Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegamojo lovos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Caridian
Renkames miegamojo baldus,tai dabar aktualiausia lova ir staleliai prie jos, gal dar komoda. Norim tamsios spalvos,tik ne tokios, kur praktiskai juoda,o grazios rudos ir be odos schmoll.gif

Stai is siu variantu renkames:

1. lova,spalva tamsi:

user posted image
user posted image

2. Lova tamsi:

user posted image
user posted image

3. user posted image
user posted image

4.user posted image
user posted image

Pirmos 2 is kestobaldai.lt ,o paskutiniosios, naturalaus medzio is epirkinys.lt
Rytine Kava 10
QUOTE(svieske @ 2011 09 24, 10:03)
Is kur pirkot, gal galit kokia nuorodele ideti? smile.gif Reikia naujos lovos, ziurineju, neapsisprendziu kokios noreciau g.gif
*

Ne LT pirkta ir nepamenu kur.
Cia pasizvalgykit :
http://www.bing.com/images/search?q=leathe...d&FORM=BIFD

QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 24, 14:52)
.............................................
*

Jei lova zema, labai dauzysis kojos i lovos kampus...
Vilienė
QUOTE(grison @ 2011 09 23, 17:11)
Aš tai išvis nesuprantu tų šeimų, kurio renkasi 2 ar 1,8 m lovas. Kam jos tokios reikalingos? smile.gif  Užima vietą kambaryje, dulkių daugiau renka smile.gif  Miegam 1,60 m lovoj, nors galėtų būti 1,40 m. Kai miegi susigaludus, tai ir už šildymą mažiau reikia mokėti, ir anklodės reikia mažesnės (sutaupai pinigų), ir santykiai šeimyniniai geresni:) Va taip biggrin.gif

Nu jau... čia taisyklės nėra kaip turi būti. Jums gerai susiglaudus, kitiems blogai - žmonių temperamentai skiriasi, vienam karšta, kitam šalta - atskiros antklodės visai nereiškia, kad tokių žmonių meilė mažesnė nei tų kurie miega po viena. Lovos plotis santykių neturėtų įtakoti..
Papildyta:
QUOTE(Interdiz @ 2011 09 23, 17:17)
Na, jūs nesuprantat, bet jūsų kiti gali irgi nesuprasti. Plačias lovas žmonės renkasi nes:
1. tėvai priima į lova savo vaikus, ypač savaitgaliais
2. poros mėgsta miegoti vieas kito neliesdami ar "padūkti", kai yra daugiau vietos
3. vienas iš miegančiųjų arba abu didelio ūgio arba "pločio"

Taip kad nereikia visų matuoti pagal savo kurpalių.

Būtent 4u.gif 4u.gif
julija4ever
QUOTE(grison @ 2011 09 23, 08:11)
Aš tai išvis nesuprantu tų šeimų, kurio renkasi 2 ar 1,8 m lovas. Kam jos tokios reikalingos? smile.gif  Užima vietą kambaryje, dulkių daugiau renka smile.gif  Miegam 1,60 m lovoj, nors galėtų būti 1,40 m. Kai miegi susigaludus, tai ir už šildymą mažiau reikia mokėti, ir anklodės reikia mažesnės (sutaupai pinigų), ir santykiai šeimyniniai geresni:) Va taip biggrin.gif
*

Nesupranta tik tie, kuriu miegamasis 5 kvadratai cool.gif O nuo lovos dydzio asmeniniai santykiai tikrai nepriklauso mirksiukas.gif
grison
QUOTE(julija4ever @ 2011 09 25, 10:08)
Nesupranta tik tie, kuriu miegamasis 5 kvadratai cool.gif  O nuo lovos dydzio asmeniniai santykiai tikrai nepriklauso mirksiukas.gif
*

Be abejo, kad nepriklauso smile.gif Yra daug veiksnių, nuo kurių priklauso poros santykiai...
Tiesiog gerai, kad turite nuomonę ir ją ginate smile.gif Tam ir yra forumas smile.gif
Mupi
QUOTE(3lena @ 2011 09 23, 17:14)
oi nesakykit, kiekvienam savo tongue.gif Mes kadangi turim maza vaikiuka, kuris megsta paryciais miegot su tevais lovoj, o pavasari dar du maziai nusimato, tai kuo didesne lova, tuo geriau tongue.gif (2x2 mum pats tas). Na, gal kai pensininkai busim, ir noresis siauresnes, daba tai tik kuo didesne...
*

Patikek kuo toliau tuo tik platesnes noresis irnesakyk.gif tik nezinau kur plesites pradeje nuo 2 m g.gif pries 3 metus nuo 1,1m sofkutes perejom ant 1,6 lovos, tai platybe neispasakyta rolleyes.gif dabar i nama dairausi naujos, bet ne platesnes nei 1,6 schmoll.gif
Dabar pamasciau, kad gal 22 metai ant sofkutes ir padejo mastau.gif
solma
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 24, 14:52)
Renkames miegamojo baldus,tai dabar aktualiausia lova ir staleliai prie jos, gal dar komoda. Norim tamsios spalvos,tik ne tokios, kur praktiskai juoda,o grazios rudos ir be odos schmoll.gif

*

Graziausias pirmas variantas man irgi graziausia tamsios spalvos thumbup.gif ,tik as zvalgyciausi odiniu arba medziaginiu baldu, nes mes dabar miegam medineje lovoje tai as pastovia nusidauziu kojas i kampus ar krastus doh.gif ,tai dabar tik ir svajoju apie odine lova biggrin.gif
Shandy
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 05, 14:57)
Mergaites, gal kas galetumet pataryi badzius kurie pagal mano pateikta nuotrauka pagamintu man lova.

Kiek ieskojau dazniausia visi gamina tik pagal savo modelius....
*

Sveiki, as zinau baldziu kuris kaip tik pagal kliento tikslius pageidavimus gamina.
tikius
Ziuriu kalbejot apie lovu dydzius...tai pas mus taip pat didele lova ax.gif tikrai niekada nesirinkciau mazesnes...nu ir nereikia tik nusisneketi,kad mazesne lova geriau santuokai doh.gif
Rijama
Kieno vaikai neateina naktimis i tevu lova miegoti tas ir nesupras kodel ji reikalinga kuo platesne. Mums 4 neuztenka 160 cm. lovos, niekaip biggrin.gif Dviese patogi lova, optimalus plotis, bet jei nakti atbega vaikas neisvarysi, vienas dar nieko, bet jei du biggrin.gif

Cheerafa
gal kas pirkot is cia?
http://www.balduparkas.lt/lt/baldai/lovos/...dlux-l8130.html
domina sita lova 4u.gif idomiai kad aprasymo nera issamesnio,nei ismatavimu g.gif rase kad lygtais kaune gamina g.gif
Vilienė
QUOTE(Cheerafa @ 2011 09 27, 15:25)
gal kas pirkot is cia?
http://www.balduparkas.lt/lt/baldai/lovos/...dlux-l8130.html
domina sita lova 4u.gif idomiai kad aprasymo nera issamesnio,nei ismatavimu g.gif  rase kad lygtais kaune gamina g.gif

negaliu drąsiai sakyti kad mačiau ją Nemuno baldų centre g.gif bet lyg stovėjo 2a
zikas1970
skaitau sia temuke nuo pradziu, ir vis su pamastymais,kad lovos visur tokios mazos ,tik paskutiniam psl.prakalbo apie ju plocius biggrin.gif Jau pradedu dairytis ir sau to gerio,ale turbut reikes daryti pagal uzsakyma, nes niekur nerandu lovos platesnes nei 180 cm g.gif Musu dabar 200 /220, mums pats tas,ne todel ,kad miegam vos neatskirai lotuliukas.gif ,kaip tik po viena kaldra ir susiglaude, bet.... man turi buti vietos daug,jei noreciau koja ismesti i kuria noriu puse ,kad ji nekabaliuotu ,na ir kate ateina prie sono,kuri irgi nemazai vietos uzima biggrin.gif Pirkom Siguldos balduose, jau poseniai,nors ji ir dabar kaip nauja, bet noretusi jau ir kitoniskos naujuose namuciuose.
vest
sveikutes 4u.gif
gal kuri esat mate kur galima isigyti sia lova,, svajone"nuotrauka is rus.saito
user posted image
is anksto aciukas mirksiukas.gif
zikas1970
QUOTE(vest @ 2011 09 28, 15:34)
sveikutes 4u.gif
[

nereali bigsmile.gif Mano svajonese zema,palei zeme lova.... Del tokios turbut ir plocio atsisakyciau, pakaktu ir 180 biggrin.gif
Renata_Bo
QUOTE(vest @ 2011 09 28, 17:34)
sveikutes 4u.gif
*

Labai grazi lova, bet ar bandet kazka panasaus? Siaubingai nepatogu rytais nuo tokios keltis. O ne duok D teks nesciai ant jos miegot... as isvis atsikelti kartais nebegalejau. doh.gif
vest
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 29, 00:55)
Labai grazi lova, bet ar bandet kazka panasaus? Siaubingai nepatogu rytais nuo tokios keltis. O ne duok D teks nesciai ant jos miegot... as isvis atsikelti kartais nebegalejau. doh.gif
*

nesciai teks ant jos miegot smile.gif bet zinot kaip pas motersis buna, noriu sitos ir taskas biggrin.gif
Vilienė
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 28, 23:55)

mūsų pirma lova žema, buvom jauni, lakstūs ir panašiai, bet su kokiu džiaugsmu persikėliau į normalią lovą thumbup.gif ir dabar renkuosi normalaus aukščio. Žema dabar svečių kambary - tai žinot labai tinkama vaikams - užlipt, nulipt lotuliukas.gif nesuku sau galvos kad nusivers, o kai atvažiuoja nakvot mano mama, tai kaskart atsiprašinėju... sunku jai iš jos atsikelt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vest @ 2011 09 29, 16:05)
nesciai teks ant jos miegot smile.gif  bet zinot kaip pas motersis buna, noriu sitos ir taskas biggrin.gif

taip taip, kaip su tokiu dalyku būna žinom lotuliukas.gif 4u.gif
Renata_Bo
QUOTE(vest @ 2011 09 29, 17:05)
nesciai teks ant jos miegot smile.gif  bet zinot kaip pas motersis buna, noriu sitos ir taskas biggrin.gif
*

Na man irgi taip buna ir visai nieko jei daikta perki pusei metu, bet ilgesniam... na belieka tik palinket kad grazus tos lovos vaizdas pilnai atsotu jum patoguma. 4u.gif

QUOTE(Vilienė @ 2011 09 29, 17:34)
mūsų pirma lova žema, buvom jauni, lakstūs ir panašiai, bet su kokiu džiaugsmu persikėliau į normalią lovą  thumbup.gif  ir dabar renkuosi normalaus aukščio. Žema dabar  svečių kambary - tai žinot labai tinkama vaikams - užlipt, nulipt  lotuliukas.gif  nesuku sau galvos kad nusivers, o kai atvažiuoja nakvot mano mama, tai kaskart atsiprašinėju... sunku jai iš jos atsikelt  doh.gif
Papildyta:
taip taip, kaip su tokiu dalyku būna žinom  lotuliukas.gif  4u.gif
*

Taip jus teisi, vaikams netgi puikiai tinka zaidimams, bet as kaip prisimenu kaip man buvo sunku, tekdavo vyra nakti zadinti kad padetu atsikelt doh.gif .Niekam tokios lovos nepalinkeciau.Va dar prisiminiau kad ne tik keltis sunku buvo, bet ir nusirengt pries miega ir atsisest neimanoma ir kai nakti iskisi koja ji siekdavo saltas grindys ir nuo to atsibusdavau. Zodziu man po tokios lovos labai neigiami ispudziai liko. smile.gif
Buttuke
QUOTE(Upokšnis @ 2011 09 21, 10:35)
Patalynės dėžės nėra?
*

[patalynės dėžė yra. Lova jau seniai atvežta, bet.... viena detalė ne to pločio lovos, laukiam taigi. remai sutverti, čiužinys viduryje ant žemės doh.gif
Mivida
QUOTE(Upokšnis @ 2011 09 22, 10:57)
Tik ne atskiros lovos  schmoll.gif Labai nepatogu miegoti, nebent vyrui atstumas patinka biggrin.gif
*

QUOTE(junijor @ 2011 09 22, 16:41)
As tokios nesirinkciau schmoll.gif ,juolab kad dvieju zmoniu lova turi buti be jokiu tarpu kitaip gresia skyrybos blink.gif (protingu zmoniu ismintis)
*

Dekui uz nuomones 4u.gif

Is as tokios labai nenoriu, bet vyras megsta komforta, patinka jam ta reguliacija. Bet reikes papasakoti protingu zmoniu isminti, greitai atsisakys tokiso lovos biggrin.gif
Vilienė
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 07, 17:41)
Dekui uz nuomones  4u.gif

Is as tokios labai nenoriu, bet vyras megsta komforta, patinka jam ta reguliacija. Bet reikes papasakoti protingu zmoniu isminti, greitai atsisakys tokiso lovos  biggrin.gif

aha... jau tokių protingų minčių tai neimkit į galvą wink.gif
Mivida
QUOTE(Vilienė @ 2011 10 07, 19:14)
aha... jau tokių protingų minčių tai neimkit į galvą wink.gif
*

Tokie posakiai nera pagrindine priezastis kodel nenoriu reguliuojamos lovos, tiesiog nenoriu tarpo tarp lovu, manau tai napatogu. smile.gif
Ingulik
Gal kuri patars del ciuzinuko g.gif Musu ruosiames ismesti ir dabar ieskau naujo 4u.gif
3lena
QUOTE(Ingulik @ 2011 10 08, 15:38)
Gal kuri patars del ciuzinuko  g.gif  Musu ruosiames ismesti ir dabar ieskau naujo  4u.gif
*

Na mes dabar turim Lono ciuzini, Kristyna berods vadinasi. Pirkom pries tris metus, esam laaabai patenkinti. Siuo metu kraustomes i kita busta, ir vel esam uzsisake toki pati. Dar negavom, gamina, nes norim nestandartinio 2x2 smile.gif Tikrai rekomenduoju drasiai smile.gif
VELI
laba diena 4u.gif

zadam kelti miegamaji i 6 m2 kambari doh.gif kazkada SM maciau sulankstomas miegamojo lovas, bet dabar nieko panasaus nerandu ax.gif

gal kas esate uzmate kokia patogia dvigulia lovyte i maza erdve? g.gif
lauksiu visu ideju ir patarimu. aciu 4u.gif
pim
QUOTE(Ingulik @ 2011 10 08, 13:38)
Gal kuri patars del ciuzinuko  g.gif  Musu ruosiames ismesti ir dabar ieskau naujo  4u.gif

čiužiniams yra atskira tema 4u.gif
dzordze29
sveiki, gal patarsit kokios spalvos lova rinktis?grindys dramblio kaulo spalvos, lubos baltos, sienos dar nesugalvojom-linkstam prie violetines ar alyvines
pempe1
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 10, 18:58)
Keliu kas man patinka g.gif

user posted image
Noriu juodos
user posted image
o kaip jum cia?siaip manau kad aukstesnis galvugalis patogiau bus atsiremti?
user posted image
user posted image
*

o , kaip maloniai nustebinot mano lovos patinka. Kaina priklauso nuo audinio kuri pasirenkate, gali būti nuo 1600lt iki 3000lt.
Mivida
QUOTE(pempe1 @ 2011 10 28, 17:00)
o , kaip maloniai nustebinot mano lovos patinka. Kaina priklauso nuo audinio kuri pasirenkate, gali būti nuo 1600lt iki 3000lt.
*

Kur tokios parduodamos, kas gamintojas? smile.gif
Shandy
ka galvojat apie naturalaus medzio masyvo lovas? manoji siuo metu atrodo sitaip:

http://216.223.162.33/woodlandcreek2/graphics/Bed%2020.jpg
Mivida
QUOTE(Shandy @ 2011 11 02, 18:03)
ka galvojat apie naturalaus medzio masyvo lovas? manoji siuo metu atrodo sitaip:

http://216.223.162.33/woodlandcreek2/graphics/Bed%2020.jpg
*

Nebent i soda ax.gif ir tai..reikia kad visas namas butu tokio stilio. Butui ar nuolatinio gyvenimo namui nesirinkciau blush2.gif
Eridana
man taip pat tokia lova nelabai... kazkaip siuo metu prie modernesniu daiktu traukia...=)

va cia faina http://www.baldai1.lt/kolekcijos/simo-bald...0-simo-si9.html
http://www.baldai1.lt/kolekcijos/forrest-b...rrest-fr20.html
http://www.baldai1.lt/miegamojo-baldai/mie...est-1-fr20.html
http://www.baldaivisiems.lt/lovos/1246-tor...va-160-200.html
na panasaus stiliaus siuo metu planuojam pirkt=)
ir siaip baldai cia visai grazus man
xxxkatulkaxxx
Gal kas turit lova is baldu parko? Kokie butu atsiliepimai...
sapnu mergelka
Sveikos, merginos 4u.gif Perskaičiau abi temas apie lovas. Mąstome su vyru nusipirkt kaip kalėdinę dovaną. Jau dabar visą laisvą laiką praleidžiu internete, skaitydama atsiliepimus ir ieškodama SAVO svajonių lovos wub.gif Bet kol kas - tik galvos (ir nugaros) skausmas. Lovos su kietu galvūgaliu nenoriu - patinka lovoje skaityt ir žiūrėt tv, odinės lovos man atrodo šaltos ir nejaukios - kaip atsiremt plika nugara? Labiausiai linkstu prie lovos, aptrauktos gobelenu, bet vėlgi - o kaip dulkės, dėmės? Taip ir neapsisprendžiu, turbūt miegosim, kol senoji suluš biggrin.gif
Baldų parke, gal prieš metus buvau radus labai simpatišką lovytę, tuo labiau, kad jie gali ir gobelenu jas aptraukti, bet dabar niekaip to modelio nerandu verysad.gif Buvo kažkas panašaus, tik aišku, kukliau, be jokių auksų (į Cassa Bella net bijau užeit, nes įsivaizduoju, kokios kainos):

user posted image

Ką manot? ir Apskritai, labai norėčiau sulaukti pasisakymų iš tų, kas turi medžiagines ir odines lovytes.
Papildyta:
Kuklesnis variantas (tik su gobelenu) būtų toks:
http://www.lova.lt/files/uploads/images/ca...c151068125f.jpg

Bet pirmasis arčiau širdies wub.gif
Mivida
QUOTE(sapnu mergelka @ 2011 11 04, 16:31)

Bet pirmasis arčiau širdies wub.gif
*

Jusu parodytos lovos yra is visikai skirtingu stiliu, sunku komentuoti, kai nezinai jusu kambario stiliaus/dizaino. Pirma lova labai pompastiska, kaip is karaliu laiku biggrin.gif Puikiai tiks jei jusu toks interjeras, o antra lova is modernaus minimalaus siolaikisko stiliaus. Manau turetumete ivertinti savo buto/namo visa inetrjera. ax.gif Nesu dizainere, cia tik mano tokia nuomone. 4u.gif
Antra lova man labai patiko, irgi noriu panasios, bet sviesios odos smile.gif
*Knopka*
QUOTE(sapnu mergelka @ 2011 11 04, 16:31)
Labiausiai linkstu prie lovos, aptrauktos gobelenu, bet vėlgi - o kaip dulkės, dėmės?
*

Lovyciu modeliuku nekomentuosiu, nes kiekvienam savo pagal skoni ir kisene. Pasisakysiu tik del gobeleniniu lovu. Mes turim lova is Magres baldu irgi aptraukta gobelenu. Medines arba korpusines man nepatinka, tai kategoriskai tokios nenorejau, odines kazkaip irgi nelabai, na nesu odos megeja, o vat golbelenines patiko, bet irgi dvejojau del demiu. Bet vis gi nusprendem imt gobelenine. Gobelena pasirinkom is mikropluosto, tai galiu pasakyt, kad valosi puikiai thumbup.gif su slapiu skuduriuku ir paprastu muilu siek tiek pavalai ir psio. O del dulkiu...na nezinau, nelabai ir kaupiasi kazkaip, bet reikalui esant prasiurbliuoju ir viskas, gi nereik kasdien siurbt. Pas mus ir miegamojo lova ir sofa salione yra su mikropluosto gobelenu (ir ten ir ten sviesi kremine spalva), mum labai patinka, valosi kuo puikiausiai.
sapnu mergelka
Ne, nenoriu pompastikos, tiesiog Baldu Parke anksčiau buvo lova su panašiu galvūgaliu, tik be aukso, žemesnis ir ne toks užriestas. Man gražu tas kniedžių raštas, va ten toks ir buvo.
Antroji lova man patiktu labiau, jei būtų šitaip išmušta, o ne susiūta siūlėm.
O stilius kambaryje - joks. Gal sovietinis? Visi baldai seni, tarybinių laikų, paveldėti iš tėvų. Pirkti visą komplektą iškart - kol kas neleidžia finansai ax.gif Todėl pati pradžia ir bus lova, ji diktuos tolimesnį stilių. Man prie širdies kažkas panašaus į anglų klasikos ir provanso mišinį (vėl, sakysit, visiškai skirtingi stiliai), bet aš tiesiog nežinau kaip apibūdinti - klasika, lenktos formos, kojelės, gobelenas, saikingi raižiniai, tamsus medis, tų karališkų lelijų (ar kaip jis ten vadinamas) raštais išmarginti tapetai, užuolaidų kutai ir pan. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Knopka* @ 2011 11 04, 18:29)
Lovyciu modeliuku nekomentuosiu, nes kiekvienam savo pagal skoni ir kisene. Pasisakysiu tik del gobeleniniu lovu. Mes turim lova is Magres baldu irgi aptraukta gobelenu. Medines arba korpusines man nepatinka, tai kategoriskai tokios nenorejau, odines kazkaip irgi nelabai, na nesu odos megeja, o vat golbelenines patiko, bet irgi dvejojau del demiu. Bet vis gi nusprendem imt gobelenine. Gobelena pasirinkom is mikropluosto, tai galiu pasakyt, kad valosi puikiai  thumbup.gif su slapiu skuduriuku ir paprastu muilu siek tiek pavalai ir psio. O del dulkiu...na nezinau, nelabai ir kaupiasi kazkaip, bet reikalui esant prasiurbliuoju ir viskas, gi nereik kasdien siurbt. Pas mus ir miegamojo lova ir sofa salione yra su mikropluosto gobelenu (ir ten ir ten sviesi kremine spalva), mum labai patinka, valosi kuo puikiausiai.
*

labai ačiū už geras mintis apie mikropluoštą. Čia sintetika? ar nesielektrina? Ar jauki prisilietus? O gal kur internete būtų galima pamatyti modelį?
tikrai dėkoju už nuomonę 4u.gif
*Knopka*
QUOTE(sapnu mergelka @ 2011 11 04, 17:38)
labai ačiū už geras mintis apie mikropluoštą. Čia sintetika? ar nesielektrina? Ar jauki prisilietus? O gal kur internete būtų galima pamatyti modelį?
tikrai dėkoju už nuomonę 4u.gif
*

Taip sintetika, bet lyg nesielektrina, bent jau kol kas nepasitaike biggrin.gif prisilietus labai malonus audinys ir buna skirtingas ir ilgesnio siulo (na toks kaip trumpas kailiukas atrodo) ir beveik plikas. Pas mus sofoj toks minkstutis gobelenas, o lovai paemem galima sakyt plika. Kai rinkomes mikropluostiniu audyniu pasirinkimas tikrai buvo neblogas. Musu lova tokia. Ne i jusu styliu biggrin.gif bet galiu drasiai pasakyt, kad su gobelenu ji atrodo daug graziau. Pirma norejom tokios, bet pagal gabaritus netiko, nes uzimtu vos ne visa kambari ir norint pereit kambari tektu per lova sokt.
sapnu mergelka
Kaip supratau ir gobelenas iš ten? Nes ten galima pažiūrėt pavyzdžių. Gal savąjį rastumėt?
*Knopka*
QUOTE(sapnu mergelka @ 2011 11 04, 18:37)
Kaip supratau ir gobelenas iš ten? Nes ten galima pažiūrėt pavyzdžių. Gal savąjį rastumėt?
*

Musiskiu ten nera ir siaip labai mazai parodyta audyniu ju puslapyje. Tik atsimenu, kad musiskiai yra lietuviu gamybos, buvo dar lenku, bet man kazkaip nepatiko kokybe schmoll.gif
sapnu mergelka
Va, Cassa Belos lovytė truputį kuklesniam interjere. Man labai gražu wub.gif
user posted image
Bet kainų vidurkis ten 6000-7000 lt. Pavyzdžiui, kuklesnė, mano taip pat labai patikusi lova - nei daug, nei mažai - tik 10 000 lt...:
user posted image
Murciux
Sveikos, gal kas gali mane apsviesti kokios kainos medzio masyvo lovu? Labai patinka lovos is cia http://www.vilgma.lt/lt/galerija/miegamojo-baldai, gal kas pirko is vilgmos lova, kiek kainavo? 4u.gif o jau virtuve kuri yra cia, tai isvis man nereali butu doh.gif lotuliukas.gif
Vilienė
QUOTE(*Knopka* @ 2011 11 04, 19:21)
Taip sintetika, bet lyg nesielektrina, bent jau kol kas nepasitaike  biggrin.gif prisilietus labai malonus audinys ir buna skirtingas ir ilgesnio siulo (na toks kaip trumpas kailiukas atrodo) ir beveik plikas. Pas mus sofoj toks minkstutis gobelenas, o lovai paemem galima sakyt plika. Kai rinkomes mikropluostiniu audyniu pasirinkimas tikrai buvo neblogas. Musu lova tokia. Ne i jusu styliu  biggrin.gif bet galiu drasiai pasakyt, kad su gobelenu ji atrodo daug graziau. Pirma norejom tokios, bet pagal gabaritus netiko, nes uzimtu vos ne visa kambari ir norint pereit kambari tektu per lova sokt.

Kaip tik vakar apžiūrėjau šitą lovą nemuno baldų centre, gobelenas labai įdomus jos, galiu patvirtinti kad labai miela lova, tik man kažkaip pasirodė, kad jos nugarėlė žema g.gif jei atsisėdi, tai pečiai jau nebesiremia į atlošą
ausmare
gal kam teko tokias lovas isbandyti?
http://www.umpbaldai.lt/lt/produktai/lovos...vos-aukstos-b-m
buciau dekinga uz nuomone?ypac rupi ar ne per zemas atlosas?
sirdelyte
Mes iš pirmų rankų užsisakėm uosio miegamojo lovą 1,80x2 metrų su atrama, už labai patrauklią kainą - 1000 lt. Esam labai patenkinti smile.gif
Mirksniukas
QUOTE(sirdelyte @ 2012 01 18, 14:46)
Mes iš pirmų rankų užsisakėm uosio miegamojo lovą 1,80x2 metrų  su atrama, už labai patrauklią kainą - 1000 lt. Esam labai patenkinti smile.gif
*

pas ką gaminatės? ax.gif
sirdelyte
[quote=sirdelyte,2012 01 18, 15:46]
Mes iš pirmų rankų užsisakėm ąžuolinę (ne uosio) miegamojo lovą 1,80x2 metrų su atramą, už labai patrauklią kainą - 1000 lt. Ir čiužinį elastinį pirkom iš to pačio žmogaus. Esam labai patenkinti smile.gif
[
Mupi
[quote=sirdelyte,2012 01 18, 20:51]
[quote=sirdelyte,2012 01 18, 15:46]
Mes iš pirmų rankų užsisakėm ąžuolinę (ne uosio) miegamojo lovą 1,80x2 metrų su atramą, už labai patrauklią kainą - 1000 lt. Ir čiužinį elastinį pirkom iš to pačio žmogaus. Esam labai patenkinti smile.gif
[
*

[/quote]
Butu idomu nuotrauka paziureti ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.