Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kurią lėlę rinktis?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ewelina
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 27, 16:40)
nu galim ir i tema "pavaryt" - jei jau norit kazko, kas susije su lelem, nupirkit mergaitei FP litle people nama, ar ferma su gyvuneliais - kol jai metukai - patiks spaudinet - ten daug garsu, paskui gales zaisti situacinius zaidimus, tai zaislas ilgam - zinau net 6 metu - kuriai tinka ta serija mirksiukas.gif , mano keturmete dar tebegyvena tais zaislais (aisku zaidzia ir su kitkuo - bet nepalieka), o ferma mes jai pirkom kaledoms, kai buvo 1,5 - tai tuo metu - visi bendraamziai is proto del jos kraustes - nebuvo vaiko, kurio nesudomino rolleyes.gif
*

apie toki dalyka negirdejau,super reikes paieskoti nusipirkti,tikiuosi musu kaiem bus 4u.gif
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 27, 15:40)
nu galim ir i tema "pavaryt" - jei jau norit kazko, kas susije su lelem, nupirkit mergaitei FP litle people nama, ar ferma su gyvuneliais - kol jai metukai - patiks spaudinet - ten daug garsu, paskui gales zaisti situacinius zaidimus, tai zaislas ilgam - zinau net 6 metu - kuriai tinka ta serija mirksiukas.gif , mano keturmete dar tebegyvena tais zaislais (aisku zaidzia ir su kitkuo - bet nepalieka), o ferma mes jai pirkom kaledoms, kai buvo 1,5 - tai tuo metu - visi bendraamziai is proto del jos kraustes - nebuvo vaiko, kurio nesudomino rolleyes.gif
*

Joo, mano mergaitės tikros FP little people fanės biggrin.gif Pirmiausia įsigijom fermą- labai patiko ir mažajai, ir didžiajai thumbup.gif Dar ir papildomai FP lėlyčių pripirkt teko- nes matot, ūkininkas su visa šeima turi gyvent lotuliukas.gif Čia aišku, dičkės norai, maža kol kas spaudinėja garsus, rikiuoja viską, ir pagriaužia kokį žmogeliuką biggrin.gif Na, dar mašinytės, traktorių pastumdo. Įsigijom ir autobusą su garsais- ūkininko šeima į mažą mašinikę netelpa doh.gif , ir lėktuvą su garsais- močiutė į svečius atskrenda biggrin.gif ir dar zoologijos sodą su garsais. Ir eilėje dar 2 aukštų namas su priedais laukia- čia bus Kalėdinė dovana mažajai wub.gif
Man patinka, kad šiti žaislai tvirti, kokybiški, ir žmogeliukai, gyvūnėliai kaip tik tinkamo dydžio vaikiškai rankytei.
O lėlių pas mus daug ir įvairių yra: chou chou, anabelė, mažoji baby alive- kur nuo metukų tinkama, baby bornas, suzie, amanda........Nes mano dičkė- tikra lėlių mylėtoja. Bet mano metinukei jos mažai rūpi. Velykų bobutė padovanojo mažąją alive- iš USA specialiai parsisiunčiau, pas mus tokių nėr, jin mažutė, minkšta, su grūdeliais, buteliukas guminis, įkišus ir burnytę ir pasukus, lėlytė užmiega. Tai trumpai patąsė, pakrapštė akis ir viskas. Dar per maža lėlėms. Aišku, susidomi trumpam jų garsais- anabelės, chou chou, bet sunku pakelti, jau nekalbu apie tai, kad neišeina nei čiulptuko, nei buteliuko įkišti. ir vežimukų irgi dar nestumdo. Net teko visus paslėpti, nes naudojo kaip stumdukus doh.gif
SIVERIJA
Kokių nerealaus grožio baby bornų užmačiau thumbup.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

ir
user posted image

ir
user posted image

gal kas turit tokią? ax.gif
MagnolijaB
čia dar vienos trūksta tongue.gif
user posted image
man lotyno amerikietė gražiausia wub.gif
tik keista, kad oficialiame Zapf puslapyje šių lėlių nėra...
SIVERIJA
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 05 24, 22:52)
čia dar vienos trūksta tongue.gif
user posted image
man lotyno amerikietė gražiausia  wub.gif
tik keista, kad oficialiame Zapf puslapyje šių lėlių nėra...
*

aha blush2.gif
tiesiog patingėjau jau.
man tai kinietė gražiausia wub.gif
musyte08
Sakykit, 2 m. mergaitei baby alive lele dar per maza?Turim paprasta,kur guguoja,verkia idejus soskiuka,tai ji l.myli ja - maitina,rengia,supuoja ir t.t.Tai galvoju,kad reiktu leles su plaukais,kad galetu sukuot.Man patinka ta baby alive ir dar ta fisher price lele su 30 funkciju,sitagal visai per sudetinga.Patarkit.Aciu,
Kriiste
QUOTE(musyte08 @ 2010 05 25, 22:32)
Sakykit, 2 m. mergaitei baby alive lele dar per maza?Turim paprasta,kur guguoja,verkia idejus soskiuka,tai ji l.myli ja - maitina,rengia,supuoja ir t.t.Tai galvoju,kad reiktu leles su plaukais,kad galetu sukuot.Man patinka ta baby alive ir dar ta fisher price lele su 30 funkciju,sitagal visai per sudetinga.Patarkit.Aciu,
*

mes sita 4 metu proga dovanojom - tai kses pamaitint nelabai gaunas - visa kita super, jai labai patinka - tik baisiai slykstisi prikakintais pampersais ir kai is burnos kose bega - ji mano kad lele apsiveme doh.gif , o pasukuot jos nelabai iseis - ten plaukai, na jie tokie nesukuojami lotuliukas.gif
musyte08
Gal ka zinote apie ta ficher price lele?Ja galima sukuot?
Kriiste
QUOTE(musyte08 @ 2010 05 25, 22:56)
Gal ka zinote apie ta ficher price lele?Ja galima sukuot?
*

neturiu FP nieko, maciau jas gyvai - bet manes nesudomino - nes kazkaip ju rankos ir kojos kaip robotuku viduje - nu ner malonios apkabint, glaust, o as butent to is leliu tikiuos blush2.gif
musyte08
Aciu jums uz patarimus smile.gif
Kriiste
QUOTE(musyte08 @ 2010 05 26, 00:01)
Aciu jums uz patarimus  smile.gif
*

siaip dvieju metu proga nebedovanociau leliu schmoll.gif , tokio amziaus mergaite dar ryskiai per maza - yra gi zaislu - su kuriais jin labiau zaistu - o lelems ateis laikas - ir vaikas isbandys visasju funkcijas - cia gal tik mums mamytems labai norisi tu leliu unsure.gif
musyte08
Ar idomi serganti chou chou lele,kokios jos funkcijos ir ka daro lele su distanciniu,nemoku jos idet nuotraukos,ji l.sudetinga?Aciu uz atsakyma,susidomejau ir as tomis lelemis.Siverija yra turejusi tokia lele,kazkur forume skaiciau.
Kriiste
QUOTE(musyte08 @ 2010 05 26, 21:05)
Ar idomi serganti chou chou lele,kokios jos funkcijos ir ka  daro lele su distanciniu,nemoku jos idet nuotraukos,ji l.sudetinga?Aciu uz atsakyma,susidomejau ir as tomis lelemis.Siverija yra turejusi tokia lele,kazkur forume skaiciau.
*

sergancia? ja ir as turejau - ji susrega, parausta zandukai - ima verkti, tada reik pamatuot temperatura, sugirdyt spec sauksteliu vaistukus ir ji pasveiksta - juokias, guguoja, su statoskopu galima klausytis sirdeles - ji tikrai tuksi mirksiukas.gif
musyte08
neisigilinau as,o nera leles sergancios vejaraupiais?Ant dezes buvo parodyte gelezine lova ir lele isberta veidu.
Kriiste
QUOTE(musyte08 @ 2010 05 27, 00:36)
neisigilinau as,o nera leles sergancios vejaraupiais?Ant dezes buvo parodyte gelezine lova ir lele isberta veidu.
*

yra - tai chou chou mirksiukas.gif , siaip ir anai serganciai - turetu zaizda isblankt nuo pleistro - bet bent jau as to nepastebejau, tai nzn kaip su sitais berimais. g.gif
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2010 05 27, 00:38)
yra - tai chou chou mirksiukas.gif , siaip ir anai serganciai - turetu zaizda isblankt nuo pleistro - bet bent jau as to nepastebejau, tai nzn kaip su sitais berimais. g.gif
*

user posted image

user posted image

Man tai šita lėlė tokia pobaisė blush2.gif
čia suprantu, kad išnyksta tos dėmės, kai sušlapini su vandeniu, tai kai jos išdžiūsta, kažin, vėl atsiranda? g.gif kažkaip be ryšio tada turėt taškuotą lėlę ax.gif
jau geriau tada rinkčiaus tą, kur dantys dygsta blush2.gif
Kriiste
nu man jos veidas irgi be rysio biski, funkcijos da berysesnes blush2.gif , bet lova - faina visai wub.gif lotuliukas.gif
oaze 2
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 05 27, 14:21)
user posted image

user posted image

Man tai šita lėlė tokia pobaisė blush2.gif
čia suprantu, kad išnyksta tos dėmės, kai sušlapini su vandeniu, tai kai jos išdžiūsta, kažin, vėl atsiranda? g.gif kažkaip be ryšio tada turėt taškuotą lėlę ax.gif
jau geriau tada rinkčiaus tą, kur dantys dygsta blush2.gif
*

va taip vaikai užauga ir tampa medikais thumbup.gif thumbup.gif Gaila ,kad su apendicitu nėra lėlės.Smagu žaisti lotuliukas.gif aš tai ,kai buvau maža daug operacijų lėlėms atlikau cool.gif cool.gif cool.gif
Kriiste
QUOTE(oaze 2 @ 2010 05 30, 21:44)
va taip vaikai užauga ir tampa medikais thumbup.gif  thumbup.gif Gaila ,kad su apendicitu nėra lėlės.Smagu žaisti  lotuliukas.gif  aš tai ,kai buvau maža daug operacijų lėlėms atlikau cool.gif  cool.gif  cool.gif
*

KODEL NERA? g.gif

yra gi toks žaidimas - ten daug operaciju galima atlikt nupiestai lelei mirksiukas.gif
atcik
Kaip manot,ar metuku 8 men mergytei..jau tiktu lele Annabell?

Kriiste
QUOTE(atcik @ 2010 07 08, 23:30)
Kaip manot,ar metuku 8 men mergytei..jau tiktu lele Annabell?
*

manau kad maza dar tokiai lelei - nors kazkiek ir nuo vaiko priklauso - bet ar ji sugebes ja pamaitinti? pasupti, atruginti, uzmigdyti, verkiancia nuraminti? jei jau tokiai merginai labai norit leles - siulyciau kazka is my first serijos rinktis - mazesnes, lengvesnes, funkciju maziau arba nera - lengviau vaikui "tvarkytis" blush2.gif
atcik
aisku...
dekui uz nuomone wink.gif
matot,mes ne uz ilgo antra vaikeli turesim..o prisiskaiciau,kad mergytes (pirmieji vaikai)..kai atsiranda leliukas seimoje..irgi labai nori kazkuo rupintis..tad, sakiau ,nupirksim kaip dovana nuo leliuko ir tegu sau rupinasi.. ir ji siaip labai leles megsta..
bet bandysiu ieskoti,kas ten is tos "first serijos"..

QUOTE(Kriiste @ 2010 07 08, 23:35)
manau kad maza dar tokiai lelei - nors kazkiek ir nuo vaiko priklauso - bet ar ji sugebes ja pamaitinti? pasupti, atruginti, uzmigdyti, verkiancia nuraminti? jei jau tokiai merginai labai norit leles - siulyciau kazka is my first serijos rinktis - mazesnes, lengvesnes, funkciju maziau arba nera - lengviau vaikui "tvarkytis" blush2.gif
*

Kriiste
QUOTE(atcik @ 2010 07 09, 00:13)
aisku...
dekui uz nuomone wink.gif
matot,mes ne uz ilgo antra vaikeli turesim..o prisiskaiciau,kad mergytes (pirmieji vaikai)..kai atsiranda leliukas seimoje..irgi labai nori kazkuo rupintis..tad, sakiau ,nupirksim kaip dovana nuo leliuko ir tegu sau rupinasi.. ir ji siaip labai leles megsta..
bet bandysiu ieskoti,kas ten is tos "first serijos"..
*

jo, jei mergaite linkus i leles - jai patiks, bet anabele tikrai per sudetinga mirksiukas.gif , maniske 4 metu - ir tai dar kai jin verkia - susinervina ir nesa man ramint, o pagirdyt vandenuku nesugeba schmoll.gif
yra gi my first baby born, my first chou chou, my first annabell (si berods su garsais net)
atcik
Aciu,mamytes! 4u.gif kaip tik dabar shiu ir ieskau smile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2010 07 09, 09:42)
jo, jei mergaite linkus i leles - jai patiks, bet anabele tikrai per sudetinga mirksiukas.gif , maniske 4 metu - ir tai dar kai jin verkia - susinervina ir nesa man ramint, o pagirdyt vandenuku nesugeba schmoll.gif
yra gi my first baby born, my first chou chou, my first annabell (si berods su garsais net)
*

Saulyte DD
Gal nevisai į temą, bet nuostabios lėlytės wub.gif wub.gif wub.gif

http://www.bradford.co.uk/index.php/gclid/...805b21278944461
Kriiste
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 07 12, 17:27)
Gal nevisai į temą, bet nuostabios lėlytės  wub.gif  wub.gif  wub.gif

http://www.bradford.co.uk/index.php/gclid/...805b21278944461
*

kainos irgi unsure.gif
dzinamaze
Laba 4u.gif ,
nezinau kaip jums,bet musu mergaitei butent baby born lelytes tiko bigsmile.gif
Gali jas maudyt(megstam daug taskytis biggrin.gif ),girdyt,o pampersus dedam tikrus maziausius ir panaudojus ju neismetam o paliekam isdziut juk ten tik vandenukas mirksiukas.gif kolkas tinka taip tongue.gif
Kai rinkausi kuria lele pirkt,pasiskaiciau apie ju pliusus ir minusus,tai padejo apsisprest kuri butent tinka mums thumbup.gif
Kadangi mergina turi kalbancias,buteliukus ciulpiancias leles,taciau jomis nesidomedavo pasirinkom borna.
Man bornas patinka tuo,kad nereik pirkt elementu thumbup.gif ba siais laikais tiek daug zaislu reikalaujanciu elementu schmoll.gif
atcik

4u.gif

O kur pirkote? wink.gif

QUOTE(dzinamaze @ 2010 07 15, 00:30)
Laba 4u.gif ,
nezinau kaip jums,bet musu mergaitei butent baby born lelytes tiko bigsmile.gif
Gali jas maudyt(megstam daug taskytis biggrin.gif ),girdyt,o pampersus dedam tikrus maziausius ir panaudojus ju neismetam o paliekam isdziut juk ten tik vandenukas mirksiukas.gif  kolkas tinka taip tongue.gif
Kai rinkausi kuria lele pirkt,pasiskaiciau apie ju pliusus ir minusus,tai padejo apsisprest kuri butent tinka mums thumbup.gif
Kadangi mergina turi kalbancias,buteliukus ciulpiancias leles,taciau jomis nesidomedavo pasirinkom borna.
Man bornas patinka tuo,kad nereik pirkt elementu thumbup.gif ba siais laikais tiek daug zaislu reikalaujanciu elementu schmoll.gif
*

vaiva-pamaiva
Sveikutes, noreciau nupirkti idomia pagal amziu dukrytei (1m 7 men.) lelyte, kokia patartumet?
Valentina27
labas, baby born tikrai nepatarciau, pirkom savo dukrytei pernai kaledom(senis saltis atnese mirksiukas.gif ) jai tik 3 katik sueje buvo, tai nezaidzia praktiskai iki siol, as irgi labai nusivylau, vandenuka is buteliuko pati vos isspaudziu i burnyte , apie vaika nera nei kalbos,kad verktu taip pat reikia smarkiai spaust rankyte(net man persunku). manoji patampo patampo ta savaji kudyki po namus ir vel numeta, nes neidomu zaisti su tokia lele, kui net mamai per "sunki" doh.gif , vienintelis geras ir jai patinkantis pliusas tai kad ikisus "stebuklingaja" soskyte lelyte uzsimerkia, o daugiau nieko gero tik kaina didele schmoll.gif . manoji linksmiau zaidzia su pigesnem leleytem kurios ir sisioja ir verkia ir geria is buteliuko daug paprasciau ir kainuoja pigiau
Kriiste
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2010 07 15, 16:34)
Sveikutes, noreciau nupirkti idomia pagal amziu dukrytei (1m 7 men.) lelyte, kokia patartumet?
*

o man atrodo kad iki 3 metu "mamytei" dar nelabai rupi leles, nemokes jinai su jom graziai elgtis, tad pirkti labai brangios ar su daug funkciju nepatarciau - jos per sunkios, per dideles, per sudetingos. Tokio amziaus mergytems - yra visokiu kitokiu zaisliuku pagal amziu - su kuriais jos zais kur kad daugiau nei su lelem blush2.gif , O jei jau labai uzsispyret pirkt lele - rekomenduociau my first seriju kazka, aisku pas jas funkciju beveik nerasta, bet jos mazesnes, lengvesnes, o pagal amziu jus mergaite tik nurengines jas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
biti atskrend
Labas 4u.gif

Mano mergaite dar maza mamyte (2m3men), bet 'beibiai' jos patys mylimiausi zaislai smile.gif Kazkaip nebuvau domejusis naujagimiais kudikiais, nes vis galvojau, kad gal dar per maza. Pas mus sekmadieniais vyksta tokie turgai, kur zmones suvaziuoja su masinom i didziuli lauka ir pardavineja ka tik nori. Vieni rankdarbius, kiti nereikalingas dovanas, kiti tiesiog isvalo savo namus nuo pabodusiu/nereikalingu daiktu. Taip vienasyk bevaikstinejant uzejau seimynele, pardavinejancia dukros isaugtus kudikius-leles su rubeliais ir visa atributika. Speju, daug jau ir buvo pardave, nes turgus buvo jau persirites i antra puse. Dazniausiai net neziuriu i tokius prekeivius, nes lelytes buna gerai nutampytos, purvinos, o as isvis devetu daiktu nemegstu. Bet cia praeinant uz akiu uzkliuvo TOKS kudikis. Berniukas biggrin.gif Visas grazutelis svarutelis, netgi kvepiantis kudikiu talku! Paieskojus atradau jam megstu rubeliu ir viska isigijau uz simboline kaina. Pavadinom ta berniuka Petriuku (pietka) lotuliukas.gif Pradzioj laikem su rubeliais, nezinojau, kaip reaguos ir ar tinkama tokia lele. Bet kai dukra nurenge, net nekreipe jokio isvis demesio-jai beibis ir tiek. Kudikis labai tikroviskas ir malonus paliest, priglaust, ir tikrai kvepia! Be to, gali maudytis, jau bandem-vandens nepribega. Ir dydis toks optimalus. Dabar dukra turi lelyciu-mergyciu, ir savo mylimiausia Petriuka. Jei kur uzmatysit ir ieskot malonaus paimti, tikrovisko, bet paprasto kudikio-rekomenduoju!
Panele+
O kuo skirias baby alive ir amazing amanda?
Kuri mielesne ir idomesne?
Ingaja
QUOTE(Panele+ @ 2010 08 27, 01:30)
O kuo skirias baby alive ir amazing amanda?
Kuri mielesne ir idomesne?
*

Amanda turi daug daugiau galimybiu: zino sventes, skiria diena ir nakti, reaguoja i savo daikciukus, keicia veido israiska, pazista savo "mamyte", tai interaktyvi lele, su ja galima bendrauti, didesne uz Alive ir minkstu kuneliu 4u.gif
Alive zino kelias frazes (noriu valgyti, noriu miegoti, sisioti...), geria vandenuka is buteliuko ir padaro sisiuka, galima maitint kosele, reaguoja i savo daikciukus (ju yra 3: buteliukas, saukstelis ir puodukas), mes pirkom dar miegojimo rinkini, kad soskyte turetu ax.gif Dydis leles panasus i Baby borno, tad kudikiniai rubai nelabai jai tinka, kieta, bet maudyti negalima ax.gif
Siaip didesnei mergytei tinka Amanda (gali su ja bendraut, mokytis kalbos), mazesnei Alive 4u.gif
Burka
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 05, 08:10)
o man atrodo kad iki 3 metu "mamytei" dar nelabai rupi leles, nemokes jinai su jom graziai elgtis, tad pirkti labai brangios ar su daug funkciju  nepatarciau - jos per sunkios, per dideles, per sudetingos. Tokio amziaus mergytems - yra visokiu kitokiu zaisliuku pagal amziu - su kuriais jos zais kur kad daugiau nei su lelem blush2.gif , O jei jau labai uzsispyret pirkt lele - rekomenduociau my first seriju kazka, aisku pas jas funkciju beveik nerasta, bet jos mazesnes, lengvesnes, o pagal amziu jus mergaite tik nurengines jas lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
*

Mes 1,5m isigijom My first Anabelle,ji tokia tikri skirta mazesnem mergytem,tai pora men buvo zaidziama retai,paskui artejant antrajam gimtadieniui vis dazniau ir dazniau wub.gif neblogai pasipildem lelytes garderoba,isigijom visokiausiu jos daikteliu,ka turi turet kudikiai wub.gif dabar dukrytes leliukas(kazkodel gavo varda Dora lotuliukas.gif ) keliauja su ja visur,labai mylima ir zaidziama thumbup.gif jau mastau 3-iajam gimtadieniui nupirkt rimtesne lelyte,kazka is Chou chou, o sita mazaja perleisim sesei wub.gif
Rucelie
girdėjau kad nuo ketvirtadienio bus -40 proc akcija lėlytėms maximoje. šiandien nuėjau pasidairyt, ir apšalau: iš gerųjų lėlyčių maximoje (konkrečiai Kauno akropolio) yra tik plaukiantis baby bornas blink.gif seniau nu tikrai būdavo tų lėlyčių ir baby bornų, ir chou chou, dabar ABSOLIUČIAI nėra ką pirkti...apėjau visas akropolio žaislų parduotuves, vienintelėje žaislų planetoje dar yra užsilikę baby bornų, viena chou chou su dantuku dygstančiu, ir pora anabelių...sakiau kažką išrinksiu dukrytei gimtadieniui, bet kad taip išeina Kaune nėra kur pirkti lėlyčių... reikės interneto platybėse žuvauti, o ką pirkti taip sunku nuspręsti gyvai nepamačius...gal kas parekomenduotų, kur galima protinga kaina nusipirkti pvz rock-a-bye ar baby alive?laiko dar turiu, bet jau ne marias, pamažu dairausi...
mamytės kas turit baby alive, gal galit pakomentuoti ar sunku su ta lėlyte susitvarkyti ir kaip dėl maistelio, ar jai tinka tik specialus, ar galima sukimičinti kažką? skaičiuoju kad jei reiks pirkioti jai sauskelnes, servetėles, dar maistelį, nu gryn trečias vaikas gausis finansiškai doh.gif lotuliukas.gif
SIVERIJA
QUOTE(Rucelie @ 2010 08 31, 13:20)
girdėjau kad nuo ketvirtadienio bus -40 proc akcija lėlytėms maximoje. šiandien nuėjau pasidairyt, ir apšalau: iš gerųjų lėlyčių maximoje (konkrečiai Kauno akropolio) yra tik plaukiantis baby bornas  blink.gif seniau nu tikrai būdavo tų lėlyčių ir baby bornų, ir chou chou, dabar ABSOLIUČIAI nėra ką pirkti...apėjau visas akropolio žaislų parduotuves, vienintelėje žaislų planetoje dar yra užsilikę baby bornų, viena chou chou su dantuku dygstančiu, ir pora anabelių...sakiau kažką išrinksiu dukrytei gimtadieniui, bet kad taip išeina Kaune nėra kur pirkti lėlyčių... reikės interneto platybėse žuvauti, o ką pirkti taip sunku nuspręsti gyvai nepamačius...gal kas parekomenduotų, kur galima protinga kaina nusipirkti pvz rock-a-bye ar baby alive?laiko dar turiu, bet jau ne marias, pamažu dairausi...
mamytės kas turit baby alive, gal galit pakomentuoti ar sunku su ta lėlyte susitvarkyti ir kaip dėl maistelio, ar jai tinka tik specialus, ar galima sukimičinti kažką? skaičiuoju kad jei reiks pirkioti jai sauskelnes, servetėles, dar maistelį, nu gryn trečias vaikas gausis finansiškai  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Vat, ką tik grįžome, Šiaulių Akropolyje irgi tas pats doh.gif geriausia lėlė- plaukiojantis baby bornas, ir tai tik 2 yra. Mačiau, krauna tas lėlės ant praėjimų, bet tookios kokybės, kad už dyką neimčiau schmoll.gif
chou chou rock-a-bye ar baby alive ieškot reikia tik UK, USA internetinėse parduotuvėse, tikrai mačiau jų toyrus.co.uk, atrodo apie 40 svarų, bijau pameluot, nes nesigilinau. arba gal kas forume turi parduot. Pas mus jokiose parduotuvėse šių lėlių nėr, nebent jūs dar jonelio kieme pažiūrėkit mirksiukas.gif ten gali būt.
Maistelis alive tinka baby borno, arba paprastas krakmolas su vandeniu, tik paskui pavalgydinus reik gerai pagirdyt vandeniu, kad nepridžiūtų rolleyes.gif pampersai irgi baby borno arba naujagimių, gi ir be jų galima. Valgymą išvis galima imituot, gi esmė ten šaukštelyje, mes tik vandeniu dažniausia girdydavome. Originalaus maistelio ir priedų alive pas mus parduotuvėse nėr, bet irgi galima siųstis 4u.gif
Kriiste
QUOTE(Rucelie @ 2010 08 31, 13:20)
girdėjau kad nuo ketvirtadienio bus -40 proc akcija lėlytėms maximoje. šiandien nuėjau pasidairyt, ir apšalau: iš gerųjų lėlyčių maximoje (konkrečiai Kauno akropolio) yra tik plaukiantis baby bornas  blink.gif seniau nu tikrai būdavo tų lėlyčių ir baby bornų, ir chou chou, dabar ABSOLIUČIAI nėra ką pirkti...apėjau visas akropolio žaislų parduotuves, vienintelėje žaislų planetoje dar yra užsilikę baby bornų, viena chou chou su dantuku dygstančiu, ir pora anabelių...sakiau kažką išrinksiu dukrytei gimtadieniui, bet kad taip išeina Kaune nėra kur pirkti lėlyčių... reikės interneto platybėse žuvauti, o ką pirkti taip sunku nuspręsti gyvai nepamačius...gal kas parekomenduotų, kur galima protinga kaina nusipirkti pvz rock-a-bye ar baby alive?laiko dar turiu, bet jau ne marias, pamažu dairausi...
mamytės kas turit baby alive, gal galit pakomentuoti ar sunku su ta lėlyte susitvarkyti ir kaip dėl maistelio, ar jai tinka tik specialus, ar galima sukimičinti kažką? skaičiuoju kad jei reiks pirkioti jai sauskelnes, servetėles, dar maistelį, nu gryn trečias vaikas gausis finansiškai  doh.gif  lotuliukas.gif
*

mes turim alive - siaip faina ji labai - del sauskelniu isprendem - is ebay prisipirkau daugkartiniu - 3 vnt pakanka - nes tos vienkartines eina daugiau nei vaikui doh.gif
maista irgi galima duot ten bet koki krakmola pamaisius su vandeniu - norit tirstesnes - uzplikykit karstu vandeniu - bus tikra kose, norit spalvos - dar ir sulciu ilasinkit - tik kad paskui ji kakoja ta spalva ir konsistencija - ir maniskei tai jau baisiai nepriimtina - nes ji per anksti nueme sauskelnes - ir lele apkakojo ja - paskui valiau ir perrenginejau abi doh.gif - daugiau valgyt nebeduodam schmoll.gif - uztenka vandens pagert lotuliukas.gif

Rock a buy lyg nebegaminamos - nebent kur kokiu senienu gausit unsure.gif
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 31, 13:48)

Rock a buy lyg nebegaminamos - nebent kur kokiu senienu gausit unsure.gif
*

cha, gamyba jau atnaujinta thumbup.gif toys rus vėl atsirado thumbup.gif
Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 08 31, 13:51)
cha, gamyba jau atnaujinta thumbup.gif toys rus vėl atsirado thumbup.gif
*

geras bigsmile.gif ale kaina irgi atnaujino lotuliukas.gif
Rucelie
na o dabar paaiškinkit man kuo tos baby alive skiriasi, nes ebay radau n rūšių jas.
Kriiste
va ir Lietuvoje radau
http://www.etoys.lt/lt/gamintojai/zapf-cre...cijomis-04.html

cia deretis galima - as bandziau - man 40 proc nuolaida soskei pritaike - reikejo tik kazkokia anketa uzpildyt mirksiukas.gif

sitos modeliukas senesnis nei toys rus - bet jos rubeliai storesni ir realiai graziau atrodo nei tie roziniai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 08 31, 13:57)
na o dabar paaiškinkit man kuo tos baby alive skiriasi, nes ebay radau n rūšių jas.
*

nu jos kaip ir chou - yra su visokiom funkcijom - my first, serganti, kudikis, besimokanti ant puoduko mirksiukas.gif
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 31, 13:58)
va ir Lietuvoje radau
http://www.etoys.lt/lt/gamintojai/zapf-cre...cijomis-04.html

cia deretis galima - as bandziau - man 40 proc nuolaida soskei pritaike - reikejo tik kazkokia anketa uzpildyt mirksiukas.gif

sitos modeliukas senesnis nei toys rus - bet jos rubeliai storesni ir realiai graziau atrodo nei tie roziniai mirksiukas.gif
Papildyta:
nu jos kaip ir chou - yra su visokiom funkcijom - my first, serganti, kudikis, besimokanti ant puoduko mirksiukas.gif
*

na, tas etoys jau seniai neveikia ir man atrodo veiklos nevykdo jau schmoll.gif aš kelis kart bandžiau pirkt, draugė irgi- jokio atsakymo nesulaukėm
Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 08 31, 14:00)
na, tas etoys jau seniai neveikia ir man atrodo veiklos nevykdo jau schmoll.gif aš kelis kart bandžiau pirkt, draugė irgi- jokio atsakymo nesulaukėm
*

ane?
nu as pries metus gal bandziau - bet taip iki galo ir nedaejau - tik idomu ar ti tas nuolaidas duoda kur siulo ar siaip lotuliukas.gif
Rucelie
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 31, 13:58)

*

na tada kaip ši
http://www.public.fotki.com/vaikiskatechni...ive-lelyte.html
skiriasi nuo šios
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Do...g-Doll(0022964)

gundausi pirkti tą iš toys r us. mano merginai bus 4, čia būtų gimtadieniui dovana. ji pas mane tooooookia mamytė, jai gali nebūt kitų žaislų tik lėliukai visokie, meškiukai, LPS ir panašiai. turim kelis bornus,anabeles, chou sergančią, dar kelias lėlytes, tai žaidžia be išimties su visomis, vat ir ieškau dar krūtesnės gimtadieniui. manau ji susidorotų jau ir pamaitinti ir apvalyti ir pan, pasistengusi sutvarko dabar savo bornus visus.
SIVERIJA
QUOTE(Rucelie @ 2010 08 31, 13:57)
*

geriausia youtube pažiūrėt reklaminius filmukus mirksiukas.gif

serganti
http://www.youtube.com/watch?v=MyuPPIwTwu0

besimokanti ant puoduko
http://www.youtube.com/watch?v=wKoQvo_mlAQ...feature=related

mes tokią turėjom
http://www.youtube.com/watch?v=YVk1ZxB8CHc&NR=1

dvynukai, na šitų realiai dar nemačiau
http://www.youtube.com/watch?v=BNmDXPM8CTk...feature=related

pirmoji alive pačioms mažiausioms mamytėms- mano mažė turi wub.gif
http://www.youtube.com/watch?v=DIG2WtYq9b4...feature=related

Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 08 31, 14:04)
na tada kaip ši
skiriasi nuo šios

gundausi pirkti tą iš toys r us. mano merginai bus 4, čia būtų gimtadieniui dovana. ji pas mane tooooookia mamytė, jai gali nebūt kitų žaislų tik lėliukai visokie, meškiukai, LPS ir panašiai. turim kelis bornus,anabeles, chou sergančią, dar kelias lėlytes, tai žaidžia be išimties su visomis, vat ir ieškau dar krūtesnės gimtadieniui. manau ji susidorotų jau ir pamaitinti ir apvalyti ir pan, pasistengusi sutvarko dabar savo bornus visus.
*

tai viena ant puoduko mokos daryti, kita ne mirksiukas.gif
susidorotų tikrai, jei su bornais susitvarko lotuliukas.gif nes mano šešiametė dar su bornu vargsta doh.gif kai tas ašaras reik išspaust, apie pamaitinimą net nešneku. Alive su bornu net nėr ko lygint.
Kriiste
QUOTE(Rucelie @ 2010 08 31, 14:04)
na tada kaip ši
skiriasi nuo šios

*

tai jei ji jau beveik visas turi - tai pirkit mini baby born - tie irgi ziauriai uzkabina mergaites - bent jau maniske siuo metu daugiau zaidzia su mazgem nei su didelem g.gif

cia nauja ju serija
http://www.toysdirect.com/my_mini_baby_born.html

mes alive irgi dovanojom 4 metu proga mirksiukas.gif
Rucelie
mini bornus turim nemažai. tik vis pametam smulkiąsias detalytres-soskiuką, buteliuką. šiandien miniuką išsinešė daržan tai soskiuko net nedaviau, taip jau slabnai jis laikosi...
ačiū už paaiškinimus. kogero griebsim iš toysrus.
Kriiste
QUOTE(Rucelie @ 2010 08 31, 14:49)
mini bornus turim nemažai. tik vis pametam smulkiąsias detalytres-soskiuką, buteliuką. šiandien miniuką išsinešė daržan tai soskiuko net nedaviau, taip jau slabnai jis laikosi...
ačiū už paaiškinimus. kogero griebsim iš toysrus.
*

as soskes risu po kaklu - nepasimeta tada lotuliukas.gif
Rucelie
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 31, 14:50)
as soskes risu po kaklu - nepasimeta tada lotuliukas.gif
*

per kurią vietą tu TOKIĄ lens.gif soskę pariši?????? blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.