Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko ūgis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata
Pages: 1, 2, 3
Meletė
Mano panele 15 men ugis 85 cm, o svoris 12.700 biggrin.gif
dangausvaivorykste
Na mano sunui dabar 2,5metai ir jo ugis dabar mazdaug nes neatsimenu kada matavome apie 98cm,,,,,,,
aksele
Maniskei 2.10m ugis-94cm,o svoris 13kg.
PienėsPūkas
QUOTE(Mama liala @ 2007 07 19, 15:39)
MANO 3.5 METU BERNIUKO UGIS YRA 111 CM.IR TAI DAKTARE SAKE KAD JIS IS VIDUTINIU doh.gif
*

Fuu, nuraminot. ax.gif
Maniškis 3m. buvo 106 cm. Dabar net nematuoju, kad nesinervinčiau biggrin.gif Man atrodo, kad vaikino normalus ūgis, bet kai darže pasižiūriu į kitus vaikus - tai pasirodo ilgšiukas. Vos ne jauniausias grupėje, bet pats aukščiausias doh.gif
eckute
Na mano mergaite yra 3metai ir 8men. Ugis 104cm, o svoris 18kg. Ar cia normalu ? Mazasis gime 3.900kg ir 58 cm thumbup.gif
Just-a-girl
Dukra gime 57cm. - 6men. 71cm., dabar eisim matuotis kai 8 bus... paziuresim kiek dar ugtelejom bigsmile.gif Gal krepsinike bus.. lotuliukas.gif
eckute
QUOTE(Just-a-girl @ 2008 10 14, 16:47)
Dukra gime 57cm. - 6men. 71cm., dabar eisim matuotis kai 8 bus... paziuresim kiek dar ugtelejom bigsmile.gif  Gal krepsinike bus..  lotuliukas.gif
*

O kokio svorio gimete ? Turbut stambi kad tokia auksta 4u.gif
jpaula
Mums metai lotuliukas.gif užaugom iki78cm, sakė, kad prie aukštesnių skaitomės smile.gif
mama_gulbe
a niekas nesusidure su probl;ema kai vaiaks per greit auga
tiksliau kaulai per greit ir patys organai nespeja vytis g.gif
maniskiui kazkas panasaus verysad.gif ir pradejo biski kazkaip krutines lasta dubti unsure.gif reiks eiti daryt masaziukus
Pumbukas
Sunui 5 su puse metu ugis buvo 117m., svoris 21kg., Dukros 9 men. ugis buvo 78cm., svoris 9.8kg.
Meškėnė
Mano mergyte 4.8 m. Ugis 105 o svoris 14 mazdaug. Tai mes mazytes taip iseina g.gif
GImi 49 cm ir 3,5 kg
R.Mališkaitė
Man dabar dešimt metų.
Ūgis - 1.60cm.
Svoris - apie 38kg.

Mano tėvai neaukšti.
Mama - 1.64cm.
Tėtė - 1.75cm.

Keista kažkaip man. :/

tvini
Mano knopkei 2. 5 metuku svoris beveik 17 kg...na sakykim 16.5kg o ugis 96 cm kzkur
burbuliukas:)
Mano mazylei 6 men. Svoris - 8 kg, ugis - 71 cm. rolleyes.gif
rositafoto
4u.gif
ekonomiste
manajai du metukai, ugis 95, svoris 13 smile.gif manau normaliai
boruze157
mums penki su puse, bet esam ne standartas- metras trisdešimt cm ir trisdešimt kg ax.gif mirksiukas.gif mergytė blush2.gif niekas netiki, kad tik tiek metukų, aš pati žema net labai- metras penkiasdešimt septyni, bet vyras -metras aštuoniasdešimt keturi lotuliukas.gif įsivaizduokite, kaip aš su dukriuku atrodau būdama tokia maža lotuliukas.gif vesiu į pirmą klasę kitąmet ir būsim ko ne vienodo ūgio doh.gif lotuliukas.gif
Mrs Freken Bok
10 mėnesį mes buvom 78 cm ūgio ir 9,6 kg rolleyes.gif
renate
Mano dukrai 7metai ugis apie 137cm svoris 34kg jau nuo pat mazu dienu visi stebejosi kad didele. O ir sunus dabar neatsilieka doh.gif o mes su vyru ne per didziausi mano ugis 167cm jo 172cm ir sudejimai vidutiniski doh.gif
VI-VA-VI
Cia skaiciuoklis apie ugi mirksiukas.gif
http://www.mamosdienorastis.lt/index.php?id=S-ugis
O cia idomu paskaityti visems mirksiukas.gif
http://www.sveikaszmogus.lt/index.php?pagr...&subtema=26

sigitela
mano dukrytei dabar 4 su puse men. sveria 6500g ir yra 60 cm, bet mes gimem mazytes 2360g ir 43 cm, tai sakyciau auga neblogai blush2.gif ax.gif
alinata
mano sūneliui 1.3m, ūgis 83cm na o svoris 12,5kg. Manau kad toks kaip turi būt 4u.gif
bimkutele
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 01, 00:30)

ačiū 4u.gif labai naudingos nuorodos,įvedžiau savo savo tėvų ūgį,kad pažiūrėčiau ar tiksliai rodo,ir atitiko,paklaida 2cm bigsmile.gif
Wiva
Mano maziukas 4 men. buvo 63 cm ir svere 6,5 kg. Tai man atrodo nedidelis g.gif Nes kiek skaiciau vaikiukai tokio amziaus didesni. Nors svorio priaugam normaliai. Pirmus du men tai virs kilogramo. O trecia ir ketvirta maziau siek tiek. Bet gime tik 2960 g ir 51 cm. Tai reikia kitus prisivyti biggrin.gif
kosemalose
sveikos,
gal kas zino kaip procentaliai ivertinti vaiko svorio/ugio atitikima amziaus normai?
alinute115
mano mergaitei 9m. ir jos ugis 1metras 60cm ar tai normalu? biggrin.gif biggrin.gif
musik
QUOTE(kosemalose @ 2009 02 19, 09:18)
sveikos,
gal kas zino kaip procentaliai ivertinti vaiko svorio/ugio atitikima amziaus normai?
*

Tam yra doc. Tutkuvienes lenteles, vertinama pagal procentiles. Norma nuo 3 iki 95 procentiles smile.gif
Vaiko kortreleje yra jos iklijotos, paklauskite savo gydytojos smile.gif
almute80
Laba diena.Mano berniukas pagal tas lenteles tik 3proc... sad.gif jam 6metukai,ugis 113cm,o svoris 17,2kg.kiek turetu svert tokio amziaus vaikas?
mejja
Mano dukrytei pusantrų metukų. smile.gif ūgis 87 cm.,svoris 12kg. Aukšta. bet nesistebiu. mano ūgis 181cm,MB 185cm. Pati nustojau augti būdama 12-13-os metų. Visada buvau aukščiausia klasėje. Vaikystėje erzindavo aplinkiniai su savo pastabomis. Tačiau dabar labai džiaugiuosi,kad esu aukšta thumbup.gif
Kalile82
laba 4u.gif mano panytei 1m.3men. siandien pati pamatvau tai kazkur apie 83cm radau, va rytoj eisim pas daktaryte tai tiksliai mus pamatuos ir pasvers, bet manau kad normaliai viskas. Mejja man atrodo kad tavo dukryte tikrai ne per auksta, ji ir turetu buti lentales virsij, nes tevai auksti. Sekmes visiems augantiems 4u.gif
Nireglina
QUOTE(almute80 @ 2009 08 24, 12:34)
Laba diena.Mano berniukas pagal tas lenteles tik 3proc... sad.gif jam 6metukai,ugis 113cm,o svoris 17,2kg.kiek turetu svert tokio amziaus vaikas?

6 m. berniukų apatinė svorio riba yra 18 kg, viršutinė- 29 kg. Apatinė ūgio riba 108 cm, viršutinė ūgio riba 128 cm.
Vilsen
laba diena
Gal ir mums pasakysite koks ūgis ir svarbiausia svoris yra normalus
Mama 164cm.Tėvelis 194cm
Sūnus 5,5m o dukrytė 2,5m
Vilsen
QUOTE(Vadovė @ 2009 10 24, 15:45)
laba diena
Gal ir mums pasakysite koks ūgis ir svarbiausia svoris yra normalus
Mama 164cm.Tėvelis 194cm
Sūnus 5,5m o dukrytė 2,5m
*

4u.gif
Ende
Mano sūnus 4m 7 men. buvo 117cm ūgio, pagal lenteles visas per aukštas, mergytė 5mėn. buvo 68cm , tai pagal lenteles šiek tiek aukštesnė nei vidurkis. Sūnus buvo tirtas endokrinologų, bet viskas gerai 4u.gif
Perqune
Pagal skaičiuoklę mano bernai bus dvimetriniai, įvertinus, kad mano brolis yra 2,08 metro, tikėtina, kad bus ir virš 2 metrų cool.gif
Vyresnėlis 3,5 metų 112 cm, na šiek tiek aukštesnis už bendraamžius, bet dar labai nesirūpinam. Pagal lenteles telpa į normą - aukštas ir sunkus (nors atrodo lieknas berniokas mirksiukas.gif )
m@muk@s
1,5metukų mažiuko ūgis 86cm mirksiukas.gif
paslaptingai
QUOTE(musik @ 2009 06 26, 19:36)
Tam yra doc. Tutkuvienes lenteles, vertinama pagal procentiles. Norma nuo 3 iki 95 procentiles  smile.gif
Vaiko kortreleje yra jos iklijotos, paklauskite savo gydytojos  smile.gif
*

o gal internete kur nors yra jos?
Akmenskeltė
Mano sūnui 4,9 metai. Ūgis - 108 cm, sveria 18 kg, manau, normalu viskas, vidutinis 4u.gif
zeneta
mano penkerių metų ūgis 1 m 34 cm sveria 25 kg-tai ką čia per didelis-vyro ūgis irgi 1 m 91 cm o aš tai maža 1 m 68 cm doh.gif mano vyresnieji 16 ir 15 metų abiejų ūgis apie 1 m 90 cm ir visada gydytojai sakė aukšti eikit krepšinio žaist-jokių nenormalu nesakė biggrin.gif kiekvieno vaiko ūgis priklauso ne tik nuo tėvų ūgio bet ir nuo sąlygų kur auga, kaip maitinasi ir taip toliau-nebent jau labai maži pagal tas lenteles..šalia kaimynų vaikas laksto amžiaus kaip mano jaunėlis ale toks mažiukas ir fainas, ir tėvai nedideli tai ir ūgis toks atrodo normalus.. 4u.gif pažiūrėjau tas lenteles tai manasis kaip aštuonmetis-nu taip ir yra nes dauguma pirmokų už jį mažesni biggrin.gif tegu auga biggrin.gif ir apetitu nesiskundžia-tik mėsos nevalgo nuo mažiuko vegetaras praktiškai biggrin.gif tik žuvį ir tai retai doh.gif
jauna mamytė
O maniškis berniukas 3 metų sveria 15 kg., ūgis 100cm., tai gydytoja sako, kad svoris mažokas truputį 4u.gif
cami
Mano dukrytei metukai, o ūgis tik 71cm... jau pats minimumas.. bet aš nepergyvenu, nes ir tėvelis nedidelis:) užtat labai juokinga būna, kai žmonės stebisi, kaip toks mažas kūdikėlis jau bėgioja:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.