maskanyte
2010 09 04, 12:44
Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate  Man tai paskutinis menesis sunkiausias. Gerai kad laiptais laipioti nereikia  , tik va pas mama kai nuvaziuojam tai beda. Lipi lipi ir atrodo niekada neuzlipsi, mat mama gyvena 5aukste  . Man net paciai juokas ima kai ridenuosi i lova, tik va vartytis tai sunku  Nakti jai jau verciuosi tai i prabundu  sunkus ir didelis mano pilvukas
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 04, 13:44) Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate  Man tai paskutinis menesis sunkiausias. Gerai kad laiptais laipioti nereikia  , tik va pas mama kai nuvaziuojam tai beda. Lipi lipi ir atrodo niekada neuzlipsi, mat mama gyvena 5aukste  . Man net paciai juokas ima kai ridenuosi i lova, tik va vartytis tai sunku  Nakti jai jau verciuosi tai i prabundu  sunkus ir didelis mano pilvukas  As taip pat kol nakti persiverciu ant kito sono, tai didelis darbas buna. Beabejo ir issibudinu. O verstis ant kito sono man prireikia labai daznai nes pabundu nuo nuspausto sono ir visus kaulus to sono skauda, tai taip ir vartinejuosi istisai  Is lovos ir i lova ropsciuosi keturiomis, tai vyras vis pasijuokia kad atrodau kaip vabalas  .
maskanyte
2010 09 06, 09:20
Jetau, tai vakar prisikankinau  , galvojau jau teks vaziuoti gimdyti  Jauciu paruosemieji prasidejo  . O ir snd nelabai sedeti galiu skaudena  , gal pas gine vakara reiks nulekti jai nepraeis,mastau taip. Paziuretu kas ten man vyksta
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 06, 10:20) Jetau, tai vakar prisikankinau  , galvojau jau teks vaziuoti gimdyti  Jauciu paruosemieji prasidejo  . O ir snd nelabai sedeti galiu skaudena  , gal pas gine vakara reiks nulekti jai nepraeis,mastau taip. Paziuretu kas ten man vyksta  Bijau ir as sulaukti tu paruosiamuju
Sirvita
2010 09 06, 10:13
O kaip su vardais?  ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda? As isrinkau pirmagymiui, siam vaikuciui  turetu isrinkti tetukas, bet man jo variantai nevisai priimtini
~Beauty~
2010 09 06, 10:48
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 04, 12:44) Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate  Man tai paskutinis menesis sunkiausias <...> Na, aš kažkaip nesunkiai judu  Pilvūzas tikrai laaabai didelis, bet jaučiuosi super  Ir važinėju dar, ir po pardes lakstau, ir namie remontą ką tik baigėm Apsiverst naktį, aišku, nelengva, bet ir nereik labai vartytis, nes gi ant dešinio šono miegot nerekomenduojama QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 10:13) O kaip su vardais?  ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda? <...> Na, mes tai jau seniai turim kelis variantus, bet tą tikrąjį, manau, išrinksim tik pasirodžius lėliukui  Juk sakoma, kad gimęs vaikutis atsineša sau vardą - nesvarbu, ką būtum sugalvojęs
maskanyte
2010 09 06, 11:22
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 11:13) O kaip su vardais?  ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda? As isrinkau pirmagymiui, siam vaikuciui  turetu isrinkti tetukas, bet man jo variantai nevisai priimtini  Mes varduka jau senai turime  , kai tik suzinojome ka turesime tai ir sugalvojome. Mat buvome nusprende jai bus berniukas tai bus varduko pirma raide kaip tecio, o jai mergyte tai pirma vardo raiduke kaip mamos. Visgi teko galvoti berniukuj varduka Papildyta:BEAUTY  aisku nepagalvok tikrai ne blogaja prasme, bet tau biskyti pavydziu  Jetau kaip noreciau ir as taip jaustis  Naktis man nebe draugas  . O del miegojimo, tai nez.kaip save miegancia sukontroliuoti kad nemiegoti ant desinio sono  . Man dar su sirdele biskyti ne kas, vis permusimai kankina, tai sunku ilgai isguleti ant kairiojo sono, bet diena tai stengiuosi kuo daugiau suleti ant kairio sono. Na nebe daug liko
Zachara
2010 09 06, 11:53
QUOTE(omsone @ 2010 09 02, 11:35) Gal cia jau yra mamyciu gimdziusiu ir antra karta? Idomu ar tiesa toks teiginys, jog antra karta gimdancios pagimdo anksciau termino? Gal kuri nors zinote? Nes jeigu tai tiesa, tai maziuko galima tiketis greiciau negu numatyta.  Man nepasitvirtino šitas mitas  Atrodo antrą leliuką pagimdysiu laiku, nors irgi laukiau šiek tiek ankstesnio gimdymo.
elenuxus
2010 09 06, 12:02
As prisidedu prie tu sunkiai judanciu  Labai sunku netik laiptais lipti, bet ir vaikscioti, iskart dusulys ima ir pradeda skaudineti pilvo apacia.Paruosiamieji jau senai kankina, dabar tik stipresni, kartais visai skaudus.Jau 4menuo kaip "gresia"prieslaikinis, bet va, baigiu isnesioti, nors ir su negalavimais  Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli...  Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina.Labai laukiu kada susitiksim su vaikiuku...  Kiekviena diena jau tikiuosi kai tokia savijauta
maskanyte
2010 09 06, 12:22
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 06, 13:02) As prisidedu prie tu sunkiai judanciu  Labai sunku netik laiptais lipti, bet ir vaikscioti, iskart dusulys ima ir pradeda skaudineti pilvo apacia.Paruosiamieji jau senai kankina, dabar tik stipresni, kartais visai skaudus.Jau 4menuo kaip "gresia"prieslaikinis, bet va, baigiu isnesioti, nors ir su negalavimais  Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli...  Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina.Labai laukiu kada susitiksim su vaikiuku...  Kiekviena diena jau tikiuosi kai tokia savijauta  Sekmes tau  nesiojant savo zirniuka ir stiprybes,juk nebedaug liko! Labai puikiai tave suprantu
Sirvita
2010 09 06, 13:49
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 06, 13:02) ........ Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli...  Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina.......... as galvoju kad turetum lengvai pagimdyti  tiek prisisportavus, tai tikrai raumenukai nenusilpe, o kaip tik sustipreje, tai tik paspausi syki ir lelius ant ranku
Valmiera
2010 09 06, 22:22
QUOTE(omsone @ 2010 09 02, 10:35) Gal cia jau yra mamyciu gimdziusiu ir antra karta? Idomu ar tiesa toks teiginys, jog antra karta gimdancios pagimdo anksciau termino? Gal kuri nors zinote? Nes jeigu tai tiesa, tai maziuko galima tiketis greiciau negu numatyta.  Pirmąjį sūnų pernešiojau 4 dienas, antrajį sūnų pagimdžiau 4 dienomis anksčiau nei buvo suskaičiuota. Tai nežinau, ar tas 4 d. galima vadinti "anksčiau termino"  . Šį kartą jaučiu pagimdysiu tiksliai numatytą dieną  .
Tai tas teiginys tikrai nera jau tokia tiesa. Nebent toms mamytems, kur tarp vaikuciu labai mazas laiko tarpas ir kai nera dar viskas susitrauke. Na o sekmes visoms nesiojant leliukus ir vargstant, bet kai pagalvoji sunku, bet nedaug jau liko, kai jau tiek menesiu praeityje praeje  . Tik as tos dienos vis laukiu su siokiu tokiu nerimu, bandau save raminti, kad viskas bus gerai ir visoms linkiu to pacio
elenuxus
2010 09 07, 13:10
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 14:49) as galvoju kad turetum lengvai pagimdyti  tiek prisisportavus, tai tikrai raumenukai nenusilpe, o kaip tik sustipreje, tai tik paspausi syki ir lelius ant ranku  Kad taip "dievui i ausi"  Tikiuos ir as lengvai...bent jau lengviau nei pirma karta
Valmiera
2010 09 07, 16:23
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 07, 13:10) Kad taip "dievui i ausi"  Tikiuos ir as lengvai...bent jau lengviau nei pirma karta  Tikrai su antru bus žymiai greičiau ir žymiai lengviau  . Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino  . O su antruoju užtrukau vos 2 val.  Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau  .
maskanyte
2010 09 07, 17:12
QUOTE(Valmiera @ 2010 09 07, 17:23) Tikrai su antru bus žymiai greičiau ir žymiai lengviau  . Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino  . O su antruoju užtrukau vos 2 val.  Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau  . Ah....... Kad pirma gimdant taip butu kaip tau su antru  Tokiu atveju  butu per pus maziau nerimaujanciu busimu mamyciu  Kazkodel as rami tik kazi ar iki galo isliksiu toke  Db busimasis tetukas nerimauja
QUOTE(Valmiera @ 2010 09 07, 17:23) Tikrai su antru bus žymiai greičiau ir žymiai lengviau  . Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino  . O su antruoju užtrukau vos 2 val.  Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau  . Bet kad taip lengvai ir greitai tai gal tarp vaikuciu mazas laiko tarpas?  Ir siaip keista jog visai nieko nejutai kai prasidejo gimdymas? Tai is kur zinoti, kada jau gimdai jeigu taip nutinka  O siaip tai pavydetinas toks gimdymas, kad visoms taip
Braske GF
2010 09 07, 20:18
Siandien , kaip suprantu , man prasidejo paruosiamieji . jau kuri laika jauciausi puikiai , net buvau pamirsusi kad laukiuosi , o vat sia link vakaro pradejo stipriai mausti kairiji sona , ir pilvo apacia , vaikiukas stipriai judejo , pilvas pastoviai kietas buvo , tai paskambinau gynei , nuvaziavau , paiziurejo - kaklelis uzsidares, toniukai vaikiuko geri , gymdymo veiklos nera . Gavau zvakute nuo skausmo ir isiunte namo ilsietis , tai net nzn , kas cia man viksta? ar tai ir yra paruosiamieji , nes vis dar maudzia pilva ir keteja
QUOTE(natalije @ 2010 09 07, 21:18) Siandien , kaip suprantu , man prasidejo paruosiamieji . jau kuri laika jauciausi puikiai , net buvau pamirsusi kad laukiuosi , o vat sia link vakaro pradejo stipriai mausti kairiji sona , ir pilvo apacia , vaikiukas stipriai judejo , pilvas pastoviai kietas buvo , tai paskambinau gynei , nuvaziavau , paiziurejo - kaklelis uzsidares, toniukai vaikiuko geri , gymdymo veiklos nera . Gavau zvakute nuo skausmo ir isiunte namo ilsietis , tai net nzn , kas cia man viksta? ar tai ir yra paruosiamieji , nes vis dar maudzia pilva ir keteja  Nors man dar nera paruosiamuju, bet manau kad tai yra butent jie. Dauguma kencia tai ir labai stiprius.
maskanyte
2010 09 08, 07:39
Nebezinau ka man ir galvoti  Nakti negaliu miegoti,skauda sonus,vartytis sunku,o ir skaudena kai verciuosi  , o va diena miegu geriau
~Beauty~
2010 09 08, 09:10
Pradėjo jau ir man mausti pilvuką kaip prieš mmm  Vat ir žinok dabar, kada paruošiamieji, o kada tikrieji prasidės
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 08, 10:10) Pradėjo jau ir man mausti pilvuką kaip prieš mmm  Vat ir žinok dabar, kada paruošiamieji, o kada tikrieji prasidės  As visada galvodavau, kad kai jau labai skaudes tai jau ir prasides. Bet cia pasiskaicius, kad mamytes vos iskencia tuos paruosiamuosius ir galvoja, kad jau tai tikrieji. Tai dabar jau ir as nebezinau kaip suprasti, kad jau tikrai gimdymas ateina. Siaip man tokiu paruosiamuju skausmingu dar nera, bet pilva pamaudzia kaip per menesines, bet tas skausmas nera siaubingas, bet galeti prasideti ir skausmingesni tie saremiukai
elenuxus
2010 09 08, 10:59
Man paruosiamieji neskaudus, pilvukas sukieteja, taip buna apie minute, ilgiau.Kartais net reguliariai kas 4-5min.po kokis 6-7kartus.Po to nustoja.Tikri saremiai tikrai skaudus ir jauciasi kaip tempia pilveli "i apacia", visai kitoks jausmas.Pirma gimdyma vandenys nenubego, prasidejo saremiai po nakties, per kuria labai ilgai pilvukas buvo sukietejes.Po keliu valandu nuleidinejo vandenis, o tada tai padaznejo saremiai.Viskas uztruko kokias13val.kol pagimdziau. Si karta sake vandenys paciame gale ir i sona, tai greiciausiai irgi nenubegs, o prasides skausmai.Siandien jau 3diena kaip skaudineja pilvo apacia, labai daznai kieteja, tai jau moraliskai ruosiuosi, jei jau kartais arteja ta valanda.
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 08, 11:59) Man paruosiamieji neskaudus, pilvukas sukieteja, taip buna apie minute, ilgiau.Kartais net reguliariai kas 4-5min.po kokis 6-7kartus.Po to nustoja.Tikri saremiai tikrai skaudus ir jauciasi kaip tempia pilveli "i apacia", visai kitoks jausmas.Pirma gimdyma vandenys nenubego, prasidejo saremiai po nakties, per kuria labai ilgai pilvukas buvo sukietejes.Po keliu valandu nuleidinejo vandenis, o tada tai padaznejo saremiai.Viskas uztruko kokias13val.kol pagimdziau. Si karta sake vandenys paciame gale ir i sona, tai greiciausiai irgi nenubegs, o prasides skausmai.Siandien jau 3diena kaip skaudineja pilvo apacia, labai daznai kieteja, tai jau moraliskai ruosiuosi, jei jau kartais arteja ta valanda. Man pilvukas taip pat kieteja. Noreciau kad vis artetu gimdymas. Bet kai prisiskaiciau kitu mamyciu istoriju, kad taip jausdamosi isvaiksto po menesi ir net daugiau, tai net nezinau ka ir galvoti. Aisku kiekvienai buna skirtingai, bet taip laukiu, o jei dar viskas toli
maskanyte
2010 09 08, 16:54
Paskutinis menesis, paskutines savaites,paskutine savaite  O laikas vis letyn letyn..... Bent jau man  Visas nestumas greiciau praejo nei tos paskutines dieneles slenka  Taip noretusi pasukti laika pirmyn
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 08, 17:54) Paskutinis menesis, paskutines savaites,paskutine savaite  O laikas vis letyn letyn..... Bent jau man  Visas nestumas greiciau praejo nei tos paskutines dieneles slenka  Taip noretusi pasukti laika pirmyn  Man lygiai taip pat. Anksciau nejausdavau kaip savaites praeidavo, gyvendavau nuo savaitgalio iki savaitgalio ir net nesijausdavo kaip tos savaites praeina, o savaite po savaites ir taip sulaukiau iki dabar. O dabar dienos eina kaip tos savaites  . Jau taip ilgai net negaliu, norisi kuo greiciau kad viskas ivyktu
maskanyte
2010 09 09, 08:04
Jauciu tas laikas taip sunkiai slenka, nes labai laukem savo mazyliu ateinent i si pasauli
Sirvita
2010 09 09, 09:36
QUOTE(omsone @ 2010 09 08, 20:20) Man lygiai taip pat. Anksciau nejausdavau kaip savaites praeidavo, gyvendavau nuo savaitgalio iki savaitgalio ir net nesijausdavo kaip tos savaites praeina, o savaite po savaites ir taip sulaukiau iki dabar. O dabar dienos eina kaip tos savaites  . Jau taip ilgai net negaliu, norisi kuo greiciau kad viskas ivyktu  namuose totalus haosas  laukiame virtuves baldu - senieji virtuves baldai atkeliave i kambari, todel nelabai yra kur lovele statyti  leliaus rubeliu kalnas iskalbtu, bet rankos nekyla juos issilyginti  didziausias stabdis, kad juos reikia lyginti is abeju pusiu  siaip as visus rubus namie lyginu. Dar vyresnelio gimtadienis po poros savaiciu, nesinoretu is vaiko atimti to dziaugsmo, nesuorganizavus jo. Taip kad nei namai, nei pati as nesu pasiruose leliuko atejimui, todel galvoju kad galetu leliukas sugalvoti gimti veliau nei terminas
~Beauty~
2010 09 09, 10:09
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 09, 09:36) namuose totalus haosas  <...> Taip kad nei namai, nei pati as nesu pasiruose leliuko atejimui, todel galvoju kad galetu leliukas sugalvoti gimti veliau nei terminas  Ojej, kokia panaši situacija  Mes tik prieš gerą savaitėlę baigėm remontą vienam iš kambarių - namai buvo pilni dulkių, nes keitėm langus ir reikėjo apdailas daryti (tinkuoti, šveisti ir pan.)  Tuomet irgi maniau "kad tik nepagimdyti anksčiau laiko" O lyginti rūbelius ir aš žiauriai tingėjau, nes laaabai nemėgstu šito reikalo  Bet kažkurią dieną prisiverčiau ir išlyginau visą kalną Na, dar ir dabar norėčiau keletą dienelių nepagimdyti, nes reikia iki galo namus "iššveisti"  + dar ryt draugo gimtadienis (švęs tikriausiai šeštadienį), tai noriu dar skaniai pavalgyti
elenuxus
2010 09 09, 10:21
QUOTE(omsone @ 2010 09 08, 16:05) Man pilvukas taip pat kieteja. Noreciau kad vis artetu gimdymas. Bet kai prisiskaiciau kitu mamyciu istoriju, kad taip jausdamosi isvaiksto po menesi ir net daugiau, tai net nezinau ka ir galvoti. Aisku kiekvienai buna skirtingai, bet taip laukiu, o jei dar viskas toli  Man tai 4menesius kietineja.Tai teko ir i ligonine gultis, bet nieko nedare, tik stebejo  O kai paleido, tai iki pat dabar lovos rezimas, bet va jau tuoj viskas, nuo kitos sav.nebeleido gulet
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 09, 10:36) namuose totalus haosas  laukiame virtuves baldu - senieji virtuves baldai atkeliave i kambari, todel nelabai yra kur lovele statyti  leliaus rubeliu kalnas iskalbtu, bet rankos nekyla juos issilyginti  didziausias stabdis, kad juos reikia lyginti is abeju pusiu  siaip as visus rubus namie lyginu. Dar vyresnelio gimtadienis po poros savaiciu, nesinoretu is vaiko atimti to dziaugsmo, nesuorganizavus jo. Taip kad nei namai, nei pati as nesu pasiruose leliuko atejimui, todel galvoju kad galetu leliukas sugalvoti gimti veliau nei terminas  Sako kad leliukai neateis tol kol mamyte dar turi nepabaigtu darbu  . Tad manau kol visko nepasidarysit, tai dar ir nesulauksit  . Na pas mus rugseji taip pat gimtadieniu laukia, mano rugsejo 23, o dukrytes 25 diena, bet ir naujasis seimos narys turetu tokia diena atkeliauti, tad visada sakau kad gimdysiu per savo gimtadieni arba 24, tarpe tarp musu gimtadieniu. Nors aisku gali buti viskas ir anksciau Papildyta:QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 09, 11:09) Ojej, kokia panaši situacija  Mes tik prieš gerą savaitėlę baigėm remontą vienam iš kambarių - namai buvo pilni dulkių, nes keitėm langus ir reikėjo apdailas daryti (tinkuoti, šveisti ir pan.)  Tuomet irgi maniau "kad tik nepagimdyti anksčiau laiko" O lyginti rūbelius ir aš žiauriai tingėjau, nes laaabai nemėgstu šito reikalo  Bet kažkurią dieną prisiverčiau ir išlyginau visą kalną Na, dar ir dabar norėčiau keletą dienelių nepagimdyti, nes reikia iki galo namus "iššveisti"  + dar ryt draugo gimtadienis (švęs tikriausiai šeštadienį), tai noriu dar skaniai pavalgyti  Matau ir jus dar daug planu turit
Sirvita
2010 09 09, 19:59
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 09, 11:09) ..........Na, dar ir dabar norėčiau keletą dienelių nepagimdyti, nes reikia iki galo namus "iššveisti"  + dar ryt draugo gimtadienis (švęs tikriausiai šeštadienį), tai noriu dar skaniai pavalgyti  pirma mintis perskaicius, kad po skaniu sociu pietu ne viena i gimdykla vaziavo  tai klizmutes dvi nusipirk
~Beauty~
2010 09 10, 09:07
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 09, 19:59) pirma mintis perskaicius, kad po skaniu sociu pietu ne viena i gimdykla vaziavo Ech, berods nebus jokio gimtadienio  Jie remontą darosi, tai... Neišdegs man skaniai pavalgius gimdyti  \
maskanyte
2010 09 10, 11:47
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 10, 10:07) Ech, berods nebus jokio gimtadienio  Jie remontą darosi, tai... Neišdegs man skaniai pavalgius gimdyti  \  Nenukabink nosytes  pasidarykit namie mini baliuka  Man apetitas buvo dinges praeita savaite  , o sia savaite neuzdarau saldytuvo  jetau jetau is kur cia pas mane toks apetitas  ?
~Beauty~
2010 09 10, 13:08
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 10, 11:47) Nenukabink nosytes  pasidarykit namie mini baliuka  Man apetitas buvo dinges praeita savaite  , o sia savaite neuzdarau saldytuvo  jetau jetau is kur cia pas mane toks apetitas  ? Žinok, pas mane tas pats  Paskutiniu metu tikrai buvau sumažinusi maisto kiekį, o dabar kasdien tik valgau ir valgau
elenuxus
2010 09 10, 15:26
QUOTE(omsone @ 2010 09 09, 11:29) Sako kad leliukai neateis tol kol mamyte dar turi nepabaigtu darbu  . Tad manau kol visko nepasidarysit, tai dar ir nesulauksit  . Na pas mus rugseji taip pat gimtadieniu laukia, mano rugsejo 23, o dukrytes 25 diena, bet ir naujasis seimos narys turetu tokia diena atkeliauti, tad visada sakau kad gimdysiu per savo gimtadieni arba 24, tarpe tarp musu gimtadieniu. Nors aisku gali buti viskas ir anksciau Papildyta:Matau ir jus dar daug planu turit  Musu seimoj irgi rugsejinuku bumas, laukiam kokia data pasirinks mazylis.Mano pacios gimtadienis 20, vyro 30 diena, tai sakau gal iki 25 lauks  Geriausia butu, jei sian butu gimes - 10 diena.Tai kas 10 dienu po baliuka butu
~Beauty~
2010 09 10, 15:39
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 10, 15:26) <...>Geriausia butu, jei sian butu gimes - 10 diena.Tai kas 10 dienu po baliuka butu  Dar ne vakaras
elenuxus
2010 09 10, 16:58
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 10, 16:39) Dar ne vakaras 
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 10, 14:08) Žinok, pas mane tas pats  Paskutiniu metu tikrai buvau sumažinusi maisto kiekį, o dabar kasdien tik valgau ir valgau  As taip pat neuzdarau saldytuvo duru  . Net tramdausi, bet vis viena visko uzsimanau Papildyta:QUOTE(elenuxus @ 2010 09 10, 16:26) Musu seimoj irgi rugsejinuku bumas, laukiam kokia data pasirinks mazylis.Mano pacios gimtadienis 20, vyro 30 diena, tai sakau gal iki 25 lauks  Geriausia butu, jei sian butu gimes - 10 diena.Tai kas 10 dienu po baliuka butu   Tai gimtadieniu, kaip ir pas mus bus, tik labai smalsu kokia data issirinks mazylis
maskanyte
2010 09 10, 18:45
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 10, 14:08) Žinok, pas mane tas pats  Paskutiniu metu tikrai buvau sumažinusi maisto kiekį, o dabar kasdien tik valgau ir valgau  Zinok bandziau vaisiais alki malsinti  , tai db pilva pucia  . Nepadejo  Na jai taip ir toliau tai pati nepaeisiu reiks krano
elenuxus
2010 09 11, 17:49
O kaip jum pojuciai kai vaikutis nusileido?Man kazkaip ziaurus metas prasidejo...taip spaudzia visa pilvo apacia, kad nebegaliu i wc nueiti, nes nieko neiseina, o labai norisi...ypac nakti.Tai iki skausmo raumenys susitraukia is didelio noro, bet nieko nesigauna, tada prisijungia gimda ir turiu didziuli paruosiama saremi, per kuri net asaros byret ima...Sianakt galvojau bus blogai, isstums man mazyli tokie spazmai.Bet ryte vel viskas gerai...  Nelaukiu nakties...vel bus tas pats, jau kelinta nakti be miego.  Nesuprantu kaip ten man uzspaudzia vaikutis viska, ir dar naktimis
maskanyte
2010 09 12, 07:08
Laba ryteli  Zinok man tas pats,as ir nakties visai nelaukiu  Tik man ne kiekviena nakti, man mazdaug kas antra, kas tercia nakti tai kartojasi  Ryt einu pas gine, tai prasysiu kad apziuretu, mazu jau koke veikla prasidejus  Oj kaip gerai butu
~Beauty~
2010 09 12, 09:12
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 11, 17:49) O kaip jum pojuciai kai vaikutis nusileido?Man kazkaip ziaurus metas prasidejo...<...>
Ojej, laikykis Mums šiandien lygiai 40 savaičių, bet kolkas jokių pojūčių Ryt varau pas ginę - žiūrėsim, kas ten ir kaip...
maskanyte
2010 09 13, 13:46
Kaip smagu  snd buvome pas gine,mums viskas gerai  Skausmai prasideja, bet mano zirniukas dar nenusileides  turbut vis dar svarsto kada bus tas laikas  . Uztat sianakt miegojom  taip gera buvo issimiegoti  . Ai mes jau sverem 3.56kg  mums 38sav.
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 13, 14:46) Kaip smagu  snd buvome pas gine,mums viskas gerai  Skausmai prasideja, bet mano zirniukas dar nenusileides  turbut vis dar svarsto kada bus tas laikas  . Uztat sianakt miegojom  taip gera buvo issimiegoti  . Ai mes jau sverem 3.56kg  mums 38sav. Smagu girdeti kad viskas gerai ir vaikiukas toks nemazas, sveikutis ir grazutis turetu buti
~Beauty~
2010 09 13, 16:26
Buvom ir mes pas ginę šiandien - atsidarymas 4 cm, sakė, jau šiandien arba ryt turėčiau turėti lėliuką ant rankų Sakė, grįžk namo ir sėskis ant čemodanų
elenuxus
2010 09 13, 16:35
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 13, 17:26) Buvom ir mes pas ginę šiandien - atsidarymas 4 cm, sakė, jau šiandien arba ryt turėčiau turėti lėliuką ant rankų Sakė, grįžk namo ir sėskis ant čemodanų  Manes su 4cm is GN nebeisleido...iskart i gimdykla patalpino
~Beauty~
2010 09 13, 17:47
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 13, 16:35) Manes su 4cm is GN nebeisleido...iskart i gimdykla patalpino  Na, ginė klausė (beje, aš ne GN pas ginę buvau), ar noriu į ligoninę, sakiau, kad ne - geriau namie lauksiu sąrėmių...  Kad tik jie atsirastų, nes dabar maudžia pilvuką taip nestipriai, tai net nežinau, ar sulauksiu stiprių - girdėjau, ne visoms jie būna
maskanyte
2010 09 13, 19:15
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 13, 18:47) Na, ginė klausė (beje, aš ne GN pas ginę buvau), ar noriu į ligoninę, sakiau, kad ne - geriau namie lauksiu sąrėmių...  Kad tik jie atsirastų, nes dabar maudžia pilvuką taip nestipriai, tai net nežinau, ar sulauksiu stiprių - girdėjau, ne visoms jie būna  Tau  lengvo laukimo! Lauksim geru ziniu Papildyta:QUOTE(omsone @ 2010 09 13, 16:54) Smagu girdeti kad viskas gerai ir vaikiukas toks nemazas, sveikutis ir grazutis turetu buti  Kaip jus laikotes  ?
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 13, 20:15) Kaip jus laikotes  ? Na mes vis dar laikomes, dabar ir miegu daug geriau  . Tad gyvenu laukimo nuotaikomis ir laukiu, ryt pas gine eisiu tai gal kakleli paziures, gal ka gero pasakys Papildyta:QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 13, 17:26) Buvom ir mes pas ginę šiandien - atsidarymas 4 cm, sakė, jau šiandien arba ryt turėčiau turėti lėliuką ant rankų Sakė, grįžk namo ir sėskis ant čemodanų   Kaip smagu zinoti kad jau nebedaug liko
|
|