Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 8-9 nėštumo mėnesiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
maskanyte
Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate ax.gif Man tai paskutinis menesis sunkiausias. Gerai kad laiptais laipioti nereikia thumbup.gif , tik va pas mama kai nuvaziuojam tai beda. Lipi lipi ir atrodo niekada neuzlipsi, mat mama gyvena 5aukste doh.gif . Man net paciai juokas ima kai ridenuosi i lova, tik va vartytis tai sunku blink.gif Nakti jai jau verciuosi tai i prabundu doh.gif sunkus ir didelis mano pilvukas ax.gif
omsone
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 04, 13:44)
Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate ax.gif  Man tai paskutinis menesis sunkiausias. Gerai kad laiptais laipioti nereikia thumbup.gif , tik va pas mama kai nuvaziuojam tai beda. Lipi lipi ir atrodo niekada neuzlipsi, mat mama gyvena 5aukste doh.gif . Man net paciai juokas ima kai ridenuosi i lova, tik va vartytis tai sunku blink.gif  Nakti jai jau verciuosi tai i prabundu doh.gif sunkus ir didelis mano pilvukas ax.gif
*

As taip pat kol nakti persiverciu ant kito sono, tai didelis darbas buna. Beabejo ir issibudinu. O verstis ant kito sono man prireikia labai daznai nes pabundu nuo nuspausto sono ir visus kaulus to sono skauda, tai taip ir vartinejuosi istisai doh.gif Is lovos ir i lova ropsciuosi keturiomis, tai vyras vis pasijuokia kad atrodau kaip vabalas lotuliukas.gif .
maskanyte
Jetau, tai vakar prisikankinau doh.gif , galvojau jau teks vaziuoti gimdyti blink.gif Jauciu paruosemieji prasidejo ax.gif . O ir snd nelabai sedeti galiu skaudena g.gif , gal pas gine vakara reiks nulekti jai nepraeis,mastau taip. Paziuretu kas ten man vyksta doh.gif nestuke.gif
omsone
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 06, 10:20)
Jetau, tai vakar prisikankinau doh.gif , galvojau jau teks vaziuoti gimdyti blink.gif  Jauciu paruosemieji prasidejo ax.gif . O ir snd nelabai sedeti galiu skaudena g.gif , gal pas gine vakara reiks nulekti jai nepraeis,mastau taip. Paziuretu kas ten man vyksta doh.gif  nestuke.gif
*

Bijau ir as sulaukti tu paruosiamuju unsure.gif
Sirvita
O kaip su vardais? smile.gif ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda?

As isrinkau pirmagymiui, siam vaikuciui nestuke.gif turetu isrinkti tetukas, bet man jo variantai nevisai priimtini rolleyes.gif
~Beauty~
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 04, 12:44)
Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate ax.gif  Man tai paskutinis menesis sunkiausias <...>

Na, aš kažkaip nesunkiai judu bigsmile.gif Pilvūzas tikrai laaabai didelis, bet jaučiuosi super thumbup.gif Ir važinėju dar, ir po pardes lakstau, ir namie remontą ką tik baigėm 4u.gif
Apsiverst naktį, aišku, nelengva, bet ir nereik labai vartytis, nes gi ant dešinio šono miegot nerekomenduojama mirksiukas.gif

QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 10:13)
O kaip su vardais? smile.gif  ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda? <...>

Na, mes tai jau seniai turim kelis variantus, bet tą tikrąjį, manau, išrinksim tik pasirodžius lėliukui bigsmile.gif Juk sakoma, kad gimęs vaikutis atsineša sau vardą - nesvarbu, ką būtum sugalvojęs ax.gif
maskanyte
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 11:13)
O kaip su vardais? smile.gif  ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda?

As isrinkau pirmagymiui, siam vaikuciui nestuke.gif  turetu isrinkti tetukas, bet man jo variantai nevisai priimtini rolleyes.gif
*

Mes varduka jau senai turime thumbup.gif , kai tik suzinojome ka turesime tai ir sugalvojome. Mat buvome nusprende jai bus berniukas tai bus varduko pirma raide kaip tecio, o jai mergyte tai pirma vardo raiduke kaip mamos. Visgi teko galvoti berniukuj varduka wub.gif
Papildyta:
BEAUTY 4u.gif aisku nepagalvok tikrai ne blogaja prasme, bet tau biskyti pavydziu blush2.gif Jetau kaip noreciau ir as taip jaustis rolleyes.gif Naktis man nebe draugas schmoll.gif . O del miegojimo, tai nez.kaip save miegancia sukontroliuoti kad nemiegoti ant desinio sono g.gif . Man dar su sirdele biskyti ne kas, vis permusimai kankina, tai sunku ilgai isguleti ant kairiojo sono, bet diena tai stengiuosi kuo daugiau suleti ant kairio sono. Na nebe daug liko drinks_cheers.gif nestuke.gif
Zachara
QUOTE(omsone @ 2010 09 02, 11:35)
Gal cia jau yra mamyciu gimdziusiu ir antra karta? Idomu ar tiesa toks teiginys, jog antra karta gimdancios pagimdo anksciau termino? Gal kuri nors zinote? Nes jeigu tai tiesa, tai maziuko galima tiketis greiciau negu numatyta.  4u.gif
*

Man nepasitvirtino šitas mitas ax.gif Atrodo antrą leliuką pagimdysiu laiku, nors irgi laukiau šiek tiek ankstesnio gimdymo.
elenuxus
As prisidedu prie tu sunkiai judanciu 4u.gif biggrin.gif Labai sunku netik laiptais lipti, bet ir vaikscioti, iskart dusulys ima ir pradeda skaudineti pilvo apacia.Paruosiamieji jau senai kankina, dabar tik stipresni, kartais visai skaudus.Jau 4menuo kaip "gresia"prieslaikinis, bet va, baigiu isnesioti, nors ir su negalavimais lotuliukas.gif Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli... doh.gif Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina.Labai laukiu kada susitiksim su vaikiuku... wub.gif Kiekviena diena jau tikiuosi kai tokia savijauta ax.gif
maskanyte
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 06, 13:02)
As prisidedu prie tu sunkiai judanciu  4u.gif  biggrin.gif  Labai sunku netik laiptais lipti, bet ir vaikscioti, iskart dusulys ima ir pradeda skaudineti pilvo apacia.Paruosiamieji jau senai kankina, dabar tik stipresni, kartais visai skaudus.Jau 4menuo kaip "gresia"prieslaikinis, bet va, baigiu isnesioti, nors ir su negalavimais  lotuliukas.gif Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli...  doh.gif Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina.Labai laukiu kada susitiksim su vaikiuku...  wub.gif Kiekviena diena jau tikiuosi kai tokia savijauta  ax.gif
*

Sekmes tau 4u.gif nesiojant savo zirniuka ir stiprybes,juk nebedaug liko! Labai puikiai tave suprantu drinks_cheers.gif
Sirvita
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 06, 13:02)
........ Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli...  doh.gif Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina..........
*

as galvoju kad turetum lengvai pagimdyti thumbup.gif tiek prisisportavus, tai tikrai raumenukai nenusilpe, o kaip tik sustipreje, tai tik paspausi syki ir lelius ant ranku mirksiukas.gif
Valmiera
QUOTE(omsone @ 2010 09 02, 10:35)
Gal cia jau yra mamyciu gimdziusiu ir antra karta? Idomu ar tiesa toks teiginys, jog antra karta gimdancios pagimdo anksciau termino? Gal kuri nors zinote? Nes jeigu tai tiesa, tai maziuko galima tiketis greiciau negu numatyta.  4u.gif
*

Pirmąjį sūnų pernešiojau 4 dienas, antrajį sūnų pagimdžiau 4 dienomis anksčiau nei buvo suskaičiuota. Tai nežinau, ar tas 4 d. galima vadinti "anksčiau termino" g.gif .
Šį kartą jaučiu pagimdysiu tiksliai numatytą dieną biggrin.gif .
omsone
Tai tas teiginys tikrai nera jau tokia tiesa. Nebent toms mamytems, kur tarp vaikuciu labai mazas laiko tarpas ir kai nera dar viskas susitrauke. Na o sekmes visoms nesiojant leliukus ir vargstant, bet kai pagalvoji sunku, bet nedaug jau liko, kai jau tiek menesiu praeityje praeje 4u.gif . Tik as tos dienos vis laukiu su siokiu tokiu nerimu, bandau save raminti, kad viskas bus gerai ir visoms linkiu to pacio 4u.gif
elenuxus
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 14:49)
as galvoju kad turetum lengvai pagimdyti thumbup.gif  tiek prisisportavus, tai tikrai raumenukai nenusilpe, o kaip tik sustipreje, tai tik paspausi syki ir lelius ant ranku  mirksiukas.gif
*

Kad taip "dievui i ausi" lotuliukas.gif Tikiuos ir as lengvai...bent jau lengviau nei pirma karta ax.gif
Valmiera
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 07, 13:10)
Kad taip "dievui i ausi"  lotuliukas.gif Tikiuos ir as lengvai...bent jau lengviau nei pirma karta  ax.gif
*

Tikrai su antru bus žymiai greičiau ir žymiai lengviau 4u.gif .
Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino doh.gif . O su antruoju užtrukau vos 2 val. biggrin.gif Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau doh.gif .
maskanyte
QUOTE(Valmiera @ 2010 09 07, 17:23)
Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino doh.gif . O su antruoju užtrukau vos 2 val.  biggrin.gif Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau doh.gif .
*

Ah....... Kad pirma gimdant taip butu kaip tau su antru ax.gif Tokiu atveju ax.gif butu per pus maziau nerimaujanciu busimu mamyciu mirksiukas.gif Kazkodel as rami tik kazi ar iki galo isliksiu toke g.gif Db busimasis tetukas nerimauja lotuliukas.gif
omsone
QUOTE(Valmiera @ 2010 09 07, 17:23)
Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino doh.gif . O su antruoju užtrukau vos 2 val.  biggrin.gif Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau doh.gif .
*

Bet kad taip lengvai ir greitai tai gal tarp vaikuciu mazas laiko tarpas? g.gif Ir siaip keista jog visai nieko nejutai kai prasidejo gimdymas? Tai is kur zinoti, kada jau gimdai jeigu taip nutinka unsure.gif O siaip tai pavydetinas toks gimdymas, kad visoms taip rolleyes.gif
Braske GF
Siandien , kaip suprantu , man prasidejo paruosiamieji . jau kuri laika jauciausi puikiai , net buvau pamirsusi kad laukiuosi , o vat sia link vakaro pradejo stipriai mausti kairiji sona , ir pilvo apacia , vaikiukas stipriai judejo , pilvas pastoviai kietas buvo , tai paskambinau gynei , nuvaziavau , paiziurejo - kaklelis uzsidares, toniukai vaikiuko geri , gymdymo veiklos nera . Gavau zvakute nuo skausmo ir isiunte namo ilsietis , tai net nzn , kas cia man viksta? ar tai ir yra paruosiamieji , nes vis dar maudzia pilva ir keteja g.gif
omsone
QUOTE(natalije @ 2010 09 07, 21:18)
Siandien , kaip suprantu , man prasidejo paruosiamieji . jau kuri laika jauciausi puikiai , net buvau pamirsusi kad laukiuosi , o vat sia link vakaro pradejo stipriai mausti kairiji sona , ir pilvo apacia , vaikiukas stipriai judejo , pilvas pastoviai kietas buvo , tai paskambinau gynei , nuvaziavau , paiziurejo - kaklelis uzsidares, toniukai vaikiuko geri , gymdymo veiklos nera . Gavau zvakute nuo skausmo ir isiunte namo ilsietis , tai net nzn , kas cia man viksta? ar tai ir yra paruosiamieji , nes vis dar maudzia pilva ir keteja  g.gif
*

Nors man dar nera paruosiamuju, bet manau kad tai yra butent jie. Dauguma kencia tai ir labai stiprius.
maskanyte
Nebezinau ka man ir galvoti schmoll.gif Nakti negaliu miegoti,skauda sonus,vartytis sunku,o ir skaudena kai verciuosi doh.gif , o va diena miegu geriau bigsmile.gif
~Beauty~
Pradėjo jau ir man mausti pilvuką kaip prieš mmm unsure.gif Vat ir žinok dabar, kada paruošiamieji, o kada tikrieji prasidės g.gif
omsone
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 08, 10:10)
Pradėjo jau ir man mausti pilvuką kaip prieš mmm unsure.gif Vat ir žinok dabar, kada paruošiamieji, o kada tikrieji prasidės g.gif
*

As visada galvodavau, kad kai jau labai skaudes tai jau ir prasides. Bet cia pasiskaicius, kad mamytes vos iskencia tuos paruosiamuosius ir galvoja, kad jau tai tikrieji. Tai dabar jau ir as nebezinau kaip suprasti, kad jau tikrai gimdymas ateina. Siaip man tokiu paruosiamuju skausmingu dar nera, bet pilva pamaudzia kaip per menesines, bet tas skausmas nera siaubingas, bet galeti prasideti ir skausmingesni tie saremiukai g.gif
elenuxus
Man paruosiamieji neskaudus, pilvukas sukieteja, taip buna apie minute, ilgiau.Kartais net reguliariai kas 4-5min.po kokis 6-7kartus.Po to nustoja.Tikri saremiai tikrai skaudus ir jauciasi kaip tempia pilveli "i apacia", visai kitoks jausmas.Pirma gimdyma vandenys nenubego, prasidejo saremiai po nakties, per kuria labai ilgai pilvukas buvo sukietejes.Po keliu valandu nuleidinejo vandenis, o tada tai padaznejo saremiai.Viskas uztruko kokias13val.kol pagimdziau.
Si karta sake vandenys paciame gale ir i sona, tai greiciausiai irgi nenubegs, o prasides skausmai.Siandien jau 3diena kaip skaudineja pilvo apacia, labai daznai kieteja, tai jau moraliskai ruosiuosi, jei jau kartais arteja ta valanda.
omsone
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 08, 11:59)
Man paruosiamieji neskaudus, pilvukas sukieteja, taip buna apie minute, ilgiau.Kartais net reguliariai kas 4-5min.po kokis 6-7kartus.Po to nustoja.Tikri saremiai tikrai skaudus ir jauciasi kaip tempia pilveli "i apacia", visai kitoks jausmas.Pirma gimdyma vandenys nenubego, prasidejo saremiai po nakties, per kuria labai ilgai pilvukas buvo sukietejes.Po keliu valandu nuleidinejo vandenis, o tada tai padaznejo saremiai.Viskas uztruko kokias13val.kol pagimdziau.
Si karta sake vandenys paciame gale ir i sona, tai greiciausiai irgi nenubegs, o prasides skausmai.Siandien jau 3diena kaip skaudineja pilvo apacia, labai daznai kieteja, tai jau moraliskai ruosiuosi, jei jau kartais arteja ta valanda.
*

Man pilvukas taip pat kieteja. Noreciau kad vis artetu gimdymas. Bet kai prisiskaiciau kitu mamyciu istoriju, kad taip jausdamosi isvaiksto po menesi ir net daugiau, tai net nezinau ka ir galvoti. Aisku kiekvienai buna skirtingai, bet taip laukiu, o jei dar viskas toli ax.gif
maskanyte
Paskutinis menesis, paskutines savaites,paskutine savaite 4u.gif O laikas vis letyn letyn..... Bent jau man tongue.gif Visas nestumas greiciau praejo nei tos paskutines dieneles slenka doh.gif Taip noretusi pasukti laika pirmyn tongue.gif
omsone
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 08, 17:54)
Paskutinis menesis, paskutines savaites,paskutine savaite 4u.gif  O laikas vis letyn letyn..... Bent jau man tongue.gif  Visas nestumas greiciau praejo nei tos paskutines dieneles slenka doh.gif  Taip noretusi pasukti laika pirmyn tongue.gif
*

Man lygiai taip pat. Anksciau nejausdavau kaip savaites praeidavo, gyvendavau nuo savaitgalio iki savaitgalio ir net nesijausdavo kaip tos savaites praeina, o savaite po savaites ir taip sulaukiau iki dabar. O dabar dienos eina kaip tos savaites doh.gif . Jau taip ilgai net negaliu, norisi kuo greiciau kad viskas ivyktu ax.gif
maskanyte
Jauciu tas laikas taip sunkiai slenka, nes labai laukem savo mazyliu ateinent i si pasauli 4u.gif wub.gif
Sirvita
QUOTE(omsone @ 2010 09 08, 20:20)
Man lygiai taip pat. Anksciau nejausdavau kaip savaites praeidavo, gyvendavau nuo savaitgalio iki savaitgalio ir net nesijausdavo kaip tos savaites praeina, o savaite po savaites ir taip sulaukiau iki dabar. O dabar dienos eina kaip tos savaites  doh.gif . Jau taip ilgai net negaliu, norisi kuo greiciau kad viskas ivyktu  ax.gif
*

namuose totalus haosas doh.gif laukiame virtuves baldu - senieji virtuves baldai atkeliave i kambari, todel nelabai yra kur lovele statyti doh.gif leliaus rubeliu kalnas iskalbtu, bet rankos nekyla juos issilyginti blush2.gif didziausias stabdis, kad juos reikia lyginti is abeju pusiu doh.gif siaip as visus rubus namie lyginu. Dar vyresnelio gimtadienis po poros savaiciu, nesinoretu is vaiko atimti to dziaugsmo, nesuorganizavus jo.
Taip kad nei namai, nei pati as nesu pasiruose leliuko atejimui, todel galvoju kad galetu leliukas sugalvoti gimti veliau nei terminas smile.gif
~Beauty~
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 09, 09:36)
namuose totalus haosas doh.gif <...>
Taip kad nei namai, nei pati as nesu pasiruose leliuko atejimui, todel galvoju kad galetu leliukas sugalvoti gimti veliau nei terminas smile.gif

Ojej, kokia panaši situacija lotuliukas.gif Mes tik prieš gerą savaitėlę baigėm remontą vienam iš kambarių - namai buvo pilni dulkių, nes keitėm langus ir reikėjo apdailas daryti (tinkuoti, šveisti ir pan.) doh.gif Tuomet irgi maniau "kad tik nepagimdyti anksčiau laiko" unsure.gif
O lyginti rūbelius ir aš žiauriai tingėjau, nes laaabai nemėgstu šito reikalo blush2.gif doh.gif Bet kažkurią dieną prisiverčiau ir išlyginau visą kalną 4u.gif

Na, dar ir dabar norėčiau keletą dienelių nepagimdyti, nes reikia iki galo namus "iššveisti" 4u.gif + dar ryt draugo gimtadienis (švęs tikriausiai šeštadienį), tai noriu dar skaniai pavalgyti essen.gif hihihi.gif
elenuxus
QUOTE(omsone @ 2010 09 08, 16:05)
Man pilvukas taip pat kieteja. Noreciau kad vis artetu gimdymas. Bet kai prisiskaiciau kitu mamyciu istoriju, kad taip jausdamosi isvaiksto po menesi ir net daugiau, tai net nezinau ka ir galvoti. Aisku kiekvienai buna skirtingai, bet taip laukiu, o jei dar viskas toli  ax.gif
*

Man tai 4menesius kietineja.Tai teko ir i ligonine gultis, bet nieko nedare, tik stebejo doh.gif O kai paleido, tai iki pat dabar lovos rezimas, bet va jau tuoj viskas, nuo kitos sav.nebeleido gulet 4u.gif
omsone
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 09, 10:36)
namuose totalus haosas doh.gif  laukiame virtuves baldu - senieji virtuves baldai atkeliave i kambari, todel nelabai yra kur lovele statyti doh.gif  leliaus rubeliu kalnas iskalbtu, bet rankos nekyla juos issilyginti  blush2.gif  didziausias stabdis, kad juos reikia lyginti is abeju pusiu doh.gif  siaip as visus rubus namie lyginu. Dar vyresnelio gimtadienis po poros savaiciu, nesinoretu is vaiko atimti to dziaugsmo, nesuorganizavus jo.
*

Sako kad leliukai neateis tol kol mamyte dar turi nepabaigtu darbu biggrin.gif . Tad manau kol visko nepasidarysit, tai dar ir nesulauksit biggrin.gif . Na pas mus rugseji taip pat gimtadieniu laukia, mano rugsejo 23, o dukrytes 25 diena, bet ir naujasis seimos narys turetu tokia diena atkeliauti, tad visada sakau kad gimdysiu per savo gimtadieni arba 24, tarpe tarp musu gimtadieniu. Nors aisku gali buti viskas ir anksciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 09, 11:09)
Ojej, kokia panaši situacija lotuliukas.gif Mes tik prieš gerą savaitėlę baigėm remontą vienam iš kambarių - namai buvo pilni dulkių, nes keitėm langus ir reikėjo apdailas daryti (tinkuoti, šveisti ir pan.) doh.gif Tuomet irgi maniau "kad tik nepagimdyti anksčiau laiko" unsure.gif
O lyginti rūbelius ir aš žiauriai tingėjau, nes laaabai nemėgstu šito reikalo blush2.gif doh.gif  Bet kažkurią dieną prisiverčiau ir išlyginau visą kalną  4u.gif

Na, dar ir dabar norėčiau keletą dienelių nepagimdyti, nes reikia iki galo namus "iššveisti" 4u.gif + dar ryt draugo gimtadienis (švęs tikriausiai šeštadienį), tai noriu dar skaniai pavalgyti essen.gif hihihi.gif
*

Matau ir jus dar daug planu turit biggrin.gif
Sirvita
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 09, 11:09)
..........Na, dar ir dabar norėčiau keletą dienelių nepagimdyti, nes reikia iki galo namus "iššveisti" 4u.gif + dar ryt draugo gimtadienis (švęs tikriausiai šeštadienį), tai noriu dar skaniai pavalgyti essen.gif hihihi.gif
*

pirma mintis perskaicius, kad po skaniu sociu pietu ne viena i gimdykla vaziavo biggrin.gif tai klizmutes dvi nusipirk hihihi.gif
~Beauty~
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 09, 19:59)
pirma mintis perskaicius, kad po skaniu sociu pietu ne viena i gimdykla vaziavo  biggrin.gif 
*

Ech, berods nebus jokio gimtadienio verysad.gif Jie remontą darosi, tai... unsure.gif
Neišdegs man skaniai pavalgius gimdyti lotuliukas.gif \ doh.gif
maskanyte
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 10, 10:07)
Ech, berods nebus jokio gimtadienio verysad.gif Jie remontą darosi, tai...  unsure.gif
Neišdegs man skaniai pavalgius gimdyti lotuliukas.gif \ doh.gif
*

Nenukabink nosytes lotuliukas.gif pasidarykit namie mini baliuka 4u.gif Man apetitas buvo dinges praeita savaite g.gif , o sia savaite neuzdarau saldytuvo schmoll.gif jetau jetau is kur cia pas mane toks apetitas g.gif ?
~Beauty~
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 10, 11:47)
Nenukabink nosytes lotuliukas.gif  pasidarykit namie mini baliuka 4u.gif Man apetitas buvo dinges praeita savaite g.gif , o sia savaite neuzdarau saldytuvo schmoll.gif  jetau jetau is kur cia pas mane toks apetitas g.gif ?
*

Žinok, pas mane tas pats doh.gif Paskutiniu metu tikrai buvau sumažinusi maisto kiekį, o dabar kasdien tik valgau ir valgau doh.gif
elenuxus
QUOTE(omsone @ 2010 09 09, 11:29)
Sako kad leliukai neateis tol kol mamyte dar turi nepabaigtu darbu  biggrin.gif . Tad manau kol visko nepasidarysit, tai dar ir nesulauksit  biggrin.gif . Na pas mus rugseji taip pat gimtadieniu laukia, mano rugsejo 23, o dukrytes 25 diena, bet ir naujasis seimos narys turetu tokia diena atkeliauti, tad visada sakau kad gimdysiu per savo gimtadieni arba 24, tarpe tarp musu gimtadieniu. Nors aisku gali buti viskas ir anksciau  smile.gif
Papildyta:

Matau ir jus dar daug planu turit  biggrin.gif
*

Musu seimoj irgi rugsejinuku bumas, laukiam kokia data pasirinks mazylis.Mano pacios gimtadienis 20, vyro 30 diena, tai sakau gal iki 25 lauks tongue.gif Geriausia butu, jei sian butu gimes - 10 diena.Tai kas 10 dienu po baliuka butu ax.gif
~Beauty~
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 10, 15:26)
<...>Geriausia butu, jei sian butu gimes - 10 diena.Tai kas 10 dienu po baliuka butu  ax.gif

Dar ne vakaras hihihi.gif
elenuxus
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 10, 16:39)
Dar ne vakaras hihihi.gif
*

biggrin.gif
omsone
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 10, 14:08)
Žinok, pas mane tas pats doh.gif Paskutiniu metu tikrai buvau sumažinusi maisto kiekį, o dabar kasdien tik valgau ir valgau doh.gif
*

As taip pat neuzdarau saldytuvo duru doh.gif . Net tramdausi, bet vis viena visko uzsimanau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 10, 16:26)
Musu seimoj irgi rugsejinuku bumas, laukiam kokia data pasirinks mazylis.Mano pacios gimtadienis 20, vyro 30 diena, tai sakau gal iki 25 lauks  tongue.gif Geriausia butu, jei sian butu gimes - 10 diena.Tai kas 10 dienu po baliuka butu  ax.gif
*

lotuliukas.gif Tai gimtadieniu, kaip ir pas mus bus, tik labai smalsu kokia data issirinks mazylis smile.gif
maskanyte
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 10, 14:08)
*

Zinok bandziau vaisiais alki malsinti doh.gif , tai db pilva pucia doh.gif . Nepadejo schmoll.gif Na jai taip ir toliau tai pati nepaeisiu reiks krano lotuliukas.gif tongue.gif
elenuxus
O kaip jum pojuciai kai vaikutis nusileido?Man kazkaip ziaurus metas prasidejo...taip spaudzia visa pilvo apacia, kad nebegaliu i wc nueiti, nes nieko neiseina, o labai norisi...ypac nakti.Tai iki skausmo raumenys susitraukia is didelio noro, bet nieko nesigauna, tada prisijungia gimda ir turiu didziuli paruosiama saremi, per kuri net asaros byret ima...Sianakt galvojau bus blogai, isstums man mazyli tokie spazmai.Bet ryte vel viskas gerai... doh.gif Nelaukiu nakties...vel bus tas pats, jau kelinta nakti be miego. blink.gif Nesuprantu kaip ten man uzspaudzia vaikutis viska, ir dar naktimis g.gif
maskanyte
Laba ryteli 4u.gif Zinok man tas pats,as ir nakties visai nelaukiu schmoll.gif Tik man ne kiekviena nakti, man mazdaug kas antra, kas tercia nakti tai kartojasi blink.gif Ryt einu pas gine, tai prasysiu kad apziuretu, mazu jau koke veikla prasidejus ax.gif Oj kaip gerai butu wub.gif
~Beauty~
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 11, 17:49)
O kaip jum pojuciai kai vaikutis nusileido?Man kazkaip ziaurus metas prasidejo...<...>

Ojej, laikykis 4u.gif

Mums šiandien lygiai 40 savaičių, bet kolkas jokių pojūčių doh.gif
Ryt varau pas ginę - žiūrėsim, kas ten ir kaip... bigsmile.gif
maskanyte
Kaip smagu 4u.gif snd buvome pas gine,mums viskas gerai thumbup.gif Skausmai prasideja, bet mano zirniukas dar nenusileides schmoll.gif turbut vis dar svarsto kada bus tas laikas ax.gif . Uztat sianakt miegojom thumbup.gif taip gera buvo issimiegoti thumbup.gif . Ai mes jau sverem 3.56kg wub.gif mums 38sav.
omsone
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 13, 14:46)
Kaip smagu 4u.gif  snd buvome pas gine,mums viskas gerai thumbup.gif  Skausmai prasideja, bet mano zirniukas dar nenusileides schmoll.gif turbut vis dar svarsto kada bus tas laikas ax.gif . Uztat sianakt miegojom thumbup.gif  taip gera buvo issimiegoti thumbup.gif . Ai mes jau sverem 3.56kg wub.gif  mums 38sav.
*

Smagu girdeti kad viskas gerai ir vaikiukas toks nemazas, sveikutis ir grazutis turetu buti 4u.gif
~Beauty~
Buvom ir mes pas ginę šiandien - atsidarymas 4 cm, sakė, jau šiandien arba ryt turėčiau turėti lėliuką ant rankų bigsmile.gif
Sakė, grįžk namo ir sėskis ant čemodanų lotuliukas.gif
elenuxus
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 13, 17:26)
Buvom ir mes pas ginę šiandien - atsidarymas 4 cm, sakė, jau šiandien arba ryt turėčiau turėti lėliuką ant rankų bigsmile.gif
*

Manes su 4cm is GN nebeisleido...iskart i gimdykla patalpino blink.gif
~Beauty~
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 13, 16:35)
Manes su 4cm is GN nebeisleido...iskart i gimdykla patalpino  blink.gif
*

Na, ginė klausė (beje, aš ne GN pas ginę buvau), ar noriu į ligoninę, sakiau, kad ne - geriau namie lauksiu sąrėmių... ax.gif Kad tik jie atsirastų, nes dabar maudžia pilvuką taip nestipriai, tai net nežinau, ar sulauksiu stiprių - girdėjau, ne visoms jie būna doh.gif
maskanyte
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 13, 18:47)
Na, ginė klausė (beje, aš ne GN pas ginę buvau), ar noriu į ligoninę, sakiau, kad ne - geriau namie lauksiu sąrėmių...  ax.gif Kad tik jie atsirastų, nes dabar maudžia pilvuką taip nestipriai, tai net nežinau, ar sulauksiu stiprių - girdėjau, ne visoms jie būna doh.gif
*

Tau 4u.gif lengvo laukimo! Lauksim geru ziniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(omsone @ 2010 09 13, 16:54)
Smagu girdeti kad viskas gerai ir vaikiukas toks nemazas, sveikutis ir grazutis turetu buti  4u.gif
*

Kaip jus laikotes 4u.gif bigsmile.gif ?
omsone
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 13, 20:15)

Kaip jus laikotes 4u.gif  bigsmile.gif ?
*

Na mes vis dar laikomes, dabar ir miegu daug geriau thumbup.gif . Tad gyvenu laukimo nuotaikomis ir laukiu, ryt pas gine eisiu tai gal kakleli paziures, gal ka gero pasakys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 13, 17:26)
*

4u.gif Kaip smagu zinoti kad jau nebedaug liko thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.