Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Scrapbooking
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aasta
Kai pabaigsiu, nufotografuosiu ir pasirodysiu ax.gif
Scrapuke, as irgi gundziausi su 365, bet galvoju, kad nesugebeciau. jau dabar pastebejau, kad kai kurios dienos tokios vienodos ir nuobodzios, kad tiesiog nera ka iamzinti. bet kazkaip issisuku. nes tik 25 dienos tera. nors is kitos puses paziurejus, jau taip pripratau kasdiena ieskoti ka iamzinti, kad atspindetu ta diena, kad turbut kazko truks, kai pabaigsiu si projekta.
Kapitaliste, galima parsisiusti Ali Edwards font pvz cia
Skrebuke Irma
man Ali Edwards šriftas irgi labai "kabina" ir esu jį parsisiuntusi, bet ax.gif ...kžkp niekad nepanaudoju kadangi jis toks unikalus kad man asmeniškai "nelimpa" savuose skrebuose...jaučiuosi kad imituoju arba bandau skrebinti kaip Ali (čia niekam netaikau mirksiukas.gif ,man asmeniškai tik toks jausmas apima ax.gif )...niu bent gal kada panaudosiu.
čia į temą apie šriftus: Jau labai seniai 2peas forume merginos dalinosi tokia programa kuria galite paversti savo rankų raštą į šriftą...jei kas susidomės, būtinai "atknisiu" mirksiukas.gif
miele
Scrap8, būtų labai smagu, jei atknistum... ax.gif blush2.gif
Zmogiuke
Tikrai, scrapuke, jeigu nesunku, būtų faina išmėgint smile.gif
Papildyta:
Aasta, labai dekui! 4u.gif
Agneja
oho, Aasta, didelio darbo emeisi thumbup.gif labai lauksiu viso rezultato, turetu but ispudingas thumbup.gif
o as dar siu metu pradzioj dariau savaites dokumentini...bet pritrukau kantrybes doh.gif , supratau, kad nesugebesiu....padariau tris savaites dienas, o kitu dienu tik nuotraukas suklijavau biggrin.gif iki siol neprisiruosiu virselio padaryt blush2.gif taip ir guli spintoj toks vienisas nepabaigtas albumas blush2.gif
justess22
Niu labai įdomu "December daily" bigsmile.gif Bet aš dabar irgi negalėčiau tokio projekto imtis...laiko nėra, o ir tos dienos man identiškos visos...namai namai namai...sauskelnės sauskelnės sauskelnės...taip norisi ištrūkti iš šito užburto rato doh.gif

aasta, lauksim tavojo albumiuko wink.gif
Skrebuke Irma
atradau, bet po tiek laiko saitas ispopuliarejo ir daugiau sis "malonumas" nera jau nemokamai.
cia
Dar pasiknisiu ir galbut atrasiu nemokama, jei ju dar liko...o jei nepasiseks, MB idarbinsiu i talka mirksiukas.gif
aasta
Matysim, kaip cia bus su tuo december daily. smile.gif Tikiuosi, kad nepritruksiu kantrybes, jau taip nebedaug liko. smile.gif
Scrapuke, l.gera nuoroda atsiuntei, gaila, kad mokamai 4u.gif
Zmogiuke
Scrapuke, nevark gal taip. Mano rastas ner grazus, turbut nesirysiu padaryti jo fontu smile.gif
Agneja
Aasta, kuo daugiau kantrybes 4u.gif , linkiu kad ji nesibaigtu, ir kad turetum labai grazu albuma prisiminimui thumbup.gif ir aisku, mum bent gabaleli to grozio parodytum blush2.gif
Skrebuke Irma
*Šio vakaro greitukas sukurptas su atliekom kurios liko ant darbastalio mirksiukas.gif ( komentaruose palikau vertimą į lietuvių k.)
čia
Miglota
Scrap8, tu tiesiog fenomenali wub.gif
miele
Scrap8, puikus įrodymas, kad nebūtina daug prekių iškart. thumbup.gif Darbelis - puikiai...
Zmogiuke
Bet cia reikia didelio idirbio, kad galetum taip staigiai is atlieku sumesti LO thumbup.gif
As dar toje stadijoje, kai man reikia bent savaites vienam puslapiui, ir kaip kazkada Relija sake, popieriu gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Skrebuke Irma
Ačiū visom už įvertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*O dėl popieriukų taupymo, tai aš jau pasigydžiau nuo to biggrin.gif ...manau tai naujokų simptomas...man jie gražesni kada esa panaudojami skrebe o ne taupomi "cieli".
Greit man susimeta skrebukai kadangi apriboju sau laiką skrebinimui- pavyz. anksčiau skirdavau beveik visą vakarą kol viską apžiūrėdavau, išsitraukdavau, pavartydavau,... o dabar skiriu tam 5 min. ir pasitikiu savo pirmais įgūdžiais. Rezultatas mane patenkina vienodai--ar rinkausi viską per 5 min. ar visą vakarą.
*o dėl savo rankų rašto ir šriftų...man manasis irgi nelabai patinka, bet...bandau kuo dažniau panaudoti kadangi darbeliui duoda daugiau savos "sielos", ir vaikam galbūt bus artimiau žiūrėti į mano skrebus kurie rašyti savu raštu.
Mėnulio duktė
kristi, koks smagus LO'liukas thumbup.gif Toks spalvingas, nuotaikingas ir netradicin4s formos thumbup.gif

Žiurbuti, nu koooks meškis... wub.gif Neįsivaizduoju, kaip įmanoma paprastomis rankomis sukurti tokį nuostabumą... sujaudino... wub.gif

Zmogiuke
As irgi tikiuosi isaugti is grozejimosi popieriukais amziaus smile.gif
Mėnulio duktė
kapitaliste, iš tokio amžiaus išaugi tik tuomet, kai pradedi karpyti popieriukus. Iš pradžių procedūra gali būti skausminga, ypač, kai sugadini vieną kitą popieriuką, bet vėliau karpymas ima teikti nenusakomą džiaugsmą. biggrin.gif
Glidė
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 18, 17:56)
Idomus tie projektukai, bet ir man butu baisu, kad gali kantrybes nepakakti... Va, menesi gal ir istempciau... Butu labai idomu pamatyti tavuosius, Aasta, to projekto darbelius  4u.gif

poster_offtopic.gif Negaliu nepasigirt (na, as nepataisoma) - mano siutas meskis cia
*

Neapsakomas grozsis wub.gif
Agneja
Mano kaledine dovana MB - dekoruotas kalendorius smile.gif
user posted image
Sanrita
Agneja, labai stilingas kalendorius. Toks tikrai vyriškas thumbup.gif
Mėnulio duktė
Agneja, fantastiškai gražus kalendorius blink.gif wub.gif

Mergytės, noriu jus visas pasveikinti Kalėdų proga... newyear.gif

Kartais pasaulis telpa paukščio snape, meilė – ašaroje, išsigelbėjimas – šypsenoje, o Kalėdų tyla – mažo angelo muzikoje arba kaimo bažnytėlės langų šviesoje...
Šiltų, jaukių Kalėdų ir pilnų darbų, idėjų Naujųjų Metų!

Skrebuke Irma
Pristatau naują skrebuką ir tuo pat Mariuko pirmas nuotraukas smile.gif --mano partneris: mama skrebina, o vaikas fotografas biggrin.gif thumbup.gif
Pavadinimas: "4 metukų fotografas"
čia

*su Šv. Kalėdom sveikinu visas skrebukes ir skrebą palaikančias 4u.gif
Glidė
Su Sventem, mergytes wink.gif

Santarves, artumo ir suvokimo, kokie brangus esantys salia wub.gif

Scrapuke na ir saunuolis tavo dickis thumbup.gif
kootwellaa
Linkiu jums, visos skrepukės, kantrybės, kūrybinio polėkio ir nenuilstančios iniciatyvos plečiant šį skrebinimo virusą sekančiais metais ir tikiuos, kad mūsų gretos didės, kaip ir darbelių kiekis. wink.gif 4u.gif
user posted image
Skrebuke Irma
Linkiu jums, visos skrepukės, kantrybės, kūrybinio polėkio ir nenuilstančios iniciatyvos plečiant šį skrebinimo virusą sekančiais metais ir tikiuos, kad mūsų gretos didės, kaip ir darbelių kiekis.   

thumbup.gif pasakyta drinks_cheers.gif
dar dadėsiu-- viliuosi kad mūsų SB temos pasyvios skaitytojos ir skrebo gerbėjos prisistatytų ir rastų savyje drąsos parodyti savo pirmuosius skrebukus (dažnai matau kad daug kas skaito mūsų temą mirksiukas.gif ...ir šiaip...kilo toks labiau apklausai tinkamas klausimas: jei esate pasyvi SB temos skaitytoja--kas Jum stabdis skrebinimo pradžiai?
baltė
Su Šventėms visas, aš paskaitinėju šią temą, tai mano stabdis - laiko stoka ir baimė įsigyti dar vieną rankdarbiavimo "ligą" smile.gif Jau dabar naktim kartais "dirbu nesamones" anot mb, o jei dar ir su "popieriukais" pradėčiau, tai ko gero iš namų išvarytų lotuliukas.gif
Sanrita
Su šventėm skrebukės 4u.gif
Linkiu pačių slapčiausių svajonių išsipildymo mirksiukas.gif
Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti blush2.gif
čia
ir dar pasirodyti čia
Glidė
QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 10:08)
Su šventėm skrebukės  4u.gif
Linkiu pačių slapčiausių svajonių išsipildymo  mirksiukas.gif
Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti  blush2.gif
čia
ir dar pasirodyti čia
*

kuo nuosirdziausiai sveikinu, verti prizo 4u.gif Lauksim fotosesijos nuotraukeliu bigsmile.gif

P.S. Norvegija sarase pirma kur norim nuvykti ax.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 02:08)
čia
ir dar pasirodyti čia
*

Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif 4u.gif
Ši nuotrauka man matyta ir tikrai mane "užkabino" iš pirmo žvilgsnio...niu, netgi tokia "pasteliška" fono atžvilgiu, ir darmatau kad tuos skaitmenos rėmelius puikiai panaudojai....tikrai verta prizo.
Agneja
Sanrita thumbup.gif
puikios nuotraukos, nuostabios atostogos thumbup.gif
dabar tik ir skrebint tokias nuotraukas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Zmogiuke
Su jau praejusiomis, ir artejanciomis sventemis!
Linkiu, kad ateinancius metus lydetu muzos, ir turetume daugybe nauju darbeliu! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 09:08)
čia
ir dar pasirodyti čia
*

Sveikinu! Labai faina nuotrauka smile.gif
Sanrita
Ačiū merginos 4u.gif

filmukas
pradedu dometis ir as siais rankdarbiais, jau isigyjau figurines zirkles, skilamusi idomu:) po nauju manau kibsiu i darbus ir prisijungsiu i jusu buri:)
Skrebuke Irma
QUOTE(filmukas @ 2009 12 30, 06:34)
pradedu dometis ir as siais rankdarbiais, jau isigyjau figurines zirkles, skilamusi idomu:) po nauju manau kibsiu i darbus ir prisijungsiu i jusu buri:)
*

kaip dziugu musu gretos dideja group.gif. Lauksim skrebuku!
Lawrute
tikrai labai smagu matyti didejancias skrebinanciu gretas smile.gif

o musu namuose vyksta toks pasikeitimas smile.gif skrebina vyrai smile.gif pristatau pora savo MB darbeliu smile.gif

user posted image

user posted image

daugiau foto ir susistemintos informacijos apie vyru skrebinima smile.gif latteroom sudejau keleta nuorodu, kurias merginos buvo ymetusios senesnese skrapbookingo temose apie vyru skrebinima smile.gif
Agneja
koks saunuolis thumbup.gif
Mercredi
Retai terašau temoj, tačiau seku ją ir grožiuosi jūsų skrebukais. smile.gif Tad sveikinu su šventėm. Gausių SB priemonėm, ir, svarbiausia, kūribingų metų smile.gif
justess22
Lawrute, aš be žado...pas tave namie vien talentai thumbup.gif wub.gif
Lawrute
aciu merginos smile.gif
talentai tai tikrai smile.gif mazasis irgi skrebina smile.gif ant drabuzeliu smile.gif uogiene, sriuba ir flomasteriais, nugriebes is brolio smile.gif

Jusstess panasu kad priemoniu dabar tikrai reikes kur kas daugiau wink.gif wub.gif
Miglota
Lawrute, wow bigsmile.gif tikras saunuolis TB thumbup.gif
Glidė
QUOTE(Lawrute @ 2009 12 30, 18:56)
tikrai labai smagu matyti didejancias skrebinanciu gretas smile.gif

o musu namuose vyksta toks pasikeitimas smile.gif skrebina vyrai smile.gif pristatau pora savo MB darbeliu smile.gif

daugiau foto ir susistemintos informacijos apie vyru skrebinima smile.gif latteroom sudejau keleta nuorodu, kurias merginos buvo ymetusios senesnese skrapbookingo temose apie vyru skrebinima smile.gif
*

As apakusi, nerealiai grazu ir skoninga wub.gif
prie progos idedu savo silta pavasariskai sventini sveikinima ax.gif
Krastukai apsiuvineti ,bet ziuriu nelabai matosi
user posted image
user posted image
user posted image
Lawrute
Gadriuke - labai subtilus atvirukas-vokelis smile.gif
man labai patiko kampu nuapvalintojas wub.gif labai noreciau tokio smile.gif ir alfabetas toks koks man patiktu - cia pirktas ar spausdinai?

nu ir vinukai tokie grazus - varinukai bet suploti smile.gif kur tu priemones perki? 4u.gif jei ne paslaptis smile.gif

Aciu merginos uz gerus zodzius MB smile.gif Jis sake kad cia tikrai nebus jo pirmi ir paskutiniai darbai smile.gif dar jy ykalbejau padaryti bendra projekta musu draugams, kurie kaituoja (jegos aitvaru sportas) dovanas... iskepem 3 vasariskus krebukus smile.gif as pora Juozas viena smile.gif bet velgi neleido man ysiterpti mirksiukas.gif daugiau notrauku s detalemis is arciau latteroom

Loliukai paklijuoti ant kartoniuko, ykaltos akutes ir yverta virvele pakabinimui:) MB labai pamego BIG-BITA

user posted image

user posted image

user posted image

Smagios nauju metu sventes smile.gif ir isipildanciu planu naujiems metams smile.gif 4u.gif wub.gif
Glidė
Dekui 4u.gif
Kampuku skylamusis tai cia pirktas, o visa kita is UK parsiusta.
Turiu nemazai ir raideliu ir kniedziu, jei reikia - kreipkis wink.gif
shrekiuke
Merginos smile.gif Labai gražu ir grožiuosiu jūsų darbeliais, seniai svaigstu, bet vis kažkaip pagailėdavau pinigėlių šiam dalykui. Dabar kažkaip visai ir nebegaila pasidarė, nes laukiam antro leliuko, o kiek dar mano pirmos panelės nuotraukų yra. Tai užsimaniau susitvarkyti... Bet norėčiau jūsų paklausti gal kuri iš jūs veda scrapo kursus, noriu į kursus vien tam, kad neprisipirkčiau nereikalingų daiktų, kurių buvau prisipirkusi dekupažui smile.gif
Jei nevedat gal galit parekomenduot gerą žmogu. Būčiau labai dėkinga smile.gif
ader
sveikutes, po pertraukeles.
Lawrute, as suzaveta thumbup.gif

mano kepykloj vis dar kepa albumelis, beliko tris menesius padaryt iki sios dienos ir galima bus parodyt. o dar eilej pora zieminiu nuotrauku laukia.
sheriuke, as irgi is pradziu norejau kursus palankyt, bet veliau nusprendziau pasitelkti visagali interneta. daug vaizdines informacijos radau youtube. be to supratau, kad pradedanciam tikrai nereikia daug priemoniu, uztenka zirkliu, popieriaus, kliju ir noro biggrin.gif o veliau jau prireike ir sio ir ano, bet istiesu ir dabar neturiu daug tu priemoniu, daugiausia naudoju tai ka randu namuose arba siuvimo parduotuvej.
gaga*
sveikos user posted image .. pagaliau ir as... senokai bebuvau... darbai ir visokie rupesciai kaip sniegas uzvirto ax.gif ...
Lawrute tavasis "blackberry Boy" labai superinis darbelis.. spalvytes dera ir rankytes murzini antapsaudukai... nu labai labai mielas darbelis...

noreciau pasveikinti visas su prajusiom kaledom ir atriaumojanciais ir atskubanciais naujais metais user posted image ...
linkiu visoms daug pritrenkianciu scrabuku, Kūrybinių minčių , lengvos Laimės rankos, stiprios sveikatos ir džiugios šventinės nuotaikos.....
Skrebuke Irma
* Naujas mano skrebukas čia. (komentaruose išverčiau į lietuvių k.) mirksiukas.gif
(tik l.l nevykęs skenavimas kadangi toj vietoj kur gėlė ir medis tiek iškilimų kad matosi šešėlis...bet bendras vaizdas aiškus. Dar noriu padėkoti vasara gimusiai už nuostabias nertas gėlytes kurias iki šiol panaudoju wub.gif )
*Lawrute: tavo vyrai tokiais tempais skrebina, o tu? lotuliukas.gif neatsilik ax.gif Sunku tikėti kad naujokai bet tokį thumbup.gif suvokimą turi skrebui...žaviuosi 4u.gif
*Gadriuke: žalia spalva ir Scrabble žaidimo raidės mano silpnybė wub.gif
*shrekiuke: nėra skrebe tai kas nereikalinga mirksiukas.gif ...viskas turi savo paskirtį, tik reikia matyti "naujom akim"...aš skrebuose panaudoju šukšlytes: maišelius nuo svogūnų, česnakų, kartoną dėžių, pakuotes. Neprisipirk daug. Gali nusipirkti akvarelės popieriaus ir pati pasidaryti raštuotą popierių. MB man padarė 16x16 colių lentą ant kurios montuosiu akvarelės popierių ir gretu laiku pasidarysiu savo pačios tapytų ir pieštų raštuotų popierių.
Zmogiuke
Niu Scrapuke, jeigu jau per Naujus darbuojies, tai tikrai per visus ateinancius metus pridarysi daaaaaug daaaaaaaug skrebuku smile.gif))) Ir suteiksi daug dziaugsmo musu akytem smile.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(kapitaliste @ 2009 12 31, 11:32)
Niu Scrapuke, jeigu jau per Naujus darbuojies, tai tikrai per visus ateinancius metus pridarysi daaaaaug daaaaaaaug skrebuku smile.gif))) Ir suteiksi daug dziaugsmo musu akytem smile.gif
*

neaaa, ne per Naujuosius darbuojuos...sis skrebukas buvo neperseniausiai padarytas tik pagaliau pasiruosiau ikelti kadangi MB namuose tai galiu ilgiau prie kompo pasedeti mirksiukas.gif .
Tikiuosi daug dazniau skrebinti 2010 m.... spesiu jum pabosti (jei jau nepabodau biggrin.gif )

Su Naujais Metais sveikinu visas skrebukes ir skreba palaikancias...linkiu dauug kurybiniu minciu, artimo bendravimo su muza, ir dagu nauju skrebo geriu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.