Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: baby alive lele
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
rytpolas
sveiki, ziuriu nera temos apie sia idomia lele smile.gif
siandien netiketai ja radau maximoje. kainuoja 99lt, o dar 40proc. nuolaida biggrin.gif idomu kodel tokios pigios, nes kiek teko ziureti internete kainuoja tikrai brangiua. gal sakau koks senas modelis.
noriu ja padovanot gimtadienio proga dukrytei. gal kas patartu kokie priedai(aksesuarai) verti demesio? is kur pigiausia siustis. aciukas smile.gif

Dulsi
QUOTE(rytpolas @ 2009 12 11, 19:28)
sveiki, ziuriu nera temos apie sia idomia lele smile.gif
siandien netiketai ja radau maximoje. kainuoja 99lt, o dar 40proc. nuolaida biggrin.gif idomu kodel tokios pigios, nes kiek teko ziureti internete kainuoja tikrai brangiua. gal sakau koks senas modelis.
noriu ja padovanot gimtadienio proga dukrytei. gal kas patartu kokie priedai(aksesuarai) verti demesio? is kur pigiausia siustis. aciukas smile.gif
*

labas,o kur mayei ja?
kurioj maximoj
rytpolas
as 2 radau big (ukmerges g.)prekybos centro maximoj vakar. gal dar yra smile.gif
Dulsi
QUOTE(rytpolas @ 2009 12 12, 11:47)
as 2 radau big (ukmerges g.)prekybos centro maximoj vakar. gal dar yra smile.gif
*

oi aciu tau
reiks vyra nusiusti
mirksiukas.gif
Ingaja
Jei su sikpuodziu tai ta naujoji mirksiukas.gif Siaip tai is visu man ji kazkaip labiausiai wub.gif
Dulsi
QUOTE(Ingaja @ 2009 12 12, 23:51)
Jei su sikpuodziu tai ta naujoji  mirksiukas.gif Siaip tai is visu man ji kazkaip labiausiai  wub.gif
*

as tai niekur jos neradau
verysad.gif
rytpolas
na gaila verysad.gif , kad neradai buvo tik 2. is ju as viena paemiau blush2.gif
Ingaja
Anksciau tai tikrai maximose ju daug buvo, bet gal issipardave g.gif Vakar buvau Panevezy tai nemaciau g.gif
indre0123
QUOTE(Ingaja @ 2009 12 13, 13:05)
Anksciau tai tikrai maximose ju daug buvo, bet gal issipardave  g.gif Vakar buvau Panevezy tai nemaciau  g.gif
*

Laba. Mes jau gavome viena lelyte - Kaune pramones Maximoje radome.
Jau dziaugiames - lelytes naujo modelio(ant seilinuko zirafele). Jau zaidziam, dziaugiames, tik dabar intensyviai dairomes kur aksesuaru rast, bent jau maistelio...
Gal kad pirkote?
Ingaja
QUOTE(indre0123 @ 2009 12 16, 18:19)
Laba. Mes jau gavome viena lelyte - Kaune pramones Maximoje radome.
Jau dziaugiames - lelytes naujo modelio(ant seilinuko zirafele). Jau zaidziam, dziaugiames, tik dabar intensyviai dairomes kur aksesuaru rast, bent jau maistelio...
Gal kad pirkote?
*

as pirkau soskiuka nu tipo ta naktini rinkini ax.gif Is ebay.com mirksiukas.gif Odel maistelio kazkas kazkurioj temoj lyg minejo, kad krakmolas tinka g.gif
Renadai
Gal matėt kur yra pirkti šitų lėlių dabar? ax.gif
pukuotukas
mes irgi labai noretume 4u.gif
Irincik
Mes tai pirkome Norvegijoje sia lele su siais priedais
user posted image
kainavo apie 200Lt. Lietuvoj tokios nemaciau... schmoll.gif
megsta zaisti su ja mazoji thumbup.gif
SIVERIJA
QUOTE(Irincik @ 2010 03 23, 18:51)
Mes tai pirkome Norvegijoje sia lele su siais priedais
user posted image
kainavo apie 200Lt. Lietuvoj tokios nemaciau...  schmoll.gif
megsta zaisti su ja mazoji  thumbup.gif
*

Lygiai tokių pat pernai buvo maximose- po 99 lt mirksiukas.gif o dar kai prieš rugsėjį buvo 40 proc nuolaida rolleyes.gif
Šiemet jau nebėr.....
Renadai
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 03 26, 15:58)
Lygiai tokių pat pernai buvo maximose- po 99 lt mirksiukas.gif o dar kai prieš rugsėjį buvo 40 proc nuolaida rolleyes.gif
Šiemet jau nebėr.....
*

Koks pravalas doh.gif - kaip čia jie taip pigiai paleido mums g.gif
O dabar net nieko panašaus nebėra, nors daukštelių ar maistelio būtų... unsure.gif
Panele+
Pabusiu atsilikus, bet...
Kuo ipatinga si lele? Kokios funkcijos? smile.gif 4u.gif
SIVERIJA
QUOTE(Panele+ @ 2010 03 26, 22:21)
Pabusiu atsilikus, bet...
Kuo ipatinga si lele? Kokios funkcijos? smile.gif  4u.gif
*

čia rodo, kaip veikia
http://www.hasbro.com/babyalive/en_US/shop...amp;src=endeca#
pasirinkti video 4u.gif
Kriste45454
Mano dukterecia turi gavo kaledom is mano sesers labai dziaugias labai zaidzia kartais atsibosta tada baterijas isima,o paskui ji vel biski ja kilnoja po kokio men.tada idedam baterijas ir jai ta lelyte kaip nauja pazaidzia dar koki 2men vel atsibost ir vel tai pat mes mokejom uz ja 130lt is ebay.com dar turi ta nektini rinkini atskirai norvegijoj nupirko.Siaip faina lele dziaugiuosi ir mano sesuo dziaugiasi.puiki lele:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.