Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Popieriaus pjaustiniai-karpiniai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mimo
Adatele, smagu girdet smile.gif Faina, kad dukra karpo. Dar viena, kita karpytoja ir karpytoju namus kursim bigsmile.gif g.gif
zmirzlina
Na jau kojos, tai be žodžių.............................. 4u.gif Ir aš noriu tokio...............labai......... blush2.gif
Pagarba Mimo.
dimming
Labas,

Labai grazus jusu karpiniai

Ieskau internete nuorodu kad galeciau kazka atsispausdinti kaip pradedancioji

Karpiniu knygute visai fainu yra 4u.gif

mimo
Paveluotai, aciu 4u.gif ..ir nuoroda i daugybe nuorodu Visokie karpiniu puslapiai
dimming
Tiesa, Mimo! smile.gif
Perskaiciau visa pirmaja tema. Tikrai pagarba ir susizavejimas jusu ir kitu karpanciuju darbeliais.

Pradejau as nuo paprastu kaciuku ir drambliuku, ne vien tik del pacio karpymo, bet kad galeciau panaudoti dovanu ipakavimui, kaip dekoracijas.

mimo
dimming, nepasikuklink pasirodyti su savo darbeliais mirksiukas.gif
dimming
QUOTE(mimo @ 2010 07 28, 10:21)
dimming, nepasikuklink pasirodyti su savo darbeliais mirksiukas.gif
*

Pasirodysiu artimiausiom dienom
Bet tai bus labai elementarus karpiniai biggrin.gif
mimo
Niekas nuo sedevru nepradejo wink.gif Svarbu pradeti. Gal kokiu klausimeliu iskils ar patarimu reikes. Ar tiesiog palaikymo 4u.gif !
dimming
Foto adresas kazkoks netoks, neleidzia ikelti

cia supakuota ir apklijuota dovanele ir kiti variantai

Kuris jums graziausias, nes man buvo sunku apsispresti biggrin.gif

Pirmas zingsnis zengtas, ieskosiu karpinio su daugiau skyluciu ax.gif
mimo
dimming, super pradzia thumbup.gif Man labai patiko su katineliais. Ten kur katinelis ir drugelis-tai man atrodo,kad reiketu drugeli mazesni daryti. Arba viena katineli ir daug mazu drugeliu. Arba vien tik drugelius, bet ivairiu dydziu. Gera pradzia-puse darbo 4u.gif Tu kruopsciai karpai-tad pabandyk ir skyletu pakarpyti.
dimming
Drugelio mazesnio ir as norejau smile.gif
sablono neradau, piesti nerizikavau, bet manau pabandysiu, nes katinas su mazais drugeliais turetu irgi grazu buti

Aciu Mimo!
dimming
user posted image

gana ilgai uztrukau, nes pirma nuo ekrano perkeliau ant balto persisvieciancio popieriaus, iskirpau, o tada apvedziojau ant juodo kartono.

jeigu butu tiesiog juodas paprastas popierius turbut kisciau i printeri, o dabar beveik dvigubas darbas gavosi

su daugiau skyluciu biggrin.gif

Nuo virsutines damos pamirsau piestuko zymes nutrinti pries fotosesija doh.gif
mimo
Apatine dama labai elegantiskai atrodo thumbup.gif O kam tu taip vargsti perpiesinedama 100 kartu? Tu pabandyk sava ranka perpiesti,o po to karpymo eigoje koreguoti.
Cia dar pasidairyti:
Karpiniai(virsuje) ir kitokie rankdarbiai
Drugeliai
ruci
Mano paskutinysis - atvirutė krikštynoms:
user posted image
mimo
ruci, labai mielas meskiniuks wub.gif
mimo
Katik is "peciaus" biggrin.gif A4 dydzio karpinukas- Krokodilas ir mergaite arba atvirksciai
user posted image
dimming
Grazus smile.gif

as po truputi karpau, "zaidziu".Kazkada sia savaite idesiu parodyti.
mimo
Keliu tema i virsu showoff.gif Pagal forumietes Tei piesinuka iskarpyta mergaite
user posted image
Rukale
user posted image
dominyka3
blink.gif nu tiesiog trūksta žodžių,jūsų karpiniai nuostabūs thumbup.gif
mimo
Aciu, malonu girdeti blush2.gif smile.gif
IngaS
sveiki, as tik dabar pradejau dometis karpinukais 4u.gif prisiziurejau tokiu nuostabiu darbu wub.gif pakarpiau ir as, tik nezinau ar cia pavyko ar kaip blush2.gif gal galite bruksteleti pora zodeliu 4u.gif
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1792...100001242134474
mimo
IngaS, pirmam karpinukui labai geras motyvas thumbup.gif Jei rankoms toks darbas patiko-pabandyk joms ir sunkesniu uzduociu duoti- koki paprasta skyleta motyva. Saunuole,kad bandai 4u.gif
IngaS
aciu labai, pasinaudosiu patarimu 4u.gif
mimo
IngaS, tavo jazminai labai grazus, o dar grazesni butu jei jiems daugiau gyvybes ipustum ispkirpdama ju viduje mazucius rutuliukus su plonyciais kotukais. Nekokia is manes photoshopininke, bet norejau pavaizduoti,ka turiu omeny:user posted image
Naturoj jazminai taip ir atrodo jazminas
IngaS
dar karta dekoju uz patarimus 4u.gif tikrai gyvybingesni atrodo, kazkaip net i galva neatejo... na, mokinuosi toliau smile.gif
nojura
Nu ir ko užtilusios? 4u.gif
Labai patiko man jūsų temutė. Ir šitą peržiūrėjau ir seną thumbup.gif . Kažkada pati labai mėgdavau karpyt, tai dabar ja noras sukilo vėl šito imtis. Tik aš klijuodavau baltą karpinį ant kokio nors spalvoto ar margo fono, o jūsų dauguma fonas baltas būna g.gif
Na, savo dabų nelabai galiu parodyti, nes nesu jų išsaugojusi. Radau tik vieną tokį mokyklos laikų (nuotrauka nelabai kokybiška, sorry... ):
user posted image
modestina
Super darbeliai! Šaunuolės! Gražu žiūrėt - man belieka tik padūsaut smile.gif
sypsena-saule
labukas visoms smile.gif
matau uzsukau ten kur ir reikia... smile.gif
labai labai reikia jusu pagalbos, blush2.gif noriu padaryt karpinio formos atviruka, bet nesuprantu kaip pradet?ar piesini ieskot?ar paciam piest?esu ne kokia pieseja, tad nenoriu rizikuot bereikalingu popieriaus gadinimu unsure.gif kaip jus darot?ar piesini - karpini atsiprinteriuojat ar kaip? nes as turiu atlikt si darbeli kaip dali projekto ir turejau jau atsiskaityt bet jau labai veluoju..,jei kas gali man paaiskint, labai busiu dekinga. 4u.gif
aciu.
Ingaja
Labuka 4u.gif
as karpinius naudoju tik langams puosti:
user posted image
Vaiku kambariui:
user posted image
gelyte
user posted image
O cia siandieninis darbas:
user posted image
kristulia *
QUOTE(Ingaja @ 2010 11 27, 22:38)
Labuka  4u.gif
as karpinius naudoju tik langams puosti:
..
Vaiku kambariui:
..

puiku wub.gif labai grazus darbeliai, o man niekaip nedaeina, kaip juos iskarpyti, atsispausdina juodai, tai kai iskerpi reikia dar paklijuoti , kad nebutu juodu liniju g.gif

p.s. to angeliuko as noreciau, gal kokia schemute imanoma gauti/
patikima_mama
Su tais karpiniais čia aukštasis pilotažas doh.gif. Man taip gražu, o niekaip neįkertu kaip tą grožį pasidaryti. Tas angeliukas mane irgi domina. O čia turi būti kažkoks specialus popierius?
TomaKa
Ingaja,

labai domina shemutes - is kur gauti jas?
juk Kaledos arteja....
kristulia *
QUOTE(mimo @ 2010 11 30, 23:12)

dekui 4u.gif o kokia gausybe, reik bandyt kazka mirksiukas.gif
patikima_mama
Ačiū mimo mirksiukas.gif Bandysiu lotuliukas.gif
pinciukas
labas vakaras.as irgi truputi pakarpiau
user posted image
user posted image
mimo
Prasom, ner uz ka wink.gif
pinciukas, turetu graziai ant lango ziuretis thumbup.gif
musexx
Pinciukas, na ir grozis thumbup.gif

O jus tarkime susiradusios karpini internete ji atsispausdinate ar is kur kitur juos imate? smile.gif
Ziuriu cia karpiniai didesni nei A4 lapo, ale as nelabai moku nustatytumus printerio keist..Galvoju ka daba daryt, angeliuku ant lango tai noriu...

Tikrai labai zaviai ziurisi, net kaimynai pasipuose taip langus nebe tokie pikti atrodo blush2.gif
pinciukas
QUOTE(mimo @ 2010 12 01, 23:48)
pinciukas, turetu graziai ant lango ziuretis  thumbup.gif
*

noretusi didesniu,bet ,kad i spausdintuva tik a formato lapai telpa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(musexx @ 2010 12 02, 09:57)
Pinciukas, na ir grozis  thumbup.gif

O jus tarkime susiradusios karpini internete ji atsispausdinate ar is kur kitur juos imate? smile.gif
Ziuriu cia karpiniai didesni nei A4 lapo, ale as nelabai moku nustatytumus printerio keist..Galvoju ka daba daryt, angeliuku ant lango tai noriu...

Tikrai labai zaviai ziurisi, net kaimynai pasipuose taip langus nebe tokie pikti atrodo  blush2.gif
*

aciu
is interneto.nusikopinu ant ekrano pasididinu kiek galima ir tada atsispausdinu.cia ant a4 lapo gal tik didesni atrodo smile.gif
http://picasaweb.google.com/monholeta/Wyci...146373976545554
imu is cia sekmes mirksiukas.gif
kristulia *
pinciukas nuostabu wub.gif
o cia mano pirmas blynas blush2.gif
user posted image
Papildyta:
ir cia kokiu grozybiu yra wub.gif

http://picasaweb.google.com/monholeta/SwiateczneWycinanki#
kristulia *
gal kokiu kiskuciu trafaretu turit?
GAGA
user posted image
Sunui
Dukrai
user posted image
Inevitable
Oi kiek grozybiu... Auksarankes mamytes! mirksiukas.gif
Ieskau elnio trafareto.. Butu gerai linksmas koks bet ne per vaikiskas, ir nelabai sudetingas,man iki jusu kruopstumo dar toli blush2.gif Gal uzmatet kur? Kol kas atsargoj laikau mimo idetus.
edinka
QUOTE(IngaS @ 2010 12 10, 17:05)
... tik man klausimas didziausias, kaip taip graziai galima iskarpyti, pas mane vis nelygu... cia gal iprasti reikia? ar jau talenta tureti? labai grazus jusu visu karpiniai 
*

Raižant manau lygiau gaunasi mirksiukas.gif
mimo
IngaS, O kurioj ten vietoj nelygu? g.gif
cia elnias su kaledu seneliuElnias +Kaledu senelis
Elnias<----cia galima konturus apvedzioti ir gan nebloga elnia issikirpti.
Lina1985
Stai ir mano keletas kalediniu. Naujoke sioj temoj as, bet karpinius dievinu. Viena is graziausiu meno rusiu.
sitas gal ne visai kaledinis bet darytas neseniai
user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
krita
QUOTE(kristulia * @ 2010 12 02, 14:19)
o cia mano pirmas blynas  blush2.gif
user posted image
Papildyta:
ir cia kokiu grozybiu yra  wub.gif

http://picasaweb.google.com/monholeta/SwiateczneWycinanki#
*

Vau ,kaip malonu matyti savo karpinuka-angeliuka. Taip faina kad Jums patiko ir pabandete iskirpti/ Saunuole. mano angelai
http://s154.photobucket.com/albums/s250/Ry...ttings/Angelai/
Vetute
Labas visoms,

Labai graziu darbeliu jus cia pridejusios 4u.gif

Noriu ir as pora savo pjaustyniu parodyti:
user posted image

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.