Visų pirma noriu pasveikinti ader su Vaigos Pirmuoju Gimtadieniu
O pati skrepukė tik kad skrebina, kad skrebina ir jokios bacilos jai ne motais
Kristi, tavo skrebukas irgi šaunus, labai man patiko
Rytas labas visoms
Visų pirma noriu pasveikinti ader su Vaigos Pirmuoju Gimtadieniu O pati skrepukė tik kad skrebina, kad skrebina ir jokios bacilos jai ne motais Kristi, tavo skrebukas irgi šaunus, labai man patiko
Scrapuke, sis LO, toks paprastas bet labai ispudingas
a'lua aciu labai uz sveikinimus. Vakar pyskinau visa diena. bet dar svente laukia sestadieni tai bus puosnesniu nuotraukyciu. Tikiuosi pavyks ka nors grazaus padaryt. nu man zinok akyse stovi tie indiski motyvai tavo skrebuko
scrap, daug cia neprikalbesi, bet labai grazus gavosi pagrindas. Itariu dabar daugiau darysi savo gamybos rastuoto popieriaus QUOTE(ader @ 2010 02 24, 11:18) a'lua aciu labai uz sveikinimus. Vakar pyskinau visa diena. bet dar svente laukia sestadieni tai bus puosnesniu nuotraukyciu. Tikiuosi pavyks ka nors grazaus padaryt. nu man zinok akyse stovi tie indiski motyvai tavo skrebuko scrap, daug cia neprikalbesi, bet labai grazus gavosi pagrindas. Itariu dabar daugiau darysi savo gamybos rastuoto popieriaus Prisidedu prie sveikinimu As tylos zonoj .. nekyla rankos .Kas isjudins
ader, smagios šventės ir šeštadienį
O kad sesei tie mano rytietiški ornamentai patiktų taip kaip tau... OJE, žianau, žianau, kaip tau pagelbėt. Įnyk į SB galerijas, žurnalus - kuo daugiau svetimų LO'liukų prisižiūrėsi, tuo greičiau sugrįš įkvėpimas ir pačiai paskrebint.
tylėjau tylėjau
ader, smagios jums šventės nors mūsų pirmasis gimtadienis tik vasarą - aš jau seku mintį ką ir kaip darysiu a Lua, tavo darbeliai puikūs, tad jei kas kabinėsis - parodyk liežuvį nu va, ir išlindau iš pogrindžio visoms linkiu ir toliau taip pat sėkmingai kepti tokius grožius
noreciau komentaru
![]() QUOTE(a Lua @ 2010 02 24, 14:13) OJE, žianau, žianau, kaip tau pagelbėt. Įnyk į SB galerijas, žurnalus - kuo daugiau svetimų LO'liukų prisižiūrėsi, tuo greičiau sugrįš įkvėpimas ir pačiai paskrebint. as tiek prisiziuriu- kad mano sielai buna uztektinai Be, to pradedi gilintis i viena, kai tuoj pat reikia pradeti gilintis ir i kita dalyka. Tai nuo to viso pradedu zaliuoti. Va domejaus scrapu, dabar photografija, dabar reik ismokt kaip susikurti jas kazkur sisdeti- taip, kad galeciau ir istrinti.. nes dabar keliu tokiu budu, kad jos visada lieka ..o man tai nepatinka scrap8- grazus darbelis.. nu paziuri ir buna dazniausia- neturi ka pridurti, tiesiog grazu grazu... perskaitau kaip padaryta, ir nuo galvoji kad jau patobulejai Man patiko visos detales, nu taip suderinta, ir tas issiuvinejimas ir tos linijos taip dera prie fotos. Vat reikia pirma sukaupti sandeli, kad turet ka parinkt
*Ačiū merginos už tiek
*apie tą embosinimo techniką su skaidriais milteliais tai pasižiūrėkit šį video (jau buvau įmetus čia rodos); Pradėkite žiūreti nuo 1:30 min. nuo tada rodo būtent tą techniką. Nors tenai embosintas paveiksliukas vėliau spalvintas su rašaliniais distress "dye" rašalais, taip pat galima ir su akvarele kaip mano skrebe. *ader: pavėluotai sveikinu su Vaigos 1-uoju Skrebukas spalvingas ir linksmas *O kas liečia konstuktyvią kritiką, sugalvojau taip: Ar galėtumėte pačios pakomentuoti kas Jum pačiom Jūsų darbely patinka, arba galbūt kas "nekimba" ir taip neišsisprendė. Būtų lengviau koncentruoti dėmesį ten kur stengėtės ką patobulinti (ir tokiu būdu nekils nesusipratimų kad "kabinėjamės" *aasta: 100 metų * remini: sveika išlindus iš pogrindžio *Milgotą dar reikia išjudinti...man rodos ji pasigydė nuo skrebligės *OJE: fotografija ir skrebas juk susiję Geriausia mokytoja yra patirtis; gali ir n galerijų ir skrebukų prisižiūrėti, bet suvoksi kas kaip tiktai kada pati rankoves užraitosi ir pradėsi darbuotis *a Lua: jokios bacilos mano skrebinimo nesustabdys--atvirkščiai, mane skrebas gydo nuo bacilų. Tai sesei nepatiko rytietiški motyvai? ...lygtai kažką pamiršau
aciu scrapuke uz pagyrima. Siaip is tiesu man paciai tai visai nieko atrodo sis skrebukas, noriu tik tavo zvilgsnio, ar islaikytos proporcijos, gal tas uzrasas kur virsuj trys eilutes, turetu but kitus?Bet stengiausi ji priristi pire nuotraukos. gal reiketu visa lapa apsiuti, ten yra tokie papiesti kaip dygsniai, gal juos atkartoti?
nu prasom biski pasikabinet QUOTE(ader @ 2010 02 24, 13:31) aciu scrapuke uz pagyrima. Siaip is tiesu man paciai tai visai nieko atrodo sis skrebukas, noriu tik tavo zvilgsnio, ar islaikytos proporcijos, gal tas uzrasas kur virsuj trys eilutes, turetu but kitus?Bet stengiausi ji priristi pire nuotraukos. gal reiketu visa lapa apsiuti, ten yra tokie papiesti kaip dygsniai, gal juos atkartoti? nu prasom biski pasikabinet šiaip, ir man šiame skrebuky niekas nešoka į akis Bet jei prašaisi *bet jei nuo pamatų iš naujo skrebinčiau šį LO ![]() arba netgi vietoj teksto 3 eilučių, nusipieščiau tą amžinybės simbolį paprastu pieštuku, ir tada rašikliu rašyčiau tekstą simbolio kontūra...yra ir įvairiausiu PC programų kad taip atspausdintų, bet man dar reikįtų atsekti kaip ![]() arba paprasčiausiai, pasiimk kokį chipboard/kartoninį raidyną, aprašyk aplink Nr. 8, ir paguldyk...ir va, gatavas simbolis
nu va aciu labai uz tiek daug variantu. Si karta jau viskas priklijuota, bet ateiciai isirasiau info
QUOTE(a Lua @ 2010 02 24, 13:13) O kad sesei tie mano rytietiški ornamentai patiktų taip kaip tau... Apie kokius rytietiskus motyvus cia kalbate? As kazkada pas tave maciau sesutes LO'liuka (ten kazkas apie zirafa buvo Ader, labai linksmas ir grazus darbelis
Zmogiuke: man atrodo apie ta pati "Zirafa-mano sese" skrebuka ir kalbam...toks rytietiskas su biseriu siuvinetais motyvais...cia
Sveiki gyvi
Dabar esu labai užsiėmusi dideliais darbais, bet skubu pranešti, kad baigėsi konkursas, kuriame dalyvavo daug merginų, besilankančių ir čia Kviečiu užsukti ir pasveikinti dalyvius bei nugalėtoją Ir, žinoma, kviečiame dalyvauti kituose konkursuose QUOTE(relija @ 2010 02 26, 13:38) Sveiki gyvi Dabar esu labai užsiėmusi dideliais darbais, bet skubu pranešti, kad baigėsi konkursas, kuriame dalyvavo daug merginų, besilankančių ir čia Kviečiu užsukti ir pasveikinti dalyvius bei nugalėtoją Ir, žinoma, kviečiame dalyvauti kituose konkursuose oj kokie darbeliai superiniai, labai dziugu uz dalyvavusias merginas Scrap8- zinau, kad bedarant atrandi savo idejas ir ismoksti is savo klaidu... dekui uz komentara. ader- nu sauniai tobuleji,, patiko tas tavo srebukas konkurse Tiesa- as su tokiu klausimeliu- darau dezute, jei objekta turiu desiniam kampe, kur geriausia prikabinti apkrauta pakabuka, desiniam - surisant viska, ar desiniam bet virsuje Pabandysiu veliau imesti fotke, jei nelabai aiskiai as cia kalbu ..
Scrapuke,
zinok, tavo klausimas, kodel as visgi neskrebinu tradiciniu skrebuku, priverte mane rimtai susimastyti ir pabandyti saziningai su savimi pasikalbeti. Ir as tau uz tai labai dekinga. Ir ka, aisku, galima mane apmetyti pomidorais uz tai, bet, jei jau buti visai sazininga, as sau daryti skrebukus kol kas nejauciu jokio poreikio. Man labai idomu isbandyti ivairias technikas, bet si poreiki as patenkinu kurpdama atvirukus. Man kol kas to visiskai pakanka. Ai, ir dar, jeigu dalyvauju kokiame zaidime, tai irgi skatina mane skrebinti. Na, kaip, pvz., Relijos albumui. Bet tai turi buti pakankamai retai, nes man reikia laiko darbeliui "isnesioti". Tiesa, turiu pora minciu, tad manau kazkada poros menesiu eigoje visgi parodysiu ir keleta tradiciniu skrebuku, kurie kol kas dar bresta mano galvoje. Zinoma, jeigu pavyks viska igyvendinti. Nu va, pavariau kaip per ispazinti...
man reikia patarimo.
Jeigu as darau LO is 5 nuotrauku, 2 dideles ir trys mazos. tai kaip geriau man jas suklijuoti, visas viena salia kitos be tarpu, ar visas ant atskiro pagrindo su tarpu, ar kiekviena atskirai paspartuoti ir suklijuoti salia? QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 25, 23:08) Zmogiuke: man atrodo apie ta pati "Zirafa-mano sese" skrebuka ir kalbam...toks rytietiskas su biseriu siuvinetais motyvais... Taip, taip cia sitas
ader: aš patarčiau sugrupuoti visas mažesnias foto į vieną plotą/vietą ir jas atskirti nuo didesnių. Sunku man išaiškinti, bet pavyz. parodysiu savo seną LO ką darau su įvairaus dydžio foto
![]() *off-topic kol dar kalbame apie rytietiškus motyvus aš...kankinuosi prie naujo LO--skirtam MB asmenybei. Man uždrausta naudoti gėlytes, juosteles, nertinius, karoliukus- bent ką kas yra bent kiek moteriško ar fi-fiško, negaliu panaudoti šalia jo portreto MB nelabai mėgsta šiuolaikinį Tradicinį SB stilių (ir manau jam daugel mano darytų skrebukų yra "per daug"). Jo skonis yra minimalizmo ekstremas. Tad sakiau kad bandysiu rasti kompromisą ir vidurkį tarp rytietiškų motyvų ir šiuolaikinio minimalizmo/modernumo. Sunkiausia užduotis man iki šiol
* čia off-topic, bet gal ir skrebukių gretose yra palaikančių Trollbeads?...mano nauja manija
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 27, 06:37) Oi man jis labai patinka
Labu visoms
Tas rytietiškas LO apie mano sesutę žirafytę yra patobulintas. Zmogiuke, kaip suintrigavai, kaip norėčiau pamatyti tavo mamos nuotrauką, kaip ji atrodo dabar. Nes, galimas daiktas, taip mano sesė atrodys vėliau. Žiurbuti, aš tik norėjau pasakyt, kad su skrepuke taip visada - kai ji ko paklausia, priverčia susimąstyti ir atsakymas gaunasi kaip išpažintis. Nu moka ji taip išprovokuot. ader, darai multi LO? Faina. Aš tokių mažai turi, bet bręstu. Noriu turėti daugiau, patinka. ader, o tu aną LO, kurį per mytą darei, ar apsiuvai??? **** P.S. Ai, remini, pamiršau QUOTE(a Lua @ 2010 02 27, 12:23) P.S. Ai, remini, pamiršau ai, atvirukų tai jau visas kalnas padaryta o šiaip labai džiaugiuosi pagaliau ir tikrus LO'liukus pradėjus skrebinti QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 27, 00:25) MB nelabai mėgsta šiuolaikinį Tradicinį SB stilių (ir manau jam daugel mano darytų skrebukų yra "per daug"). Jo skonis yra minimalizmo ekstremas. Tad sakiau kad bandysiu rasti kompromisą ir vidurkį tarp rytietiškų motyvų ir šiuolaikinio minimalizmo/modernumo. Sunkiausia užduotis man iki šiol Uztai mums bus labai smagu pamatyti tavo kanciu rezultata Papildyta: QUOTE(a Lua @ 2010 02 27, 12:23) Tas rytietiškas LO apie mano sesutę žirafytę yra patobulintas. Zmogiuke, kaip suintrigavai, kaip norėčiau pamatyti tavo mamos nuotrauką, kaip ji atrodo dabar. Nes, galimas daiktas, taip mano sesė atrodys vėliau. O kur galeciau ta patobulinta varianta pamatyti? Del mano mamos nuotraukos, tai bijau, kad nusiviltum turbut, nes galbut to panasumo nepastebetum
A Lua, kitaip nemoku: http://picasaweb.google.com/lh/photo/cZVQm...feat=directlink
Tik reik tureti omeny, kad tas panasumas labiau matesi pries ~25 metus Ir sorry uz off topic QUOTE(a Lua @ 2010 02 27, 10:23) ader, darai multi LO? Faina. Aš tokių mažai turi, bet bręstu. Noriu turėti daugiau, patinka. ader, o tu aną LO, kurį per mytą darei, ar apsiuvai??? **** TAIP APSIUVAU TOKIU GELTONU SIULU, PAPRASTU DYGSNIU, GAL NELABAI NUOTRAUKOJ MATOSI, BET GYVAI GERAI IREMINA VISA DARBELI. Jo tenka daryti multi loliuka, tema labai berniukiska sportiska. Aciu scrapuke uz patarima, as gal kai paruosiu pagrinda tai nufotkinsiu nepriklijuota , gal daugiau bus patarimu. QUOTE(ader @ 2010 02 27, 20:50) Aciu scrapuke uz patarima, as gal kai paruosiu pagrinda tai nufotkinsiu nepriklijuota , gal daugiau bus patarimu. QUOTE Siaip man rytietiski motyvai kazkodel asocijuojasi su maximalizmu labiau, nei su minimalizmu QUOTE Tik reik tureti omeny, kad tas panasumas labiau matesi pries ~25 metus kokia simpatiška moteriškė...turi tokių tamsesniš rytietiškų bruožų: akys, plaukai...dabar smalsu...reikia pamatyti dukros nuotrauką QUOTE Aciu scrapuke uz patarima, as gal kai paruosiu pagrinda tai nufotkinsiu nepriklijuota , gal daugiau bus patarimu. geriausi patarimai man veliasi kada turiu vaizdinę medžiagą QUOTE Nu moka ji taip išprovokuot. jooo...bandau išprovokuot dažnesnių skrebukų iš tamstelės, bet mano provokacijom nepasiduodi
Skrapuke, aš turiu iškepus šviežią LO'liuką, bet ištiko bėda.
LO užbaigtas, bet trūksta pavadinimo, kurį norėjau išpjaustyt Slice pagalba. Zmogiuke, ale tikrai tavo mama panaši į mano sesę ader, tai gerai tada, kad apsiuvai kraštus - turėtų super atrodyt, tik nuotraukoj aš nepastebėjau. remini, tu fotografuok, fotografuok.
a'lua, tai as turiu pakroveja slice, atvaziuok pasikrauti
scrap. butinai ryt poryt parodysiu uzuomazgas.
matau kad gretu laiku pasipils nauji skrebukai
QUOTE na rodausi daryti labai greitai - prispyrus reikalui grazuciai..rezervuoju ta paskutini zalia
o man pirmas labai mielas. tas tagiukas nedekupazintas?
aciu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 28, 13:35) tau kuriuo adresu siusti? QUOTE(ader @ 2010 02 28, 13:48) ne, ten rub-onas dabar esu uzstrigus ties krikstynu LO
na man krikstynos asocijuojasi su balta spalva. baltos geles, neriniai, karoliukai koks nors pergamentas su datos uzrasu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 28, 08:05) kokia simpatiška moteriškė...turi tokių tamsesniš rytietiškų bruožų: akys, plaukai...dabar smalsu...reikia pamatyti dukros nuotrauką O dukra i mama visai nepanasi - grynas tevas Beje, as neuzsislaptinusi, mane matei jau, kad ir nelabai ryskiai: http://www.scrapmanija.com/wp/wp-content/u...0/tarp-musu.jpg (kur su zurnalu rankose) Papildyta: QUOTE(a Lua @ 2010 02 28, 08:45) Zmogiuke, ale tikrai tavo mama panaši į mano sesę Idomu, ka sese sakys, ar ir jai pasirodys nors kiek panasu Ir pagaliau i tema: turiu padariusi pora darbeliu, kuriems kazko truksta... tik jau nespejau nufotkinti dienos sviesoje. Tai kuria kita diena parodysiu. Ten viskas priklijuota jau deja, bet gal jums kils kokia mintis, kaip kazka dar butu galima patobulinti. O tai as vis paziuriu ir vel atgal padedu, ir vis nerandu, ka dar su jais padaryti QUOTE tau kuriuo adresu siusti? mano artejanciam gimtadieniui QUOTE O dukra i mama visai nepanasi - grynas tevas Tik kad akys sviesios. kodel nepanasi...juk labai panasi, plaukai tamsus, veido forma...tik akiu nesimato (ar jos zalios?) QUOTE na man krikstynos asocijuojasi su balta spalva. baltos geles, neriniai, karoliukai koks nors pergamentas su datos uzrasu QUOTE Ir pagaliau i tema: turiu padariusi pora darbeliu, kuriems kazko truksta... tik jau nespejau nufotkinti dienos sviesoje. Tai kuria kita diena parodysiu. Ten viskas priklijuota jau deja, bet gal jums kils kokia mintis, kaip kazka dar butu galima patobulinti. O tai as vis paziuriu ir vel atgal padedu, ir vis nerandu, ka dar su jais padaryti Nekantriai lauksiu
scrapuke, laukiau taves apsilankant. Noreciau, kad paziuretum ir uzvestum ant kelio kaip sakoma.
cia matosi kaip planuoju isdestyt nuotraukas ![]() cia turiu padariusi toki tinkla, tipo futbolo vartu tinklas, tik va galvoju ar ji uztempti ant viso vaizdo kad gautusi kaip pro vartus ziurint toks vaizdas. Ar ant pagrindo deti ta tinkla ir tada nuotraukas ant jo kokiok savarzelem prikabinti ![]() cia dar turiu tokio popieriuko, kazkuo primena tinkla, gal ji naudoti kaip pagrinda nuotraukai? ![]() pavadinimas bus pirmasis medalis. Dar galvoju pasidaryti kokiu zvaigzdziu pora. kamuoliuku tipo cipboard. QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 28, 19:55) kodel nepanasi...juk labai panasi, plaukai tamsus, veido forma...tik akiu nesimato (ar jos zalios?) Nekantriai lauksiu Visi sako, kad tevo dukra. Jis beje irgi tamsus Na tai bandau rodyti, patark, ka cia dar butu galima padaryti: 1. Gaudau veja: http://picasaweb.google.com/lh/photo/1U8es...feat=directlink. Pati jau matau, kad klaida padariau su desines puses kringeliu bei juostele - kringelis kreivokai priklijuotas, o juostele specialiai skersai norejau deti, bet per mazai suskersavau, todel dabar atrodo, kad irgi netycia kreiva 2. Varliuksciai: http://picasaweb.google.com/lh/photo/J7R5M...feat=directlink . Irgi matau klaida, kad tekstui per mazai vietos palikau. Ir siaip, durnas tekstas, bet jau nebepakeisiu... Ir is anksto dekui uz visus patarimus Papildyta: QUOTE(ader @ 2010 02 28, 20:11) cia matosi kaip planuoju isdestyt nuotraukas Kokios fainos nuotraukos! Ypac patiko ta, kur sunelis jau tuoj tuoj spirs kamuoli
ader:
*nuotraukos gerai išdėstytos paskutiniam variante. Kuo mažiau tarpų tarp jų, tuo mažiau dėmesį blaškys. Gerai kad jas klijavai dar ant balto popieriaus--tai padeda atšokti nuo bent kokio pagrindo. *Pavadinimą klijuočiau virš pagrindinės futbolistų nuotraukos, toj tuščioj vietoj. *Man ta žydra spalva čia visiškai netinka *Tinklas *Štampuoti apskritimai 'futbolas' irgi netinka *Žvelk į nuotraukas ne į kaip nuotraukas, bet kaip į raštuotą popierių. Kadangi ten grupės portretas kurioje daug veidų, taip pat spalvotos foto--tai daug spalvų įvairių...jei foto labai margos spalvom ir raštais, patartina minimaliau naudoti raštuotą popierių ar rėkenčias spalvas. Labiau tiktų naudoti kelių spalvų vienspalvį pagrindą. Taigi,.... *labai patiko tas tinklo raštuotas popierius {paskutinėj foto} bet jo raštas labai margas, ir tai kžkiek dėmesio atima nuo nuotraukų. Būčiau klijavus visas nuotraukas ant vieno balto pagrindo ir daug platesnio balto įrėminimo ir tada klijavus ant to tinklinio raštuoto popieriaus. *Kadangi vienoj foto pasireiškia geltoni marškinėliai ir kojnės, ši išskirtinė spalva sau žiūrovo dėmesį traukia, nors nebandote akcentuoti būtent tos foto (ten net ne jūsų vaikas geltonai apsirengęs). Kad subalansuoti tą geltonumą, aš štampuočiau žvaigždutes ant geltono popieriaus. Sekmės ir lauksiu patobulinimo
žmogiuke: bandžiau pažaisti su Photoshopu, bet nekaip man sekasi
![]() *Varliūkščiai: labai nuotaikingos foto Man tik juodas fonas neperteikia tą trykštantį vaikystės džiaugsmą- ypač kad saulėta diena, vandens žaidimai...jei pageidauji tamsaus pagrindo, tai būčiau taikius tamsiai mėlyną ar bent žalią, bet juoda ne man *Labai skrebukas prašosi vandens puršlų. Tiktų toki Prima kristaliukai, arba netgi gali baltu rašikliu nupaišyti, išsiuvinėti, arba brads'us vinukus taip įkalti. *Dar labai tiktų varliukų detalės...ant krūtinės netgi gali uždėti vaikų inicialus (bet nebūtina). ![]() Gaudau vėją: *nuotraukos tiesiog užkrečia žmogų savo gera nuotaika *sureikšminai tą kringelių nusvirimą veltui, kadangi tokie pakrypimai, nelygūs detalių išdėstymai labai atitinka nerūpestingos vaikystės temas. Ypač tinka kadangi tema apie vėją, matosi mergytės vėjo darkyti plaukai, šelmiška šypsena, tad... simetriškai išdėstytos detalės čia žiauriai netiktų *l.l.l patiko tie vėjo malūneliai-- *man kažkas labai blanku su spalvom: lygtai tie malūnėliai susilieja su popieriaus fonu. Norisi daugiau kontrasto arba dar kokios detalės "su cinkeliu". Tikriausiai malūnėlius būčiau darius iš sodresnio raudono raštuoto popieriaus kad jie atšoktų nuo pagrindo....ir dar Sekmės
Sveikos mamos
Susidomėjau scrabooking technika, nes jau senai noriėjau savo siūneliui kažkokio ypatingo albumo Ne be jūsų pagalbos pagaliau padariau 1 puslapį
ddia, nagi kaip smagu, kad ir tu domiesi ir megini. foto galima ikelti per radikal.ru, photobucket.com ar kitus puslapius. bet man atrodo, kad turetum daugiau zinuciu turet, kad leistu nuotrauka ikelt. gal pamegink ja kur nors patalpint o cia ikelk nuoroda.
labai smalsu paziuret scrapuke, matai as ta melyna pagrinda norejau pagal kamuoli daryt(nezinau kodel, nes is tiesu tai turetu but zalia spalva pagal komandos apranga is tiesu tai labai noretusi to gyvo virvelinio tinklo, bet ant to rastuoto popieriaus tai jo niekur neprilipdysi.
Valiooo
Oi. Kažkaip nekultūringai aš čia. Šimtą metų temoje nesirodžiusi ir iškart rėkiu visa gerkle... Bet negalėjau susilaikyti. Nuostabus šiandien rytas. Uff, kaip man smagu. Va, dar kad įkvėpimas grįžtu iš savo "pusės metų kelionės aplink pasaulį ar bala žino kur", tai išvis nerealu būtu. Dabar kišiu nosį čia dažniau.
Na pabandžiau įmesti i picasa
http://picasaweb.google.lt/108546466032838475034/Sb# Gyvai spalvos tokios šiltesnės..., na pirmą kart aplamai fotkinau sb
ddia saunus debiutas. ir nuotraukos dailios. pagrindo popierius patiko. O kokio patarimo nori? dar kazka patobulint ar pakeist?
Isida, scrapuke cia visada, o tu kaip jaunas menulis na as pabusiu tuo zaibolaidziu, man patarimai nemaiso, o pkritikivaimus vertinu teigiamai, nes jie padeda isisavint ir tobulet. taigi matau ir daugiau yra norinciu gauti konstruktyviu patarimu. labai tikiuosi, kad nebus jokiu ekscesu ir si tema bus butent skirta scrapui nuo...iki t.y. nuo idejos iki jos igyvendinimo, isbaigtumo. be jokiu ten pykciu ar t.t. Juo labiau, kad tikrai zinau dar ne viena tuo uzsiimancia mergina, bet cia nesirodancia
Dėkui
na raides gali paprasciausiai atsispausdinti ir ispjaustyti peiliuku ( gal cia tau per daug zodziu, kodel rasei ir su teciu? nuotraukoj nera daugiau nieko su uo yra vaikas, na pvz su mama... ir su teciu. gali pavadint pvz ant tecio ranku, tecio glebyje, su teciu, tada uzrasa vienoj eilutej padarytum didesniu sriftu), ta kaspina is virsaus gali perkelt i apatini desini kampa, bus virsuj daugiau vietos uzrasui. O juostele, tai as dazniausiai naudoju ne kapronines, t.y. nepersisvieciancias ir klijuoju dvipuse juostele.
QUOTE(ader @ 2010 03 01, 10:30) Isida, scrapuke cia visada, o tu kaip jaunas menulis na as pabusiu tuo zaibolaidziu, man patarimai nemaiso, o pkritikivaimus vertinu teigiamai, nes jie padeda isisavint ir tobulet. taigi matau ir daugiau yra norinciu gauti konstruktyviu patarimu. labai tikiuosi, kad nebus jokiu ekscesu ir si tema bus butent skirta scrapui nuo...iki t.y. nuo idejos iki jos igyvendinimo, isbaigtumo. be jokiu ten pykciu ar t.t. Juo labiau, kad tikrai zinau dar ne viena tuo uzsiimancia mergina, bet cia nesirodancia Taigi nuoširdžiai pasidžiaugiau, kad Scrapukė dalina patarimus ir tai, mano nuomone, labai liuks, nes jos patarimai ir pamokėlės tikras lobis. Bent jau man. |