QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 18:20)
gal ten kokia brokuota buvo, nežinau.......
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 03, 18:31) gal ten kokia brokuota buvo, nežinau....... eina s.. gryna beda su tais zaislais. Mes pirkom, nes siuntinys is vokiecius su gimtadienio dovanom nebeatkeliavo laiku, o dar jei sita suges lele, tai bus visai pravalas. Ai nu ka bepadarysi, tiekimes nesuplys Kazin ar ne ta pati firma importuoja i zaisu planeta ir maxima? QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 18:43) eina s.. gryna beda su tais zaislais. Mes pirkom, nes siuntinys is vokiecius su gimtadienio dovanom nebeatkeliavo laiku, o dar jei sita suges lele, tai bus visai pravalas. Ai nu ka bepadarysi, tiekimes nesuplys Kazin ar ne ta pati firma importuoja i zaisu planeta ir maxima? Nenoriu apsimeluot, bet kad lyg maxima pati importuojasi žaislus tiesiogiai
nu gal ir pati. einu paziuret ar nenuplyso kas
Papildyta: Nu tvarkoje viskas QUOTE(Kriiste @ 2011 01 03, 17:26) gali but kad jusu senesnio modelio - todel mielesnis, o tie naujesni - kokybe skirias Vat gali būti, kad ir lėlytes krizė paveikė. QUOTE(benyte @ 2011 01 03, 17:29) Manau, kad pilnai taip gali buti Su Fisher price žaislais lygiai tas pats. Sulietuvintų kokybė žymiai prastesnė QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 19:59) nu gal ir pati. einu paziuret ar nenuplyso kas Papildyta: Nu tvarkoje viskas O as ir nusipirkau ta Baby Amore is maximos, negalejau atsispirti Papildyta: QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 19:03) Parsinesem siandien Amore, nu ir vargelis Baby amore buna visokiu, yra ir kur sisioja, panasiai, kaip baby alives, sita sisiojanti, kakojanti mano svajoniu sarase Papildyta: O as dabar stacia galva esu inikus i baby borno isstudijavima, tai per nuorodas kazkaip pataikiau i rusu forumus, tai ten toks susizavejimas tomis lelemis, kad seile istyso beskaitant QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 03, 20:05) O as dabar stacia galva esu inikus i baby borno isstudijavima, tai per nuorodas kazkaip pataikiau i rusu forumus, tai ten toks susizavejimas tomis lelemis, kad seile istyso beskaitant Vienos mano draugės mergytė iš bragesnių lėlių turi tik šitą baby born ir kitų jai nereik. Turi daug priedų jai, vežimą, lovą, nešioklę spintą, krūvas rūbų visiems sezonams mano dičkei kažkaip nelabai baby born prilipo, tik maudytis kartu patinka QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 03, 22:12) Vienos mano draugės mergytė iš bragesnių lėlių turi tik šitą baby born ir kitų jai nereik. Turi daug priedų jai, vežimą, lovą, nešioklę spintą, krūvas rūbų visiems sezonams mano dičkei kažkaip nelabai baby born prilipo, tik maudytis kartu patinka Vat cia ir priklauso nuo mergytes charakterio, kitoms ziuriu pirk kokia nori lele, tik svarbu, kad valgytu ir i pampersus darytu, o tokiu leliu pasirinkimo ner
Ei, mamukai, kiek pamenu, cia kazkas zadejo po svenciu ikelti savo leliu kolekcija
QUOTE(benyte @ 2011 01 04, 19:18) Ei, mamukai, kiek pamenu, cia kazkas zadejo po svenciu ikelti savo leliu kolekcija Na vat reikejo man liezuvi kist
Isigijom chou chou rock a buy lelyte, Kaip jai iduoti ciulptuka, kad laikytusi, ir kaip ja girdyt, nemokam su ja zaist
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 07, 18:03) Isigijom chou chou rock a buy lelyte, Kaip jai iduoti ciulptuka, kad laikytusi, ir kaip ja girdyt, nemokam su ja zaist Normalioj Chou Chou "Rock-a-Bye" lėlytėj čiulptukas turi laikytis. Mes turime mylimą senesnę versiją. Čiulptukas laikosi puikiai, taip kaip nuotraukose. Parsisiuntėme naują iš Toys R Us- tą akcijinę, už pusę kainos pardavinėjamą. Atsargai, jei turima sugestų, nes pastaroji labai mylima ir intensyviai naudojama. Kai gavau didžiai nusivyliau ja Žodžiu, atsakant į klausimą- teisingoje lėlėje čiulptukas laikosi puikiai, o "girdyti" elementariai- priglaudžiant buteliuką prie to burbuliuko burnytėje. QUOTE(tvynė @ 2011 01 07, 21:29) Normalioj Chou Chou "Rock-a-Bye" lėlytėj čiulptukas turi laikytis. Mes turime mylimą senesnę versiją. Čiulptukas laikosi puikiai, taip kaip nuotraukose. Parsisiuntėme naują iš Toys R Us- tą akcijinę, už pusę kainos pardavinėjamą. Atsargai, jei turima sugestų, nes pastaroji labai mylima ir intensyviai naudojama. Kai gavau didžiai nusivyliau ja Žodžiu, atsakant į klausimą- teisingoje lėlėje čiulptukas laikosi puikiai, o "girdyti" elementariai- priglaudžiant buteliuką prie to burbuliuko burnytėje. Aciu, as taip ir supratau, issiaiskinau jau, bet senesnes versijos nebeparduodamos, visi kas turi senesnes taip sako, na man, nemaciusiai tos senesnes, tai labai patinka lelyte, tokia super maloni, tokia kudiska, nuostabus tas kudiskas igarsinimas, ir dar patinka, kad ilgai verkia, ne kaip kitos tik truputi QUOTE(tvynė @ 2011 01 07, 20:29) Normalioj Chou Chou "Rock-a-Bye" lėlytėj čiulptukas turi laikytis. Mes turime mylimą senesnę versiją. Čiulptukas laikosi puikiai, taip kaip nuotraukose. Parsisiuntėme naują iš Toys R Us- tą akcijinę, už pusę kainos pardavinėjamą. Atsargai, jei turima sugestų, nes pastaroji labai mylima ir intensyviai naudojama. Kai gavau didžiai nusivyliau ja Žodžiu, atsakant į klausimą- teisingoje lėlėje čiulptukas laikosi puikiai, o "girdyti" elementariai- priglaudžiant buteliuką prie to burbuliuko burnytėje. Mes irgi parsisiuntėme naują iš Toys R Us- tą akcijinę, už pusę kainos pardavinėjamą, nu žinokit kuo puikiausiai tas čiulptukas laikosi QUOTE(perla69 @ 2011 01 08, 14:19) Mes irgi parsisiuntėme naują iš Toys R Us- tą akcijinę, už pusę kainos pardavinėjamą, nu žinokit kuo puikiausiai tas čiulptukas laikosi Keista, kad laikosi, kaip jis gali laikytis jei nera jo kaip ikist, ar ispraust, soske kieta ir burnyte kieta, kai leliu buna burnytes minkstesnio plastiko, tai ta soske laikos, o kai kietas plastikas soske nesilaiko QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 08, 19:18) Keista, kad laikosi, kaip jis gali laikytis jei nera jo kaip ikist, ar ispraust, soske kieta ir burnyte kieta, kai leliu buna burnytes minkstesnio plastiko, tai ta soske laikos, o kai kietas plastikas soske nesilaiko Manau burnytė mažesnė QUOTE(tvynė @ 2011 01 09, 15:47) Manau burnytė mažesnė Vat taip ir as maniau QUOTE(benyte @ 2011 01 03, 16:25) O as apskritai pas mus parduotuvese nepirkciau Zapf leliu Cia dar keletas nebrangiu lelyciu, gal kas susigundys tokias uzsisakyti: 1. http://direct.tesco.com/q/R.201-2708.aspx 2. http://direct.tesco.com/q/R.206-4648.aspx 3. http://www.amazon.co.uk/Zapf-Creation-Chou...0859&sr=1-5 4. http://www.amazon.co.uk/Zapf-Creation-7738...0859&sr=1-6 O Babybornas tai man is esmes lele be funkciju Laba diena, gal kas pasakys per ka cia uzsisakyt? per tarpininke? is kur zinot ...em...o garantuotai ateina, nepasimeta? atsiprasau uz melejona klausimu Musu mylimiausia chou chou rock a bye pirkta cia sm, senesne, gavo dar per kaledas kazkokia ala baby borna, tai nabagiukas nebuvo mylimas, gal ji per maza dar tam..tai iskeliavo i spinta.. QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 11, 10:23) Laba diena, gal kas pasakys per ka cia uzsisakyt? per tarpininke? is kur zinot ...em...o garantuotai ateina, nepasimeta? atsiprasau uz melejona klausimu Musu mylimiausia chou chou rock a bye pirkta cia sm, senesne, gavo dar per kaledas kazkokia ala baby borna, tai nabagiukas nebuvo mylimas, gal ji per maza dar tam..tai iskeliavo i spinta.. http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...mp;s=&f=139 štai tarpininkės, o jau kiekvienas paskui atsirenka, kuri jam pati geriausia o garantijų perkant internetu nėra
Gal dar kas nors turi chou chou su dygstančiais dantukais?
![]() Uploaded with ImageShack.us Kažkaip sunkiai sekas mano mažei įkištį ir ištraukti soskiuką, nors su visom kitom lėlėm puikiai jinai tvarkosi. Kažin, čia taip turi būt? O lėlytė visai tokia smagi, lengvutė, minkštutė
Noreciau paklausti kuom maitinat BABY ALIVE lele.Kai dar turejom jai spec. maisteli, tai kai su juo maitinom, viskas buvo su lele gerai, bet kai maistelis baigesi, teko pasidaryt, tai paemiau sauksteli krakmolo, sumaisiau su siek tiek saltu vandeniu, ir uzpyliau siek tiek karsto, ta kosele sutirstejo, na gavos toks kisieliukas, ir, kai atveso pradejom lele maitint, tai issigandom, maistas sunkesi pro visus leles plysius, kojas, rankas, kakla
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 23, 00:48) Noreciau paklausti kuom maitinat BABY ALIVE lele.Kai dar turejom jai spec. maisteli, tai kai su juo maitinom, viskas buvo su lele gerai, bet kai maistelis baigesi, teko pasidaryt, tai paemiau sauksteli krakmolo, sumaisiau su siek tiek saltu vandeniu, ir uzpyliau siek tiek karsto, ta kosele sutirstejo, na gavos toks kisieliukas, ir, kai atveso pradejom lele maitint, tai issigandom, maistas sunkesi pro visus leles plysius, kojas, rankas, kakla O kokio modelio jusu lele? mes turejom be puoduko, tai maitinom su krakmolu, niekas nebego. Gal jus baby born skirta maista pabandykit? Beje, jei ka domina- siandien maciau maximoje BABY AMORE- tai nupiginta, lyg 49.99. QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 23, 14:34) O kokio modelio jusu lele? mes turejom be puoduko, tai maitinom su krakmolu, niekas nebego. Gal jus baby born skirta maista pabandykit? Beje, jei ka domina- siandien maciau maximoje BABY AMORE- tai nupiginta, lyg 49.99. mes ta su sikpuodziu irgi krakmolu seriam - bega is ten kur reikia QUOTE(Kriiste @ 2011 01 23, 15:36) Man dar toks kl. kilo- o kaip su vandeniu tada? ar jis irgi per visur bega? Gal ten uzsikimso kas nors? Pamaitinus visad reik gausiai pagirdyti. Nes ta kose sukieteja ir uzsikemsa. Gal reiktu pabandyt labai daug vandens duoti, gal issiplautu? QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 23, 14:50) Man dar toks kl. kilo- o kaip su vandeniu tada? ar jis irgi per visur bega? Gal ten uzsikimso kas nors? Pamaitinus visad reik gausiai pagirdyti. Nes ta kose sukieteja ir uzsikemsa. Gal reiktu pabandyt labai daug vandens duoti, gal issiplautu? nu krakmola siaip sunkiai isplausi pridziuvusi QUOTE(Kriiste @ 2011 01 23, 17:43) Ne ne, nera pridziuves, maitinom spec. maistu ir vikas buvo gerai, duodam gerti, po zaidimo nesu lele po kriaukle ir su spricu praplaudavau viskas buvo gerai, o dabar ir vanduo bega kiaurai, na lelyte ne nauja pirkta, greit gausim, gal rytoj nauja Papildyta: QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 23, 16:50) Man dar toks kl. kilo- o kaip su vandeniu tada? ar jis irgi per visur bega? Gal ten uzsikimso kas nors? Pamaitinus visad reik gausiai pagirdyti. Nes ta kose sukieteja ir uzsikemsa. Gal reiktu pabandyt labai daug vandens duoti, gal issiplautu? Ne ne neuuzsikimsus, vanduo gerai nubegdavo pro apacia, o dabar bega per visus plysius, jaucias, kad skyscio yra yra uz zanduku QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 23, 18:54) Ne ne, nera pridziuves, maitinom spec. maistu ir vikas buvo gerai, duodam gerti, po zaidimo nesu lele po kriaukle ir su spricu praplaudavau viskas buvo gerai, o dabar ir vanduo bega kiaurai, na lelyte ne nauja pirkta, greit gausim, gal rytoj nauja Papildyta: Ne ne neuuzsikimsus, vanduo gerai nubegdavo pro apacia, o dabar bega per visus plysius, jaucias, kad skyscio yra yra uz zanduku Tai cia manau tikrai ne nuo krakmolo QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 23, 19:59) Vat ir nezinau, ar imanoma ja isardyti, kai gausim nauja reiks bandyt ardyt, del idomumo O ar jus ta krakmola plikot ar ne, ar sumaisot krakmola su vandeniu ir viskas, Kodel man tokia mintis kilo, nes pamenu mokykloje mes taip gamindavom popieriniu klijus, uzplikydavom krakmola, ir gerai klijuodavo, tai sakau, gal tas krakmolas uzplikytas ka nors atklijuoja, man vyras sako, kad juo, tokiu kisieliumi galima atklijuoti klijus nuo plastiko QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 23, 19:44) Vat ir nezinau, ar imanoma ja isardyti, kai gausim nauja reiks bandyt ardyt, del idomumo O ar jus ta krakmola plikot ar ne, ar sumaisot krakmola su vandeniu ir viskas, Kodel man tokia mintis kilo, nes pamenu mokykloje mes taip gamindavom popieriniu klijus, uzplikydavom krakmola, ir gerai klijuodavo, tai sakau, gal tas krakmolas uzplikytas ka nors atklijuoja, man vyras sako, kad juo, tokiu kisieliumi galima atklijuoti klijus nuo plastiko as tai neplikydavau, su saltu vandeniu sumaisydavau. Bet negi galejo po vieno karto atsiklijuot QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 23, 20:50) Na gal netiksliai parasiau, maitinom plikytu krakmolu du kartus, tas antras kartas buvo paskutinis 3tbsp baking soda 3tbsp water 3 drops food coloring. supratau taip, kad 3 arb.saukst. kepimo milteliu ibert i inda, uzpilt vandenuku, ilasint 3 lasiukus dazu ir viska sumaisyti. Bet as va abejoju ar teisingai isverciau ta baking soda i kepimo milteliu, kaip jus manot kitas receptas tiksliai atitinka ta kuris gaminamas spec, lelei jo pagrinda sudaro sorbitolis, vat nezinau, kas toks yra 1tbsp sorbitol 3tbsp water 2ar 3 drops food color viska sumaisyti, reiskia raso kad i sorbitoli atsargiai po truputi pilt vandenuka ir maisyti, vandenuko pilt tiek, kad butu skystoka mase, na kaip tikro to spec. maisto, na ir ilasint maistiniu dazu. Bet man iskilo klausimas, kas tas sorbitolis ir kur gaut pirkt :hmGal kas zinot
sveikos gal zinot kus galima amanda sutvarkyt? nebeveikia kazkodel
QUOTE(kliockas25 @ 2011 01 23, 23:13) Musu irgi sugedo, as labai ja nusivyliau. Galima sakyt, kad as pati ja sugadinau, na buvo ji pirkta ne nauja, bet labai gerai veike. Pas ja nebuvo ant vieno voko blakstienu, ir as pritaikiau tokius pat blakstienus ir ruosiausi juos priklijuot, lele miegojo, buvo ijungta, ir as kai prisilieciau prie voko, ruosiaus klijuot, viska dariau super atsargiai, na ir kad pradejo lele sitaip garsiai birbet, cirkst, visokias grimasas veido daryt, siaubas Papildyta: QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 23, 23:48) Siaip leles elektronines taiso, bet tik Kaune, adresu NAUJOS IR NAUDOTOS PREKES VAIKAM. SAVANORIU PR. 206, 50193 KAUNAS, UAB 1010(adresas siuntimui), el. past. info@vaikuprekes.eu QUOTE(kliockas25 @ 2011 01 23, 22:13) Manau, gal galima būtų pasiklausti žaislų išparduotuvėse. Rimtesnės turi savo meistrus, juk jie vežasi belenkokius žaislus, dažnai ir pagedusius, tada tvarko ir parduoda. Manau, įmanoma būtų su tais meistrais susitarti. Šiandien mačiau lietuviškąją Paulą. QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 21:07) Manau, gal galima būtų pasiklausti žaislų išparduotuvėse. Rimtesnės turi savo meistrus, juk jie vežasi belenkokius žaislus, dažnai ir pagedusius, tada tvarko ir parduoda. Manau, įmanoma būtų su tais meistrais susitarti. Šiandien mačiau lietuviškąją Paulą. Ai zinokit tu nuomoniu yra ivairiu, mes turim Paula, ir vienoms tiek mamytems tiek ju dukrytems laaabai patinka, o kitoms ziauriai nepatinka, ypac juokiasi is rusisko igarsinimo, siaubingas kazkoks balsas kaip senos bobos QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 24, 20:45) Mano pana per Kalėdas gavo tokias interaktyvias lėles. http://images.buzzillions.com/images_produ..._694613_175.jpg Super laiminga QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 22:01) Mano pana per Kalėdas gavo tokias interaktyvias lėles. http://images.buzzillions.com/images_produ..._694613_175.jpg Super laiminga Visos zinokit tos elektronines leles jautrios, ka tik rasiau apie Amanda, prie akies voko jai prisilieciau ir pradejo tratet, suluzo...Musu mergaite zaidzia dabar tik su Baby Alive, kitu nebereik, sedi pasodintos, nebereikalingos, tik moteriskos gimines sveciai, bet kokio amziaus pasidomi, pasiziuri, vienoms patinka, kitoms ne , man asmeniskai labiausiai irgi Baby Alive patinka
aciu uz ats eisim ieskot kaune tos parduotuves... o gal zinot kas pigiai parduoda tokia lelyte?
As neseniai atradau Daivos leles (http://daivos-leles.blogspot.com/)
Jos nuostabios, nors tinka tik kaip dekoracijos manau QUOTE(kliockas25 @ 2011 01 25, 09:56) Mano draugė Kaune Vilijampolėje kažkada taisydavo. Jonelyje ar kaip ten vadinasi. Kažkokiam angare įsikūrusi ta išparduotuvė. Tai ten kažkada pavyko jai susitarti. QUOTE(Bossi @ 2011 01 25, 20:05) Va būtent apie tai pagalvojau ir nepirkau vakar Paulos QUOTE(boruzzellee @ 2011 01 25, 17:29) As neseniai atradau Daivos leles (http://daivos-leles.blogspot.com/) Jos nuostabios, nors tinka tik kaip dekoracijos manau O as SM beklaidziodama radau mamyte( nikas - makalas), kuri mezga, siuna fantastiskus drabuziukus savo lelytems http://www.flickr.com/photos/30356948@N04/ QUOTE(Bossi @ 2011 01 25, 20:05) Nėra tos lėlės tokios baisiai trapios. Imam Paulą ir už rankų, ir už kojų ir viskas veikia puikiai. Aišku nedaužoma, nelaužoma, kažkaip merginos gražiai su lėlėmis elgias Su tuo Amandos voku irgi labai nustebau
Gal kas turite tokia Chicco lelyte? Idomus butu atsiliepimai
http://www.ciaobimbo.it/articoli_dettaglio...id_articolo=573 Gal kas tokia pirkot http://www.elc.co.uk/Cup-Cake-Newborn-Baby...default,pd.html labai rupi kaip ji realiai - koks dydis, ar maloni, ar labai kieta, ar tokia gumine QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 00:35) Gal kas tokia pirkot http://www.elc.co.uk/Cup-Cake-Newborn-Baby...default,pd.html labai rupi kaip ji realiai - koks dydis, ar maloni, ar labai kieta, ar tokia gumine QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 10:35) As kaip suprantu kunelis tos minkstesnes gumos ir kvepiantis Tu, Kriiste, bandyk pirkti, mes busim sekancios Man yra teke stai sita ciupineti: http://www.amazon.co.uk/Early-Moments-Whit...878&sr=1-10 Ji buvo nesunki ir tikrai minkstesne nei bornas |