Kriiste
2009 12 11, 16:06
cia sena tema - prasom - diskutuojam ir rodomes toliau http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry32941411Papildyta:QUOTE(raskejan @ 2009 12 11, 16:01) ideciau mielu noru bet kad nemoku gal jus man i az atsiuskit savo pasta as jums ten atsiusciau o lele Rock-A-bye jinai nenaujesnio modelio nes sitos uzrasyta 2002 tai gal cia metai pagaminimo? ok, samsonai@elekta.ltdel metu modelis nepriklauso - jas gamino eile metu  - skyres tik rubeliai
Sveikos, mamytės. Padovanojome mes savo dukrytei Baby Born berniuką. Nu nesuprantu. Ką ji ten moka? Ar ji pati judina kojas? Ar leidžia kokius garsus valgydama? Verkdama?
Dabar tai ji man kažkoks nesusipratimas. Nei juokiasi (Nu tas paspaudimas šone kad krykštautų tai man prilygsta cysiančiam žaislui). Dabnar įspūdžiai tai nekokie, nusivyliau.
julija4ever
2009 12 26, 09:26
QUOTE(Ryški @ 2009 12 25, 11:21) Sveikos, mamytės. Padovanojome mes savo dukrytei Baby Born berniuką. Nu nesuprantu. Ką ji ten moka? Ar ji pati judina kojas? Ar leidžia kokius garsus valgydama? Verkdama? Dabar tai ji man kažkoks nesusipratimas. Nei juokiasi (Nu tas paspaudimas šone kad krykštautų tai man prilygsta cysiančiam žaislui). Dabnar įspūdžiai tai nekokie, nusivyliau. Tai taip baby born yra mechanine lele, ji pati nieko nedaro nes neturi jokios elektronikos. Rankas ir kojas paciam reikia sukiot, viena ranka paspaudi tipo verkia, bet be garso, kita paspaudi juokiasi. Kai girdot vandeni iskart dekit pampersa, nes visjkas aplink bus slapia, nes si lele sisioja is karto. Didziausias jos privalumas pries elektronines minkstakunes lelytes tas, kad ja galima maudyti. Pas mus ta lele naudojama kaip ir visos kitos paprastos leles, girdom be vandens (nes visu pirma vaikas labai nervuojasi kad is karto sisioja, negali normaliai ant puodo pasodint, o antra labai daug pampersu reikes), ant puodo irgi sedi siaip sau, visu kitu funkciju (verkimas, valgymas, cypsimas) net nenaudojam, pradzioj pabandem ir uzteko. O ir tas funkcijas atlikti, man yra sunku, nes kol isspaudi tas asaras tai net ranka paskausta  , o ka jau kalbet apie vaika Siuo atveju pinigai buvo sumoketi vien tik uz branda. Vienintelis pliusas - tai maudynes kartu
QUOTE(Ryški @ 2009 12 25, 19:21) Sveikos, mamytės. Padovanojome mes savo dukrytei Baby Born berniuką. Nu nesuprantu. Ką ji ten moka? Ar ji pati judina kojas? Ar leidžia kokius garsus valgydama? Verkdama? Dabar tai ji man kažkoks nesusipratimas. Nei juokiasi (Nu tas paspaudimas šone kad krykštautų tai man prilygsta cysiančiam žaislui). Dabnar įspūdžiai tai nekokie, nusivyliau. Jus viska teisingai nusakete  Nieko ji nedaro papildomai, isskyrus, kad sigeria vandeni ir issisioja
neringa.r.
2009 12 27, 21:50
QUOTE(Ingaja @ 2009 12 26, 20:41) Jus viska teisingai nusakete  Nieko ji nedaro papildomai, isskyrus, kad sigeria vandeni ir issisioja  Mums irgi padovanojo seneliai Bebeborn lele, tai Jus net neisivaizduojat kaip mes ja kankinom ir laukem kol nors garseli isleis....oj lietuviskas bruozas pirma isdrasko paskui paskaito...
Kriiste
2009 12 28, 00:24
QUOTE(Ryški @ 2009 12 25, 19:21) Dabar tai ji man kažkoks nesusipratimas. Nei juokiasi (Nu tas paspaudimas šone kad krykštautų tai man prilygsta cysiančiam žaislui). Dabnar įspūdžiai tai nekokie, nusivyliau. nu ir man ji totalus nesusipratimas  - tik kaina zveriska ir begalo daug reklamos - tad jau is vis nieko nedaranti kur kas mielesne - bent jau glausti
Ligita.r
2009 12 28, 11:12
Sveikos mamytes, Matau daug kas isbande visokias lelytes, ir daug zinote  . Todel norejau prasyti pagalbos. Esu visiska naujoke ir juolab apie sitas leles nieko nesuprantu  Nupirkau lele anabelle savo dukriukui. Cia ta kuri geria vandenuka, verkia asaromis. Tik vat nesuprantu as jos visai. Mat ji visai neverkia, ta prasme asaramis  Kartais verkia bet ne asaromis. Mazoji vis klausia kada gi begs asaros. Nesuprantu ir tai kada ji miegot turi, nes jei pasodini, ji sneka, o jei paguldai ir miega. Tai kada ji turetu valgyt? O miegot ji gali visa diena, pati neatsibunda  Jei galite padekite man ja suprast  Aciu jums labai
QUOTE(Ligita.r @ 2009 12 28, 11:12) Sveikos mamytes, Matau daug kas isbande visokias lelytes, ir daug zinote  . Todel norejau prasyti pagalbos. Esu visiska naujoke ir juolab apie sitas leles nieko nesuprantu  Nupirkau lele anabelle savo dukriukui. Cia ta kuri geria vandenuka, verkia asaromis. Tik vat nesuprantu as jos visai. Mat ji visai neverkia, ta prasme asaramis  Kartais verkia bet ne asaromis. Mazoji vis klausia kada gi begs asaros. Nesuprantu ir tai kada ji miegot turi, nes jei pasodini, ji sneka, o jei paguldai ir miega. Tai kada ji turetu valgyt? O miegot ji gali visa diena, pati neatsibunda  Jei galite padekite man ja suprast  Aciu jums labai Verkia tik tuomet kai pagirdot vandenuku
Ligita.r
2009 12 28, 21:48
QUOTE(Ingaja @ 2009 12 28, 20:46) Verkia tik tuomet kai pagirdot vandenuku  Girdome vandenuku
QUOTE(Ligita.r @ 2009 12 28, 21:48) Girdome vandenuku  Nu bent jau musiske pagirdzius pradedavo verkt ir balsu ir asarom
QUOTE(julija4ever @ 2009 12 26, 10:26) Tai taip baby born yra mechanine lele, ji pati nieko nedaro nes neturi jokios elektronikos. Rankas ir kojas paciam reikia sukiot, viena ranka paspaudi tipo verkia, bet be garso, kita paspaudi juokiasi. Kai girdot vandeni iskart dekit pampersa, nes visjkas aplink bus slapia, nes si lele sisioja is karto. Didziausias jos privalumas pries elektronines minkstakunes lelytes tas, kad ja galima maudyti. Pas mus ta lele naudojama kaip ir visos kitos paprastos leles, girdom be vandens (nes visu pirma vaikas labai nervuojasi kad is karto sisioja, negali normaliai ant puodo pasodint, o antra labai daug pampersu reikes), ant puodo irgi sedi siaip sau, visu kitu funkciju (verkimas, valgymas, cypsimas) net nenaudojam, pradzioj pabandem ir uzteko. O ir tas funkcijas atlikti, man yra sunku, nes kol isspaudi tas asaras tai net ranka paskausta  , o ka jau kalbet apie vaika Siuo atveju pinigai buvo sumoketi vien tik uz branda. Vienintelis pliusas - tai maudynes kartu   nupirkau siandien, savaitgali dovanosim gimtdieniui. Tai nusivyliau ismestais pinigais. Reklamuojamas itin prastas dalykas
Rucelie
2009 12 29, 13:48
mes turim visokių, tų lėlių. Baby Borną įvardinčiau kaip prasčiausią (maudynėms turi plaukiantį, nu tai tas daug fainesnis dar už tą paprastą kur tipo sysioja ir verkia). anabelė būtų nieko, jeigu nebūtų tokia be proto sunki  mano mergučė įsirėžus ją velka  o mieliausios mums chou-chou  minkštutės mielutės, turim vieną nieko nedarančią, ir vieną sergančią, tik sergančios pametė mano panelė šaukštuką  ir nebeturim kuo pagydyti  gal kas kokią idėją pamesit? taip gaila, nauja lėlytė ir va daiktelį kaime pametėm  dar man įdomu kaip sergančios lėlytės su tuo pleistriuku - jį tiesiog užlipini ir visas prikolas?švirkštukas irgi toks befunkcinis, tiesiog pažaidimui?  širdelės plakimą išklausom, temperatūrą mokam pamatuot  pagydyt va jau nebeturim kuo  (jei kas pasiūlytų šaukštelį-nupirkčiau  ) tokie mano įspūdžiai apie lėles. už baby borną nemokėčiau net 50 lt, nevertas jis to. anabelė mano akimis tik gerokai didesnei mergytei, nebijančiai pasikočiot su svoriais  o chou-chou Papildyta:kadangi čia tema apie lėlytes, tai dar pasidalinsiu įspūdžiais apie Upses deizes iš paslapčių sodo filmuko. turim dvi - vieną kur reikia aprengti-nurengti ir vieną kur važinėjasi su lovele. ta su lovele fantastiška  ir pati upsė kokybiška, akytėmis klapsi, ir lovelė fantastiška  va šita tai mums lėlytė pati pačiausia
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 29, 13:48) mes turim visokių, tų lėlių. Baby Borną įvardinčiau kaip prasčiausią (maudynėms turi plaukiantį, nu tai tas daug fainesnis dar už tą paprastą kur tipo sysioja ir verkia). anabelė būtų nieko, jeigu nebūtų tokia be proto sunki  mano mergučė įsirėžus ją velka  o mieliausios mums chou-chou  minkštutės mielutės, turim vieną nieko nedarančią, ir vieną sergančią, tik sergančios pametė mano panelė šaukštuką  ir nebeturim kuo pagydyti  gal kas kokią idėją pamesit? taip gaila, nauja lėlytė ir va daiktelį kaime pametėm  dar man įdomu kaip sergančios lėlytės su tuo pleistriuku - jį tiesiog užlipini ir visas prikolas?švirkštukas irgi toks befunkcinis, tiesiog pažaidimui?  širdelės plakimą išklausom, temperatūrą mokam pamatuot  pagydyt va jau nebeturim kuo  (jei kas pasiūlytų šaukštelį-nupirkčiau  ) tokie mano įspūdžiai apie lėles. už baby borną nemokėčiau net 50 lt, nevertas jis to. anabelė mano akimis tik gerokai didesnei mergytei, nebijančiai pasikočiot su svoriais  o chou-chou Papildyta:kadangi čia tema apie lėlytes, tai dar pasidalinsiu įspūdžiais apie Upses deizes iš paslapčių sodo filmuko. turim dvi - vieną kur reikia aprengti-nurengti ir vieną kur važinėjasi su lovele. ta su lovele fantastiška  ir pati upsė kokybiška, akytėmis klapsi, ir lovelė fantastiška  va šita tai mums lėlytė pati pačiausia  o koks magnetukas kazin "nepadetu" jai pasveikti Papildyta:Galvoju, kad as vel nuriu chou
Sveikos,lėlių žinovės Gavom dovanų Baby borną,kur sisioja...Nu bet nesuprantu,ar mes kažko nežinom,ar ką-jis nei verkia,jokio garso neleidžia,tiek,kad užmerkia akytes kai čiulptuką įkiši ir pasisioja,kai pagirdom  .Ar gali taip būt?
QUOTE(Tyliu @ 2009 12 29, 15:32) Sveikos,lėlių žinovės Gavom dovanų Baby borną,kur sisioja...Nu bet nesuprantu,ar mes kažko nežinom,ar ką-jis nei verkia,jokio garso neleidžia,tiek,kad užmerkia akytes kai čiulptuką įkiši ir pasisioja,kai pagirdom  .Ar gali taip būt? Taip ir yra, nieko jis gaugiau nedaro, tiesa, pagirdzius ir paspaudus kazkuria rankyte verkia (ta prasme asaros byra) o kita rankyte paspaudus "cypsi"
bliamba007
2009 12 30, 21:53
as tai nepripazistu tokiu kaip baby born ir tt. nusipirkome naturalia lelyte, kuri kaip tikas vaikas atrodo, rankos ir kojytes lankstosi, galima plaukucius sukuoti, taip pat perengti galima.
*Jūratė*
2010 01 10, 15:29
Ar turit kas lėlę Roxanną,kokie atsiliepimai?
Kriiste
2010 01 10, 16:06
QUOTE(*Jūratė* @ 2010 01 10, 15:29) Ar turit kas lėlę Roxanną,kokie atsiliepimai?  neturiu - bet parduotuveje kilojau ja - nu man jin per didele - ir ka su tokia daryt - nei ji i lova telpa leliu, nei i vezima - niekur, o ir didele labai - maniskei sunku butu zaist su tokia - jin tik labai grazi - man super butu kaip kambario dekoracija
*Jūratė*
2010 01 10, 16:17
QUOTE(Kriiste @ 2010 01 10, 16:06) neturiu - bet parduotuveje kilojau ja - nu man jin per didele - ir ka su tokia daryt - nei ji i lova telpa leliu, nei i vezima - niekur, o ir didele labai - maniskei sunku butu zaist su tokia - jin tik labai grazi - man super butu kaip kambario dekoracija  O sakykit kokioj parduotuvėj matėt ir kokia maždaug kaina?
Kriiste
2010 01 10, 16:33
QUOTE(*Jūratė* @ 2010 01 10, 16:17) O sakykit kokioj parduotuvėj matėt ir kokia maždaug kaina? nu as titeje riteje - bet kainos nepasakysiu - pirma lele ziuriu - tada kaina - lele nesudomino - tad kainos nzn
SIVERIJA
2010 01 11, 16:22
Šiandien akropolyje apžiūrėjau my first baby annabell naują modelį- nu lėlė tokia ne simpatiška, nepalyginsi su senąją  ir taip pigiai atrodo, ta prasme prastai, kad net suabejojau, ar čia tikrai zapf creations, bet tikrai originalas, na kaina 146  reziumė- senoji versija buvo daug geresnė ir labiau vykusi.
Mes irgi jau pradejom dairytis i lelytes ir pastebejau sias lelytes - Moxie  Gal turite kokiu atsiliepimu apie sias lelytes, nes man jos sompatiskos atrodo, rubeliu joms galima pirkti ir kitu priedu.
QUOTE(*Jūratė* @ 2010 01 10, 16:29) Ar turit kas lėlę Roxanną,kokie atsiliepimai?  Neblogi, nes rengiam vos ne savo rubais ir pan.  Nieko ji nedaro, bet miela, šiap nuo vaiko priklauso ar žais  Vietos nemažai užima. Maniškei beveik 4 metai, mažesnėm nelabai manau tinka mergaitėm QUOTE(Sange @ 2010 01 14, 20:42) Mes irgi jau pradejom dairytis i lelytes ir pastebejau sias lelytes - Moxie  Gal turite kokiu atsiliepimu apie sias lelytes, nes man jos sompatiskos atrodo, rubeliu joms galima pirkti ir kitu priedu. Mano didžioji jos užsimanė  Na veidelis lyg ir nieko, bet dėl kainos, manau, kad didoka, kol naujiena. Pirksim gimtadieniui. Na maniškė nori dar ir dėl to, kad piešt ant rūbų galima. Turim meškius ant kurių piešt galima, paskui nusiplauna, tai visai nieko
QUOTE(gielux @ 2010 01 14, 22:52) Neblogi, nes rengiam vos ne savo rubais ir pan.  Nieko ji nedaro, bet miela, šiap nuo vaiko priklauso ar žais  Vietos nemažai užima. Maniškei beveik 4 metai, mažesnėm nelabai manau tinka mergaitėm Mano didžioji jos užsimanė  Na veidelis lyg ir nieko, bet dėl kainos, manau, kad didoka, kol naujiena. Pirksim gimtadieniui. Na maniškė nori dar ir dėl to, kad piešt ant rūbų galima. Turim meškius ant kurių piešt galima, paskui nusiplauna, tai visai nieko  Jei jusu mergaite nori tos, ant kurios rubeliu galima paisyti, tai ji kainuoja siek tiek pinigeliu, bet kokia laime bus vaikui, kai suzinos, kad galima ant leles rubu paisyti. Nematyta negirdeda  As asmeniskai vaikysteje apie tai svajojau O siaip paprastos Moxie lelytes nera jau tokios brangios. Lietuviskai pinigei jos "ikandamos"
Nosiaplaukienė
2010 01 20, 18:41
sveikos mamytes, norejau pasiteirauti apie lelyte Chou Chou, katik tokia isigijome is kitos mamytes cia SM. musu lelyte kalba angliskai, galima nustatyti kad kalbetu cekiskai- ta prasme nugaroje yra 3 padetys- isjungti- angliskai-cekiskai. man iskilo toks klausima, ar cia lietuvoj jos buna lietuviskai kalbancios? mano mergyte dar labai mazyte- 1,5 metuku, taciau jai labai patinka tokios leles  turim drauge 2 metu, ji irgi turi tai ir mum reikia
Kriiste
2010 01 20, 20:41
QUOTE(Nosiaplaukienė @ 2010 01 20, 18:41) sveikos mamytes, norejau pasiteirauti apie lelyte Chou Chou, katik tokia isigijome is kitos mamytes cia SM. musu lelyte kalba angliskai, galima nustatyti kad kalbetu cekiskai- ta prasme nugaroje yra 3 padetys- isjungti- angliskai-cekiskai. man iskilo toks klausima, ar cia lietuvoj jos buna lietuviskai kalbancios? mano mergyte dar labai mazyte- 1,5 metuku, taciau jai labai patinka tokios leles  turim drauge 2 metu, ji irgi turi tai ir mum reikia   lietuvisku dar ner - jauciu jei butu - be viena noretu
krisela
2010 01 24, 19:52
gal kuri mamyte galetu mums pagelbeti.nusipirkome anabele lelyte kuri verkia turetu bekti asaros.bet nezinome kada jos turi pasirodyti?ar i buteliuka reikai pilti vandens.na gal kas zinote daugiau apie instrukcija  .gal i az sulaukciau atsakymo. Papildyta:ipyleme i buteliuka vandens ji gere o asareles nesirodo na  .aisku kazko matyt nesuprantame
Kriiste
2010 01 24, 20:03
QUOTE(krisela @ 2010 01 24, 19:52) gal kuri mamyte galetu mums pagelbeti.nusipirkome anabele lelyte kuri verkia turetu bekti asaros.bet nezinome kada jos turi pasirodyti?ar i buteliuka reikai pilti vandens.na gal kas zinote daugiau apie instrukcija  .gal i az sulaukciau atsakymo. Papildyta:ipyleme i buteliuka vandens ji gere o asareles nesirodo na  .aisku kazko matyt nesuprantame jin pakankamai nemazai turi isgert - tada begs (apie trecdali min buteliuko) ir begs - kai verks, o verks, kai uzmigs ir pazadinsit, o uzmigs - kai pamaitinsit ir atruginsit
mylittleprincess
2010 01 26, 21:18
na,mano mergaitei 6metai,pirmoji lele buvo niekuo neypatinga,tik turejo pampersiuka ir drabuzeliu kita komplektuka,po to nupirkom anabele.ir ka as galiu pasakyt,nezinau,nuo ko priklauso,nes ji nezaidzia nei su viena lele,buna,kad pasiema,panesioja,bet ne daugiau nei 20min ir padeda-taip ir sedi,jos visos del tu,mazyciu,kur galima piest ant drabuzeliu-nezinau,man jos nekelia didelio susidomejimo,zinoma,kiekvienam vaikui kitaip,bet pvz mano mergaite labiau zaidzia su minkstais zaisliukais,masinytem ir dar barbem/princesem is pasaku.visokios kitokios sedi,gal,jei nupirktume,ir patiktu ir zaistu,bet turbut iki tos minutes,kol supiestu viska,o paskui liktu sedet.nes parduotuvej paziurejo i ta lele ir nuejo-susidomejimo neparode didelio,uztat jei bus nuejus prie traukinuku arba zaidimu konsoliu-nenutemsi  (mes ne LT gyvenam)
SIVERIJA
2010 01 28, 12:58
O mes turime keletą lėlių, kurios yra retos Lietuvoje.... Tai Suzie love and grow http://mfile.akamai.com/17650/wmv/amazonco...andgrowdoll.asxčia yra demo filmukas atrodo taip  ir Amazing Amanda Šita pati fainiausia, kiek esam turėję lėlių, po jos daugiau mano dukra nežiūri nė į vieną. Visokiom anabelėm ,chou chou toli iki jos. Tik čia labaiu jau didesnei mergaitei, kad susišnekėtų  nerandu gražaus filmuko anglų kalba parodyti tik toks http://www.youtube.com/watch?v=iIHFLauNDjk...feature=related
As nesuprantu, moderatore galetu paaiskint kuo musu pokalbiai netiko siai temukei?  lyg ir apie leles kalbejom  Lyg ir naudingu patarimu skyrelis, nu naudingais patarimais ir dalinames
Kriiste
2010 02 10, 12:55
QUOTE(Ingaja @ 2010 02 10, 12:48) As nesuprantu, moderatore galetu paaiskint kuo musu pokalbiai netiko siai temukei?  lyg ir apie leles kalbejom  Lyg ir naudingu patarimu skyrelis, nu naudingais patarimais ir dalinames  matyt galima kalbet tik apie leles, o ne apie kainas, ju priedus ir plaukus tuo labiau
QUOTE(Kriiste @ 2010 02 10, 12:55) matyt galima kalbet tik apie leles, o ne apie kainas, ju priedus ir plaukus tuo labiau  o kodel ne juk cia naudingu patarimu skyrelis, negaliu apie leliu plauku sukavima pakalbet? arba ju prieziura?
Kriiste
2010 02 10, 12:57
QUOTE(Ingaja @ 2010 02 10, 12:56) o kodel ne juk cia naudingu patarimu skyrelis, negaliu apie leliu plauku sukavima pakalbet? arba ju prieziura?  nu matai kad ne
pukuotukas
2010 03 06, 17:46
Kokie atsiliepimai apie baby-alive labai uzsinorej mes jos o dar labai grazi man littlemommyt bet tokai nerangi gana kiek maciau , gal kas turite kuri labiau ?
Kriiste
2010 03 06, 18:09
QUOTE(pukuotukas @ 2010 03 06, 17:46) Kokie atsiliepimai apie baby-alive labai uzsinorej mes jos o dar labai grazi man littlemommyt bet tokai nerangi gana kiek maciau , gal kas turite kuri labiau ? musu asmenine Alive - sedi saugiai rusy - laukia gimtadienio - esam zaide tik pas draugus - tai tikrai idomi lele - ir valgo, ir kakoja ir valgydama smarkiai issizioja pati ir dainuoja, sneka, akim klapsi
pukuotukas
2010 03 06, 20:43
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 06, 20:09) musu asmenine Alive - sedi saugiai rusy - laukia gimtadienio - esam zaide tik pas draugus - tai tikrai idomi lele - ir valgo, ir kakoja ir valgydama smarkiai issizioja pati ir dainuoja, sneka, akim klapsi  musu irgi i sita labiau reaguoja  ir man asmeniskai ji tokia mielesne  toks akytes dideles nai nai nai  gal atsilieps mamyte kurios dukryte jau zaidzia su tokia? ar pasiteisino?
vogoniene
2010 03 07, 16:00
Kriiste
2010 03 07, 16:13
QUOTE(vogoniene @ 2010 03 07, 16:00) mes daukkartinem apsirupinom sauskelnem
SIVERIJA
2010 03 09, 12:16
QUOTE(pukuotukas @ 2010 03 06, 21:43) musu irgi i sita labiau reaguoja  ir man asmeniskai ji tokia mielesne  toks akytes dideles nai nai nai  gal atsilieps mamyte kurios dukryte jau zaidzia su tokia? ar pasiteisino? mes turėjom, tik mūsų buvo modelis senesnis- ta,kur be puoduko.  tai naudojom baby born puoduką ir viskas  labai patiko, labai žaidėm, paskui kitų lėlių namie atsirado, tai šitą pardavėm.....dėl ko greit pasigailėjom  jei rinktis tarp baby borno, anabelės ir chou chou- aš rinkčiausi šitą
GABRIIELA
2010 03 12, 11:41
MANOJI TAI TURI 2 BABY BORN
Sveikos  . Savo dukrytei bandau isrinkti lelyte trecio gimtadienio proga. Daug naudingos informacijos perskaiciau sioje temoje ir linkstu prie Chou Chou Rock a bye lelytes. Gal kas man galetu atsakyti, kaip tos lelytes pradeda veikti, kai mergytes pasiima jas pazaisti - ar kokia rankyte reikia paspausti, ar ijungimo-isjungimo mygtuka spausti? Ir dar ar lelyte sustoja savaime veikusi, jei su ja nebeuzsiima?
Kriiste
2010 03 22, 11:28
QUOTE(Auksela @ 2010 03 22, 00:02) Sveikos  . Savo dukrytei bandau isrinkti lelyte trecio gimtadienio proga. Daug naudingos informacijos perskaiciau sioje temoje ir linkstu prie Chou Chou Rock a bye lelytes. Gal kas man galetu atsakyti, kaip tos lelytes pradeda veikti, kai mergytes pasiima jas pazaisti - ar kokia rankyte reikia paspausti, ar ijungimo-isjungimo mygtuka spausti? Ir dar ar lelyte sustoja savaime veikusi, jei su ja nebeuzsiima?  ji pajudinta pradeda guguot - net vezima krestelejus  , paguldyta pati uzmiega, jei nakti miegos kartu - galit isjungt mechaniskai - kad nakti neisijungtu  , Taip, ji atlikus paskutine programa sustoja
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 22, 12:28) ji pajudinta pradeda guguot - net vezima krestelejus  , paguldyta pati uzmiega, jei nakti miegos kartu - galit isjungt mechaniskai - kad nakti neisijungtu  , Taip, ji atlikus paskutine programa sustoja  Aisku. Aciu Jums uz atsakyma
zilvine
2010 03 30, 17:47
Gerb. mamos, labai reikia pagalbos. Gal kas zinot, kur galima isigyt CHOU CHOU ROCK A BYE lele. Prizadejau dukrytei ja nupirkt, balandzio pabaigoj ja operuos, noreciau, kad ji atsibudus palatoje rastu ja salia. Gal bent kiek skausmo sumazetu... Laukiau kol parduotuve Neidukas gaus, taciau parase, kad daugiau papildymo nebus. Labai prasau, gal kas galit padet ja isigyt. Buciau labai labai dekinga.
Roskyte
2010 04 16, 21:15
Radau lėlių pėdučių schemutes, siuvančioms rūbelius gal pravers.
ewelina
2010 04 27, 13:53
sveikutes leliu zinoves, dukrytes krikstynu ir pirmojo gimtadienio proga norime padovanoti lelyte,kokia tokio amziaus mergytej butu pati tinkamiausia?gal galite patarti? dabar linktu prie chou chou,bet ar ji ne per sunki,turime paprasta visa kieta lele bet ji tik grazi o kazkaip zaidimui ar nesiojimui nelabai,tokia kaip malka pasiemus mazoji tai nei penki nei devyni ...
Kriiste
2010 04 27, 14:01
QUOTE(ewelina @ 2010 04 27, 14:53) sveikutes leliu zinoves, dukrytes krikstynu ir pirmojo gimtadienio proga norime padovanoti lelyte,kokia tokio amziaus mergytej butu pati tinkamiausia?gal galite patarti? dabar linktu prie chou chou,bet ar ji ne per sunki,turime paprasta visa kieta lele bet ji tik grazi o kazkaip zaidimui ar nesiojimui nelabai,tokia kaip malka pasiemus mazoji tai nei penki nei devyni ...  nu as esu tos nuomones - kad metinukei yra geresniu dovanu nei lele, nu nebent jei jau labai norisi lele dovanot - tai my first babyborn, anabelle ar chou chou - bet jos be funkciju, mazesnes (apie 35 cm) lengvesnes, su grudeliais pilvelyje, lyg naujos serijos annabeles su kazkokiais garsais, yra alive lelciu - irgi my first vadinas - ten soske dedi - ji uzsimerkia, galima perrengt, bet manau tokio amziaus vaikui didesni ispudi sudarytu kitokie zaislai nei lele o jei dovanosit "i ateiti" - aisku teveliai gales spintoje padeje laikyta ta lele - bet vaikui butu daug daugiau dziaugsmo ja gavus tarkim 3 metu gimtadienio proga - kai jau suvokimas kitoks
ewelina
2010 04 27, 14:32
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 27, 16:01) nu as esu tos nuomones - kad metinukei yra geresniu dovanu nei lele, nu nebent jei jau labai norisi lele dovanot - tai my first babyborn, anabelle ar chou chou - bet jos be funkciju, mazesnes (apie 35 cm) lengvesnes, su grudeliais pilvelyje, lyg naujos serijos annabeles su kazkokiais garsais, yra alive lelciu - irgi my first vadinas - ten soske dedi - ji uzsimerkia, galima perrengt, bet manau tokio amziaus vaikui didesni ispudi sudarytu kitokie zaislai nei lele o jei dovanosit "i ateiti" - aisku teveliai gales spintoje padeje laikyta ta lele - bet vaikui butu daug daugiau dziaugsmo ja gavus tarkim 3 metu gimtadienio proga - kai jau suvokimas kitoks  tad ane i tema kokas patarimas butu ka dovanoti?
Kriiste
2010 04 27, 14:40
QUOTE(ewelina @ 2010 04 27, 15:32) tad ane i tema kokas patarimas butu ka dovanoti?  nu galim ir i tema "pavaryt" - jei jau norit kazko, kas susije su lelem, nupirkit mergaitei FP litle people nama, ar ferma su gyvuneliais - kol jai metukai - patiks spaudinet - ten daug garsu, paskui gales zaisti situacinius zaidimus, tai zaislas ilgam - zinau net 6 metu - kuriai tinka ta serija  , mano keturmete dar tebegyvena tais zaislais (aisku zaidzia ir su kitkuo - bet nepalieka), o ferma mes jai pirkom kaledoms, kai buvo 1,5 - tai tuo metu - visi bendraamziai is proto del jos kraustes - nebuvo vaiko, kurio nesudomino
|
|