Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Taip lauktas mūsų zuikelis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
vai2lia
2009.09.28 22 val, atsigulėm su vyru i lovytę nusivylusių namų šeimininkių pažiūrėti, sakau šiandien nesiskatinsim, nes pilvą kažko stipriai maudžia, matyt sweepas kaltas (nes tą dieną lankiausi pas ginę ir turėjau šią ne itin malonią procedūrą).. įpusėjus nusivylusioms namų šeiminikėms taaaaip suskaudo pilvą, kad ohoho.... blink.gif ir po to girdžiu pokšt kažkas pilve.. galvoju tikriausiai oras žarnyne, nes obuoliukų prisvalgiusi buvau.. po kelių min jaučiu kažkas šlapia tarp kojų.. galvoju turbūt kamštis baigia eiti lauk.. juk ginė nežadėjo gimdymo, apie vandenis net minties nėra.. schmoll.gif nulekiu i tualetą, nusišlapinu, kaip ir nieko... galvoju stosiuos ir tik žliugt vandens srovė, antra... pradarau tualeto duris, sakau vyrui ruoškis, o aš dar pasėdėsiu, nes negaliu nuo klozeto pakilti kaip viskas man ten bėga... išeinu iš tualeto, vyras sako „bijau“, biggrin.gif o as kol kas rami... paskambinau mamos draugei akušerei ar klizmuotis, nes girdėjau kad negalima kai vandenys nubėga... sako nesiklizmuok, o lėk i GN.. va tada jau aš pradedu visa kalatuotis ir dantų i vietą nesustatyti.. nulėkėm į GN, patikrino kaklelį, sako oj mergyte, būsi pas mus ilgai.. irnesakyk.gif gimdos kaklelis nepasiruošęs, vandenys žalsvi... na ką, galvoju, niekur man neskauda, veju vyrą namo pamiegoti, galvoju ir aš pamiegosiu... pamiegojau... paguldė mane, prijungė prie visų reikalingų prietaisų ir prasidėjo... skausmas baisus.. akušerei sakau man skauda, ji sako čia dar tik perliukai, kai sarėmiai prasidės bus tik blogiau... blink.gif sakau tai man tada nuskausminamųjų duokit, nes jei būna skaudžiau - nualpsiu nuo skausmo... nedavė gailišės... blush2.gif guliu guliu aš, o gimdos kaklelis kaip vietoj taip vietoj.. per 9 val gimda atsidarė tik 3cm.. tai galvoju kada atsidarys tie kiti? 8val keitėsi maina ir pas mane atėjo superinė akušerė.. thumbup.gif ji sako nesikankink vaikeli, o kai ateis gydytoja prašyk nuskausminamųjų..paprašiau, bet nedavė... tada akušerė sako duosiu aš tau tokių narkotikų.. tai iš tikrųjų tarp sarėmių tokia atsipūtusi buvau, skraidžiau kažkur..na žodžiu prasikankinau iki tų 9cm.. atsidarė dar pusė cm ir stop... Gydytoja kviečiasi skyriaus vedėją, o tas sugalvoja per sarėmį mane apžiūrėti.. gun_bandana.gif tada jau rėkiau, nes sarėmiai buvo 140... o vedėjas man sako „ko čia šauki? Gi nieko nedarau“, o aš galvoju „spirsiu tau i tarpkoji ir to paties paklausiu“.. Tada pasidėjo svarstymas ar daryti CP ar dar palaukti... Pasikvietė GN vedėją konsiliumui... gimdos kaklelis neatsidaro, vandenys žali... nusprendė, kad dar turiu pastovėti pusvalandį...jei mažiukas nelįs lauk, laukia CP (galvoju nieko sau, tiek iškenčiau ir CP? Nu neeee) .. Jei ne vyras bučiau neištovėjusi, nes su kiekvienu sarėmiu kojos linko, tai vyras laike mane pasikabinęs ant kaklo.. už tai jam esu laaaaaaaaabai dėkinga.. wub.gif na, ka stoviu pasikabinusi vyrui ant kaklo, akušerė klausia kaip sekas? As dar sugebėjau parodyti good.gif .. nors tada jau buvo ne kas.. ir visą pusvalandį akušerei kartojau kad apsikakosiu... blush2.gif po pusvalandžio atsiguliau ant stalo, o gydytoja sako kad jau galvutę mato.. papasakojo man ka daryti, kaip stumti ir pradėjom darbuotis.. Ginė sako „juodaplaukis“.. klausiu „ilgais plaukais?“ Skyriaus vedėjas sako „jei gerai stumsi, bus ilgi“... taip po kokių 8 stumimų 12:05 išgirdau savo mažylio verksmą.. uždėjo jį man ant pilvo, o tas rupužiukas apsisiojo mamyte... wub.gif biggrin.gif Va, taip ir atėjo mano gražuoliukas į šį pasaulį... wub.gif Tiesa, mano gimdymą stebėjo dar du studentai iš užsienio.. bet ta akimirka viskas buvo DZIN.... irnesakyk.gif
Papildyta:
Pamiršau parašyti, kad mūsų mažylis nors ir gimė 4260g ir 55cm mamytės nesuplėšė ir net kirpti nereikėjo wub.gif
***PUZLE***
thumbup.gif
liolia79
Sveikinimai saunuolei mamytei 4u.gif Aukit dideli, sveiki ir stiprus mirksiukas.gif 4u.gif
*Passion*
Aukit dideli ir sveiki 4u.gif Kiek is viso truko gimdymas?
vai2lia
QUOTE(*Passion* @ 2009 12 18, 09:23)
Aukit dideli ir sveiki  4u.gif  Kiek is viso truko gimdymas?
*

Nuo to laiko kai įžengiau į GN iki kol išgirdau savo mažylio verksmą praėjo lygiai 13val smile.gif o jei klausiate kiek truko pati kulminacija, tai laaabai greitai išstumiau savo zuikelį ax.gif thumbup.gif
rainiukee
Sekmes augant ir stiprejant smile.gif
kipshe
Sveikatėlės ir gražaus augimo 4u.gif thumbup.gif
Fairyland
Saunuole mamyte-toks milzinukas, o taip lengvai thumbup.gif 4u.gif
Ende
Koks didelis leliukas 4u.gif Sėkmės augant thumbup.gif
floridija
Sveikiname 4u.gif
Reniuss
Sveikinimai 4u.gif
irmaba
grazu wub.gif
auksiukas22
sauni istorija 4u.gif saunus teveliai 4u.gif o pats sauniausias mazylis wub.gif
evelina
Sveikinu. Tikras Zuikių zuikis, drūtas vyrutis thumbup.gif kurgi neapsisisiosi iš laimės, kad išlindai pagaliau biggrin.gif na taip jau būna su mažiais, manoji apkakojo mane mirksiukas.gif
Fiorella
thumbup.gif good.gif Labai šauni istorija, aukit dideli ir sveikučiai 4u.gif
Filotija
Uj kokia stipruole. 4u.gif
vai2lia
QUOTE(evelina @ 2009 12 19, 00:40)
Sveikinu. Tikras Zuikių zuikis, drūtas vyrutis  thumbup.gif  kurgi neapsisisiosi iš laimės, kad išlindai pagaliau  biggrin.gif na taip jau būna su mažiais, manoji apkakojo mane  mirksiukas.gif
*

Dar geriau biggrin.gif

Ačiū visoms blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*fujimi
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aukit sveiki!
linksmiausia vieta buvo apie spyri i tarpkoji thumbup.gif
Ana1
Graži istorija wub.gif wub.gif wub.gif
citroen
Saunuole Vai2lia thumbup.gif , aukit dideli ir sveiki 4u.gif
O jau is sito posto kaip juokiaus „spirsiu tau i tarpkoji ir to paties paklausiu“.. lotuliukas.gif thumbup.gif
vai2lia
QUOTE(m-andreja @ 2009 12 19, 13:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aukit sveiki!
linksmiausia vieta buvo apie spyri i tarpkoji thumbup.gif
*

QUOTE(citroen @ 2009 12 20, 14:11)
Saunuole Vai2lia  thumbup.gif  , aukit dideli ir sveiki  4u.gif
O jau is sito posto kaip juokiaus  „spirsiu tau i tarpkoji ir to paties paklausiu“..   lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

Tada taip švietėsi blush2.gif buvau baisiai pavargusi ax.gif
mistika30
4u.gif malonu buvo dar kartelį perskaityt istoriją wub.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
vai2lia
QUOTE(mistika30 @ 2009 12 22, 08:56)
4u.gif malonu buvo dar kartelį perskaityt istoriją wub.gif
*

dabar lauksim Tavo istorijos wub.gif

dar karteli aciu visoms 4u.gif
gosas
Faina istorija thumbup.gif
Akit didučiai ir sveikučiai biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Milda_Milda
Sveikinu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.