Savaitinė dieta, apskaičiuota vienam kursui per metus. Tris kartus per dieną vartojama tik vienas produktas. Kiekis priklauso nuo jūsų apetito. Draudžiama: Bet kokie papildomi produktai, kava, druska. Pirmadienis - daržovės (bet kokios) Antradienis - kiaušiniai (vištos) Trečiadienis - virta mėsa (pagal jūsų skonį) Ketvirtadienis - pieno produktas (pasirinktinai vienas) Penktadienis - žuvis (mėgstamiausia) Šeštadienis - vaisiai (mėgstamiausi) Sekmadienis - bet koks maistas, svarbiausia - nekaloringas. Po kurso įsitikinsite, kad "Antuanas" buvo teisus...
Sefiene*
2009 12 10, 15:47
paskaičiau, nežinau, bandysi, aize?
Galvoju nuo šeštadienio pabandyti  Kas gausis nežinau, nes čia kaip 7d. iškrova gaunasi  Ir aišku bus pakeitimų
Migdoliukas
2009 12 10, 17:04
O kaip fainai,kad tema apie šitą dietą.Aš jau antra diena kaip jos laikaus.Vakar suvalgiau 2 pomidoros,o šiandien 3 kiaušinius.Daugiau net nieko nesinori,kaži ar kris kg?
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 10, 17:04) O kaip fainai,kad tema apie šitą dietą.Aš jau antra diena kaip jos laikaus.Vakar suvalgiau 2 pomidoros,o šiandien 3 kiaušinius.Daugiau net nieko nesinori,kaži ar kris kg?  2 pomidorus per visą dieną  Nebijai sugadinti sveikatos  Juk pomidoras neigiamo kaloringumo daržovė, galėjai kad ir kilą jų suvalgyt Jei taip badausi, nieko tau daug nenukris, o ir viskas grįš kosminiu greičiu kai tik pradėsi normaliau valgyt Nedaryk taip  , patariu draugiškai
Sefiene*
2009 12 10, 18:31
QUOTE(aize @ 2009 12 10, 18:08) 2 pomidorus per visą dieną  Nebijai sugadinti sveikatos  Juk pomidoras neigiamo kaloringumo daržovė, galėjai kad ir kilą jų suvalgyt Jei taip badausi, nieko tau daug nenukris, o ir viskas grįš kosminiu greičiu kai tik pradėsi normaliau valgyt Nedaryk taip  , patariu draugiškai  pasakyk, kas ta neigiamo kaloringumo daržovė, negirdėta man
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 10, 18:31) pasakyk, kas ta neigiamo kaloringumo daržovė, negirdėta man  tokia, kuriai suvirškinti reikia daugiau energijos organizmui nei turi ji pati
Dinariuke
2009 12 10, 21:32
Registruojuos
Migdoliukas
2009 12 10, 21:41
Bet,kad aš va nespecialiai jų nevalgiau,tiesiog buvo neskanūs ir nenorėjau kažko.Va šiandien 5 kiaušinius suvalgiau,o ryt vištiena  pilvas labai susitraukes
jamu sita dieta  tik labai gaila del kavos  o produktu kiekis neribojamas?
Migdoliukas
2009 12 10, 22:07
rašo,kad ne.
QUOTE(Dinariuke @ 2009 12 10, 21:32) Registruojuos  Kur tu registruojies QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 10, 21:41) Bet,kad aš va nespecialiai jų nevalgiau,tiesiog buvo neskanūs ir nenorėjau kažko.Va šiandien 5 kiaušinius suvalgiau,o ryt vištiena  pilvas labai susitraukes  aaa, bet vis tiek nelabai gerai  Nesisvėrei QUOTE(deisse @ 2009 12 10, 21:53) jamu sita dieta  tik labai gaila del kavos  o produktu kiekis neribojamas?  nuo kada startuosi  Aš šeštadienį  Aš tai kavą gersiu, nes be jos man rytas ne rytas  Produktai neribojami, bet tik vieną galima ir kartui tiek, kad soti būtum
Migdoliukas
2009 12 11, 11:03
ne,svarstykliu neturiu ir šeip kad pakūdėjus būčiau nesijaučiu  ir pms taip valgyti noriu kad išprotėsiu.o vištienos net neturiu,tai nežinau ar nebevalgyti ir kitos dietos laikytis,nes silpna tai žiauriai
Aš jau rytojui pomidorus paruošiau, bandysiu šitą dietikę, žiūrėsiu kaip seksis man Migdoliuk, jei labai silpna, tai gal nebetęsk, juk gera savijauta ir sveikata svarbiausia
Migdoliukas
2009 12 11, 21:12
Tai taip ir dariau,nes jau tiek jėgų nebuvo,kad vos paėjau
rutuliuks mamyte
2009 12 11, 21:13
sveikos o kodel renkates tik vena pomidora nes as bent kiek suprantu rai nesvarbu kokias darzoves ir kad ivairias galima ar as cia ne taip suprantu
Taigi yra parašyta, kad vienos rūšies  O valgysiu tai ne vieną, nusipirkau 12 jų  Nesiruošiu badauti
Labutis Matau ryškiai kalbėsiuos su savimi Laikausi aš šios dietos, bet su stipriais griekais  Bet po pirmos dienos -500g. yra, nors bijojau, kad tik pliuso nebūtų  Šiandien antra diena, bet irgi su griekais, nes baisingai sergu, tai geriu arbatą ir valgau medų Kaip seksis toliau dar parašysiu
QUOTE(aize @ 2009 12 13, 20:11) Labutis Matau ryškiai kalbėsiuos su savimi Laikausi aš šios dietos, bet su stipriais griekais  Bet po pirmos dienos -500g. yra, nors bijojau, kad tik pliuso nebūtų  Šiandien antra diena, bet irgi su griekais, nes baisingai sergu, tai geriu arbatą ir valgau medų Kaip seksis toliau dar parašysiu  kas per baisingi griekai? medus?? Sveik grieciau
QUOTE(simba3 @ 2009 12 13, 20:20) kas per baisingi griekai? medus?? Sveik grieciau  vakar 22val. vakarienę valgiau: virta kiauliena gabaliukas, riešutų sauja, 4 pomidorai Šiandien virtos vištienos biški valgiau Žodžiu neslabnai taip ir ne pagal planą
QUOTE(aize @ 2009 12 13, 20:23) vakar 22val. vakarienę valgiau: virta kiauliena gabaliukas, riešutų sauja, 4 pomidorai Šiandien virtos vištienos biški valgiau Žodžiu neslabnai taip ir ne pagal planą  Bet gi krenta
QUOTE(simba3 @ 2009 12 13, 20:31) Bet gi krenta  būtent  va tuo ir džiaugiusi, reiškia mano dieta subalansuota
QUOTE(aize @ 2009 12 11, 00:37) Kur tu registruojies aaa, bet vis tiek nelabai gerai  Nesisvėrei  nuo kada startuosi  Aš šeštadienį  Aš tai kavą gersiu, nes be jos man rytas ne rytas  Produktai neribojami, bet tik vieną galima ir kartui tiek, kad soti būtum  nuo rytojaus
Barbyte19
2009 12 15, 14:06
Labutis merginos  , na ka as nuo siandienos pradedu, bandysiu bent trupuciuka numesti pries tas sventes, juo labiau, kad lekisu pas mam i uzsieni, tai reikia pasimandravot pries visus, kad numeciau bent keleta kilogramiuku  ... beto man si dietike labai patiko, nes kai visa dienos dali prasedziu darbuke tai ir valgyt nesinori, o kai grizti namucio, jau uzuodi kokius kvapus, tai puoli siausti viska ka matai  , o tada ir gailiesi... O jei dar kokia padruske atlekia arbacikes atsigert ir papliurpt su kokiais ledais ar sausainiukais , tai isvis ne kas  ... Tik iskilo man cia toks klausimukas, AIZE rase, kad jokios kavytes negalima ir druskos, o kaip su arbatyte? nes darbuke tai ja gurksnoju, kaip reikiant
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 12 15, 15:06) Labutis merginos  , na ka as nuo siandienos pradedu, bandysiu bent trupuciuka numesti pries tas sventes, juo labiau, kad lekisu pas mam i uzsieni, tai reikia pasimandravot pries visus, kad numeciau bent keleta kilogramiuku  ... beto man si dietike labai patiko, nes kai visa dienos dali prasedziu darbuke tai ir valgyt nesinori, o kai grizti namucio, jau uzuodi kokius kvapus, tai puoli siausti viska ka matai  , o tada ir gailiesi... O jei dar kokia padruske atlekia arbacikes atsigert ir papliurpt su kokiais ledais ar sausainiukais , tai isvis ne kas  ... Tik iskilo man cia toks klausimukas, AIZE rase, kad jokios kavytes negalima ir druskos, o kaip su arbatyte? nes darbuke tai ja gurksnoju, kaip reikiant  Siaip arbatyte galima ,man atrodo, visose dietose vartoti, o jei dar zolyciu kokiu ,tai isvis.. Sekmes saunuoles
Barbyte19
2009 12 15, 14:27
QUOTE(Inguti @ 2009 12 15, 16:11) [size=1][/size] Siaip arbatyte galima ,man atrodo, visose dietose vartoti, o jei dar zolyciu kokiu ,tai isvis.. Sekmes saunuoles  Asiukas  , nju tikekimes, kad pades si dietyte
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 12 15, 14:06) Labutis merginos Tik iskilo man cia toks klausimukas, AIZE rase, kad jokios kavytes negalima ir druskos, o kaip su arbatyte? nes darbuke tai ja gurksnoju, kaip reikiant  Sveika prisijungusi Šiaip arbatas gerk į sveikatą, kiek nori ir kada nori Man tai su šita dieta ne kas, žodžiu galima sakyti nesilaikau, tik kad kasdien valgau vieną produktą pagal ją, o vakarienei po darbo vis ką suvalgydavau  Geriu ir kavą, ir druskos ant mėsos dėjau, žodžiu aš kaip visada - kaip man geriau  Bet svoris krenta, nedaug, bet nukrito, tik nežinau ar pavyks man iki penktadienio pasiekti 60kg., liko dar 1,1kg. nupurtyti
Migdoliukas
2009 12 16, 15:55
Nu ir ko čia taip?  Aš tai laikausi gražiai,tvarkingai tik ne šitos dietos.  O kaip kitoms sekas?ar niekas nesilaiko?
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 15:55) Nu ir ko čia taip?  Aš tai laikausi gražiai,tvarkingai tik ne šitos dietos.  O kaip kitoms sekas?ar niekas nesilaiko? Bet tu laikeisi ir šitos, kaip baigei  O kokios dabar laikaisi?
Migdoliukas
2009 12 16, 16:09
laikiaus  dabar laikaus 3 dienas kefyras 3 obuoliai 3 vištiena ir 3 dienas vynas  bet pabaiga tai kažkokia nesamoninga
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 16:09) laikiaus  dabar laikaus 3 dienas kefyras 3 obuoliai 3 vištiena ir 3 dienas vynas  bet pabaiga tai kažkokia nesamoninga  tris dienas tik vynas  prasigersi  Aš tokios tai bijočiau dietos
Migdoliukas
2009 12 16, 18:06
tai tų 3 jau nebesilaikysiu,skaičiau,kad net ir nekrenta  ,o dar tuo metu ir šventės,tai kur aš
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 17:09) laikiaus  dabar laikaus 3 dienas kefyras 3 obuoliai 3 vištiena ir 3 dienas vynas  bet pabaiga tai kažkokia nesamoninga  Sorry , isikisiu  3 DIENOS VYNO?!!??????????? Tai chana juk, be maisto tik alkoholis  .Atkuda takaja dieta?
Migdoliukas
2009 12 16, 18:08
tai sakau nesilaikysiu,čia žiauria beryšio pabaiga
Nu bet ir sugalvota  Čia chroniukams tokia dieta, nors jie ir taip visi kaip šakaliai būna
Migdoliukas
2009 12 16, 19:04
Kaip tai?
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 19:04) Kaip tai?  Kas? Aš apie alkoholikus ten  Bajeris tipo
Migdoliukas
2009 12 16, 22:03
aa  nu,tai kaip sekės vakare su dieta?  neprisivalgei ko nereikia?
Tai kaip visada, vakarienė normali  17val. pavalgiau  Dabar vinciauju  Ne man tokios dietos, bet galbūt kam nors tikrai tiks ir patiks
Migdoliukas
2009 12 16, 22:14
tai kiek numetei?
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 22:14) tai kiek numetei?  kilogramą  Grįžtu tik į liniuotės svorį  O dabar dar vaiko talerius pasiėmiau
Baigiau šią ditą, nors normaliai ir nesilaikiau  Gal kitoms griau pavyks, man su mono produktais reikia valios daug  O kai numesti liko nedaug, tai ir bimbinėju Sėkmės visoms
Barbyte19
2009 12 17, 10:03
Uhhh, mergytes, nju ka as jum galiu pasakyti, siandien trecia dienyte, bet kiliuku dveju ir nebeturiu  nors sia viena diena ir raugintu kopusciuku sriubytes sukirtau bliuduka, nes labai jau uzsimaniau, taip skaniai kvepejo  , bet uztat, krenta svoriukas  ... liiuuuuukkkksssss  nju dar liko keletas dienyciu, jei spardysiu kilus per tas dienytes kaip dabar, tai bus man pats tas, busiu grazi pries sventes  , tik reik ka per sventes dvigubai negriztu
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 12 17, 10:03) Uhhh, mergytes, nju ka as jum galiu pasakyti, siandien trecia dienyte, bet kiliuku dveju ir nebeturiu  nors sia viena diena ir raugintu kopusciuku sriubytes sukirtau bliuduka, nes labai jau uzsimaniau, taip skaniai kvepejo  , bet uztat, krenta svoriukas  ... liiuuuuukkkksssss  nju dar liko keletas dienyciu, jei spardysiu kilus per tas dienytes kaip dabar, tai bus man pats tas, busiu grazi pries sventes  , tik reik ka per sventes dvigubai negriztu  Va tu mums ir papasakosi, kaip ten su tuo antanu iš tikrųjų  Šaunuolė, kad išsilaikai
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 12 17, 11:03) .....tik reik ka per sventes dvigubai negriztu  ar negrįžo
Sveikos, Aptikau "savo" dieta  Jos laikiausi gal nuo 16 metu, pora kart per metus. Jos laikytis paprasta, nes kiekviena diena vis kitas produktas ir labai efektyvu (as numesdavau 4-5 kg). Va del tos priezasties jau kelinti metai jos nebesilaikau. Nes kas labai efektyvu, tas greitai ir grista. Nors ir kaip sveikai maitindavausi, sportuodavau, kokie 2 kg vistiek grizdavo. Na mano asmenine nuomone ir asmenine patirtimi, si dieta tinka greito efekto salininkems. O tos, kurios nori svori mesti sveikai, letai, bet uztikrintai, siulyciau pasieiskot ko nors geresnio
Man jei po dietos grįžta iki pusės numesto svorio, tai aš skaitau, kad labai normaliai dar. Jei numetu pvz. 3kg., paskui minuse lieka 1-1,5kg., tai mane toks rezultatas tenkina  Todėl dietomis svorį ir metu startas nuo 65kg. 2010.03.05 ūgis 165cm.
Sveikos,gal dar yra beisilaikanciu sios dietos?  as noreciau prisijungti ir nuo rytojaus pradeti dietintis butent pagal sia dieta
eriikutte
2010 07 08, 08:02
Sveikos, ziuriu jau senai kas cia buvo ir uzsukes, bet gal yra norinciu pradeti...  manau ji super dieta... as pradedu nuo snd
QUOTE(eriikutte @ 2010 07 08, 09:02) Sveikos, ziuriu jau senai kas cia buvo ir uzsukes, bet gal yra norinciu pradeti...  manau ji super dieta... as pradedu nuo snd  Sveika  as pardejau nuo siandien taip pat  manau man neblogai sekas bent jau pakolkas;)
|
|