Kai pabaigsiu, nufotografuosiu ir pasirodysiu Scrapuke, as irgi gundziausi su 365, bet galvoju, kad nesugebeciau. jau dabar pastebejau, kad kai kurios dienos tokios vienodos ir nuobodzios, kad tiesiog nera ka iamzinti. bet kazkaip issisuku. nes tik 25 dienos tera. nors is kitos puses paziurejus, jau taip pripratau kasdiena ieskoti ka iamzinti, kad atspindetu ta diena, kad turbut kazko truks, kai pabaigsiu si projekta. Kapitaliste, galima parsisiusti Ali Edwards font pvz cia
Skrebuke Irma
2009 12 19, 03:17
man Ali Edwards šriftas irgi labai "kabina" ir esu jį parsisiuntusi, bet  ...kžkp niekad nepanaudoju kadangi jis toks unikalus kad man asmeniškai "nelimpa" savuose skrebuose...jaučiuosi kad imituoju arba bandau skrebinti kaip Ali (čia niekam netaikau  ,man asmeniškai tik toks jausmas apima  )...niu bent gal kada panaudosiu. **** čia į temą apie šriftus: Jau labai seniai 2peas forume merginos dalinosi tokia programa kuria galite paversti savo rankų raštą į šriftą...jei kas susidomės, būtinai "atknisiu"
Scrap8, būtų labai smagu, jei atknistum...
Zmogiuke
2009 12 19, 12:20
Tikrai, scrapuke, jeigu nesunku, būtų faina išmėgint Papildyta:Aasta, labai dekui!
oho, Aasta, didelio darbo emeisi  labai lauksiu viso rezultato, turetu but ispudingas o as dar siu metu pradzioj dariau savaites dokumentini...bet pritrukau kantrybes  , supratau, kad nesugebesiu....padariau tris savaites dienas, o kitu dienu tik nuotraukas suklijavau  iki siol neprisiruosiu virselio padaryt  taip ir guli spintoj toks vienisas nepabaigtas albumas
justess22
2009 12 19, 14:11
Niu labai įdomu "December daily"  Bet aš dabar irgi negalėčiau tokio projekto imtis...laiko nėra, o ir tos dienos man identiškos visos...namai namai namai...sauskelnės sauskelnės sauskelnės...taip norisi ištrūkti iš šito užburto rato aasta, lauksim tavojo albumiuko
Skrebuke Irma
2009 12 19, 15:46
atradau, bet po tiek laiko saitas ispopuliarejo ir daugiau sis "malonumas" nera jau nemokamai. ciaDar pasiknisiu ir galbut atrasiu nemokama, jei ju dar liko...o jei nepasiseks, MB idarbinsiu i talka
Matysim, kaip cia bus su tuo december daily.  Tikiuosi, kad nepritruksiu kantrybes, jau taip nebedaug liko. Scrapuke, l.gera nuoroda atsiuntei, gaila, kad mokamai
Zmogiuke
2009 12 19, 21:04
Scrapuke, nevark gal taip. Mano rastas ner grazus, turbut nesirysiu padaryti jo fontu
Aasta, kuo daugiau kantrybes  , linkiu kad ji nesibaigtu, ir kad turetum labai grazu albuma prisiminimui  ir aisku, mum bent gabaleli to grozio parodytum
Skrebuke Irma
2009 12 20, 08:35
*Šio vakaro greitukas sukurptas su atliekom kurios liko ant darbastalio  ( komentaruose palikau vertimą į lietuvių k.) čia
Miglota
2009 12 20, 09:55
Scrap8, tu tiesiog fenomenali
Scrap8, puikus įrodymas, kad nebūtina daug prekių iškart.  Darbelis - puikiai...
Zmogiuke
2009 12 20, 13:09
Bet cia reikia didelio idirbio, kad galetum taip staigiai is atlieku sumesti LO As dar toje stadijoje, kai man reikia bent savaites vienam puslapiui, ir kaip kazkada Relija sake, popieriu gaila
Skrebuke Irma
2009 12 20, 13:47
Ačiū visom už įvertinimus *O dėl popieriukų taupymo, tai aš jau pasigydžiau nuo to  ...manau tai naujokų simptomas...man jie gražesni kada esa panaudojami skrebe o ne taupomi "cieli". Greit man susimeta skrebukai kadangi apriboju sau laiką skrebinimui- pavyz. anksčiau skirdavau beveik visą vakarą kol viską apžiūrėdavau, išsitraukdavau, pavartydavau,... o dabar skiriu tam 5 min. ir pasitikiu savo pirmais įgūdžiais. Rezultatas mane patenkina vienodai--ar rinkausi viską per 5 min. ar visą vakarą. *o dėl savo rankų rašto ir šriftų...man manasis irgi nelabai patinka, bet...bandau kuo dažniau panaudoti kadangi darbeliui duoda daugiau savos "sielos", ir vaikam galbūt bus artimiau žiūrėti į mano skrebus kurie rašyti savu raštu.
Mėnulio duktė
2009 12 20, 16:10
kristi, koks smagus LO'liukas  Toks spalvingas, nuotaikingas ir netradicin4s formos Žiurbuti, nu koooks meškis...  Neįsivaizduoju, kaip įmanoma paprastomis rankomis sukurti tokį nuostabumą... sujaudino...
Zmogiuke
2009 12 20, 20:35
As irgi tikiuosi isaugti is grozejimosi popieriukais amziaus
Mėnulio duktė
2009 12 21, 09:25
kapitaliste, iš tokio amžiaus išaugi tik tuomet, kai pradedi karpyti popieriukus. Iš pradžių procedūra gali būti skausminga, ypač, kai sugadini vieną kitą popieriuką, bet vėliau karpymas ima teikti nenusakomą džiaugsmą.
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 18, 17:56) Idomus tie projektukai, bet ir man butu baisu, kad gali kantrybes nepakakti... Va, menesi gal ir istempciau... Butu labai idomu pamatyti tavuosius, Aasta, to projekto darbelius Negaliu nepasigirt (na, as nepataisoma) - mano siutas meskis ciaNeapsakomas grozsis
Mano kaledine dovana MB - dekoruotas kalendorius
Sanrita
2009 12 24, 13:52
Agneja, labai stilingas kalendorius. Toks tikrai vyriškas
Mėnulio duktė
2009 12 24, 18:24
Skrebuke Irma
2009 12 24, 18:44
Pristatau naują skrebuką ir tuo pat Mariuko pirmas nuotraukas  --mano partneris: mama skrebina, o vaikas fotografas Pavadinimas: "4 metukų fotografas" čia* su Šv. Kalėdom sveikinu visas skrebukes ir skrebą palaikančias
Su Sventem, mergytes  Santarves, artumo ir suvokimo, kokie brangus esantys salia Scrapuke na ir saunuolis tavo dickis
kootwellaa
2009 12 25, 23:31
Skrebuke Irma
2009 12 26, 07:02
QUOTE Linkiu jums, visos skrepukės, kantrybės, kūrybinio polėkio ir nenuilstančios iniciatyvos plečiant šį skrebinimo virusą sekančiais metais ir tikiuos, kad mūsų gretos didės, kaip ir darbelių kiekis.  pasakyta  dar dadėsiu-- viliuosi kad mūsų SB temos pasyvios skaitytojos ir skrebo gerbėjos prisistatytų ir rastų savyje drąsos parodyti savo pirmuosius skrebukus (dažnai matau kad daug kas skaito mūsų temą  ...ir šiaip...kilo toks labiau apklausai tinkamas klausimas: jei esate pasyvi SB temos skaitytoja--kas Jum stabdis skrebinimo pradžiai?
Su Šventėms visas, aš paskaitinėju šią temą, tai mano stabdis - laiko stoka ir baimė įsigyti dar vieną rankdarbiavimo "ligą"  Jau dabar naktim kartais "dirbu nesamones" anot mb, o jei dar ir su "popieriukais" pradėčiau, tai ko gero iš namų išvarytų
Sanrita
2009 12 28, 09:08
Su šventėm skrebukės Linkiu pačių slapčiausių svajonių išsipildymo Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti čia ir dar pasirodyti čia
QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 10:08) Su šventėm skrebukės Linkiu pačių slapčiausių svajonių išsipildymo Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti čia ir dar pasirodyti čia kuo nuosirdziausiai sveikinu, verti prizo  Lauksim fotosesijos nuotraukeliu P.S. Norvegija sarase pirma kur norim nuvykti
Skrebuke Irma
2009 12 28, 15:18
QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 02:08) Su šventėm skrebukės Linkiu pačių slapčiausių svajonių išsipildymo Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti čia ir dar pasirodyti čia Nuoširdžiausi sveikinimai Ši nuotrauka man matyta ir tikrai mane "užkabino" iš pirmo žvilgsnio...niu, netgi tokia "pasteliška" fono atžvilgiu, ir darmatau kad tuos skaitmenos rėmelius puikiai panaudojai....tikrai verta prizo.
Zmogiuke
2009 12 29, 19:20
Su jau praejusiomis, ir artejanciomis sventemis! Linkiu, kad ateinancius metus lydetu muzos, ir turetume daugybe nauju darbeliu! Papildyta:QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 09:08) Su šventėm skrebukės Linkiu pačių slapčiausių svajonių išsipildymo Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti čia ir dar pasirodyti čia Sveikinu! Labai faina nuotrauka
Sanrita
2009 12 30, 09:40
Ačiū merginos
filmukas
2009 12 30, 13:34
pradedu dometis ir as siais rankdarbiais, jau isigyjau figurines zirkles, skilamusi idomu:) po nauju manau kibsiu i darbus ir prisijungsiu i jusu buri:)
Skrebuke Irma
2009 12 30, 15:53
QUOTE(filmukas @ 2009 12 30, 06:34) pradedu dometis ir as siais rankdarbiais, jau isigyjau figurines zirkles, skilamusi idomu:) po nauju manau kibsiu i darbus ir prisijungsiu i jusu buri:) kaip dziugu musu gretos dideja  . Lauksim skrebuku!
Lawrute
2009 12 30, 17:56
tikrai labai smagu matyti didejancias skrebinanciu gretas  o musu namuose vyksta toks pasikeitimas  skrebina vyrai  pristatau pora savo MB darbeliu    daugiau foto ir susistemintos informacijos apie vyru skrebinima latteroom sudejau keleta nuorodu, kurias merginos buvo ymetusios senesnese skrapbookingo temose apie vyru skrebinima
koks saunuolis
Mercredi
2009 12 30, 19:36
Retai terašau temoj, tačiau seku ją ir grožiuosi jūsų skrebukais.  Tad sveikinu su šventėm. Gausių SB priemonėm, ir, svarbiausia, kūribingų metų
justess22
2009 12 30, 22:27
Lawrute, aš be žado...pas tave namie vien talentai
Lawrute
2009 12 30, 22:37
aciu merginos  talentai tai tikrai  mazasis irgi skrebina  ant drabuzeliu  uogiene, sriuba ir flomasteriais, nugriebes is brolio Jusstess panasu kad priemoniu dabar tikrai reikes kur kas daugiau
Miglota
2009 12 31, 00:12
Lawrute, wow  tikras saunuolis TB
QUOTE(Lawrute @ 2009 12 30, 18:56) tikrai labai smagu matyti didejancias skrebinanciu gretas  o musu namuose vyksta toks pasikeitimas  skrebina vyrai  pristatau pora savo MB darbeliu  daugiau foto ir susistemintos informacijos apie vyru skrebinima latteroom sudejau keleta nuorodu, kurias merginos buvo ymetusios senesnese skrapbookingo temose apie vyru skrebinima  As apakusi, nerealiai grazu ir skoninga prie progos idedu savo silta pavasariskai sventini sveikinima Krastukai apsiuvineti ,bet ziuriu nelabai matosi  
Lawrute
2009 12 31, 08:32
Gadriuke - labai subtilus atvirukas-vokelis man labai patiko kampu nuapvalintojas  labai noreciau tokio  ir alfabetas toks koks man patiktu - cia pirktas ar spausdinai? nu ir vinukai tokie grazus - varinukai bet suploti  kur tu priemones perki?  jei ne paslaptis  Aciu merginos uz gerus zodzius MB  Jis sake kad cia tikrai nebus jo pirmi ir paskutiniai darbai  dar jy ykalbejau padaryti bendra projekta musu draugams, kurie kaituoja (jegos aitvaru sportas) dovanas... iskepem 3 vasariskus krebukus  as pora Juozas viena  bet velgi neleido man ysiterpti  daugiau notrauku s detalemis is arciau latteroomLoliukai paklijuoti ant kartoniuko, ykaltos akutes ir yverta virvele pakabinimui:) MB labai pamego BIG-BITA    Smagios nauju metu sventes  ir isipildanciu planu naujiems metams
Dekui Kampuku skylamusis tai cia pirktas, o visa kita is UK parsiusta. Turiu nemazai ir raideliu ir kniedziu, jei reikia - kreipkis
shrekiuke
2009 12 31, 13:26
Merginos  Labai gražu ir grožiuosiu jūsų darbeliais, seniai svaigstu, bet vis kažkaip pagailėdavau pinigėlių šiam dalykui. Dabar kažkaip visai ir nebegaila pasidarė, nes laukiam antro leliuko, o kiek dar mano pirmos panelės nuotraukų yra. Tai užsimaniau susitvarkyti... Bet norėčiau jūsų paklausti gal kuri iš jūs veda scrapo kursus, noriu į kursus vien tam, kad neprisipirkčiau nereikalingų daiktų, kurių buvau prisipirkusi dekupažui  Jei nevedat gal galit parekomenduot gerą žmogu. Būčiau labai dėkinga
sveikutes, po pertraukeles. Lawrute, as suzaveta mano kepykloj vis dar kepa albumelis, beliko tris menesius padaryt iki sios dienos ir galima bus parodyt. o dar eilej pora zieminiu nuotrauku laukia. sheriuke, as irgi is pradziu norejau kursus palankyt, bet veliau nusprendziau pasitelkti visagali interneta. daug vaizdines informacijos radau youtube. be to supratau, kad pradedanciam tikrai nereikia daug priemoniu, uztenka zirkliu, popieriaus, kliju ir noro  o veliau jau prireike ir sio ir ano, bet istiesu ir dabar neturiu daug tu priemoniu, daugiausia naudoju tai ka randu namuose arba siuvimo parduotuvej.
sveikos  .. pagaliau ir as... senokai bebuvau... darbai ir visokie rupesciai kaip sniegas uzvirto  ... Lawrute tavasis "blackberry Boy" labai superinis darbelis.. spalvytes dera ir rankytes murzini antapsaudukai... nu labai labai mielas darbelis... noreciau pasveikinti visas su prajusiom kaledom ir atriaumojanciais ir atskubanciais naujais metais  ... linkiu visoms daug pritrenkianciu scrabuku, Kūrybinių minčių , lengvos Laimės rankos, stiprios sveikatos ir džiugios šventinės nuotaikos.....
Skrebuke Irma
2009 12 31, 17:07
* Naujas mano skrebukas čia. (komentaruose išverčiau į lietuvių k.) (tik l.l nevykęs skenavimas kadangi toj vietoj kur gėlė ir medis tiek iškilimų kad matosi šešėlis...bet bendras vaizdas aiškus. Dar noriu padėkoti vasara gimusiai už nuostabias nertas gėlytes kurias iki šiol panaudoju  ) *Lawrute: tavo vyrai tokiais tempais skrebina, o tu?  neatsilik  Sunku tikėti kad naujokai bet tokį  suvokimą turi skrebui...žaviuosi *Gadriuke: žalia spalva ir Scrabble žaidimo raidės mano silpnybė *shrekiuke: nėra skrebe tai kas nereikalinga  ...viskas turi savo paskirtį, tik reikia matyti "naujom akim"...aš skrebuose panaudoju šukšlytes: maišelius nuo svogūnų, česnakų, kartoną dėžių, pakuotes. Neprisipirk daug. Gali nusipirkti akvarelės popieriaus ir pati pasidaryti raštuotą popierių. MB man padarė 16x16 colių lentą ant kurios montuosiu akvarelės popierių ir gretu laiku pasidarysiu savo pačios tapytų ir pieštų raštuotų popierių.
Zmogiuke
2009 12 31, 18:32
Niu Scrapuke, jeigu jau per Naujus darbuojies, tai tikrai per visus ateinancius metus pridarysi daaaaaug daaaaaaaug skrebuku  ))) Ir suteiksi daug dziaugsmo musu akytem
Skrebuke Irma
2009 12 31, 19:00
QUOTE(kapitaliste @ 2009 12 31, 11:32) Niu Scrapuke, jeigu jau per Naujus darbuojies, tai tikrai per visus ateinancius metus pridarysi daaaaaug daaaaaaaug skrebuku  ))) Ir suteiksi daug dziaugsmo musu akytem  neaaa, ne per Naujuosius darbuojuos...sis skrebukas buvo neperseniausiai padarytas tik pagaliau pasiruosiau ikelti kadangi MB namuose tai galiu ilgiau prie kompo pasedeti  . Tikiuosi daug dazniau skrebinti 2010 m.... spesiu jum pabosti (jei jau nepabodau  ) Su Naujais Metais sveikinu visas skrebukes ir skreba palaikancias...linkiu dauug kurybiniu minciu, artimo bendravimo su muza, ir dagu nauju skrebo geriu!
|
|