Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Scrapbooking
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ader
Outstanding Mini Albums: 50 Ideas for Creating Mini Scrapbooks (Paperback)
sita knyga radau, kaina 13,99 , siuncia i LT nemokamai, galima is cia uzsakineti
http://www.bookdepository.co.uk/book/97815...ing-Mini-Albums

o ali edwards out of stock sitoj pardej. nebent palaukt. reikia dar apziuret daugiau ko ten yra. scrapuke gal tu patarsi blush2.gif
Mėnulio duktė
Kadangi man šiandien laisvesnė dienelė išpuolė, tai panaršiau ir po blogus. Ir radau, ader bloge šviežiai iškeptą albumuką bigsmile.gif wub.gif Parašiau komentarą, bet liko neaišku, ar sėkmingai... Sveikinu su užbaigtuvėm, nes tikrai ne kiekvienai pavyksta tokie projektai (aš dar stabdau). Gavosi išties puikus albumėlis. Aš asmeniškai lydausi nuo visokiausių paslaptėlių, vokelių, užlenkimų, o tavo albumuke jų netrūksta. Manau, kad kai dukrytė paaugs, jai bus smagu vartyti šį albumėlį...
aasta
Ir aš užmačiau albumą. L.šiltas ir mielas wub.gif
remini
oi, kiek šaunių darbelių thumbup.gif
aasta, labai patiko tavo albumukas wink.gif
Skrapuke, koks mielas darbelis, ir be jokių "vykrantasų" thumbup.gif
ader, futbolas thumbup.gif o jau albumėlis koks fainas wub.gif reik ir man prisiruošt tokiam darbui blush2.gif

jetau, viena koja supu vežimą, o rankos žinutę rašo lotuliukas.gif sorry, už offtopic 4u.gif
Skrebuke Irma
oho jūs čia ir pavarot...išsimiegojau tik kelias valandas, ryte prisijungiu o čia tiek gyvybės thumbup.gif
*iš knygų labiausiai patariu tą 601 Ideas ir tas visas anksčiau minėtas "Designing with". Beabejo Ali Edwards irgi thumbup.gif ...per eBay irgi galėtumėte užsisakyti. Netgi parduotuvės (ir UK) prekiauja per eBay
*ader: paskutinis variantas wub.gif Medalį būtinai palik thumbup.gif dėl tinklo aišku gaila, bet tikrai puiki idėja kokiam sekančiam futbolisto skrebui. Man taip dažnai būna kad esu įkvėpta produkto-X, bet kaip įpusėju skrebinti, tas produktas visai netinka...bet tinklui tikrai ateis laikas mirksiukas.gif
Šis skrebukas man primenė kad sūnelio golfo nuotraukos laukiasi skrebinimo.
*OJE: norėtūsi kokios labiau 3D detalės ant dangtelio: kaspino, gėlių puokštės, sagučių ar pan.
*remini: prisimenu tuos laikus kai viena raika laikai kūdikį o kita bandai miklinti klaviatūrą biggrin.gif Bet jie taip greitai užauga...mėgaukis šiuo laikotarpiu wub.gif
* a Lua: radus laidą, jau raides išpjaustei, tai kada matysim skrebuką?
*dėkui visom už įvertinimus. Man šis skrebukas suteikė tokį malonumą matyti MB su šypsena skaitantį užrašymą. Jis jau užsiprašė antro LO biggrin.gif
ader
aciu uz pagyrimus albumui blush2.gif
scrapuke, labai tau dekoju uz patarimus, ju deka ir padarytas sitas LO. man buvo nelengva sukomponuoti tiek nuotrauku, ir nesinorejo perkrauti bei prilipdyti bele kiek detaliu, taigi labai reikejo tavo akies ir tvirto zodzio. dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko thumbup.gif smile.gif
Skrebuke Irma
dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko    

man galutinis rezultatas thumbup.gif ..pataikei i visus mano patarimus.
Bet istiesu...svarbiausia kad jum paciom patiko ax.gif , o jei ir kitom skrepukem patinka tai kaip sakoma: "vysnyte uogyte ant ledu porcijos".
ader
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 16:05)
man galutinis rezultatas  thumbup.gif ..pataikei i visus mano patarimus.
Bet istiesu...svarbiausia kad jum paciom patiko  ax.gif , o jei ir kitom skrepukem patinka tai kaip sakoma: "vysnyte uogyte ant ledu porcijos".
*

man labai grazu , ir labai buvo gerai darytgavus patarimu, zymiai lengviau negu kankintis kurybinej nezinioj. biggrin.gif
Zmogiuke
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 15:41)
Outstanding Mini Albums: 50 Ideas for Creating Mini Scrapbooks (Paperback)
sita knyga radau, kaina 13,99 , siuncia i LT nemokamai, galima is cia uzsakineti
http://www.bookdepository.co.uk/book/97815...ing-Mini-Albums

o ali edwards out of stock sitoj pardej. nebent palaukt. reikia dar apziuret daugiau ko ten yra. scrapuke gal tu patarsi  blush2.gif
*

va butent sita parduotuve, is kurios pries kelias dienas uzsisakiau Share Your Story (tada dar nezinojau, kad man butinai reikes ir Designer's Eye doh.gif ). Paziuresim, ar atsius ir kokios kondicijos smile.gif Jeigu viskas gerai, galetume lukterti, ar neatsiras ir kitos Ali knygeles.
ader
zmogiuke, tai lauksiu komentaru, o tikrai i LT nemokamai siuncia?
Zmogiuke
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 20:40)
zmogiuke, tai lauksiu komentaru, o tikrai i LT nemokamai siuncia?

Atraportuosiu smile.gif
Ieškojau dar ir UK ebay'uje, bet arba as nelabai moku (o tai visai galimas daiktas, nes nelabai tokiais dalykais naudojausi), arba tu knygu ten ner unsure.gif
ader
as irgi nemaciau, o USA buvau radus ta ali edwards knyga vos ne uz 100 baksu blink.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 13:48)
as irgi nemaciau, o USA buvau radus ta ali edwards knyga vos ne uz 100 baksu  blink.gif
*

nesamone blink.gif schmoll.gif ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus
ader
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 21:47)
nesamone  blink.gif  schmoll.gif ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus
*

as naujas ziurejau. Be to zinok ir naudotos buvo kainos ne maziau 15 doleriu. itariui kokiam komisiniam knygyne ir dar pigiau galima rast.
Zmogiuke
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 23:47)
nesamone  blink.gif  schmoll.gif ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus

Reiskias cia mes nemokam gerai ieskot hihihi.gif blush2.gif
Mėnulio duktė
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 16:55)
* a Lua: radus laidą, jau raides išpjaustei, tai kada matysim skrebuką?

Aš gi neturiu adapterio... blush2.gif Vis dar neįsigijau (gėda ir sakyt). Bet MB pažadėjo šian iš darbo atnešt (paskolint). Vakar jo GD buvo. O ryt, beje, vėl pas Linutuką mytas bigsmile.gif Tai gausiu ten adapterį, jei ką. bigsmile.gif Beje, greit ir jos GD... (ššša.... aš nieko nesakiau...)
ader
QUOTE(a Lua @ 2010 03 03, 09:30)
Aš gi neturiu adapterio...  blush2.gif  Vis dar neįsigijau (gėda ir sakyt). Bet MB pažadėjo šian iš darbo atnešt (paskolint). Vakar jo GD buvo. O ryt, beje, vėl pas Linutuką mytas  bigsmile.gif  Tai gausiu ten adapterį, jei ką.  bigsmile.gif  Beje, greit ir jos GD... (ššša.... aš nieko nesakiau...)
*

neatsikalbinek, tai jai laido nera, tai dabar adapterio lotuliukas.gif tas kistukas zinok du litus tekainuoja. nusipirk ir turesi visam laikui.
kristi13
Pora atvirukų jūsų akims ax.gif
user posted image
user posted image
ader
kristi, antra tai maciau vakar tavo bloge wub.gif
o pirmas velykutis labai smagus
OJE
Kristi 13- liuks, nu tikria reiktu kazkaip save ikvepti Velykoms ax.gif
Pirmasis atvirukas- beveik galeciau kopijuot lotuliukas.gif panasiu medziagu turiu.

Vat keistas tas dalykas - kai zmogus klausi patarimo, nes tuo metu darbo procesas buna uzsales.Bet va, atsiduri ten kur reikia- pamatai kai ko truko ir procesas pajuda is vietos. Ar ne taip ?
Man kaip ader- nesigautu, cia butu tas pats kas gavus uzduoti pataikyti i tema. mirksiukas.gif
Tai va .. vakar pagauta impulso is vienos idejos- gavau visai kitokia- kaip visada- ne taip kaip turetu buti tongue.gif
sakau- gal yra kita tema, kur netradiciskai, kazkas, kazka daro ax.gif
user posted image
ader
OJE, matai, kartais reikia ir kaip uzduoti ivykdyt kai paciai prituruksta fantazijos. nors siaip as irgi sunkiai galiu pagal schemas dirbt, bet va patarimai labai palengvina.

p.s. nematau paveikslelio smile.gif
Papildyta:
dabar matau, o kas cia yra?
Skrebuke Irma
sakau- gal yra kita tema, kur netradiciskai, kazkas, kazka daro 

dekupazo temoj pamatysi labai daug tokiu dovaneliu, dezuciu, baldu...tikrai garantuotai ikveps 4u.gif

kristi13: super abu thumbup.gif
OJE
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 03, 15:13)
dekupazo temoj pamatysi labai daug tokiu dovaneliu, dezuciu, baldu...tikrai garantuotai ikveps 4u.gif

kristi13: super abu thumbup.gif
*

Nuo dekupazo as ir susirgau- bet cia prie dekupazo ir gi netinka bigsmile.gif
Cia buvo dezute- gavosi pakabinamas paveiksliukas, kaip namu dekoracija, kuri tinka i mergaites kambari ax.gif
Mėnulio duktė
QUOTE(ader @ 2010 03 03, 11:51)
neatsikalbinek, tai jai laido nera, tai dabar adapterio  lotuliukas.gif tas kistukas zinok du litus tekainuoja. nusipirk ir turesi visam laikui.

lotuliukas.gif OK

QUOTE(kristi13 @ 2010 03 03, 11:59)
Pora atvirukų jūsų akims ax.gif

wub.gif Gražučiai, mieli abu.

OJE, man darbe tavo paveikslėlį blokuoja. blink.gif Kaip nepadorų. biggrin.gif

Merginos, greit temą užbaigsim, kas naujus namučius atidarys??? Kur Miglota???
OJE
matyt del to puslapio is kur dowlaudas pareina.
Reiktu susikurti kazkoki puslapi fotkem. Reik pastudijuot ax.gif
Skrebuke Irma
o su naujos temos įkūrimu, ar yra koks paprastesnis būdas kaip copy+paste, kad persikeltų kiekviena nuoroda kartu su tekstu? kadangi po vieną taip užkoduoti čia visą dieną galima prasėdėti doh.gif Jei man reikės pradėti naują temą, tai pasižymėsiu minimalizmu ax.gif biggrin.gif
Zmogiuke
Ar cia kalba eina apie nuorodas sios temos pradzioje?
Galim apeiti - deti nuoroda i sia tema, parasant, kad visos nuorodos yra cia rolleyes.gif blush2.gif
justess22
Dėl naujos temos - tiesiog spauskit šios temos pirmoje žinutėje "cituoti" ir nukopijuokit visą reikiamą info į naujos temos pirmą žinutę 4u.gif
Skrebuke Irma
ačiū justess...pabandysiu įkūrti naujus namučius wink.gif
papildyta:
Nauji pavasariški namučiai: 20- Tema čia
(pirma damuškim šią temą mirksiukas.gif )
kristi13
Scrapuke ačių už naujus namučius. Kaip nors reikia dabaigti senuosius ir bus galima keltis į naujus
Zmogiuke
Valiooo, turim naujus namucius biggrin.gif
Aciu Scrapukei 4u.gif
OJE
gal mano irasas bus lemiamas- uzraktui bigsmile.gif
justess22
tai kad dar 50tą puslapį reiks prikalbėt mirksiukas.gif
ader
oi iki to lemiamo tai dar visa puslapi pripliurpt reikia.
ta proga -klausimelis, gal kas uzmatet internete koki grazu princeses paveiksliuka, kad eitu atspausdint ir nukopijuot. jau valanda landzioju bet nerandu nieko tinkamo. reikia ko nors nesudetingo bet zaismingo.
OJE
QUOTE(ader @ 2010 03 03, 19:59)
oi iki to lemiamo tai dar visa puslapi pripliurpt reikia.
ta proga -klausimelis, gal kas uzmatet internete koki grazu princeses paveiksliuka, kad eitu atspausdint ir nukopijuot. jau valanda landzioju bet nerandu nieko tinkamo. reikia ko nors nesudetingo bet zaismingo.
*

Tada temos pabaigai- asnoriu paklausti biskeli ne is temos.
Ader- tu senai naudojies blog“u- sunku ji susikurti ? blush2.gif
tu apie tokias ?
http://www.crayola.com/canwehelp/products/...t_princess1.gif
ader
OJE, ne neseniai, dar nemoku tobulai juo naudotis, o susikurti tai nesudetinga www.blogspot.com uzsiregistruoji ir pasidarai ten pagrinda, o paskui dedi nuotraukas ir aprasymus.
beje labai ptaikei su paveiksliuku thumbup.gif , labai atspindi mano naujo LO pavadinima . ACIU 4u.gif
justess22
Kad jau pribaigt temą, tai įdedu dar vieną savo atvirutę ax.gif

user posted image
Zmogiuke
QUOTE(justess22 @ 2010 03 03, 20:02)
Kad jau pribaigt temą, tai įdedu dar vieną savo atvirutę ax.gif

Labai grazios tavo atvirutes!
As vis nepradedu ju, tik paziuriu pasigroziu o pati nepameginu smile.gif bet gal kada reiks smile.gif
OJE
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 03, 21:14)
As vis nepradedu ju, tik paziuriu pasigroziu o pati nepameginu smile.gif bet gal kada reiks smile.gif
*

Gal visom reikia ikvepimo Velykoms bigsmile.gif draugiskai uz rankuciu ir i darba mirksiukas.gif
Ader, aciu, jau kazka prisispaudziau.Keistas tas nejaukumo jausmas, naujoj vietoj bigsmile.gif O dar rasyti lietuviu kalba ax.gif
Sakai, tiko.. nu bingo.. thumbup.gif lauksim naujojo.
Justess22- man ir patinka paukstukai ir tokios padumavusios spalvos thumbup.gif
Zmogiuke
Ei, tai ka pakalbam? Reik ka nors ne i tema - tada labai greit dasimusa tema bigsmile.gif
make-up
Sveikutes smile.gif as dar tik po truputeli skrebinu ,bet vis skaitau ir ziurineju jusu grozius 4u.gif
Kadangi norit pabaigt temute greiciau ,tai imesiu pirmus savo blynelius blush2.gif 4u.gif

viduje uz juosteles priristas teigiamas nestumo testas ax.gif
user posted image
valentino dienai
user posted image
user posted image
o ia buvo paslepta gimtadienio dovana smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ruosiuos pagaliau ir su nuotraukom pradet daryt darbelius ,bet vis neatsispausdinu ju blush2.gif
Skrebuke Irma
As vis nepradedu ju, tik paziuriu pasigroziu o pati nepameginu  bet gal kada reiks

drinks_cheers.gif as taip nusiteikus jau 6 metus...padariau isvada kad atviruku gamyba ne man schmoll.gif ; megstu kitu atvirukais pasigrozeti, labai apsidzaiugiu kai ranku darbo atvirukai man dovanojami, bet paciai juos meistrauti jokio upo.
Sveikutes  as dar tik po truputeli skrebinu ,bet vis skaitau ir ziurineju jusu grozius 
Kadangi norit pabaigt temute greiciau ,tai imesiu pirmus savo blynelius   

ot va kaip reikia isprovokuoti naujokes is po landyniu bigsmile.gif ...reiketu tada ir 21 tema is anksto paskelbti lotuliukas.gif
Nuotaikingi pirmi blyneliai thumbup.gif
justess: wub.gif atvirukas
OJE
QUOTE(make-up @ 2010 03 03, 23:20)
Sveikutes smile.gif as dar tik po truputeli skrebinu ,bet vis skaitau ir ziurineju jusu grozius  4u.gif
Kadangi norit pabaigt temute greiciau ,tai imesiu pirmus savo blynelius blush2.gif  4u.gif

viduje uz juosteles priristas teigiamas nestumo testas  ax.gif 

labai sveikinu su treciuoju zirniuku 4u.gif nuostabu.
O ir staigmeneles ipakuotos labai nuostabiai, saunuole.
Manau, kad kiekvienai savas kelias,sava technika, savas grozio matymas, bet matyt apjungiantis yra vienas fainas dalykas,tai, tos mazytes fainutes detales, papuosimai , sudeliojimas ir savos fantazijos realizavimas bigsmile.gif
[fillette]
QUOTE(make-up @ 2010 03 03, 20:20)
Sveikutes smile.gif as dar tik po truputeli skrebinu ,bet vis skaitau ir ziurineju jusu grozius  4u.gif
Kadangi norit pabaigt temute greiciau ,tai imesiu pirmus savo blynelius blush2.gif  4u.gif

viduje uz juosteles priristas teigiamas nestumo testas  ax.gif
user posted image
*

man sitas labai grazutis thumbup.gif labai grazia ideja davei mirksiukas.gif
ader
aha, stai kas pagaliau islindo . make-up uzeik dazniau pasirodyt, o tai as tik popieriukus tau perduodu o darbu nematau lotuliukas.gif labai grazu thumbup.gif
Sanrita
Mačiau Miglota paskaitė ir dingo ... g.gif
Galėtum nors pasilabinti mirksiukas.gif
Miglota
QUOTE(Sanrita @ 2010 03 04, 11:31)
Mačiau Miglota paskaitė ir dingo ...  g.gif
Galėtum nors pasilabinti  mirksiukas.gif
*

sveika, Sanrita, sveikinu tave su nuostabiom naujienom, ramaus laukimo wub.gif
ader
kaip tai nebaigiam mes tos temos lotuliukas.gif
reiktu kazka parodyt, bet dar procese esu
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.