Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antuano dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2
aize
user posted image

Savaitinė dieta, apskaičiuota vienam kursui per metus. Tris kartus per dieną vartojama tik vienas produktas. Kiekis priklauso nuo jūsų apetito.

Draudžiama: Bet kokie papildomi produktai, kava, druska.

Pirmadienis - daržovės (bet kokios)

Antradienis - kiaušiniai (vištos)

Trečiadienis - virta mėsa (pagal jūsų skonį)

Ketvirtadienis - pieno produktas (pasirinktinai vienas)

Penktadienis - žuvis (mėgstamiausia)

Šeštadienis - vaisiai (mėgstamiausi)

Sekmadienis - bet koks maistas, svarbiausia - nekaloringas.

Po kurso įsitikinsite, kad "Antuanas" buvo teisus...

user posted image
Sefiene*
paskaičiau, nežinau, bandysi, aize?
aize
Galvoju nuo šeštadienio pabandyti 4u.gif Kas gausis nežinau, nes čia kaip 7d. iškrova gaunasi g.gif Ir aišku bus pakeitimų blush2.gif biggrin.gif
Migdoliukas
O kaip fainai,kad tema apie šitą dietą.Aš jau antra diena kaip jos laikaus.Vakar suvalgiau 2 pomidoros,o šiandien 3 kiaušinius.Daugiau net nieko nesinori,kaži ar kris kg? blush2.gif
aize
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 10, 17:04)
O kaip fainai,kad tema apie šitą dietą.Aš jau antra diena kaip jos laikaus.Vakar suvalgiau 2 pomidoros,o šiandien 3 kiaušinius.Daugiau net nieko nesinori,kaži ar kris kg? blush2.gif
*

4u.gif
2 pomidorus per visą dieną blink.gif Nebijai sugadinti sveikatos unsure.gif Juk pomidoras neigiamo kaloringumo daržovė, galėjai kad ir kilą jų suvalgyt doh.gif
Jei taip badausi, nieko tau daug nenukris, o ir viskas grįš kosminiu greičiu kai tik pradėsi normaliau valgyt unsure.gif
Nedaryk taip schmoll.gif , patariu draugiškai 4u.gif
Sefiene*
QUOTE(aize @ 2009 12 10, 18:08)
4u.gif
2 pomidorus per visą dieną blink.gif Nebijai sugadinti sveikatos unsure.gif Juk pomidoras neigiamo kaloringumo daržovė, galėjai kad ir kilą jų suvalgyt doh.gif
Jei taip badausi, nieko tau daug nenukris, o ir viskas grįš kosminiu greičiu kai tik pradėsi normaliau valgyt unsure.gif
Nedaryk taip schmoll.gif , patariu draugiškai 4u.gif
*

pasakyk, kas ta neigiamo kaloringumo daržovė, negirdėta man g.gif
aize
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 10, 18:31)
pasakyk, kas ta neigiamo kaloringumo daržovė, negirdėta man  g.gif
*

tokia, kuriai suvirškinti reikia daugiau energijos organizmui nei turi ji pati mirksiukas.gif
Dinariuke
Registruojuos 4u.gif
Migdoliukas
Bet,kad aš va nespecialiai jų nevalgiau,tiesiog buvo neskanūs ir nenorėjau kažko.Va šiandien 5 kiaušinius suvalgiau,o ryt vištiena bigsmile.gif pilvas labai susitraukes bigsmile.gif
neiste
jamu sita dieta bigsmile.gif tik labai gaila del kavos verysad.gif o produktu kiekis neribojamas?
Migdoliukas
rašo,kad ne.
aize
QUOTE(Dinariuke @ 2009 12 10, 21:32)
Registruojuos  4u.gif
*

Kur tu registruojies g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 10, 21:41)
Bet,kad aš va nespecialiai jų nevalgiau,tiesiog buvo neskanūs ir nenorėjau kažko.Va šiandien 5 kiaušinius suvalgiau,o ryt vištiena bigsmile.gif pilvas labai susitraukes bigsmile.gif
*

aaa, bet vis tiek nelabai gerai unsure.gif Nesisvėrei ax.gif

QUOTE(deisse @ 2009 12 10, 21:53)
jamu sita dieta bigsmile.gif tik labai gaila del kavos verysad.gif o produktu kiekis neribojamas?
*

thumbup.gif nuo kada startuosi g.gif Aš šeštadienį 4u.gif
Aš tai kavą gersiu, nes be jos man rytas ne rytas schmoll.gif Produktai neribojami, bet tik vieną galima ir kartui tiek, kad soti būtum mirksiukas.gif
Migdoliukas
ne,svarstykliu neturiu ir šeip kad pakūdėjus būčiau nesijaučiu verysad.gif ir pms taip valgyti noriu kad išprotėsiu.o vištienos net neturiu,tai nežinau ar nebevalgyti ir kitos dietos laikytis,nes silpna tai žiauriai doh.gif
aize
Aš jau rytojui pomidorus paruošiau, bandysiu šitą dietikę, žiūrėsiu kaip seksis man ax.gif

Migdoliuk, jei labai silpna, tai gal nebetęsk, juk gera savijauta ir sveikata svarbiausia 4u.gif
Migdoliukas
Tai taip ir dariau,nes jau tiek jėgų nebuvo,kad vos paėjau smile.gif
rutuliuks mamyte
sveikos 4u.gif
o kodel renkates tik vena pomidora nes as bent kiek suprantu rai nesvarbu kokias darzoves ir kad ivairias galima ar as cia ne taip suprantu g.gif
aize
Taigi yra parašyta, kad vienos rūšies mirksiukas.gif O valgysiu tai ne vieną, nusipirkau 12 jų biggrin.gif Nesiruošiu badauti schmoll.gif
aize
Labutis 4u.gif

Matau ryškiai kalbėsiuos su savimi g.gif

Laikausi aš šios dietos, bet su stipriais griekais blush2.gif Bet po pirmos dienos -500g. yra, nors bijojau, kad tik pliuso nebūtų blush2.gif Šiandien antra diena, bet irgi su griekais, nes baisingai sergu, tai geriu arbatą ir valgau medų blush2.gif

Kaip seksis toliau dar parašysiu 4u.gif
simba3
QUOTE(aize @ 2009 12 13, 20:11)
Labutis 4u.gif

Matau ryškiai kalbėsiuos su savimi  g.gif

Laikausi aš šios dietos, bet su stipriais griekais blush2.gif Bet po pirmos dienos -500g. yra, nors bijojau, kad tik pliuso nebūtų blush2.gif Šiandien antra diena, bet irgi su griekais, nes baisingai sergu, tai geriu arbatą ir valgau medų blush2.gif

Kaip seksis toliau dar parašysiu 4u.gif
*

kas per baisingi griekai? medus??
Sveik grieciau 4u.gif
aize
QUOTE(simba3 @ 2009 12 13, 20:20)
kas per baisingi griekai? medus??
Sveik grieciau 4u.gif
*

vakar 22val. vakarienę valgiau: virta kiauliena gabaliukas, riešutų sauja, 4 pomidorai blush2.gif
Šiandien virtos vištienos biški valgiau blush2.gif
Žodžiu neslabnai taip ir ne pagal planą lotuliukas.gif
simba3
QUOTE(aize @ 2009 12 13, 20:23)
vakar 22val. vakarienę valgiau: virta kiauliena gabaliukas, riešutų sauja, 4 pomidorai blush2.gif
Šiandien virtos vištienos biški valgiau blush2.gif
Žodžiu neslabnai taip ir ne pagal planą lotuliukas.gif
*

Bet gi krenta thumbup.gif
aize
QUOTE(simba3 @ 2009 12 13, 20:31)
Bet gi krenta thumbup.gif
*

būtent biggrin.gif va tuo ir džiaugiusi, reiškia mano dieta subalansuota lotuliukas.gif
neiste
QUOTE(aize @ 2009 12 11, 00:37)
Kur tu registruojies g.gif  lotuliukas.gif
aaa, bet vis tiek nelabai gerai unsure.gif Nesisvėrei ax.gif
thumbup.gif nuo kada startuosi g.gif Aš šeštadienį 4u.gif
Aš tai kavą gersiu, nes be jos man rytas ne rytas schmoll.gif Produktai neribojami, bet tik vieną galima ir kartui tiek, kad soti būtum mirksiukas.gif
*

nuo rytojaus smile.gif
Barbyte19
Labutis merginos smile.gif , na ka as nuo siandienos pradedu, bandysiu bent trupuciuka numesti pries tas sventes, juo labiau, kad lekisu pas mam i uzsieni, tai reikia pasimandravot pries visus, kad numeciau bent keleta kilogramiuku biggrin.gif blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif ... beto man si dietike labai patiko, nes kai visa dienos dali prasedziu darbuke tai ir valgyt nesinori, o kai grizti namucio, jau uzuodi kokius kvapus, tai puoli siausti viska ka matai doh.gif , o tada ir gailiesi... O jei dar kokia padruske atlekia arbacikes atsigert ir papliurpt su kokiais ledais ar sausainiukais , tai isvis ne kas doh.gif ... Tik iskilo man cia toks klausimukas, AIZE rase, kad jokios kavytes negalima ir druskos, o kaip su arbatyte? nes darbuke tai ja gurksnoju, kaip reikiant ax.gif
Inguti
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 12 15, 15:06)
Labutis merginos  smile.gif  , na ka as nuo siandienos pradedu, bandysiu bent trupuciuka numesti pries tas sventes, juo labiau, kad lekisu pas mam i uzsieni, tai reikia pasimandravot pries visus, kad numeciau bent keleta kilogramiuku  biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif  lotuliukas.gif ... beto man si dietike labai patiko, nes kai visa dienos dali prasedziu darbuke tai ir valgyt nesinori, o kai grizti namucio, jau uzuodi kokius kvapus, tai puoli siausti viska ka matai  doh.gif  , o tada ir gailiesi... O jei dar kokia padruske atlekia arbacikes atsigert ir papliurpt su kokiais ledais ar sausainiukais , tai isvis ne kas  doh.gif ... Tik iskilo man cia toks klausimukas, AIZE rase, kad jokios kavytes negalima ir druskos, o kaip su arbatyte? nes darbuke tai ja gurksnoju, kaip reikiant  ax.gif
*

Siaip arbatyte galima ,man atrodo, visose dietose vartoti, o jei dar zolyciu kokiu ,tai isvis.. smile.gif
Sekmes saunuoles 4u.gif
Barbyte19
QUOTE(Inguti @ 2009 12 15, 16:11)
[size=1][/size]
Siaip arbatyte galima ,man atrodo, visose dietose vartoti, o jei dar zolyciu kokiu ,tai isvis.. smile.gif
Sekmes saunuoles  4u.gif
*

Asiukas 4u.gif , nju tikekimes, kad pades si dietyte smile.gif
aize
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 12 15, 14:06)
Labutis merginos  smile.gif

Tik iskilo man cia toks klausimukas, AIZE rase, kad jokios kavytes negalima ir druskos, o kaip su arbatyte? nes darbuke tai ja gurksnoju, kaip reikiant  ax.gif
*

Sveika prisijungusi 4u.gif

Šiaip arbatas gerk į sveikatą, kiek nori ir kada nori mirksiukas.gif biggrin.gif

Man tai su šita dieta ne kas, žodžiu galima sakyti nesilaikau, tik kad kasdien valgau vieną produktą pagal ją, o vakarienei po darbo vis ką suvalgydavau blush2.gif doh.gif Geriu ir kavą, ir druskos ant mėsos dėjau, žodžiu aš kaip visada - kaip man geriau cool.gif Bet svoris krenta, nedaug, bet nukrito, tik nežinau ar pavyks man iki penktadienio pasiekti 60kg., liko dar 1,1kg. nupurtyti ax.gif
Migdoliukas
Nu ir ko čia taip? ax.gif Aš tai laikausi gražiai,tvarkingai tik ne šitos dietos. bigsmile.gif O kaip kitoms sekas?ar niekas nesilaiko?
aize
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 15:55)
Nu ir ko čia taip? ax.gif  Aš tai laikausi gražiai,tvarkingai tik ne šitos dietos. bigsmile.gif  O kaip kitoms sekas?ar niekas nesilaiko?
*

Bet tu laikeisi ir šitos, kaip baigei bigsmile.gif O kokios dabar laikaisi?
Migdoliukas
laikiaus biggrin.gif dabar laikaus 3 dienas kefyras 3 obuoliai 3 vištiena ir 3 dienas vynas lotuliukas.gif bet pabaiga tai kažkokia nesamoninga g.gif
aize
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 16:09)
laikiaus  biggrin.gif  dabar laikaus 3 dienas kefyras 3 obuoliai 3 vištiena  ir 3 dienas vynas lotuliukas.gif  bet pabaiga tai kažkokia nesamoninga g.gif
*

tris dienas tik vynas blink.gif prasigersi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tokios tai bijočiau dietos biggrin.gif
Migdoliukas
tai tų 3 jau nebesilaikysiu,skaičiau,kad net ir nekrenta biggrin.gif,o dar tuo metu ir šventės,tai kur aš biggrin.gif
Inguti
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 17:09)
laikiaus  biggrin.gif  dabar laikaus 3 dienas kefyras 3 obuoliai 3 vištiena  ir 3 dienas vynas lotuliukas.gif  bet pabaiga tai kažkokia nesamoninga g.gif
*

Sorry , isikisiu ax.gif 3 DIENOS VYNO?!!??????????? Tai chana juk, be maisto tik alkoholis doh.gif doh.gif doh.gif .Atkuda takaja dieta? lotuliukas.gif
Migdoliukas
tai sakau nesilaikysiu,čia žiauria beryšio pabaiga biggrin.gif
aize
Nu bet ir sugalvota doh.gif Čia chroniukams tokia dieta, nors jie ir taip visi kaip šakaliai būna irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Migdoliukas
Kaip tai? ax.gif
aize
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 19:04)
Kaip tai? ax.gif
*

Kas? g.gif
Aš apie alkoholikus ten mirksiukas.gif Bajeris tipo lotuliukas.gif
Migdoliukas
aa biggrin.gif biggrin.gif nu,tai kaip sekės vakare su dieta? biggrin.gif neprisivalgei ko nereikia? bigsmile.gif
aize
Tai kaip visada, vakarienė normali cool.gif 17val. pavalgiau biggrin.gif Dabar vinciauju ax.gif Ne man tokios dietos, bet galbūt kam nors tikrai tiks ir patiks 4u.gif
Migdoliukas
tai kiek numetei? bigsmile.gif
aize
QUOTE(Migdoliukas @ 2009 12 16, 22:14)
tai kiek numetei? bigsmile.gif
*

kilogramą blush2.gif lotuliukas.gif Grįžtu tik į liniuotės svorį blush2.gif O dabar dar vaiko talerius pasiėmiau doh.gif
aize
Baigiau šią ditą, nors normaliai ir nesilaikiau blush2.gif Gal kitoms griau pavyks, man su mono produktais reikia valios daug blush2.gif O kai numesti liko nedaug, tai ir bimbinėju blush2.gif biggrin.gif

Sėkmės visoms 4u.gif
Barbyte19
Uhhh, mergytes, nju ka as jum galiu pasakyti, siandien trecia dienyte, bet kiliuku dveju ir nebeturiu smile.gif nors sia viena diena ir raugintu kopusciuku sriubytes sukirtau bliuduka, nes labai jau uzsimaniau, taip skaniai kvepejo smile.gif ax.gif blush2.gif , bet uztat, krenta svoriukas thumbup.gif ... liiuuuuukkkksssss thumbup.gif nju dar liko keletas dienyciu, jei spardysiu kilus per tas dienytes kaip dabar, tai bus man pats tas, busiu grazi pries sventes thumbup.gif lotuliukas.gif , tik reik ka per sventes dvigubai negriztu g.gif
aize
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 12 17, 10:03)
Uhhh, mergytes, nju ka as jum galiu pasakyti, siandien trecia dienyte, bet kiliuku dveju ir nebeturiu smile.gif nors sia viena diena ir raugintu kopusciuku sriubytes sukirtau bliuduka, nes labai jau uzsimaniau, taip skaniai kvepejo smile.gif  ax.gif  blush2.gif  , bet uztat, krenta svoriukas  thumbup.gif ... liiuuuuukkkksssss  thumbup.gif nju dar liko keletas dienyciu, jei spardysiu kilus per tas dienytes kaip dabar, tai bus man pats tas, busiu grazi pries sventes  thumbup.gif  lotuliukas.gif , tik reik ka per sventes dvigubai negriztu  g.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va tu mums ir papasakosi, kaip ten su tuo antanu iš tikrųjų biggrin.gif Šaunuolė, kad išsilaikai 4u.gif
aize
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 12 17, 11:03)
.....tik reik ka per sventes dvigubai negriztu  g.gif
*

ar negrįžo g.gif bigsmile.gif
Esha
Sveikos,
Aptikau "savo" dieta biggrin.gif Jos laikiausi gal nuo 16 metu, pora kart per metus. Jos laikytis paprasta, nes kiekviena diena vis kitas produktas ir labai efektyvu (as numesdavau 4-5 kg). Va del tos priezasties jau kelinti metai jos nebesilaikau. Nes kas labai efektyvu, tas greitai ir grista.
Nors ir kaip sveikai maitindavausi, sportuodavau, kokie 2 kg vistiek grizdavo.
Na mano asmenine nuomone ir asmenine patirtimi, si dieta tinka greito efekto salininkems. O tos, kurios nori svori mesti sveikai, letai, bet uztikrintai, siulyciau pasieiskot ko nors geresnio smile.gif
aize
Man jei po dietos grįžta iki pusės numesto svorio, tai aš skaitau, kad labai normaliai dar. Jei numetu pvz. 3kg., paskui minuse lieka 1-1,5kg., tai mane toks rezultatas tenkina 4u.gif Todėl dietomis svorį ir metu cool.gif

user posted image
startas nuo 65kg. 2010.03.05 ūgis 165cm.
cocoa
Sveikos,gal dar yra beisilaikanciu sios dietos?smile.gif as noreciau prisijungti ir nuo rytojaus pradeti dietintis butent pagal sia dieta smile.gif
eriikutte
Sveikos, ziuriu jau senai kas cia buvo ir uzsukes, bet gal yra norinciu pradeti... g.gif manau ji super dieta... as pradedu nuo snd 4u.gif biggrin.gif
cocoa
QUOTE(eriikutte @ 2010 07 08, 09:02)
Sveikos, ziuriu jau senai kas cia buvo ir uzsukes, bet gal yra norinciu pradeti...  g.gif  manau ji super dieta... as pradedu nuo snd  4u.gif  biggrin.gif
*

Sveika smile.gif as pardejau nuo siandien taip pat wink.gif
manau man neblogai sekas bent jau pakolkas;)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.