Taigi gal dar kas turit kokiu atsiliepimu apie Merkio patalyne?
Sena tema yra čia
Sveiki, tesiam toliau...
Taigi gal dar kas turit kokiu atsiliepimu apie Merkio patalyne? Sena tema yra čia QUOTE(tastyte @ 2009 12 14, 11:53) mano tevai naudoja gal pusmeti ar siek tiek daugiau. mamai patinka, teciui labai nepatinka
merkio turiu antklode su medvilniniu uzpildu man prtinka, silta ir lengva.
Sveikos,
turiu Merkio antklode vilnos uzpildu, skalbiama. Naudoju jau gerus du metus, bet kaip nauja. Lengvutele ir ziema nesalta ir vasara neperkarsta- kvepuojanti. Sunui irgi merkio antlodele vilnone turiu, liuksiska, jokiu nusiskundimu. Dar ir antram leliukui uzteks. Ir sekancia Merkio pirksiu. Uzvalkalus tai ir sau ir vaikui perku tavosapnas.lt Tikrai kokybe liuksiska. Vaikiski pataliukai iki siol ryskus, o ir jei netinka standartiniai ismatavimai pasiuna kokiu reikia. QUOTE(edarti @ 2010 01 27, 12:13) Sveikos, turiu Merkio antklode vilnos uzpildu, skalbiama. Naudoju jau gerus du metus, bet kaip nauja. Lengvutele ir ziema nesalta ir vasara neperkarsta- kvepuojanti. Sunui irgi merkio antlodele vilnone turiu, liuksiska, jokiu nusiskundimu. Dar ir antram leliukui uzteks. Ir sekancia Merkio pirksiu. Uzvalkalus tai ir sau ir vaikui perku tavosapnas.lt Tikrai kokybe liuksiska. Vaikiski pataliukai iki siol ryskus, o ir jei netinka standartiniai ismatavimai pasiuna kokiu reikia. Aš taip pat turiu vieną dukrytei merko vilnos uzpildu, skalbiama, labai džaiugiuosi, lengvutė gana plona, bei šilta. Nėra nei ką lyginti su maximoje pirkta vilnone, kurią anksčiau sūnui pirkau. Mano manymu vilnoniai jų gaminiai
O kur mamytės perkate Merkio patalinę vaikams?
As siuvausi. RAdau internetine parduotuve, kurie tai daro. Ir kaldryte ir uzvalkaliukus flanelinius, nes labai norejau flaneliniu, jie man tokie minkstuciai svelnuciai.
sveikos,sugalvojau pasiuti patalyne is satino. Tik klausimas- gal zinot kur jo buna pirkt Kaune?? aciu!!
Nusiziurejau tokia
http://direct.asda.com/Applique-Flower-Duv...default,pd.html labai grazi, tik ineternet nuorodoj raso kad negalima skalbti ir kazkaip suabejojau ar skalbiant nenueis man lauk tos grazios geles, ir ar nenudazys jos baltos spalvos
Sveiki,
bent vaikiskus pataliukus as siuvu pas siuveja Zodziu prisipirkau medziagytes uz 112 Lt, tai isejo man 4 patalynes komplektai vaikams (2 maziukai ir 2 didesni) plius dar is likusios madziagytes pagalveliu uzvalkaliuku isejo gal 6 papildomi daznesniam pakeitimui ir uz darba sumokejau tik 30 Lt Taigi suma-sumarum uz 142 Lt gavau 4 komplektus su bonusais (tais pagalveliu uzvalkalais) Esu pirkus bazej, tai issigandau ryte pamacius vaiko melyna zanda
Manau todel, kad pirkote nekokybiska patalyne. Labai daug zmoniu nusiperka papigiai, o po to keikiasi.todel visada reik paprasyt, kad duotu paciupineti medziaga, taip pat reik pasiziuret kas gamina.. Geriausia yra Kebliko patalyne - medvilne su linu.
QUOTE(triashne @ 2010 06 13, 15:59) Sveiki, bent vaikiskus pataliukus as siuvu pas siuveja Zodziu prisipirkau medziagytes uz 112 Lt, tai isejo man 4 patalynes komplektai vaikams (2 maziukai ir 2 didesni) plius dar is likusios madziagytes pagalveliu uzvalkaliuku isejo gal 6 papildomi daznesniam pakeitimui ir uz darba sumokejau tik 30 Lt Taigi suma-sumarum uz 142 Lt gavau 4 komplektus su bonusais (tais pagalveliu uzvalkalais) Esu pirkus bazej, tai issigandau ryte pamacius vaiko melyna zanda Kazkaip net nepagalvojau, kad linas gali tikti patalynei Kur ta lino isparduotuve yra? aciu
Sveiki,
o gal kas zino kur galima nusipirkti trikotazines patalines komplektu? esu maciusi tik Kurimoj, bet man ten kokybes ir kainos santykis prasilenkia (tiesa ten pirkau ne trikotazine pataline, bet man taip pat greit nusiskalbe tarsi kokioj maximoj butu pirktas. O kaina ten tikrai ne is pigiuju mokejom virs 200 lt). Gal dar kartais kas zino is kur parsisiut butu galima trikotaziniu komplektu?
ruosiuosi pirkti kadra. blaskausi tarp pukines ir vilnones
Tik satinas, 100proc. medvilnė
Ieskau dabar sau pagalves ir kaldros ir vis nenusprendzio ko noriu. Mastau apie dormeo memosan classic pagalve, kadkada ciupinejau tai labai maloni...
http://www.dormeo.lt/memosan_classic_pagal...o=83314_related ir noreciau dormeo kaldros 100% medvilnines, bet ju saite neradau tokios. Vaikui gavom dovanu tokia, super miegojimui. Sake pirko per maximos lipduku akcija. Su lipdukais 100lt kainavo tai kiek be ju... Dar mastau apie Dormeo trend komplektuka kur dabar eina akcija. Nors ne medvilne, bet girdejau geru atsiliepimu... http://www.dormeo.lt/index.asp?tn=trendset Ka jus manot? Patarkit man ir pasidalinkit savo klausimais QUOTE(geggle @ 2010 09 13, 08:09) gal kas jau naudjat kaip atsileipimai QUOTE(*smilgute* @ 2010 09 09, 08:01) ruosiuosi pirkti kadra. blaskausi tarp pukines ir vilnones Asmeniškai man labiau prie širdies vilnonė impilinėje medžiagoje, nes plonesnė, lengvesnė, mažiau vietos užima, nedulka, nors kiek pamenu pūkinė buvo šiltesnė.
Sveikos, mes naudojam vilnonius pataliukus tai praktiškai nereikia tokiai patalynei jokių užvalkaliukų. Nors ne visi gali miegoti vilnoniuose pataluose, bet man tai tik priprast reikėjo.
( vandens prisigėrusios antklodės aš viena nepakeliu Papildyta: Bet visus vargus tokios patalynės priežiūros atperka geras miegas
as tik uz satininius (100 % medvilnes) uzvalkalus ir vilnone kaldra
QUOTE(Tiffany @ 2011 02 17, 19:48) as tik uz satininius (100 % medvilnes) uzvalkalus ir vilnone kaldra Pritariu Dažnai turiu problemų su nugaros skausmu, bet kai vilnos pataluose pradėjau miegot tai ryte atsikeliu kaip niekur nieko QUOTE(smiltute11 @ 2010 11 05, 16:39) Tikrai, norėčiau ir aš daugiau informacijos apie tą patalynę, nes prieš kelias dienas paskambino man konsultantė ir galvą susuko su šiuo komplektuku. tik kiek supratau antklodė būtų dvigulė o užvalkalus mes pasirinkom violetinės spalvos, viskas kainuos apie 250 ( tiksliai net ir nepamenu Ar verta tiek mokėt , gal kas turit tokį komplektuką? Įdomu kaip skalbias užvalkalai, kaip antklodė?
Neseniai nusipirkau Kronborg of Denmark pataliukus. 90% baltuju amerikiniu anciu pukai ir 10% plunksnu. Sveria tik 750g
Pirkau DORMEO -nusivyliau ,dukrai pirkau su IKI lipdukais Carre blanc-labai patinka,super kokybe, mazylei pirkau Feretti -nusivyliau uz tokia kaina tikejausi geriau
QUOTE(miligerta @ 2011 02 19, 14:31) Pirkau DORMEO -nusivyliau ,dukrai pirkau su IKI lipdukais Carre blanc-labai patinka,super kokybe, mazylei pirkau Feretti -nusivyliau uz tokia kaina tikejausi geriau O tai ar nebandėt gražint dormeo atgal?
Gal kuri turite silko uzpilo anklodes medvilniniame impile?? Kokie atsiliepimai, kokias butent turite? Gal patartumete kur pirkti? Kokios geros kokybes?
Papildyta: QUOTE(neferite @ 2009 11 19, 16:42) sveikutes,gal kas galite parekomenduoti gera antialergiska patalyne,ieskaus sau kaldros,per google paieskojus radau nemazai ju,bet noreciau nuomoniu ir patarimo,gal kas yra isigyjes ir patenkintas? silko uzpilo antklode ir pagalve-alergiskiems. As tokios ir ieskau dabar. Pagooglink "silkines antklodes" paskaitysi, kad jos yra antialergiskos ir dar turi kruva amino rugsciu, reikalingu odai:) QUOTE(Monrutė @ 2009 11 23, 16:53) klausykit, o kaip su merkio patalyne čia temoj tik geri atsiliepimai, o ar buvo kam nors sukritus, sušokus į gabalus? pas mane su vyru ir vaikus merkio vilnoniai patalai jau 8 metus, dar tada negamino skalbiamu-nei vienoje vietoje nesusimete jokie gumulai. QUOTE(SunriseGirl @ 2011 02 19, 20:05) O tai ar nebandėt gražint dormeo atgal? Devetu patalyniu negalima grazinti QUOTE(Monikute1 @ 2011 02 23, 02:05) Devetu patalyniu negalima grazinti Gal galetumete patarti, kur kaune butu galima nusipirkti kokybiskos patalynes komplekta?200x220 kaldra ir 50x70pagalves. Pralekiau visas bazes - nieko gero neradau, akropolyje jokios firmines isvis neradau...
dairausi medvilninės antklodės, nusižiūrėjau Merkio firmos. gal turite atsiliepimų?
gal kas žinote ar gariūnuose galima nusipirkti pigiau ar iš kokių žmonių? QUOTE(SunriseGirl @ 2011 02 18, 13:24) Tikrai, norėčiau ir aš daugiau informacijos apie tą patalynę, nes prieš kelias dienas paskambino man konsultantė ir galvą susuko su šiuo komplektuku. tik kiek supratau antklodė būtų dvigulė o užvalkalus mes pasirinkom violetinės spalvos, viskas kainuos apie 250 ( tiksliai net ir nepamenu Ar verta tiek mokėt , turit tokį komplektuką? Įdomu kaip skalbias užvalkalai, kaip antklodė? Nieko gero is sitos patalynes,skalbiasi gerai,bet kazkas su sagom nesuderinta,atsisega ir uzvalkalai be galo glamzosi.o anklode greitai nusidevejo,susigulejo,as tai nepatenkinta,meginu priderinti kitus uzvalkalus,bet sunkiai sekasi,gaila pinigu Gal kas pasakys ar satinine medvilnes patalyne yra kokybiska,ar nesielektrina? QUOTE(Nidulia @ 2011 02 20, 22:09) Gal kuri turite silko uzpilo anklodes medvilniniame impile?? Kokie atsiliepimai, kokias butent turite? Gal patartumete kur pirkti? Kokios geros kokybes? Papildyta: silko uzpilo antklode ir pagalve-alergiskiems. As tokios ir ieskau dabar. Pagooglink "silkines antklodes" paskaitysi, kad jos yra antialergiskos ir dar turi kruva amino rugsciu, reikalingu odai:) pas mane su vyru ir vaikus merkio vilnoniai patalai jau 8 metus, dar tada negamino skalbiamu-nei vienoje vietoje nesusimete jokie gumulai. Dukrai nupirkau antklode su šilko užpildu,viršus medvilnė. Tai labai dukrai patinka. Su ja miegoti per karščius nekaršta.
Aš patalynę siuvu pati iš itališkos medvilnės. Medžiagą perku Kaune ,,Mariaus" parduotuvėje arba lietuvišką medvilnę bazėse 4 ar 5 sandėlyje. Audinys tankus ir nenusiskalbia.
Pabandžiau satiną ir ... deja daugiau nieko kito nenorėčiau Help ... renkuosi vilnone anklode ir visai susipainiojau savyje ar tokia Merkys-Roze ar tokia... Merkys su uzpildu o sita visai tokia pigute atrodo... My Plona gal kas nors nors viena is tokiu turit ir galetumet atsiliepima parasyti? QUOTE(`delfine` @ 2011 09 26, 19:08) Help ... renkuosi vilnone anklode ir visai susipainiojau savyje ar tokia Merkys-Roze ar tokia... Merkys su uzpildu o sita visai tokia pigute atrodo... My Plona gal kas nors nors viena is tokiu turit ir galetumet atsiliepima parasyti? Mes turim ta paskutine, esam patenkinti. Bet dabar rinkciausi ta kuria galima patiems issiskalbti o ne tik nesti i valykla. Laikui begant ji truputi susitrauke tik nezinau kodel, buvo 200x220 o dabar 200x200 paliko. Ir butinai pirkciau tokia kad butu ant virsaus medvilne o viduij vilna, o ne viena vilna, nes i tuos vilnos pukelius prilenda plaukel;iu sunku iskrapstyti Papildyta: QUOTE(Wiktoo @ 2011 06 20, 18:24) dairausi medvilninės antklodės, nusižiūrėjau Merkio firmos. gal turite atsiliepimų? gal kas žinote ar gariūnuose galima nusipirkti pigiau ar iš kokių žmonių? taip pigiausia Varenoje, bet kartais buna Ermitaze, maximoje, pigu.lt merkio produkcijai nuolaidos
spalio 8 d. Cup'é Cunamio metu Merkio parduotuveje 15 proc. nuolaida.
O kokios kaldrytes vaikams geriausios?
Nes turim viena Dormeo, tai toks s......... Siai ziemai noriu nauja pirkti ir mazei iskarto
Ingulik, negali buti vienas daiktas geriausias visiems. reikia ziuret kokia kambario temperatura, miegojimo iprociai. alergijos...
jeigu pas viena +17 o ps kita +25 kambaryje jiems tikrai nebus geriausia ta pati antklode. vienam reiks dvisluoksnes kitam plonesnes. vieni miega prie atdaro lango todel perka antklodes siltesnes, kiti megsta siluma - perka storesnes.
Labas,
Mano vaikai miega po merkio superwash su vilnos užpildu kaldrytėmis 450 g. Dabar planuoju pirkti tokias pat, tik 600 g ir didesnes. Maximoje dabar akcija. Gal matėte, kur Vilniuje jų yra? Nes neseniai kai buvo akcija patalynei (prieš kokį mėnesį), tai pvz. Akropolyje vien sintetinė buvo... QUOTE(Ausrinka @ 2011 10 13, 08:05) Labas, Mano vaikai miega po merkio superwash su vilnos užpildu kaldrytėmis 450 g. Dabar planuoju pirkti tokias pat, tik 600 g ir didesnes. Maximoje dabar akcija. Gal matėte, kur Vilniuje jų yra? Nes neseniai kai buvo akcija patalynei (prieš kokį mėnesį), tai pvz. Akropolyje vien sintetinė buvo... Aš Superwash paėmiau Ermitaže. Ten spalio mėn 40proc nuolaida antklodėms. Dar Maximos pinigus panaudojau, iš vis nebloga kaina gavos O jūs bandėt jas plauti, nes aš dėl to skalbimo ir rinkausi (tik va kokion tados skalbiankėn tokia antklodė tilps
Aš vaikišką 110*140 skalbiau, tai puikiai:)
Nežinau, aš buvau Merkio firminėj, tai ten kaip tik pasirodė kainos išpūstos. Internete 140x200 195 Lt. 110x140 prieš kelis metus pirkau, tai po 100Lt mokėjau Gariūnuose
Akropolio maximoj merkio tik pūkinės, o su vilnos užpildu, tai tik ermitaže radau 200cm tai kaina 319Lt, 450gr., o 600gr nebuvo. Nuolaida 30proc ermitaže
sveiki, gal galėtumėt rekomenduoti kokią gerą patalynę? nežinau kur ieškoti nestandartinių išmatavimų antklodėms patalynės, pati miegu ant tempur čiužinio, turiu apsaugančią paklodę, tik reik antklodę kažkuo užvilkt, jos išmatavimas 200x220, didoka, tad nebežinau kur ieškot, padėėėkit QUOTE(modesta60 @ 2011 10 14, 10:16) sveiki, gal galėtumėt rekomenduoti kokią gerą patalynę? nežinau kur ieškoti nestandartinių išmatavimų antklodėms patalynės, pati miegu ant tempur čiužinio, turiu apsaugančią paklodę, tik reik antklodę kažkuo užvilkt, jos išmatavimas 200x220, didoka, tad nebežinau kur ieškot, padėėėkit tokiu ismatavimu patalynes pilnos parduotuves Mes turime 220x240 silkine antklode tai truputi sudetingiau rasti uzvalkalu.
Mes su vaikais naudojam silkines antklodes ir esame labai patenkinti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 06 20, 19:24) Galima pigiau, daug ten vietų, kur prekiauja Merkio produkcija Mes buvome nusipirkę sau Merkio Rožė vilnonę kaldrą, vaikams vilnones, o iš išorės medvilnė. Ir visiems mums per karšta, neįmanoma miegoti... Ir gerokai sunkios. Nupirkau paprastas iš Jysko su medvilne, lengvutės. Pasiskaičiau, kad giria kaldras su microfiber O patalynės užvalkalus siuvo siuvėja. Vaikams esu pirkusi Maximoje. QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 18, 09:15) Galima pigiau, daug ten vietų, kur prekiauja Merkio produkcija Mes buvome nusipirkę sau Merkio Rožė vilnonę kaldrą, vaikams vilnones, o iš išorės medvilnė. Ir visiems mums per karšta, neįmanoma miegoti... Ir gerokai sunkios. Nupirkau paprastas iš Jysko su medvilne, lengvutės. Pasiskaičiau, kad giria kaldras su microfiber O jūs pirkote vaikams su vilnos užpildu 400g ar 600g kaldras? Mums aiškino, kad 400g tinka visiems sezonams, jei žiemos metu namie šilta. Tai sau paėmėm 600g, tai kol kas labai patenkinti. MB sušalenis Su microfibra turėjom kombinezoną tai super buvo. O kokio gamintojo žiūrite? |