~Beauty~
2010 09 17, 12:34
Sveikutės  Na, buvau vėl GN konsultacijoj  Gydytoja nuramino, kad pagal echo pas mane yra "rezervas" (t.y. pagal echo mažiau lialiui laiko nei pagal mmm), bet jau per artimiausias dieneles mažylė turėtų pasirodyti  Jei per savaitgalį nieko, tuomet pirmadienį vėl apsilankyti ir tada jau skatins QUOTE(maskanyte @ 2010 09 17, 10:27) <...>Sake kaklelis jau minkstas pasiruoses  galim susitikti dar sia savaite,su sypsena pasake gine  <...> Man pirmadienį jau sakė tą patį, kad kaklelis minkštas, kad atsidarymas 4 cm, kad šnd/ryt turėčiau gimdyti.... Bet, kaip matai, dar vis nieko... Beje, šiandien miegojau nerealiai gerai  - pirmą kartą negirdėjau, kaip vyro žadintuvas skambėjo  Na, bet čia tik paryčiais, nes iki tol laksčiau į WC kas valandą - vakar arbūzo prisišlamščiau  Dabar kepuosi bulvinius blynus  - niaaaaaam
maskanyte
2010 09 17, 14:49
QUOTE(omsone @ 2010 09 17, 13:20) Reikes ir mum dainuoti kad maziau saremiukus skaudetu. Na lyg ir nesiruosia musu mazylis judeti, lyg ir. Na vis dazniau pilvuka pamaudzia, o vakar labai galva skaudejo, kad net vos uzmigau per ta skausma  . Bet jau jeigu sia savaite gali susitikti su mazyliu tai jau labai greitai ir smagu  Niu bet cia gine taip mano,o va ka mano zirniukas galvoja juk nezinia  Guliu lovoj ir kalbinu kad jau ateitu  ,pasakoju koks laukemas,gal susidomes kas cia jo taip lauke Skaudena ir man, gal da buciau ilgiau 'paknarkus', bet nubudau nuo skausmo  Tikiuosi suprasiu kada prasides tie tikrieji saremiai Papildyta:QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 17, 13:34) Sveikutės  Na, buvau vėl GN konsultacijoj  Gydytoja nuramino, kad pagal echo pas mane yra "rezervas" (t.y. pagal echo mažiau lialiui laiko nei pagal mmm), bet jau per artimiausias dieneles mažylė turėtų pasirodyti  Jei per savaitgalį nieko, tuomet pirmadienį vėl apsilankyti ir tada jau skatins Man pirmadienį jau sakė tą patį, kad kaklelis minkštas, kad atsidarymas 4 cm, kad šnd/ryt turėčiau gimdyti.... Bet, kaip matai, dar vis nieko... Beje, šiandien miegojau nerealiai gerai  - pirmą kartą negirdėjau, kaip vyro žadintuvas skambėjo  Na, bet čia tik paryčiais, nes iki tol laksčiau į WC kas valandą - vakar arbūzo prisišlamščiau  Dabar kepuosi bulvinius blynus  - niaaaaaam  Niu niu niu tau  ! Gal man taip nebus  , nors as ir da laiko turiu Niu jo tiu cia skaniai gamini,labai noreciau  ,bet labiau tingiu uzsiimti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 17, 13:34) Sveikutės  Na, buvau vėl GN konsultacijoj  Gydytoja nuramino, kad pagal echo pas mane yra "rezervas" (t.y. pagal echo mažiau lialiui laiko nei pagal mmm), bet jau per artimiausias dieneles mažylė turėtų pasirodyti  Jei per savaitgalį nieko, tuomet pirmadienį vėl apsilankyti ir tada jau skatins Man pirmadienį jau sakė tą patį, kad kaklelis minkštas, kad atsidarymas 4 cm, kad šnd/ryt turėčiau gimdyti.... Bet, kaip matai, dar vis nieko... Beje, šiandien miegojau nerealiai gerai  - pirmą kartą negirdėjau, kaip vyro žadintuvas skambėjo  Na, bet čia tik paryčiais, nes iki tol laksčiau į WC kas valandą - vakar arbūzo prisišlamščiau  Dabar kepuosi bulvinius blynus  - niaaaaaam  As taip pat turiu arbuza ir dar laukiu mergaites griztancios is darzelio nes ji taip pat labai ji megsta, tai ir kirsim abi.  Bet manau po to naktele tai teks pavaiksciot i tualeta Papildyta:[quote=maskanyte,2010 09 17, 15:49] Niu bet cia gine taip mano,o va ka mano zirniukas galvoja juk nezinia  Guliu lovoj ir kalbinu kad jau ateitu  ,pasakoju koks laukemas,gal susidomes kas cia jo taip lauke Skaudena ir man, gal da buciau ilgiau 'paknarkus', bet nubudau nuo skausmo  Tikiuosi suprasiu kada prasides tie tikrieji saremiai Papildyta:Na o as jokiu skausmu nejauciu, tikiuosi kai jau uzeis tai ir bus tie tikrieji
Marijaa
2010 09 17, 15:44
Sveikos busimos ir esamos mamytes,
Nutariau ir as prisijungti. Turiu toki klausimeli: man dabar 36 sav., bet vaisiui pagal echo 37,5 sav. Gydytoja sako, kad galiu ir anksciau pagimdyti nei ateis terminas, nes vaikiukas labiau subrendes nei rodo nestumas. Cia jau antrasis mano gimdymas. Pirmas ivyko 40 sav. Ar kuriai taip buvo?
maskanyte
2010 09 17, 16:18
QUOTE(Marijaa @ 2010 09 17, 16:44) Sveikos busimos ir esamos mamytes, Nutariau ir as prisijungti. Turiu toki klausimeli: man dabar 36 sav., bet vaisiui pagal echo 37,5 sav. Gydytoja sako, kad galiu ir anksciau pagimdyti nei ateis terminas, nes vaikiukas labiau subrendes nei rodo nestumas. Cia jau antrasis mano gimdymas. Pirmas ivyko 40 sav. Ar kuriai taip buvo? Sveika  Maloniai prasom  Nepergyvenk viskas bus gerai. Man pagal echo 40sav.1d.,o pagal mmm 39sav.6d. Man gine sake kad tikslesne data yra pagal mmm
elenuxus
2010 09 17, 16:44
Niu, mums po patikrinimo uztikrino rezerva bent iki spalio  Maziukas net nezada palikti savo jaukaus namelio, nors vis paskaudineja, daug dazniau pakietineja.Neveltui beveik 4men.lovoj gyvenau, tai ir isnesiosiu iki galo, sugriaudama visas gydytoju prognozes  Nors as kazkaip jauciu kad po savaites bus JAU...Su pirmaja jauciau, kad pagimdysiu gruodzio 29d.nors terminas buvo sausio 3d.,o pagimdziau 28d.22val.15min.Beveik pataikiau su savo nuojauta
Sirvita
2010 09 17, 18:40
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 17, 13:34) Sveikutės  ------------ Dabar kepuosi bulvinius blynus  - niaaaaaam  meniu sutapo  tik MB dar farso nupirko, tai su mesyte blynai Papildyta:QUOTE(omsone @ 2010 09 17, 16:29) As taip pat turiu arbuza ir dar laukiu mergaites griztancios is darzelio nes ji taip pat labai ji megsta, tai ir kirsim abi.  ---------- tavo panele metais jaunesne, bet va saunuole  viena namo pareina, o as savo pirmaklasi vis einu pasitikti  bijau kaip per dvi gatves pereis.
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 17, 17:44) Niu, mums po patikrinimo uztikrino rezerva bent iki spalio  Maziukas net nezada palikti savo jaukaus namelio, nors vis paskaudineja, daug dazniau pakietineja.Neveltui beveik 4men.lovoj gyvenau, tai ir isnesiosiu iki galo, sugriaudama visas gydytoju prognozes  Nors as kazkaip jauciu kad po savaites bus JAU...Su pirmaja jauciau, kad pagimdysiu gruodzio 29d.nors terminas buvo sausio 3d.,o pagimdziau 28d.22val.15min.Beveik pataikiau su savo nuojauta  Sako mamytes jaucia, tai jeigu taip jauti tai taip ir bus Papildyta:QUOTE(Sirvita @ 2010 09 17, 19:40) meniu sutapo  tik MB dar farso nupirko, tai su mesyte blynai Papildyta:tavo panele metais jaunesne, bet va saunuole  viena namo pareina, o as savo pirmaklasi vis einu pasitikti  bijau kaip per dvi gatves pereis. Na is tikruju ji nepareina pati namo  , gal is mano zodziu taip supratot, tevelis nuolat po darbo parsiveza, nes pas mus darzelis koki 3 km iki namu, ar net daugiau, tai nelabai ji ten pareitu,o kai eis i mokykla tai reikes man vis eiti pasitikti nes taip pat toloka bus. Mat mes gyvenam pakarstyje miesto prie ezero toleliau nuo centro Papildyta:QUOTE(Marijaa @ 2010 09 17, 16:44) Sveikos busimos ir esamos mamytes, Nutariau ir as prisijungti. Turiu toki klausimeli: man dabar 36 sav., bet vaisiui pagal echo 37,5 sav. Gydytoja sako, kad galiu ir anksciau pagimdyti nei ateis terminas, nes vaikiukas labiau subrendes nei rodo nestumas. Cia jau antrasis mano gimdymas. Pirmas ivyko 40 sav. Ar kuriai taip buvo? Na cia nieko baisaus kad ir pagimdysi anksciau, jeigu pagal echo 37,5 , o 38 savaiciu maziukas jau buna subrendes, tad kad ir anksciau mazylis gims manu nieko baisaus
maskanyte
2010 09 18, 12:06
 Sveikutes! Sianakt miegojau gerai, taciau atsikeliau labai blogos nuotaikos  ,negaliu man turbut jau depresija, siaubingai trokstu jau savo zirniuka tureti ant ranku  O snd ramybe pilvely,karts nuo karto pabanguoja, taciau jokiu pozymiu, kad mazasis nors bikyti noretu atkeliauti  Gal as be reikalo cia taip bet.........
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 18, 13:06)  Sveikutes! Sianakt miegojau gerai, taciau atsikeliau labai blogos nuotaikos  ,negaliu man turbut jau depresija, siaubingai trokstu jau savo zirniuka tureti ant ranku  O snd ramybe pilvely,karts nuo karto pabanguoja, taciau jokiu pozymiu, kad mazasis nors bikyti noretu atkeliauti  Gal as be reikalo cia taip bet......... As taip pat laukiu nesulaukiu, vis pagalvoju kada gi  . Kiekviena pamaudenima seku ir galvoju kad gal jau viskas prasides  . Bet kaip nieko taip nieko.
maskanyte
2010 09 18, 17:45
QUOTE(omsone @ 2010 09 18, 14:34) As taip pat laukiu nesulaukiu, vis pagalvoju kada gi  . Kiekviena pamaudenima seku ir galvoju kad gal jau viskas prasides  . Bet kaip nieko taip nieko. Jauciu kuo labiau lauksm tuo ilgiau teks laukti  ,na bet pasirinkimo neturim  Dar eisit pas gine? Mums vzitas 23d. Gerai butu nedalaukti  O ir kazkaip norisi kad mergele butu,nenoriu svarstykliu  Aisku svarbiausia sveikas, tai pirmoj vietoj
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 18, 18:45) Jauciu kuo labiau lauksm tuo ilgiau teks laukti  ,na bet pasirinkimo neturim  Dar eisit pas gine? Mums vzitas 23d. Gerai butu nedalaukti  O ir kazkaip norisi kad mergele butu,nenoriu svarstykliu  Aisku svarbiausia sveikas, tai pirmoj vietoj  Na mums vizitas pas daktare 22 diena, o jei sake iki tol niekas nevyks, tai 23 diena nuvaziuoti i Kauna i GN. Tai gal teks susitikti mums ir GN  Dar gal kartu ir gimdysim  . Na 23 diena mano gimtadienis, tai manau mazylis ir gims man gimtadienio proga
maskanyte
2010 09 18, 23:03
QUOTE(omsone @ 2010 09 18, 22:28) Na mums vizitas pas daktare 22 diena, o jei sake iki tol niekas nevyks, tai 23 diena nuvaziuoti i Kauna i GN. Tai gal teks susitikti mums ir GN  Dar gal kartu ir gimdysim  . Na 23 diena mano gimtadienis, tai manau mazylis ir gims man gimtadienio proga   gali buti. Mes apie 12val eisim. Niu gimtadienio dovana butu Man dar saremiukai buvo, o db visai pilvelis nurimo  tik labai sunku nesioti  mazaji Papildyta: Hm kazi kaip BEAUTY,neuzsuko pas mus tai gal jau supuoja savo dziaugsmeli  ?
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 18, 18:45) Jauciu kuo labiau lauksm tuo ilgiau teks laukti  ,na bet pasirinkimo neturim  Dar eisit pas gine? Mums vzitas 23d. Gerai butu nedalaukti  O ir kazkaip norisi kad mergele butu,nenoriu svarstykliu  Aisku svarbiausia sveikas, tai pirmoj vietoj  prisijungsiu ir as,nes pavargau irgi nuo to laukimo  ,o dar mane kuno niezejimas kankina,vizitas isvis tik 29d,nors terminas 25d. kazkaip ir norisi mergeles,bet ar neteks svarstykliuka turet
~Beauty~
2010 09 19, 09:41
QUOTE(omsone @ 2010 09 17, 21:37) Sako mamytes jaucia, tai jeigu taip jauti tai taip ir bus  Aš irgi buvau įsitikinusi, kad mamytės jaučia.... Jaučiau ir tikėjau, kad mažylė gims rugsėjo 15-ąją, deja... QUOTE(maskanyte @ 2010 09 18, 17:45) <...> O ir kazkaip norisi kad mergele butu,nenoriu svarstykliu  Aisku svarbiausia sveikas, tai pirmoj vietoj  Aš irgi labai nenoriu svarstyklių QUOTE(maskanyte @ 2010 09 18, 23:03)  Hm kazi kaip BEAUTY,neuzsuko pas mus tai gal jau supuoja savo dziaugsmeli  ? Ne, mamytės, dar nesūpuoju  Bet kaip miela, kad domitės Vakar visą dieną buvom sode, gamtoj  Prisifotkinau be proto  (kol MB medžius pjovė  )... Beje, dar prisivalgiau aviečių (turim mes tokių rudeninių) + kelias žemuoges radau Šiandien irgi norėčiau lėkti į gamtą, gražus oras, tik... kad labai šalta, brrr - - - Nieko nejaučiu dar. Ryt važiuosiu į GN, gal jau guldys ir skatins
maskanyte
2010 09 19, 12:20
QUOTE(-barsyle- @ 2010 09 19, 10:21) prisijungsiu ir as,nes pavargau irgi nuo to laukimo  ,o dar mane kuno niezejimas kankina,vizitas isvis tik 29d,nors terminas 25d. kazkaip ir norisi mergeles,bet ar neteks svarstykliuka turet Sveikute  O tau pilvuka niezti ar visa kuna? Tai va va va, o berniukai mergeles ypatingai geri  ,keleta pazystu tai nuostabus zmones
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 19, 10:41) - - - Nieko nejaučiu dar. Ryt važiuosiu į GN, gal jau guldys ir skatins  Na sekmes tau, mes jau visos pavargom nuo to laukimo, nors ir terminas dar neatejo, o tau tai is vis, kai veluoja Papildyta:QUOTE(maskanyte @ 2010 09 19, 13:20) Sveikute  O tau pilvuka niezti ar visa kuna? Tai va va va, o berniukai mergeles ypatingai geri  ,keleta pazystu tai nuostabus zmones  Tikekimes kad mergeliu dar sulauksim  . O man taip pat niezti visa kuna, galvojau kad siaip cia del kazko, bet pasirodo ne man vienai  . Ypac kai atsigulu, tai is vis neina pamiegoti, tai koja suniesti, tai ranka.....  Neina ramiai net uzmigti .
maskanyte
2010 09 19, 12:31
Niu tai ka BEAUTY tadam lauksim ziniu is taves O kaip pati nieko nejauti db  ? Man kazkaip keista labai jau ramus ir vangiai juda tas mano zirniukas  Man nuo laukimo turbut jau paranoja Sianakt nemiegojau beveik visa nakti spoksojau i lubas  ,nebezinau ne ramuneliu arbatele nebepadeda  O va diena galiu snausti,i as kaip kudikis kiba diena su naktim sumaisiau Papildyta:QUOTE(omsone @ 2010 09 19, 13:24) Na sekmes tau, mes jau visos pavargom nuo to laukimo, nors ir terminas dar neatejo, o tau tai is vis, kai veluoja Papildyta:Tikekimes kad mergeliu dar sulauksim  . O man taip pat niezti visa kuna, galvojau kad siaip cia del kazko, bet pasirodo ne man vienai  . Ypac kai atsigulu, tai is vis neina pamiegoti, tai koja suniesti, tai ranka.....  Neina ramiai net uzmigti . Hm.... kas cia su tuo niezuliu mergaiciukes jums db  ? Gal nuo jaudulio  ar nervisakai  cia as taip mastineju  Man nieko tokio nera
Braske GF
2010 09 19, 13:19
O kodel jus taip visos mergeles norite ? As kaip tik svarstikliu noreciau  tai sedziu ir galvoju , kad tik iki 32d.niekasneprasidetu , nors kartais tokie seremiukai uzeina , kad oi oi oi , bet nereguliarus , o ir strenas pastoviai maudena
maskanyte
2010 09 19, 15:10
QUOTE(natalije @ 2010 09 19, 14:19) O kodel jus taip visos mergeles norite ? As kaip tik svarstikliu noreciau  tai sedziu ir galvoju , kad tik iki 32d.niekasneprasidetu , nors kartais tokie seremiukai uzeina , kad oi oi oi , bet nereguliarus , o ir strenas pastoviai maudena  Chi chi chi 32d.menesi nebuna  (tik neisizeisk)  Matai jai vyrai gime po mergeles zenglu tai sako kad labai geri buna, o ir mano MV mergele, tai labai liuks zmogus. As toke karstakose, o jis savo ramumu,gerumu mane nuramina. Na zodziu musu charakteriai  sutampa. Tai ir noreciau, kad sunelis butu mergele  , bet negali zinoti gal ir svarstykles gerai. Tik va kiek pazystu svarstykliu tai ne kokie  zmones
elenuxus
2010 09 19, 17:03
Sveikutes  Pas mus ramybe prasidejo.Jau antra naktis kaip neblogai miegu, diena pilvukas buna ramus, tik kelis kartus smarkiau pajuda, o siaip labai nezymiai.Gal namu ruosa savo daro  Vis tvarkausi, einu pavaikstineti, jau ir lovyte sukonstruota laukia, tai jau taip laukiu  Pilvukas zymiai dazniau kieteja, o atsileidzia irgi ne iki galo, kazkoks kietas lieka nuo pat virsaus iki apacios.Zodziu, laaabai laukiu...Pirma karta po poros ramiu dienu ir gime mano mergaiciuke
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 19, 13:31) Hm.... kas cia su tuo niezuliu mergaiciukes jums db  ? Gal nuo jaudulio  ar nervisakai  cia as taip mastineju  Man nieko tokio nera  Na nera taip kad nieztetu istisai bet kartais uzeina tai net buti ramiai neina Papildyta:QUOTE(maskanyte @ 2010 09 19, 16:10) Na as pati esu svarstykles ir mano mergaite svarstykles, tai nesiskundziu siuo zenklu  Gal dar nesam tokios visapusiskos svarstykles, kurioms labai reikia viska apsvarstyti, nes 23 diena dar tik pradzia, tai esu tokia pusiau. Man tai nieko jei gims ir svarstykliukas, bet kazkaip jau labai daug pas mus tu svarstykliu seimoje  , noretusi kazko kito, tai tikiuosi dar gal ir spes i mergeles zenkla
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 19, 13:20) Sveikute  O tau pilvuka niezti ar visa kuna? visa kuna,na man buvo nustate lengvos stadijos nesciuju cholestaze,bet turbut ant nestumo galo ji suaktyvejo  ,tai kasausi vos ne istisa para,bet ryt zadu jau keliaut iki gines,nu nebegaliu tverti
~Beauty~
2010 09 19, 18:34
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 19, 12:31) Niu tai ka BEAUTY tadam lauksim ziniu is taves O kaip pati nieko nejauti db  ? Man kazkaip keista labai jau ramus ir vangiai juda tas mano zirniukas  Man nuo laukimo turbut jau paranoja Sianakt nemiegojau beveik visa nakti spoksojau i lubas  ,nebezinau ne ramuneliu arbatele nebepadeda  O va diena galiu snausti,i as kaip kudikis kiba diena su naktim sumaisiau  <...> Pranešiu būtinai rytoj, kas ir kaip Nea, nieko nejaučiu  Lialius tai duodasi kaip ir anksčiau, ypač man užvalgius saldumynų Miegot ir aš nemiegu, tik skirtumas tas, kad ir dienom nemiegu, nes visiškai nenoriu Šiandien ir vėl visą dieną sode prabuvom - oras pasakiškas, nors ir nešiltas  Vėl prisifotkinau - reikia gi paskutinėm dienom banginiukui įsiamžinti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 19, 19:34) Pranešiu būtinai rytoj, kas ir kaip Nea, nieko nejaučiu  Lialius tai duodasi kaip ir anksčiau, ypač man užvalgius saldumynų Miegot ir aš nemiegu, tik skirtumas tas, kad ir dienom nemiegu, nes visiškai nenoriu Šiandien ir vėl visą dieną sode prabuvom - oras pasakiškas, nors ir nešiltas  Vėl prisifotkinau - reikia gi paskutinėm dienom banginiukui įsiamžinti  Smagu kad pas tave tos energijos labai daug
Sirvita
2010 09 19, 19:22
buvom ir mes isvyke iki MB seneliu nuvaziavom, retai mes ten nuvaziuojam, manes su  nera mate  tai sakau nors paskutinem dienom reikia pasirodyti  nes su leliuku tai is viso neaisku kada nuvaziuotumem. Galvoju kad man irgi teks pernesioti ilgiau, nes nei saremiu netikru nera nei pilvas pasmuko, nors liko 2 savaites tik. Na pakieteja kartais pilvelis ir viskas. Vonele ir sukeles siandien nupirkom  berods visa amuniciaj jau kaip ir yra, reiktu tasiuka susideti ir laukti. Na dar svarstau, kad butu visai patogu rubelius leliaus po ranka tureti, tai reikia perkraustyti kazkur patalus ir ranksluoscius, kad atlaisvinti lentynas, tai vat rytoj siuo darbu meginsiu uzsiimti
maskanyte
2010 09 19, 20:29
QUOTE(omsone @ 2010 09 19, 18:17) Na nera taip kad nieztetu istisai bet kartais uzeina tai net buti ramiai neina Papildyta:Na as pati esu svarstykles ir mano mergaite svarstykles, tai nesiskundziu siuo zenklu  Gal dar nesam tokios visapusiskos svarstykles, kurioms labai reikia viska apsvarstyti, nes 23 diena dar tik pradzia, tai esu tokia pusiau. Man tai nieko jei gims ir svarstykliukas, bet kazkaip jau labai daug pas mus tu svarstykliu seimoje  , noretusi kazko kito, tai tikiuosi dar gal ir spes i mergeles zenkla  Papildyta:QUOTE(-barsyle- @ 2010 09 19, 18:37) visa kuna,na man buvo nustate lengvos stadijos nesciuju cholestaze,bet turbut ant nestumo galo ji suaktyvejo  ,tai kasausi vos ne istisa para,bet ryt zadu jau keliaut iki gines,nu nebegaliu tverti  Tai aisku nedelsk ir nueik pas gine,paciai bus nuo to tik ramiai Papildyta:QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 19, 19:34) Pranešiu būtinai rytoj, kas ir kaip Nea, nieko nejaučiu  Lialius tai duodasi kaip ir anksčiau, ypač man užvalgius saldumynų Miegot ir aš nemiegu, tik skirtumas tas, kad ir dienom nemiegu, nes visiškai nenoriu Šiandien ir vėl visą dieną sode prabuvom - oras pasakiškas, nors ir nešiltas  Vėl prisifotkinau - reikia gi paskutinėm dienom banginiukui įsiamžinti  Ciotkai tau  Tai lauksim ziniu ir ziurek kad butu geros  As tai kazkaip nenoriu fotkintis  , nes labai jau ne kaip atrodau. Jauciuosi kaip juru veplys
~Beauty~
2010 09 19, 22:19
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 19, 20:29) Ojej, aš tai fotkinčiausi ir fotkinčiausi - nerealiai tai mėgstu
maskanyte
2010 09 20, 08:07
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 19, 23:19) As ir megau pakol tilpau i kadra
~Beauty~
2010 09 20, 08:19
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 20, 08:07) Toliau fotiką reik pasistatyti - tada tilpsi
Sirvita
2010 09 20, 08:32
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 20, 09:19) Toliau fotiką reik pasistatyti - tada tilpsi   butent
maskanyte
2010 09 20, 08:34
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 20, 09:19) Toliau fotiką reik pasistatyti - tada tilpsi  Gal tiek jau to. Pataupysiu savo grozi ir pozuosiu su mazuoju zirniuku Papildyta:QUOTE(Sirvita @ 2010 09 20, 09:32)  butent
Man iki vakar vakaro viskas buvo gerai, kol nesumasciau iki savo tevu pesti nueiti apie 3 km. Tai vakar, nakti ir dabar tokius skausmelius jauciu  . Dabar sedziu ir galvoju kada cia reikes vaziuoti jau i GN. Ir kaip suprasti kad jau tikrai gimdymas ir tie saremiai tikrieji jau? Nes vakar nakti tai praejo jie.  Dabar vel uzeidineja, tai galvoju gal vel netikri, tai taip ir laukiu pasimetusi  . Iki siol nebuvo man dar jokiu paruosiamuju saremiu. O pilvukas tai taip pat aukstokai mano, bet daktare sake kad kitoms ir nenusileidzia, tik pacio gimdymo proceso metu jis nusileidzia. Papildyta:QUOTE(maskanyte @ 2010 09 20, 09:07)  Man lygiai tas pats Papildyta:QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 20, 09:19) Toliau fotiką reik pasistatyti - tada tilpsi  Bet po to neina ziureti i tokias savo nuotraukas  Bent jau man
~Beauty~
2010 09 20, 12:42
Niu, mamkos, aš jau iš GN  Sakė, gimda jau pasiruošusi, klausė, ar noriu laukti, ar noriu greičiau gimdyti... Ryt iš pat ryto guldo jau mus  Nuleis vandenis, kaip suprantu  (matot, pirmąkart gimdysiu, tai nelabai dar nutuokiu apie tuos procesus) Aj, gal taip ir geriau - nereiks laukti sąrėmių namie, skaičiuoti, kas kiek jie laiko ir pan. .... Taigi labai tikiuosi jau rytoj turėti lėlytę ant rankų Tikiuosi, neužsitęs viskas ilgiau, t.y. iki trečiadienio
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 20, 13:42) Niu, mamkos, aš jau iš GN  Sakė, gimda jau pasiruošusi, klausė, ar noriu laukti, ar noriu greičiau gimdyti... Ryt iš pat ryto guldo jau mus  Nuleis vandenis, kaip suprantu  (matot, pirmąkart gimdysiu, tai nelabai dar nutuokiu apie tuos procesus) Aj, gal taip ir geriau - nereiks laukti sąrėmių namie, skaičiuoti, kas kiek jie laiko ir pan. .... Taigi labai tikiuosi jau rytoj turėti lėlytę ant rankų Tikiuosi, neužsitęs viskas ilgiau, t.y. iki trečiadienio  Smagu, jau tikrai laikysi savo lelyte ant ranku. Isivaizduoju kaip jau tau smagu kai zinai kad jau rytoj
~Beauty~
2010 09 20, 12:49
QUOTE(omsone @ 2010 09 20, 12:46)  Smagu, jau tikrai laikysi savo lelyte ant ranku. Isivaizduoju kaip jau tau smagu kai zinai kad jau rytoj  Tikrai smagu Kaaaip tikiuosi, kad viskas vyks greitai ir lengvai...
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 20, 13:49) Tikrai smagu Kaaaip tikiuosi, kad viskas vyks greitai ir lengvai...  Taip ir bus  . Linkiu tau greitai ir neskausmingo gimdymo  . Ir sekmes tau
maskanyte
2010 09 20, 14:49
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 20, 13:49) Tikrai smagu Kaaaip tikiuosi, kad viskas vyks greitai ir lengvai...  Taip nusiteik taip ir bus  Vaje vaje kaip as tiau pavydziu(tik suprask jog tai geraja prasme),tu juk supuosi savo mazaji dziaugsmeli Papildyta:OMSONE  tu nors kazkoke veikla jauti, o as nieko  As mat namie pupsau kaip tortas lovoj, o snd da i pykino, vos spejau iki vonios nulekt  Jauciu sultys netiko  ,tai i apetito neturiu. Kazkaip liudna man siandien,atrodo toks jausmas jog liksiu  amzinai
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 20, 15:49) Papildyta:OMSONE  tu nors kazkoke veikla jauti, o as nieko  As mat namie pupsau kaip tortas lovoj, o snd da i pykino, vos spejau iki vonios nulekt  Jauciu sultys netiko  ,tai i apetito neturiu. Kazkaip liudna man siandien,atrodo toks jausmas jog liksiu  amzinai  Manau kad ir tau greitai prasides. Be je as jau trecia diena siandien taip pat apetito neturiu, beje vemimas taip pat gali buti vienas is pozymiu beprasidedancio gimdymo. Na o as visiskai nieko nejutau iki vakar, kai sumasciau pasivaikscioti iki tevu  . Bet tas pasivaiksciojimas toks tolokas manau ir padare savo, kad siandien nesuprantu kas darosi  Gal ir tu eik kur nors pasivaikscioti
~Beauty~
2010 09 20, 15:46
QUOTE(omsone @ 2010 09 20, 14:07) Taip ir bus  . Linkiu tau greitai ir neskausmingo gimdymo  . Ir sekmes tau  ačiū QUOTE(maskanyte @ 2010 09 20, 14:49) Taip nusiteik taip ir bus  Vaje vaje kaip as tiau pavydziu (tik suprask jog tai geraja prasme),tu juk supuosi savo mazaji dziaugsmeli  <...> Na, kolkas ir esu taip nusiteikusi  - svarbiausia, kad rytoj ten nuvažiavus tas nusiteikimas nedingtų QUOTE(omsone @ 2010 09 20, 15:41) <...> Na o as visiskai nieko nejutau iki vakar, kai sumasciau pasivaikscioti iki tevu  . Bet tas pasivaiksciojimas toks tolokas manau ir padare savo, kad siandien nesuprantu kas darosi  Gal ir tu eik kur nors pasivaikscioti  Iš tiesų girdėjau, kad reikia daug vaikščioti - tuomet lialiaus sunkio jėga a'la gali paankstinti gimdymą  Bet čia vėlgi tik teorija... Jau aš tai tikrai sugrioviau visus gimdymo paankstinimo stereotipus  Kaip kokia mitų griovėja
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 20, 16:46) Iš tiesų girdėjau, kad reikia daug vaikščioti - tuomet lialiaus sunkio jėga a'la gali paankstinti gimdymą  Bet čia vėlgi tik teorija... Jau aš tai tikrai sugrioviau visus gimdymo paankstinimo stereotipus  Kaip kokia mitų griovėja  Na man tai jis ir padare savo. Nes tik nuejus pas tevus kai sedejau jau pajutau pilvuko maudenima, grizusi namo ir atsigulusi is vis raiciausi is skausmo ir siandien jau visa diena su skausmeliais.
maskanyte
2010 09 20, 17:54
~Beauty~
2010 09 20, 18:09
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 20, 17:54) Ačiūūūū O tu, žiūrėk, išsijudink rytoj Mano vyrelis bando pradėt sirgti  - kosėja, gerklę skauda, ale ot, prieš patį gimdymą
maskanyte
2010 09 20, 19:23
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 20, 19:09) Lai isgere 50 su pipirais,poto siltos arbateles ir i lova,mazu pades Reiks judintis,mazu pades  Nes pvz gultis i karsta vonia bijau, nes jai gulint vonioj nubegs vandenys juk nepajusiu
maskanyte
2010 09 21, 06:45
QUOTE(omsone @ 2010 09 20, 16:49) Na man tai jis ir padare savo. Nes tik nuejus pas tevus kai sedejau jau pajutau pilvuko maudenima, grizusi namo ir atsigulusi is vis raiciausi is skausmo ir siandien jau visa diena su skausmeliais. Sveikute  O tau isejas tas gleiviu kamstis? As apie ji nelabai suprantu  kazi jis turi per viena karta iseiti ar gali po truputuka  ? Nubudau nuo maudimo snd,maudzia pilvo apacia  , bet vistiek reiks po piet eit pavasikstineti  Bet i bamba issokus
elenuxus
2010 09 21, 11:26
Ech, uzsirauke man visi pasivaiksciojimai...mazoji susirgo  Dabar net nzn ka reiks daryti, jei prasides...teks vyrui su mazyle pasilikti, nes draugai dirbantys, o kiti patys su mazais vaikais...neprasysi juk kad su sirgaliuke butu.Ech...
maskanyte
2010 09 21, 13:53
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 21, 12:26) Ech, uzsirauke man visi pasivaiksciojimai...mazoji susirgo  Dabar net nzn ka reiks daryti, jei prasides...teks vyrui su mazyle pasilikti, nes draugai dirbantys, o kiti patys su mazais vaikais...neprasysi juk kad su sirgaliuke butu.Ech...  Neliudek gal dar praeis  O tai tevai? Negaletu paziureti  na zinoma jai ka!
Samsunge
2010 09 21, 15:02
na reik ir man eiti pasivaikscioti, nes jau nusibodo butu su arbuzu..taip laukiu tos dienos..o dar ir gine praita sav per apziura jau pasake, kad 2cm atsidare, gleiviu kastis isejo pries kokias 3 dienas, tai jau tikiuosi, kad labai ilgai laukti nereikes....
admin*1
2010 09 21, 15:02
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|