Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žiema... :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2
Indreeej*
Sveiki,mano dukrytei 2,7m. siandien pas mus -18 laipsniu salcio,as jos nevedziau i darzely.Galvojau,kad jau negalima tokiem maziem.Nes kazkur esu girdejus,kad nuo -15 jau tokiem nelabai galima.Ar tikrai? smile.gif
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(Indruxa @ 2009 12 15, 09:45)
Sveiki,mano dukrytei 2,7m. siandien pas mus -18 laipsniu salcio,as jos nevedziau i darzely.Galvojau,kad jau negalima tokiem maziem.Nes kazkur esu girdejus,kad nuo -15 jau tokiem nelabai galima.Ar tikrai? smile.gif
*

na nezinau bet mes einam i lauka ir pernai ejom kai buvo -17 smile.gif nu girdejus ir as esu kad maziukam -18, jau namie but, bet cia is rusu laiku, o kaip dabar nesu girdejus g.gif
Domelija
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 12 15, 11:04)
na nezinau bet mes einam i lauka ir pernai ejom kai buvo -17  smile.gif  nu girdejus ir as esu kad maziukam -18, jau namie but, bet cia is rusu laiku, o kaip dabar nesu girdejus g.gif
*

Pernai mes irgi ėjom į lauką, nors ir šalta buvo, bet aprengi šilčiau, dar būtinai veiduką patepti riebesniu kremuku reikia ir thumbup.gif
Papildyta:
O šią žiemą dar nesulaukėm didesnių šalčių ax.gif
Sarute
aš saviškio nevedžiau į lauką... Pro langą žiūrint - superinis oras, bet kai pamačiau termometrą doh.gif
šalta, brrrrrrrrrr.......... rolleyes.gif
mamuse
QUOTE(Sarute @ 2009 12 16, 09:12)
aš saviškio nevedžiau į lauką... Pro langą žiūrint - superinis oras, bet kai pamačiau termometrą  doh.gif
šalta, brrrrrrrrrr..........  rolleyes.gif
*

4u.gif
mes irgi neinam per tokį šaltį, manau dar per mažos esam mirksiukas.gif
Nireglina
Mes pernai su vaikais ėjome į lauką palakstyti, net kai buvo apie -20. Šiltai aprengiau, veidukus ištepiau kremu, pasiėmėm roges ir pirmyn. Oras buvo gražus, saulėtas. Nieko jiems neatsitiko. Mažylis tuomet buvo neseniai perkopęs 1.5 m. slenkstį.
Pas mus šią žiemą kol kas žemiausiai temperatūra buvo nukritusi iki -14. Į darželį ir iš jo ėjome pėstute.
b.kite
na kiek girdejau, tai tokiu maziuku negalima vesti per didelius salcius, nes galima pazeisti plauciukusir kvepavimo takus, zodziu bukit atsargios mamytes, geriau jau namie pasedet per tokias dieneles..saugokites
luli
Mes stengiames i laukuti iseit bet kokiu oru 4u.gif ,apsirengiam silciau,zandukus pasitepam,ir nors pusvalandukui,iseinam,mums labai patinka but laukuti.
ciuke
Na, siaip pasivaikscioti tai jau nebeinam prie -10, nebent kur nors reikia.
Zinau, kad tai riba, iki kada vaikucius deretu vesti i lauka -10, bet as labai bijau, kad i burnyte salto oro nepritrauktu, net jei ir kuneliui silta buna prirengus.
Geriau pasaugoti keleta dieneliu.
Gerbera123
Mes irgi vaikštinėti neinam šiom dienom, nebent labai trumpam. Nes man šalta lotuliukas.gif Mažiukas labai patenkintas lauke būna, ir grįžus apžiūriu, kad tikrai šiltos kojytės ir pan. Bet aš tai negaliu šitam ore vaikštinėti, eina sau! kur jau tas pavasaris... biggrin.gif
uoga83
Vedziojau sunu i darzeli prie -16-18 saltuko. Siaip i lauka pasibut iseinam ir prie -15, pusvalandukui kokiam. Nieko baisaus tame nematau, jei vaikas tinkamai aprengtas, apautas.
Siaip as pagal save ziuriu, jei man apsimuturiavus silta, kojos rankos nesala, tai manau ir vaikui taip pat mirksiukas.gif
AusraR
mes ejom kai buvo -15. Pabudavom pusvalandi. Aisku labai ziuredavau kad rankyciu nesusaltu. Kai tik pradedavo salti rankytes - iskart namo.
ovimama
Niekur neradau tokiu patarimu gydytoju kad i lauka negalima vaikams esant virs -10,be to kaip tik per salcius per Laba Ryta kalbejo sinoptike,patare kaip tik eiti,bet trumpam,organizmas atsparus,pazins karsti,salti.Mano sunelis ejo pats i darzeli,net kai rode ryte -19,ir nieko.Man atrodo,va sitoks oras kaip dabar,vejuotas,dregnas,daug slykstesnis ir pavojingesnis uz tokius salcius.
Sever

У меня дети никогда не болеют, потому, что я с 1 месяца выносила их на улицу, мороза было 30-35 , были укутана в одеяло, даже лицо не закрывала одеялом, только уголком. Это посоветовала мне одна женщина 4u.gif
И поверьте мне, дети не болеют
Gurda*
Mes neinam, dabar mums 1,3 m.
erikiuxxx
QUOTE(Sever @ 2009 12 27, 03:43)
У меня дети никогда не болеют, потому, что я с 1 месяца выносила их на улицу, мороза было 30-35 , были укутана в одеяло, даже лицо не закрывала одеялом, только уголком. Это посоветовала мне одна женщина 4u.gif
И поверьте мне, дети не болеют
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
m@muk@s
Kai buvo lauke -15 mažiukas kaip tik sirguliavo ir nėjom į lauką schmoll.gif kai pasveiko buvo lauke -11 ir ėjom mirksiukas.gif Ir daugiau neteko su šalčiais susidurti, bet šiaip priklausytų nuo situacijos: jei lauke -15+vėjas - neitume, jei -15 (ar daugiau) bet nėra vėjo, saulėta - eitume 4u.gif Mažiukui 1.5 m ax.gif
Beautiful Life
Mes einam jeigu nera vejo. Pabunam 15-20 min. ir namo einam. Tfu, tfu, tfu nesergam thumbup.gif
mazylia:)
Sveikos,dukra su tetuku dabar lauke siltai aprengiau patepiau veiduka ir isleidzau nes manau kad nera jau taip salta -10 plius saulute sviecia su mazesniu sunumi pabijau eiti tik kokia 10 min terasoje ir namo nes manau kad dar nera labai pasiruoses eiti i lauka.
@@vandeniuke@@
Priklauso nuo oro, jeigu yra zvarbus vejas tai neinam, bet siaip mes laukinukes, mums patinka laukuti buti thumbup.gif Atsikelus maze prasosi is karto i lauka bigsmile.gif
blessedness
einam mes i lauka vsiada jeigu tik smarkiai nelyja arba nesninga mirksiukas.gif
medlink
Na jei nėra vėjo tai einam ir prie -15, bet pastebėjau, kad mano sūneliui nuo šalto oro žandai labai parausta ir išsausėja... gal jis turi alergiją šalčiui... g.gif nepadeda ir kremais tepimas sad.gif
*Akire*
sia ziema dar nesulaukem tiek salcio,bet va nesenai buvo -12 be vejo,ramu lauke buvo tai ejom i lauka pusvalandukui..viskas ok,nesirgom tfu tfu tfu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(medlink @ 2010 01 04, 14:53)
Na jei nėra vėjo tai einam ir prie -15, bet pastebėjau, kad mano sūneliui nuo šalto oro žandai labai parausta ir išsausėja... gal jis turi alergiją šalčiui...  g.gif  nepadeda ir kremais tepimas sad.gif
*

mano zuikiui taip pat labai irausta zandukai,reikia tepti kelis dienas kremuku mum
rutely
O mes vis dar laukia miegam, mano zuikiui 1 metukai. Dar vezimelyje telpa lotuliukas.gif
kambari negaliu uzmigdyti, o laukia kuo puikiausiai miega iki -15.
Sako, kad blogo oro nebuna, buna tik netinkama apranga lotuliukas.gif
*furnikuca*
as i vedu kad ir -20 kaibuvo tik 3 sav ir prie -17 vedziau stai mum jau 3 metukai ir sirge tik 2 kartus...
manau laukas o ypac saltukas stiprina imuniteta 4u.gif
In_ga_k
Ir mums zandukai labai raudoni buna ir nuserpetoja po lauko. Tepu tikrai riebiu sluoksniu kremo. Vengiam mes dabar laukelio mums 1,3m.
vetruze
o mes vaikstom drasiai
Gintare L.
dukryte musu truputi tokia sirguliuke, truputi kas ir persala, tai nlb vaikstom per salcius i lauka, aisku kartas nuo karto iseinam, kai ir minusine temperatura, bet siaip tai nlb:( kai maudosi tai vis vandenuka pakitaliojam, tai siltu, tai saltu apipilam, taip truputi grudinam:)))
iingaxxx
mums greit du metukai, i lauka, jei geras oras ir prie -15 islendam nors pusvalandukui ar maziau smile.gif tik patepu zandukus riebiu kremuku.
raskejan
mes tai mazai iki masinos ir is masinos namo nes ji pati kazko ait nenori
aka
mes iki -15 einam, ir pat noriai eina pastoviai pasiima lauko batus ir rodo kad det jam ir eit ir brrrr brrrr daro sako kad su rogutem vaziuot reikia 4u.gif
aissttee
Iki minus 10 tai drasiai siausiam i lauka ilgesniam pabuvimui, tai apie 1,5val. Kai minus 15 kokiam pusvalandukui. Maniskis kaip karalius megsta sedet vezime, tai kai nejuda, greiciau susalt gali, tai salto vejuoto oro biski prisibijau, bet ziuriu uzsigrudines yra, po namus vis pusnuogis laksto, gal kiek pasigrudino sitaip biggrin.gif
AusraR
QUOTE(aissttee @ 2010 02 12, 02:04)
Iki minus 10 tai drasiai siausiam i lauka ilgesniam pabuvimui, tai apie 1,5val. Kai minus 15 kokiam pusvalandukui. Maniskis kaip karalius megsta sedet vezime, tai kai nejuda, greiciau susalt gali, tai salto vejuoto oro biski prisibijau, bet ziuriu uzsigrudines yra, po namus vis pusnuogis laksto, gal kiek pasigrudino sitaip biggrin.gif
*

mes taip pat. Iki -15 einam drasiai. Kai jau - 15 tai bunam trumpiau, apie pusvalandi. Kadangi vezimo jau nebeimam tai nesusala.
La pluie
QUOTE(AusraR @ 2010 02 12, 14:13)
mes taip  pat. Iki -15 einam drasiai. Kai jau - 15 tai bunam trumpiau, apie pusvalandi. Kadangi vezimo jau nebeimam tai nesusala.
*

Mums pediatras patare i lauka neiti, jei temperatura nukrenta zemiau 10 laipsniu, tai ypac saltom dienom tenkinames isvedintais kambariais.
j.ole
Mes einam visada, grudinames biggrin.gif Nebent vejas zvarbus, tada pralaukiam
astalaur
Mano dukrytei 1,5 m., bet ėjom į lauką ir per -15. Pabūdavom gal iki pusvalandžio, paskui jau pati namo mane vesdavo. Parausta jai lauke ir žandukai, ir nosyte, nors būna patepti kremu, bet namuose vėl atgauna savo spalvą. Kol kas per visus 1,5 m. turėjom tik 3 k. slogą, kitų ligų - ne smile.gif Beje, namuose, kai mergina miega, palieku ventiliaciją (pravirą fortkutę) ir ji miega super thumbup.gif
olguse
kai buna - 15 mes i lauka neeinam, nebent kur vaziuojam, tai cia gaunasi is namu i masina. dukrytes lb jautri odele, parausta nuo salcio, kad ir patepus esu. esim kai uzaugsim, o db truputi per maza smile.gif
renatyte.r
Aš nevedu pasivaikščioti, nebent kur važiuoti reikia: iki automobilio ir atgal smile.gif
tastyte
neinam, nebent pas gydytoja, ar kt. svarbiu reikalu tik schmoll.gif
Susena
Mes kai labai šalta tai tik su reikalais iš namų išsiruošiam. Spėsim dar per šalčius prisivaikščioti blush2.gif
Vygta
šiaip neinam,nebent važiuojam automobiliu,jei labai reikia smile.gif
dre
neinam,nebent kazkokiu svarbiu reikalu buna,tada tenka kartais biggrin.gif .
Almutė+
Pasivaikščiot ir mes neinam, kai taip šalta schmoll.gif
Dovilytej
Mes taip pat neinam pasivaikščioti, kai tiek šalčio. Nebent kažkur labai reikia, tai iš namų į mašiną smile.gif
Neatrastoji
mes irgi neinam prie minus penkiolikos, nors kai reikia važiuojam, bet tada būtinai patepu veidelį kremuku
zaklina2008
neinam mirksiukas.gif
kuku1470
na mes priversti eiti, nes reikia sesutę į darželį nuvešti, tai jei šalta labai ir pučia vėjas tai daugiau neinam dieną, o vakare vėl pas sesytė, tai šiek tiek prasikvėpuoja
Erikauzas
iki darzelio tenka nueiti nori nenori,o taip per toki salti nevaikstome lauke.
MO
mes irgi neinam.juk ir suaugę be reikalo tokiu oru nevaikšto.nebent yra savarbių reikalų,tada iki mašinos ir atgal smile.gif
Katren
Einam tik jei kazkur reikia su reikalais. Bet siaip tai ne - man paciai jau ir minus 10 salta schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.