Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd.Škutaitė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
gelele
4u.gif
zujkelis
sveikos mamytes smile.gif as irgi gimdziau pries puse metu VGN. pas gydytoja lina skutaite.buvau susitarusi is anksto.
gimdymas prasidejo puse septyniu ryte,tai daktare isverciau is lovos biggrin.gif kaip atvaziavau i vieta,mane apziurejo ir palydejo i gimdykla.gimdziau gana lengvai,tai ir nezinau kaip ji butu elgusis,jei butu buve kokiu nors komplikaciju.po gimdymo reikejo isvalyti gimda,skutaite pati tai dare.ir kaip man atrodo,tai visai gerai tai padare.isviso manau,kad ji zino ka daro thumbup.gif tik yra dalykas,kuris mane nemaloniai nustebino sad.gif mane dar tik isvezinejo po narkozes is gimdyklos,kaip ji prisistate prie mano vyro ir paklause-kada atsiskaitysit?? doh.gif nu jau atsiprasau,galejo nors palaukti kol atsigausiu,nuves i palata ir tada ateiti-gi nebutumem pabege... unsure.gif tai vyras tiesiog gimdykloj sumokejo 400lt.po to net neatejo pas mane pasiklausti kaip man sekasi ir panasiai.zodziu nei akiu neparode. doh.gif
seseles kaip seseles-viskas proto ribose.gimdyme asistavo bozena-puse velnio,nors nepasakyciau,kad super.

beje,mano drauge pries savaite gimde VGN pas razuma.nuvaziavau ant rytojaus jos aplankyti.kaip tik uzejo daktaras,o drauges vyras jam padekojo ir padave "laukneseli".tai demonstratyviai paziurejo vidun ir pasake,kad MAZOKA blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif O kiek zinau tai gimdymas nebuvo pats geriausias.ilgai delse,tai vaikelis priduso,apsivyniojo virkstele ir reikiamu momentu nepasuko taisyklingai vaikelio,todel ejo kazkaip petukais.buvo daug plysimu... verysad.gif todel daugiau kazko jam duoti turbut ir nebuvo pagrindo

bet aciu dievui,kad viskas baigesi gerai.kuo labai dziaugesi musu vyrai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

PUKE
Sveikos mamytes. As planuoju gimdyti pas Skutaite. Ji man iskart pasake, kad gimdymas pas ja 500 Lt, akuserei 100 Lt. ir epidura 50 Lt. Bet po paskutinio vizito man ji isvis paliko nekoki ispudi. O dar kai perskaiciau zujkelio komentara apie ja, pasitvirtino mano nuomone apie ja. Man dar mano gydytoja pas kuria vaikstau poliklinikoje sake, kad ji nera labai profesionali. Bet as jos neklausiau.
Jurgana
QUOTE(PUKE @ 2005 03 01, 12:10)
Sveikos mamytes. As  planuoju gimdyti pas Skutaite. Ji man iskart pasake, kad gimdymas pas ja 500 Lt, akuserei 100 Lt. ir epidura 50 Lt. Bet po paskutinio vizito man ji isvis paliko nekoki ispudi.
*

Skutaite tai veeee, kaip nepatiko. Susitarusi buvau su Jerzemskiene, bet, kol laukiau savo gydytojos, Skutaite keliais sakiniais biggrin.gif man papasakojo apie gimdymo eigą, plius, dar ten kelis kartus buvo atlindusi. Nė už ką pas ją negimdyčiau blink.gif Padare labai blogą įspūdį.
Beje, Jeržemskienei mokėjau 400Lt, plius, po visko, t.y. jau išrašat (ji taip pageidavo), tad jokių žvilgčiojimų į vokelį nebuvo ir lankė ji mane kasdien.

Razumas mane vienąsyk apžiūrėjo, tai paliko tooookį įspūdį, kad grįžusi į palatą pusvalandį žliumbiau.

Aišku, nieko čia negąsdinu 4u.gif , bet patirtim dalinuosi, taip sakant...
PUKE
O mane kai p. Skutaite apziurejo, tai isejusi is ligonines dantimis is nervu kalenau, 15 minuciu kaklelio negalejo rasti, kol as susinervijau ir nulipau nuo tos kedes. Beje, kas idomiausia, jau ne karta girdejau toki bajeri. Beto ziurejo echoskopa ir negalejo pasakyti kiek vaikui savaiciu. Isvis gimdymas ne uz kalnu, o ka daryti neisivaizduoju.
ežiukai
Norėčiau parekomenduoti nuostabią gydytoją,kuri be galo man padėjo gimdant.Buvau susitarusi su gyd.Jaržemskiene,bet deja,o gal ačiū dievui,ji neatvažiavo.Todėl teko važiuot "na ura".Man labai pasisekė,kad budėjo Škutaitė.Ji pamokė mane kaip kvėpuoti,kaip atsigulti, kad būtų lengviau.Net akušerė praktiškai buvo nereikalinga.Ir jokių pinigų iš anksto nedaviau.Visoms rekomenduoju! 4u.gif
kregzde
Viena mergina važiavo į Tyzenhauzus apžiūrėti gimdyklos, susitiko šią gydytoją, t.y. Liną Škutaitę, tai ir jai ji padarė gerą įspūdį, sakė labai maloni, paprasta, kaip sekėsi gimdymas tikrai nežinau, bet džiaugiuosi, kad tau patiko pas ją gimdyti, gal ir tai pažįstamai bus gerai smile.gif
Kolibriukė

Aš irgi apie šią gydytoją girdėjau labai puikius atsiliepimus tiek iš draugių, tiek iš kolegų medikų. Nesirenku šios gydytojos tik dėl to, kad ji dirba VGN, o man dėl kitų ligų rekomenduota gimdyti Antakalnyje. O šiaip - rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif
e.elze
Gimdziau pas Skutaite - viskas buvo gerai, ji man patiko - maloni, inteligentiska, atrodo profesionali, teko man siuti ir atrodo gerai tai padare - taip sake mano ginekologe. Na tik vienas dalykas: as su ja nesitariau, buvau sisitarus su Razumu, bet jis neatvaziavo sad.gif , tai mane pereme budinti Skutaite. Po gimdymo skirta voka Razumui pasiuliau jai, ji neatsisake, nors su ja tartasi nebuvo - ji tiesiog atliko savo darba (na aisku dideli darba), ir po to ne karto neuzejo paklaust kaip as! Kazkaip negrazu is jos puses...
Mija V
QUOTE(eziukai @ 2005 11 06, 18:49)
Norėčiau parekomenduoti nuostabią gydytoją,kuri be galo man padėjo gimdant.Buvau susitarusi su gyd.Jaržemskiene,bet deja,o gal ačiū dievui,ji neatvažiavo.Todėl teko važiuot "na ura".Man labai pasisekė,kad budėjo Škutaitė.Ji pamokė mane kaip kvėpuoti,kaip atsigulti, kad būtų lengviau.Net akušerė praktiškai buvo nereikalinga.Ir jokių pinigų iš anksto nedaviau.Visoms rekomenduoju! 4u.gif
*

Mano situacija buvo identiska: tariausi su Jarzemskiene, kuri neatvaziavo, gimdziau pas budincia Skutaite, likau patenkinta.
IddI
QUOTE(eziukai @ 2005 11 06, 17:49)
*

Pas mane susikloste panasi situacija: buvo 38savaite ir nuvaziavau pas gyd. Jarzemskiene i apziura - treciadieni. Jinai mane pakrapste paziurejo ir sako, kad pora savaiciu galiu vaikstinet. As laiminga, nuvaziavau i miska su suniu pasivaiksciot. Vaikstineju, o pilva skauda, diegia. VAkare grizau namo ir kraujo pasirode. Skambinu Jarzemskienei, o ji sako, vaikeli apsiramink gimdymas dar toli, atvaziuok pirmadieni. Ketvirtadieni dar blogiau, skauda baisiausiai, prasivoliojau lovoje. O penktadieni pagerejo, bet 2val. nakties nubego vandenys. Skambinu savo Jarzemskienei, o ji isvykusi blink.gif Vaziavau, kaip ir eziukai, na ura. Buvau apimta laimes ir dziaugsmo, kad MAzylis jau ateina, todel kazkaip nesureiksminau jos nebuvimo.
Pasikeitus pamainai gimdziau pas SKUTAITE, Gydytoja tikrai superine. LAbai graziai bendrauja, viska aiskina, isklauso, vyrui sako kaip ka ir kur turi daryti. Svelni. NA, tikrai labai labai kompetetinga daktare thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aisku, buvo nesklandumu, bet jau kalte suverciu gyd.Jarzemskienei, nes juk ji mane priziurejo paskutini nestumo menesi g.gif
ežiukai
QUOTE(e.elze @ 2005 11 19, 00:56)
Gimdziau pas Skutaite -  viskas buvo gerai, ji man patiko - maloni, inteligentiska, atrodo profesionali, teko man siuti ir atrodo gerai tai padare - taip sake mano ginekologe. Na tik vienas dalykas: as su ja nesitariau, buvau sisitarus su Razumu, bet jis neatvaziavo  sad.gif , tai mane pereme budinti Skutaite. Po gimdymo skirta voka Razumui pasiuliau jai, ji neatsisake, nors su ja tartasi nebuvo - ji tiesiog atliko savo darba (na aisku dideli darba), ir po to ne karto neuzejo paklaust kaip as! Kazkaip negrazu is jos puses...
*

Manau,kad jos nereikėtų kaltinti, nes pati pasiūlei voką.
O kadangi su ja nesitarei tai ji manau ir neprivalo pas tave užsukti biggrin.gif
IddI
Tarpkitko as irgi maniau, kad po gimdymo ji nebuvo pas mane uzsukusi, o pasirodo kai ji ateidavo, tai mes miegodavom su mazyliu. TAi ji musu nezadino. Pinigelius jai nuveziua po 4 savaiciu, nes labai blogai jau iki tol jauciausi, tai nosies is namu nekisau. Negi pora kart skambinau per tas savaites jai, ir gan velai apie 23 val., nes papai sudurniavo...NA, o ji tikrai mane dar iki 4 Kajaus menesio priziurejo thumbup.gif ir dar taip graziai ir kantriai thumbup.gif Nors su ja is anksto net nesitariau mirksiukas.gif
Tigryte
Sveikutės visos būsimos mamytės smile.gif Tik ką prisijungiau prie šio forumo, nors žinutes skaitau jau gerą mėnesiuką, - o patapti nestuke.gif planuoju tik po gero pusmetuko blush2.gif Bet labai jau iš anksto rūpinuos smile.gif Norėjau paklausti - gal kuri lankėtės pas gyd. Škutaitę nėštumo metu? Ar ji prižiūri nėštumą? Ar yra gera gydytoja? Nes norėčiau ne tik gimdyti, bet ir lankytis pas ją nėštumo metu.
IddI
Vakar apsilankiau pas Skutaite privacioj klinikoj, tai zinokit ji mane pazino thumbup.gif Nors iki gimdymo pas ja nesilankiau, gimdziau pas ja, o po gimdymo vos pora kart pas ja pasirodziau. Tai ji mane vakar 30min konsultavo, del pieno nutraukimo labai daug info gavau, taip pat jau i ateiti del kontracepcijos papasakojo... Ir dar siaip profilaktiskai apziurejo. Na, esu taip maloniai nustebinat... thumbup.gif
Dabar tik pas ja lankysiuosi ir tikriausiai pas ja po keliu meteliu ir gimdysiu thumbup.gif
LUNARIA
QUOTE(IddI @ 2006 02 09, 10:48)
Vakar apsilankiau pas Skutaite privacioj klinikoj, tai zinokit ji mane pazino thumbup.gif Nors iki gimdymo pas ja nesilankiau, gimdziau pas ja, o po gimdymo vos pora kart pas ja pasirodziau. Tai ji mane vakar 30min konsultavo, del pieno nutraukimo labai daug info gavau, taip pat jau i ateiti del kontracepcijos papasakojo... Ir dar siaip profilaktiskai apziurejo. Na, esu taip maloniai nustebinat... thumbup.gif
Dabar tik pas ja lankysiuosi ir tikriausiai pas ja po keliu meteliu ir gimdysiu thumbup.gif
*

gal galit kas man jos kontaktus i az imest.Aciu ax.gif
krisiune
Sveikutės, galvoju irgi gimdyti VGN, jei turite parašykite Škutaitės kontaktus. Dėkui.
lavaza
Noriu prisijungti prie jusu ir pasakyti gera zodi apie Lina Skutaite. Dar pas ja negimdziau, bet vakar buvau susitikus su ja. Labai issamiai, paprastai ir aiskiai paaiskina viska ka tik paklausi. Rimtai isstudijavo visa nestumo istorija, paskire kita vizita, kai nores apziureti. Paaiskino, kada skubeti i ligonine, kada - ne (nors gimdysiu jau antra karta nestuke.gif , tai pasake, kad vis tiek verta pakartoti biggrin.gif ) Ir jei kas neramina - butinai skambinti!
Tai mums su vyru tikrai jokiu abejoniu nekilo. Vaziuosim gimdyti pas Skutaite. Be to, ir is pazistamu girdejau apie sia gydytoja labai geru atsiliepimu!
Karmen
QUOTE(IddI @ 2006 02 09, 10:48)
Vakar apsilankiau pas Skutaite privacioj klinikoj...
*

O kur yra ta privati klinika ir kaip vadinasi kur jinai dirba? bigsmile.gif
lavaza
QUOTE(Karmen @ 2006 03 06, 13:51)
O kur yra ta privati klinika ir kaip vadinasi kur jinai dirba?  bigsmile.gif
*

Tai Baltupių akušerijos ir ginekologijos klinika,
Didlaukio 51A smile.gif

gusia
Tikrai geri atsiliepimai apie Skutaite sudomino mane, nes jau greitai gimdyti laikas. O kiek i vokeli Skutaitei dedat?
O ne vienai nebuvo taip, kaip su Jarzemskiene, kad tariesi, o ji neatvaziuoja?
O Skutaite Vilniuje gyvena? Nes kaip supratau su Jarzemskeine kilo ne vienai problemu, nes ji Kaune gyvena g.gif
menade
Na Škutaitę jei gatvėj sutikčiau nušaučiau rolleyes.gif Tokios nerūpestingos ir nemalonios gydytojos dar neteko sutikti schmoll.gif Nesuprantu,kaip dar ji ten dirba rolleyes.gif
lavaza
QUOTE(menade @ 2006 03 18, 12:35)
Na Škutaitę jei gatvėj sutikčiau nušaučiau  rolleyes.gif  Tokios nerūpestingos ir nemalonios gydytojos dar neteko sutikti schmoll.gif  Nesuprantu,kaip dar ji ten dirba rolleyes.gif
*

g.gif g.gif g.gif ?????
Menade,
gal galėtum paaškinti?! Labai jau įdomu, kame tas nerūpestingumas? Nes artimiausiom dienom turiu gimdyti ir susitariau su Škutaite schmoll.gif
krisiune
QUOTE(menade @ 2006 03 18, 14:35)
Na Škutaitę jei gatvėj sutikčiau nušaučiau  rolleyes.gif  Tokios nerūpestingos ir nemalonios gydytojos dar neteko sutikti schmoll.gif  Nesuprantu,kaip dar ji ten dirba rolleyes.gif
*

Sveikutes,

as irgi galvoju pas Skutaite nors dar konkreciai nesitariau, taigi noretusi daugiau informacijos apie ja. Aciu. smile.gif
Askliar
Sveikutes,
As jau auginu sunu gant dideli. Gimdziau pas gydtoja Lina Skitaite - Chaudhary. Turejau gimdyti pas Razuma, bet jis svente gimtadieni tai man skubiai atsliunte tikraja to zodzio prasme atsiunte gyd. Lina. Po gimdymo su manim snekejo ir lanke gimdyklj kol gulejau. Nes turejau truputi po gimdyviniu problemu. Suorganizavo kad guleciau viena palatoje tai ten praleidome 4 dienas visa busimaseima as vyras ir sunelis. Nu gydytoja ne tik profesionali bet ir taktiska. Pas ja lankausi ir dabar nu super tiek apziura tiek konsultcijos. Visada pasiteirauja apie sunu. Manau cia ir nuo busimu mamu priklauso kaip jos nusiteikusios bendrauti su gydytojais. Jei jos su jeis graziai tai ir gydytojai su gimdyvemes graziai bendraus.
Soul
Sveikutės,

Aš pas gyd. Škutaitę papuoliau na netyčia- čia forume paskaičiau apie tą privačią kliniką ir ten nuvažiavau. Pilvuko gyventojui dar tik 6-ios savaitės, bet manau lankysimės tik pas šią gydytoją, nes ji man labai patiko. Po pirmos apžiūros netgi sugebėjo nustatyti diagnozę, kodėl šitiek metų man buvo skausmingos mėnesinės... aš perėjau daugelį gydytojų ir ieškojau begalės ligų. O pasirodo paprasčiausiai taip gamta davė doh.gif - šį bei tą kitaip, nei įprastai...
lavaza
QUOTE(menade @ 2006 03 18, 12:35)
*

O aš vis laukiu Menades komentaro bigsmile.gif ?!?!
Jau kelis kartus buvau apsilankiusi pas gyd.L.Škutaitę ir esu labai patenkinta tais vizitas smile.gif . Kažkaip tai nesiriša man Menades žodžiai ir Škutaitės elgesys g.gif
Pritariu Askliar, ko gero, ir nuo mūsų pačių priklauso, kaip su mumis bendrauja? O ir kiekvienos norai ir lūkesčiai skirtingi mirksiukas.gif

Etaira
kaiptik renkuosi gimdymo namus bei gydytoja, kadangi jau apsisprendziau gimdyti VGN, tai dabar liko tik pasirinkti gera gydytoja. kiek girdejau apie Škutaite dauguma gerai atsiliepia...gal kas zinot kaip su ja susisiekt, bukit gerutes imeskit ar atsiuskit i asmeni jos nr ax.gif
krisiune
QUOTE(Soul @ 2006 03 25, 17:41)
Sveikutės,

Aš pas gyd. Škutaitę papuoliau na netyčia- čia forume paskaičiau apie tą privačią kliniką ir ten nuvažiavau. Pilvuko gyventojui dar tik 6-ios savaitės, bet manau lankysimės tik pas šią gydytoją, nes ji man labai patiko. Po pirmos apžiūros netgi sugebėjo nustatyti diagnozę, kodėl šitiek metų man buvo skausmingos mėnesinės...  aš perėjau daugelį gydytojų ir ieškojau begalės ligų. O pasirodo paprasčiausiai taip gamta davė doh.gif - šį bei tą kitaip, nei įprastai...
*

Sveikute, o kiek kainuoja pas ja apsilankymas privacioje klinikoje, bei ar taretes del gimdymo kainos. nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(lavaza @ 2006 03 02, 23:11)
Noriu prisijungti prie jusu ir pasakyti gera zodi apie Lina Skutaite. Dar pas ja negimdziau, bet vakar buvau susitikus su ja. Labai issamiai, paprastai ir aiskiai paaiskina viska ka tik paklausi. Rimtai isstudijavo visa nestumo istorija, paskire kita vizita, kai nores apziureti. Paaiskino, kada skubeti i ligonine, kada - ne (nors gimdysiu jau antra karta nestuke.gif , tai pasake, kad vis tiek verta pakartoti biggrin.gif ) Ir jei kas neramina - butinai skambinti!
Tai mums su vyru tikrai jokiu abejoniu nekilo. Vaziuosim gimdyti pas Skutaite. Be to, ir is pazistamu girdejau apie sia gydytoja labai geru atsiliepimu!
*

Sveika lavaza, ar tareisi su gydytoja del gimdymo kainos, bei kiek moki pas ja uz vizitus. nestuke.gif
Soul
QUOTE(krisiune @ 2006 03 29, 16:37)
Sveikute, o kiek kainuoja pas ja apsilankymas privacioje klinikoje, bei ar taretes del gimdymo kainos. nestuke.gif
Papildyta:
Sveika lavaza, ar tareisi su gydytoja del gimdymo kainos, bei kiek moki pas ja uz vizitus. nestuke.gif
*

Priežiūra viso nėštumo metu toje klinikoje kainuoja 1200,-. Už pirmą vizitą susimoki 100,-, į antrą atsineši 200,-, o kitus- kada sukrapštai. Už gimdymą na kaip priklauso. Tik ne vokelį duosit, o normaliai atsigavę ateisit į kliniką po kelių savaičių ir susimokėsite sumą tokią, kaip ir visiems kitiems mirtingiesiems daktarams.
lavaza
QUOTE(krisiune @ 2006 03 29, 15:37)
Papildyta:
*

Bandžiau tartis blush2.gif , bet neišėjo man - nemoku g.gif Nedrąsiai pradėjau klausti kažka tai ax.gif blush2.gif , o gydytoja pasakė, kad viskas ne taip svarbu, svarbiausia - sveikas vaikelis ir sklandus gimdymas smile.gif Tiek ir sužinojau lotuliukas.gif , aiškumo (dėl kainos) - jokio, bet toks atsakymas vėl gi taip teigiamai nuteikia ir jautiesi saugesnė, kad nu ne vien gi pinigai gal rupi?! nestuke.gif
O už vizitus aš nemoku, nes per nėštumą lankiausi paprastoj poliklinikoj, ir tik prieš gimdyma nuejau tartis su Škutaite. Einu pas ją tiesiai į VGN, kada ji paskirs (tiesiog galvojau,kad gimdysiu ankščiau, o viskas vyks, ko gero, pagal planą rolleyes.gif ) Bet gydytoja, kaip ji sako, apsiėmė priimti gimdymą - tai atitinkamai dabar ir prižiūri manę (jau 3 kartus buvau VGN). Tai dabar pati esu pasimetusi kiek čia reikės mokėti unsure.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Soul @ 2006 03 29, 16:35)
Priežiūra viso nėštumo metu toje klinikoje kainuoja 1200,-. Už pirmą vizitą susimoki 100,-, į antrą atsineši 200,-, o kitus- kada sukrapštai. Už gimdymą na kaip priklauso. Tik ne vokelį duosit, o normaliai atsigavę ateisit į kliniką po kelių savaičių ir susimokėsite sumą tokią, kaip ir visiems kitiems mirtingiesiems daktarams.
*

Soul,
tu rimtai blink.gif ? Tai ką nereikia ligoninėj atsiskaityti? Visi gi moka po gimdymo - taip ir pati dariau su pirmu g.gif
O kaip tu galvoji, kokia tokių mirtingųjų kaina mirksiukas.gif ? Jei nepatingėsi, parašyk į AŽ, gal žinai konkrečiai dėl Škutaitės.
Soul
QUOTE(lavaza @ 2006 03 29, 23:00)
Soul,
tu rimtai blink.gif ? Tai ką nereikia ligoninėj atsiskaityti? Visi gi moka po gimdymo - taip ir pati dariau su pirmu g.gif 
O kaip tu galvoji, kokia tokių mirtingųjų kaina mirksiukas.gif ? Jei nepatingėsi, parašyk į AŽ, gal žinai konkrečiai dėl Škutaitės.
*

O kam stresuoti gimdymo metu, ar po jo... Laikyti tą vokelį kur paspaudus- gi ne tas galvoj:) Juk jeigu jau 9nis mėnesius mokėjau tuos pinigėlius, lankiausi tik pas ją, tai sumokėsiu ir po visko, nepabėgsiu. Na nueis vyras su gėlėm ir sutvarkys visą reikalą. Dar gal kokio šampo įkals su akušeryte, kuri ten dirba- ten toje klinikoje labai jauku 4u.gif
Šiaip aš niekada gyvenime nesu davusi kyšio, ir nelabai sugebėčiau turbūt. O normaliai susimokėt šalia kasos aparato sugebėčiau, na ne į kasą tegul, bet šalia blush2.gif Čia forume skaičiau viena mamytė jai irgi po poros savaičių sumokėjo, nuėjusi į kliniką.
Oficiali valstybės rinkliava už panašius dalykus yra apie 420,-. Na o ne valstybinė- panaši tongue.gif
Mija V
Kai pirma karta gimdziau pas Skutaite, vokeli vyras idave iskart po gimdymo (400LT). mirksiukas.gif
Si kart irgi pas ja gimdysiu ir darysiu taip pat, tik gal pinigu daugiau si kart idesime, nes ir po to zadu pas ja lankytis. ax.gif
Papildyta:
O ir jos privachioje klinikoje as dabar lankausi ir nebutina ten pirma kart moketi - 100 Lt, o antra - 200 Lt. Tiesiog visa nestumo prieziura su visais atliekamais tyrimais, echoskopais ir t.t. kainuoja 1200 Lt ir moketi gali kiek nori ir kada nori, tik praso susimoketi iki 28 sav (iki dekreto) 4u.gif
menade
Na kai man visą gimdymą ji vis staugė į ausį kad nerėkčiau ir kad stumčiau,tai manau čia nenormalu.Žiūrint į tai,kad su nerealiais skausmais prasikankinau 24val. be to ji man vis aiškino kiek daug svorio priaugau,o kad vaikas gimė 4700 tai anot jos tai nesiskaito.atėjusi po gimdymo į palatą net nepaklausė kaip vaikas ir aš jaučiuosi,manau tai rodo nerūpestingumą rolleyes.gif Ir apskritai mano nuomonė apie VGN labai prasta daugiau tenai kojos nekelsiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mija V @ 2006 03 30, 08:53)
Kai pirma karta gimdziau pas Skutaite, vokeli vyras idave iskart po gimdymo (400LT).  mirksiukas.gif
Si kart irgi pas ja gimdysiu ir darysiu taip pat, tik gal pinigu daugiau si kart idesime, nes ir po to zadu pas ja lankytis. ax.gif
Papildyta:
O ir jos privachioje klinikoje as dabar lankausi ir nebutina ten  pirma kart moketi  - 100 Lt, o antra - 200 Lt. Tiesiog visa nestumo prieziura su visais atliekamais tyrimais, echoskopais ir t.t. kainuoja 1200 Lt ir moketi gali kiek nori ir kada nori, tik praso susimoketi iki 28 sav (iki dekreto) 4u.gif
*

Siaubas kur jūs tokias kainas radot? blink.gif Čia žiauriai daug.mano pažįstama lankėsi privačioj tai per nėštumą su visais tyrimais sumokėjo 500lt blink.gif
Adile
Gimdziau pas sia gydytoja beveik pries pora metu. Man ja rekomendavo priziurejusi poliklinikos gydytoja, kai pasiteiravau ka ji man rekomenduot galetu. Pries gimdyma pas Skutaite apsilankem pora kartu, vietoj trecio - gimdyt atvaziavom. Apsilankymu metu issikalusinejau visko, kas rupejo, "pageidavimus" mano aptarem, tai nuvaziavom zinodami visa tvarka. As labiausia bijojau, kad tik ant manes kas nepradetu rekaut gimdymo metu (forume prisiskaicius ir prisigazdinus buvau), jeigu kartais nepavyktu taip kaip reikia kvepuot ar stumt doh.gif , likau labai patenkinta gydytojos ramybe, kantrybe ir visu darbu... viska paaiskino po kelis kartus ir man ir vyrui ir kada ka ir kaip daryt ir kur kam but ir kaip kvepuot ir kaip stumt... ir susiuvo gerai, jokiu problemu po to neturejau.
Kadangi taremes is anskto, pinigelius mokejom. Mokejom 400 (paskui is kitu suzinojau, kad jai po 600-700 mokejo, tai taip nelabai kaip pasijutau) Sumokejo vyras, kai gydytoja atejo apziuret manes pries isvezant i palata is gimdyklos. Pries issikeliant i palata primine, kad jei tik kils kokiu nesklandumu ar neaiskumu, nesinervinciau ir nesibaiminciau, o iskart jai paskambinciau. Bet kai prieziuros tikrai netruko nei is budinciu gydytoju, nei is sesuciu,o jauciausi visai gerai, tai ir neskambinau.
Palatoje gulejau su moterim, kuri para anksciau pas ta pacia gydytoja gimde. Ji atvziavo nesitarus is anksto, nieko neikam nemokejo, sake, kad gimde trecia vaikiuka, pas sita gydytoja papuola antra karta ir ji abu kartus viska, anot jos, padare puikiai. Na, jei mama jauciasi gerai, vaikiukai sveiki, tai ko dar noret.
Na, nezinau kaip kitiems, bet as nieko blogo apie VGN pasakyt negaliu. Na, tik valgyt buvo ne itin skanu, bet galima pakentet tas keleta dienu "ant dietos", priedo is namu "laukneseliu" pritempdavo.
Liepa nusimato antras gimdymas, jei tik gydytoja neatostogaus,siulysiuos pas ja vel.
Papildyta:
Mija V, zvilgtelejau i tavo vaikiuku gimimo datas blink.gif biggrin.gif
Mano pirmasis gime 2004 11 29 (buvo numatyta 12.07)
O antras irgi liepa nusimato... tai gal susitiksim thumbup.gif
Gile-Pile
QUOTE(Adile @ 2006 03 31, 20:57)
Gimdziau pas sia gydytoja beveik pries pora metu. Man ja rekomendavo priziurejusi poliklinikos gydytoja, kai pasiteiravau ka ji man rekomenduot galetu. Pries gimdyma pas Skutaite apsilankem pora kartu, vietoj trecio - gimdyt atvaziavom. Apsilankymu metu issikalusinejau visko, kas rupejo, "pageidavimus" mano aptarem, tai nuvaziavom zinodami visa tvarka. As labiausia bijojau, kad tik ant manes kas nepradetu rekaut gimdymo metu (forume prisiskaicius ir prisigazdinus buvau), jeigu kartais nepavyktu taip kaip reikia kvepuot ar stumt doh.gif , likau labai patenkinta gydytojos ramybe, kantrybe ir visu darbu... viska paaiskino po kelis kartus ir man ir vyrui ir kada ka ir kaip daryt ir kur kam but ir kaip kvepuot ir kaip stumt... ir susiuvo gerai, jokiu problemu po to neturejau.
Kadangi taremes is anskto, pinigelius mokejom. Mokejom 400 (paskui is kitu suzinojau, kad jai po 600-700 mokejo, tai taip nelabai kaip pasijutau) Sumokejo vyras, kai gydytoja atejo apziuret manes pries isvezant i palata is gimdyklos. Pries issikeliant i palata primine, kad jei tik kils kokiu nesklandumu ar neaiskumu, nesinervinciau ir nesibaiminciau, o iskart jai paskambinciau. Bet kai prieziuros tikrai netruko nei is budinciu gydytoju, nei is sesuciu,o jauciausi visai gerai, tai ir neskambinau.
Palatoje gulejau su moterim, kuri para anksciau pas ta pacia gydytoja gimde. Ji atvziavo nesitarus is anksto, nieko neikam nemokejo, sake, kad gimde trecia vaikiuka, pas sita gydytoja papuola antra karta ir ji abu kartus viska, anot jos, padare puikiai. Na, jei mama jauciasi gerai, vaikiukai sveiki, tai ko dar noret.
Na, nezinau kaip kitiems, bet as nieko blogo apie VGN pasakyt negaliu. Na, tik valgyt buvo ne itin skanu, bet galima pakentet tas keleta dienu "ant dietos", priedo is namu "laukneseliu" pritempdavo.
Liepa nusimato antras gimdymas, jei tik gydytoja neatostogaus,siulysiuos pas ja vel.
Papildyta:
Mija V, zvilgtelejau i tavo vaikiuku gimimo datas blink.gif  biggrin.gif
Mano pirmasis gime 2004 11 29 (buvo numatyta 12.07)
O antras irgi liepa nusimato... tai gal susitiksim thumbup.gif
*

Labukas 4u.gif ar galetu kas man duoti gyd. Skutaites telefona??? Labai labai buciau dekinga 4u.gif Nes laiko liko tikrai nedaug... Man jau 36 savaiteles... O gimdyt apsisprendziau VGN.. Tai liko tik gydytoja pasirinkti. LABAI LAUKIU TELEFONO smile.gif
krisiune
QUOTE(Gile-Pile @ 2006 04 04, 22:30)
Labukas  4u.gif  ar galetu kas man duoti gyd. Skutaites telefona??? Labai labai buciau dekinga  4u.gif  Nes laiko liko tikrai nedaug... Man jau 36 savaiteles...  O gimdyt apsisprendziau VGN.. Tai liko tik gydytoja pasirinkti. LABAI LAUKIU TELEFONO  smile.gif
*

Sveikute,

L. Skutaites mobilaus numeriukas 867203252, bei Baltupiu akuserijos ir ginekologijos klinika tel. Nr. 2675367 (sioje klinikoje gydytoja irgi dirba).

Sekmes.
IddI
menade, jei tu rekei stumdama, tuomet galiu suprast gydytoja, kodel ji tave bare. Rekdama tu savo jegas nukreipei ne ten ku reikia, todel tau labai sunku buvo stumti. Tokiu momentu reikia sutelkti visa likusi blaivu prota ir stengtis is visu jegu. Nezinau, kaip Jums, bet stumiant as jau skausmu nejauciau, tik sunku fizini darba. O jei tu pas Skutaite nesilankei iki gimdymo, tai is kur ji galejo zinoti tavo vaikelio dydi, be to juk minejai, kad daug svorio priaugai g.gif Taip kad cia reiktu kaltinti dar ir Tave priziurejusia gydytoja, kad ji neissiaiskino vaikiuko dydzio ir svorio.
Ir manau, gerai, kad yra dar blogu atsiliepimu apie sia gydytoja. Kritika dar niekam nepakenke. Jei kalbetumem tik gerai, tada vertetu jau susimastyti mirksiukas.gif
Adile
Vyras sake, kad ir as rekiau stumdama blush2.gif , tik irgi, ne is skausmo, o kad baisiai sunku (tai stumk, tai palauk, nu kur palauk, kad nesilaukia... biggrin.gif ) taciau as pati nepamenu, garbes zodis cool.gif Galeciau prisiekt, kad nesukavau biggrin.gif pamenu tik tiek, kad pora kartu prasiau gydytojos parodyt, kaip teisingai ikvept ir stumt, kad keliautu mazius taip kaip reikia, o ne kaip gaunas doh.gif . Nu ir parode... stengiausi kiek galejau ax.gif biggrin.gif biggrin.gif matyt is to "stengimosi" ir gavosi pasukaut. Tik manes niekas nebare uz tai... arba nepamenu, tikrai man butu buve dzin, tuo momentu ax.gif biggrin.gif
Na, jei zmogus jautresnis, tai ir i grieztesni pasakyma jautriau reaguoja...
Gile-Pile
Sveikutes visos 4u.gif

Dar norejau paklaust. Susitariau su gydyt. Skutaite. Zhinau, kad VGN galima oficialai imoketi i kasa, jei nori pasirinkti gydytoja. Tai kaip reikai daryti? Moketi ir i kasa ir gydytojai? Ar tik gydytojai???? Ir kokie mazhdaug pas shita gydytoja ikainiai???? Gal galit kuri jei ne forume, tai i AZ parasyti. Buciau labai dekinga ax.gif
IddI
QUOTE(Gile-Pile @ 2006 04 07, 19:58)
Sveikutes visos  4u.gif

Dar norejau paklaust. Susitariau su gydyt. Skutaite. Zhinau, kad VGN galima oficialai imoketi i kasa, jei nori pasirinkti gydytoja. Tai kaip reikai daryti? Moketi ir i kasa ir gydytojai? Ar tik gydytojai???? Ir kokie mazhdaug pas shita gydytoja ikainiai???? Gal galit kuri jei ne forume, tai i AZ parasyti. Buciau labai dekinga  ax.gif
*

Na konkrecios sumos nera, bet paklasus pas gydytoja ji tau tikrai pasakys kas ir kaip ir kiek. Bet man rodos, kad jei eisi paskutini nestumo menesi ir po gimdymo, tai kaina bus apie 600Lt., jei tik gimdysi 400Lt. Jau kazkas rase, kad pilna nestumo prieziura ir pora menesiu po jos kainuoja 1200 (jei neapsirinku). O koki mokejimo metoda pasirinksi, tai cia tavo asmeninis reikalas.
giedrulka
Sveikos! smile.gif
Vakar buvau VGN. Pirma sunu ten gimdziau, lankiausi ju konsultaciju skyriuje. Pries keleta metu reikejo moketi uz keleta apsilankymu 20Lt. Tai va, o siemet vienas apsilankymas 26Lt oficialiai.
Tik va nesupratau vieno dalyko. Vienam poste parasyta, kad Baltupiu klinikoje 1200Lt, o IddI apie kieno ikainius rasai? VGN? g.gif
krisiune
QUOTE(giedrulka @ 2006 04 11, 11:31)
Sveikos!  smile.gif
Vakar buvau VGN. Pirma sunu ten gimdziau, lankiausi ju konsultaciju skyriuje. Pries keleta metu reikejo moketi uz keleta apsilankymu 20Lt. Tai va, o siemet vienas apsilankymas 26Lt oficialiai.
Tik va nesupratau vieno dalyko. Vienam poste parasyta, kad Baltupiu klinikoje 1200Lt, o IddI apie kieno ikainius rasai? VGN? g.gif
*

Giedrulka norejau taves paklausti tai vis delto yra VGN konsultacinis skyrius, kur kaip suprantu gydytoja gali tave priimti. Ar pas sia gydytoja gimdei, nes kiek skaitau tai dauguma apie ja geri atsiliepimai, taciau kai as norejau lankytis pas ja gimdymo namuose ji man pasake, kad ten as atvaziuosiu tik gimdyti, o lankytis pas ja reikes privacioje Baltupiuose. Bei vieno vizito kaina 60 Lt., bei plius tyrimai nuo 20 iki 30 litu. Turbut Iddi ir turejo omenyje klinikos kainas. Tai velgi net ir nezinai kiek cia tu kartu gali gautis. nestuke.gif
giedrulka
Oi, oi, oi... tai vat dabar visai pasimeciau...
Mane su pirmagymiu priziurejo ir paskui operavo gyd. Katiliene. Man ji laaaabai patiko. Ir dabar norejau pas ja, bet ji perejo i ginekologini skyriu ir nesiima manes priziuret. O apie Skutaite as forume pasiskaiciau, nes nezinau daugiau i ka kreiptis. Bet jeigu ten tokios kainos tai nezinau nezinau.... Pirmas mano nestumas tai sunkus buvo, as beveik kas savaite, kas dvi lankydavausi pas gydytoja, tai jeigu kiekviena karta teks tiek moketi... g.gif daugoka... O jauciu, kad panasiai bus, nes jau dabar kaip koks lavonas esu ir baisingai pilva maudzia.
O del VGN konsultaciju skyriaus tai sakau - tikrai yra, vakar buvau. Dirba nepamenu nuo keliu, gal nuo 7 ar 8 iki, tikrai pamenu, 13 val. Iskabos kabo, nesunku rasti. Eiliu nebuna. Reikia su savim tureti pasa ir sodros knygele, na ir 26 litukus. Iskarto ta pacia diena "nusiurbia" kraujo tongue.gif , israso nukreipimus pas specialistus: terapeuta, okulista ir stomotologa.

Atsiprasau, kad nelabai i tema parasiau.
krisiune
QUOTE(giedrulka @ 2006 04 11, 15:12)
Oi, oi, oi... tai vat dabar visai pasimeciau...
Mane su pirmagymiu priziurejo ir paskui operavo gyd. Katiliene. Man ji laaaabai patiko. Ir dabar norejau pas ja, bet ji perejo i ginekologini skyriu ir nesiima manes priziuret. O apie Skutaite as forume pasiskaiciau, nes nezinau daugiau i ka kreiptis. Bet jeigu ten tokios kainos tai nezinau nezinau.... Pirmas mano nestumas tai sunkus buvo, as beveik kas savaite, kas dvi lankydavausi pas gydytoja, tai jeigu kiekviena karta teks tiek moketi...  g.gif  daugoka... O jauciu, kad panasiai bus, nes jau dabar kaip koks lavonas esu ir baisingai pilva maudzia.
O del VGN konsultaciju skyriaus tai sakau - tikrai yra, vakar buvau. Dirba nepamenu nuo keliu, gal nuo 7 ar 8 iki, tikrai pamenu, 13 val. Iskabos kabo, nesunku rasti. Eiliu nebuna. Reikia su savim tureti pasa ir sodros knygele, na ir 26 litukus. Iskarto ta pacia diena "nusiurbia" kraujo  tongue.gif , israso nukreipimus pas specialistus: terapeuta, okulista ir stomotologa.

Atsiprasau, kad nelabai i tema parasiau.
*

turbut gydytojai kurie dirba privaciose klinikose ir suinteresuoti kad pas juos privacioje lankytis, bet velgi tai paciento pasirinkimo laisve, zinoma jeigu privacioje lankaisi nuo pat nestumo pradzios tai kaina nemaza susidaro, o jei jau i nestumo pabaiga, tai gal nelabai daug kartu ir tenka apsilankyti. Juk gali lankytis savo poliklinikoje pas gydytoja, o likus iki gimdymo kaip supratau dauguma jau tariasi nuo 36-37 savaites ir pas gydytoja pas kuria noresi gimdyti. Is tavo parasymo supratau, kad galejau pas gydytoja nuvykti ir tartis del gimdymo ir i ligonine, nors ji man paaiskino, kad pacientes priimineja tik privacioje, o ligonine vykstama gimdyti. Palyginus yra skirtumas kur 26 ir 60 lituku.
giedrulka
Na jau ne! I poliklinika kojos nekelsiu! schmoll.gif Atejau su skausmais, paprasiau, kad echoskopija padarytu, tai apreke, kad nieks taip anksti echoskopijos nedaro. Veliau apsirgau, koset stipriai emiau, snarglejaus, tai ne kriukt, ka gert, ko negert. Viduriai buvo uzkieteje, tai israse tokiu zvakuciu, po kuriu beveik kaskart saremiai prasidedavo ir kai jau netekus kantrybes ir visa strioke, drauges patarta, kreipiausi VGN konsultaciju skyriu, tuomet gydytoja mano istorija isklausius uz galvos susieme. Zodziu, stebuklas, kaip persileidimo isvengiau...
lavaza
Norėčiau dar kartą pagirti ir parekomenduoti šią gydytoją 4u.gif
Prieš 2 savaites gimdžiau pas L.Škutaitė. Apie gimdymą tik geri prisiminimai biggrin.gif Man patiko jos elgesys, kaip sako "žmogus savo vietoj" - nei per saldi, nei per šalta. Labai padėjo ir jos ramybė, ir patarimai, viską ką darydavo komentavo ir paaiškindavo kam to reikia. Manau, kad tik jos, akušerės ir vyro smile.gif pagalba pagimdžiau 4044g vaikelį ir net neplyšau. Ačiū, kad sugebėdavo sustabdyti, kai taip norėjosi stumti, atrodė, kad jau nieko negali kontroliuoti blush2.gif , bet kai pamatai gydytojos veidą ir girdi, kad tik taip bus geriau ir tau ir vaikeliui - na tikrai tuo patiki, sukaupi paskutines jėgas... ir vėl pavyksta smile.gif Labai patiko, kad kai gimdžiau prigesino šviesas. Kai jau laikiau dukrytė ir ją norėjo paimti pasverti, norėjau dar ją palaikyti - pasvėrė vėliau.
Užteko man dėmesio ir po gimdymo. Gydytoja pasirūpino atskira palata su tualetu. Buvo atėjusi vieną kartą į palatą, pasidomėjo ir mano savijauta, ir vaikelį pažiūrėjo, gana daug apie viską paaiškino. Tiesiog pasakė, jei kokios problemos - bent kada drąsiai jai skambinti. Man, tikrai, to pakanka ir nemanau, kad gydytojas geresnis nuo to, jei jis užeina pas tave ne 1, o pvz.3 kartus.
Pasakė, kad ji apsiima mano priežiūra ir 6 savaites po gimdymo, nes taip jau priimta. Jei viskas gerai, tiesiog ateiti pas ją apžiūrai po 6 sav.
Tai mano antras gimdymas. Ir tikrai yra skirtumas. Prisimenu, ne su baime (taip buvo su pirmu gimdymu), o kaip apie didžiulį reikšmingą įvykį thumbup.gif Gal ir aš daugiau buvau pasiruošusi, bet manau tikrai daug priklauso, nuo gydytojos ir pasitikėjimo ja.
Dar kartą, iš visos širdies norėčiau padėkoti gyd.Linai Škutaitei ir akušerei Lilijai 4u.gif
krisiune
QUOTE(lavaza @ 2006 04 13, 01:57)
Norėčiau dar kartą pagirti ir parekomenduoti šią gydytoją 4u.gif
Prieš 2 savaites gimdžiau pas L.Škutaitė. Apie gimdymą tik geri prisiminimai biggrin.gif  Man patiko jos elgesys, kaip sako "žmogus savo vietoj" - nei per saldi, nei per šalta. Labai padėjo ir jos ramybė, ir patarimai, viską ką darydavo komentavo ir paaiškindavo kam to reikia. Manau, kad tik jos, akušerės ir vyro smile.gif  pagalba pagimdžiau 4044g vaikelį ir net neplyšau. Ačiū, kad sugebėdavo sustabdyti, kai taip norėjosi stumti, atrodė, kad jau nieko negali kontroliuoti blush2.gif , bet kai pamatai gydytojos veidą ir girdi, kad tik taip bus geriau ir tau ir vaikeliui - na tikrai tuo patiki, sukaupi paskutines jėgas... ir vėl pavyksta smile.gif Labai patiko, kad kai gimdžiau prigesino šviesas. Kai jau laikiau dukrytė ir ją norėjo paimti pasverti, norėjau dar ją palaikyti - pasvėrė vėliau.
Užteko man dėmesio ir po gimdymo. Gydytoja pasirūpino atskira palata su tualetu. Buvo atėjusi vieną kartą į palatą, pasidomėjo ir mano savijauta, ir vaikelį pažiūrėjo, gana daug apie viską paaiškino. Tiesiog pasakė, jei kokios problemos - bent kada drąsiai jai skambinti. Man, tikrai, to pakanka ir nemanau, kad gydytojas geresnis nuo to, jei jis užeina pas tave ne 1, o pvz.3 kartus.
Pasakė, kad ji apsiima mano priežiūra ir 6 savaites po gimdymo, nes taip jau priimta. Jei viskas gerai, tiesiog ateiti pas ją apžiūrai po 6 sav.
Tai mano antras gimdymas. Ir tikrai yra skirtumas. Prisimenu, ne su baime (taip buvo su pirmu gimdymu), o kaip apie didžiulį reikšmingą įvykį thumbup.gif  Gal ir aš daugiau buvau pasiruošusi, bet manau tikrai daug priklauso, nuo gydytojos ir pasitikėjimo ja.
Dar kartą, iš visos širdies norėčiau padėkoti gyd.Linai Škutaitei ir akušerei Lilijai  4u.gif
*

Ačiū lavaza už gydytojos gerą rekomendaciją, manau tos kurios renkasi arba jau pasirinkusios gydytoją tai ir norisi tik gerų atsiliepimų. thumbup.gif
IddI
QUOTE(giedrulka @ 2006 04 11, 09:31)
Sveikos!  smile.gif
*

400-600 tai cia stafkes VGN, lankantis pries gimdyma likus menesiui ir po gimdymo keleta menesiu.
krisiune
QUOTE(IddI @ 2006 04 14, 00:25)
400-600 tai cia stafkes VGN, lankantis pries gimdyma likus menesiui ir po gimdymo keleta menesiu.
*

O tai pas kokia gydytoja buvai, tai taip iseina kad priimineja konsultacijai i VGN?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.