QUOTE(Robertaa @ 2009 12 22, 14:00) Sveikutes Senu namuciu neradau, pasirodau naujuose Mes jau namuciuos. Gimem gruodzio 11d, 3810g ir 53cm ugio!  Sveikutė  Aš vis pagalvodavau kaip tau ten pasibaigė  Tai papsakok trumpai kaip sekėsi: ar pats mažylis pagaliau nusprendė pasibelksti ar gydytojai paskatino? Pati pagimdei?
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 22, 13:00) Sveikutes Senu namuciu neradau, pasirodau naujuose Mes jau namuciuos. Gimem gruodzio 11d, 3810g ir 53cm ugio!  Nuosirdziausi sveikinimai  . Papasakok placiau kaip ten jums sekesi ir sekasi dabar Papildyta:QUOTE(Esha @ 2009 12 22, 12:43) O aš pastebėjau, kad vaikelis pas mane daug mažiau juda... Skambinsiu šiandien ginei del streptokoko tyrimo atsakymo ir paklausiu ar jau skelbt aliarmą... Kai gulejau ligoninej pas mane irgi buvo pradejes maziau judeti, bet minimalu judesiu kieki uzfiksuodavau, o kai grizau tai vel sokius pilve kelia  Turbut ilsejosi su manim kartu
sveikites, mes ir su maziuku jau namuciuose  gimem gruodzio 17diena 14.15h  jauciames gan neblogai, dar reikia apsiprasti daugiau. gimdziau su epiduru, nes saremiai buvo tikrai skaudus ir letai atsidarinejo kaklelis. bet esu patenkinta, epiduras suveike visu 100%, geras anestezologas papuole  kai turesim laiko vis dar uzsuksim jusu aplankyti cia
Robertaa
2009 12 22, 15:50
Oj mergytes, neklauskit. Gimem, galima sakyt paskatinti, skatinamuju neleido, taciau nuleido vandenukus ir tiek. Po 8h saremiu, kurie tikrai yra iskenciami, kol nesuletejo eiga, ka cia suletejo, praktiskai sustojo, saremiai tokie dazni pasidare, o kaklelis nebesivere, pasiprasiau gerojo anestezologo, kuris po to isgirdo ir manes kruva nuostabiu zodziu, epiduro. Tai man gimdymas buvo juokingas. Na iki tol, kol gimem, nes turbut visos zinot apie 9 chemine medziaga nuplikytus (atsiprasau nuvalytus) naujagimius gimusius Siauliu ligonineje.. gaila, i ta sarasa iejome ir mes. Tai va... Na pagaliau mes namie, dziaugiames vieni kitais, laukiam svenciu ir stengiames uzmirsti ta kosmara...
QUOTE(jusku @ 2009 12 22, 15:41) sveikites, mes ir su maziuku jau namuciuose  gimem gruodzio 17diena 14.15h  jauciames gan neblogai, dar reikia apsiprasti daugiau. gimdziau su epiduru, nes saremiai buvo tikrai skaudus ir letai atsidarinejo kaklelis. bet esu patenkinta, epiduras suveike visu 100%, geras anestezologas papuole  kai turesim laiko vis dar uzsuksim jusu aplankyti cia  Sveikinimai sulaukus sunelio Papildyta:QUOTE(Robertaa @ 2009 12 22, 15:50) Na iki tol, kol gimem, nes turbut visos zinot apie 9 chemine medziaga nuplikytus (atsiprasau nuvalytus) naujagimius gimusius Siauliu ligonineje.. gaila, i ta sarasa iejome ir mes. Tai va... Uzuojauta del to tikrai. Isivaizduoju kaip tuomet jautetes, bet linkiu, kad viskas praeitu be pasekmiu ir toliau sekmingai augtumete
Juditab
2009 12 22, 18:08
jusku, Robertaa sveikinimai  Aukit sveiki ir laimingi Mano lelius irgi ryškiai mažiau juda, ypač šiandien  Rytoj iš pat ryto važiuoju pas ginę, žiūrėsim, ką sakys...
Kur visos prapuolusios siandien? Kaip jauciates, gal jau byram po truputi? As tai va dar dienele beveik ir pratempiau nepagimdzius, gal pavyks sulaukti ir sekmadienio, o tada ir daktare turesiu savo  Bet pilvelio apacia ir nugarele tai vis maudzia bet gal kaip nors ... Papildyta:QUOTE(melle @ 2009 12 22, 19:34) Mano lelius irgi ryškiai mažiau juda, ypač šiandien  Rytoj iš pat ryto važiuoju pas ginę, žiūrėsim, ką sakys... Kaip sekesi? Gal gavai siuntima i ligonine gimdyt?
Kiek supratau visos ruosiates didziosioms sventems. LINKSMŲ ŠV. KALĖDŲ! IR DŽIAUGSMINGO PASIMATYMO SU MAŽYLIAIS JEI TAI ĮVYKS PER ŠIAS ŠVENTES.
Sveikos, nepykit, kad čia įsibraunu norėjau paklausti, ar normalu, jei vaikelis kelias dienas labai aktyviai juda, kelias labai pasyvus? šiandien taip silpnai juda, prisigalvoju, gal jam blogai ten, kaip žinot
Juditab
2009 12 24, 11:21
QUOTE(MO @ 2009 12 23, 22:56) Sveikos, nepykit, kad čia įsibraunu norėjau paklausti, ar normalu, jei vaikelis kelias dienas labai aktyviai juda, kelias labai pasyvus? šiandien taip silpnai juda, prisigalvoju, gal jam blogai ten, kaip žinot  labas, o tu bandyk sekt judesius..pusvalandi ant kairio sono pagulek ir jri suskaiciuoji daugiau nei 5 judesius tai normalu...i nestumo pabaiga juk visada judesiu sumazeja, juk jiems ten vietos mazoka jau... Papildyta:turiu naujienu jums apie mellesianakt ji pagimde berniuka
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 22, 16:50) Na iki tol, kol gimem, nes turbut visos zinot apie 9 chemine medziaga nuplikytus (atsiprasau nuvalytus) naujagimius gimusius Siauliu ligonineje.. gaila, i ta sarasa iejome ir mes. Tai va... Na pagaliau mes namie, dziaugiames vieni kitais, laukiam svenciu ir stengiames uzmirsti ta kosmara... Užjaučiu ką tejo iškęsti. Brt svarbiausia, kad jau esate namučiuose. Aukit, stiprėkit. Gražių dienelių ir pieno upelių Jusku sveikinu susilaukus kūdikėlio  Ir jums visko ko geriasio Na o aš nuvažiavus pasitikrinti tonų ir buvau priversta atsigulti  Tai tos pora dienų man taip ilgai ėjo  Na bet svarbiausia jau jau namie ir galėsiu šventes švęst  Gydytojas sakė, kad labai greitai susitiksim, nes kaklelis pasiruošęs ir 3 cm praviras. Na tai laukiu kol belsis
karalaiti
2009 12 24, 12:52
Sveikinimai mell'ei sulaukus savo kudikelio
Aisiuke
2009 12 24, 13:18
Sveikos mamytukes  dziaugsmelis ir man arteja  tik vat skaitau skaitau komentarus ir niekaip nesurantu...Iki didziosios dienos liko ne taip jau ir daug, o maniskis duodasi lyg pasiutes. pilvas atrodo dar nenusileides, bet nugara ir pilvo apacia pamaudzia vis dazniau. Kazkaip vis save raminu, jog jei lelius juda (o juda, kad net pilvas banguoja)tai viskas tvarkoj... Kaip suprast, kad jau laikas? kazkaip baisoka darytis pradejo...
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:18) Sveikos mamytukes  dziaugsmelis ir man arteja  tik vat skaitau skaitau komentarus ir niekaip nesurantu...Iki didziosios dienos liko ne taip jau ir daug, o maniskis duodasi lyg pasiutes. pilvas atrodo dar nenusileides, bet nugara ir pilvo apacia pamaudzia vis dazniau. Kazkaip vis save raminu, jog jei lelius juda (o juda, kad net pilvas banguoja)tai viskas tvarkoj... Kaip suprast, kad jau laikas? kazkaip baisoka darytis pradejo... Žinok man pilir dar aukštai. Ir pati jaučiuosi puikiai. Tie parengiamieji... nu labai retai jaučiu, kad susitrauktų su skausmeliu. O va šian gydytojas pasakė, kad pas mane kaklelis jau 3 cm atsivėręs. Tai gal tau kaip ir man- viskas vyksta be didesnių simptomų ir negalavimų
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:18) Sveikos mamytukes  dziaugsmelis ir man arteja  tik vat skaitau skaitau komentarus ir niekaip nesurantu...Iki didziosios dienos liko ne taip jau ir daug, o maniskis duodasi lyg pasiutes. pilvas atrodo dar nenusileides, bet nugara ir pilvo apacia pamaudzia vis dazniau. Kazkaip vis save raminu, jog jei lelius juda (o juda, kad net pilvas banguoja)tai viskas tvarkoj... Kaip suprast, kad jau laikas? kazkaip baisoka darytis pradejo... Nieks tau i sita klausima tiksliai neatsakys  Kada laikas zino tik tavo lelius As vaziauvau gimdyt ir pivas dar nebuvo nusleides (nubedgo vandenys), jokiu artejancio gimdymo pozymiu irgi nebuvo  Tik isvakarese, vaikiukas pasidare itin neramus, kai pries tai buvo ramybes isikunijimas Kazkaip pastebejau, kad daug kam vaiko judesiai pasikeicia i priesinga puse, tai gal jum aprims  Bet aisku cia 50/50
QUOTE(Juditab @ 2009 12 24, 11:21) labas, o tu bandyk sekt judesius..pusvalandi ant kairio sono pagulek ir jri suskaiciuoji daugiau nei 5 judesius tai normalu...i nestumo pabaiga juk visada judesiu sumazeja, juk jiems ten vietos mazoka jau... Papildyta:turiu naujienu jums apie mellesianakt ji pagimde berniuka  bandau vis sekti, jis sujuda atitinkamai, bet taip silpnai kažkur, vos vos, o dar prieš kelias dienas nereikėdavo nė sekti, taip skaudžiai vartydavos  sakau, gal virkštelė apsiskuko, qar kas, kad taip silpnai jaučiu...vis mėtausi, važiuot pasitikrint, ar ne... sveikinu naują mamytę
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 13:18) Sveikos mamytukes  dziaugsmelis ir man arteja  tik vat skaitau skaitau komentarus ir niekaip nesurantu...Iki didziosios dienos liko ne taip jau ir daug, o maniskis duodasi lyg pasiutes. pilvas atrodo dar nenusileides, bet nugara ir pilvo apacia pamaudzia vis dazniau. Kazkaip vis save raminu, jog jei lelius juda (o juda, kad net pilvas banguoja)tai viskas tvarkoj... Kaip suprast, kad jau laikas? kazkaip baisoka darytis pradejo...  Kaip fainai, kad as nesu vienisa su tokiais pojuciais, nes jau buvau pradejusi galvoti, kad man kazkas negerai, visos drauges tokiu dalyku nepatyre. O kai ligoninej mane antradieni tikrino ir pasake, kad kaklelis jau per pirsta prasiveres, tai visai supanikavus buvau, galvojau, kad gimdau jau  Bet patikrino su aparatu saremiu nerode, o tie skausmai kaip aiskino yra paruosiamieji saremiai. Pvz.: sia nakti man uzeidavo kas 5 ar 3 min. vos neisvaziavau i ligonine, bet netycia uzmigau, nes galvojau, kad dar palauksiu ir ryte atsikeliau be jokiu skausmu. Tai va gimdymas ir neivyko. O del pilvo tai as irgi nerimauju, tikiuosi gimdymui atejus jis jau bus nuseileides, nes dabar tai dar palei papus tas mano arbuziukas Papildyta:QUOTE(MO @ 2009 12 24, 14:28) bandau vis sekti, jis sujuda atitinkamai, bet taip silpnai kažkur, vos vos, o dar prieš kelias dienas nereikėdavo nė sekti, taip skaudžiai vartydavos  sakau, gal virkštelė apsiskuko, qar kas, kad taip silpnai jaučiu...vis mėtausi, važiuot pasitikrint, ar ne... sveikinu naują mamytę  Tavo vietoj, jei tie judesiukai tikrai labai silpni ir nera stipresniu as vaziuociau, nes kai jau visai dings, tai bus per velu. Blogiausiu atveju paguldys i ligonine pasekti leliuko tonus. Tik tu pati dabar atsakinga uz ta stebukleli, todel geriau be reikalo supanikuoti, nei po to gailetis Papildyta:Ir dar del judesiuku. Nu sianakt tai tarpuose tarp paruosiamuju mano lelius turbut breika soko, nes taip judejo palei skrandi, kad net pykint buvo pradeje. Jau buvau issigandus, kad aukstyn galva neatsisestu, ar kokios virksteles neapsisuktu. O va diena grazuolis (-e) miega, turejau pazadinti, kad judesiukus paskaiciuociau.
Su Kalėdom, mielosios Lengvo gimdymo toms, kurių mažylių šiandien gimtadienis
Sveikinu visas mamytes susilaukus leliuku Sveikinu visas su Sv.Kaledom O as jau supuoju dukryte
QUOTE(Damena @ 2009 12 25, 22:59) O as jau supuoju dukryte  Sveikinimai didžiausi Daug sveikatytės, saldaus miegelio ir saldaus pienelio
Sveikos  Na kaip laikotės šventėms baigiantis? Įdomu ar pabirit kuri. Aš panašu išpildžiau savo svajonę ne turėt Kūčių ar Kalėdų stebūkliuko  Jei kad ir dabar pradėčiau gimdyti, tai gimtų tik rytoj
karalaiti
2009 12 27, 09:40
O mane šiandien visą dieną paruošiamieji kankina ir pilvą atrodo žemyn traukia. Jau taip noriu gimdyti... Ryt pas ginę apžiūra. Norėčiau, kad gerai apžiūrėtų. Galėčiau ir šianakt išvažiuot ligoninėn
QUOTE(Esha @ 2009 12 27, 17:46) O mane šiandien visą dieną paruošiamieji kankina ir pilvą atrodo žemyn traukia. Jau taip noriu gimdyti... Ryt pas ginę apžiūra. Norėčiau, kad gerai apžiūrėtų. Galėčiau ir šianakt išvažiuot ligoninėn  Laikykis mergyt  Kad tavo noras issipildytu,laukiam naujienu
karalaiti
2009 12 27, 21:45
QUOTE(Esha @ 2009 12 27, 19:46) O mane šiandien visą dieną paruošiamieji kankina ir pilvą atrodo žemyn traukia. Jau taip noriu gimdyti... Ryt pas ginę apžiūra. Norėčiau, kad gerai apžiūrėtų. Galėčiau ir šianakt išvažiuot ligoninėn  laukiam geru naujienu, sekmes, kaip tau fainiai jei jau...
Ačiū
Sveikos, gal nepyksit, kad įsiterpiu, čia turbūt jau nuo seno bendraujat  2:gaila, kad tik dabar temutę radau.. įdomu man paskaityti, kaip artėja gimdymas, gal kokių panašių piožymių rasiu QUOTE(ingins @ 2009 12 24, 14:57) Tavo vietoj, jei tie judesiukai tikrai labai silpni ir nera stipresniu as vaziuociau, nes kai jau visai dings, tai bus per velu. Blogiausiu atveju paguldys i ligonine pasekti leliuko tonus. Tik tu pati dabar atsakinga uz ta stebukleli, todel geriau be reikalo supanikuoti, nei po to gailetis
leliukas pradėjo kaip niekur nieko daužytis, kaip visad  matyt, čia buvo ta poros dienų neveikli fazė, bet kaip man įdomu, ar visi leliukai taip, porą dienų baisingai vartos, porą vos jaučiasi QUOTE(Esha @ 2009 12 27, 18:46) O mane šiandien visą dieną paruošiamieji kankina ir pilvą atrodo žemyn traukia. Jau taip noriu gimdyti... Ryt pas ginę apžiūra. Norėčiau, kad gerai apžiūrėtų. Galėčiau ir šianakt išvažiuot ligoninėn  jei paprašysi, ginė turėtų apžiūrėti kiek skaudžiau, bet kažkiek paskatindama veiklą, manoji su pirmuoju paskutinėm dienom paklausė, ar jau noriu gimdyti, sakau noooriu  tai apžiūrėjo švelniai ir atsargiai, bet paskui labai maudė pilvo apačią, ir po poros dienų nubėgo vandenys o kaip tave kankina paruošiamieji, ar nereguliarūs, ar tiesiog maudžia pilvo apačią?
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 27, 20:45) laukiam geru naujienu, sekmes, kaip tau fainiai jei jau...  Tau jau irgi neuzilgo bus fainiai QUOTE(MO @ 2009 12 27, 21:44) jei paprašysi, ginė turėtų apžiūrėti kiek skaudžiau, bet kažkiek paskatindama veiklą, manoji su pirmuoju paskutinėm dienom paklausė, ar jau noriu gimdyti, sakau noooriu  tai apžiūrėjo švelniai ir atsargiai, bet paskui labai maudė pilvo apačią, ir po poros dienų nubėgo vandenys O ka ji ten tau padare?
QUOTE(MO @ 2009 12 27, 23:44) Sveikos, jei paprašysi, ginė turėtų apžiūrėti kiek skaudžiau, bet kažkiek paskatindama veiklą, manoji su pirmuoju paskutinėm dienom paklausė, ar jau noriu gimdyti, sakau noooriu  tai apžiūrėjo švelniai ir atsargiai, bet paskui labai maudė pilvo apačią, ir po poros dienų nubėgo vandenys o kaip tave kankina paruošiamieji, ar nereguliarūs, ar tiesiog maudžia pilvo apačią? Aš kai 22d atsiguliau į ligoninę, tai mane ten gydytojas taip smaiai apžiūrėjo, kad paskui visą vakarąkirkšnis maudė. Jis mane įtikinėjo, kad dienų bėgyje gimdydiu (nes kaklelis jau pasiruošęs ir atsivėręs 2 cm), bet va jau 6 diens praėjo ir nieko... O dėl paruošoamųjų, tai suutraukia man pilvą su tokiu skausmeliu ir laiko kokią minutę, prie to dar prisideda nugaros jausmas, lyg raumenis pertreniravus būčiau ir lyg vidurius suktų. Nu žodžiu aibės jausmų, o reguliarumo jokio
QUOTE(Damena @ 2009 12 27, 23:28) Tau jau irgi neuzilgo bus fainiai O ka ji ten tau padare? tiksliai nežinau, kažką su vandenų pūslėm, kiek jų ten yra, 4?  lyg jas bandė atskirt, kad greičiau veikla prasidėtų QUOTE(Esha @ 2009 12 28, 06:29) Aš kai 22d atsiguliau į ligoninę, tai mane ten gydytojas taip smaiai apžiūrėjo, kad paskui visą vakarąkirkšnis maudė. Jis mane įtikinėjo, kad dienų bėgyje gimdydiu (nes kaklelis jau pasiruošęs ir atsivėręs 2 cm), bet va jau 6 diens praėjo ir nieko... O dėl paruošoamųjų, tai suutraukia man pilvą su tokiu skausmeliu ir laiko kokią minutę, prie to dar prisideda nugaros jausmas, lyg raumenis pertreniravus būčiau ir lyg vidurius suktų. Nu žodžiu aibės jausmų, o reguliarumo jokio  man taip buvo užėję 36 savaičių, maudė pilvo apačią, pilvas kietėjo, ir į nugarą dar metės, pagėriau iki 37 sav.magnį, dabar laukiu, ar vėl neužeis  man morališkai kažkaip geriau, kad tie paruošiamieji būtų, nes su pirmu jokių paruošiamųjų nebuvo, nubėgo vandenys, veikos nebuvo, teko skatint  tai geriau "pasitreniruot"...  tik nebuvo tokių, kur galėtum skaičiuot minutes, įdomu, kaip tokie atrodo. o tau jau visai čia pat stebuklėlio atėjimas Papildyta:Damena, tarp mūsų vaikiukų labai panašus amžiaus skirtumas bus, tik mes sūnellio laukiam... Papildyta:Beje, man pilvukas jau praeitą sav.nusileido, gal čia jau artėjančio gimdymo požymis?
Aš po gydytojos. Davė siuntimą į dienos stacionarą.. O čia dar taip reikia? Kažkaip nežavi manęs kasdien važinėt į ligoninę...
karalaiti
2009 12 28, 12:14
QUOTE(Esha @ 2009 12 28, 12:37) Aš po gydytojos. Davė siuntimą į dienos stacionarą.. O čia dar taip reikia? Kažkaip nežavi manęs kasdien važinėt į ligoninę... ane? nu idomiai cia tau, parasyk kai galesi, kaip kas...
labuka, mano leliukas vis dar sedi niekaip neapsisuka
Sveikutes  Mes jau grizom is GN, turiu berniuka, gime 55cm, 3820g Dar rasiau jums is vakaro, kad eisiu i apziura pas gine, tai po jos apziuros man iskart prasidejo saremiai ir ta pati vakara jau isvariau gimdyt Sekmes ir kantrybes visoms dar laukiancioms
QUOTE(melle @ 2009 12 28, 13:52) Sveikutes  Mes jau grizom is GN, turiu berniuka, gime 55cm, 3820g Dar rasiau jums is vakaro, kad eisiu i apziura pas gine, tai po jos apziuros man iskart prasidejo saremiai ir ta pati vakara jau isvariau gimdyt Sekmes ir kantrybes visoms dar laukiancioms  Sveikinimai didžiausi Sveikatos jjums abiems Gal papasakok kai turėsi laiko savo trumpą gimdymo istoriją  Visada labai įdomu
QUOTE(Esha @ 2009 12 28, 11:37) Aš po gydytojos. Davė siuntimą į dienos stacionarą.. O čia dar taip reikia? Kažkaip nežavi manęs kasdien važinėt į ligoninę... o kokiu tikslu? QUOTE(aile @ 2009 12 28, 12:31) labuka, mano leliukas vis dar sedi niekaip neapsisuka  kiek žinau, gyd.manipuliuodamas rankomis dar gali apgręžti...gal pavyks QUOTE(melle @ 2009 12 28, 12:52) Sveikutes  Mes jau grizom is GN, turiu berniuka, gime 55cm, 3820g Dar rasiau jums is vakaro, kad eisiu i apziura pas gine, tai po jos apziuros man iskart prasidejo saremiai ir ta pati vakara jau isvariau gimdyt Sekmes ir kantrybes visoms dar laukiancioms  sveikinu  kaip miela girdėti apie kiekvieną naują mamytę
karalaiti
2009 12 29, 10:32
QUOTE(melle @ 2009 12 28, 13:52) Sveikutes  Mes jau grizom is GN, turiu berniuka, gime 55cm, 3820g Dar rasiau jums is vakaro, kad eisiu i apziura pas gine, tai po jos apziuros man iskart prasidejo saremiai ir ta pati vakara jau isvariau gimdyt Sekmes ir kantrybes visoms dar laukiancioms  sveikinu! valio!
Erniuke2
2009 12 29, 20:11
Sveikos busimos ir esamos mamytes Noriu prisijungti prie Jusu, kuo tolyn tuo didesnis nerimas kyla, tai norisi su bendramintem paplepet Iki siol dar neesu susipirkus puse daiktu, labai delto pergyvenu, nes vaziuosiu po nauju susipirkt.Rytoj vaziuoju dar pasidaryt steptokoko tyrima,tik kiek skaiciau ten ne is karto atsakymas buna, o per kazkiek laiko,pergyvenu todel kad pas mane slapime yra bakterija ir galvoju kad gali but ta bacila...na ziuresim kaip cia bus o koks jausmas kai nusileidzia pilvas? is kur tai zinot? man strenas jau nezinau nuo kelintio menesio skauda, nes esu nemazai priaugus (25kg  ), sunku vaiksciot, sunku apsiverst ant kito sono,o i wc varo kas valanda... greiciau ateitu ta laimingoji dienele...  beje dar neapsisprendziu kur gimdyt ar mazyli, ar krikscionyse, krikscionyse sako kad nelabai nori leist nuskausminamuosius, jie propaguoja ale naturalu gimdyma, tas mane ir atstumia... dar norisi spet paskaiteles krikscionyse palankyt.. reiks irgi po nauju bandyt eit paskaiteles palankyt...
QUOTE(Erniuke2 @ 2009 12 29, 20:11) Rytoj vaziuoju dar pasidaryt steptokoko tyrima,tik kiek skaiciau ten ne is karto atsakymas buna, o per kazkiek laiko, o koks jausmas kai nusileidzia pilvas? is kur tai zinot?
man streptokoko atsakymass buvo jau kitą dieną. O kad nusileido pilvas, supratau, nes visad mėgdavau sukryžiavus rankas ant jo susidėt, o dabar norisi susidėt, bet jis kažkaip žemai, nebeišeina taip patogiai  kaip tik skaitinėjau internete, kada gi tas gimdymas prasideda, kai pilvukas nusileidžia, bet nėra jokios taisyklės, vienoms tik per gimdymą nusileidžia, kitos mėnesį ir daugiau išvaikšto su nusileidusiu....
Erniuke2
2009 12 29, 21:49
Mano pilvukas nebuvo niekad aukstas, jis i ilgi daugiau nei i ploti  toks zemesnis, ranku nepasidedu ant pilvuzo QUOTE(MO @ 2009 12 29, 22:34) man streptokoko atsakymass buvo jau kitą dieną. O kad nusileido pilvas, supratau, nes visad mėgdavau sukryžiavus rankas ant jo susidėt, o dabar norisi susidėt, bet jis kažkaip žemai, nebeišeina taip patogiai  kaip tik skaitinėjau internete, kada gi tas gimdymas prasideda, kai pilvukas nusileidžia, bet nėra jokios taisyklės, vienoms tik per gimdymą nusileidžia, kitos mėnesį ir daugiau išvaikšto su nusileidusiu....
Sveikos mamytes ir nestukes. Sveikinu visas mamytes, kurios sulauket vaikiuku Uzsukau ir as pasigirti. 2009 12 25 pasauli isvydo Kaledinis stebuklas Aida, 3060gr. 23cm. Jau grizom is ligonines su nukritusiu svoriu 2936gr., nes pas mamyte net priespienio 4 dienas nebuvo. Dabar jau po truputi lasa pienelis, bet tenka nutraukineti, kadangi per pirmas 4 dienas tiek nugrauze sausus spenelius, kad dabar pieniukas tik su krauju bega. Tenka gydytis.
QUOTE(ingins @ 2009 12 30, 14:48) Sveikos mamytes ir nestukes. Sveikinu visas mamytes, kurios sulauket vaikiuku Uzsukau ir as pasigirti. 2009 12 25 pasauli isvydo Kaledinis stebuklas Aida, 3060gr. 23cm. Jau grizom is ligonines su nukritusiu svoriu 2936gr., nes pas mamyte net priespienio 4 dienas nebuvo. Dabar jau po truputi lasa pienelis, bet tenka nutraukineti, kadangi per pirmas 4 dienas tiek nugrauze sausus spenelius, kad dabar pieniukas tik su krauju bega. Tenka gydytis. Tai va kur dingus buvai  Tai turi tikrą Kalėdų dtebukliukę Tai didžiausi sveikinimai jums abiems  Kad greičiau įveiktumėt visas bėdeles dėl pienelio ir jis būtų saldus ir daug daug  Na o aš vėl po paros potologiniam  Vaikelio galvytė pas mane dar aukštai, neįsistačius. Gydytoja leido dar savaitę nešiot... Jei iki to laiko nepagimdysiu, važiuot į ligoninę su visais daiktais skatinimui... Tikiuosi pasibels ankščiau. Šiandien kaip niekad paruošiamieji kankina.
karalaiti
2009 12 30, 17:41
QUOTE(ingins @ 2009 12 30, 14:48) Sveikos mamytes ir nestukes. Sveikinu visas mamytes, kurios sulauket vaikiuku Uzsukau ir as pasigirti. 2009 12 25 pasauli isvydo Kaledinis stebuklas Aida, 3060gr. 23cm. Jau grizom is ligonines su nukritusiu svoriu 2936gr., nes pas mamyte net priespienio 4 dienas nebuvo. Dabar jau po truputi lasa pienelis, bet tenka nutraukineti, kadangi per pirmas 4 dienas tiek nugrauze sausus spenelius, kad dabar pieniukas tik su krauju bega. Tenka gydytis. VALIO! sveikinu, kantrybes, viskas bus ok. p.s. labai grazus vardas...
QUOTE(ingins @ 2009 12 30, 15:48) Sveikos mamytes ir nestukes. Sveikinu visas mamytes, kurios sulauket vaikiuku Uzsukau ir as pasigirti. 2009 12 25 pasauli isvydo Kaledinis stebuklas Aida, 3060gr. 23cm. Jau grizom is ligonines su nukritusiu svoriu 2936gr., nes pas mamyte net priespienio 4 dienas nebuvo. Dabar jau po truputi lasa pienelis, bet tenka nutraukineti, kadangi per pirmas 4 dienas tiek nugrauze sausus spenelius, kad dabar pieniukas tik su krauju bega. Tenka gydytis. 23 cm?
QUOTE(aile @ 2009 12 30, 21:01) 23 cm?  53 greičiausiai.
QUOTE(Esha @ 2009 12 28, 12:54) Sveikinimai didžiausi Sveikatos jjums abiems Gal papasakok kai turėsi laiko savo trumpą gimdymo istoriją  Visada labai įdomu  Ačiū visoms už sveikinimus  na bandysiu trumpai papasakot, jei gausis, nes negaliu sėdėti, tai stoviu pasilenkus, ilgai jaučiu neišstovėsiu Na tai va, 12.23 ėjau iš ryto (9h) pas ginę eilinei apžiūrai. Kai apžiūrėjo, pasakė, kad jau 3 cm atsidarymas ir gimdysiu jau tuoj tuoj...  Po tos apžiūros man labai pradėjo skaudėt pilvo apačią ir strėnas. Na ir anksčiau pamausdavo, tai galvojau nieko tokio. Bet jau važiavau namo su autobusu ir pradėjo skaudėyt tikrai smarkiai, tai supratau, kad tikriausiai jau šiandien į GN teks lėkti... Skausmas buvo stiprus, bet ištisinis, o maždaug nuo 12h prasidėjo sąrėmiai. Iš pradžių nereguliarūs, bet nuo trečios valandos jau prasidėjo kas 4 min skausmas. Taigi pradėjau ruoštis į GN. O kaip tik tą dieną man sesė atnešė savo 10 mėn dukrytę prižiūrėt  Tai su sąrėmiais aš ją dabojau visą dieną  Sulaukiau MB, savo mamos ir išvažiavom į GN apie 5ą h. Kamščiai žiaurūs buvo, galvojau mašinoj pagimdysiu, bet ačiū Dievuj ne  Taigi 6ą jau buvom GN, kaklelis 5cm. Iškart į gimdyklą. nenubėgo nei vandenys, nei kamštis ėjo, tai teko kirpt vandenis. Ir po to prasidėjo nesveiki sąrėmiai ir aš pradėjau maldauti epidūro. Suleidus epidūrą taip palengvėjo, kad net verkiau  Nu po to teko vaikščiot, ant kamuolio sėdėt, nes kaklelis nesivėrė. Neprisimenu jau kelintą valandą atėjo daktaras ir liepė gultis ir stangintis, nes norą turėjau jau gerą valandą. Ir 02.08h, 12.24 į pasaulį atėjo mano Joriukas  Teko kirpti mane ir dėl to dabar turiu problemų, nes viena siūlė prairo ir supūliavo  Tai kankinaus baisiuose skausmuose, bet dabar jau lengvėja... Augam, valgom gerai, pienuko kolkas netrūksta Nu va, norėjau trumpai papasakot, bet nesigavo
karalaiti
2009 12 31, 12:27
Viskas dėl to, kad būtume stipresni... Tai kas mūsų nesužlugdo, padaro stipresniais... Tikėk tuo ko nėra, tam kad būtų... Viskas, kas atsitinka, turi priežastį... Mes tik žmonės, nereikia norėti pajėgti daugiau nei galime.... na, ka mamytes, kurios laukiat leliuku, tai tikiuos, kad sianakt dar ramiai sutiksit, neteks vaziuot ligoninen, o kurios turit tai sekmes, sveikatos , stiprybes auginant. Gero, silto, jaukaus vakaro, lengvo visoms gimdymo, sekmingu Tigro metu! p.s. as pirmadieni pas ginekologe, gal sakau pagaliau...
|
|