų mamų, manau tiesiog jei yra noriničų, reikia sudaryti sąrašą ir tai firmai išsiųsti, kad įtrauktų, nieko čia tokio baisaus nėra. mirksiukas.gif
Li ute
As jungciausi prie Jusu. 4u.gif Sportuoju Grand Gym'e, bet jau pradeda atsibosti - reikia keisti sporto kluba smile.gif
inuska
Kaip gaila, kad pavelavau sad.gif
Bet nuo kovo menesio as butinai ir noreciau prisijungti ax.gif 4u.gif
Lauksiu info
Upsiukas
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 07, 01:09)
Na va, ir aš likau už borto  verysad.gif
Teks į Impulsą eiti už visą kainą - vis arčiau namų... keliais metrais  biggrin.gif
*

Oi nepatariu i IMPULSA...as nerealiai siuo klubu nusivylus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
xenzy
ziuriu, kad kokie 10 zmoniu susidaro, bandykit prasyt nuolaidos, vat as is savo puses jums 4 mergiotes duodu smile.gif)) jei reikes kontaktai i AZ, tik imkites kuri nors organizavimo smile.gif
Tagulia
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 09, 13:33)
reikia sudaryti sąrašą ir tai firmai išsiųsti, kad įtrauktų, nieko čia tokio baisaus nėra.  mirksiukas.gif
*

tai kad tame ir kampas, kad as iki siol net nezinau, kas ten per firma tiksliai. Jie gavo tai, ko norejo - isleido darbuotojus i kluba (o jie bet kokiu atveju tai butu dare) + gavosi siek tiek pigiau, nei planavo. As negaliu imt ir siust sarasa, ir sakyt, irasykit siuos zmones. Nei jie man skolingi, nei ka. Buna zmoniu, kurie nori del kitu stengtis, buna ir tokiu - kurie nemato tam reikalo g.gif Dabar jei jie ka ir irasys, tai bus tik geranoriskumo pagrindais. As jau klausiau mailu (nes tik vieno is ju maila ir teturiu) laaabai mandagiai, ar sutiktu jie itraukti i sarasa dar zmoniu, nes yra norinciuju. Gavau atsakyma: "sarasas jau buvo issiustas, derejomes del tiek zmoniu, kiek ir irasyta, tai dabar jau kaip ir viskas, bet kita menesi ziuresim, gal ir del nauju zmoniu suderesim su klubu". Tai vnz., dave man suprast, kad cia vel reitu su administracija bendraut ir derint. Todel as cia ir parasiau, kad neprizadu 100 proc, bet dar karta paklausiu del Jusu itraukimo i sarasa 4u.gif o viskas priklauso nuo tos firmos ax.gif
Tagulia
QUOTE(xenzy @ 2005 02 10, 08:33)
ziuriu, kad kokie 10 zmoniu susidaro, bandykit prasyt nuolaidos, vat as is savo puses jums 4 mergiotes duodu smile.gif)) jei reikes kontaktai i AZ, tik imkites kuri nors organizavimo smile.gif
*

jei 5 zmones - tai 150 lt/men (ir manau nelabai ten eis i kalbas, kad dar nuleist);
jei 10- 140 Lt/men, bet manau gali ir iki 135 lt nuleist, bet vistiek iskels salyga visom susirinkt ir susimoket vienu metu mirksiukas.gif
Tagulia
taip, nutariau suskaiciuot jus mirksiukas.gif tai jei eitu visos tos, kurios parase noricios sportuot, tai yra 9 zmones. g.gif
Li ute
As pasiryzus keisti sporto kluba, tad pabandysiu pasikelbeti "rimciau" biggrin.gif Tik kol kas nekelia ragelio...
O siaip tai mane nervina, kad visur moki uz kompleksa sporto sale + baseinas. As neturiu laiko eiti i baseina, man uztenka tik sporto sales, ir man gaila moketi tiek daug tik uz sporto saaleee cry.gif Uz tai noriu nuolaidos cry.gif cry.gif cry.gif
renax
Tai gal jau registruojames ir tariames konkreciai as noriu net labai , kol dar pavasariu nekvepia i buvusius 65 isipaisyt smile.gif Tai kad fitness4.gif fitness3.gif kas cia jungiasi ir darom smile.gif
Jester
Priklausomai nuo kainos ir salygu, visa diena ir sventes domintu, tai as irgi prisijungciau ir su savim vyra paimciau
inuska
As irgi butinai jungiuosi, o gal dar ir sese pasirasys. smile.gif
Li ute
Labai sunkiai kalba apie nuolaidas... nebent per firma kokia bandyti nusileidzia iki 140 Lt... Man vis tiek daug, nes einu tik i sale...
eri
Na tai ar jau lankotes Olympice , tai kaip dabar atskirti supermamytes g.gif biggrin.gif
inuska
Tai nebera norinciu sportuoti? cry.gif sad.gif
Tai gal kokios 4 bent bus, tai keliais litais irgi pigiau. 150 jei moki uz viena menesi, o jeigu uz 3- 142lt. fitness3.gif
xenzy
QUOTE(inuska @ 2005 02 19, 09:44)
Tai nebera norinciu sportuoti?  cry.gif  sad.gif
Tai gal kokios 4 bent bus, tai keliais litais irgi pigiau. 150 jei moki uz viena menesi, o jeigu uz 3- 142lt.  fitness3.gif
*

jei reikia, galiu duoti kontaktus 4 merginu, kurios nori.
Manta
Olipike as sutikciau irgi sportuot.
Rasma
Aš irgi neatsiimu savo žodžių, kolegės vis ieško kur pigiau.
Manta
man tai olimpicas priimtinas, kad ten aukle vaikucius paziuri, nes as savo maziaus neturiu kur det.. Tik kaina ten biski kandziojas
inuska
As irgi labai noriu sportuoti Olimpike. drinks_cheers.gif

Ar tarp norinciu yra, kuri uzsiims organizavimu? Kazkas jau kalbejo su vadybininkais??
Rasma
Bandau surikiuot mirksiukas.gif
Xenzy: 4 kolegės
Rasma: 2 kolegės (+/- pati Rasma..dar galvoja blush2.gif )
Renax
SuperMama (kaip supratau, tiktų smile.gif )
Li_ute (keistų sporto klubą)
Inuska + 2 kolegos
Jester (+/- vyras, jei įkalbės) jei tiks sąlygos.
Manta lyg irgi norėtų g.gif )

"Blogiausiu" atveju lyg ir būtų 14 žmonių..jei pasirašys Rasma ir Jester vyras, jau 16 -ka..Aš dar pabandysiu darbovietėje pabirbt biggrin.gif Jei pasiektume 20-ties kartelę, tai jau galima žmoniškiau susitarti.

10 litų nuolaida - ne nuolaida išvis..reik daugiau nuderėt ax.gif
inuska
Puiku, kad ledai juda thumbup.gif

As irgi bandysiu rytoj ieskoti norinciu. Gal kokias dvi dar ir rasiu, ryt zinosiu. cool.gif
inuska
Prie musu dar jungiasi 2 mano bendradarbes. thumbup.gif mirksiukas.gif
Toliau ieskau norinciu. biggrin.gif
Sig
As ikisiu savo trigrasi, nes lankau OlympicGym, kai tik randu kad leliuka paziuri, nulekiu ten. Bais nervina, kad reikia laukt prie treniruokliu, padarai koki pratima ir vel lauki kol koks dviratis atsilaisvins. Kad kazka spetum padaryt, reikia vaziuot jau nuo 9 ryto gal? g.gif
SuperMama
O kaip ten vandens/aqua aerobika? Gal kas nors parašytų atsiliepimus jei lanko 4u.gif
Happymother
Aš irgi galvoju, kiek jai 20 eitu žmonių eitu .Kokia nuolaidėlė butu?

Rasma
Manau neriboto lankymo abonementas (t.y. ir darbo dienomis ir savaitgaliais tuo laiku kada nori) būtų suderėtas už 130 lt mirksiukas.gif

Aš va lyg ir dar du žmones radau thumbup.gif Tai jau 16 žmonių "blogiausiu" atveju, o 18 - geriausiu tongue.gif
Tagulia
QUOTE(Sig @ 2005 02 23, 11:31)
As ikisiu savo trigrasi, nes lankau OlympicGym, kai tik randu kad leliuka paziuri, nulekiu ten. Bais nervina, kad reikia laukt prie treniruokliu, padarai koki pratima ir vel lauki kol koks dviratis atsilaisvins. Kad kazka spetum padaryt, reikia vaziuot jau nuo 9 ryto gal? g.gif
*

Cia tai tiesa verysad.gif 18-19 val tai isvis, baisu kas darosi. "Perebora" jau padare klubas. man liudniausia, kad nei i viena sukurine vonia neimanoma patekt cry.gif
Nors viena karta pavyko ateit mazdaug 16.30, tai ant dviracio be eiles patekau ax.gif bet, kai nulipinejau nuo jo (po 30 min. "vaziavimo"), jau po 2-3 zmones eilei stovejo fitness4.gif
bet teisingumo delej pasakysiu, kad savaitgaliais kazkaip maziau zmoniu ateina, tai jau man patinka, ir dar dukra kartu pasiemu, tai ji po 3 val baseiniuke vaikiskam pleskenasi thumbup.gif
Dar Supertetis rase, kad nueina dienos metu (kaip supratau, pirmoj pusej dienos), tai zmoniu nebuna daug. Tai manau 9 val tikrai tau tiktu mirksiukas.gif
O man nera koti pasirinkimo, kaip tik apie 19 val vaiksciuot, nes darbas nuo 8 iki 17, tai kol griztu, kol dukros pamokas paruosiam ...

taigi, laukiam prisijungianciu nauju supermamu drinks_cheers.gif kaip supratau, jus jau pacios organizuojates ax.gif ten pasirodo, vadybininkai visi pakeisti. Tai tos vadybininkes su kuria as bendravau, su kuria kazkiek tariausi, jau nera, tai va ir pakartotines derybos uzstrygo ( o as vis laukiau atsakymo, del nauju nariu irasymo) frusty.gif
Tagulia
QUOTE(happymother @ 2005 02 23, 13:41)
Aš irgi galvoju, kiek jai 20 eitu žmonių eitu .Kokia nuolaidėlė butu?
*

ten vadybininkai visi pasikeite, tai gal ir ju kainodaros taktika pasikeite. bet 20 zmoniu turetu buti po 130 Lt
Tagulia
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 23, 13:27)
O kaip ten vandens/aqua aerobika? Gal kas nors parašytų atsiliepimus jei lanko  4u.gif
*

As nelankau, bet daznai taip pataikau, kad atejus i treniruoklius matau tuos uzsiemimus (ten siena stikline, tai is 2 auksto matai, kas apacioj baseine daros). nezinau, ka tu nori isgirst apie tas treneruotes g.gif Susirenka daug zmoniu (nors kartais buna ir kokie 5), sedi vandeny, o trenere ant kranto, t.y. ant borto doh.gif vnz., ne vandeny, vaiksto ir rodo visokius pratimus, o zmones juos vandeny atkartoja. Daro visokius, ir paprastus, ir su tokiom pripuciamom "lazdom", ir stovint, ir gulint ant vandens. nezinau, kaip del tokio sportavimo efektyvumo, bet manau, tokie uzsiemimai nuotaika pakelia nerealiai mirksiukas.gif Nes toks sportas + zaidimas gaunas. Ir man i juos ziurint nuotaika kelias ax.gif
Rasma
Aš dabar sportuoju grand Gym'e tai ten irgi yra aqua aerobiką ir dar išskirstyta į rūšisd pagal sunkumo laipsnį...tai ten taip pat. Žmonės su liemenėm apsirengia (nat maudymukų) ir tokiom polistirolinėm kažkokiom lengvom "žarnom- lazdom" vandenyje įvairius pratimus daro..trenerė pratimus rodo "nuo kranto"...buvau tik vienąsyk..bet sunku nerealiai blink.gif bent jau man buvo tikrai sunku.Nuvargau... intensyviai nešokinėji,bet kai reikia pratimus vandenyje atlikt doh.gif Tas vandens pasipriešinimas..koją pakelt pastangas dideles kainuoja..o čia dar reikia su visais spėt į ritmą doh.gif doh.gif
Sig
Ir dar, ten kur yra treniruokliu sale ir stovi dviraciai, tai kartais diedai mindami pedalus ziuri zemyn i baseina ir komentuoja figuras ar kaip kas plaukia. Tai budama pilna kompleksu niekaip nesiryztu i ta aqua aerobika biggrin.gif
Sig
Jus man dar paaiskinkit, jei sakykim, susirenka grupe, jie padaro nuolaida...Tai ka visoms 20 reikia ateiti, ar galima eiti kada nori smile.gif ? Jei jums dar truksta zmoniu, o mano abonementas jau besibaigiantis, tai galit ir mane ijungt ?
eri
tai kaip suprantu visos olympice ant treniruokliu sedit, o kas nors aerobika lankot? O tai man kazkaip liudna vienai cry.gif ax.gif
Rasma
QUOTE(Sig @ 2005 02 24, 09:18)
Jus man dar paaiskinkit, jei sakykim, susirenka grupe, jie padaro nuolaida...Tai ka visoms 20 reikia ateiti, ar galima eiti kada nori smile.gif ? Jei jums dar truksta zmoniu, o mano abonementas jau besibaigiantis, tai galit ir mane ijungt ?
*

Eini tai kada nori..Vienu žodžiu susirenka 20 žmonių, padarai jų sąrašą, pateiki vadybininkui viską suderėjęs ir sumoki.
Tik man rodos reikia pinigus vienu metu jiems pateikti g.gif Čia kebliau..
Maksyte
Deja, tik siandien prisijungiau prie forumo. Jei ne per velai, labai noreciau prisijungti prie Jusu buriamos grupes i Olympic'a nuo kovo men. Eiciau su vyru, t.y. dviese.
Rasma

Xenzy: 4 kolegės
Rasma: 2 kolegės (+/- pati Rasma..dar galvoja )
Renax
SuperMama (kaip supratau, tiktų )
Li_ute (keistų sporto klubą)
Inuska + 2 kolegos
Jester (+/- vyras, jei įkalbės) jei tiks sąlygos.
Manta (lyg irgi norėtų )
Maxyte + vyras

Dar einu paklausiu dviejų kolegių..girdėjau norėjo anksčiau. Tada jau būtų 20 žmonių "gerausiu" atveju ax.gif
Jei neapsigalvojote, tai gal darome sąrašą, tada susitariame, kaip su tuo apmokėjimu ir sportuojam mirksiukas.gif
afera
QUOTE(eri @ 2005 02 24, 11:18)
tai kaip suprantu visos olympice  ant treniruokliu sedit, o kas nors aerobika lankot? O tai man kazkaip liudna vienai cry.gif  ax.gif
*

Juodaplauke lanko (is skyrelio nuo 50 iki 60), vakar savom akim maciau biggrin.gif ... o del tu diedu virsuje ir ju komentaru galit nesirupint, kas ka daro vandeny nelabai ir matosi, nebent nedrasu iki to vandens nueit smile.gif smile.gif ... Galu gale, puikiai sudetu diedu ten negausu tongue.gif
eri
Nors as ir zinau kaip Juodaplauke atrodo, bet deja dar nebuvau sutikus, na ka sportuosim toliau..... vienos mirksiukas.gif
afera
QUOTE(eri @ 2005 02 25, 15:20)
Nors as ir zinau kaip Juodaplauke atrodo, bet deja dar nebuvau sutikus, na ka sportuosim toliau..... vienos mirksiukas.gif
*

Juodaplauke sake, kad buna beveik kiekviena diena apie 19 val... vakar tikrai maciau ja ax.gif , tik ji manes nepazista, tai nelindau i akis blush2.gif blush2.gif . Susirasykit, taigi cia privaciu zinuciu sistema sukurta mirksiukas.gif
another
QUOTE(eri @ 2005 02 24, 11:18)
tai kaip suprantu visos olympice  ant treniruokliu sedit, o kas nors aerobika lankot? O tai man kazkaip liudna vienai cry.gif  ax.gif
*

As lankau, bet taves nepazistu is matymo... doh.gif
Tagulia
Sveikos mamos.
Turiu tik 10, maximum 15 minuciu. Jei kas nori eit su mumis uz 120 greitai siuskit man i AZ savo varda ir pavarde. Ta firma tuoj siuncia sarasa is naujo i Olympica, nes kitaip ir mums patiems neprates tos nuolaidos. Todel mane labai skubina.
Kas nespes, nepykit. Padariau viska ka galejau del jusu ax.gif
xenzy
Tagulia, aciu labai ju vardu smile.gif parasiau tau info i AZ.
Tagulia
Xenzy, irasiau tavo koleges. Niekas daugiau neatsiliepia sad.gif Bet dar keleta minuciu luktelsiu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.