Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Popieriaus pjaustiniai-karpiniai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
veridiana
Sveikos karpinių mėgėjos. Kadangi užbaigiau senąją tema tai užvedžiau nauja, kad temelė išliktų

Senoji tema:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=152638

Keletas karpinių pavyzdžių

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
veridiana
QUOTE(mimo @ 2009 12 05, 15:55)
Cikadelė, as paprasta motyva nusipiesiu piestuku, sudetingesni kompiuteriu. Atsispausdinu viska ant juodo popieriaus ir iskerpu kas nereikalinga smile.gif O po to laukia didziulis darbas milimetra po milimetro klijuoti karpini ant balto ar ant spalvoto pagrindo. Gal kitos karpytojos kitokiu principu dirba,as aprasiau savaji.
Kaip mano karpiniai atrodo gali pamatyti cia: www.meemow.de
andzelkina, mergaites buvo pridejusios nemazai angelu karpiniu pavyzdeliu-netingek paieskoti 4u.gif
*

sveikos užsikrėčiau karpiniais ir aš ax.gif
mimo matau tu čia profesionalė 4u.gif
o kaip reikia atsispausdinti ant juodo popieriaus???? Tai yra pas mane spausdintuvas nespalvotas. Tai jei aš spausdinsiu ant juodo lapo ar matytis kasnors??? g.gif g.gif Jei nebūtų taip vėlu ir vaikai nemiegoų eičiau bandyti doh.gif
mamyte 29
Norėčiau ir aš pabandyti. Kur jūs gaunate tų karpinių? Gal internete? Labai gražu thumbup.gif
Aš norėčiau kalėdinių išsipjaustyti ir ant lango prisiklijuoti smile.gif .
veridiana
QUOTE(mamyte 29 @ 2009 12 13, 08:55)
Norėčiau ir aš pabandyti. Kur jūs gaunate tų karpinių? Gal internete? Labai gražu  thumbup.gif
Aš norėčiau kalėdinių išsipjaustyti ir ant lango prisiklijuoti  smile.gif .
*

bent jau aš ieškau internete būna, juos atsispausdini ir iškrpai arba išpjaustai arba pati bandau piešti ir tada karpau smile.gif
mimo
veridiana, aciu uz naujus karpytoju namucius 4u.gif ! Profes vardo as tikrai neverta...bet vistiek sirdi paglostei wink.gif Atsiprasau,kad tik dabar rasau, katik nauja temute uztikau. As atsispausdinu juodu rasalu ant juodo popieriaus. Konturai gerai matosi,nes juoda nera lygu juodai.Manau,kad bent pustoniu spalvos skirsis ir tikrai matysi,ka iskirpti. As dauguma karpiniu, ypac sudetingu stengiuosi ne piesti,o atsispausdinti,nes piesiant klaideliu padarau, trinu,o tai gadina, pasiausia popieriu.
mimo
Sveikos, karpytojos
imetu nuorodele su drugeliu trafaretais-gal kam pravers wink.gif

Drugeliai
dovesa
O kaip as noriu pradeti karpnius- tik mastau, ar popierius tas plonas turi buti ar storesnis, ar pjaustot reztukais ar karpot zirklutemis?
mimo
As naudoju gan stora popieriu,nes plonas susibanguoja klijuojant ir negraziai atrodo. Vienos karpo zirklutemis (pvz. as tongue.gif ), o kitoms smagiau su peiliuku darbuotis. Siulyciau isbandyti abu-pamatysi,kas tau labiau prie rankos "limpa" wink.gif
dovesa
QUOTE(mimo @ 2010 01 08, 23:26)
As naudoju gan stora popieriu,nes plonas susibanguoja klijuojant ir negraziai atrodo. Vienos karpo zirklutemis (pvz. as tongue.gif ), o kitoms smagiau su peiliuku darbuotis. Siulyciau isbandyti abu-pamatysi,kas tau labiau prie rankos "limpa" wink.gif
*

Aciu, bandysiu, tik vat as labai noriu is juodo issipjaustyti ant sienu ka, bet kaip ten piesini perkelti?
mimo
Kaip ant sienos perkelti neisivaizduoju g.gif Gal tiesiog priklijuoti...jei tapetu negaila tongue.gif
dovesa
QUOTE(mimo @ 2010 01 09, 23:19)
Kaip ant sienos perkelti neisivaizduoju g.gif Gal tiesiog priklijuoti...jei tapetu negaila tongue.gif
*

Na aš klausiau, kaip pvz. piesini ant juodo popieriaus perkelti,kad galeciau ji iskarpyti.
Nuotaikinga
QUOTE(dovesa @ 2010 01 10, 12:38)
Na aš klausiau, kaip pvz. piesini ant juodo popieriaus perkelti,kad galeciau ji iskarpyti.

o pabandyti juoda po baltu lapu prisitvirtinti?

Tada aisku liks tik pjaustineti su kanceliariniu astriu peiliuku, bet - imanoma!
Gal net kelis sluoksnius vienu metu isgauti sugebetum? Tada nereiketu kopiju papildomai daryti.

As dekupazui paveiksliukus is dekupopieriaus pjausciau tai savu "atradimu" padariau kad brangiu priemoniu nepirkti.
Ant pjaustymo lenteles pasidejau "labdarioskeje" uz 2 litus nusipirkta kamstine didele lentele, skirta ant stalo po lekste deti, ir pjausciau.
Jei dar rastumete tokia kur viena puse buna kieta, kita akmstine - isvis idealus dalykas.
Specialus pjaustymo padekliukai dekoro parduotuvese kainuoja jau apie 100 lt, o cia - grasiai, o efektas tas pats. Nusipirkti uz 2-3 litus kokiame RIMI ar Senukuose smailu peiliuka ispjaustymui irgi galima. Jei nenaudoti jo kitiems dalykams - tarnaus ilgai.
Pagalasti peiliukus galima i svelnu svitrini popieriu, braukiant gulsciu pavirsiumi.

mimo
Keliu tema i virsu yahoo.gif
user posted image A4 formato juodai baltas karpinys...nekokioje sviesoje fotografavau-nepykit uz kokybe.
O cia nepriklijuotas A3 juodai baltas:
user posted image
Lupita 77
Žodžiais tokio grožio neįmanoma apsakyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Skaiiistė
Sveikos ax.gif kaip aš ankščiau nepamačiau šitos temelės.... labai mėgstu karpyti,tik turiu bėda- viską išdovanoju biggrin.gif greitu metu įkelsiu savo darbelių smile.gif

tikiusi priimsit į būrelį blush2.gif
Skaiiistė
Va mano karpiniai,kurių dar neišdovanojau,šiandien nufotkinau lotuliukas.gif

Bus skirtas mamai

user posted image

Sesei

user posted image

Ir tečiui

user posted image

Laukiu kritikos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 20, 22:21)
Va mano karpiniai,kurių dar neišdovanojau,šiandien nufotkinau  lotuliukas.gif

Bus skirtas mamai
user posted image

Sesei
user posted image
Ir tečiui
user posted image
*

Beje,įdomumui pasižiūrėkit ką pasaulis karpo

http://www.jenstark.com/sculpture/?page=sculpture#0
krita
user posted image
Tas pirmas darbas.
Labai jau panašus į mano karpinį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Skaiiistė
QUOTE(krita @ 2010 03 21, 11:22)
user posted image
Tas pirmas darbas.
Labai jau panašus į mano karpinį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif pavogiau nezinodama is taves eskiza biggrin.gif mano tokios paieskos ir buna visur nete per googla biggrin.gif tik nukirpau drugelius smile.gif
Litderu
Skaiiiste, labai patiko karpinys skirtas sesei, pasakiskas smile.gif
Is mimo naujuju tai labai idomus tas su skeciais smile.gif
mimo
Skaiiistė, man graziausias tas,kuris skirtas teciui thumb_yello.gif -Megstu tokius persipynusius lyg voratinkliai karpinius-labai grazus darbelis. Tas, su medziu irgi labai grazus, tik man trugdo paneles plaukai-jie per daug stori ir sustabareje. Suprantu,kad jie turetu buti lyg medzio saku tasa, bet man medzio sakos plastiskesnes uz plaukus. Nesupyk uz kritika-nepaisant pastabu, zaviuosi tavo darbeliais. Lauksim nauju ploja.gif
Papildyta:
p.s. aciu visoms uz malonu zodi smile.gif
Skaiiistė
QUOTE(mimo @ 2010 03 21, 22:44)
Skaiiistė, man graziausias tas,kuris skirtas teciui thumb_yello.gif -Megstu tokius persipynusius lyg voratinkliai karpinius-labai grazus darbelis. Tas, su medziu irgi labai grazus, tik man trugdo paneles plaukai-jie per daug stori ir sustabareje. Suprantu,kad jie turetu buti lyg medzio saku tasa, bet man medzio sakos plastiskesnes uz plaukus. Nesupyk uz kritika-nepaisant pastabu, zaviuosi tavo darbeliais. Lauksim nauju  ploja.gif
Papildyta:
p.s. aciu visoms uz malonu zodi smile.gif
*

Uo,pati net nebuvau atkreipus dėmesio dėl plaukų...reikia pripažinti - taikliai pastebėta. Ačiū už kritiką ir pagyras smile.gif šiandien įdėsiu naujų darbų...greit baigsiu karpyt 4u.gif
Skaiiistė
Va mano šiandieniniai 4u.gif

user posted image

user posted image
mimo
Skaiiistė, paprasti, kuklus ir grazus thumbup.gif .Man ypac gelytes patinka-pabandysiu kazka panasaus pakarpyt. Pirmajame sakyciau kaire puse per daug nurezei...ir dar virsuje desineje linija padailinciau. As ryt nauju imesiu
mimo
Kaip zadejau, rodausi su naujais karpiniais. Nors sita dar praeitais metais karpiau: user posted image.
Cia toks paprastenskas:user posted image
Ir dar vienas paprastas,kuris ziauriai lygintuvo prasosi-klijavau per skystai klijais-tai susibangavouser posted image
Skaiiistė
QUOTE(mimo @ 2010 03 23, 01:10)
Skaiiistė, paprasti, kuklus ir grazus thumbup.gif .Man ypac gelytes patinka-pabandysiu kazka panasaus pakarpyt. Pirmajame sakyciau kaire puse per daug nurezei...ir dar virsuje desineje linija padailinciau. As ryt nauju imesiu
*

Ai su tuo namu nenorėjau nieko lygiai gražiai daryt...norėjau šleivo namo su savo gyvenimu...nes panašiai pas mum gyvenimas verda su kaimynais biggrin.gif

bet ačiū blush2.gif
Papildyta:
patiko tavo tas paprastenskas,toks su dvasia biggrin.gif likę irgi faini... smile.gif einu tvarkytis ir karpyt,įdėsiu šiandien ko naujo ax.gif blush2.gif
jurginėlis
Skaiiistė,
nuostabūs darbai, ypač gėlės wub.gif wub.gif
krita
user posted image
Visus su Šv.Velykomis....
krita
user posted image
drugqueen
toks velykinis, sventinis smile.gif
o per kiek laiko jus toki darba padarot?
krita
user posted image
mimo
Parkeliauju su kruva karpiniu. Feja iskarpiau si sestadieni,o likusius seniau, bet tik siandien suklijavau.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
jurave
Nagi niekas daugiau nekarpo?Gal kas užmatėt kokių nuorodėlių į karpinių puslapius?Arba šiaip gal kas kokią scemutę turit? ax.gif
mimo
Karpom karpom-turiu kruva nauju, bet dar nesuklijuotu. Cia vienas is paskutiniu
user posted image
Schemu neturiu-pati viska paisausi. O ideju galima pasisemti perzvelgus sias nuorodas Karpiniu svetaines ax.gif
jurave
Ačiū Mimo už nuorodas 4u.gif .
dominyka3
Sveikos 4u.gif turiu klausimėlių blush2.gif
kaip suprantu karpot juodą popierių ir klijuojat ant balto blush2.gif
kokio formato dažniausiai popierių naudojat, ar visai nesvarbu, nes galima suklijuoti( nors vientisas turbūt gražiau) g.gif
o kaip padarot kelių spalvų( kaip velykinis kiaušinis) blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 20, 20:35)
Va mano karpiniai,kurių dar neišdovanojau,šiandien nufotkinau  lotuliukas.gif

Bus skirtas mamai
user posted image

Sesei
user posted image
Ir tečiui
user posted image
Papildyta:
Beje,įdomumui pasižiūrėkit ką pasaulis karpo

http://www.jenstark.com/sculpture/?page=sculpture#0
*

thumbup.gif super darbeliai, turbūt tokius smulkius pjaustot( o gal karpot) g.gif
dominyka3
dar klausimėlis- o kokio storumo popierių naudojat, ar galima paprastą , ir geriau vienpusis, ar dvipusis g.gif
nesupykit tik , kad tiek klausimukų 4u.gif
mimo
As naudoju is abieju pusiu juoda, skirta lazeriniams printeriams A4 popieriu. Man jis labai patinka. As spalvota popieriu klijuoju tiesiog po iskirpta dalimi palei juoda krasciuka-blogoje puseje. Manau,kad ir kitos taip daro smile.gif
dominyka3
QUOTE(mimo @ 2010 06 13, 18:07)
As naudoju is abieju pusiu juoda, skirta lazeriniams printeriams A4 popieriu. Man jis labai patinka. As spalvota popieriu klijuoju tiesiog po iskirpta dalimi palei juoda krasciuka-blogoje puseje. Manau,kad ir kitos taip daro smile.gif
*

aciuks.gif
mimo
Pora nauju karpineliu:
Melynakoje user posted image
ir Princesos biggrin.gif user posted image Kasara galejau arciau pritraukti, bet kaip dazniausiai atsitinka-klaidos pasimato per velai doh.gif
dominyka3
Labai faini darbeliai, o tu karpai ar pjaustai ax.gif
mimo
Aciu mirksiukas.gif As karpau su chirurginemis zirklutemis. Pirkau vaistineje, berods uz 8 Lt. Labai astrios,patogu kirpti thumbup.gif
karstakosyte
Mergytes, zinau, kad cia bus klausimas ne i tema, bet nerandu, kur dar paklausti galeciau
Kadangi tema apie popieriu, galvoju, gal kuri zinot, ar imanoma ir jei taip, tai kaip, istiesinti sulankstytus knygos lapus? Paskolino drauge paskaityt knyga, o as dar vienai draugei daviau, tai kai grazino, vos nenugriuvau... Jei butu mano knyga, tiek to, bet dabar kaip nepatogu pries drauge... nesakysiu juk, kad dar kazkam skolinau ir sulankste ta knyga... Labai lauksiu patarimu... 4u.gif
mimo
As nupirkciau nauja,nes sazine grauztu blush2.gif . O sulamdyta popieriu galima istiesinti papurskus gelems ar skalbiniams skirtu purkstuku ir palyginti per virtuvini ranksluoti.
karstakosyte
QUOTE(mimo @ 2010 06 29, 21:43)
As nupirkciau nauja,nes sazine grauztu blush2.gif . O sulamdyta popieriu galima istiesinti papurskus gelems ar skalbiniams skirtu purkstuku ir palyginti per virtuvini ranksluoti.
*

Tai vat ir man grauzia sazine blush2.gif Viskas butu paprasta, bet ta knyga su autoriaus autografu...

ACIU labai uz patarima, bandysiu patiesint nors siek tiek 4u.gif
mimo
Margaspalvis karpinys "Ieva". Dydis-kiek mazesnis uz A4
user posted image
krita
Labai fainas darbas/ O tos kojos,tai iš vis pasaka.
mimo
Aciu, krita! ax.gif
Adatėlė
QUOTE(mimo @ 2010 06 10, 20:26)
Karpom karpom-turiu kruva nauju, bet dar nesuklijuotu. Cia vienas is paskutiniu

mimo--na tu ir pavarai bigsmile.gif bigsmile.gif jetau kaip gražu thumbup.gif
mano dukra karpo -jiai parodžiau -sakė SUPER thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.