QUOTE(Kriiste @ 2011 02 09, 13:32) as daznai supykus pagalvoju kad reik ja sudet i sm - bet tada merginai kaip tycia meile begaline uzauga - ir zaidzia istisai o jus grazinot ja i toys rus  ebay netikrinot - gal be priedu pigiau gautumet  grąžinom, atgavom pinigėlius. kai jau supyksit, nedėkit skelbimo, siūlykit mums iš karto per až  patiko labai maniškei ta lėlė, dabar su didele nuoskauda apie Kalėdas kalba  labai noriu gaut iš kažkur tokią pat siųstis iš kažkur aš jau bijau. manau kad ir mūsiškę gal tolima kelionė "pribaigė". pinigai vis tik ne kapeikos. taigi perpirktume kažkieno naudotą, bet veikiančią.
Kriiste
2011 02 09, 14:15
QUOTE(SSDD @ 2011 02 09, 13:42) grąžinom, atgavom pinigėlius. kai jau supyksit, nedėkit skelbimo, siūlykit mums iš karto per až  patiko labai maniškei ta lėlė, dabar su didele nuoskauda apie Kalėdas kalba  labai noriu gaut iš kažkur tokią pat siųstis iš kažkur aš jau bijau. manau kad ir mūsiškę gal tolima kelionė "pribaigė". pinigai vis tik ne kapeikos. taigi perpirktume kažkieno naudotą, bet veikiančią. nemanau kad kelione cia kalta - visos leles yra atkeliavusios kazkokiu budu  , aisku pasitaiko net parduotuvese pirktu ir negeru - tad daugiau drasos ir nudziuginkit mergaite
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 09, 14:15) nemanau kad kelione cia kalta - visos leles yra atkeliavusios kazkokiu budu  , aisku pasitaiko net parduotuvese pirktu ir negeru - tad daugiau drasos ir nudziuginkit mergaite  na maniškė su ta lėle elgėsi kaip su aukso gabalu, aš nei akimirkai akių nenuleidau ir tikrai mačiau kaip ji žaidė. švelniai nepaprastai. ir ji pradžioje VEIKĖ, kokias 10 min. o paskui ėmė plerpt, užstrigo, nebejudėjo, tik kažkoks keistas garsas liko... ir resetinom, ir baterijas keitėm n kartų, ir ko nedarėm. na ne veltui parduotuvė ją priėmė atgal, matyt tikrai sugedo visiškai  gaila, tikrai, šauniausia iš mūsų turėtų lėlių...
Kriiste
2011 02 09, 14:23
QUOTE(SSDD @ 2011 02 09, 14:20) na maniškė su ta lėle elgėsi kaip su aukso gabalu, aš nei akimirkai akių nenuleidau ir tikrai mačiau kaip ji žaidė. švelniai nepaprastai. ir ji pradžioje VEIKĖ, kokias 10 min. o paskui ėmė plerpt, užstrigo, nebejudėjo, tik kažkoks keistas garsas liko... ir resetinom, ir baterijas keitėm n kartų, ir ko nedarėm. na ne veltui parduotuvė ją priėmė atgal, matyt tikrai sugedo visiškai  gaila, tikrai, šauniausia iš mūsų turėtų lėlių... matyt brokas buvo - negalvokit kad gali dar karta taip pasitaikyt  , man tik labai nepatinka - kai seda elemantai ir ji pradeda striginet - sirdis i kulnus nueina po ju  su patirties
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 08, 22:07) nu tada lele isteisinta  - bet valgydama mirksi juk - ar ir sito ji nedaro (is esmes tai, kad ana uzmigus atsimerkdavo - buvo priezastis, kodel pasilikom 3 versija, o ne 2 - nes tai Milda erzino, visa kita 2 buvo simpatiskiau)Valgydama, bent jau musiske( v.4), nemirksti, mirksi tik kai pavalgo ir ruosiasi miegoti  . Dar vienas sios versijos brokas - kai siek tiek pasilpsta elementai, lelyte atsibudus uzstringa, pasukusi galva sonu. Tada reikia visai isimti elementus ir ideti is naujo  . Cia galvojau, kad tik musiske su tokiu broku, nes pirkome isparduotuveje, bet uzsienio atsiliepimuose tas pats. Na bet mes ta Anabele iskart isimylejom, dukryte zaidzia ir be funkciju, tai tie brokai ne taip jau ir erzina( juolab, kad labai pigiai ji mums isejo  ). Dabar laukiu 3 versijos is ebay. Buvo rasyta, kad lelyte idealios bukles, bet kai nori ka parduoti, tai turbut visko priraso  . Labai tikiuosi, kad bus tvarkinga ir veiks
Kriiste
2011 02 09, 15:13
QUOTE(benyte @ 2011 02 09, 15:11) Valgydama, bent jau musiske( v.4), nemirksti, mirksi tik kai pavalgo ir ruosiasi miegoti  . Dar vienas sios versijos brokas - kai siek tiek pasilpsta elementai, lelyte atsibudus uzstringa, pasukusi galva sonu. Tada reikia visai isimti elementus ir ideti is naujo  . Cia galvojau, kad tik musiske su tokiu broku, nes pirkome isparduotuveje, bet uzsienio atsiliepimuose tas pats. Na bet mes ta Anabele iskart isimylejom, dukryte zaidzia ir be funkciju, tai tie brokai ne taip jau ir erzina( juolab, kad labai pigiai ji mums isejo  ). Dabar laukiu 3 versijos is ebay. Buvo rasyta, kad lelyte idealios bukles, bet kai nori ka parduoti, tai turbut visko priraso  . Labai tikiuosi, kad bus tvarkinga ir veiks   , jo 4 versija nespindi kokybe, daug ko joje man truksta lyginant su 3
pussaldis_šampanas*
2011 02 09, 17:50
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 09, 16:13)  , jo 4 versija nespindi kokybe, daug ko joje man truksta lyginant su 3  Gal turincios Anabeles 3-cia versija galit papasakot kokias funkcijas ji atlieka  .Tikriausiai nauja gaut nebera sansu.
Kriiste
2011 02 09, 17:57
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 09, 17:50) Gal turincios Anabeles 3-cia versija galit papasakot kokias funkcijas ji atlieka  .Tikriausiai nauja gaut nebera sansu.  buna ju nauju, zaislu pardese, kur uzsilike ji valgydama judina zandukus ir mirksi, pakelta atrugsta, paguldyta snopuoja ir uzmiega, pazadinta verkia asarom, ciulpdama soske irgi judina zandukus ir mirksi  , as ebay irgi esu macius ju nauju
pussaldis_šampanas*
2011 02 09, 18:21
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 09, 18:57) buna ju nauju, zaislu pardese, kur uzsilike ji valgydama judina zandukus ir mirksi, pakelta atrugsta, paguldyta snopuoja ir uzmiega, pazadinta verkia asarom, ciulpdama soske irgi judina zandukus ir mirksi  , as ebay irgi esu macius ju nauju  Tai kaip suprantu, ji kazkuom panasi i 5-aja versija  .O kuriu metu leidimo yra 3-oji?
Kriiste
2011 02 09, 18:27
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 09, 18:21) Tai kaip suprantu, ji kazkuom panasi i 5-aja versija  .O kuriu metu leidimo yra 3-oji? 5 versijos nesu ciupinejus 2005
Tedžiukė
2011 02 09, 22:13
Merginos, padėkit, kaip jūs tai chou chou lėlytei dantuka" išdaiginat".. na man ji verkia, žandukai raudonuoja, juokiasi, bet dantuko nematau niekaip..
SIVERIJA
2011 02 09, 22:19
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 02 09, 23:13) Merginos, padėkit, kaip jūs tai chou chou lėlytei dantuka" išdaiginat".. na man ji verkia, žandukai raudonuoja, juokiasi, bet dantuko nematau niekaip.. Kad dantukai išdygtų- reikia soskę įkišti  Ten ta soskė nuspaudžia lysdama tokį mygtuką ir tada dantys išlenda Papildyta:QUOTE(benyte @ 2011 02 09, 16:11) Valgydama, bent jau musiske( v.4), nemirksti, mirksi tik kai pavalgo ir ruosiasi miegoti  . Dar vienas sios versijos brokas - kai siek tiek pasilpsta elementai, lelyte atsibudus uzstringa, pasukusi galva sonu. Tada reikia visai isimti elementus ir ideti is naujo  . Cia galvojau, kad tik musiske su tokiu broku, nes pirkome isparduotuveje, bet uzsienio atsiliepimuose tas pats. Na bet mes ta Anabele iskart isimylejom, dukryte zaidzia ir be funkciju, tai tie brokai ne taip jau ir erzina( juolab, kad labai pigiai ji mums isejo  ). Dabar laukiu 3 versijos is ebay. Buvo rasyta, kad lelyte idealios bukles, bet kai nori ka parduoti, tai turbut visko priraso  . Labai tikiuosi, kad bus tvarkinga ir veiks  Aga, valgydama neturi mirksėti, tik kai ruošiasi miegot
Roskyte
2011 02 10, 11:15
Chou chou yra 48 cm, o naujagimių rūbeliai 56 cm ūgiui (mažesnių nemačiau), tai bus per dideli? Ar gal čia tos išmieros kitaip.
Kriiste
2011 02 10, 11:24
QUOTE(Roskyte @ 2011 02 10, 11:15) Chou chou yra 48 cm, o naujagimių rūbeliai 56 cm ūgiui (mažesnių nemačiau), tai bus per dideli? Ar gal čia tos išmieros kitaip. as perku tokius, kur parasyta svoris 4,2 kg - tie inka idealiai, dar buna neisnesiouku rubeliu - 45 cm ugiui - ir tie tinka - didesni jau reik ziuret pagal situacija (buna pamazinti visokie, susitrauke ir pan)
pussaldis_šampanas*
2011 02 10, 15:31
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 10, 12:24) as perku tokius, kur parasyta svoris 4,2 kg - tie inka idealiai, dar buna neisnesiouku rubeliu - 45 cm ugiui - ir tie tinka - didesni jau reik ziuret pagal situacija (buna pamazinti visokie, susitrauke ir pan) Pirkom siandien ir mes pirmuosius rubelius savajai Anabelei. Labai saunus jausmas, net keista, su kazkokia meile  .Tik nelabai buvo is ko rinktis, mazai tokiu mazyciu.Paemem suknyte- dzemperiuka ir kojnytes coliukiskas. Bet viskas truputi per didelis ir rankovytes per ilgos. Rubelis raso 5.5kg, tai dabar zinosiu, jog galima rasti ir mazesniu.
lina0612
2011 02 10, 19:06
QUOTE(tvynė @ 2011 02 02, 16:26) Čia pirmoji versija. Man pati gražiausia  Vandens negeria, skruostų nejudina, bet labai simpatiška.  Pirmoji smulkiausia. Pėdutės mažesnės. Kitos versijos praktiškai to paties dydžio. Penkta gal stambiausia- kepurytės vos užsideda. Bet čia niuansai, drabužėliai visoms versijoms tie patys tinka.  Aciu Tvynei uz konsultacijas ir nuoroda kur galima daugiau suzinoti apie leles. Mes jau irgi pradesim zaisti su lelem. Ir klausimu bus daug. O kol kas zinau, kad padedu ieskoti 1 versijos Anabeles. Kazkas Alive iesko. Radau as dabar ebay dvi be priedu ir siuncia i LT
pussaldis_šampanas*
2011 02 16, 21:32
Kriiste
2011 02 16, 21:33
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 16, 21:32) manau jo...
pussaldis_šampanas*
2011 02 16, 22:29
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 16, 22:33) manau jo...  Nu ir nevykus ji buvo nuo pirmos dienos, tikrai man nesivaideno
Gute 2011
2011 02 17, 16:51
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 16, 23:32) Kaip suprast silta
SIVERIJA
2011 02 17, 20:22
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 02 17, 17:51) Kaip suprast silta  Gal elektronika užkaito  ir
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 02 17, 20:22) Gal elektronika užkaito  ir as manau, kad rode gyvybes zenklus kazkokius bet nelabai i tema
SIVERIJA
2011 02 18, 09:45
QUOTE(Onora @ 2011 02 17, 23:54) as manau, kad rode gyvybes zenklus kazkokius bet nelabai i tema  aš tai pagalvojau, kad prieš smertį užkaito visas lėlės mechanizmas ir nusprogo tada
Kriiste
2011 02 18, 09:47
Jatus kaip cia baisiai kalba pasisuko as kokiu 3 chou rock smerti stebejau, agonija - nu nemalonu baisiai  , bet mums visos tai veike, tai ne, veikimai vis retejo, neveikimu laikas ilgejo, atsirado cypimas, girgzdejimas - nu ilga agonija
SIVERIJA
2011 02 18, 10:00
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 18, 10:47) Jatus kaip cia baisiai kalba pasisuko as kokiu 3 chou rock smerti stebejau, agonija - nu nemalonu baisiai  , bet mums visos tai veike, tai ne, veikimai vis retejo, neveikimu laikas ilgejo, atsirado cypimas, girgzdejimas - nu ilga agonija  žinai tu ką- negąsdink čia  mūsų rock a bye chou chou buvo gausiai vandeniu pagirdyta ir javinukais pavalgydinta  Tai išdžiovinau su džiovintuvu, išėmus aišku, baterijas...ir ką- gerai išdžiūvo, vėl veikia. Tik akys, kai markstosi, girgždėt ėmė-musėt surūdijo  tai aš aliejuko jojobos kosmetinio įlašinau- ir ką- dar savaičikę pagirgždėjo- ir nustojo  Vėl veikia kaip nauja.....tikiuos čia ne apgaulinga agonijos pradžia  Mano dičkė sakė, šitą lėlę savo vaikams paliks.....
Kriiste
2011 02 18, 10:06
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 02 18, 10:00) žinai tu ką- negąsdink čia  mūsų rock a bye chou chou buvo gausiai vandeniu pagirdyta ir javinukais pavalgydinta  Tai išdžiovinau su džiovintuvu, išėmus aišku, baterijas...ir ką- gerai išdžiūvo, vėl veikia. Tik akys, kai markstosi, girgždėt ėmė-musėt surūdijo  tai aš aliejuko jojobos kosmetinio įlašinau- ir ką- dar savaičikę pagirgždėjo- ir nustojo  Vėl veikia kaip nauja.....tikiuos čia ne apgaulinga agonijos pradžia  Mano dičkė sakė, šitą lėlę savo vaikams paliks..... negasdinu anuka i skypa prisistatyk - yra reikalas, patarimo noriu
pussaldis_šampanas*
2011 02 18, 12:35
 Cia man patiko visi jusu pasisakymai, nuotaika tikrai pagerejo ir garsiai nusijuokiau. Pasirodo ne mes vienos praradom drauge. Paguoda viena, kad musu lelyte nesikankino, ja mirtis pasiglemze staiga ir negriztamai.
Kriiste
2011 02 18, 13:11
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 18, 12:35)  Cia man patiko visi jusu pasisakymai, nuotaika tikrai pagerejo ir garsiai nusijuokiau. Pasirodo ne mes vienos praradom drauge. Paguoda viena, kad musu lelyte nesikankino, ja mirtis pasiglemze staiga ir negriztamai. arba jus jos agonijos nesupratot - nes butent 4 versiju anabelems ir pradeda miriot po viena funkcija kol nusibaigia visos
pussaldis_šampanas*
2011 02 18, 13:32
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 18, 14:11) arba jus jos agonijos nesupratot - nes butent 4 versiju anabelems ir pradeda miriot po viena funkcija kol nusibaigia visos  Atvirksciai, jai pries mirti buvo pagerejimas. Dziaugemes, kad pasitaise- ir verkt dazniau pradejo, o svarbiausia karts nuo karto sumirksedavo. Paguldem, vakare paemus visa buvo silta ir jokia reanimacija nebepadejo. Niekas nemete, nesupyle vandeniu
SIVERIJA
2011 02 18, 15:51
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 18, 14:32) Atvirksciai, jai pries mirti buvo pagerejimas. Dziaugemes, kad pasitaise- ir verkt dazniau pradejo, o svarbiausia karts nuo karto sumirksedavo. Paguldem, vakare paemus visa buvo silta ir jokia reanimacija nebepadejo. Niekas nemete, nesupyle vandeniu  dabar pagalvojau, ar nebus ten kas perkaite, pvz, koks laidziukas del perkaitino nutrukes?  gal pataisyti imanoma? Musu tetis tai daug zaislu yra antram gyvenimui prikeles
Gute 2011
2011 02 18, 15:55
Aha, aisku, perkaito leles mechanizmas, gal sakau su tom elektroninem lelem zaidziant reikia daryt pertraukeles, isjungt lele, kad ataustu  .Na kazkaip issigandau as, nes labai nenoriu, kad taip atsitiktu ypac Alivei, labai si lele mums patinka
SIVERIJA
2011 02 18, 16:09
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 02 18, 16:55) Aha, aisku, perkaito leles mechanizmas, gal sakau su tom elektroninem lelem zaidziant reikia daryt pertraukeles, isjungt lele, kad ataustu  .Na kazkaip issigandau as, nes labai nenoriu, kad taip atsitiktu ypac Alivei, labai si lele mums patinka  Bet gi paprastai niekas neuzkaista, kad ir kiek ilgai zaistu vaikas. Sprendziu pagal savo merginu zaidimus. Maze jau turi kelias megstamas leles ir kasdien uzsiima su jom, kartais net nuo ryto iki vakaro. Tik baterijas spek kraut Kartais buna, kad lelyte turi defekta- tada ir islenda visokie gedimai. Isparduotuvese buna leliu su defektais. taisytu.....Neaisku, ar ilgai veiks jos....Pvz., mano drauge Kaune Jonelio kieme kiek pirko leliu- visos greitai sugedo. Viena lyg pavyko sutvarkyti, o daugiau ne, nes paaiskejo, kad mikroschemos su defektu. Ir deja, kartais pasitaiko, kad zmones nuperka is ten- o parduoda kitam kaip nauja, tik is pakuotes isimta trumpam ir pan.
pussaldis_šampanas*
2011 02 18, 16:21
Tik ka dar karteli dejau elementus paziuret gal atgis  .Nieko, mires reikalas, bet irgi pamasciau, gal kas atitruko ar atsilytavo. Kai gris musu senelis krapstukas, tegul ismatuos visas varzas, itampas ir visus kitus dalykus, gal ka ras.Na jei kazkas mikroschemoms nutiko, tai jau nieko nebus. Suzibejo vel maza viltis
Gute 2011
2011 02 18, 16:38
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 02 18, 18:09) Bet gi paprastai niekas neuzkaista, kad ir kiek ilgai zaistu vaikas. Sprendziu pagal savo merginu zaidimus. Maze jau turi kelias megstamas leles ir kasdien uzsiima su jom, kartais net nuo ryto iki vakaro. Tik baterijas spek kraut Kartais buna, kad lelyte turi defekta- tada ir islenda visokie gedimai. Isparduotuvese buna leliu su defektais. taisytu.....Neaisku, ar ilgai veiks jos....Pvz., mano drauge Kaune Jonelio kieme kiek pirko leliu- visos greitai sugedo. Viena lyg pavyko sutvarkyti, o daugiau ne, nes paaiskejo, kad mikroschemos su defektu. Ir deja, kartais pasitaiko, kad zmones nuperka is ten- o parduoda kitam kaip nauja, tik is pakuotes isimta trumpam ir pan. Jo, as jau su tais pirkimais is isparduotuviu nebeprasidedu  Buvau ziauriai apsipirkus  Laimei, kad leles prieme atgal ir pinigus grazino buvau pirkusi dvi Alives, ir abi buvo neispakuotos, ir neveikiancios su gedimu, as supratau, kad tai buvo prekes nurasytos kai apvirsta furos, na avarija, prekes buna apdraustos, jas nuraso ir taip pas mus jos atkeliauja i Lietuva, nes dezes ir leles buvo isteptos masininiu tepalu, esu as macius gyvai kaip tokios prekes atrodo visos tepaluotos. Papildyta:QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 18, 18:21) Tik ka dar karteli dejau elementus paziuret gal atgis  .Nieko, mires reikalas, bet irgi pamasciau, gal kas atitruko ar atsilytavo. Kai gris musu senelis krapstukas, tegul ismatuos visas varzas, itampas ir visus kitus dalykus, gal ka ras.Na jei kazkas mikroschemoms nutiko, tai jau nieko nebus. Suzibejo vel maza viltis  Linkiu pasveikt
kermint
2011 02 18, 18:14
Mano sesei pirkom senukuose ''baby born'' lele atrodo visiskai kaip ji ,tik gal labiau primena pirmaja versija,atlieka funkcijas tokias pacias.Tik yra padielka  vadinasi new baby  mokejom 30lt. Nenorejom pirkti naujos nes panelei buvo 10 metu galvojom pazais savaite ir nebenores ,bet suklydom, kad ir padielka ,zaide tik su ja.Aisku po kokiu 4men. pradejo funkcijos nebeveikti ,zarnynas uzsikiso,nebeverkia ,galva buvo nuluzusi....  Taupom pinigelius pirksim orginaline baby born ,labai patiko,mylejo
SIVERIJA
2011 02 19, 20:23
QUOTE(kermint @ 2011 02 18, 19:14) Mano sesei pirkom senukuose ''baby born'' lele atrodo visiskai kaip ji ,tik gal labiau primena pirmaja versija,atlieka funkcijas tokias pacias.Tik yra padielka  vadinasi new baby  mokejom 30lt. Nenorejom pirkti naujos nes panelei buvo 10 metu galvojom pazais savaite ir nebenores ,bet suklydom, kad ir padielka ,zaide tik su ja.Aisku po kokiu 4men. pradejo funkcijos nebeveikti ,zarnynas uzsikiso,nebeverkia ,galva buvo nuluzusi....  Taupom pinigelius pirksim orginaline baby born ,labai patiko,mylejo  jau geriau mažiau lėlių, bet originalios  Senukai, kaip pastebėjau, iš vis žaislų- padielkų rojus
kermint
2011 02 19, 20:38
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 02 19, 21:23) jau geriau mažiau lėlių, bet originalios  Senukai, kaip pastebėjau, iš vis žaislų- padielkų rojus  Kazkaip nenorejom pirkti uz 200lt. Galvojom cia seip uzgaida eiline ir butu atsibode po savaites  Bet pasirodo ,kad ne.
lina0612
2011 02 24, 10:42
Ar niekas tokios neturite?  Labai noreciau atsiliepimu, ar verta pirkt? O cia musu leles, kuris laukia, kol mazoji paaugs Si lengva, minkstu kuneliu, kai tikras kudikis  O sita didele, kazkur turetu buti 65 cm, Fiba collection, italiska. Buvo pardavinejama prie porcelianiniu leliu, bet jos galunes plastikines, o kunas minkstas.  Kazkas tokias leles kolekcionuoja, o mes su jomis zaisim
SIVERIJA
2011 02 24, 11:13
QUOTE(lina0612 @ 2011 02 24, 11:42) Ar niekas tokios neturite?  Labai noreciau atsiliepimu, ar verta pirkt? čia pirmoji anabelė, tik su garsais  pas mus parduotuvėse irgi yra tokių pirkti, tik kitokiais rūbeliais aprengtos. Visai smagi lėlytė, esam pas draugus žaidę, lengva, nedidelė, paspaudus ranką juokias, guguoja, prisilietus prie jo lūpų- bučkio garsas
lina0612
2011 02 24, 12:51
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 02 24, 12:13) čia pirmoji anabelė, tik su garsais  pas mus parduotuvėse irgi yra tokių pirkti, tik kitokiais rūbeliais aprengtos. Visai smagi lėlytė, esam pas draugus žaidę, lengva, nedidelė, paspaudus ranką juokias, guguoja, prisilietus prie jo lūpų- bučkio garsas  O kokios pas mus kainos?As galvoju kad kol dar nepriaugo iki didziuju Chou chou ir Anabeliu, sita visai nieko gal butu? As tik sias maciau:  Radau panasia lele, kaip mano bernaitis: http://cgi.ebay.co.uk/FIBA-Limited-Edition...=item1c19a174cfNa, reiks daugiau apie jas pasidometi Na bet jau dabar matau, kad tikrai vertas tu pinigu, kiek as sumokejau
SIVERIJA
2011 02 24, 13:00
QUOTE(lina0612 @ 2011 02 24, 13:51) O kokios pas mus kainos?As galvoju kad kol dar nepriaugo iki didziuju Chou chou ir Anabeliu, sita visai nieko gal butu? As tik sias maciau:  šita, kur foto yra anabelė be jokių garsų  Ten tokia su smulkiai dryžuotu rožiniu romperiuku buvo. pas mus virš 100  tiksliai nepamenu, manau siųstis pigiau būtų   Uploaded with ImageShack.usva taip atrodo pas mus parduodamos. Užsienyje jos jau seniai su naujais rūbeliais.
lina0612
2011 02 24, 13:23
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 02 24, 14:00) šita, kur foto yra anabelė be jokių garsų  Ten tokia su smulkiai dryžuotu rožiniu romperiuku buvo. pas mus virš 100  tiksliai nepamenu, manau siųstis pigiau būtų   Uploaded with ImageShack.usva taip atrodo pas mus parduodamos. Užsienyje jos jau seniai su naujais rūbeliais. Tada taip, siustis pigiau, tik reikia pagaudyt. Nes jei kaina pirk dabar, tai gana brangiai gaunasi. Aciu, manau iki pirmojo gimtadienio parsisiusiu
QUOTE(lina0612 @ 2011 02 24, 11:42) Ar niekas tokios neturite?  Labai noreciau atsiliepimu, ar verta pirkt? Mano dukryte su ja zaidzia  Si lelyte atkeliavo kai mums buvo 1,2 men. Labai patinka kai buciuojasi, paguldzius akytes uzsimerkia. Dukrytei lb patinka kai lelyte sako "mama" tada ji pakartoja ir nesa lele man Tinkama lb mazom "mamytem", nes turejom didiji Borna tai mazajai patiko kad idejus ciulptuka uzsimerkia, bet nepanesdavo, griudavo katru su lele, teko padovanot didesnei "mamytei"
lina0612
2011 02 24, 15:10
QUOTE(Kačia @ 2011 02 24, 15:02) Mano dukryte su ja zaidzia  Si lelyte atkeliavo kai mums buvo 1,2 men. Labai patinka kai buciuojasi, paguldzius akytes uzsimerkia. Dukrytei lb patinka kai lelyte sako "mama" tada ji pakartoja ir nesa lele man Tinkama lb mazom "mamytem", nes turejom didiji Borna tai mazajai patiko kad idejus ciulptuka uzsimerkia, bet nepanesdavo, griudavo katru su lele, teko padovanot didesnei "mamytei"  Aciu
QUOTE(lina0612 @ 2011 02 24, 10:42) Ar niekas tokios neturite? Labai noreciau atsiliepimu, ar verta pirkt? Turim ir mes  Pirmam gimtadieniui įsigyta  Tikrai verta dėmesio lėlytė mažai panelytei  Kol dar nereikia, kad žinduką čiulptų, "pieną" gertų ir pan. Žodžiu, mažiukei pats tas- lengvutė, nedidelė, smagiai bučiuojasi  , plepa
Sveikos mergaitės, pražilt baigiu beskaitinėdama apie lėlytes. Susipainiojau ir nebesuprantu kokios reikia mano trimetei mažylei. Manoji pareikalavo "darančios lėlytės su pampersiuku". Kiek suprantu tokios yra tik baby born ir chou chou. Kiek žiūrinėju, man mielesnė ima atrodyti Anabelė. Bet nebesuprantu, ar ji "daranti" ar "nedaranti" Padėkit man susigaudyt
Kriiste
2011 03 07, 14:19
QUOTE(snaiga @ 2011 03 07, 14:15) Sveikos mergaitės, pražilt baigiu beskaitinėdama apie lėlytes. Susipainiojau ir nebesuprantu kokios reikia mano trimetei mažylei. Manoji pareikalavo "darančios lėlytės su pampersiuku". Kiek suprantu tokios yra tik baby born ir chou chou. Kiek žiūrinėju, man mielesnė ima atrodyti Anabelė. Bet nebesuprantu, ar ji "daranti" ar "nedaranti" Padėkit man susigaudyt  daranti yra tik baby born ir alive nei anabele, nei chou nedaro - bet ar mergaite supranta kad ji darys tikrai? Maniske iki siol kako nenuvalo - nugi baisiai slykstu jai  , o va maitint nori  - bet valyt jau tenka man, nes ji prisivercia tam - tenka ir jos rubus plaut ir ja pacia maudyt - nes "baisiai issipurvina ir smirdi"
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 07, 15:19) daranti yra tik baby born ir alive nei anabele, nei chou nedaro - bet ar mergaite supranta kad ji darys tikrai? Maniske iki siol kako nenuvalo - nugi baisiai slykstu jai  , o va maitint nori  - bet valyt jau tenka man, nes ji prisivercia tam - tenka ir jos rubus plaut ir ja pacia maudyt - nes "baisiai issipurvina ir smirdi"  Ačiū už atsakymą  Manau, kad supranta manoji, nes mintį apie darančią lėlytę ji parsinešė iš darželio. O ten kažkas buvo atsinešęs. Ji ilgai nenustojo kalbėjusi apie tai kaip ta lėlytė valgo, daro ir kaip ji nespėjo pampersiuko uždėt. Tai praktikos šiokios jau turi  Ir parduotuvėj kai apžiūrinėjom tas lėlytės ji klausė kuri čia su pampersiuku turi būti  Labai noriu tikėti, kad neapsiriksiu jei tokią jai nupirksiu, beje ir ant pakuočoų nurodomos amžius (3+) padrąsina, kad galbūt perku vaikui pagal amžių
admin*1
2011 03 07, 14:29
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|