Outstanding Mini Albums: 50 Ideas for Creating Mini Scrapbooks (Paperback) sita knyga radau, kaina 13,99 , siuncia i LT nemokamai, galima is cia uzsakineti http://www.bookdepository.co.uk/book/97815...ing-Mini-Albumso ali edwards out of stock sitoj pardej. nebent palaukt. reikia dar apziuret daugiau ko ten yra. scrapuke gal tu patarsi
Mėnulio duktė
2010 03 02, 15:47
Kadangi man šiandien laisvesnė dienelė išpuolė, tai panaršiau ir po blogus. Ir radau, ader bloge šviežiai iškeptą albumuką  Parašiau komentarą, bet liko neaišku, ar sėkmingai... Sveikinu su užbaigtuvėm, nes tikrai ne kiekvienai pavyksta tokie projektai (aš dar stabdau). Gavosi išties puikus albumėlis. Aš asmeniškai lydausi nuo visokiausių paslaptėlių, vokelių, užlenkimų, o tavo albumuke jų netrūksta. Manau, kad kai dukrytė paaugs, jai bus smagu vartyti šį albumėlį...
Ir aš užmačiau albumą. L.šiltas ir mielas
oi, kiek šaunių darbelių aasta, labai patiko tavo albumukas Skrapuke, koks mielas darbelis, ir be jokių "vykrantasų" ader, futbolas  o jau albumėlis koks fainas  reik ir man prisiruošt tokiam darbui jetau, viena koja supu vežimą, o rankos žinutę rašo  sorry, už offtopic
Skrebuke Irma
2010 03 02, 16:55
oho jūs čia ir pavarot...išsimiegojau tik kelias valandas, ryte prisijungiu o čia tiek gyvybės *iš knygų labiausiai patariu tą 601 Ideas ir tas visas anksčiau minėtas "Designing with". Beabejo Ali Edwards irgi  ...per eBay irgi galėtumėte užsisakyti. Netgi parduotuvės (ir UK) prekiauja per eBay * ader: paskutinis variantas  Medalį būtinai palik  dėl tinklo aišku gaila, bet tikrai puiki idėja kokiam sekančiam futbolisto skrebui. Man taip dažnai būna kad esu įkvėpta produkto-X, bet kaip įpusėju skrebinti, tas produktas visai netinka...bet tinklui tikrai ateis laikas Šis skrebukas man primenė kad sūnelio golfo nuotraukos laukiasi skrebinimo. * OJE: norėtūsi kokios labiau 3D detalės ant dangtelio: kaspino, gėlių puokštės, sagučių ar pan. * remini: prisimenu tuos laikus kai viena raika laikai kūdikį o kita bandai miklinti klaviatūrą  Bet jie taip greitai užauga...mėgaukis šiuo laikotarpiu * a Lua: radus laidą, jau raides išpjaustei, tai kada matysim skrebuką? *dėkui visom už įvertinimus. Man šis skrebukas suteikė tokį malonumą matyti MB su šypsena skaitantį užrašymą. Jis jau užsiprašė antro LO
aciu uz pagyrimus albumui scrapuke, labai tau dekoju uz patarimus, ju deka ir padarytas sitas LO. man buvo nelengva sukomponuoti tiek nuotrauku, ir nesinorejo perkrauti bei prilipdyti bele kiek detaliu, taigi labai reikejo tavo akies ir tvirto zodzio. dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko
Skrebuke Irma
2010 03 02, 18:05
QUOTE dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko man galutinis rezultatas  ..pataikei i visus mano patarimus. Bet istiesu...svarbiausia kad jum paciom patiko  , o jei ir kitom skrepukem patinka tai kaip sakoma: "vysnyte uogyte ant ledu porcijos".
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 16:05) man galutinis rezultatas  ..pataikei i visus mano patarimus. Bet istiesu...svarbiausia kad jum paciom patiko  , o jei ir kitom skrepukem patinka tai kaip sakoma: "vysnyte uogyte ant ledu porcijos". man labai grazu , ir labai buvo gerai darytgavus patarimu, zymiai lengviau negu kankintis kurybinej nezinioj.
Zmogiuke
2010 03 02, 20:25
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 15:41) Outstanding Mini Albums: 50 Ideas for Creating Mini Scrapbooks (Paperback) sita knyga radau, kaina 13,99 , siuncia i LT nemokamai, galima is cia uzsakineti http://www.bookdepository.co.uk/book/97815...ing-Mini-Albumso ali edwards out of stock sitoj pardej. nebent palaukt. reikia dar apziuret daugiau ko ten yra. scrapuke gal tu patarsi  va butent sita parduotuve, is kurios pries kelias dienas uzsisakiau Share Your Story (tada dar nezinojau, kad man butinai reikes ir Designer's Eye  ). Paziuresim, ar atsius ir kokios kondicijos  Jeigu viskas gerai, galetume lukterti, ar neatsiras ir kitos Ali knygeles.
zmogiuke, tai lauksiu komentaru, o tikrai i LT nemokamai siuncia?
Zmogiuke
2010 03 02, 20:47
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 20:40) zmogiuke, tai lauksiu komentaru, o tikrai i LT nemokamai siuncia?
Atraportuosiu Ieškojau dar ir UK ebay'uje, bet arba as nelabai moku (o tai visai galimas daiktas, nes nelabai tokiais dalykais naudojausi), arba tu knygu ten ner
as irgi nemaciau, o USA buvau radus ta ali edwards knyga vos ne uz 100 baksu
Skrebuke Irma
2010 03 02, 23:47
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 13:48) as irgi nemaciau, o USA buvau radus ta ali edwards knyga vos ne uz 100 baksu  nesamone  ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 21:47) nesamone  ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus as naujas ziurejau. Be to zinok ir naudotos buvo kainos ne maziau 15 doleriu. itariui kokiam komisiniam knygyne ir dar pigiau galima rast.
Zmogiuke
2010 03 03, 08:48
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 23:47) nesamone  ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus Reiskias cia mes nemokam gerai ieskot
Mėnulio duktė
2010 03 03, 11:30
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 16:55) * a Lua: radus laidą, jau raides išpjaustei, tai kada matysim skrebuką?
Aš gi neturiu adapterio...  Vis dar neįsigijau (gėda ir sakyt). Bet MB pažadėjo šian iš darbo atnešt (paskolint). Vakar jo GD buvo. O ryt, beje, vėl pas Linutuką mytas  Tai gausiu ten adapterį, jei ką. Beje, greit ir jos GD... (ššša.... aš nieko nesakiau...)
QUOTE(a Lua @ 2010 03 03, 09:30) Aš gi neturiu adapterio...  Vis dar neįsigijau (gėda ir sakyt). Bet MB pažadėjo šian iš darbo atnešt (paskolint). Vakar jo GD buvo. O ryt, beje, vėl pas Linutuką mytas  Tai gausiu ten adapterį, jei ką. Beje, greit ir jos GD... (ššša.... aš nieko nesakiau...)neatsikalbinek, tai jai laido nera, tai dabar adapterio  tas kistukas zinok du litus tekainuoja. nusipirk ir turesi visam laikui.
kristi13
2010 03 03, 11:59
kristi, antra tai maciau vakar tavo bloge o pirmas velykutis labai smagus
Kristi 13- liuks, nu tikria reiktu kazkaip save ikvepti Velykoms Pirmasis atvirukas- beveik galeciau kopijuot  panasiu medziagu turiu. Vat keistas tas dalykas - kai zmogus klausi patarimo, nes tuo metu darbo procesas buna uzsales.Bet va, atsiduri ten kur reikia- pamatai kai ko truko ir procesas pajuda is vietos. Ar ne taip ? Man kaip ader- nesigautu, cia butu tas pats kas gavus uzduoti pataikyti i tema. Tai va .. vakar pagauta impulso is vienos idejos- gavau visai kitokia- kaip visada- ne taip kaip turetu buti sakau- gal yra kita tema, kur netradiciskai, kazkas, kazka daro
OJE, matai, kartais reikia ir kaip uzduoti ivykdyt kai paciai prituruksta fantazijos. nors siaip as irgi sunkiai galiu pagal schemas dirbt, bet va patarimai labai palengvina. p.s. nematau paveikslelio Papildyta:dabar matau, o kas cia yra?
Skrebuke Irma
2010 03 03, 14:13
QUOTE sakau- gal yra kita tema, kur netradiciskai, kazkas, kazka daro dekupazo temoj pamatysi labai daug tokiu dovaneliu, dezuciu, baldu...tikrai garantuotai ikveps kristi13: super abu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 03, 15:13) dekupazo temoj pamatysi labai daug tokiu dovaneliu, dezuciu, baldu...tikrai garantuotai ikveps kristi13: super abu  Nuo dekupazo as ir susirgau- bet cia prie dekupazo ir gi netinka Cia buvo dezute- gavosi pakabinamas paveiksliukas, kaip namu dekoracija, kuri tinka i mergaites kambari
Mėnulio duktė
2010 03 03, 14:42
QUOTE(ader @ 2010 03 03, 11:51) neatsikalbinek, tai jai laido nera, tai dabar adapterio  tas kistukas zinok du litus tekainuoja. nusipirk ir turesi visam laikui.  OK QUOTE(kristi13 @ 2010 03 03, 11:59) Pora atvirukų jūsų akims  Gražučiai, mieli abu. OJE, man darbe tavo paveikslėlį blokuoja.  Kaip nepadorų. Merginos, greit temą užbaigsim, kas naujus namučius atidarys??? Kur Miglota???
matyt del to puslapio is kur dowlaudas pareina. Reiktu susikurti kazkoki puslapi fotkem. Reik pastudijuot
Skrebuke Irma
2010 03 03, 15:01
o su naujos temos įkūrimu, ar yra koks paprastesnis būdas kaip copy+paste, kad persikeltų kiekviena nuoroda kartu su tekstu? kadangi po vieną taip užkoduoti čia visą dieną galima prasėdėti  Jei man reikės pradėti naują temą, tai pasižymėsiu minimalizmu
Zmogiuke
2010 03 03, 15:06
Ar cia kalba eina apie nuorodas sios temos pradzioje? Galim apeiti - deti nuoroda i sia tema, parasant, kad visos nuorodos yra cia
justess22
2010 03 03, 16:18
Dėl naujos temos - tiesiog spauskit šios temos pirmoje žinutėje "cituoti" ir nukopijuokit visą reikiamą info į naujos temos pirmą žinutę
Skrebuke Irma
2010 03 03, 16:45
ačiū justess...pabandysiu įkūrti naujus namučius  papildyta: Nauji pavasariški namučiai: 20- Tema čia(pirma damuškim šią temą  )
kristi13
2010 03 03, 17:31
Scrapuke ačių už naujus namučius. Kaip nors reikia dabaigti senuosius ir bus galima keltis į naujus
Zmogiuke
2010 03 03, 17:32
Valiooo, turim naujus namucius Aciu Scrapukei
gal mano irasas bus lemiamas- uzraktui
justess22
2010 03 03, 18:58
tai kad dar 50tą puslapį reiks prikalbėt
oi iki to lemiamo tai dar visa puslapi pripliurpt reikia. ta proga -klausimelis, gal kas uzmatet internete koki grazu princeses paveiksliuka, kad eitu atspausdint ir nukopijuot. jau valanda landzioju bet nerandu nieko tinkamo. reikia ko nors nesudetingo bet zaismingo.
QUOTE(ader @ 2010 03 03, 19:59) oi iki to lemiamo tai dar visa puslapi pripliurpt reikia. ta proga -klausimelis, gal kas uzmatet internete koki grazu princeses paveiksliuka, kad eitu atspausdint ir nukopijuot. jau valanda landzioju bet nerandu nieko tinkamo. reikia ko nors nesudetingo bet zaismingo. Tada temos pabaigai- asnoriu paklausti biskeli ne is temos. Ader- tu senai naudojies blog“u- sunku ji susikurti ? tu apie tokias ? http://www.crayola.com/canwehelp/products/...t_princess1.gif
OJE, ne neseniai, dar nemoku tobulai juo naudotis, o susikurti tai nesudetinga www.blogspot.com uzsiregistruoji ir pasidarai ten pagrinda, o paskui dedi nuotraukas ir aprasymus. beje labai ptaikei su paveiksliuku  , labai atspindi mano naujo LO pavadinima . ACIU
justess22
2010 03 03, 20:02
Kad jau pribaigt temą, tai įdedu dar vieną savo atvirutę
Zmogiuke
2010 03 03, 20:14
QUOTE(justess22 @ 2010 03 03, 20:02) Kad jau pribaigt temą, tai įdedu dar vieną savo atvirutę Labai grazios tavo atvirutes! As vis nepradedu ju, tik paziuriu pasigroziu o pati nepameginu  bet gal kada reiks
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 03, 21:14) Labai grazios tavo atvirutes! As vis nepradedu ju, tik paziuriu pasigroziu o pati nepameginu  bet gal kada reiks  Gal visom reikia ikvepimo Velykoms  draugiskai uz rankuciu ir i darba Ader, aciu, jau kazka prisispaudziau.Keistas tas nejaukumo jausmas, naujoj vietoj  O dar rasyti lietuviu kalba Sakai, tiko.. nu bingo..  lauksim naujojo. Justess22- man ir patinka paukstukai ir tokios padumavusios spalvos
Zmogiuke
2010 03 03, 21:24
Ei, tai ka pakalbam? Reik ka nors ne i tema - tada labai greit dasimusa tema
make-up
2010 03 03, 22:20
Skrebuke Irma
2010 03 03, 22:26
QUOTE Labai grazios tavo atvirutes! As vis nepradedu ju, tik paziuriu pasigroziu o pati nepameginu bet gal kada reiks  as taip nusiteikus jau 6 metus...padariau isvada kad atviruku gamyba ne man  ; megstu kitu atvirukais pasigrozeti, labai apsidzaiugiu kai ranku darbo atvirukai man dovanojami, bet paciai juos meistrauti jokio upo. QUOTE Sveikutes as dar tik po truputeli skrebinu ,bet vis skaitau ir ziurineju jusu grozius Kadangi norit pabaigt temute greiciau ,tai imesiu pirmus savo blynelius ot va kaip reikia isprovokuoti naujokes is po landyniu  ...reiketu tada ir 21 tema is anksto paskelbti Nuotaikingi pirmi blyneliai justess:  atvirukas
QUOTE(make-up @ 2010 03 03, 23:20) Sveikutes  as dar tik po truputeli skrebinu ,bet vis skaitau ir ziurineju jusu grozius Kadangi norit pabaigt temute greiciau ,tai imesiu pirmus savo blynelius viduje uz juosteles priristas teigiamas nestumo testas labai sveikinu su treciuoju zirniuku  nuostabu. O ir staigmeneles ipakuotos labai nuostabiai, saunuole. Manau, kad kiekvienai savas kelias,sava technika, savas grozio matymas, bet matyt apjungiantis yra vienas fainas dalykas,tai, tos mazytes fainutes detales, papuosimai , sudeliojimas ir savos fantazijos realizavimas
[fillette]
2010 03 04, 00:06
QUOTE(make-up @ 2010 03 03, 20:20) Sveikutes  as dar tik po truputeli skrebinu ,bet vis skaitau ir ziurineju jusu grozius Kadangi norit pabaigt temute greiciau ,tai imesiu pirmus savo blynelius viduje uz juosteles priristas teigiamas nestumo testas  man sitas labai grazutis  labai grazia ideja davei
aha, stai kas pagaliau islindo . make-up uzeik dazniau pasirodyt, o tai as tik popieriukus tau perduodu o darbu nematau  labai grazu
Sanrita
2010 03 04, 12:31
Mačiau Miglota paskaitė ir dingo ... Galėtum nors pasilabinti
Miglota
2010 03 04, 13:05
QUOTE(Sanrita @ 2010 03 04, 11:31) Mačiau Miglota paskaitė ir dingo ... Galėtum nors pasilabinti  sveika, Sanrita, sveikinu tave su nuostabiom naujienom, ramaus laukimo
kaip tai nebaigiam mes tos temos reiktu kazka parodyt, bet dar procese esu
SuperMama
2010 03 04, 13:45
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|