Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegamojo lovos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Upokšnis
Sena tema

Toliau dalinamės patirtimi, patarimais ir pavyzdžiais biggrin.gif

user posted image
renaciute
Sveikos, merginos
Bandom uzisakyti lova ir susidureme su tokia problema - kelios firmos gamina lovas, bet siulo vietoj groteliu ciuziniui - plokste su 5 cm skersmens isgreziotom skylem, mazdaug toks variantas:

http://www.diforma.lt/images/catalog/Lovos_Diforma_231.jpg

kazkaip man keistai pasirode - cia praktiska? Yra kas tokia turi? Man regis groteles kazkaip patikimiau...? g.gif
Noe
atsiprasau, jei ne i tema, bet noriu paklaust -ar nera temos visiems miegamojo baldams aptart, ne tik lovoms? ar tai daroma ir sioje? blush2.gif
Invincible
QUOTE(renaciute @ 2009 12 18, 11:52)
Sveikos, merginos
Bandom uzisakyti lova ir susidureme su tokia problema - kelios firmos gamina lovas, bet siulo vietoj groteliu ciuziniui - plokste su 5 cm skersmens isgreziotom skylem, mazdaug toks variantas:

http://www.diforma.lt/images/catalog/Lovos_Diforma_231.jpg

kazkaip man keistai pasirode - cia praktiska? Yra kas tokia turi? Man regis groteles kazkaip patikimiau...? g.gif
*

Man atrodo, kad cia su patalynes deze g.gif Hmh, mes butent tokios ir ieskome, butent su patalynes deze. bigsmile.gif . Kur cia gaminates? Jei galima, i az. Aciu 4u.gif
pempe1
QUOTE(renaciute @ 2009 12 18, 11:52)
siulo vietoj groteliu ciuziniui - plokste su 5 cm skersmens isgreziotom skylem, mazdaug toks variantas:
Man regis groteles kazkaip patikimiau...? g.gif
*

Jei desite geresni ciuzini , tai jam per mazai vetiliacijos gali pelyti. Tai pat groteles lankstesnes ir tai ypac aktualu minkstesniems ciuziniams. Dar labai svarbu groteliu tarpai ax.gif
Lotari
QUOTE(Noe @ 2009 12 18, 23:25)
atsiprasau, jei ne i tema, bet noriu paklaust -ar nera temos visiems miegamojo baldams aptart, ne tik lovoms? ar tai daroma ir sioje? blush2.gif
*

yra, tema vadinasi "Miegamieji, Nuotraukos, idejos, patarimai"
nuoroda
boruziukas1
geriau su grotelem
Geragera
Visada lova turi būti tik su grotelėmis, juk jos paskirtis miegojimui o ne daiktų laikymui.
Na o jeigu jau visai nėra kur dėti daiktų, tai yra lovų, kur patalynės dėžė pasistumia po lova iš galo ar šono, svarbiausia kad galėtų "kvėpuoti" čiužinys.
janna
QUOTE(Geragera @ 2009 12 22, 14:38)
Visada lova turi būti tik su grotelėmis, juk jos paskirtis miegojimui o ne daiktų laikymui.
Na o jeigu jau visai nėra kur dėti daiktų, tai yra lovų, kur patalynės dėžė pasistumia po lova iš galo ar šono, svarbiausia kad galėtų "kvėpuoti" čiužinys.
*

va, kaip tik toki varianta ir as turejau. bet taip ir nesupratau kam ta deze apskritai ten reikalinga, nes ji tokia zemute, kad net pagalve nebetelpa g.gif . be to ji atvira doh.gif dulkems kauptis ir tiek. neapsikentusi - ismeciau ta deze. tolygu ismest kelis simtus i bala.

gavau savo lenkiska lova su nelenkiska kaina. vaizdas - super. kad tik dar tiek pat ir taip pat tarnautu g.gif biggrin.gif
renaciute
Ačiū už nuomones. Bandėm užsakyti lovą pagaminimui pas kauniečius (Bresta), viskas labai super tiko, bet sustabdė būtent tas reikalas, kad grotelių jie nedaro, o tik tokią plokštę deda, jei nori patalynės dėžės. O jei be - grotelės eina ne skersai lovos, o išilgai (jei kam įdomu, jų tinklalapyje yra nuotraukos), tai aš kažkaip ir suabejojau, man nei vienas nei kitas variantas ne prie širdies... Kažkaip keista ir tiek. O šiaip labai malonus vaikinukas, ir lovos gamyba būtų greičiau nei kitur (visur per šventes 5 savaites siūlė, pas juos berds - 3...), gaila...
Dėl patalynės dėžės - vienoj firmoje mums siūlė stalčiukus ant ratukų po lova (150 Lt už stalčių), man pasirodė, kad gera idėja, bet jų lovos mums jau per brangios buvo (vis dar tikimės už kokius 800 Lt įsigyti).
Ieškosim...
Lotari

o jei tokia lovytė bigsmile.gif

user posted image
muminukas
QUOTE(Lotari @ 2010 01 31, 22:06)
o jei tokia lovytė  bigsmile.gif

*

ssu sąlyga, kad ir aplinka tokia biggrin.gif

iš patirties galiu pasakyti, kad labai patogu yra aukštas galvugalis. ir ateityje pirktume ne ąžuolinę (kaip dabar turime), o minkštą odinę diiidelę lovą aukštu galvugaliu smile.gif

o kokybiškų grotelių būva atskirai pirkti, daug ggeriau negu lovos gamintojo.
Geragera
Artėjant meilės dienai radau lovų wub.gif už gerą kainą.
Gal kuriai pasiseks sutaupyti, nes laisvus pinigėlius mes gerai žinom kur išleisti mirksiukas.gif
Nenius
Sveiki,

Gal kas esate pirkę miegamojo lovą iš Bedlux kolekcijos (www.miegamieji.lt). Norėčiau atsiliepimų apie šių lovų kokybę: kaip dėvisi oda, ar ji atspari valymui ir trinčiai, kaip laiko karkasas.
Rutata
kvieciu pasidairyti lovatiesiu wub.gif

siuvu ir miegamojo lovoms

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...=403259&hl=

Akutee
ech kaip svajoju apie didele gera lova... doh.gif blush2.gif
tikiuo sgal pasiseks, jau siais metuias turesime, tik va kainos ju tai blink.gif

geriau jau tada is nezinomos bet geros firmos pirkt.. tik ar tokiu yra 4u.gif
Lotari
yra parduotuvių tik nežinau dėl kokybės g.gif

www.baldaijums.lt
www.vesida.lt/lovos
www.dominobaldai.lt/lovos
www.ebaldai.lt
www.miegamieji.lt
www.arbaldas.lt
www.baldonesis.lt
idejosnamams.lt/Miegamojo_baldai
www.naminis.lt
Lotari
user posted image

Geragera
QUOTE(Akutee @ 2010 02 02, 15:45)
ech kaip svajoju apie didele gera lova...  doh.gif  blush2.gif
tikiuo sgal pasiseks, jau siais metuias turesime, tik va kainos ju tai  blink.gif
geriau jau tada is nezinomos bet geros firmos pirkt.. tik ar tokiu yra  4u.gif
*

Apsilankykite Domus galerijoje, yra visokiausių matmenų lovų, o dabar dar ir nuolaidos geros.
pempe1
QUOTE(*Kristi* @ 2010 02 16, 12:50)
gal zinote kainas?  4u.gif
*

Panasaus stiliaus yra jau su kainom spausti cia
beskaiste
as kai pradejau ieskoti lovos miegamojo--tai akys uzkliuvo uz apvalios wub.gif tai pradziai nusipirkau va tokia
user posted image
suskleista
user posted image
ir istiesta ...
pirkau pigiausia varianta is rastu apvaliu lovu--jei nepatiks ar us nepatogu... smile.gif dar ant jos nemiegu ,nes nepabaigtas name remontas.tai po kokiu 4-5 men jau bandysiu miegot ax.gif
o gal kas turit apvalia lova--kokie atsiliepimai ...
giedryte1
QUOTE(beskaiste @ 2010 02 28, 16:38)
pirkau pigiausia varianta is rastu apvaliu lovu--jei nepatiks ar us nepatogu... smile.gif dar ant jos nemiegu ,nes nepabaigtas name remontas.tai po kokiu 4-5 men jau bandysiu miegot  ax.gif
o gal kas turit apvalia lova--kokie atsiliepimai ...
*

Mes irgi galvojame apie apvalia tik va niekas nesidalina patirtim biggrin.gif kaip joje miegot wub.gif Man rupimas klausimas ar nekrenta patalyne lauk g.gif
O mes tokia nusiziureja esam wub.gif
user posted image
Lotari
user posted image

QUOTE(giedryte1 @ 2010 02 28, 16:41)
Mes irgi galvojame apie apvalia tik va niekas nesidalina patirtim  biggrin.gif  kaip joje miegot  wub.gif Man rupimas klausimas ar nekrenta patalyne lauk  g.gif
*

miegojus esu lovoje kuri neturi kojūgalio, patalynė krenta, tad manau ir šioje bus tas pats.

Lotari

user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
123OPA
Labas vakaras,

Musu tokia miegamojo lova, nors ir metaline, bet negirgzda, labai patogi, tvirta ir erdvi wub.gif
user posted imageuser posted image
Rutata
QUOTE(123OPA @ 2010 03 11, 19:58)
Labas vakaras,

Musu tokia miegamojo lova, nors ir metaline, bet negirgzda, labai patogi, tvirta ir erdvi  wub.gif
user posted imageuser posted image
*

atrodo labai viliojanciai wub.gif
jurgaska
QUOTE(Lotari @ 2010 03 11, 19:31)
user posted image

*

Geriausia lova thumbup.gif Per sviesu,uzsivozei lotuliukas.gif
egllute
as tai svajoju apie lova su baldakimiu, bet cia tik tada kai name gyvensim (gal kada nors) ir dar labai blogai, kad vyras aukstas ir jam lova butinai turi buti be kojugalio doh.gif
LiusiLiu
QUOTE(LiusiLiu @ 2010 03 17, 23:05)
Sveikos 4u.gif
Parodysiu savo miegamojo lovą blush2.gif Kambarys nedidelis, telpa lova ir komoda, bet džiaugiuos pagaliau, kad ne ant sofkutės tenka miegoti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
*

smile.gif įkėliau savo lovą į miegamųjų temą, tik dabar pamačiau, kad lovos turi atskirą temą 4u.gif tai keliu ir čia.
123OPA
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 03 23, 13:05)
as tai svajoju apie lova su baldakimiu, bet cia tik tada kai name gyvensim (gal kada nors) ir dar labai blogai, kad vyras aukstas ir jam lova butinai turi buti be kojugalio doh.gif
*

Jei vyras aukstesnis nei 2 m, tada taip kojugalis maiso.
O kodel, apie tokia lova galvojate, kai tik name gyvensite? smile.gif
saulė_virė
sveiki, galbūt kanors domina lova VANAMO kaune, jei pirktume dvi parduotuvėj sakė padarytų kaina apie tūkstantį lt.

lova iš pušies medžio masyvo

http://www.ltinterior.lt/lt/prekes/vanamo_lova

rašyti į až.

BevardeX
QUOTE(jurgaska @ 2010 03 12, 09:46)
Geriausia lova thumbup.gif Per sviesu,uzsivozei lotuliukas.gif
*

Ne lova, o siaubas kažkoks blink.gif lotuliukas.gif
pempe1
Labutis ivertinkite ka galima padaryti priderinus atitinkamus aksesuarus. Ar grazu?
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
o cia be dizainerio pagalbos
user posted image
user posted image
123OPA
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 01, 18:11)
Labutis ivertinkite ka galima padaryti priderinus atitinkamus aksesuarus. Ar grazu?
user posted image
user posted image
user posted image

UUUaaaaa... isivaizduoju, kiek viskas kainavo .... blink.gif viskas suderinta mirksiukas.gif labai jau uztamsintas miegamas, bet gal toks uzmanimas ir buvo g.gif
elitarai
Man per tamsu,bet gal yra kam patinka taip.
pempe1
QUOTE(123OPA @ 2010 04 01, 18:26)
UUUaaaaa... isivaizduoju, kiek viskas kainavo .... blink.gif viskas suderinta  mirksiukas.gif labai jau uztamsintas miegamas, bet gal toks uzmanimas ir buvo  g.gif
*

Lova kainuoja tik 1400lt. stai ka reiskia kai priderini tam tikras spalvas
http://e.interjeruvizija.lt/baldai/baldai-...iska-zw-04.html
123OPA
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 01, 19:07)
Lova kainuoja tik  1400lt. stai ka reiskia kai priderini tam tikras spalvas
*

Bet detales suteikia prabangos ispudi mirksiukas.gif jei nebuciau pamaciaus, kad pro langa matosi daugiabutis, pagalvociau, kad is kokio internetinio puslapio smile.gif
Gija*
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 01, 17:11)
*

grazu paziureti, bet tai ne mano miegamasis, bet siaip super..man tik per tamsu
pempe1
QUOTE(elitarai @ 2010 04 01, 18:43)
Man per tamsu,bet gal yra kam patinka taip.
*

Taip tapetai tamsus ax.gif
Esu girdejusi ,kad daugeliuj yra priimtina rudu pieno ir sokolado spalvu deriniai?

QUOTE(123OPA @ 2010 04 01, 20:33)
Bet detales suteikia prabangos ispudi  mirksiukas.gif jei nebuciau pamaciaus, kad pro langa matosi daugiabutis, pagalvociau, kad is kokio internetinio puslapio  smile.gif
*

As ir kai pamaciau buvau suzaveta, kaip viskas suderinta.

QUOTE(Gija* @ 2010 04 02, 10:29)
grazu paziureti, bet tai ne mano miegamasis, bet siaip super..man tik per tamsu
*

As pati nekabinciau veidrodzio virs lovos ax.gif
Erge
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 01, 19:07)
Lova kainuoja tik  1400lt. stai ka reiskia kai priderini tam tikras spalvas
*

sita kokia stilinga lova bigsmile.gif wub.gif
Noe
QUOTE(Lotari @ 2010 02 28, 21:32)
user posted image
miegojus esu lovoje kuri neturi kojūgalio, patalynė krenta, tad manau ir šioje bus tas pats.
*

Draugai turi apvalia, teko ir miegot paciai - niekas ten nekrenta, nezinau, kas kitiems krenta ax.gif tik paklodes jau siuti reik, o siaip kadangi pati lova didele, tai nelabai jauti, kad apvali smile.gif na, neeksperte as, tik pasidalinau patirtimi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(123OPA @ 2010 04 01, 18:26)
UUUaaaaa... isivaizduoju, kiek viskas kainavo .... blink.gif viskas suderinta  mirksiukas.gif labai jau uztamsintas miegamas, bet gal toks uzmanimas ir buvo  g.gif
*

O man per daug blizgiu detaliu - tiek daug ivairiu juodu blizgiu <tapetu pavirsius,sviestuvas>, o dar ta aukso - uzuolaidos, staliukas - blizga - man graziau butu, jei daugiau matiniu su viena kita blizgesne detale, bet cia skonio dalykas smile.gif Svarbu, kad Jums ten ilseits gera ax.gif
beskaiste
QUOTE(giedryte1 @ 2010 02 28, 17:41)
Mes irgi galvojame apie apvalia tik va niekas nesidalina patirtim  biggrin.gif  kaip joje miegot  wub.gif Man rupimas klausimas ar nekrenta patalyne lauk  g.gif
O mes tokia nusiziureja esam  wub.gif
user posted image
*

grazi wub.gif ,maciau ir sita ,ale brangoka mums pasirode ax.gif
o ko tai patalynei krist g.gif neturetu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 01, 18:11)

wub.gif liuks akims paganyti ,tik man per tamsu ,per slogu ...
giedryte1
QUOTE(beskaiste @ 2010 04 06, 00:19)
grazi  wub.gif ,maciau ir sita ,ale brangoka mums pasirode  ax.gif
o ko tai patalynei krist  g.gif neturetu  smile.gif
Papildyta:

*

Nu va ir aš galvoju kodel kristi turetu (gal todel kad galas apvalus) , g.gif Tai jos dabar atpigusios yra paziurekit ju puslapiuka mirksiukas.gif tik mazai pasisakanciu apie apvalias lovytes rolleyes.gif O del grožio tai labai ji wub.gif
Žanė
Iš lovų minkštais galais man patinka tokio tipo - minkštas audinys, o ne oda:
user posted image
user posted image

Beje, lovose be kojūgalio tikrai nekrenta patalynė lauk, jau daug metų miegame tik tokioj lovoj...
Temidė
QUOTE(Žanė @ 2010 04 06, 13:29)
Iš lovų minkštais galais man patinka tokio tipo - minkštas audinys, o ne oda:
user posted image
*

Va tokią aš pirkau, tik kitokios spalvos audinys. Ieškojau pusmetį ir netyčia užmačiau šitą lovytę. Būtent tokia, kokios visada norėjau.
Žanė
QUOTE(Temidė @ 2010 04 06, 13:34)
Va tokią aš pirkau, tik kitokios spalvos audinys. Ieškojau pusmetį ir netyčia užmačiau šitą lovytę. Būtent tokia, kokios visada norėjau.
*

aš panašią turiu irgi, labai patinka. tik tamsios spalvos ir italų gaminta, ši yra lietuvių gamybos.
man apskritai, svarbu, kad lova neturėtų tokių baisių atsikišusių kraštų (bortų), kur tik kojas nusidaužai...
pempe1
QUOTE(Temidė @ 2010 04 06, 14:34)
*

O kaip valote audini?

Temidė
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 09, 12:14)
O kaip valote audini?
*

AUdinys nusiima ir puikiai plaunasi skalbimo mašinoje.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.