Senoji tema:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=152638
Keletas karpinių pavyzdžių

Sveikos karpinių mėgėjos. Kadangi užbaigiau senąją tema tai užvedžiau nauja, kad temelė išliktų
Senoji tema: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=152638 Keletas karpinių pavyzdžių ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
QUOTE(mimo @ 2009 12 05, 15:55) Cikadelė, as paprasta motyva nusipiesiu piestuku, sudetingesni kompiuteriu. Atsispausdinu viska ant juodo popieriaus ir iskerpu kas nereikalinga Kaip mano karpiniai atrodo gali pamatyti cia: www.meemow.de andzelkina, mergaites buvo pridejusios nemazai angelu karpiniu pavyzdeliu-netingek paieskoti sveikos užsikrėčiau karpiniais ir aš mimo matau tu čia profesionalė o kaip reikia atsispausdinti ant juodo popieriaus???? Tai yra pas mane spausdintuvas nespalvotas. Tai jei aš spausdinsiu ant juodo lapo ar matytis kasnors???
Norėčiau ir aš pabandyti. Kur jūs gaunate tų karpinių? Gal internete? Labai gražu
Aš norėčiau kalėdinių išsipjaustyti ir ant lango prisiklijuoti QUOTE(mamyte 29 @ 2009 12 13, 08:55) Norėčiau ir aš pabandyti. Kur jūs gaunate tų karpinių? Gal internete? Labai gražu Aš norėčiau kalėdinių išsipjaustyti ir ant lango prisiklijuoti bent jau aš ieškau internete būna, juos atsispausdini ir iškrpai arba išpjaustai arba pati bandau piešti ir tada karpau
veridiana, aciu uz naujus karpytoju namucius
O kaip as noriu pradeti karpnius- tik mastau, ar popierius tas plonas turi buti ar storesnis, ar pjaustot reztukais ar karpot zirklutemis?
As naudoju gan stora popieriu,nes plonas susibanguoja klijuojant ir negraziai atrodo. Vienos karpo zirklutemis (pvz. as
QUOTE(mimo @ 2010 01 08, 23:26) As naudoju gan stora popieriu,nes plonas susibanguoja klijuojant ir negraziai atrodo. Vienos karpo zirklutemis (pvz. as Aciu, bandysiu, tik vat as labai noriu is juodo issipjaustyti ant sienu ka, bet kaip ten piesini perkelti?
Kaip ant sienos perkelti neisivaizduoju
QUOTE(dovesa @ 2010 01 10, 12:38) Na aš klausiau, kaip pvz. piesini ant juodo popieriaus perkelti,kad galeciau ji iskarpyti. o pabandyti juoda po baltu lapu prisitvirtinti? Tada aisku liks tik pjaustineti su kanceliariniu astriu peiliuku, bet - imanoma! Gal net kelis sluoksnius vienu metu isgauti sugebetum? Tada nereiketu kopiju papildomai daryti. As dekupazui paveiksliukus is dekupopieriaus pjausciau tai savu "atradimu" padariau kad brangiu priemoniu nepirkti. Ant pjaustymo lenteles pasidejau "labdarioskeje" uz 2 litus nusipirkta kamstine didele lentele, skirta ant stalo po lekste deti, ir pjausciau. Jei dar rastumete tokia kur viena puse buna kieta, kita akmstine - isvis idealus dalykas. Specialus pjaustymo padekliukai dekoro parduotuvese kainuoja jau apie 100 lt, o cia - grasiai, o efektas tas pats. Nusipirkti uz 2-3 litus kokiame RIMI ar Senukuose smailu peiliuka ispjaustymui irgi galima. Jei nenaudoti jo kitiems dalykams - tarnaus ilgai. Pagalasti peiliukus galima i svelnu svitrini popieriu, braukiant gulsciu pavirsiumi.
Žodžiais tokio grožio neįmanoma apsakyti
Sveikos
tikiusi priimsit į būrelį
Va mano karpiniai,kurių dar neišdovanojau,šiandien nufotkinau
Bus skirtas mamai ![]() Sesei Ir tečiui Laukiu kritikos Papildyta: QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 20, 22:21) Va mano karpiniai,kurių dar neišdovanojau,šiandien nufotkinau Bus skirtas mamai ![]() Sesei Ir tečiui Laukiu kritikos Beje,įdomumui pasižiūrėkit ką pasaulis karpo http://www.jenstark.com/sculpture/?page=sculpture#0
Skaiiiste, labai patiko karpinys skirtas sesei, pasakiskas
Is mimo naujuju tai labai idomus tas su skeciais
Skaiiistė, man graziausias tas,kuris skirtas teciui
Papildyta: p.s. aciu visoms uz malonu zodi QUOTE(mimo @ 2010 03 21, 22:44) Skaiiistė, man graziausias tas,kuris skirtas teciui Papildyta: p.s. aciu visoms uz malonu zodi Uo,pati net nebuvau atkreipus dėmesio dėl plaukų...reikia pripažinti - taikliai pastebėta. Ačiū už kritiką ir pagyras
Skaiiistė, paprasti, kuklus ir grazus
QUOTE(mimo @ 2010 03 23, 01:10) Skaiiistė, paprasti, kuklus ir grazus Ai su tuo namu nenorėjau nieko lygiai gražiai daryt...norėjau šleivo namo su savo gyvenimu...nes panašiai pas mum gyvenimas verda su kaimynais bet ačiū Papildyta: patiko tavo tas paprastenskas,toks su dvasia
Skaiiistė,
nuostabūs darbai, ypač gėlės
toks velykinis, sventinis
o per kiek laiko jus toki darba padarot?
Nagi niekas daugiau nekarpo?Gal kas užmatėt kokių nuorodėlių į karpinių puslapius?Arba šiaip gal kas kokią scemutę turit?
Karpom karpom-turiu kruva nauju, bet dar nesuklijuotu. Cia vienas is paskutiniu
![]() Schemu neturiu-pati viska paisausi. O ideju galima pasisemti perzvelgus sias nuorodas Karpiniu svetaines
Ačiū Mimo už nuorodas
Sveikos
kaip suprantu karpot juodą popierių ir klijuojat ant balto kokio formato dažniausiai popierių naudojat, ar visai nesvarbu, nes galima suklijuoti( nors vientisas turbūt gražiau) o kaip padarot kelių spalvų( kaip velykinis kiaušinis) Papildyta: QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 20, 20:35) Va mano karpiniai,kurių dar neišdovanojau,šiandien nufotkinau Bus skirtas mamai ![]() Sesei Ir tečiui Laukiu kritikos Papildyta: Beje,įdomumui pasižiūrėkit ką pasaulis karpo http://www.jenstark.com/sculpture/?page=sculpture#0
dar klausimėlis- o kokio storumo popierių naudojat, ar galima paprastą , ir geriau vienpusis, ar dvipusis
nesupykit tik , kad tiek klausimukų
As naudoju is abieju pusiu juoda, skirta lazeriniams printeriams A4 popieriu. Man jis labai patinka. As spalvota popieriu klijuoju tiesiog po iskirpta dalimi palei juoda krasciuka-blogoje puseje. Manau,kad ir kitos taip daro
Labai faini darbeliai, o tu karpai ar pjaustai
Aciu
Mergytes, zinau, kad cia bus klausimas ne i tema, bet nerandu, kur dar paklausti galeciau
Kadangi tema apie popieriu, galvoju, gal kuri zinot, ar imanoma ir jei taip, tai kaip, istiesinti sulankstytus knygos lapus? Paskolino drauge paskaityt knyga, o as dar vienai draugei daviau, tai kai grazino, vos nenugriuvau... Jei butu mano knyga, tiek to, bet dabar kaip nepatogu pries drauge... nesakysiu juk, kad dar kazkam skolinau ir sulankste ta knyga... Labai lauksiu patarimu...
As nupirkciau nauja,nes sazine grauztu
QUOTE(mimo @ 2010 06 29, 21:43) As nupirkciau nauja,nes sazine grauztu Tai vat ir man grauzia sazine ACIU labai uz patarima, bandysiu patiesint nors siek tiek
Labai fainas darbas/ O tos kojos,tai iš vis pasaka.
Aciu, krita!
QUOTE(mimo @ 2010 06 10, 20:26) Karpom karpom-turiu kruva nauju, bet dar nesuklijuotu. Cia vienas is paskutiniu mimo--na tu ir pavarai mano dukra karpo -jiai parodžiau -sakė SUPER |