Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Luknytės atėjimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
kandaliza
2009 12 05 diena suzinojau, kad laukiuosi savo stebuklelio. Buvo ankstyvas rytas.Kaip ir kiekvienas, tik sis isskirtinis. Tai buvo rytas, kai suzinojau, kad manyje pulsuoja maza maza sirdele. 7 val.laikas keltis i darba. Pasidarau nestumo testa. 2 ryskios juosteles. Mano akyse asaros, laimes asaros, verkiau su tokiu dziaugsmu...Man buvo taip gera...Tokia idomi busena...Tokia...Na neapsakoma...Busiu MAMA. Mano galvoje sukosi tiek daug minciu. Buvau ta diena tokia laiminga, tokia kitokia. Jauciausi esanti saugi, juk as jau nebe viena. Nestumas praejo labai sklandziai. Jauciausi labai gerai. Tik tiek kad buvau nescia. Nebuvo nei pykinimu, nei kitu blogumu, kuriuos jaucia nesciosios. Nebuvo sunku vaiksciot. Priaugau 16 kg.,bet svoris ne kiek netrukde. Buvau labai aktyvi. Gimdymo terminas liepos 20. Birzelio 7d. atvaziavo pas mane drauge, dar taip pakalbejau, jei gims mergyte bus Lukne. Issilyginau visus rubelius iki vieno. Birzelio 8 d. ryta atsikeliau, ruosiuos su sese i miesta vaziuoti apsipirkti mazylei vystikliuku ir t.t. Jauciu kazkokie lyg skausmeliai mano pilvelyje. Bet nieko, tas skausMas toks vos vos jauciamas. Na sedome i masina ir lekiam i miesta. Uzsukau pas savo daktare sako, mergyt tau jau 3 cm. atsivere. Guldo mane i ligonine. Liepia gert vaistus, stabdo gimdyma. Ka guliu as sau su tokia sypsena, nu galvoju anekdotai kazkokie. Stabdo gimdyma, bet niekas man nesidaro, judesiuku nera. Liepia eit darytis echoskopija. Guliu ir matau daktaro reakcija, jo veidas sunerimes, jis tyli...Sako, vandenu nebera...Nueinu i palata vel atsigulu. Matau koridoriuje sujudimas, daktarai seseles ratu sustoje kalba, persirenge operaciniais rubais. Ateina daktare ir sako, jei nori gali cia gimdyt darysim cezari, bet mergyte gali nekvepuot, jai tik 34 sav. tai sako gali ja isvezt i siaulius , o tu liksi cia. Tai nusprendziu vykt kuo greiciau i siaulius. As verkiu. Galvoju kodel man taip...Ka as blogo padariau. Bet nieko, labai greit atsikvosejau, kad turiu buti stipri. Susipakuoju daiktus ir su greitaja isveza mane i ligonine. Greitoji vaziuoja gal 80 kmh greiciu. Jau ir skausma pradedu pajust, bet islieku tokia rami...Dar pasikvepinu ir prasau sese mane nufotografuoti. Mano veide nedingsta sypsena. As dar negaliu patiketi, kad viskas jau cia pat. Mane iskart veza pas daktara apziureti. Daktaras matau sunerimes 8 cm atsidares kaklelis. Maze sedi, vandenu nebera. Girdziu i operacine. Mane greit veza ant galvos, koju mauna maisus. Girdziu tik ratu dundejima ir matau daug daug sviesu, kaip per koki sovietini filma. Liepia riestis, leidzia i stubura vaistus. Ir jau nieko nebejauciu. Isgirstu verksma. Verksma mano mazutes. Atnesa man ja parodyt keliom sekundem ir isnesa ja i reanimacija. Gime 2 kg. As verkiu. Verkiau is tokios laimes. Nemoku apsakyt. As jau MAMA. Po operacijos atsigaunu ir nueinu paziuret savo mazytes. Ji inkubatoriuj. Tokia grazi, tokia gleznute. Myliu tave mano pasauli.Dabar ta pasauli laikau ant savo keliu ir esu pati laimingiausia mama.Tokia laiminga laiminga. Kaip gera buti mama... Visi blogi dalykai taip greit pasimirsta. Visa tai atperka kudikio sypsena,apsikabinimas, pirmas istartas zodis MAMA.
user posted image

Mažos tavo pėdutės- man už viską gražesnės
Tavo šypsena, juokas – už dainas man mieliau
Ir pirmieji žingsneliai, pirmas žodis ištartas -----
Tai stebuklas! Stebuklas, mazyte….

Tu mažytis stebuklas – už visatą didesnis,
Tu brangesne už viską – už gyvybę svarbiau,
Aš pasakas visas pasaulio tau paseksiu,
Už dieną tą, kai verkdama tu paskelbei Pasauliui-----

“Aš - gimiau!”
[I]
liolia79
Sveikinu susilaukus dukrytes 4u.gif Labai grazi istorija - gerai kad viskas gerai baigesi thumbup.gif Aukit dideles ir stiprios 4u.gif mirksiukas.gif
kandaliza
QUOTE(liolia79 @ 2009 12 15, 16:37)
Sveikinu susilaukus dukrytes 4u.gif Labai grazi istorija - gerai kad viskas gerai baigesi thumbup.gif Aukit dideles ir stiprios 4u.gif  mirksiukas.gif
*

Aciu labai 4u.gif

Jums taip pat 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kandaliza
Data 2008 12 05 suzinojau kad laukiuosi jei ka doh.gif smile.gif
luckyme
cray.gif jau eilerastukas negali negraudint kaip ir pati istorija,saunuoles mergytes,aukit dideles 4u.gif
Milda_Milda
Sveikinu 4u.gif
Kiskute1
saunuole 4u.gif
o jau mazytes grazumas... wub.gif
natuliona
Grazu wub.gif sveikinu 4u.gif
auksiukas22
bukit linksmos sveikos ir grazios 4u.gif
evelina
Kokia žavinga mažiukė... o plaukučių kiek daug bigsmile.gif aukit didutės ir sveikutės wub.gif
Mo(ni)ka
Gražuolė mergaitė wub.gif Graži istorija, o svarbiausia su laiminga pabaiga 4u.gif
kandaliza
QUOTE(auruciukasss @ 2009 12 15, 18:25)
cray.gif  jau eilerastukas negali negraudint kaip ir pati istorija,saunuoles mergytes,aukit dideles 4u.gif
*

QUOTE(Milda_Milda @ 2009 12 15, 18:49)
Sveikinu  4u.gif
*

QUOTE(Kiskute1 @ 2009 12 15, 20:11)
saunuole  4u.gif
o jau mazytes grazumas... wub.gif
*

QUOTE(natuliona @ 2009 12 15, 21:43)
Grazu  wub.gif sveikinu  4u.gif
*

QUOTE(auksiukas22 @ 2009 12 15, 21:46)
bukit linksmos sveikos ir grazios 4u.gif
*

QUOTE(evelina @ 2009 12 16, 00:01)
Kokia žavinga mažiukė... o plaukučių kiek daug  bigsmile.gif  aukit didutės ir sveikutės  wub.gif
*

QUOTE(monika 22 @ 2009 12 16, 01:14)
Gražuolė mergaitė wub.gif  Graži istorija, o svarbiausia su laiminga pabaiga 4u.gif
*

Aciu labai visoms 4u.gif o mes augam gerai, esam jau dideles paneles biggrin.gif o plaukuciai jau nebe tokie ilgi ir tamsus smile.gif
Jusu leliukams 4u.gif busimiems leliukams 4u.gif ir Jums mamytes 4u.gif

va kokios mes
user posted image
floridija
QUOTE(kandaliza @ 2009 12 16, 12:21)
Aciu labai visoms 4u.gif o mes augam gerai, esam jau dideles paneles biggrin.gif o plaukuciai jau nebe tokie ilgi ir tamsus smile.gif
Jusu leliukams 4u.gif busimiems leliukams 4u.gif ir Jums mamytes 4u.gif

va kokios mes
user posted image
*

Saunuole coliuke 4u.gif
Sefiene*
oho, kokia mažytė gimė g.gif
gerai, kad viskas puikiai baigės 4u.gif
_Dovi_
SVeikinu! gerai,kad viskas baigesi laimingai, aukit dideles wub.gif 4u.gif
kandaliza
aciu wub.gif
ATijA
Vis tik sudėtingas tas žmogaus atėjimas į pasaulį, kažkokia didelė paslaptis ir didžiulis stebūklas....Sėkmės smile.gif
mamyte_romantike
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Notte
Kai vaikelis apgaubtas tokia meile, tai tikrai bus viskas gerai!
Dukrytė tokia pat gražutė kaip ir mama rolleyes.gif
dre
Sveikinu 4u.gif wub.gif susilaukus grazios mazyles!
Domelija
Kokia gražuolė dukrytė wub.gif Sėkmės Jums 4u.gif
*fujimi
vaje kaip grazu.. ax.gif wub.gif
kandaliza
QUOTE(ATijA @ 2010 01 14, 23:40)
Vis tik sudėtingas tas žmogaus atėjimas į pasaulį, kažkokia didelė paslaptis ir didžiulis stebūklas....Sėkmės smile.gif
*

QUOTE(mamyte_romantike @ 2010 01 15, 12:15)
Sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

QUOTE(Notte @ 2010 01 15, 12:33)
Kai vaikelis apgaubtas tokia meile, tai tikrai bus viskas gerai!
Dukrytė tokia pat gražutė kaip ir mama  rolleyes.gif
*

QUOTE(dre @ 2010 01 15, 12:36)
Sveikinu  4u.gif  wub.gif susilaukus grazios mazyles!
*

QUOTE(emilijos_mama @ 2010 01 24, 11:58)
Kokia gražuolė dukrytė wub.gif  Sėkmės Jums 4u.gif
*

QUOTE(m-andreja @ 2010 01 24, 17:33)
vaje kaip grazu.. ax.gif  wub.gif
*

aciu labai visoms biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai smagu, kad skaitote mano gimdymo istorija.

P.S notte o tu zinai kaip atrodo mama?smile.gif
Notte
QUOTE(kandaliza @ 2010 02 16, 01:00)
aciu labai visoms biggrin.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai smagu, kad skaitote mano gimdymo istorija.

P.S notte o tu zinai kaip atrodo mama?smile.gif
*

Aha, aš į gimdymo istoriją atėjau iš kitos temos, kur mama rodėsi rolleyes.gif
kandaliza
QUOTE(Notte @ 2010 02 16, 09:20)
Aha, aš į gimdymo istoriją atėjau iš kitos temos, kur mama rodėsi  rolleyes.gif
*

aaa aisku biggrin.gif ax.gif
mejja
Graži istorija wub.gif Sėkmės jums smile.gif
RenataTam
4u.gif kokia grazi mazute wub.gif
musiushka
4u.gif 4u.gif mano mazute irgi gime 2 kg..ziuriu delnas tavo laiko ta maziuke..manoji irgi tokia buvo..dabar mums jau 19 dienu..kol kas dar sildomoj lovelej bet greit sustipresim...smagu sutikti likimo draugu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aukit stiprekit ir dziaukites viena kita thumbup.gif
anitsuja
grazi istorija wub.gif
kandaliza
QUOTE(musiushka @ 2010 02 19, 13:15)
4u.gif  4u.gif  mano mazute irgi gime 2 kg..ziuriu delnas tavo laiko ta maziuke..manoji irgi tokia buvo..dabar mums jau 19 dienu..kol kas dar sildomoj lovelej bet greit  4u.gif sustipresim...smagu sutikti likimo draugu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aukit stiprekit ir dziaukites viena kita thumbup.gif
*

aciu labai visoms. 4u.gif Oi dabar mes jau kokios stiprios ir dideles.Jau mano mazute sako tete smile.gif Ka tik atrodo ji buvo dar tokia coliuke. Laikykites. Pamatysi kaip greit prabegs laikas ir kokia didele uzaugs mazute 4u.gif
200505
Labai grazi istorija wub.gif o dar grazesne jusu mazyle wub.gif 4u.gif 4u.gif augit dideles ir stiprios 4u.gif 4u.gif
-MORTA-
sekmes augant,stiprybes mamai 4u.gif
kandaliza
aciu aciu visoms 4u.gif
inetukea
sveikinimai 4u.gif
lauroone
Grazi mergyte wub.gif
Grazina U.
thumbup.gif wub.gif
Amber_piece
labai grazi mergyte 4u.gif 4u.gif wub.gif
mano vaikinai jau dideli bet daznai taip jauciuosi kaip jus apraset -visgi puikus jausmas buti mama,jau 17,5 metu tuo stebuklu negaliu atsistebeti ir atsidziaugti,ir labai smagu matyti kad vaikuciai yra tokie laukiami ir mylimi,is dideles meiles uzaugs grazi miela jauna moteris...
user posted image
su kovo 8-aja smile.gif
Kreiduota
oj kokia grazi lelyte wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai didziausi sulaukus savo turtelio smile.gif
Renesme
4u.gif
kandaliza
QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 08, 23:47)
labai grazi mergyte 4u.gif  4u.gif  wub.gif
mano vaikinai jau dideli bet daznai taip jauciuosi kaip jus apraset -visgi puikus jausmas buti mama,jau 17,5 metu tuo stebuklu negaliu atsistebeti ir atsidziaugti,ir labai smagu matyti kad vaikuciai yra tokie laukiami ir mylimi,is dideles meiles uzaugs grazi miela jauna moteris...
user posted image
su kovo 8-aja smile.gif
*

Aciu labai visoms 4u.gif ax.gif

Taip greit bega laikas. Net nepastebesi kai ji uzaugs... Tikrai vaikai tiek daug duoda.Dabar net negaliu pagalvoti, koki menkaverti gyvenima gyvenau neturedama jos wub.gif

Papildyta:
user posted image

va jau kokios mes biggrin.gif
kandaliza
cool.gif
loraliu
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.