O gal kas per imone eina i Olympica? Kiek tai Jums kainuoja, jei ne paslaptis
Na va, pasirodo kad kurios einate i Impulsa per imone ir tai kainuoja ...
O gal kas per imone eina i Olympica? Kiek tai Jums kainuoja, jei ne paslaptis
as vaikstau per profsajunga (tai, manau, tas pats kaip ir per imone
140 jei pradetumdabar vasara galima buvo gerom salygom paimti metini abonementa po 100 lt butu menesiui, bet nepamenu kaip su mokejimu, ar iskart ar dalim...
Tagulia, specialiai Tau karsciausios zinios is OLYMPIC GYM kainorascio : visos dienos abonentas 159lt/menesiui, jei perki 3 menesiams- 453/151lt menesiui. Dar imanomi specialus pasiulymai grupems (5 zmones ir daugiau) As mielu noru jungiaus
QUOTE(Will @ 2005 01 20, 21:28) Tagulia, specialiai Tau karsciausios zinios is OLYMPIC GYM kainorascio : visos dienos abonentas 159lt/menesiui, jei perki 3 menesiams- 453/151lt menesiui. Dar imanomi specialus pasiulymai grupems (5 zmones ir daugiau) As mielu noru jungiaus Geras, o tai ko jie dar mazina? Nors koks skirtumas - kuo maziau, tuo geriau Tai sakai reikia dar 3 zmoniu, ir bus dar pigiau? Mielos moterys, gal domina sis pasiulymas? QUOTE(Tagulia @ 2005 01 21, 09:47) Geras, o tai ko jie dar mazina? ... vat vat
tai ar yra norinciu "prisiklijuot"?
QUOTE(afera @ 2005 01 21, 10:13) vat vat Aga, ju puslapy irasyta, kad uz programos sudaryma bei mitybos konsultacijas - jokiu mokesciu nejau taip konkurentai spaudzia ?
Idomu kokia nuolaida padarytu grupei ir kokia bus tada kaina, jei atsirastu dar norinciu?
Is mano puses butume as ir drauge, bet mes sportavom olimpice puse metu uz 100 lt. ir mokejom paprastai kas menesi, cia irgi prisiklijavus. Tai nebent suderejus uz 120 man tiktu, daugiau nenoriu, nes dar turiu kitu variantu. LauraB, tai reiskia mes jau kuri laika vienam klube sportavom QUOTE(Brazile @ 2005 01 21, 11:59) Idomu kokia nuolaida padarytu grupei ir kokia bus tada kaina, jei atsirastu dar norinciu? Is mano puses butume as ir drauge, bet mes sportavom olimpice puse metu uz 100 lt. ir mokejom paprastai kas menesi, cia irgi prisiklijavus. Tai nebent suderejus uz 120 man tiktu, daugiau nenoriu, nes dar turiu kitu variantu. 120 butu labai jau gerai. Bet manau viskas priklauso nuo to, kiek zmoniu susirinks. Jei per menesi, kaip Will raso 159 lt, o musu susirinks tik 5 (t.y. minimalus zmoniu grupeje skaicius), tai abejoju, ar padarys 120 Lt. Manau, pabandom dar palaukti diena - dvi :-) gal dar atsiras norinciu, tada pasiskambintume i Olimpica ir paklaustume kiek jie nuleist gali. Kaip manot? P.S. bandziau i ju tinklapi ilist, bet kainorascio neduoda - atseit "kainos keiciamos". Tai jau turbut surasys tuos atpigintus variantus
Dar sumasciau toki dalyka:
tos kurios vaikstote i Olimpica, ar pazistant ten besilankancias moteris (tokias kurios moka visa kaina, pvz. 180 Lt) - gal jas reiketu truputi paagituot, kad prisijungtu prie grupes: tokiu atveju butu daugiau zmoniu, didesnes nuolaidos ir visom tik pigiau butu Sudetingai as cia prirasiau QUOTE(Tagulia @ 2005 01 21, 09:47) Geras, o tai ko jie dar mazina? Nors koks skirtumas - kuo maziau, tuo geriau Mazina todel, kad atsidaro nauji klubai Del kainu grupei- as manau, kad reikia parasyti jiems laiska, arba paskambinti ir pasiteirauti- esam cia kelios moteriskes ir noretume sportuot pas jus, ka siulot?
Parasysiu tiek kiek zinau nes pazystama ten eina dirbt buhaltere tai sake kad kur yra atsidares sporto klubas prie sodros tai savininkas ir OLYMPIC GYM' A nusipirko tai viska pagal savo kainas daro kad klijentu neprarastu ka nors zinosiu daugiau parasysiu labai noreciau prisijungt bet gal veliau nes dabar ner kam merginu paziuret kol sportuociau sekmes JUMS
Kaip ten bebutu, svarbiausia, kad kainas mazina, o ne didina
VISA DIENA 6.30 - 22.30 d. d. / 9.00 - 22.00 š. s.
Sporto kompleksas 1 kartas 25 12 kartų 249 1 mėn. 159 3 mėn. 453 / 151 6 mėn. 859 / 143 (galima pirkti issimoketinai) 12 mėn. 1622 / 135 (galima pirkti issimoketinai) Cia kainos Vienam asmeniui, jei susirinks bent 4 zmones - dar pamazins (kuo daugiau zmoniu - tuo mazesnesnes kainos)
Jei susirenka 10 žmonių, tai neriboto lankymo abonementas "atiduodamas" už 125 Lt. Man tai išvis 4 min. pėsčiomis nuo darbo, bet aš kažkodėl ant to Grand Gym'o užsiciklinus"
QUOTE(Rasma @ 2005 01 24, 15:18) Jei susirenka 10 žmonių, tai neriboto lankymo abonementas "atiduodamas" už 125 Lt. Man tai išvis 4 min. pėsčiomis nuo darbo, bet aš kažkodėl ant to Grand Gym'o užsiciklinus" Tai mes kol kas tik 4 zmones turim (cia su 2 moteriskem, kurios eis tik tuo atveju, jei kainuos 120 +-).
as visai nesigaudau tuose dalykuose,bet kas dar ten be treniruokliu ir asmenines programos,kad tooookius pinigus kainuoja?as kazkaip iseinu pabegiot,atsilenkimus , atsispaudimus namie uzsileidus muzika darau,bet tokiu pinigu gaila butu.lankiau kazkada sporto sale,nu nieko ypatingo,ko nebutu galima padaryti namu salygomis.
QUOTE(panama @ 2005 01 25, 11:36) as visai nesigaudau tuose dalykuose,bet kas dar ten be treniruokliu ir asmenines programos,kad tooookius pinigus kainuoja?as kazkaip iseinu pabegiot,atsilenkimus , atsispaudimus namie uzsileidus muzika darau,bet tokiu pinigu gaila butu.lankiau kazkada sporto sale,nu nieko ypatingo,ko nebutu galima padaryti namu salygomis. baseinas su pribumbasais (sauna, pirtis, "dzakuzi", akvaaerobika...), paprastos (nevandenines) aerobikos rusiu tiek, kad visu neisbandysi; dviraciu treniruotes ... Be to, ne paslaptis, kad mamos daug laiko praleidzia namie, o kad nenuvaziuotu stogas eina "prasibezdet" i lauka, parduotuve ir ... ko gero daugiau nelabai kur ir nueisi, turedamas kelias laisvas valandas per savaite... Apsilankymas sporto klube labai padeda atsipalaiduoti ir nesijausti "uzsisedejusia" (bent jau man). Jei nori TIK sportuoti ir turi daaug valios, tinka ir naminis sportavimo variantas, bet man toks pasisportinimas namie nuotaikos nepakelia QUOTE(panama @ 2005 01 25, 12:36) as visai nesigaudau tuose dalykuose,bet kas dar ten be treniruokliu ir asmenines programos,kad tooookius pinigus kainuoja?as kazkaip iseinu pabegiot,atsilenkimus , atsispaudimus namie uzsileidus muzika darau,bet tokiu pinigu gaila butu.lankiau kazkada sporto sale,nu nieko ypatingo,ko nebutu galima padaryti namu salygomis. Vat vat as ir kai neturejau vaiku tai ir namie sportavau ir pilnai uzteko o kai vaikai namie tai ir vietos ir laiko ner tai geriau i sporto kluba nueit nei nieko cia mano nuomone
Truksta jau 5
Na tai va. Paskambinau. kaip ir sakiau, esant penkioms tiek daug tiketis negalima. Nuolaida nebutu zenkli
Sako taip: menesiui butu 150 Lt, jei iskart uz 3 men - nuo tos sumos nuleistu papildomai 5 proc. (jei tesisingai skaičiuoju - 142,50/men) jei - uz 6 men - 10 proc (135 Lt/men) 12 men - 15 proc. (127,50Lt/men). Uz 6 ir 12 galima moket issimoketinai (bent jau taip Inete skelbia). bet kaip supratau Brazile tau ne 1 siu variantu netinka
Tagulia, as tau parasiau i asmenine. Man jei pagal tokias salygas, tai neapsimoka, nes turiu kitu variantu ir ieskau geriausio.
na va ir olimpike atsiras daugiau supermamyciu
Gerbiamos supermamos, skubu pranesti kad vakar prie musu prisijunge dar 4 zmones.
SKELBIU SKUBIA 1 ZMOGAUS PAIESKA !!!!!!! bus nuolaidu
Bliamba,
vis galvojau galvojau, kodel 5 zmonems kaina 150 Lt/men, o 10-ciai - net 125 Lt/men. Kazkaip galvoju per daug nuleidzia. Nutariau patikrint, ir zinot ir 10 zmoniu mineta 125 suma tik tuo atveju, jei abonementas pusei metu. Rasma matyt ne visas detales paminejo Va ka jie man atsiunte: pasiulymas 10-20 zmoniu grupei: Visa diena d.d.6.30-22.30- š.s. 9.00-22.00 1 mėn. 140 lt 12kartų 190 lt 3 mėn. 399/133 6 mėn. 756/126 12 mėn. 1428/119 Brazile, netinka?
KARSTOS NAUJIENOS:
ATSIRADO DAR 12 ZMONIU GRUPELE (VIENOS IMONES DARBUOTOJAI). PAMANEM, KAD SUSIJUNGUS MUSU BUTU JAU 21 ZMOGUS. JIE SIOM DIENOM IFORMINS KOLEKTYVINI ABONEMENTA SAVO IMONES VARDU (TAIP BUS PATOGIAU, NES JEI MES EISIM TIESIOG KAIP PRIVACIU ASMENU GRUPE REIKES BENT JAU PIRMA KARTA VISIEMS KARTU SUSIRINKTI IR PASIRODYT SPORTO KLUBO ADMINISTRACIJAI, O TAI NEBUTU LENGVA, VISI GI SKIRTINGAS DIENOTVARKES TURIME). MES BUSIME IRASYTI I JU SARASA, MOKESIM KAS MENESI - T.Y. KIEKVIENAS PATS UZ SAVE. SIUO METU MUSU BUSIMAJAI GRUPEI PASIULYTA: 130 LT/MEN. MANAU PASIULYMAS VERTAS DEMESIO. BRAZILE (SU DRAUGE) IR WILL, ATSILIEPKIT PRASAU. REIKES KLUBUI PRANEST MUSU VARDUS, PAVARDES, KAD IRASYTU I SARASA P.S. PASISTENKITE GREICIAU Pasiūlymas grupei: nuo 20 žmonių Visa diena d.d.6.30-22.30- š.s. 9.00-22.00 1 mėn. 130 12 kartų 180 3 mėn. 371/124 6 mėn. 702/117 12 mėn. 1326/111
Tagulia,
parasiau i az. As kad nepavesti tai pasilieku ir rasyk, jei tinka - atsiusiu duomenis i az, o mano drauge visgi pasirinko kita pasiulyma.
PASKUTINES MINUTES KAINA:
tik 120 Lt/men Bet reikia paskubet pateikt info. taigi siuskyt i AZ varda-pavarde. tada tarsimes del apmokejimo laiko
Panasu, kad jau surinkom visus
Jeigu dar galima, prasyciau priimti ir mane. Vis daugiau žmonių susidarytų...
Please...
Jus tikri saunuoliai kad taip puikiai susiorganizavot ir surinkot tiek daug zmoniu
Sveikos, ar galima butu prie Jusu itraukti dar 2-4 zmones ar jau per daug? nes mano koleges noretu ir joms salia namu, lauksiu atsakymo i AZ
Aha, staiga ir man paaiškėjo, kad dar du žmonės norėtų
Niu... kolkas nieko gero
Rasma ir Xenzy, negaliu jums nieko konkretaus ir atsakyt. Butu paprasciau, jei del musu surinktos grupes dereciausi as pati. bet... as tik surinkau 11 zmoniu, o po to per buvusia grupioke prijungiau visus prie imones, kuri kaip tik ruosesi sudaryt sutarti su Olympicu, ir jiems reikejo daugiau zmoniu. Va tokiu budu ir gavosi 32 zmones. Visa likusia procedura pabaige ta firma. Todel visos bendro saraso korekcijos (nauju zmoniu irasymas) ir turetu buti daromas per tuos zmones (kuriu as visai nepazistu) Taigi galiu tik tiek ir pasakyt, kad reikia palaukt iki menesio pabaigos QUOTE(Tagulia @ 2005 02 04, 10:40) Niu... kolkas nieko gero Rasma ir Xenzy, negaliu jums nieko konkretaus ir atsakyt. Butu paprasciau, jei del musu surinktos grupes dereciausi as pati. bet... as tik surinkau 11 zmoniu, o po to per buvusia grupioke prijungiau visus prie imones, kuri kaip tik ruosesi sudaryt sutarti su Olympicu, ir jiems reikejo daugiau zmoniu. Va tokiu budu ir gavosi 32 zmones. Visa likusia procedura pabaige ta firma. Todel visos bendro saraso korekcijos (nauju zmoniu irasymas) ir turetu buti daromas per tuos zmones (kuriu as visai nepazistu) Taigi galiu tik tiek ir pasakyt, kad reikia palaukt iki menesio pabaigos aciu, lauksiu info. |